129 resultaten
Waarom Capterra gratis is
De ultieme toepassing voor sportteams, organisaties en scholen. Eenvoudige en snelle web- en mobiele software voor het beheer van sportteams. Communiceren met, beheren en coördineren van een team vereenvoudigd. Web- en mobiele software voor het beheer van sportteams. Communiceren met, beheren en coördineren van een team vereenvoudigd.
Competities, clubs, verenigingen, toernooien en teams van elke omvang gebruiken SportsEngine HQ om hun activiteiten te beheren, antecedentencontroles uit te voeren, hun competitieprogramma's te promoten, leden aan te melden, met ouders en atleten te communiceren, fondsen te werven en betalingen te verwerken. Naast de technologie biedt SportsEngine ook professionele ondersteuning, advies en ontwerpdiensten. SportsEngine is een onderdeel van de NBC Sports Group. Meer dan 20.000 organisaties gebruiken SportsEngine HQ om nieuwe leden te vinden, fondsen te werven, kledingwinkels te lanceren en ledenvergoedingen te innen.
95% van de sites gebruiken de gratis versie! Voer je competitie uit op één eenvoudige, online plek. Beheer eenvoudig planningen, resultaten, statistieken en spelers met een professionele website. Planning op basis van beschikbaarheid of sjablonen. Ondersteunt alle competitievormen. Flexibele scores en statistieken, jij bepaalt de indeling. Team Admin App om live resultaten en statistieken in te voeren die worden getoond op de site. Krijg geld in je competitie door online betalingen te gebruiken die rechtstreeks aan je bank worden betaald. Beheer eenvoudig planningen, resultaten, statistieken, spelers en betalingen voor je competitie. Ondersteunt divisies en alle competitievormen.
Run a sports league, team or tournament? Create a custom website and mobile app in minutes. Manage registrations, schedules, players, teams, stats and videos. Give players their own player profiles, team pages, season averages, rankings, leaderboards and chat + messaging. Wooter also includes 24/7 support. You can even order fully-custom uniforms and apparel right in your dashboard. Starting your league, managing your team, or running your tournament has never been this easy! The most powerful sports platform with an all-in-one management software, custom website & app for your league, team or tournament.
TeamSnap heeft de organisatie van jeugd-, recreatieve en wedstrijdsporten naar de 21e eeuw gebracht. Tien miljoen coaches, beheerders, spelers en ouders gebruiken de web- en smartphone-apps van TeamSnap om alles voor het team, de club en het seizoen aan te melden, in te plannen, te communiceren en te coördineren. TeamSnap maakt het organiseren van sport zo eenvoudig als klikken, tikken en gaan. 12 miljoen coaches, beheerders, spelers en ouders gebruiken TeamSnap om het team, de club en het seizoen te coördineren.
De toonaangevende aanbieder van online registratie, sportwebsites en tools voor competitiebeheer voor jeugdsportorganisaties. Dit alles-in-één product maakt deel uit van de Stack Sports-familie en omvat online registratie, websites, planning, communicatie, rapportage en meer, allemaal onder één dak. De toonaangevende aanbieder van online registratie, sportwebsites en tools voor competitiebeheer voor jeugdsportorganisaties.
EZFacility enables the effortless scheduling & management of fields, courts, lessons, referees, parties, multipurpose rooms, equipment, all from one easy-to-use software interface. With a few simple clicks, staff members can quickly locate available times, create field reservations, generate invoices & track payment status. In addition, you can manage all aspects of scheduling your leagues & tournaments, as well as posting all the scores, standings & schedules directly to your existing website. Effortless scheduling & management of fields, courts, memberships, leagues, tournaments, lessons, referees, parties, equipment & more.
Team App is een gratis sportcommunicatieplatform dat in meer dan 150 landen wordt gebruikt. NSO's, overheidsorganen, competities en verenigingen, clubs en teams kunnen de communicatie verbeteren, online registraties vastleggen, lidmaatschappen beheren, betalingen aannemen, evenementen plannen, resultaten tonen en meer door hun eigen app te maken. Ontwerp je app, kies uit een groot aantal functies en je hebt een app en een gratis aangepaste website die in minder dan 10 minuten is gemaakt. Team App is een gratis sportcommunicatieplatform dat in meer dan 150 landen wordt gebruikt om de communicatie te verbeteren.
Het online registratieplatform is ontworpen voor programma-aanbieders in schoolsporten en andere activiteiten en helpt gebruikers aangepaste formulieren te maken. Het online registratieplatform is ontworpen voor programma-aanbieders in schoolsporten en andere activiteiten en helpt gebruikers aangepaste formulieren te maken.
Jersey Watch is the easiest sports management software for your club or league. Our website builder allows you to setup a page and promote your organization in minutes. Set up online forms so players can easily register and make payments online. Sort and manage player info using our registration feature. Communicating with parents, players, and coaches has never been easier. Use our messaging tools to send emails and texts with a few clicks to groups or your entire organization. Sports management software for your team, club, or league. Create a website, register players, and send messages to participants.
Ben je bezig een website te creëren om sportstatistieken te beheren voor jouw competitie, toernooi of sportclub? Met JoomSport (http://joomsport.com) kun je dat effectief doen op basis van de populaire CMS-platforms Joomla en WordPress. Bevat een groot aantal functies en biedt de mogelijkheid om zowel knockout- als round-robin toernooien te beheren voor teams of individuele spelers. Mobiele app (http://app.joomsport.com), voorspellingen, schemagenerator en invoegtoepassingen met API-connector voor voetbalgegevens beschikbaar. Beheer sportstatistieken op de website van je competitie, toernooi of club met JoomSport! Mobiele app, voorspellingen en API voor voetbalgegevens beschikbaar.
Built for sports, Upper Hand streamlines registration, scheduling, billing and payments, contact management, retail, and more! Upper Hand is the perfect solution for camps, training programs, lessons, teams, and memberships. Automate your marketing, gain valuable insights from reports, and manage staff and trainers with ease. We build innovative sports software and deliver world-class experiences through technology and design.
Voor een vereenvoudiging van zwemteam- en het organisatiemanagement: alles wat je nodig hebt om een zwemteam samen te brengen in één krachtige, webgebaseerde zwemsoftware-oplossing. Bespaar tijd, zorg dat alles makkelijker gaat en geef beter leiding aan je zwemteam. SwimTopia dekt de behoeften van zomer- en middelbareschoolzwemteams: websitehosting, online registratie, online ontmoetingen, teamcommunicatie, vrijwilligersbeheer, merchandising en fondsenwerving. SwimTopia is HyTek-compatibel en heeft een bijbehorende mobiele app. Zwemteam- en organisatiemanagementsoftware die helpt om zomer- en middelbareschoolzwemteams efficiënter te runnen vanaf een centrale teamwebsite.
Een managementtool voor sportteams voor coaches, spelers en ouders die sportteams helpt tijd te besparen en beter te communiceren. Een managementtool voor sportteams voor coaches, spelers en ouders die sportteams helpt tijd te besparen en beter te communiceren.
TeamUnify heeft een innovatieve reeks web- en mobiele softwareproducten ontwikkeld die een revolutie teweeg hebben gebracht in het beheer van concurrerende zwemteams. Met meer dan 4000 zwemteams bedienen deze systemen wereldwijd ongeveer 1 miljoen actieve beheerders, ouders en zwemmers. Elk abonnement bevat 7 dagen per week ondersteuning en onbeperkte gratis upgrades naar het steeds groeiende en ontwikkelende softwarepakket voor teambeheer. Een krachtige reeks producten die het beheer van concurrerende zwemteams vereenvoudigen met registratie, facturering, inzendingen en meer.
LeagueApps biedt krachtige maar eenvoudige oplossingen voor ondernemende teams, clubs en competities in zowel de jeugd- als volwassenensport. Van robuuste registratietools tot flexibele betalingsoplossingen en geautomatiseerde communicatieopties - LeagueApps bespaart je tijd en moeite, zodat jij je weer kunt bezighouden met wat ertoe doet. Krachtige maar eenvoudige oplossingen voor ondernemende teams, clubs en competities in zowel de jeugd- als volwassenensport.
LeagueLobster is een leider in competitie- en toernooiplanning. Schemagenerator + online registratie
Perfect voor elke sportorganisatie. TeamSideline is een flexibele, mobiele oplossing voor sportbeheer. Van aanpasbare online registratie, roostering, geautomatiseerde planning en scores tot Teamsites, een toonaangevende communicatie-, officials-, faciliteiten- en lidmaatschapsmodule, en meer - TeamSideline is een krachtig platform met eersteklas klantenservice. Gratis opzetten van je site. Gratis training en ondersteuning. Een gebruiksvriendelijke, mobiele oplossing voor sportbeheer, compleet met aanpasbare registratie en een krachtige online wedstrijdplanner.
Met robuuste tools voor sportcompetitiebeheer, van online registratie tot geïntegreerde websites, planning en een gratis mobiele team-app, brengt het competitiebeheersysteem van SportsSignUp Play innovatie naar een hoger niveau. Deze krachtige, gebruiksvriendelijke technologie is ideaal voor competities van elke omvang; vraag het maar aan de duizenden teams en miljoenen gebruikers die al met maximale efficiëntie met dit platform werken. De innovatieve tools voor sportcompetitiebeheer van SportsSignUp Play zijn gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor competities van alle soorten en maten.
Online dienst voor amateurvoetbalteams en -spelers die helpt met beheer, organisatie en prestatieanalyse. Online dienst voor amateurvoetbalteams en -spelers die helpt met beheer, organisatie en prestatieanalyse.
Flexible player evaluation software for tryouts, camps and player feedback - so you can save time, make better decisions, and develop your players. Easily rate players, record times and reps, capture video and notes through our intuitive mobile app. Data is synced to the cloud in real-time, allowing you to quickly form teams, publish leader boards, and share development reports with players and parents. TeamGenius is the leader in player evaluation software. Improve youth sports tryouts, camps and player development programs.
Leading international sports platform (multi-lingual). HQ in Ireland. Over 2m sports enthusiasts rely on Sportlomo. Our Game & Competition Management is the best in the industry (humble..not). Online registration, live scoring, scheduling, tournaments, team rosters, game/player stats, discipline/injury. Referee/Umpire/Officials Management is also a speciality. Award winning websites. Simple to use, highly automated so you dont need to be sitting in front of a PC managing your games all weekend! Run your National org, Association, League, Club on one platform. Registration, scheduling, LIVE scoring, assign referees/officials
Advanced websites, registrations, statistics, and marketing for your sports league, tournament, facility, team, camp, or membership. Setup registration in 1 minute for any type of program with nearly unlimited customization and deep integrations with advanced marketing and analytics. Includes pages for each team and player with advanced statistics and video for any sport. Leverage over 50 free marketing features and mobile optimized flows to accelerate growth and simplify operations. Playbook is an all in one solution for sports and youth activity providers to manage registrations, marketing, facilities, and more.
myClubhouse is an easy to use and highly flexible, online sports club management system to let you run your club the way you want. We help clubs and teams save time on all types of admin: online registrations & payments, events calendar, fixtures, player availability, training & coaching groups, email & SMS communications. With us you'll get a premium experience, no adverts, no hidden fees and exceptional quality client-driven features. Support includes free site set-up and data import. Premium online membership & team management & communications software suitable for all sports clubs and teams.
Founded in 2005, HorizonWebRef.com is an online referee and umpire scheduling software system that was created by Officials, Assignors & Schedulers to solve many of the confusing issues and to fill all the gaps in existing online assigning systems. We strive to stay current with all the latest technology that can help make scheduling your referees and umpires as easy as possible. We use the latest technology integrations like free Android & iOS apps, Google Calendar synchronizing and much more! Powerful Referee and Umpire Online Scheduling Software that's easy to use!
Sports platform which benefits both players and sports organizers. Players can easily sign up and participate in tournaments. Sports platform which benefits both players and sports organizers. Players can easily sign up and participate in tournaments.
TourneyEngine is an end-to-end Tournament & League Management Software for sports event directors to schedule events, manage registrations & staff, process payments, create brackets, provide real-time updates, and much more. TourneyEngine is multi-sport and multi-lingual, making it the ultimate platform for leagues, tournaments, and camps to manage events. Integrated billing platform, fan-app to create engagement, media CMS for news and Scoring app for real time scoring, it is the best tool! TourneyEngine's simple-yet-powerful platform gives you all the tools to build, manage, grow your tournament, leagues and camp events.
SquadFusion helps customers improve communication with members and devote time to increasing revenue rather than administrative tasks. We do this by providing a cloud-based platform which includes member and organization management tools, a central website for each customer, and mini-sites for each customers' squads. We make things drop-dead simple so administrators don't have to waste scarce time or be fluent in website building. We have a long free trial and no setup fees. A cloud-based platform to easily manage registrations, payments, communication, and member administration.
Whether you manage a league, club, organization, team or event, Engage Sports provides the right combination of tools to simplify any process of online sports management. An all in one centralized, easy to manage site. We build accessible sites that all people regardless of ability can navigate, understand, and use to achieve goals. Specializing in online registration for football, baseball & softball, basketball, lacrosse, volleyball and soccer youth sports organizations. Online solutions for sports associations, leagues and clubs: websites, online registration, online game & tournament scheduling.
eSoft Planner's scheduling and management software. Its total flexibility, affordability and simplicity are perfect for businesses whose owners want to consolidate effort, save time, increase revenue and grow smartly and steadily. ESoft Planner's 9 modules allow you to manage members, manage information and scheduling from any web browser on the planet, while your employees and clients make appointments, input schedules signup for camps/classes and rent space at the same time. Manage members and minimize paperwork by automating registration forms, contacts, and receipts; make scheduling easier a more flexible.
GOALLINE is a trusted leader in building and powering sport websites. Our software allows you to manage your organization in a simple and streamlined way. Take advantage of a robust system that offers the FULL package - online registration, schedule management, official management, statistics management, mobile apps, and communication tools that work on any desktop or mobile device. Easy-to-use websites, tools & mobile apps for sport teams & organizations to manage online registration, schedules, officials & stats.
Instant. Easy. Free. PlayyOn provides a dashboard for organizers of sport and recreation programs, tournaments, camps, classes, activities and teams. Within minutes an organizer can create an online registration forms with payment options, schedules, and communications. Perfect for youth sports, club and adult recreation programs. PlayyOn is both a standalone solution or it can integrate into an existing website. Makes communications and transactions easy. PlayyOn provides a free, instant and easy-to-use online solution for sport and recreation management.
Cloud-based and on-premise solution that helps businesses create practice schedules, manage venue bookings and export data. Cloud-based and on-premise solution that helps businesses create practice schedules, manage venue bookings and export data.
Provides leagues, clubs, and associations with a complete, integrated, online solution for managing all aspects of their operations. PowerUp does it all so there is no need to engage 3rd parties and incur additional costs to fill gaps. Our support team is responsive and knowledgeable about ours AND our client's business/operations. Provides leagues, clubs, and associations with a complete, integrated, online solution for managing all aspects of their operations.
Get the online sports league & association management system and registration software you need to run your team sports. From the leading secure online payment processing system to an easy to use website builder, ACTIVE's league management & registration software was built to save administrators time and streamline league management tasks. Online league and association management system for baseball, softball, football, hockey, lacrosse, basketball, soccer, and beyond.
With SpAppz you can do everything! Manage your league(s), district, club or academy. Team registration, player registration, keep 20 years of history, virtual ID cards, discipline (player and team staff), team fines, user defined team fees, referee admin, schedule generator (or import), referee assignment and acknowledgements, automatic notifications (over 20), game reporting, standings, cup play, call-up processing, team pages, optional full featured website/CMS. This is a Great Value! For League, District, Club and Academy Management. Seasonal, Team, event and tournament registration. Pay fines and team fees online.
Sports management software for sports clubs, leagues, associations, teams, coaches, players, and parents. Mobile-friendly, and secure all in one sports platform to manage player registrations, online payments, schedules, teams, leagues, tournaments, fields, members, and website. In-built team management app for all organization teams to manage team communication, live chat, schedules, roster, player availability, volunteers, and pictures. Integrated player portal to manage player performance. Sports management software for sports clubs, leagues, associations, teams, coaches, players, and parents.
Comprehensive and cost-effective sports management and online registration system. Comprehensive and cost-effective sports management and online registration system.
HomeTeamsONLINE has been the leader in reliable sports website hosting for over 19 years! Along with our amazing X-Grid sports template system, we offer free personal domains with the ALL-STAR and CHAMPION packages. We also provide trusted email hosting so your game schedule notices and alerts are sent on time. Our sports website hosting is designed for teams, leagues, and athletic managers and offers sport website builders with the tools that make a difference. Manage your league online with your own team website with built in stats. A different package to suit every need.
Rectimes is a web application that was developed to save hours within the daily operation of a recreation facility. It is the only application of its kind that offers a simple online booking solution for the community that was created specifically for ice and recreation facilities. Our user-friendly software allows admin to control the booking process, create invoices and agreements within seconds, and run financial reports that can be exported into excel or pdf files. RecTimes is a web application that helps recreation facilities manage their bookings, invoicing, and reporting all in realtime.
Win tijd door alle vertrouwde communicatiekanalen binnen je sportteam te bundelen en alles vanuit één handig platform te beheren. Omdat iedereen op een verschillende manier communiceert, hebben we verschillende kanalen aan Klublr gekoppeld. Je teamleden kunnen hun favoriet eruit kiezen; of het nu mail of sms is, messaging apps of de mobiele Klublr apps. Win tijd door alle vertrouwde communicatiekanalen binnen je sportteam te bundelen en alles vanuit één handig platform te beheren.
Designed for college coaches, it is a recruitment solution that helps manage depth charts, recruit boards, documents, forms, and data. Designed for college coaches, it is a recruitment solution that helps manage depth charts, recruit boards, documents, forms, and data.
Sports League Management Software - Provides web based registration, website, scheduling, referee Management, and broadcast email. Leagues get an ad free website which is mobile compatible Our registration management system is the most comprehensive and configurable on the market. In addition to scheduling, we include Referee / Umpire scheduling, payments, and portal. Our email broadcast tool allows filtering by division, custom field, or not paid registrations. Sports League Management Software - Provides web based registration, website, scheduling, referee mManagement, and broadcast email.
Manage your tryouts, teams, camps, clinics, tournaments and more using our online sports registration. Now you'll be able to quickly see who has signed required forms, paid, has incomplete registration, opened and clicked the emails you've sent out, and much more. Manage your entire organization in one place using our easy-to-use online sports registration and team sports management platform. Easily manage your tryouts, teams, camps, clinics, tournaments and more using our online sports registration.
SportsBiz is now trusted by over 2,000 businesses across the globe. It allows sporting organisations of all sizes to manage their administration in one easy to use software package. Automate everything from your timetabling and online registrations through to generating invoices and managing online payments. SportsBiz provides web-based access (login from anywhere), free automatic software updates, affordable monthly subscription, unlimited logins for staff and free/unlimited fanatical support. SportsBiz is a complete online business management & scheduling software package designed to automate admin for sporting organisations.
A time-saving, easy-to-use software that stores group records securely and increases member engagement. GroupSpaces takes the stress out of management, by simplifying the tasks necessary to keep the group alive and well. GroupSpaces allows you to organize events, host forums, create subgroups and most importantly keep all of your member records in one place. A time-saving, easy-to-use software that stores group records securely and increases member engagement.
Teamer is an online team management system created and designed to take the hassle out of managing any sports team. Founded by a unique mix of internet professionals with extensive experience of team captaincy at both the competitive and social level, Teamer uses the web and their smartphone apps to significantly decrease the amount of time it takes to get your team on the field. Create events, notify your team, track availability and collect payments all on one platform. An online team management system created and designed to take the hassle out of managing any sports team.
SportMember is een ideale softwaretool voor het beheer van sportclubs voor elke coach of clubbeheerder. Het systeem bevat functionaliteiten zoals een teamagenda, volledige teamlijsten, sportstatistieken/-tactieken, algemene sms-berichten/pushherinneringen/e-mails en de mogelijkheid om de betaling van de lidmaatschapsbijdrage automatisch te regelen. Plan je clubmiddelen zoals kleedkamer- en veldtoewijzing voor specifieke teams. SportMember maakt het leven makkelijker voor leden, coaches, beheerders en zelfs ouders. Mis nooit meer een training of wedstrijd. SportMember gratis software voor lidmaatschapsbeheer met opstellingsfunctie, teamagenda, betaling van bijdragen, statistieken en meer.
Simplify your club's operations with Byga. Designed by coaches, for clubs, we focus on every feature that your club needs to grow. Every stage of the season is covered, from tryouts and registration, to end of season player evaluations. Simplify your club's operations with Byga.
Sports league management solution that helps with real-time scoring, statistics and official league record keeping and more. Sports league management solution that helps with real-time scoring, statistics and official league record keeping and more.
Get your team, league, and assoc. organized easily with a website system built around the needs of recreational sports teams worldwide. Get your team, league, and assoc. organized with a website system built around the needs of recreational sports teams worldwide.
WatchMeGoPro is a platform for athletes, coaches, staff, and parents and fans to centralize and manage all of their data - schedules, rosters, contacts, team statistics, player profiles and assessments. The platform then takes this data and makes it valuable - allowing analytics on each player, or team as a whole. WatchMeGoPro is a platform for sports organizations and teams; managing schedules, rosters, stats, player profiles and assessments.
Sports league website builder for sports organizations and youth with registration, rosters, and team statistics. Sports league website builder for sports organizations and youth with registration, rosters, and team statistics.
Online software for clubs, coaches and associations. Uplifter elevates your success by automating real-time online registrations of members, families and participants, mobile participant skill evaluations by coaches using iPads/iPhones/tablets, digital report cards, automated invoicing, payments, discounts and subscriptions, plus customizable and exportable financial and membership reporting, and unbranded, easy-to-use website builder tools. Web-based Association, Club, Coach & Athlete Management Software for online registration, class management, participant evaluations.
FiXi, the industrys leading sports management software, is a fully integrated online solution that is suitable for all sports and allows sporting centres to manage all of their needs in one easy to use application. With time saved on tedious administrative duties, users can focus on maximising resources and increasing revenue. A complete online sports management solution that is suitable for all sports.
Video editing tool aimed at coaches to improve their players and team performance. Video editing tool aimed at coaches to improve their players and team performance.
Club management solution that enables sports businesses to track & share performance, arrange league events and manage members' data. Club management solution that enables sports businesses to track & share performance, arrange league events and manage members' data.
Ideal for sports camps, it is an event registration tool that helps users manage registrations, customers' information, payments & more. Ideal for sports camps, it is an event registration tool that helps users manage registrations, customers' information, payments & more
Sportlyzer (www.sportlyzer.com) is a team and training management software for youth and amateur sports clubs. By combining club administration and coaching tools, Sportlyzer helps clubs overcome daily microtasking to focus on coaching quality and club development: acquire more athletes, easily manage all athletes online, share schedules, track availability & attendance, send group SMS & email, focus on athletes' progress, engage parents, etc. Sportlyzer is a team and training management software for youth and amateur sports clubs.
Youth tournament and league management system delivering online scheduling and conflict checker, live results, apps, Youth tournament and league management system delivering online scheduling and conflict checker, live results, apps,
ACTIVE Hy-Tek's full solution swim software is built to free up hours of time for swim coaches and admin staff alike. Things like team registration, meet entries, submitting and receiving payments, email communications, results reporting, and other administrative work is now so much easier because its automated and simplified. All the hours behind a desk can now be spent poolside. ACTIVE Hy-Tek is the leader in swim team and swim meet management software, providing industry-leading solutions for over 20 years.
Demosphere is headquartered in Northern Virginia where it as been family owned and operated since 1990. The company believes in providing every size organization, at any level of organized sport, the industry-leading technology solutions that make ethical management of sports organizations possible. Our fully integrated sports management software offers registration, scheduling, risk management, website maintenance and officials management tools with privacy and data security that is unrivaled Create personalized websites for your organization to share information, send messages, and create calendars to track important dates.
Cloud-based solution designed for sports clubs and event facilities that helps manage scheduling, payments, communications, and more. Cloud-based solution designed for sports clubs and event facilities that helps manage scheduling, payments, communications, and more.
Goal Reports is soccer software that helps club leadership track player improvements and evaluate staff. Using software we provide a structured approach to measuring, improving and developing your club, players and staff. Quickly create soccer coach evaluations, player evaluations, game reports, performance benchmarks, development syllabus, performance clock and more using software online. Use Goal Reports with your existing league management software. Goal Reports provides a structured approach to measuring, improving and developing your soccer club, players and staff. Free trial.
TopScore's unique network ecosystem helps over 200 sports associations save time managing event registration, scheduling, and scoring. TopScore's unique network ecosystem helps over 200 sports associations save time managing event registration, scheduling, and scoring.
Web-based sports league management application with features such as registration, reporting, and documentation. Web-based sports league management application with features such as registration, reporting, and documentation.
The Youth Enrollment System (YES) is a ground-breaking and innovative online membership management system. YES was developed to meet the need for a comprehensive membership records management and reporting system for non-profit organizations. The system was developed to empower organizations which are focusing on enabling young people to be productive, responsible, caring and contributing citizens of society. Web-based solution for nonprofits. Features include attendance tracking, reporting, and fees management.
Enables quick and easy management of your leagues, fixtures and sports participation. Features include payment tracking. Enables quick and easy management of your leagues, fixtures and sports participation. Features include payment tracking.
Sport Leagues, ladders, calendar & scheduling software for soccer & football, squash, tennis, badminton and more. Sport Leagues, ladders, calendar & scheduling software for soccer & football, squash, tennis, badminton and more.
Cloud-based league management software that offers scheduling, score keeping, standings and online registration system. Cloud-based league management software that offers scheduling, score keeping, standings and online registration system.
squadSet is a web-based application for team and group management. It was developed with the understanding that team and group management is not accomplished by singular groups or individuals. Instead, it takes a collection of individuals among different roles to effectively communicate with one another to organize and create objectives. The roles for effective team and group management fall within four main categories(teams, players, club administrators and facility administrators). squadSet is an online application designed to help manage teams, groups and their activities
Sporteasy is an online sports team management software that helps users communicate with teammates and organize games and practices Sporteasy is an online sports team management software that helps users communicate with teammates and organize games and practices
Provide the online registration forms, database reports and built-in e-mail communication to help your organization manage your real-time database and communicate to your members Provide the online registration forms, database reports and built-in e-mail communication to help your organization.
League and Tournament Live Scoring Systems Enables League or Tournament organisers to show "live" scores throughout a competition. LeagueAppLive collates and manages all results via a cloud database so that management is simplified. It enhances participation and excitement for players, and their friends, participating in a competition. LeagueAppLive is used at all levels from small single division local leagues, nationwide multiple division county leagues through to International Enables League or tournament organisers to show "live" scores throughout a competition.
The one-stop league management and participation solution for federations, league and club managers The one-stop league management and participation solution for federations, league and club managers
TeamLinkt offers their Sports Team Management App and League Management Software for free to teams and leagues across the world. TeamLinkt is trusted by thousands of teams and leagues and is the simplest way to organize and connect your team. Features of the team management app include sharing rosters, schedules, availability, chat, photos, in-game feeds, live video streaming, setting lineups, team fundraising and more. TeamLinkt is the simplest way to connect and organize your sports team, league, association or school.
LeagueUp is the smartest sport league management tool on the market today. The platform is intuitive, user-friendly and provides sport league organisations with everything they need to streamline their operations. With unrivalled simplicity, at a fraction of the price of other products, making the switch to LeagueUp is a simple decision! LeagueUp is the smartest sport league management tool on the market today.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online software and portal for soccer training library with access for coaches, players and club officials from anywhere. Online software and portal for soccer training library with access for coaches, players and club officials from anywhere.
(0 reviews)
Bekijk profiel
League administration software with registration, scheduling, uniforms, equipment, finances - one program does it all - since 1988. League administration software with registration, scheduling, uniforms, equipment, finances - one program does it all - since 1988.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Registration, On-Line Payment and Administrative system for sports leagues. Registration, On-Line Payment and Administrative system for sports leagues.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sports scheduling, league management, statistics and tournament software. Sports scheduling, league management, statistics and tournament software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
For teams, coaches, players, parents and fans together in one place providing important information about the game when they need it! Designed for teams, coaches, players, parents and fans together in one place providing important information about the game
(0 reviews)
Bekijk profiel
Konkuri is a web application to create and manage tournaments and leagues of any sport or videogame, and all with just 1 click! Konkuri is a web application to create and manage tournaments and leagues of any sport or videogame, and all with just 1 click!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Studio management software with no recurring fees and unlimited accounts. Studio management software with no recurring fees and unlimited accounts.

ZED

(0 reviews)
Bekijk profiel
Sport management platform with membership management, ticketing, merchandising, social media and powerful analytics. Sport management platform with membership management, ticketing, merchandising, social media and powerful analytics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Federation and Tournament management software and online event registration. LEVERADE provides all the technology you need to organize professional and amateur tournaments. Working with national governing bodies around the world, offering digital licenses, referees assignment, sanctions, live scoring offline mode, calendars, online payments, auto-publishing rich media in social networks, mobile apps and websites with templates and custom designs. Competition management platform and online event registration. Organize tournaments online for professionals and amateurs.
Bekijk profiel
Tietennis is a complete software solution that configures all every aspects. Special Widgets are available for Quick Booking, Player Search, Tournaments, Proposals for matches, Head-to-Head Comparison, Social Events, General documentation, Online Subscriptions, and so on. You just log in to your admin page, make the required changes and save. Every content on the homepage changes from your action, without the need of any external work. It is is a full dynamic website designed for tennis clubs. Tietennis is a professional website and also a complete management software designed especially for tennis clubs.
Companion for your youth league's draft. Display via projector or output to a large television, and share with your entire league. Companion for your youth league's draft. Display via projector or output to a large television, and share with your entire league.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Organize & manage your tournaments and leagues for free with Noombers. Create your own player profile as well as custom team pages. Organize & manage your tournaments and leagues for free with Noombers. Create your own player profile as well as custom team pages.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tournament and Bracket Management application. Digitize candidate enrolment, Create individual or team events with criteria, Generate single or double elimination tournament brackets or round robin tournament schedule and maintain match progress online. Generate fillable blank brackets Tournament and Bracket Management application.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AthleteTrax is a cloud-based sports facility management software, allowing for facility, league and club administrators to automate their operations. Features include: A full-service POS system, event & rental booking, rental invoices, facility scheduling, automated league schedules, financial reporting, merchant processing, mass communication, customer management and waiver tracking, social media integrations, website/mobile app design, and much more. AthleteTrax is a cloud-based sports facility management software, allowing for admins to consolidate their operations under one roof
(0 reviews)
Bekijk profiel
League management, scheduling, and online sports registration service designed specifically for amateur sports organizations. Our products provide sports organizations online registration, tournament scheduling, league management services, and website solutions. Whether you are a national sports group, an area sports organizer, a municipal parks & recreation department, or a local team - SportsPilot can save you time and money! Sports league management tool that helps businesses manage online registrations, tournament schedules, events, and background checks.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pitchero works at the heart of your club providing a website, team management, communication and online payment solution. We are a community of over 12,000 clubs across the globe, uniting over 4 million sports participants each month. Every club us linked by sport, location and competition creating an unrivalled network of community sport. Its quick to get started and every feature is easy to use, giving you more time to enjoy the sport you love. Pitchero works at the heart of your club providing a website, team management, communication and online payment solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Easiest-to-use league management website for clubs, intramural and city leagues. Create your league website today. League management solution that helps businesses with online registration, sports scheduling, team communications, & other operations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TSI Sports online solutions from registration, league administration, scheduling, referee assignment, tournament management etc. Web-based solution that helps sports organizations schedule activities, manage applications, track payments, and organize tournaments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manage tournaments, share results. Highly customizable, have an advanced winner resolution system and includes a huge amout of stats. Manage tournaments, share results. Highly customizable, have an advanced winner resolution system and includes a huge amout of stats.
Easy to use, secure, and affordable integrated online registration system. Easy to use, secure, and affordable integrated online registration system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sports league management software that enables you update content on your site, manage your teams, and send game reminder emails. Sports league management software that enables you update content on your site, manage your teams, and send game reminder emails.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Saves your time by automating your routine team administration tasks such as rosters, schedules, and more. Saves your time by automating your routine team administration tasks such as rosters, schedules, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online registration and sports camp management with features such as email automation, coaches portal, and more. Online registration and sports camp management with features such as email automation, coaches portal, and more.