45 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Creëer moeiteloos en zonder statistische training de tabellen en grafieken die je nodig hebt voor SPC met QI Macro's voor Excel. Markeer je gegevens met een muis, kies de grafiek die je nodig hebt; QI Macro's doet de rest en maakt de grafiek en markeert zelfs de onbeheersbare punten voor je. De geautomatiseerde Wizards van QI Macro's kunnen zelfs automatisch de juiste grafiek voor je kiezen. Markeer je gegevens, klik op een knop, krijg een grafiek. Zo eenvoudig is het. PC/Mac-compatibel op Excel 2010-2019 en Office 365. Meer informatie over QI Macros SPC Software Excel De krachtigste, eenvoudigst te gebruiken Excel SPC-software voor het tekenen van controlekaarten, Pareto-diagrammen, visgraatdiagrammen, histogrammen en meer. Meer informatie over QI Macros SPC Software Excel
WATS is een oplossing voor productie-informatie voor elektronicabedrijven, dat krachtig en gedetailleerd statistisch inzicht biedt in de huidige prestaties van je elektronicaproductietests, producten en revisies. Het helpt de mogelijkheid tot externe productie- en debugging-ondersteuning te verbeteren voor je wereldwijde productieketen. Tot de native functies behoren first-pass opbrengst, foutanalyse, reparatiestatistieken, CPK, dashboards, middelenbeheer, operatorinterfaces en nog veel meer. Meer informatie over WATS Productie-informatie voor elektronicaproductie. Geautomatiseerde gegevensverzameling, dashboards, statistische rapportage en nog veel meer. Meer informatie over WATS
SPC-software met realtime gegevensinvoer, onmiddellijke operatorfeedback en audit-traceerbaarheid voor naleving van ISO en IATF16949. Geïntegreerd met MSA, FMEA, OEE en CAPA. Beschikbaar in 20 talen. Wereldwijd wordt de SPC-module gebruikt door meer dan 3000 bedrijven. Meer informatie over DataLyzer Spectrum Krachtige SPC-software met realtime gegevensinvoer en onmiddellijke operatorfeedback geïntegreerd met MSA, FMEA, OEE en CAPA. Meer informatie over DataLyzer Spectrum
IntraStage Black is dé oplossing voor informatie over de productie van complexe elektronica. BlackBelt biedt realtime verzameling van gegevens over productieprocessen en tests vanuit elke bron of indeling zonder het huidige proces te onderbreken of verouderde bestanden te wijzigen. Beheer op basis van uitzondering met behulp van waarschuwingen en abonnementen om parametrische trends te beheren. Profiteer van papierloze productie, foutanalyse, opbrengstanalyse of leverancierskwaliteitsanalyse, direct geïntegreerd met je productiegegevens. Meer informatie over IntraStage Quality Management Software en SPC-provider voor bedrijven die complexe elektronische producten produceren en nul defecten willen bereiken. Meer informatie over IntraStage
SPC-software met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Eenvoudig te gebruiken in vertrouwd Excel. Ontworpen voor Lean Six Sigma en andere kwaliteitsprofessionals van alle niveaus. Krijg alle tools die nodig zijn voor analyse, probleemoplossing en statistische analyse. Inclusief Pareto-diagrammen, histogram, controlekaarten, Gage R&R, procescapaciteit, distributie-aanpassing, gegevenstransformatie, regressie, DOE, hypothesetesten en nog veel meer. Gratis technische ondersteuning en geen onderhoudskosten. Kortingen voor meerdere gebruikers. Meer informatie over SPC for Excel SPC-software met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding; Pareto, histogram, controlekaarten, Gage R&R, procescapaciteit, distributie-aanpassing en nog veel meer. Meer informatie over SPC for Excel
XLSTAT is gebruiksvriendelijke, uitgebreide, betaalbare en hoogpresterende statistische software die werkt als een invoegtoepassing voor Excel. Meer dan 200 statistische functies beschikbaar in algemene of veldgerichte oplossingen. Functies omvatten gegevensvisualisatie, statistische modellering (regressie, ANOVA, gemengde modellen, PLS), datamining (PCA, MCA, DA), statistische testen, voorspellingsmethoden, machine learning, vignettenmethode, PLS-SEM, overlevingsanalyse, methodevergelijking, OMICs gegevensanalyse, SPC en nog veel meer. Verschillende tools om de analytische mogelijkheden van Excel te verbeteren, waardoor het ideaal is voor gegevensanalyse en statistische vereisten.
Minitab heeft de meest vertrouwde tools op de markt die je workflow stroomlijnen, met een uitgebreide set statistieken voor het analyseren van je gegevens en visualisaties voor het communiceren van je succes. Van kwaliteits- en betrouwbaarheidstechniek tot productontwikkeling, bedrijfsanalyse en procesvalidatie, Minitab is je partner op het gebied van data-analyse. Gecombineerd met een ongeëvenaard gebruiksgemak maakt Minitab het eenvoudiger dan ooit om diepgaande inzichten te verkrijgen uit gegevens. Krachtige statistische software die iedereen kan gebruiken om gegevens te analyseren en zinvolle oplossingen te vinden voor hun moeilijkste zakelijke problemen.
GainSeeker Suite is een platform voor realtime SPC-software en productiegegevens voor grote ondernemingen dat uiteenlopende productieactiviteiten en kwaliteitsgegevens samenstelt en er nuttige, bruikbare informatie van maakt. Klanten zijn in staat om problemen sneller en betrouwbaarder te beoordelen, prioriteiten te stellen en problemen aan te pakken. Met geautomatiseerde diepgaande analyse kunnen ze de hoofdoorzaak van problemen sneller diagnosticeren, verborgen mogelijkheden ontdekken om de omzet te verhogen, marges te verhogen en de prestaties van bedrijfsmiddelen te verbeteren. GainSeeker Suite is het realtime SPC-platform dat gegevens omzet in bruikbare informatie en manieren ontdekt om de bedrijfsprestaties te verbeteren.
SQCpack is een bewezen oplossing voor statistical process control (SPC) die organisaties helpt de kracht van gegevensanalyse te gebruiken om strategische kwaliteitsresultaten te bereiken. SqCpack combineert krachtige SPC-technieken met flexibiliteit en is een eenvoudige en schaalbare toepassing met alle tools die nodig zijn om de procesprestaties te optimaliseren, te voldoen aan kritieke kwaliteitsnormen, de variabiliteit te verminderen en de winstgevendheid te verbeteren. SQCpack is een bewezen SPC-oplossing die organisaties helpt de kracht van gegevensanalyse te gebruiken om strategische kwaliteitsresultaten te bereiken.
Statgraphics Centurion 18 is een toonaangevend softwareprogramma voor gegevensanalyse en visualisatie. Statgraphics wordt vertrouwd door bedrijven over de hele wereld en is een krachtige tool waarmee je geïnformeerde, gegevensgestuurde beslissingen kunt nemen. Bovendien geeft dit platform plezier in je werk wanneer je het gebruikt. Dit platform levert al sinds 1982 oplossingen voor gegevensanalyse. Beheer je gegevens, verbeter je processen en vergroot je bereik! Download vandaag nog een gratis proefversie van 30 dagen in een van de 5 talen. Krijg toegang tot en gebruik een breed scala aan statistische procedures, van overzichtsstatistieken tot het ontwerpen van experimenten in een intuïtieve interface.
Het softwarepakket van Zontec SynergySPC biedt fabrikanten van elke soort een scala aan realtime software-opties die aan je behoeften kunnen voldoen. De producten van SynergySPC zijn ontworpen om eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijk te zijn. Ontvang realtime feedback en waarschuwingen. Heb vertrouwen in de stabiliteit en de capaciteiten van je proces. Verminder snel je scraping en herbewerkingen en verhoog de productiviteit om de kwaliteit te verbeteren met behulp van krachtige SPC-tools. De producten van SynergySPC helpen je om je proces in realtime te beheren en procesverbeteringen door te voeren die van invloed zijn op de bedrijfsresultaten.
SigmaXL is vanaf de grond opgebouwd tot een kosteneffectieve, krachtige maar eenvoudig te gebruiken tool waarmee gebruikers hun service-, transactie- en productieprocessen kunnen meten, analyseren, verbeteren en beheersen. Als invoegtoepassing voor het welbekende programma Microsoft Excel is SigmaXL ideaal voor Lean Six Sigma-training en toepassing, of voor gebruik in een cursus statistiek. Een krachtige maar eenvoudig te gebruiken Excel-invoegtoepassing waarmee je je processen kunt meten, analyseren, verbeteren en beheersen.
Analyse-it integrates into Microsoft Excel to provide the powerful statistical analysis you'd expect from an expensive statistics package - but without the complexity or cost. Four editions meet different customer needs, from traditional statistical research including hypothesis testing, model fitting, ANOVA, & PCA, to statistical process control (SPC) and quality improvement, to analytical and diagnostic method validation for laboratories to meet regulatory compliance. Statistical analysis add-in for Microsoft Excel, including ANOVA, PCA, multiple regression, SPC, control charts, MSA and more.
Gebruik je inspectie- en meetgegevens voor realtime analyses en monitoring. Verbind je CAD-systeem met je productie om Model Based Definition te promoten en breng je leveranciers op één lijn met je proces. Verbeter de kwaliteit van de leveranciers en verlaag de non-conformiteit door middel van trendmonitoring en krachtige tools voor analyse en probleemoplossing. Creëer één enkele bron voor kwaliteitsgegevens in je hele organisatie om je mensen in een oogwenk van actuele informatie te voorzien. Plaatselijke SPC-systemen of cloudsystemen worden opgeschaald met zelfstandige modules die je gegevens gebruiken om problemen te bewaken, analyseren, rapporteren en oplossen.
WinSPC helps manufacturers create the highest quality product for the lowest possible cost. It does this by applying real-time statistical process control (SPC) to processes to detect underlying changes. Once a change is detected, WinSPC responds appropriately to help you and your production staff prevent scrap and rework: it can prompt workers to take a corrective action, send a mobile alert to a supervisor, adjust a machine parameter, and more. WinSPC applies real-time SPC to manufacturers' process so they can create the highest quality product for the lowest possible cost.
Enterprise capable SPC software to monitor & manage processes, create professional analyses, customized reports & dashboard display. Link to MRP/LIMS systems & CMM output w real-time alerting; Link documents to quickly access Procedures, Drawings etc.; Restrict access to critical functions. Options include serial gage interface with customized data entry templates; web interface; 21 CFR Part 11 features; calibration/R&R management & analysis (Also available as stand-alone QA-Calibrate software). SPC software that enables easy data categorization and grouping, provides a personalized interface, & features reporting capabilities.
Web-based and working across all devices, Shopfloor-Online is a configurable Manufacturing Execution System covering all aspects of Production Monitoring, Traceability, Quality Management and Maintenance Management. Installed in over 500 manufacturing companies, in 45 countries, it supports 15 languages. Configurable, web-based manufacturing execution and operations management software available worldwide in 15 languages.
Get more from your Statistical Process Control (SPC) data to improve your processes and product quality. ProFicient and cloud-based ProFicient on Demand provide a comprehensive array of SPC tools to help you understand and manage manufacturing process capability and performance. By centralizing and standardizing SPC data, ProFicient gives operators, engineers, quality teams, and executives the real-time information they need to optimize operations, reduce waste, and control costs. Powered by a centralized SPC engine, InfinityQS ProFicient enables improved quality from the factory floor and across the enterprise.
Enterprise Manufacturing Intelligence (EMI) solution that allows you to create interactive reports, store operational historical data and KPI metrics, and more. Enterprise Manufacturing Intelligence (EMI) solution that allows you to store operational historical data and KPI metrics, and more.
We make software. For manufacturers. Really awesome software. That works well, and is pretty. Why? Faster rockets. Better cars. Cheaper production. What would happen if everything could be made 30% faster, better, stronger? Let's create that future together. We're helping manufacturers transition to cutting edge software that lowers the stress of everyday operations, gets more out of good employees, automates the tasks you hate so you can focus on what really matters - customer relationships SaaS solution that helps businesses track task scheduling, job costing, inventory levels, purchasing, production engineering, and more.
NWA Quality Analyst is an award winning SPC charting and analysis software solution providing the best combination of power, flexibility, and ease-of-use of any SPC software available. It enables a wide range of users to graphically analyze process behavior and judge the impact of process improvement decisions with minimal training in statistical techniques. SPC software that enables users to graphically analyze process behavior and judge the impact of process-improvement decisions.
Use QC-CALC SPC's charts and reports to constantly monitor your process and keep it in control. Use QC-CALC SPC's charts and reports to constantly monitor your process and keep it in control.
Real-time statistical process control and data analytics solution with OOC/OOS conditions tracking, ANOVA analysis reports, and more. Real-time statistical process control and data analytics solution with OOC/OOS conditions tracking, ANOVA analysis reports, and more.
SafetyChain is the #1 plant management platform purpose-built to improve yield, maximize productivity, and ensure compliance standards for food & beverage facilities. With the Production Manager solution, you can drive overall equipment effectiveness (OEE) for all of your plants, increase yield, accuracy, and throughput with real-time SPC monitoring, and achieve continuous improvement with easy-to-use analytics. SafetyChain Production Manager is a plant productivity solution that analyzes real-time operational and equipment data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical process control tool which enables data collection through quick configurations, Excel macros and more. Statistical process control tool which enables data collection through quick configurations, Excel macros and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Data analysis and collection software that helps create and manage worksets, database and reports. Data analysis and collection software that helps create and manage worksets, database and reports.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Real-time SPC program that provides state-of-the art setup, data analysis, reporting, and database configuration tools. Real-time SPC program that provides state-of-the art setup, data analysis, reporting, and database configuration tools.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cost effective data collection and management system for quality control departments, testing laboratories or production facilities. Cost effective data collection and management system for quality control departments, testing laboratories or production facilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SPC software that saves you money by reducing scrap and rework and by keeping your customers happy. SPC software that saves you money by reducing scrap and rework and by keeping your customers happy.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SPC software that works as an Excel ad-on with wide-ranging statistical tools & troubleshooting, including problem identification. SPC software that works as an Excel ad-on with wide-ranging statistical tools & troubleshooting, including problem identification.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistics solution designed for businesses to perform statistical calculations such as cluster, regression analysis & more. Statistics solution designed for businesses to perform statistical calculations such as cluster, regression analysis & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A software solution for monitoring plant-wide quality control data in real time, reporting by product line, sample number, and product. A software solution for monitoring plant-wide quality control data in real time, reporting by product line, sample number, and product.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Elemica is the leading Digital Supply Network for global manufacturing industries. Elemica accelerates digital transformation by connecting, automating, anticipating, and then transforming inter-business supply chain processes for the products they buy, sell, move, and comply. Launched in 2000, customers process over $600B in commerce annually on the network. For more information, visit www.elemica.com. Elemica connects manufacturer's supply chains for the products they buy, sell and move with visibility to anticipate and react to risk
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statistical process control software with data collection control & standardization, reporting and analysis features. Statistical process control software with data collection control & standardization, reporting and analysis features.
Software that provides user inputs and notices creation, live calculations, gauges grouping, custom export creation. Software that provides user inputs and notices creation, live calculations, gauges grouping, custom export creation.
The Cross-Industry Quality Management System: Whichever market, product or sector you look at supply chains are steadily becoming more important as the nature of competition changes and the advance of information technology continues unabated. QMS platform that help manufacturing firms plan, control & monitor the lifecycle of products from production to supply chain processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our SPC Software designed for operators on the manufacturing floor with all the insight and power a manager needs to make smart decisions. We help you collect, visualize, analyze and react to your process data so you can reduce variation and run to optimum target. SPC Software designed for operators on the manufacturing floor with all the insight and power a manager needs to make smart decisions.
Predisys develops quality control, test data management and manufacturing business intelligence solutions for companies seeking to optimize product quality and process efficiency, reduce the cost of compliance, and enhance manufacturing visibility across the product life cycle and supply chain. The Predisys statistical process control software is used by corporations in a variety of industries, ranging from Automotive, Electronics. Machinery, to Medical Devices and Pharmaceutical industries Web-based, quality control and statistical process control software for manufacturers wanting to improve product and process quality.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Flagship LineWorks SPACE (Statistical Process Analysis & Control Environment) is a powerful infrastructure solution for advanced SPC that gives you complete control over production quality across all your manufacturing sites. Relied upon by a wide range of global manufacturers, it has become the de facto standard in the semiconductor industry for integrated statistical process control. Online evaluation of more than 250.000 parameters based on more than 60 rules including Western Electric Rules. Flagship LineWorks SPACE (Statistical Process Analysis & Control Environment) is a powerful infrastructure solution for advanced SPC
(0 reviews)
Bekijk profiel
A key tool to improve the quality of your process. Companies usually have a ERP to manage all their activities like Human Resources, Design, Production, etc. However, for the shop floor, companies must have an efficient and integrated SPC software to collect all measurements and traceability data. Key features : data collection, real Time quality control, clear and immediate process analysis, robust and comfortable operator interface for the workshop, conformance & traceability. QUALAXY SPC is a key tool to control your quality and drive continuous improvement to reach a reduced production cost.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CASQ-it is a quality management software that helps to encompass all the steps in quality assurance and quality management processes. CASQ-it is a quality management software that helps to encompass all the steps in quality assurance and quality management processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
OEE and SPC data collection/capturing software solution. OEE and SPC data collection/capturing software solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Skyland PIMS provides emerging and global drug sponsors and CMOs a collaborative, end-to-end workspace to seamlessly combine product and process data management with analytics, charting and CPV reporting. PIMS is 21 CFR Part 11 Compliant, cloud-based, deployable in hours, intuitive, and requires no special training. PIMS® provides drug sponsors and CMOs a collaborative workspace to manage critical development, manufacturing and quality data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TRENDABLE is online quality control software. - First 2000 observations every month are FREE. - Unlimited users. Unlimited reports. - No extra equipment or costly integrations - just log in! - Enter measurements directly on mobile phone or iPad - Real-time SPC for line operators - Built-in CAPA reporting - Easy go/no go and defect data capture - Cpk/Ppk capability reports for managers - Perfect for small operations and one-off manual processes Affordable, accurate quality control software for today's small business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Whatever your industry, Enact helps you improve product quality in an affordable way and transform the way you view your quality data. Whatever your industry, Enact helps you improve product quality in an affordable way and transform the way you view your quality data.