116 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Het enkele platform van CompTrak voorziet je compensatieprogramma van eenvoud, zichtbaarheid en veiligheid. CompTrak is een uitgebreide oplossing voor compensatiebeheer en transformeert de manier waarop incentive-, verdiensten-, LTIP- (Long-Term Incentive Plan, langetermijnbeloningsplan) en aandelenplannen worden beheerd. Door handmatige processen, spreadsheets en afhankelijkheid van oudere systemen te elimineren, kunnen bedrijven met CompTrak wereldwijd innoveren en compensatieplannen beheren en een gepersonaliseerde, mobielklare, totale beloningservaring bieden aan werknemers. Meer informatie over CompTrak Een uitgebreide oplossing voor compensatiebeheer die stimulansen, billijkheid, beoordeling van verdiensten en totale beloningen in één enkel platform samenbrengt. Meer informatie over CompTrak
(0 reviews)
Bezoek website
Een eenvoudig te gebruiken platform voor particulieren en openbare bedrijven dat het beheer van aandelenplannen vereenvoudigt en stroomlijnt. Het integreert belangrijke gegevens naadloos in je aandelenplan, zodat je, waar je ook bent gevestigd en ongeacht je soort plan, de voordelen van aandelencompensatie maximaliseert. Je werknemers kunnen inloggen op hun Global Shares aandelenportaal en precies zien welke aandelen ze hebben en hoeveel het waard is. Ze kunnen gemakkelijk aandelen verkopen, subsidies accepteren, opties bekijken en zelfs meestemmen tijdens de ALV van je bedrijf. Meer informatie over Global Shares Global Shares biedt een eenvoudig te gebruiken platform voor particuliere en openbare bedrijven dat het beheer van aandelenplannen vereenvoudigt en stroomlijnt. Meer informatie over Global Shares
Compensatiebeheer wordt eenvoudig gemaakt met Ledgy. Met het intuïtieve, gebruiksvriendelijke dashboard kun je werknemers onboarden, participatieplannen en aandelenbezit beheren en kapitaaltabellen voorbereiden. Je kunt workflows en ondertekening van documenten automatiseren, pdf's bijvoegen, Excel bulksgewijs importeren, berichten verzenden over gebeurtenissen zoals vesting cliffs, vervaldatum en meer. Medewerkers hebben een eigen dashboard waarmee je toptalent kunt aantrekken en behouden. Meer informatie over Ledgy Ledgy helpt compensatiemanagers en HR-teams de details van hun werknemersparticipatieplannen gemakkelijk te beheren. Meer informatie over Ledgy
Een dynamische, flexibele en intelligente oplossing voor het beheren van gecompliceerde compensatieprocessen. Er is niets wat Compport niet kan doen op het gebied van vergoedingen: van ontwerp tot communicatie, van salarisanalyses en incentives tot langetermijn- en bonusregelingen, van flexibele salarisstructuurplannen tot jaarlijkse planning voor de operationele begroting van HR, van multidimensionale en intuïtieve analyses tot interne feedbackmechanismen... Compport biedt het allemaal. En daar blijft het niet bij, het programma blijft zich ontwikkelen. Meer informatie over Compport Compport is een slimme en flexibele totaaloplossing voor compensatie, analyses en enquêtes, waarmee je de optimale waarde uit je investeringen haalt. Meer informatie over Compport
Middelgrote bedrijven hebben HRIS-bedrijfsoplossingen nodig die voor de gehele organisatie werken. HubbubHR brengt aantrekkelijke eenvoud naar de complexe wereld van bedrijfssoftware door de focus op uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning. De software is snel te implementeren en intuïtief voor alle niveaus van de gebruikersgemeenschap: HR, leidinggevenden, managers en medewerkers. Het platform ondersteunt een wereldwijde gemeenschap op verschillende continenten en in vele talen. HubbubHR vereenvoudigt complexe activiteiten, zodat jij weer aan het werk kunt. Meer informatie over HubbubHR HubbubHR brengt eenvoud naar de complexe wereld van HR-bedrijfssoftware door de focus op uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning. Meer informatie over HubbubHR
Ultimate Software streeft ernaar mensen altijd op de eerste plaats te zetten. Dit kernprincipe stimuleert de creatie van deze bekroonde technologie voor HR-, payroll- en talentbeheer; levering van toonaangevende klantenservice; en het belang van werknemersgerichte cultuur. Ultimate staat sinds 2012 in de top 25 van de jaarlijkse Fortune-rangschikking van 100 beste bedrijven om voor te werken, en is door Fortune vier jaar op een rij (2016-2019) uitgeroepen tot de beste grote werkplek in technologie. De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Branch stelt ondernemingen in staat om medewerkers op uurbasis aan te trekken en te behouden met behulp van een mobile-first technologie die ze een voorsprong geeft op financieel vlak. Het personeelsverloop is nog nooit zo hoog geweest, en het kost werkgevers meer dan $ 2500 om één uurloonwerknemer te vervangen. Het behouden en betrekken van werknemers kan de productiviteit, klantervaringen en winstgevendheid van een bedrijf verbeteren. Branch is een mobiele technologie die werknemers op uurbasis helpt om financieel te groeien.
Dayforce is een wereldwijd HCM-platform dat de werknemerservaring transformeert. Het integreert gegevens uit de gehele levenscyclus van medewerkers om betere besluitvorming op elk niveau mogelijk te maken. Dayforce is een uitgebreid cloudplatform dat in één toepassing HR, salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelsbeheer en talentbeheer combineert. Het schaalbare platform is gebaseerd op één flexibel systeem voor regels gecombineerd met realtime updates en berekeningen die helpen bij het voldoen aan complexe wettelijke vereisten. Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
CaptivateIQ is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde oplossingen voor verkoopcompensatie voor bedrijven. Het platform stelt bedrijven in staat om hun commissieproces moeiteloos te automatiseren en hun teams een betere zichtbaarheid te bieden met robuuste rapportages. De unieke op modellering gebaseerde aanpak van het ontwerp van de verkoopbeloning biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor het verwerken van elk commissieplan en biedt realtime inzicht in berekeningen voor snellere controles en implementatie. CaptivateIQ is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde oplossingen voor verkoopcompensatie voor bedrijven.
Xactly Incent is the top sales compensation management solution for enterprises. Trusted by over 1600 companies, there¿s a solution for every role, from sales to finance and HR. With built-in design, benchmarks, and reporting & analytics, even the most complicated compensation program can be automated and optimized. Make modifications to plans at any time for changes in the market or company, and keep teams updated with real-time alerts sent to mobile devices. Xactly Incent is the leading sales performance management software solution for enterprise-class businesses.
QCommission is krachtige software voor verkoopcommissies. Het berekent de compensatie van je verkoopmedewerkers op nauwkeurige en professionele wijze. QCommission kan worden geïntegreerd met SalesForce, QuickBooks en andere software, maar kan ook autonoom werken. Met QCommission kan de compensatiebeheerder elk commissieplan berekenen: vaste tarieven/bedragen, gedifferentieerde tarieven, op quota gebaseerde tarieven, enz. QCommission voldoet aan de vereisten van de AVG en kan naleving aantonen. Krachtige, flexibele software voor verkoopcommissies. QCommission kan autonoom worden gebruikt of worden geïntegreerd met Salesforce, SugarCRM en andere boekhoudsoftware.
Een gemakkelijke manier voor kleine bedrijven om te concurreren met grote bedrijven is om werknemers secundaire arbeidsvoorwaarden aan te bieden via Hero Shop, een kortingsmarkt met producten die tegen gereduceerde prijzen worden aangeboden. Life Hero, een contenthub vol educatief en nuttig advies waarmee werknemers de beste versie van zichzelf kunnen worden. Savings Hero, een functie voor het bijhouden van spaargeld die is ingebouwd in het dashboard. InstaPay geeft werknemers al vóór de officiële betaaldag toegang tot een deel van hun verdiende salaris. Employment Hero maakt het voor het MKB gemakkelijker om te concurreren met grote bedrijven wat betreft het leveren van secundaire arbeidsvoorwaarden aan al je werknemers.
Spiff is het nieuwe tijdperk van software voor commissiebeheer. Het verbindt en synchroniseert in realtime met je huidige systemen (CRM, ERP, betalingen) om alle processen rondom commissies in realtime te automatiseren zonder aangepaste codering of professionele diensten. Vertegenwoordigers, managers en beheerders krijgen nieuw inzicht in de commissies van individuele medewerkers en processen. Met Spiff kun je gegevens op een flexibele manier aanpassen en overschrijven, terwijl je ook de structuur krijgt om op te schalen. Bevat je compensatieplan complexe logica? Geen probleem. Volgende generatie software voor commissies met realtime gegevens en zichtbaarheid voor vertegenwoordigers en beheerders. Realtime gegevens met realtime resultaten.
Performio Sales Commission software allows companies to easily and quickly calculate sales commissions, keep sales teams happy and motivated, and gain insights from sales data to support Incentive Compensation Management. Users earn ROI from the reduction of admin time to the elimination of commission errors to a more confident sales force. Automate commissions, increase transparency, gain actionable insights.
Visionaire organisaties van 100 tot 10.000 medewerkers benutten deze compensatiebeheermodule voor het plannen van compensatie, wat-als-analyses en om simulaties uit te voeren. Beheer je budgetten gemakkelijk om binnen je begroting te plannen, en houd rekening met verschillende factoren, zoals marktgegevens, beoordelingen, salarisschalen en percentielbereik. Delegeren aan managers om de compensatie van hun teams op te stellen binnen het toegewezen budget. Met uitgebreide analyses kun je betere compensatiemodellen bevorderen. Platform voor compensatiemodellering van Engagedly, het toonaangevende platform voor talentbeheer.
Compease is a comprehensive, automated salary administration program that includes expert compensation consulting, current salary market data, easy to use software, and annual updates. Compease helps maintain accurate and competitive pay rates, customized to your labor market and industry, and manage merit increases and compensation budgets. Stay competitive in today's economy by ensuring that salaries are aligned with the market and equitable within your organization. Salary Administration System consisting of customized consulting, market data and information, software, training, and ongoing support.
We set salary ranges and grades for US banks, credit unions and holding companies using our cloud-based software and deep industry experience consulting. BalancedComp serves financial institutions by providing cutting-edge web applications and concierge consulting. The BalancedComp client roster includes more than 250 financial institutions, ranging in asset size from $100 million to more than $20 billion. Helping financial institutions calibrate pay to performance as a competitive advantage
With over 150+ broker partners, 1700+ Employers relying on UZIO and 70+ carrier serving plans, Uzio provides an Integrated HR, Benefits Administration, Payroll technology platform, and Workers' Compensation solution for businesses of all sizes and benefits brokers. UZIO enables benefits brokers with their technology for brokers to manage businesses, create proposals, quote, and propose a bundled HR technology package to their clients. An intuitive, self-service platform that provides you with an all-in-one solution for all your HR, payroll, benefits, and workers' comp
Begin op elke gewenste plek. Voeg op elk gewenst moment toe. Het toonaangevende a-la carte uitgebreide technologieplatform voor het beheer van menselijk kapitaal en oplossingen voor personeelsbeheer van Ascentis worden ondersteund door een voortdurende inzet voor het leveren van een onovertroffen klantervaring. De technologiemodules van Ascentis werken onafhankelijk of samen om te voldoen aan de behoeften van elke klant, waar ze zich ook bevinden in het traject voor beheer van menselijk kapitaal. Ascentis biedt krachtige maar gebruiksvriendelijke uitgebreide beheer van menselijk kapitaal-software voor middelgrote, Amerikaanse bedrijven.
Pakket met toepassingen voor het beheer van menselijk kapitaal: HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, prestatie- en talentbeheer. Pakket met toepassingen voor het beheer van menselijk kapitaal: HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, prestatie- en talentbeheer.
bob begrijpt dat alles draait om timing. Wanneer je een belangrijke managementbeslissing moet nemen, staat bob klaar met realtime gegevens, rapporten en analyse. bob heeft al je werknemersgegevens, dus het instellen van een automatische inschrijving voor je pensioen is eenvoudig. De directe integraties met pensioenaanbieders betekenen dat dit platform je gekozen instellingen en werknemersgegevens rechtstreeks naar hen kan overdragen; vervolgens zullen zij het beheer van alle lopende regelingen overnemen. Het voldoet volledig aan alle voorschriften, en het kan allemaal binnen 10 minuten gebeuren. Echt, tien minuten. Compensatie wordt geregeld met bob. Je zult kunnen blijven voldoen aan de voorschriften, medewerkers kunnen behouden en belonen, de motivatie kunnen stimuleren en het rendement op je investeringen kunnen maximaliseren.
Leading global provider of cloud-based Human Capital management software tools. Our innovative solutions help organizations nurture their people talent from hire-to-retire. We provide leading-edge talent development, engagement, succession planning and operations management solutions in one intuitive and simple integrated portal. We add value to our clients by enabling a culture of coaching and mentoring that stimulates employee engagement. Goals & Alignment, Continuous Performance Management, Succession Planning, Insights & Analytics, and more, all in one place
Still manually generating commission spreadsheets? Sales Cookie is an easy-to-use, cloud-based commission management solution with NO SETUP FEE. Using a clean web interface, you can manage incentives, run calculations, publish commissions to reps, and much more. Our solution is 100% cloud. Want to sync sales transactions from CRM or automatically convert between currencies? You got it! Say goodbye to old-fashioned commission spreadsheets! Sales Cookie easily automates sales commissions. Say goodbye to commission spreadsheets and automate everything with NO SETUP FEE.
PeopleFluent Compensation is een eersteklas platform voor compensatiebeheer ontworpen voor grote ondernemingen met meer dan 5000 werknemers. PeopleFluent biedt een krachtig maar flexibel systeem om grote organisaties te helpen bij het configureren van hun unieke concurrerende compensatiestrategieën om getalenteerde mensen aan te trekken, te motiveren en te behouden. De robuuste rekenfunctie zorgt ervoor dat de juiste beloningen worden geïnvesteerd in de mensen die ze het meest verdienen. PeopleFluent Compensation is een eersteklas systeem voor compensatiebeheer ontworpen voor grote ondernemingen met meer dan 5000 werknemers.
Carta is building the global ownership management platform, and in the process, mapping the ownership network for companies, investors, and employees. Founded in 2012, Carta started by helping private companies manage their cap tables. Since then Carta has expanded into valuations, investor services, and public markets. We now support 8,000+ companies, 500,000+ unique stakeholders, & have valued over $200B in private assets. Carta is an equity management platform for companies, investors, and employees.
Compensation planning, bonus allocation, long term incentives, and total reward statements. CompensationXL streamlines the workflow between planning managers and compensation departments so that recommendations, approval processes, and end-of-cycle statements are effective, efficient, and intuitive. Compensation planning, bonus allocation, long term incentives, and total reward statements.
Commissionly is de eerste cloudgebaseerde webapp voor het beheer van verkoopcommissie en -compensatie die 100% gericht is op het midden- en kleinbedrijf. Je kunt er binnen enkele minuten mee aan de slag, dankzij de ongecompliceerde hulpprogramma's voor gegevensimport, het wizard-gebaseerde plan voor doelen/compensatie en de tools voor commissie-instelling. Jij en je begunstigden hebben via het webdashboard overal toegang tot hun informatie en je beschikt over gemakkelijk te creëren rapporten waarmee je snel de uitbetalingsbedragen voor commissies kunt berekenen. Ga vandaag nog van start! Commissionly is de eerste cloudgebaseerde app voor het beheer van verkoopcommissie en -compensatie die 100% gericht is op het midden- en kleinbedrijf.
PayScale offers precise, on-demand compensation data and software that gives organizations the ability to create, track and analyze their compensation strategy. PayScales compensation platform helps employers attract and retain the best talent for key positions across their organization. A sound compensation strategy allows businesses to pay fairly and competitively while remaining focused on the bottom line. PayScale compensation management platform helps organizations determine how much to pay their employees
CURO Compensation Management software is a highly configurable cloud-based solution that supports both easy and complex salary review processes, bonus processes, and long-term incentive awards all in one unified platform. CURO helps ensure compensation recommendations are in line with appropriate governance, are equitable, fair and risk aligned. CURO Compensation Management software is a highly configurable cloud-based solution that supports both easy and complex salary reviews.
Best suited for companies with 1,000+ employees. HRsoft's COMPview solution is proven to control and simplify the full process and allocation of merit, bonus and equity awards. Intuitive and configurable, COMPview can accommodate an unlimited number of salary, incentive and equity plans across every level of the enterprise, while supporting global currencies and integrating seamlessly with existing HRIS, Performance Management or Payroll solutions. COMPview is proven to control and simplify the full process and allocation of merit, bonus and equity awards.
Harvest HCM Compensation helps organizations automate any pay/compensation program (merit, bonus, stock, equity, STIP/LTIP, promotion, etc) through an easy to use web-based software solution. Our compensation administration application gives managers an easy to use online system to help eliminate compensation spreadsheets. Our clients include organizations from a variety of industries with a few hundred employees all the way up to organizations with 50,000+ employees. Harvest HCM Compensation help organizations automate any pay program (merit, bonus, stock, equity, STIP/LTIP) through an online portal.
COMPOSE is a specialized compensation management software solution that simplifies the administration of complex variable pay programs including Merit, Bonus, Short-term and Long-term incentives. COMPOSE is not a modular HR software suite like other traditional human capital management solutions. It easily integrates with existing ERP, HRIS, financial and human capital management solutions allowing you to leverage your investment in existing processes and systems. Automates and streamlines the process of planning and distributing merit, bonus and long term incentives.
Certent streamlines and simplifies how private and public companies track, manage, and report on cap table and equity compensation while saving you time, cost, and reducing risk. Streamline cap table & equity management, tighten compliance, minimize risk, improve productivity. It's life beyond the spreadsheet.
Anaplan is the leader in Connected Planning. Our purpose-built softwarepowered by our patented Hyperblock engineenables dynamic, collaborative, and intelligent planning. Large and fast-growing companies worldwide use our solutions to connect the people and data required for trusted plans and accelerated decisions essential to leading in their markets. Based in San Francisco, we are a privately-held growth company with 20 offices, 175 expert partners, and more than 850 customers worldwide. We aim to make the world better by connecting organizations and people to make better-informed plans and decisions.
BizRun is a cloud-based HRIS solution. Key modules include timekeeping, time-off management, employee recordkeeping and document management, eDocument onboarding, payroll, photo board directory, compensation management, employee self-service, approval workflows, employee engagement tools, and organizational planning. Access BizRun on a mobile phone, desktop or tablet. Spend less time on HR tasks and more time energizing your business. Built for companies with 50+ employees. BizRun is a cloud-based HRIS solution. Key modules include Core HR, Attendance tracking, Timekeeping, Onboarding, and Payroll.
Pivot Software, a specialist remuneration software provider servicing the Australian and New Zealand markets for over 16 years, was acquired by ELMO Software in early 2018. Designed, sold and supported by local HR experts, ELMO Remuneration is a best-in-class solution to help you manage the critical business process of pay reviews, which impacts employee engagement and organisational performance. ELMO's remuneration software fully integrates with the entire ELMO cloud HR & payroll suite.
SimplyMerit engages leaders and empowers managers to optimize their merit budgets, annual bonus pools, and equity grant process. Most customers are LIVE IN FIVE days or less! No more errors, no more headaches of managing hundreds of spreadsheets, no more security worries! SimplyMerit is live and real-time. It manages currency conversions, applies the automatic prorations, guides the approval workflow, and generates and distributes the Adjustment Letters. Simplifying Compensation - Merit, Bonus and Equity. Multi-currency, global compensation management for businesses.
QGenda is the #1 cloud-based, automated physician scheduling software. Since our launch in 2006, QGenda has grown to serve more than 3,000 customers in over 30 medical specialties. Leading physician groups, academic medical centers, hospitals, and health systems use QGenda to optimize their workforce and provide the best possible patient care. Cloud-based compensation management solution that provides automated physician scheduling through time tracking, analytics and more.
Manage your compensation planning and performance processes more efficiently and effectively. Tie your compensation practices directly to your business strategy. Align workforce rewards with employee performance. Do it all better with FocalReview. With FocalReview, the advanced compensation planning and performance management suite from SpiraLinks, you can manage your salary, bonus, and stock plans on different timetables for different employee populations in multiple currencies and languages. Total Rewards Software - Compensation Planning, Performance Management, on premise or SaaS, deploys rapidly regardless of size.
HRToolbench is an integrated suite of talent management modules that align employees with organization business strategy. Employees understand and are measured against job-specific performance expectations and goals, and job success competencies. Modules include Job Description (with competencies from proprietary libraries), Performance Management, 360 Feedback (internal and external), Career Path Planning / Succession Planning, Candidate Selection, and Compensation Administration. Software modules: Job Description, Performance Management, 360 Feedback, Succession Planning, Candidate Selection, and Compensation.
PromptPayPlanner combines affordability, flexibility, and high security altogether to bring salary planning into the 21st century like no other. Our hosted software is designed to meet client specs exactly, with a versatile core providing the framework for powerful automation. Integrates with any HRIS including Peoplesoft, Ultipro and Workday. Join us for a free live demonstration to learn how PromptPayPlanner will save your company valuable time and money in the salary planning process. Affordable, secure, and highly flexible, PromptPayPlanner is the best salary planning solution for your organization. Learn more here!
Each year, HR professionals anticipate highly disruptive compensation planning exercises with a mixture of fear and loathing. With CompAccelerator, Dartican has taken the pain out of the process. We cut the time and resources required to complete this annual task to fractions of what other solutions offer. Best of all, CompAccelerator is built with growth in mind. As your business grows from 500 to 25,000 global employees, the same tool will work for you. Manage Salary/Bonus/LTI with confidence. Business rules based solution that assists managers in making allocation decisions for salary, bonus and long term incentives.
Web-based solution that provides compensation management through rate cards development, statutory costs and more. Web-based solution that provides compensation management through rate cards development, statutory costs and more.
Core provides flexible and affordable commission management solutions that fully automate the calculation and reporting of complex sales commissions and incentive pay. It includes a robust, industry-leading rules engine combined with intuitive setup and audit tools. Reports, analytics, and dashboards allow sales staff full visibility into pay and performance output. Packages are available based on the feature and support level preferred including Managed Services as a fully outsourced option. Powerful & intuitive commission management software. Handles the most complex rules, fast implementation, integration capability.
Xtiva is a benchmark for Commissions Management and Compensation in Wealth Management. It is the most popular system in US Wealth Management because of its industry leading flexibility and reliability, with tens of thousands of payees processed monthly. Xtivas leading Compensation software is available for all Retail Financial Services channels, including insurance, private banking, retail banking, commercial banking and capital markets. World class incentive compensation management for financial services firms. Right reward. Right results.
beqom provides a Total Compensation cloud solution that addresses all aspects of compensation and performance for both Sales & HR, including salary review, bonuses, long term incentives, executive compensation and sales compensation programs. beqom focuses exclusively on managing compensation for large enterprises who cannot afford to compromise on their compensation strategy. This exclusive focus on compensation enables beqom to address the needs of global industry leaders. A unified platform that manages all performance and compensation processes, allowing managers to lead, align and motivate employees.
Practical software for complex compensation plans! Configured to match YOUR commission rules. 'Rule-driven' software was once only practical for large companies. Now with CommissionCalc, companies of any size can afford this top-of-the-line of solution. CommissionCalc can significantly reduce commission processing time, eliminate errors, and improve your bottom line. CommissionCalc works with any accounting system and has direct interfaces to most of the top programs. Flexible, easy to use, and cost effective. Handles splits, overrides, quotas, draws, bonuses, and just about anything else. Call today!
Designed for mid-market organizations (100+ employees). PeopleGuru develops and supports cloud-based Human Capital Management (HCM) software to help mid-market organizations attract, retain, and recognize their people and streamline back-office HR and Payroll functions. PeopleGuru HCM is a cloud-based, agile solution residing on one database that includes: HR, Payroll, ACA, Benefits Management, Time & Labor, Recruiting, Onboarding, Performance, Analytics, Salary, and Social. A single cloud-based HR, Payroll, Time, Benefits, and Talent Management solution for complete employee lifecycle management.
Evolve developed an Incentive Compensation Management (ICM) solution in 2009 to automate the increasingly complex commission calculations of insurance carriers, primarily in the health care sector. Today, EvolveICM stands alone as the industrys most flexible and robust commissions solution, servicing all lines of business and all sales channels. In 2019 Evolve released a full suite of additional modules to support the entire sales channel management process under the new EvolveNXT umbrella. EvolveNXT helps large insurance carriers manage, automate and monitor their sales compensation data.
Mereo web-based Platform is a hybrid of HCM, CPM and BI. This One-stop shop concept software, allows executives to perform the company strategy. It includes full features of talent management suites and all process regarding corporate performance (Objectives, Career Management, Alignment Tree, Actions, Projects, Meetings, Budgeting and Data analysis). The Mereo's Platform is aligned with major management methodologies such as PDCA, DMAIC, OKR, SMART, BSC, MBO and others. Mereo web based Platform is a hybrid of HCM, CPM & BI (One-stop shop concept), that allows executives to reach strategic results.
TalentComp makes it easy to route, approve and distribute increases and bonuses, process company-wide salary changes, and manage all types of compensation. Our secure solution ensures that no unauthorized individuals can see your employees' compensation information. The system is tailored to your budget, business rules and guidelines and reconfigured as your business evolves. Our new FlexComp module makes managing complex incentive programs easy! Enter individual targets, score and pay. TalentComp compensation management makes it easy to route, approve and distribute increases and bonuses, process company-wide.
Workzoom is all-you-need Canadian HR software that helps mid-market organizations with 500+ employees simplify HR, payroll, benefits, time, recruiting, performance, learning, expense management and much more. Workzoom is all-you-need Canadian HR software made for growing mid-market organizations with 500+ employees.
Track the performance of your recognition program across the entire company, of by division. Track the performance of your recognition program across the entire company, of by division.
Provider/physician compensation automation rules engine. Allows for configuration of complex physician compensation plans. Provider compensation automation rules engine. Allows for configuration of complex physician compensation plans.
compACT delivers a secure, easy to use compensation software that locks in budget control for you. Compensation plans are often stymied by inefficient software unable to adapt to your business rules. compACT is one of the most flexible solutions, backed by friendly and knowledgeable support. Whether you're a seasoned veteran or just starting out, compACT's support ensures you're well taken care of and quickly. Make better decisions while reducing the overall cost of compensation. compACT manages a company's salary, bonus, and incentive administration, executing your compensation plan the right way.
Talentsoft is the European leader in Cloud-based talent management and learning software. With over 2000 clients and 10 million users connected in more than 130 countries, Talentsoft helps you reinvent the experience of people at work. Our open platform engages people by matching individual aspirations with projects and opportunities. Talentsoft, European leader in Cloud-based talent management and learning, helps you reinvent the experience of people at work.
Don't waste time on cumbersome fair pay, gender pay gap, equal pay analytics. Gapsquare enables companies and HR Teams worldwide to track pay disparity, pay equality & pay gap data instantly and sustainably, replacing old processes and building fairer workplaces & simpler processes around fair pay. Gapsquare offers AI insights into often widely regulated demands around building an inclusive workplace, moving pay gap & equality analytics in-house and within the control of the company. Fair pay & pay gap analysis software: instantly generate Gender Pay Gap reports, ethnicity pay analysis, equal pay audit & more.
PTO Exchange is a flexible benefits platform that turns unused paid time off (PTO) hours into liquid assets that can be converted into things employees value retirement accounts, student loan payments, donations, leave-sharing, charitable causes and more PTO Exchange is a benefits platform that turns unused paid time off (PTO) hours into retirement, student loan payments and more.
Glocent's Incentive Compensation software precisely calculates incentive payments and manages compensation plans for sales teams. Glocent replaces spreadsheets and other internal systems and simplifies the often complex and arduous processes in your enterprise, making them more timely, accurate and easy to maintain. Plus tools to analyze profitability, a powerful data loading tool and limitless options to configure sales plans, products and organizational compensation structures. On-demand sales compensation management. Designed to manage the complexity of the most detailed and comprehensive compensation plans.
Cloud-based compensation management system that enables businesses to manage employee wages and gather pay & benefits data via surveys. Cloud-based compensation management system that enables businesses to manage employee wages and gather pay & benefits data via surveys.
Transforms incentive compensation into a strategic tool that aligns and motivates people, partners and channels across the enterprise. Transforms incentive compensation into a strategic tool that aligns and motivates people, partners and channels across the enterprise.
inLOGIC is the most flexible and yet accurate sales compensation system for any types of enterprises. Free-form rule writing and record keeping features make us unique in the market. Not many users enjoy this functions at price we are offering. With the Internet connection, users will have access to the system anytime, anywhere. We removed unnecessary wrapping that increases the overhead, but instead, we are very much accessible to the users who would appreciate the agility of the system. Increase your bottom line through flexible, accurate, reliable, and yet affordable sales comp system.
Manage the full life cycle for your GTM programs Manage the full life cycle for your GTM programs
Getting compensation right is hard. We make it easy. Willis Towers Watson Compensation Software supports you throughout the year as you develop and design an effective compensation strategy. From job evaluation to survey submission, and everything in between, we bring a powerful combination of market leading data, enterprise strength technology and industry expertise to your pay programs giving you everything you need to get compensation right for your organization. Seamlessly compare your employees pay relative to the market and design a pay-for-performance approach that is competitive and fair.
Met Capshare kun je je hele vermogen op één plek beheren, zodat je aandelen kunt uitgeven en op zinvolle manieren kunt samenwerken met je aandeelhouders. Gebruikt door meer dan 10.000 bedrijven, investeerders en advocatenkantoren. Dit bedrijf maakt deel uit van de Solium-familie van producten voor aandelenbeheer, die bedrijven zoals Uber, Atlassian en Stripe tot hun klanten rekent. Capshare is het enige grote aandelenplatform dat gericht is op de behoeften van privébedrijven en biedt een naadloze overgang naar het Shareworks-platform wanneer je klaar bent om de beurs op te gaan. Geef aandelen uit en beheer je hele aandelenvermogen op één plek, zonder spreadsheets en papierwerk. Ontdek waarom meer dan 10.000 bedrijven vertrouwen op Capshare.
Incentive Compensation management solution by ACT21 not only helps you manage the payout calculation & disbursement to your third party agencies, DSAs, internal employees but also allows you to resolve disputes for your partners on payouts. Your partners can check their performance time-to-time & can settle issues remotely as & when needed. Options to Holdback/Clawback solves a great deal. Drag & Drop panel & no coding modifications make the product useful for sales & accounts teams. A must have Incentive Compensation management solutions for BFSI/NBFC, especially to automate payout process and reduce payout problems
Salary planning is a SaaS solution that will allow you to manage your salary review campaigns. The agility of Excel without the drawbacks. Our customers like : Envelope framing and distribution, professional mail editing, validation circuit and input traceability, personalized reporting, real-time data consolidation, gender equity calculation and the GDPR compliance. Salary planning is also a multi-language and multi-currency tool. Make your Salary Review more agile with Allshare, developer and integrator of HR software.
Compensation management solution that allows managers to simplify the process of employee's compensation modeling and budgeting. Compensation management solution that allows managers to simplify the process of employee's compensation modeling and budgeting.
Pivot's compensation/remuneration solution is used by organisations globally to manage the pay review processes. Our software allows you to easily manage the salary/compensation review and bonus allocation processes, with business rules guiding manager recommendations, thus enabling HR to focus on strategic partnership with the business and value-add rather than administration. The full end to end process can be managed through the system, through to employee letters and analysis reporting. Pivot's compensation/remuneration solution makes it easier for you to gain control over salary and incentive review processes.
Market pricing and benchmark tool for companies that need to navigate through and compare their salary ranges to the market. Market pricing and benchmark tool for companies that need to navigate through and compare their salary ranges to the market.
Payfactors is a full suite of cloud-based compensation data management tools, built using revolutionary technology. Our collaborative solution puts you and your team at the center of it all. We get rid of the manual processes that eat up all your time and integrate all your data and survey sources into one simple, seamless spot. Payfactors is a full suite of cloud-based compensation data management tools, built using revolutionary technology.
Hosted and integrated online solution that streamlines the organizational salary planning process. Hosted and integrated online solution that streamlines the organizational salary planning process.
We're obsessed with incentive comp and how to make it better for everyone. We are former finance and ops leaders, who built a complete system so comp helps you and your teams win more by giving real-time pacing, allowing for flexible plan setup, taking compliance work off the table and easy set up without developers. Our platform gives you live reporting and feedback, turnkey ASC 606 and audit compliance, as well as the flexibility to grow. Win more, stress less with Concert. Real-time sales commissions administration, statements, and data. Commission smarter with Concert.
PayReview's Intelligent Employee compensation & benefits management software enables seamless salary review and benchmarking. Learn more about our automated compensation management process & total rewards today! Cloud-based compensation and benefits management software that enables internal and external benchmarking of employee salaries.
DID - Digital Incentive Distribution - is a unique niche solution for Comp & Ben. It is a robust, highly configurable and intuitive platform for the management of incentive plans distributions (ESOP, LTIP, shares, cash...). DID will help you streamline your allocation arbitration process and gain productivity and time to concentre on your core activities while enjoying a stress-free distribution process. DID is a niche intuitive solution to automate incentive plans arbitration and distribution processes.
Cloud-based tool that powers the effective administration of equity and non-equity based plans throughout the entire plan life cycle. Cloud-based tool that powers the effective administration of equity and non-equity based plans throughout the entire plan life cycle.
(0 reviews)
Bekijk profiel
"What-If" sales commission analysis, compare to competitors, design profitable compensation plans, etc. "What-If" sales commission analysis, compare to competitors, design profitable compensation plans, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
NetCommissions helps companies of any size improve sales, productivity and performance by providing affordable and integrated on-line sales commission management solutions that include self service web reporting, analytics, workflow and process administration. The NetCommissions solution provides a unique blend of technology and support that is incredibly intuitive, easy to use and a powerful driver of improved sales performance. Hosted Sales Commissions Management Software that offers Reporting, Plan Management and Workflow.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Human Capital Management solution offers comprehensive human resource management capabilities, from workforce management to compensation and talent management. HCM solution with comprehensive HR management capabilities, from workforce management to compensation and talent management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online Compensation Management Software features: Anytime, anywhere 128-bit SSL online access, customizable salary reports by branch, location, department, and position title, compa-ratio calculations by individual employees and departments, pay-equity analysis to comply with regulations and internal policy, mathematically correct linear regression salary table(s), real-time reports exportable into both Word and Excel, includes hosting, maintenance, system upgrades & 1(800) technical support. Web-based Compensation Management Software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ideally suited for small and midsize businesses, ActionHRM Reward contains the entire employee's reward administration information, remuneration, payroll and remuneration history. The system handles the administration of salary, wage and contractor employees. It is very flexible and allows remuneration to be managed for all employee types. The aim of the system is to reinforce employee value & performance through reward mechanisms. This can save the company money & help retain key personnel. Reinforces employee value and performance through reward mechanisms, saving the company money and helping to retain key personnel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The KnowledgePay compensation software has the most comprehensive collection of job analysis, documentation and evaluation tools available. The product was built from the ground up from the perspective of a compensation professional where we recognize that there is much more to market pricing than just managing your salary survey library. KnowledgePay streamlines the administration of compensation data analysis and facilitates compensation communications. Automates job pricing and survey participation, makes job and compensation analysis easy, manages competencies and compliance and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online incentive system is designed to manage employee reward and recognition programs. Online incentive system is designed to manage employee reward and recognition programs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Eliminates manual tracking of the individual commission items, while providing a processing engine flexible enough to handle the variable nature of rep compensation packages. Eliminates manual tracking of the individual commission items; handles the variable nature of rep compensation packages.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Strengthen evaluations and allocate salaries to deserving employees by establishing compensation package and structure Strengthen evaluations and allocate salaries to deserving employees by establishing compensation package and structure
(0 reviews)
Bekijk profiel
Batch uploads, balance sheets with multiple currencies, and data provider information integration for easy compensation management. Batch uploads, balance sheets with multiple currencies, and data provider information integration for easy compensation management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based tool that generates total compensation reports of customers, lets businesses draw comparisons with last year reports & more Cloud-based tool that generates total compensation reports of customers, lets businesses draw comparisons with last year reports & more
(0 reviews)
Bekijk profiel
A component-based platform for employee referral programs, peer recognition, and customer loyalty programs. A component-based platform for employee referral programs, peer recognition, and customer loyalty programs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Iconixx is a sales compensation solution that automates commission plans. We eliminate sales downtime and aggravation that's caused by trivial administration and errors. With Iconixx you are able to "unleash the beast" within your sales people. Iconixx automates sales compensation plans to create dependable commission experiences.
Bekijk profiel
Web-based solution that provides data template creation, data uploading, compensation statement design and printing. Web-based solution that provides data template creation, data uploading, compensation statement design and printing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
repIGNITE SaaS application offers companies new ways to motivate salespeople and makes it easy for managers to identify and motivate the key behaviors that drive sales success. Get more deals faster. Skyrocket sales conversions and employee satisfaction. Increase quota attainment, achieve company goals and engage employee in a new and exciting way. Measure sales reps performance, easy visualize sales constest KPIs. Everybody likes winning. Using repIGNITE you win every day Inside sales platform that helps businesses manage team performances, quotas, commissions, employee satisfaction, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Optymyze provides a unified, no-code enterprise platform as a service for data, analytic, planning, and business process automation. Optymyze provides a unified, no-code enterprise platform as a service for data, analytic, planning, and business process automation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Vizibility for Sales: Give sales reps real-time visibility into sales performance and quotas. Vizibility for Executives: Focus your team on selling instead of wasting time on spreadsheets. Real-time visibility for your leaders, managers and sales reps. Vizibility for Accounting: Calculate, validate, and pay commissions in hours not weeks. Reduce errors by automating your sales compensation process. Run sales compensation with flexibility and power that spreadsheets can't match. Calculate, validate, and pay commissions in hours not weeks instead of wasting time on spreadsheets!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Compensation.BLR.com provides the advice and answers you need to complete your daily tasks faster and easier. We do it by offering features such as a salary center, a compensation analyzer, customizable training tools, and so much more. Compensation.BLR.com helps make sure that your compensation and benefits programs are competitive.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Minimize the time and budget associated with evaluating market data and evaluating pay structures. Minimize the time and budget associated with evaluating market data and evaluating pay structures.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Billing software that reduces operational burden and increase profitability for workers' compensation prescription claims. Billing software that reduces operational burden and increase profitability for workers' compensation prescription claims.
(0 reviews)
Bekijk profiel
One Single Employee Record - Recruiting, Applicant Tracking, Onboarding, Payroll, Time, and HRIS Modules for Human Capital Management One Single Employee Record - Recruiting, Applicant Tracking, Onboarding, Payroll, Time, and HRIS Modules for Human Capital Management
(0 reviews)
Bekijk profiel
Compensation management tool that helps track stock distributions, find retention risks or disparities, and manage salary bands. Compensation management tool that helps track stock distributions, find retention risks or disparities, and manage salary bands.
Bekijk profiel
HealthStream Compensation Planner (HCP) is a complete, cloud-based compensation management solution that goes beyond automation. Using HCP, healthcare organizations can manage the annual compensation cycle to positively affect employees (performance, engagement, retention) without overwhelming HR or line managers with spreadsheets. This tool ensures that healthcare compensation remains fair, secure, within budget, and can be tailored to each employee. Move from managing spreadsheets to executing a strategy that drives talent outcomes with a complete cloud-based compensation solution.
Bekijk profiel
Making a meaningful contribution, experiencing success and being offered opportunities to grow and develop: these are all key motivation factors. What do Haufe Talent Management differently: -Provide transparency across all divisions - Provide tools specially modified for individual users - Offer simple calibration - Provide intelligent, adjustable compensation models Haufe Talent Management. Efficient compensation payment processes leave more room for value creating HR projects.