Waarom Capterra gratis is
SignEasy is de eenvoudigste en snelste manier om documenten te ondertekenen of te verzenden voor ondertekening vanaf je smartphone, tablet en computer. Meer dan 40.000 kleine bedrijven en particulieren uit verschillende sectoren, zoals onroerend goed, juridische zaken, accountancy, verkoop en logistiek uit meer dan 150 landen gebruiken SignEasy om sneller deals te sluiten, kosten te besparen en klanten blij te maken door de noodzaak weg te halen om documenten af te drukken, te scannen of te faxen. Meer informatie over SignEasy Gebruiksvriendelijke en veilige oplossing voor bedrijven en professionals om documenten te ondertekenen en te verzenden voor ondertekening vanaf je telefoon en computer. Meer informatie over SignEasy

door SAGES INFORMATIQUE

(0 beoordelingen)
Bezoek website
Zeendoc bespaart je tijd en geld. Zeendoc classificeert en indexeert je documenten automatisch, zodat je met één klik belangrijke informatie voor je bedrijf kunt vinden. Met de webbrowser heb je op elk gewenst moment, vanaf elke plek en op elk type apparaat met internetverbinding op een veilige manier toegang tot je documenten. Zeendoc automatiseert ook veel administratieve taken: - VASTLEGGEN, classificeren en indexeren; - ARCHIVEREN; - GEBRUIKEN, zoeken, ophalen, delen; - AUTOMATISEREN. Meer informatie over Zeendoc Zeendoc classificeert en indexeert je documenten automatisch, zodat je met één klik belangrijke informatie voor je bedrijf kunt vinden. Meer informatie over Zeendoc
Het idee achter eversign is om zowel kleine als grote bedrijven te helpen bij het maken van de digitale sprong en ze bij elke stap te begeleiden. Een groot aantal bedrijven heeft twijfels bij het beheren en verwerken van gevoelige gegevens zoals contracten en zakelijke overeenkomsten in de cloud. Daarom biedt deze oplossing een zeer veilig en goed gecontroleerd e-Signature-platform dat zijn tijd ver vooruit is wat betreft functionaliteit, maar toch betaalbaar blijft voor individuen en het MKB. Daarnaast is het voor grote bedrijven flexibel en efficiënt. Meer informatie over eversign Wettelijk bindende elektronische handtekeningen op het werk, thuis of onderweg. Meer informatie over eversign
Contractbook betekent efficiënt contractbeheer voor moderne bedrijven. Je kunt al je juridische documenten in één digitaal platform creëren, ondertekenen en opslaan om de transparantie te vergroten, naleving te garanderen en waardevolle tijd te besparen. Er is ook een klantgericht platform waar juridische professionals de contracten van hun klanten gedurende de gehele levenscyclus digitaal, efficiënt en veilig controleren en beheren. Het platform maakt nauwere samenwerking mogelijk, evenals nieuwe inkomstenstromen en bedrijfsmodellen. Meer informatie over Contractbook Contractbook is efficiënt contractbeheer voor moderne bedrijven; je kunt al je contracten in één digitaal platform creëren, ondertekenen en bewaren. Meer informatie over Contractbook
DocuSign verandert de manier van zakendoen doordat het meer dan 250.000 bedrijven en meer dan 100 miljoen gebruikers in 188 landen in staat stelt om overeenkomsten altijd, overal en op elk apparaat met vertrouwen en zekerheid te verzenden, ondertekenen en beheren. DocuSign vervangt afdrukken, faxen, scannen en het versturen van papieren documenten om zaken af te handelen. De technologie stelt organisaties van elke omvang, sector en geografie in staat om elke overeenkomst volledig digitaal te maken, om het bedrijf vooruit te helpen. DocuSign verandert de manier van zakendoen door iedereen in staat te stellen om altijd, overal en op elk apparaat met vertrouwen en zekerheid transacties uit te voeren.
PandaDoc omvat onbeperkte elektronische abonnementen in elk abonnement, plus een groot aantal andere krachtige documentfuncties, zoals een documentbouwer met slepen en neerzetten, kant-en-klare CRM-integraties en geavanceerde documentanalyses. PandaDocs elektronische handtekeningen zijn juridisch bindend en vereisen geen speciale hardware of software bij het ondertekenen van documenten. Ontwerp, volg en e-teken je documenten allemaal op één plek met behulp van juridisch bindende online handtekeningen.
SignNow is een bekroonde oplossing voor e-handtekeningen die door miljoenen mensen wordt gebruikt om documenten op elk apparaat te ondertekenen, verzenden en beheren. Gebruikers in grote ondernemingen gaven SignNow de eerste plaats in software voor grote ondernemingen met een gemiddelde tevredenheidsscore van 9,56 uit 10. Het product maakt gebruik van toonaangevende expertise op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Die beveiliging van wereldklasse is gekoppeld aan de meest geavanceerde mobiele en tabletervaring, tegen een prijs die je onmiddellijk ROI oplevert. SignNow is een bekroonde oplossing voor e-handtekeningen die door miljoenen mensen wordt gebruikt om documenten op elk apparaat elektronisch te ondertekenen, verzenden en beheren.
EchoSign versnelt het ondertekenen van documenten met instant fax of e-handtekeningen. Cloudgebaseerde oplossing die helpt bij het vastleggen van digitale ondertekening met behulp van mobiele apparaten op meerdere locaties.

door Nitro Software

(276 beoordelingen)
Bekijk profiel
De Nitro Productivity Suite combineert de nieuwste versie van Nitro Pro – de toonaangevende vervanging voor Adobe Acrobat – met Nitro Cloud, een nieuwe browsergebaseerde applicatie die onbeperkte elektronische handtekeningen en krachtige pdf-productiviteitstools biedt. Het levert een gebruiksvriendelijke, betaalbare oplossing waarmee bedrijven de digitale transformatie in de hele organisatie meetbaar kunnen versnellen. Pdf-productiviteit en eSigning-tools voor elke kenniswerker.
De visie is dat digitale handtekeningen niet langer een duur en moeilijk "high-end" product zijn, maar juist een gemakkelijk te gebruiken "commodity" die voor iedereen toegankelijk is. Dit platform stelt jou en je netwerk in staat om documenten ondertekend te krijgen. Eenvoudig, snel en juridisch bindend, met behoud van de hoogste beveiligingsnormen. De overeenkomsten die mensen tekenen, geven vorm aan de wereld waarin iedereen leeft en SignRequest is er trots op hier deel van uit te kunnen maken! De betaalbare, veilige en eenvoudig te gebruiken oplossing voor elektronische handtekeningen. Het is tijd om afscheid te nemen van printers en scanners!
Cloud based solution for digital signature. Features include workflow integration and court recognition. Cloud based solution for digital signature. Features include workflow integration and court recognition.
eSign Genie is de eenvoudigste en meest betaalbare juridisch bindende oplossing voor e-handtekeningen! Creëer documenten/herbruikbare sjablonen en verkrijg veilige digitale handtekeningen van enkelvoudige/meervoudige/bulkpartijen. Als je een robuuste en betrouwbare website/toepassingsintegratie met API's nodig hebt, of als je de beste bulkoplossing voor e-handtekeningen zoekt, is eSign Genie de beste keuze. Verzend snel en veilig contracten, afstandsverklaringen, NDA's en andere veelgebruikte formulieren via URL, ingesloten op een site of geïntegreerd in je toepassing met behulp van de API's. Eenvoudigste en meest betaalbare e-handtekening! Creëer herbruikbare sjablonen en formulieren; gebruik URL, ingesloten eSign of volledig geïntegreerd met API's.
Signable is de toonaangevende softwareleverancier voor elektronische handtekeningen in het VK. Deze oplossing wordt gebruikt door meer dan 6000 bedrijven in het VK, Europa en daarbuiten om documenten snel, veilig en rechtsgeldig te laten ondertekenen. Signable heeft een pakket dat bij elk bedrijf past, zonder kosten en met eenvoudige, duidelijke prijzen. Een plan dat perfect is voor jouw situatie, of je nu slechts enkele documenten of duizenden documenten wilt verzenden. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen en ga binnen 60 seconden aan de slag! Eenvoudige, veilige en snelle elektronische ondertekening van documenten door de toonaangevende leverancier van eSignature-software in het VK. Probeer Signable vandaag nog GRATIS!
InsureSign is the simplest, fastest and most secure way to get any document signed electronically. Trusted by thousands of businesses of all sizes, InsureSign lets your customers easily sign your documents from their laptops, tablets and mobile devices - and even via text message. All customers enjoy dedicated customer assistance available via phone at any time. InsureSign is the simplest, fastest and most secure way to get any document signed electronically.
Concord's end-to-end contract lifecycle management platform goes beyond traditional e-signature solutions by empowering organizations to streamline the entire contract process. In addition to conventional e-signature, features such as templates, online redlining & negotiation, audit history & version control, and approval workflows automate the multitude of pre-signature activities. Alerts, reporting and analytics ensures proper compliance with contract obligations post signature. Concord's platform exceeds traditional e-signature solutions, empowering organizations to streamline the entire contract lifecycle.
Tool voor elektronische handtekeningen waarmee bedrijven van elke omvang documenten kunnen delen met meerdere klanten om handgeschreven handtekeningen te verzamelen. Tool voor elektronische handtekeningen waarmee bedrijven van elke omvang documenten kunnen delen met meerdere klanten om handgeschreven handtekeningen te verzamelen.
Digisigner is een cloudgebaseerd programma voor digitale handtekeningen dat wordt gebruikt om facturen te beveiligen en contracten te beheren of ondertekenen. Met DigiSigner kun je ingebouwde sjablonen en aangepaste brandingtools gebruiken om het uiterlijk van je handtekening geheel te ontwerpen op Windows en Mac. Gebruik een muis om je handtekening te ontwerpen of upload een afbeelding. Digisigner maakt ook gebruik van SSL-codering om de ondertekende documenten te beschermen en alles veilig te houden. Gemakkelijke en snelle manier om je documenten online te laten ondertekenen met sjablonen, branding, teamfuncties, API en meer.
Docsketch is an exceptional application because it allows users to know exactly when the sales documents have been viewed by the recipients. It has the ability to share and track presentations, statements of work, and other read-only documents. Fillable documents like contracts and proposals will also automatically have this level of tracking. Docsketch makes the signing, tracking and approving of documents extremely easy. Docsketch is a comprehensive document signing, approval, and document tracking solution built for business.
OneSpan Sign (formerly eSignLive by VASCO) is the electronic signature solution behind some of the world's most trusted brands. Regulated industries and top analyst firms recognize OneSpan Sign's solution to balance the highest levels of security and compliance with ease-of-use while automating any process. OneSpan Sign has over 20 years of experience delivering e-signatures to organizations of all sizes, including banks, insurers and government agencies. OneSpan Sign is the electronic signature solution behind some of the worlds most trusted brands.
FileInvite automatiseert het proces voor het verzamelen van informatie en documenten van je klanten. Het proces is eenvoudig gemaakt dankzij de beveiligde interface. Het enige wat je hoeft te doen is een FileInvite aan te maken en verzenden met de informatie die je nodig hebt. De klant uploadt de bestanden vervolgens naar een beveiligd portal waar je de ingediende informatie kunt goedkeuren of afwijzen. Met FileInvite kun je herinneringen en sjablonen instellen en synchroniseren met je favoriete cloudopslag zoals Google Drive. Stuur vandaag nog een FileInvite! Automatiseer het proces van het verzamelen van informatie en documenten van je klanten met de eenvoudige en veilige interface.
Online forms platform that provides signing solutions through response data, summary report, and authentication. Online forms platform that provides signing solutions through response data, summary report, and authentication.
PDCflow software offers your business the ability to combine eSignatures with payments, photo uploads and other customized workflows. Send a document through text or email to receive signatures faster than ever. PDCflow's secure delivery method protects consumer privacy by ensuring documents reach the right person. Dual authentication, legal wet signature and detailed audit report protects your business. PDCflow makes it easy for your customers to sign and make a payment to you all in one click. Secure eSignatures, eBill, and Payments.
Bekijk profiel
Waiver Electronic is the easiest and most secure way to manage online liability waivers powering your business by making the waiver sign up process quick, paperless, and secure. Mobile apps available for iPad, Android Tablets and Amazon Kindle Fire Leading online waiver system to securely collect and manage liability waivers. Waiver Kiosk app available for iPad, Android Tablets
An electronic signature and digital signature solution that speeds sales cycles integration, document management, reduce operating costs, and more. Use DocVerify to electronically sign documents from anywhere at anytime. In addition, DocVerify's e-Notary platform enables notaries to perform either electronic notary or remote notary quickly and easily. Securely sign, store and manage legally binding documents online. Use DocVerify's e-Signature Solution to electronically sign documents
KeepSolid Sign is an easy, time-saving, and secure electronic signature software available for all major platforms (Mac, Windows, iOS, Android and browsers). Our app allows you to esign, send any documents and collect signatures in minutes. Simply import document to the app, add your signature, assign signers and send it. We use a high-level encryption to make your sensitive data and documents inaccessible to any unauthorized parties. KeepSolid Sign is free to download and try for 14 days! Send and eSign unlimited amount of documents, create templates, work offline, access documents from all your devices and a lot more!l
Verzamel elektronische handtekeningen op een veilige manier uit je inbox. Controleer de authenticiteit van ondertekende documenten en de identiteit van de goedkeurder. DeliverySlip ondersteunt een natte handtekening (stylus of vinger), stempel (afbeelding van een handgeschreven handtekening), getypte handtekeningen, geavanceerde pincode of SSO-vervolgverificatie. Produceer een volledige bewakingsketen dankzij het traceren van activiteiten en documentversiebeheer. Elimineer de noodzaak om vervolgstappen te ondernemen met ingebouwde activiteitenmeldingen, herinneringen en mobiele pushmeldingen. Verzamel elektronische handtekeningen op een veilige manier uit je inbox met DeliverySlip. Controleer de authenticiteit van het document en de identiteit van de ontvanger.
PactSafe makes contracts a seamless part of your business by integrating modern signing methods like eSignature (Familiar electronic signing), Text-to-sign (Send contracts over text & sign by replying "I Agree."), Click-to-sign (Sign with the click of a button.) and SmartPacts (Custom links for repetitive contracts with one-step signatures.) Once a contract is signed PactSafe creates an instant legally enforceable record - guaranteed. Frictionless & Enforceable Signatures. PactSafe's unrivaled modern signing methods make it easier than ever to get contracts signed.
UK electronic signature software to send, track and manage contracts online while your customers sign your contract online. A scalable, easy-to-use, real-time platform for businesses, Legalesign is used by legal firms, insurers, recruiters, accountants as well in real estate and finance and many others. Use Legalesign to gain significant productivity and financial benefits; increase customers' satisfaction and relieve the burden of tiresome paperwork upon long suffering staff. UK enterprise-level e-signature software to send, sign & manage contracts online.
Securely send documents for eSignature & Digital Signature + use our automated assistant to send reminders & get updates on document status. Bringing the entire document signing process online has never been so smart, easy and secure. With Signority, your documents can be amended, shared, and stored safely in the cloud. All the tools you need to thrive in todays digital business. Team management, workflow automation, company branding, real-time status alerts, traceability and more. Securely send documents for eSignature & Digital Signature + use our automated assistant to send reminders & get updates on doc status.
RMail is an all-in-one service extension for powerful email, with simple-to-use open tracking, delivery proof, email encryption, electronic signatures, large file transfers and more. RMail provides a Registered Receipt record for every message sent, certifying delivery, time and content. RMail works with your existing email platform, including Microsoft Outlook and Gmail. Send to anyone using your existing email address. No special software or signups are needed on the recipient end. RMail is an all-in-one service extension for powerful email, offering email encryption, e-delivery proof, e-signatures and more.
Bekijk profiel
Cloud-based digital form and signing solution that allows users to sign online or invite others to fill-in and sign branded electronic forms with tablet devices or PCs. The system handles reminders, shows progress in real time, and monitoring of the signing process. PKI digital signature technology ensures the authenticity of signatories and forms, while the system compliance with the electronic signature laws worldwide, guarantees validity and legal enforceability. Secured Signing saves businesses time & hassle by moving their paper-based forms to a PKI encrypted digital signing solution.
Are you a healthcare practitioner or other professional needing secure web forms your clients or patients can digitally sign? Hushmail seamlessly combines encrypted email and e-signable, customizable web forms you can use with anyone, even people who don't have a Hushmail account. Great for intake, health history, referral, and fee agreement forms. Our legally binding e-signatures comply with ESIGN and UETA and our Healthcare plans are configured for HIPAA compliance. Hushmail combines encrypted email and e-signable, customizable web forms you can use with anyone. Great for fee agreements and more.
Bekijk profiel
With Ultradox for G Suite you can automate tedious tasks and create your own enterprise apps without hiring a team of developers. The unique combination of form builder, workflow and template engine allows you to merge, send and print documents, generate websites or send out responsive emails as part of your process. Beside automations that run in the background - like creating and sending out weekly reports - you can also create interactive apps like approval flows and document signing. Cloud based document generation and process automation platform for G Suite.
E-Sign is an online service that helps you to electronically sign your documents quickly and securely. Signing documents online will save your business money and a great deal of time we raise the standard of electronic signatures and help you to close your deals faster. e-Sign is about speed, security and usability all in a single package. Our user dashboard is secure and easy to use. Use E-Sign to send a document to anyone, and we will take care of the rest. Online e-signature platform that helps businesses electronically sign critical documents quickly and securely.
A complete document output management solution designed to manage, convert, distribute and print output files from any system. A complete document output management solution designed to manage, convert, distribute and print output files from any system.
We are disrupting document tracking and eSigning. Document tracking and electronic signatures are often used separately. Combine them, add intelligent sales automation and see the difference in number of closed deals. GetAccept users close 83% more deals than industry average. GetAccept offering sales proposal workflow, eSignatures, video introductions, document analytics, deal accelerator and much more! Create your free account today and learn the secret behind successful sales. Double Your Close Rate with Intelligent Sales Proposals Automation including eSigning to close more deals.
Zoho Sign is a digital signing service that lets you execute contracts quickly without the hassles of transporting paper documents while ensuring security and legality. It works completely on cloud and integrates readily with your everyday apps for a completely seamless signing experience. Zoho Sign is perfect for anyone who needs to sign business documents but widely used for HR, legal, and sales functions. Electronically sign, send and manage documents using the digital signature software with extensive features and Zoho apps integrations.
Het platform van MSB zorgt ervoor dat bedrijven naleving bereiken en handhaven door deze software te valideren op basis van cruciale sectorvoorschriften. Elk onderdeel van het ondertekeningsproces wordt vastgelegd en voorzien van een tijdstempel in de uitgebreide controlesporen. Dit levert gegevens en transparantie voor de naleving van wet- en regelgeving en juridisch bewijs. MSB kan ook worden geïntegreerd met meervoudige verificatie, zoals hardwaretokens en eenmalige wachtwoorden. Een uitgebreide oplossing voor zakelijke documenten. MSB ondersteunt het gehele proces van de levenscyclus van documenten.
Bekijk profiel
NEW PDF.co Web API to work with PDFs and barcodes. Convert doc, image, webpage or Excel to PDF. Convert PDF to JSON, TXT, CSV, images, HTML. Split, merge PDFs, add virtual signatures. Generate and read barcodes. Draw or type a signature and save to image. The tools work as API, easy and fast. PDF.co web API converts DOC, JPG, HTML, Excel to PDF. PDF to JSON, TXT, CSV. Split, merge PDFs, sign online. Generate & read barcodes.
Juro is een end-to-end contractbeheerplatform, ontworpen voor het moderne bedrijf. Juro's door AI ondersteunde product biedt contractcreatie, onderhandeling, e-ondertekenen en analyses, waarmee bedrijven tot 96% van hun tijd aan contracten kunnen besparen. En met een stapel integraties, waaronder Slack, GDrive en Salesforce, is Juro net zo geliefd bij verkoop- en HR-gebruikers als bij juridische teams. Door AI ondersteund contractbeheer, ontworpen voor het moderne bedrijf.
***Only for mid-to-large consumer-focused businesses that need fast signatures** Highest & fastest eSign completion rate in the market for consumer businesses. - Customers easily finger-sign from their cellular phone. - Instantly get eSign documents, eForms,PDFs in real time - With ad-hoc documents or pre-formatted templates. - Use through API or stand alone - Via text/SMS or email Don't chase customers by email or lose deals - get eSignatures on the spot. Free Trial The simplest eSign & document completion solution for businesses that demand fast signatures & high completion rates.
ZorroSign, Inc. is the pioneer of electronic signature technology and the developer of ZorroSign DTM, a unified platform, a complete Electronic Signature, Digital Signature and Digital Transaction Management solution. ZorroSigns unique Document (patent pending) 4n6 (forensics) technology offers post-execution fraud detection and verification and authentication of electronic signatures and documents using blockchain tokenization. Secure and encrypted eSignature and digital signature solution to safeguard authorized documents.
SignaShare provides eSIGNATURES & FORM FILLING within one application. We allow the user to INTEGRATE, customize, or adapt the system in anyway that works for a small, medium or enterprise company. Create your own fillable documents, add merge tags, fill documents, create bundles, sign documents, create eSignature Templates & track the complete processes through the entire transaction life-cycle. Take your eSIgnature experience to the next level with our fastest growing application. SignaShare offers eSIGNATURES, templates, Custom FORM CREATION & FORM FILLING to manage any transaction process of any sized business.
Cloud based, secure, 100% Legal Enterprise Digital Signature SaaS for Indian businesses. Integrate with our APIs & SDKs in under 30 mins. Cloud based, secure, 100% Legal Enterprise Digital Signature SaaS for Indian businesses. Integrate with our APIs & SDKs in under 30 min

door Kdan Mobile Software

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
Pioneering in e-signing on mobile devices, DottedSign promises you the workplace mobility with an efficient and paperless solution. It is not only tailored to small and medium-sized enterprises and salespeoples needing to sign contracts and close deals quickly, but also caters to your demand for signing documents in daily life. DottedSign helps complete your work, including NDAs, sales contracts, lease agreements, permission slips, financial agreements, and more. The e-signature solution for your business to digitize your signing process. Maintain momentum with quick, secure, and easy signing.
Sertifi offers an Agreement Platform built for businesses who need a more efficient and secure way to manage the full contract process. We simplify how businesses send and collect agreements and payments by bringing it all into one secure platform. Sertifi automates business processes, saves you time from performing repetitive tasks, enhances security and PCI-compliance, and provides customers an easy and convenient way to do business with your company. We simplify how businesses send and collect agreements and payments by bringing it all into one secure platform.
Standard Electronic Document signature. Secured by SSL Encryption. Automatic archiving of all documents. Various paid plans available. Sign single or multi page documents with one tick. Can be used on any device, anywhere, anytime. Fast and easy. Ideal for company administrative documents any so much more. make the switch today and experience the benefits. Visit us for more information. SES -Standard Electronic Signature. Signature by up to 5 signees.
Easy Electronic Signature for both anytime / anyone docs (liability waivers) or user-specific (i.e. sales contracts). $1 Trial. Easy Electronic Signature for both anytime / anyone docs (liability waivers) or user-specific (i.e. sales contracts). $1 Trial.
Empower everyone on your team to easily send documents for electronic signatures, and automatically link them to your customer, vendor, partner and employee records. Use Armatic eSign to complete approvals and agreements in a fraction of the time it takes with hard copies. Empower your team to initiate, manage and control the document signing process from anywhere in the world. Track and receive real time notifications for all document touch points: from sent, viewed to signed. Empower everyone on your team to easily send documents for electronic signatures, in a fraction of the time it takes with hard copies.
Sign business documents anywhere, anytime, and from any device with SutiSign - a robust, secure, and easy to use eSignature software solution that seamlessly integrates with external applications. Signing options include dynamic & static signature verification and touchpad and biometric signing. Go paperless! Save money and expedite the document signing process. Electronic signature solution that automates the document signing process & enables users to get documents signed electronically.
Use SIGNiX to provide a seamless e-sign experience for your customers anytime, anywhere, on any device. The patented SIGNiX digital signature platform brings military-grade cryptography, superior data privacy, and independent legal evidence to your current workflow, letting you avoid the costs, delays, and risks of wet signatures. The patented SIGNiX Digital Signature Platform brings superior data privacy and independent legal evidence to your current workflow.
"SigningHub is winner of best Productivity and Collaboration Product of the Year at the UK Cloud Awards 2016". Its is a web application to sign documents in a connected digital world, providing legally compliant, independently-verifiable, long-term electronic signatures. SigningHub is available on a premise product or cloud signing service and caters to all levels of signature including EU qualified signatures. SigningHub is the Most Secure Way to Sign documents in digital world, providing legally compliant, advanced electronic signatures
emSigner, eMudhras proprietary digital signing and workflow management solution allows you sign, send, track, archive and manage smart documents in a snap, and in the process help you build an entire document ecosystem in a digital manner. The core of emSigner is designed to offer high-end security and flexibility with multiple signing options, paired with easy integration into any existing application ecosystem. This makes it an ideal solution for creating end-to-end paperless ecosystem Cloud-based eSignature and paperless office solution that simplified signature management on documents
Add eSignature onto PDF's totally and privately within your iOS device with no cloud access, no registration and no account required. SignBox Securely and conveniently add your signature onto any PDF document that you have or receive from the convenience of your smart iOS device. Seal your signature onto any PDF, from anywhere with SignBox extension. Use your TouchID to store, protect, and retrieve your Signature. Add eSignature onto PDF's totally and PRIVATELY within your iOS device with no cloud access, no registration and no account required.
Comprehensive E-signature software platform. From simple contracts to complex client and employee onboarding processes, MyDocSafe caters to all e-signature requirements including document broadcasting and mail merge. MyDocSafe's e-signature platform can be easily extended to include document management, e-forms, payment collection, ID verification and onboarding process automation. Easy to use E-signature software. Outlook, Salesforce, Dropbox, Stripe and GoCardless integrations available.

door Medforce Technologies

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
SignCenter is a HIPAA-compliant, web-based electronic signature and data capture tool built specifically for healthcare. Signers can mark and sign documents using a keyboard, mouse or touch screen. No more having to jump between programs and duplicate data entry. You retain complete control, indicating where and when documents can be signed. You can notify signers through a self-expiring link or request a signature in person. SignCenter records the date, time and IP address of the signer. Cloud-based, HIPAA compliant electronic signature capture and workflow tool built for healthcare.
More than 1.200 companies across Scandinavia are already signing their documents digitally with Penneo - from accountants, lawyers and property managers to leasing, banking and insurance companies. Penneo supports all Scandinavian e-ID's including Danish NemID and Swedish and Norwegian BankID as well as Touch Signature. Signing with Penneo is faster, easier and much more secure. Cloud-based signature tool that helps companies with digital signature, collaboration and task tracking.

door Zerolag Finance

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Elektronische handtekeningen worden een fluitje van een cent met Fingerink. Fingerink is ideaal om interne medewerkers en externe partijen uit te nodigen om documenten te ondertekenen waarbij het einddocument automatisch wordt bijgevoegd aan het systeem. Voer bulk-handtekeningen online sneller uit: nodig veel verkopers, klanten en werknemers uit om documenten en contracten sneller te ondertekenen. Met Fingerink kun je veldgegevens eenvoudig samenvoegen tot sjablonen, clausules en tekst invoegen op basis van regels en online handtekeningen uitgeven. Eenvoudig, veilig en wettig. Elektronisch handtekeningenplatform waarmee je digitale documenten kunt ondertekenen en goedkeuren. Verstuur en ontvang ondertekende documenten binnen enkele seconden.
Senior Sign was built for the modern-day senior living community. With our all-new electronic signature platform, all of the admission headaches like collecting physician orders, storing documents, and following-up with residents are a thing of the past. Most communities waste a lot of time, money, and of course paper when admitting a new resident. That's why streamlining the process makes so much sense. Our smart forms make completing documents easier for residents and their family. Paperwork stinks! Streamline admissions with our esignature solution built specifically for senior living.
WikiPro simplifies your business communication, providing e-signatures and user-friendly interfaces to approve contracts immediately and securely. Features such as instant chat, file sharing and e-signatures, customized notifications and automated reminders to improve workflow and respond to your clients questions instantly. WikiPro can text enable your existing business landline. Your clients dont need to install WikiPro Mobile App to contact you. They can send standard text messaging. Allows businesses to text with their customer using the existing landline, or send customer unlimited App messages in real time.

door incVersity

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
E-Lock offers legally compliant, easy to use digital and electronic signature solutions. E-Lock solutions comprise of desktop, server and web-based signing solutions. Our solutions can seamlessly integrate with any new or existing applications to enable signing and encryption of documents. E-Lock solutions are used globally, across companies belonging to various verticals, to attain process automation, document authentication, non-repudiation, security, and speedy ROI. E-Lock offers legally compliant and easy to use digital signature and electronic signature solutions.
ImagineTime empowers teams to manage work, share tasks, track time & due dates, and generate insightful reports. ImagineTime is a fully integrated Practice Management software suite for Accounting Professionals and other professional service providers. Our client portal makes delivering a seamless client experience a breeze so you can focus on top-notch services. A fully integrated Practice Management software suite for Accounting Professionals and other professional service providers.
Digital signature tool which enables electronic signing on documents through multiple Sharepoint versions. Digital signature tool which enables electronic signing on documents through multiple Sharepoint versions.
Scrive is the leading e-signature provider in the Nordics, with customers in more than 30 countries. Scrive offers an omnichannel solution for electronic signatures of contracts, forms and documents. The solutions can be used on all types of devices. The e-signed documents are sealed with a digital signature using blockchain technology. Scrive offers an omnichannel solution for electronic signatures of contracts, forms and documents on all types of devices.

door Signiflow Americas

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
SigniFlow is the perfect combination of flexible workflow,document management, digital signing and legal compliance - the ideal solution for any company with processes that can be digitized for decreasing costs and increasing efficiency and productivity. For the most basic requirements, to ultra-complex processes, SigniFlow has the answer. SigniFlow is a documents, workflow, digital/electronic signatures management tool.

door XiTrust - The eSignature Company

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
MOXIS is het veiligste platform voor elektronische handtekeningen voor ondernemingen. De mobiele handtekening op afstand garandeert de hoogste juridische geldigheid - 100% eIDAS-conform en gelijkwaardig aan de handgeschreven handtekening. MOXIS is ontworpen als een bedrijfsoplossing en biedt tal van kenmerken en functies die voldoen aan de vereisten en behoeften van elke onderneming: zo kunnen rollen uit de actieve directory worden toegewezen en kunnen bedrijfsspecifieke workflows voor ondertekening worden geconfigureerd en automatisch worden uitgevoerd. Veilig en juridisch bindend platform voor elektronische handtekeningen voor ondernemingen, ondersteunt de gekwalificeerde elektronische handtekening in overeenstemming met eIDAS.
Streamlines document centric business processes to cut costs and time required with paper based systems. Streamlines document centric business processes to cut costs and time required with paper based systems.

door SignatureConfirm

(1 review)
Bekijk profiel
Make your own custom contracts, send them by email, and get them signed faster. Make your own custom contracts, send them by email, and get them signed faster.
Enables electronic documents of all types to be completed, digitally signed and then delivered over the Internet. Enables electronic documents of all types to be completed, digitally signed and then delivered over the Internet.

door Comsigntrust

(1 review)
Bekijk profiel
The highest reliability, ease-of-use eSignature products & solutions addressing the needs of all-sized organizations to: cut costs, create efficiency & become more environmentally friendly by automating and digitizing documentation process with highly secure eSignature capabilities. We offer solutions to all documentation needs- anything that needs to be signed, authorized and/or sealed such as: e-Invoicing | Registered Mail | e-scanning | Digital Archiving | e-prescriptions |Audio files eSignature solutions & products to cut costs, create efficiency, mitigate risks of human error and much more!
Bekijk profiel
4identity is the technological solution developed by Bit4id that empowers web applications with Digital Signature and Authentication processes. 4identity DOES NOT USE Java Applets or any other third party add-on. Empowers web applications with Digital Signature and Strong Authentication.

door DATAVISION IMAGE

(1 review)
Bekijk profiel
Captures signature, notifies departments, prepares reports, allows instant queries, manages time on site, and more. Captures signature, notifies departments, prepares reports, allows instant queries, manages time on site, and more.

door DocuFirst

(1 review)
Bekijk profiel
Electronic signatures and document management for customized documents, including agreements, quotes and anything else. Eliminate data entry from paper forms. We help you reduce expenses and increase revenue. No up-front fee in most cases. Turn your physical filing cabinet into a digital, cloud based filing system accessible anywhere! DocuFirst creates, collects, and stores documents from your customers' information. Efficiently create, deliver, eSign, and store your company's forms and documents on one simple secure online platform.

door Leafinbox

(1 review)
Bekijk profiel
Software that allows you to electronically sign your documents or legally confirm them with a timestamp. Manage your documents with e-sign

door PleaseSign

(1 review)
Bekijk profiel
User friendly and free digital signature solution that allows one to securely sign documents digitally. User friendly and free digital signature solution that allows one to securely sign documents digitally.

door Docsmore

(1 review)
Bekijk profiel
Secure, cloud-based, solution streamlining documents which require completion, filing, organization, and retrieval of forms and data. Secure, cloud-based, solution streamlining documents which require completion, filing, organization, and retrieval of forms and data.

door Adweb Technologies

(1 review)
Bekijk profiel
Digital signature solution that allows you to bulk sign documents quickly and easily. Digital signature solution that allows you to bulk sign documents quickly and easily.

door Glad Tech

(1 review)
Bekijk profiel
We love your ideas! Any enhancements or feature requests are promptly reviewed and implemented if it means your life will be easier! Additionally, here are a few features iFill PDF currently includes: document annotating, e-sign forms, accept payments with credit card or bank account, upload files, export documents to 3rd party CRM or accounting software, field validation, automatic field detection, and many more! Streamlines your business processes with a host of powerful document features that enable more efficient client form management.

door DocuScan Pro

(1 review)
Bekijk profiel
Our digital platform allows you to manage what deals are not funded yet and why. We help dealers store and retrieve all automotive documents and signatures. It take minutes, not days, to get the document or signatures you need to get funded faster. Increase your customers experience and CSI with our streamlined signature retrieval software. Contact us and book a demo today! The best E-signature and STIP retrieval software for Automotive dealers. Increase CSI & decrease funding times on your next deal.

door Yousign

(1 review)
Bekijk profiel
French software publisher, Yousign offers secure and legal electronic signature solutions. Yousign is a trusted third party and Certification Authority recognised at the European level, helping companies of all sizes and in all sectors of activity to digitise their contractualisation processes. Yousign offers simple solutions for use and integration, supported by a 100% European cloud infrastructure. The company has more than 1500 customers, representing millions of signatories worldwide Yousign offers secure and legal electronic signature solutions. Yousign is a Certification Authority recognised at the European level.

door SignonDoc

(1 review)
Bekijk profiel
SignOnDoc Provides Electronic Signature Service with Free Legal Forms, Fast, Secure and Easy, Grow your business with us, Free For Life No Credit Card Needed Online Electronic Signature Software with Free Legal Forms, Free For Life No Credit Card Needed, Try it Now.

door Viafirma

(1 review)
Bekijk profiel
Enables you to integrate a digital signature in any process of your business or that of your clients, quickly and easily. Enables you to integrate a digital signature in any process of your business or that of your clients, quickly and easily.

door Simple Sign

(1 review)
Bekijk profiel
Simple Sign is aimed at businesses that want to implement electronic signatures on their documents. It enables users to send their own documents and get them signed in a secure way within seconds from any device, create documents from scratch with the drag and drop editor and track the lifecycle of documents and contracts. Simple Sign helps small and big businesses implement electronic signatures to their documents and keep track of their contracts.

door iSign Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Suite of electronic signature solutions enable businesses to implement truly paperless, eSignature-driven, business processes. Suite of electronic signature solutions enable businesses to implement truly paperless, eSignature-driven, business processes.

door AssureSign

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Allows easy integration of electronic signing, document submission and tracking into your current business processes. Allows easy integration of electronic signing, document submission and tracking into your current business processes.

door InnoTechnix

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
IDpack is a professional electronic signature software to capture, secure and produce electronic signatures and help create ID cards. IDpack is a professional electronic signature software to capture, secure and produce electronic signatures and help create ID cards.

door GoPaperless Solutions

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
E-Sign Dashboard is software packed with features that allow you to conduct business on the go, without paper. E-Sign Dashboard is software packed with features that allow you to conduct business on the go, without paper.

door eSignSystems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Modular solution that provides maintenance and access to electronically signed documents. Modular solution that provides maintenance and access to electronically signed documents.

door SC Secure Soft

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
P7S Signer will immediately reduce costs, increase security and help organizations comply with regulations. P7S Signer will immediately reduce costs, increase security and help organizations comply with regulations.

door Orion Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
eSigner works with your custom electronic forms helping you eliminate costly paper streamlining your business processes. eSigner works with your custom electronic forms helping you eliminate costly paper streamlining your business processes.

door Topaz Systems

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Provides everything you need to create applications using ActiveX or view electronically signed documents. Provides everything you need to create applications using ActiveX or view electronically signed documents.

door EBS Mechdata

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Includes inventory control, field service automation, CRM, accounting, and rental management system for equipment distributors. Includes inventory control, field service automation, CRM, accounting, and rental management system for equipment distributors.

door Datawitness Online

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online software that offers electronic signature capture, document exchange tracking, and document authentication. Online software that offers electronic signature capture, document exchange tracking, and document authentication.

door eSignly

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
eSignly offers you the best, satisfying its customers with their digital signature requirements across all the industry, be it Financial, Insurance, Health Care, Government Banking, Real Estate or Legal & more. E-signly serves in all the industries to let them decrease their workload of working over the piles of documents and creating a mess. Now every industry can take the advantage of our electronic signature services. A popular service that lets your e-signature go over documents, contracts, NDA's & forms within seconds anywhere & on any device.

door Clawd Technologies

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Digital Signatures & Document Authentication: legally binding digital signatures give probative value to any document, in any system. | Collaborative Platform & Client Services Portal: give probative value to your workflow. File share, action, message and archive. | Secure Email Gateway: encrypt and give probative value to emails in one secure application. | Electronic Document Archiving & eDiscovery System: maintain the probative value of documents in your Corporate Vault and find them easily. Authenticate, Collaborate, Email and Archive. Give probative value to everything you do.

door Oneflow

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Solution to create, send, edit, e-sign and lifecycle manage your contracts. Solution to create, send, edit, e-sign and lifecycle manage your contracts.

door iPEGS

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobile application that enables the user to build and sign customised digital forms. Mobile application that enables the user to build and sign customised digital forms.

door VACAVA

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Manage documents, signatures and deadlines with ease. Securely share documents anywhere, anytime. RDMS features trial and document management dashboards, electronic 21 CFR Part 11 compliant signature capture, dynamic data updates, automatic form population, deadline triggers, and change history. Flexible and scalable, VACAVA solutions are delivered via the cloud so you never have to worry about technology details. Redefine clinical trial regulatory document and TMF management with an automated, customizable 21 CFR Part 11 compliant solution.

door AlphaTrust

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
We are trusted by some of the largest enterprise and technology service provider companies worldwide. Our solutions easily integrate with existing applications enabling high volume, document process automation to reduce costs and dramatically improve the overall customer experience while adhering to strict regulatory and compliance requirements. Customizable solution that helps businesses automate processes related to electronic signature capture and documentation.

door RECRO Group

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
OpenTrust SPI enables companies to sign documents and obtain poof that business transaction is made. It is on-site solution that sign and verify digital signature on electronic transactions. SPI improve traditional way of transactions that involve manual signature, stamps and paper documents to create faster, easier, more convenient and secure business processes. More and more organizations are choosing to automate business processes and eliminate paper. www.recro.ae OPENTRUST SPI Leading Global Platform for on Premises Digital Signature creation and verification.