306 resultaten
Waarom Capterra gratis is
BPA Restaurant Professional v8.0 is het meest complete softwarepakket tegen de best beschikbare prijs in de restaurantsector. Dit pakket omvat Restaurant POS, Detailhandel POS, handhelds, voorraad, tijdregistratie en payroll, verwerking van cadeaubonnen, verwerking van creditcards, interface voor hotelbeheer, backoffice-software en andere standaardfuncties. De software is kosteloos inbegrepen bij de aankoop van een van de hardwaresystemen. Systemen met één enkel station beginnen vanaf $ 1025,00- $ 1595,00. Meer informatie over BPA Restaurant POS Software voor restaurantbeheer, inclusief verkooppunt, boekhouding, verwerking van cadeaubonnen, verwerking van creditcards. Meer informatie over BPA Restaurant POS
Cap Cadeau is een oplossing die is ontworpen voor professionals in de hotel-, restaurant-, wellness-, toerisme- en vrijetijdssector en biedt in één enkele interface de middelen om cadeaubonnen en vouchers te verkopen via: - een e-commercemodule die geïntegreerd kan worden op de websites van de vestigingen; - een verkoopinterface voor fysieke locaties; - distributie op partnersites en marktplaats om de zichtbaarheid van de aanbiedingen te vergroten. Alles is gegroepeerd in één enkele tool voor eenvoudig beheer. Meer informatie over Cap cadeau Cap Cadeau est une solution de gestion de bons cadeaux et bons d'achats pour les professionnels. Meer informatie over Cap cadeau
(0 reviews)
Bezoek website
Deze oplossing is perfect voor alle online en offline handelaren (e-commerce, detailhandelaars, hotelketens, marktplaatsen, SaaS, entertainment, mobiele apps) die betalingen willen accepteren. Het PayXpert-platform verbindt handelaren rechtstreeks met Visa, MasterCard, WeChat Pay, AliPay en alle belangrijke betalingsmethoden wereldwijd, waardoor bedrijven betalingen kunnen accepteren en de groei kunnen optimaliseren via online, in-app en in-store kanalen. Het ondersteunt meer dan 250 betaalmethoden in 187 valuta's en 200 landen en gebieden. Meer informatie over PayXpress Deze verwerkingsoplossing is de meest complete en geavanceerde oplossing voor alle online en offline handelaren die creditcardbetalingen willen accepteren. Meer informatie over PayXpress
From payments to credit to fraud protection, PayPal Commerce Platform helps you meet your customers where they are. From payments to credit to fraud protection, PayPal Commerce Platform helps you meet your customers where they are.
De complete kassaservice van Square biedt een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses. Square is één service voor je hele bedrijf, van een kassa in je broekzak tot rapporten op je laptop. Square maakt zakendoen makkelijker, of je nu op de markt staat of je twintigste filiaal opent. Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Verwerk mobiele betalingen via chip- of mobiele kaartlezers met een creditcardverwerkingssysteem voor smartphones en tablets. Verwerk mobiele betalingen via chip- of mobiele kaartlezers met een creditcardverwerkingssysteem voor smartphones en tablets.
Lightspeed Restaurant POS is een alles-in-één cloudgebaseerde mobiele oplossing die de manier vereenvoudigt waarop je klanten ondersteunt en al je restaurantlocaties beheert. Hou je tafels bij, verbeter de communicatie tussen je bedieningspersoneel en de keuken, verwerk betalingen en lever consistent geweldige klantervaringen - allemaal vanaf je iPad. Met deze POS krijgen restaurants de smaak van efficiëntie te pakken! Hou verkopen bij, train medewerkers en neem overal bestellingen op met behulp van een iPad.
Future-proof your business with Lightspeed Restaurant and its features like delivery, contactless payment & customizable floor plans for social distancing. With Lightspeed powering your restaurant, you can focus less on operations and more on personalizing your service to increase customer satisfaction. This POS provides restaurants with the taste of efficiency! Track sales, train employees & take orders from anywhere using an iPad.
CAKE, van Sysco, heeft zijn POS (Point of Service) gebouwd om aan de eisen van quick- en full service restaurants te voldoen. Het is eenvoudig, intuïtief en kostenvriendelijk. Beheer Quick Service-spitsuren moeiteloos met lijnreducerende bestelpads die de verkeersstroom regelen en een klantgericht display voor gasten om privé te betalen, een fooi te geven en te ondertekenen vanaf hun eigen scherm. Geef je full-service POS een enorme boost met rijke gastprofielen en automatische tafelstatusupdates. CAKE POS maakt het gemakkelijk voor restaurants om elke dag meer gedaan te krijgen. CAKE van Sysco heeft zijn POS-systeem ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van restaurants. Een eenvoudige, intuïtieve en kostenvriendelijke oplossing.
Een bedrijf runnen is tijdrovend, maar POS-software van talech helpt taken te stroomlijnen en tijd vrij te maken. Met het intuïtieve ontwerp helpt talech restaurants, bars en cafés activiteiten te vereenvoudigen en inzichten te verkrijgen om betere beslissingen te nemen. Met een paar klikken kunnen verkopers vele handelingen verrichten; inventaris eenvoudig bijhouden; bestellingen splitsen, samenvoegen en aanpassen; medewerkers beheren en arbeidskosten bewaken; loyaliteit opbouwen met het ingebouwde CRM-platform. Inclusief gratis 24/7 ondersteuning. talech is cloudgebaseerde verkooppuntsoftware voor restaurants, bars, cafés, coffeeshops, gastronomische restaurants en quick-service restaurants.
TouchBistro is een iPad POS en geïntegreerde betalingsoplossing gebouwd voor restaurantmensen, door restaurantmensen. TouchBistro, dat door Business News Daily vier jaar op een rij is uitgeroepen tot hèt POS voor restaurants, heeft meer dan 23.000 restaurants in meer dan 100 landen een boost gegeven. Restaurants kopen TouchBistro omdat ze een POS willen die kan helpen de verkoop te verhogen, de klantenservice te verbeteren en zakelijke beslissingen te onderbouwen. TouchBistro wordt geleverd met 24/7 deskundige ondersteuning. TouchBistro is een iPad POS en geïntegreerde betalingsoplossing gebouwd voor restaurantmensen, door restaurantmensen.
Revel Systems is een robuust platform voor verkooppunt (POS) en bedrijfsvoering dat is ontworpen voor maximale beveiliging, stabiliteit, gebruiksgemak en servicelevering. De POS van Revel maakt gebruik van een snel, intuïtief iOS-gebaseerd POS-platform. Revel is een schaalbare oplossing en kan zowel voldoen aan de behoeften van onafhankelijke restaurants met meerdere terminals en meer dan twee locaties, als die van kleine, middelgrote en grote ketens. Dit platform is toegewijd aan het succes van zijn klanten en ondersteunt je tijdens elke stap van je traject, van implementatie tot uitbreiding. Revel Systems ondersteunt de ambities van restaurants met een robuust cloudgebaseerd platform voor POS en bedrijfsvoering.
Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem voor restaurants dat de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem integreert. Als een cloudgebaseerd platform dat een reeks apparaten ondersteunt maakt Clover het eenvoudiger en sneller dan ooit om je restaurant te runnen. Dankzij de ingebouwde capaciteiten kun je de dagelijkse taken vereenvoudigen, transacties versnellen, klanten betrekken en moeiteloos de nieuwste betalingen accepteren. Clover biedt ook een robuuste app-markt met meer dan 300 beschikbare apps. Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
Upserve POS is een toonaangevende POS die door duizenden restaurants wordt gebruikt om een uitzonderlijke horeca-ervaring te creëren. Upserve is speciaal ontworpen door restaurantmensen en combineert een gebruiksvriendelijke interface met krachtige POS-functies om je restaurantactiviteiten te moderniseren en stroomlijnen. In combinatie met Upserve HQ en Upserve Payments biedt Upserve POS een zeer geavanceerde POS- en restaurantbeheeroplossing in de sector, speciaal gebouwd om de gastenervaringen te verbeteren. POS voor restaurants, bars en cafés. Compleet systeem voor restaurant- en barbeheer.
Toast is een alles-in-één platform voor restauranttechnologie. Toast is speciaal ontwikkeld voor restaurants en combineert vele oplossingen, van geïntegreerde online bestel- en loyaliteitsprogramma's tot loonadministratie en arbeids- en verkooprapportage, allemaal op een mobiel, cloud-gebaseerd POS-systeem. Toast helpt je je werkzaamheden te verbeteren, je omzet te laten groeien en meer bedrijfsinzicht te krijgen. De missie van Toast is om de best mogelijke restaurantervaring voor gasten te creëren door samen te werken met klanten om hun unieke uitdagingen aan te gaan. Toast is een alles-in-één POS- en restaurantbeheersysteem dat is gebouwd om de efficiëntie te verbeteren en de kosten drastisch te verlagen.
Epos Now biedt oplossingen voor bedrijfsmanagement voor kleine en middelgrote bedrijven in de detailhandel en horeca. Het bedrijf biedt point-of-sale (POS) hardware en toonaangevende cloudgebaseerde software die wordt geleverd met de Epos Now AppStore voor naadloze integraties met betalingen, accounts, marketing en andere essentiële zakelijke tools. Deze schaalbare systemen zijn afgestemd op individuele bedrijfsbehoeften en worden geleverd met een volledige training. Ondersteuning is ook 24/7 beschikbaar. Cloudgebaseerd point of sale-systeem vertrouwd door 30.000 bedrijfseigenaren. Probeer het 30 dagen gratis.
Beheer je verkoop- en loyaliteitsprogramma en inventaris vanaf een smartphone of tablet. Je kunt je klanten werven, behouden en betrekken, hun gemiddelde uitgaven verhogen, voorraad beheren en verkoopanalyse visualiseren. Stuur berichten en e-ontvangstbewijzen naar je klanten en verzamel waardevolle feedback. Gratis cloudgebaseerd POS voor cafés en winkels met voorraadbeheer, loyaliteitsprogramma, elektronische ontvangstbewijzen en klantcommunicatie.
NCR Silver Pro Restaurant bestaat naast een gebruiksvriendelijk tabletverkooppunt uit cloudgebaseerde POS-software die extra voordelen biedt, zoals happy hour-prijzen, aangepaste plattegronden en huisrekeningen, en wordt gewaardeerd door full-service restaurants en cafés. NCR Silver levert de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Cloudgebaseerde POS, bruikbare inzichten, marketingtools en meer.
Speciaal ontworpen met de horecasector in gedachten. Het is flexibel voor bedrijven van alle soorten en maten. Achter de schermen bevindt zich een beveiligde database met al je meest waardevolle gegevens. Je krijgt voor al jouw winkels hetzelfde soort rapportage- en analysehulpmiddelen voor grote bedrijven, op hetzelfde moment dat alles gebeurt. En het werkt op alles: iPad, Android, Mac, pc of zelfs oude POS-hardware: een volledig functionele, altijd beschikbare, mobiele POS. Cloudgebaseerde software-oplossing voor verkooppunten, kan veilig worden gebruikt op elk apparaat, zowel online als offline. Maakt naadloos verbinding met invoegtoepassingen.
Biedt een toonaangevend, gebruiksvriendelijk online bestelsysteem voor individuele restaurants, winkelketens, afhaalrestaurants, delicatessenzaken, cafés, gemakswinkels en franchises. Online bestelwebsites en -apps voor ketens en franchises met één of meerdere winkels.
Het intuïtieve, mobiele POS- en restaurantbeheerplatform van Lavu is speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote horecagelegenheden met 1-3 locaties. De mobiliteit en het gebruiksgemak van Lavu helpen de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en de omzet te verhogen en tegelijkertijd klanten tevreden te stellen. Lavu biedt onder andere interne betalingsverwerking, online bestellen, gedetailleerde rapportage, loyaliteitsprogramma's en personeels- en voorraadbeheer, en bespaart tijd en geld terwijl het voldoet aan al je behoeften voor verkooppunten en management. "Het intuïtieve mobiele POS en volledig uitgeruste managementplatform van Lavu zijn speciaal ontworpen om restaurantactiviteiten te stroomlijnen."
Harbortouch-verkooppunt zal een revolutie teweegbrengen in je bedrijf zonder te veel kosten. Waarom zou je vooraf heel veel geld betalen voor een POS-systeem waarvan je niet zeker weet of het bij je past? Profiteer in plaats daarvan van Harbortouch's 30-dagen gratis proefversie en maak een POS-testrit. En vergeet niet te vragen naar het gratis POS-programma - je cashflow zal je dankbaar zijn. Harbortouch biedt levenslange apparatuurgarantie, installatie en training op locatie en 24/7 technische ondersteuning. Harbortouch biedt POS-systemen voor de horeca en de detailhandel. Vraag naar het gratis POS-programma.
Het eerste POS dat is gemaakt voor quick-service en afhaalrestaurants die de kloof overbrugt tussen online en standaard bestellingen. Koomi stopt klantverlies tijdens je piekuren en beschikt over volledig geïntegreerde bestel-apps voor afhaal- en bezorgmaaltijden. Het eerste POS dat is gemaakt voor quick-service restaurants, afhaalrestaurants en klanten die onderweg zijn, en om je activiteiten te stroomlijnen.
All-in-one, cloud-enabled technology portfolio that restaurant brands leverage to redefine their guest experience, improve operational efficiencies and adapt to industry transformation. From contactless order and pay to online ordering to loyalty and a modern POS platform with thousands of features that remove friction from daily tasks, NCR can run and support everything inside and outside your restaurant. All-in-one, cloud-enabled restaurant technology platform available as a subscription with ongoing access to all the latest features.
PointOS is een Restaurant Management Platform dat functies biedt voor alle aspecten van het ecosysteem van een restaurant. Restauranthouders hebben toegang tot alle tools die nodig zijn om hun bedrijf winstgevender te maken. Het PointOS-platform biedt een alles-in-één verkooppuntsysteem met functies variërend van voorraad- en arbeidsvoorspelling tot gedetailleerde rapporten en analyses die je helpen de juiste beslissingen voor je bedrijf te nemen. PointOS is een Restaurant Management Platform dat functies biedt voor alle aspecten van het ecosysteem van een restaurant.
Aloha EPOS is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk restaurantbeheersysteem dat ideaal is voor bar-, hotel- en restaurantgroepen. Het is een totaaloplossing en met Aloha kun je alle elementen van het runnen van je bedrijfsactiviteiten verbinden vanuit één enkele oplossing, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. Het omvat: Personeelsbeheer Voorraadbeheer Gecentraliseerd gegevensbeheer Bestellen aan tafel Loyaliteit en marketing En nog veel meer. Aloha EPOS is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk restaurantbeheersysteem dat ideaal is voor bar-, hotel- en restaurantgroepen.
Specifieke POS-software voor restaurants, bars en discotheken met functies die zijn ontworpen om managementfrustraties op te lossen en te voorkomen en het gemak van orderinvoer te ondersteunen. 2TouchPOS is een nationale marktleider in POS-oplossingen voor restaurants, nachtclubs en bars. Nu met semi-geïntegreerde EMV-betalingen.
eHopper is een gratis mobiel POS-systeem voor Windows-pc's, Android en Poynt. eHopper is geschikt voor kleine bedrijven zoals quick-service restaurants, koffiezaakjes, bakkerijen, cafés, bars, slijterijen, foodtrucks en elk andere retailbedrijf dat op zoek is naar een geconsolideerde oplossing om hun bedrijfsactiviteiten en klantenservice te vereenvoudigen. Belangrijkste functies omvatten: Orderbeheer Bestellingen volgen Klantenbeheer Betalingen Gesplitste betalingen Betaalbewijzen Inventaris Medewerkersbeheer eHopper is een gratis mobiel POS-systeem ideaal voor winkels en restaurants om hun activiteiten te versnellen en de omzet te laten groeien.
Software voor restaurant-POS van GOFRUGAL helpt bij het beheren van de facturatie van restaurants, het bijhouden van de voorraad, receptbeheer, aannemen van keukenbestellingen, gratis boekhouding, de tafelindeling, het beheer van telefonische bestellingen en meer, in de vorm van complete bedrijfsautomatiseringsoplossingen. In combinatie met mobiele apps en cloudoplossingen is de technologische voetafdruk uitgegroeid tot meer dan 2500 restaurantbedrijven in meer dan 60 landen. De focus ligt op het bieden van een geweldige klantervaring met digitale oplossingen. ERP eenvoudig gemaakt voor restaurantbedrijven. Plan je productie op basis van orders, waardoor voorraadverspilling en diefstal wordt gereduceerd.
Volledige software voor het beheer van horeca dat de volledige cyclus dekt van factuur naar factuur van een bedrijf in voedsel en drank. POS (snelle service, zittende service, bezorgservice, catering) back office (voorraad, inventaris, inkoop, groothandel, CRM, levering verzenden, tools voor het verkopen van brood, verkooptool voor banketbakkers, kosten en productie van recepten, tafelreservering, beheer van een franchise met meerdere ketens, boekhouding, tijd en aanwezigheid, marketingtools, meer dan 500 rapporten… Gebruiksvriendelijke maar geavanceerde oplossing voor de horecabeheer- en foodservicesector met meer dan 1000 installaties wereldwijd.
Wanneer succes afhankelijk is van superieure service, heb je flexibele POS-software en backoffice-oplossingen nodig voor het beheren van elk aspect van je restaurantbedrijf. Van het winkelniveau tot het hoofdkantoor geeft de software van Maitre'D je de controle die je nodig hebt om je snelheid, efficiëntie en winst te verhogen. De POS-oplossingen van Maitre'D kunnen je helpen je activiteiten te stroomlijnen, of je nu een bar, een hotel, een eetzaal of een afhaalbalie runt. Biedt gespecialiseerde POS-softwareoplossingen voor restaurants met (snelle) bediening, bars, hotels en resorts.
POS-tool voor restaurants die verkoopanalyses en -bewerkingen biedt via realtime waarschuwingen, cadeaubonnen en nummerherkenning. POS-tool voor restaurants die verkoopanalyses en -bewerkingen biedt via realtime waarschuwingen, cadeaubonnen en nummerherkenning.
Het AccuPOS-verkooppunt creëert een snelle en eenvoudige oplossing voor je restaurant- en detailhandelomgeving. Gemakkelijk voor medewerkers om te gebruiken en levert een prettige klantervaring bij de kassa. Werkt overal ter wereld met moderne Windows- en Android-apparaten. Het AccuPOS-verkooppunt creëert een snelle en eenvoudige oplossing voor je restaurant- en detailhandelomgeving.
Sapaad is ideaal voor kleine cafés tot restaurants met meerdere ketens. Sapaad regelt inloop, dineren, levering aan huis en online bestellingen. Het pay-as-you-go-model en tariefplannen beginnen vanaf slechts $ 59 per maand en passen in elk budget. Sapaad is gebruiksvriendelijk en apparaatonafhankelijk; geen gedoe met IT. Voor restaurants geoptimaliseerd voorraadbeheer, receptbeheer, menucreatie, callcenterbeheer, live bedrijfsdashboard met uitgebreide rapporten, keukenweergavesysteem en nog veel meer. Probeer Sapaad vandaag nog gratis. Sapaad is een toonaangevend cloudgebaseerd point-of-sale (POS) dat door duizenden restaurants wereldwijd wordt vertrouwd.
HungerRush delivers a comprehensive point of sale solution that is easy to use and manage, while providing exceptional user experience. HungerRush's POS has the functionality you need with the ability to support your growth and scale from one location to multiple units. Supported by our dedicated US-based team, HungerRush's solution provides front-of-house customer satisfaction and back-of-house business assurance. HungerRush Point of Sale technology is extremely versatile, allowing it to be completely customizable to fit any type of restaurant.
For over 20 years, the Veloce team has been developing and refining its management systems to perfectly match its clients needs. Veloce exceeds competitors by delivering intelligent features and flawless reliability. System performance, engineering and flexibility are at the heart of Veloce's mission. Veloce POS systems are extremely reliable and fully tailored in order to maximize the efficiency and profitability of businesses.
Franpos cloud-based point-of-sale and multi-unit management solution is designed for Quick Service Restaurants. Customizable with the power to scale, Franpos empowers owners to maximize growth and enhance operations while cutting costs. Accept all payments, track inventory, manage employees and get real-time insights into network-wide performance. Franpos offers powerful features: growth marketing, custom app, eCommerce site, delivery, and more, on one affordable system. Get 30-day FREE TRIAL! With Franpos you will experience the benefits of cloud technology with a simple to use and beautifully designed POS system.
Infor POS helps operators in hotels, food services, restaurants, and other hospitality organizations control incoming data from multiple revenue centers. Transactions are securely integrated to leading payment platforms, meal plan solutions, and loyalty applications, making for an easy-to-use, operationally versatile solution. With an intuitive interface, secure transaction processing and a stable cloud architecture, Infor POS can help your organization take the next step in its growth. Infor POS is a stable, secure, and scalable cloud-based POS solution for hotels, restaurants and other hospitality organizations.
Affordable, easy to use, feature rich, and 100% multi-lingual restaurant point of sale and store management solution. Affordable, easy to use, feature rich, and 100% multi-lingual restaurant point of sale and store management solution.
For restaurants of all sizes to automate your business processes and improve profits. For restaurants of all sizes to automate your business processes and improve profits.
SpotOn Restaurant is the lightning-fast POS system your business deserves, designed by people who know restaurants for people who run restaurants. Our team of experts will work closely with you to build a POS system to your unique requirements, so you can focus on whats important-creating an amazing experience for your customers. Our hardware is robust and reliable, ready for the demands of a hard-working environment. SpotOn Restaurant is the lightning-fast POS, designed by people who know restaurants for people who run restaurants
EasyAs provides on-premise, industry-specific POS solutions for retail, hospitality, and service-providing businesses in South Africa. EasyAs POS versions include: Car Wash POS, Retail POS, Pizza Parlour POS, Health & Beauty POS, Grooming Salon POS, Repair Centre POS, Pawn Shop POS, and more. EasyAs provides on-premise, industry-specific POS solutions for retail, hospitality, and service-providing businesses.
Australia's #1 hospitality POS system. Eliminates maintenance issues, has a 100% up time record and offers unlimited registers / devices per site at a fraction of the cost of traditional POS systems. SplitAbility: 1. Is 100% Available. 2. Handles high load. 3. Provides a Private and Secure Account. 4. Requires No On-Site Software. 5. Is Full Featured. 6. Prints exceptionally Fast. 7. Works on any Device. 8. Integrates with Payments, Accounting, PMS and other services. Cloud based POS for hospitality services, has 100% availability, offers unlimited registers / devices at a low fixed cost.
Serving bars and restaurants of all sizes, Ordyx POS is a state of the art, hybrid, point of sale system. Its innovative technology enables restaurant owners to enjoy the utmost flexibility of managing their business from any location just by accessing the internet - even from mobile devices. This POS system has SMS messaging, inventory management, and loyalty programs, compatible with PC, Mac, iPhone, and Windows Mobile. For bars and restaurants, Ordyx POS features inventory management, and loyalty programs, compatible with iOs, Windows, and Android.
A cloud-based point-of-sale system that helps F&B retailers improve their business efficiency and enhance customer experiece. A cloud-based point-of-sale system that helps F&B retailers improve their business efficiency and enhance customer experiece.
Cloud based point of sale software with focus on improving sales, helps to collect customer feedback, manage inventory, print KOT, maintain multiple stores, user access control, works offline, and has dedicated support. SlickPOS works on a web browser as well as any iOS/Android device. Cloud based point of sale software with focus on improving sales, collect customer feedback, works offline, and has dedicated support.
One of the most integrated pos systems in the market place for quick service, fine dining, coffee shops, bars and night clubs. One of the most integrated pos systems in the market place for quick service, fine dining, coffee shops, bars and night clubs.
Android POS App solution perfect for 1 F&B outlet to chain retail. Streamline Customer Ordering, Menu, Kitchen operations and Payment processes in cafes, restaurants and bars. Directly thru the app or access the online portal, our smart analytics and sales report provides immediate and timely insights into performance, customer behaviour and product popularity. Simple to set up, flexible, easy DIY and our patent* technology ensure your operations continues in the absence of internet blackout. FoodZaps is a smart Android POS App. Expertly manage your Menu, Orders, Billing, Inventory. View Report on App & Portal. Easy DIY Setup
Future POS has been running high volume restaurants for over 19 years. Our rock solid POS is based on Microsoft SQL for speed and reliability. We can run anything from a 1 terminal site to a 72 terminal stadium. Future POS regularly wins industry awards, including the RSPA vendor of excellence award 9 of the last 11 years. We have also been recognized as one of the top 5 hospitality POS packages in an independent survey done by Northcoast Research. Award winning POS solution that runs on Windows, Android, and iOS, with features like Digital Signage and Online Ordering built in.
eZee Optimus - A fully Intuitive Cloud Restaurant POS System is suitable to work in restaurants, bars, night clubs, quick service restaurants, delivery and other operations. The simple approach, ease of use and rock-solid reliability makes eZee Optimus a great system for your POS needs. Whether your restaurant is a single store or a part of nationwide chain, eZee Optimus will simplify your restaurant operations. It works well on touchscreens as well as on desktops and tablets. eZee Optimus is a cloud based restaurant POS system Manage and control the daily operations of your restaurant from anywhere.
Tillpoint contains a range of over 25 specialised apps that allow you to run all areas of your restaurant from a complete, centralised, all-in-one solution. The cloud-based system was developed for scalability and is suitable for all sized restaurants, from one outlet to thousands. Multi-store businesses, such as chains or franchises, will have access to the hierarchy feature, which allows for easy management and control over simple to complex organisational business structures. Tillpoint is the multi-award-winning POS & Restaurant Management System.
Square for Restaurants is gearriveerd: het volledig nieuwe platform met software, hardware en betalingen dat je hele restaurant- of barbedrijf stroomlijnt. Blijf op de hoogte van je tafels door je plattegrond aan te passen met alle gedeeltes die je nodig hebt. Van ontbijt tot lunch en seizoensgebonden specialiteiten, maak alle menu's die je nodig hebt en wissel ze om met één tik. Vrijwel alles kan aangepast worden. Gemakkelijke en versnelde rapporten voor elk kleinste dingetje. Probeer het 30 dagen gratis! Beheer je restaurant zoals je het altijd al hebt gewild (sneller) met Square for Restaurants. Het is ontworpen voor zowel de klantgerichte kant van je bedrijf als achter de schermen.
Restaurant POS System. The highest rated cloud-based restaurant POS system. Online ordering included for FREE. Advanced features and security not found in other POS systems. Fast-paced restaurants rely on Rezku's cutting edge technology. Automated inventory control, Pre-auth bar tabs, and smart modifiers (PIZZA MODIFIERS) help Rezku stand out. Staff training on Rezku takes less than 15 minutes. Nobody beats Rezku's powerful POS technology. Nobody beats Rezku's value. Contact rezku for details.
Squirrel is your operation on its best day, every day. We were the first in the world to offer a touchscreen point-of-sale system. We were the first to build on an open architecture, and the first to meet the challenge of EMV compliance. We were the first truly multi-platform system, giving our world-class customers the choice to bring iOS, Android, or Windows devices onto the floor. We elevate your guest experience by giving you everything you need for better flow. Our POS touchscreen was the world's first. Today, we lead with an unparalleled platform, excellent support & the spirit of partnerships
A complete restaurant management system that begins with taking the guest order and ends with billing and tax reports. Reports show a complete picture of restaurant operations and life cycles: menu consumption, reservation frequency, hours of high restaurant load, busiest tables, most active employees, payment methods, and automatic tax calculations. The software is easy to install and use, and the license is very affordable. Easy to use restaurant POS with rich set of features: inventory, loyalty points, gift cards, credit card processing, web reports.
OVVI POS software offers a wide range of options that can meet the demanding needs of the hospitality & Retail industries. Our POS software enables restaurateurs & retailers to improve the profitability of their business through faster and more accurate order processing, multiple integrated modules like customer interface, employee interface, and access to 70+ reports. Ovvi Software comes with 600+ features, Online Ordering, Delivery App Integration, Accounting & Payroll Integration and more. OVVI is your One Stop POS Shop that can meet the demanding needs of hospitality & Retail industries.
For nearly 30 years, Focus has provided restaurant point of sale software that helps businesses run successfully. Since 1990, we have aimed to give restaurants a competitive edge by providing simple, yet powerful restaurant management solutions, designed specifically for the industry. Our reliable products combined with our tried-and-true methodology deliver business value with efficient operations, increased productivity, and greater profitability. Focus gives restaurants a competitive edge by providing simple, yet powerful restaurant management solutions.
Waiterio Restaurant POS is the fastest way to handle restaurants' orders. Waiterio makes the life of waiters and cooks easier. Orders of customers can be taken in seconds. The kitchen receive the orders as soon as the waiters take them. Waiterio is an affordable and easy-to-use Point of Sale (POS). It's perfect for every restaurant, bar, coffee shop, pub, pizzeria and Bistro. Waiterio is a fully functional POS system. Easy-to-use ordering system for restaurants and bars to print invoices, generate reports and more.
FREE Software And Hardware!! Our Restaurant point of sale system is built for Quick Service and Table service restaurants. It enables businesses owners to accept payments, upload menus, track customers, manage inventory, provide loyalty incentives and run business analytics for real-time insights to improve business performance. With access to a suite of sophisticated tools more powerful and intuitive than the enterprise systems used by retail giants, at a fraction of the cost. Merchant Account Solutions offers over 35 personalized Point of sale solutions for every business, big and small.
We are former restaurant owners, managers, waiters, and waitresses. We are innovation nerds, chefs, and technology gurus. We have come together to build a full suite of restaurant technology that helps you get your edible masterpieces to the masses. Thrive Pizza POS with built-in delivery management provides pizzeria and delivery restaurants the ability to leverage the same advanced technology as the national chains, at an affordable price. Thrive Pizza POS offers a comprehensive suite of technology built with the unique needs pizzerias and delivery restaurants in mind.
A POS only or complete restaurant operating system with modules that include table management, paging, inventory, etc. A POS only or complete restaurant operating system with modules that include table management, paging, inventory, etc.
A highly intuitive point of sale application intended for hospitality and light retail environments. Web-based solution that provides restaurant POS through credit card integration, automation, call center and more.
Poster is een veelzijdig cloudgebaseerd verkooppuntsysteem voor restaurants en cafés. Bespaar tijd en geld door de klantenservice te stroomlijnen: bestellingen worden rechtstreeks naar de keuken gestuurd, obers kunnen rechtstreeks aanbiedingen en kortingen toepassen en alle gegevens worden onmiddellijk verwerkt. Werkt offline en je hebt overal ter wereld toegang tot al je gegevens via de beheerconsole of de Poster Boss-app. Krachtig en veelzijdig verkooppuntsysteem voor restaurants. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te installeren.
Nobly POS is the #1 customer-rated iPad Point of Sale for restaurants. Our product is available in the UK, US, Canada and 20+ other countries. Merchants use Nobly POS to manage inventory & staff, gather business insights with 30+ powerful reports, set up loyalty schemes, take credit card payments, integrate with accounting software and more. Nobly's iPad POS system is an affordable Point of Sale, backed by a powerful Back Office & award-winning customer support.
Cloud-based POS platform that lets restaurants facilitate workflow processes with inventory tracking, guest management and more. Cloud-based POS platform that lets restaurants facilitate workflow processes with inventory tracking, guest management and more.
Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Linga iPad POS runs every type of restaurant from QSR to fine dining, pizzerias, enterprise franchises and sports stadiums. Linga has one of the most innovative feature sets, with integrated call waiting and reservations, Caller ID, central kitchen and warehouse, inventory management and food cost tracking to the ingredient level, marketing and customer loyalty management, kiosks, call center integration, and much more. Linga POS is the best-value Cloud-based iPad POS for restaurants and bars. Great for QSR franchises.
Brigade POS was developed by a team of experienced restauranteurs and software innovators who wanted to address the 3 core problems inherent with almost every POS system: 1. Reliability. 2. Ease of Use. 3. Customer Service. We've succeeded by developing a unique architecture that guarantees our customers will never lose connection. Our interface is so intuitive that servers will learn the entire front end in minutes without any training. The most RELIABLE POS solution for Full Service Restaurants with an interface so intuitive, no training is needed for your staff.
Oracle MICROS Simphony POS is built for the restaurant industry, and designed to make your business more efficient. Our cloud-based POS connects every aspect of your operations so you can easily manage online orders, kitchen ops, inventory and menus, delivery, loyalty and more. Real-time analytics are included so you always have a pulse on sales, costs, and staff performance. Simphony's open API & extensive cloud marketplace gives you unlimited flexibility, agility and scale. Oracle MICROS Simphony POS fits every restaurant size & format: casual, quick service, independent, franchises, pubs, stadiums & more.
Restaurant management system with point-of-sale programs for home delivery and a multi-plan Frequent Diner program. Restaurant management system with point-of-sale programs for home delivery and a multi-plan Frequent Diner program.
Silverware, vertrouwd door de meest vooraanstaande merken over de hele wereld, is een toonaangevende ontwikkelaar van geavanceerde technologieën voor de horeca. De missie is om de efficiëntie te verhogen en de winstgevendheid van klanten te verbeteren door meedogenloos de meest innovatieve oplossingen op de markt te leveren. Silverware werkt om elk aspect van de gastervaring te verbeteren, vanaf het moment dat de eerste klant binnenkomt totdat de laatste vertrekt. Cloudgebaseerde en lokale oplossing waarmee restaurants hun verkooppuntactiviteiten kunnen stroomlijnen met planning, rapportage en meer.
Turn-key solutions for restaurants which leverage our knowledge of the restaurant industry and ability to adapt to industry standards. Turn-key solutions for restaurants which leverage our knowledge of the restaurant industry and ability to adapt to industry standards.
Favoriet cloudgebaseerd omnichannel-platform voor detailhandels- en restaurantketens die innovatie en omnichannel-uitvoering willen versnellen. De flexibele technologie maakt het mogelijk om meer te bereiken op het gebied van flexibiliteit en innovatie, met lagere IT-kosten, voor meer gedifferentieerde en gepersonaliseerde klantervaringen over alle kanalen, via belangrijke capaciteiten zoals een webgebaseerde en mobiele POS, CRM en klantenwerving, OMS-module, prijs- en kortingsbeheer, mobiele inventaris of connectoren met oplossingen zoals SAP of Magento. Favoriet cloudgebaseerd omnichannel-platform voor detailhandels- en restaurantketens die innovatie en omnichannel-uitvoering willen versnellen.
EMV certified. PA-DSS validated. All of our POS services work together for a seamlessly integrated solution: station POS, iPad POS, handheld POS, table management, cloud services, online ordering, table-top customer ordering, kiosk ordering, user authentication, and real-time data analytics. Thousands of restaurants, bars, nightclubs, and food service establishments have chosen SoftTouch POS. Our design approach is simple: Do it right! Discover a wealth of feature-rich components with SoftTouch. EMV certified, PA-DSS validated POS system for stations, iPads, kiosks, and handhelds. Online ordering, cloud services, data analytics.
Cuboh consolidates all your online ordering tablets in one device. 86ing, refunds, upcharges, prep times, and more, all in one place; so you can ditch the other tablets. We automatically insert all orders straight in your POS, in real time. Replace all your online ordering tablets with one device and send orders straight to your POS. Make no mistakes. Get cuboh.
HadePay is an easy-to-use and cloud-based point of sale solution! HadePay helps you process any payment, manage customers and products, access important data about your customers, transactions, and much more! HadePay is an easy-to-use and cloud-based point of sale software solution!
Proven experienced management and control solution that provides restaurant point-of-sale through workstations, mobile tablet ordering, mobile payment, kiosks and more. Quick or Table Service with solid Delivery and Pizza matrix management functionality. Open architecture offers much flexibility and room for customization. Integrated On Line Ordering, Mobile App and Third Party Ordering and Delivery integration. Proven responsive real time 24/7/365 support and perpetual system upgrades included. Proven management solution that provides restaurant point-of-sale mobile payment, kiosks OnLine Order & more with real time support.
The OrderUp Self-Order Kiosk app is designed to increase ticket size by at least 20% at table and counter service restaurants. The modern design allows customers to view your menu, place orders, and pay, without any wait time. The SalesVu team will help you configure your kiosks and make your menu even more irresistible by adding enticing photos and tempt customers with up-selling and cross-selling prompts that encourage them to spend more. The OrderUp Self-Order Kiosk app is designed to increase ticket size by at least 20% at table and counter service restaurants.
UNION POS is a fast, intuitive and customizable iPad-based POS built for high-touch, high-volume venues. Designed with "fewest taps" in mind and featuring a real-time view of customer order history and habits, UNION helps venues stay focused on the customer instead of the screen. Venues receive 24/7 customer support, and monthly software updates that include new features and the guarantee of ever-enhancing performance, all at no extra cost. Craft great experiences and know every customer with UNION the easiest, smartest, most cost-effective point of sale on the planet.
BrewPOS is a Windows IOT solution for restaurants designed to intuitively manage the daily functions for your restaurant. System arrives fully programmed. Management features include Payroll, EMV Chip Tabs, Employee activity tracking, Real time training, Extensive reporting, Automated discounting, Trade accounts, Gift cards, Tickets splinting, Customer head counts, Table management, Customer records, Void Comp Discount Waste Override and Theft tracking system. Extensive Emp permissions. Comprehensive Windows IoT POS solution for managing restaurants. Free hardware available for most existing merchants.
Highly recommended for general type Restaurant and/or a Bar, Sandwich Shop, Pizzeria, Steak House, Cafe Shop, Deli and more! Highly recommended for general type Restaurant and/or a Bar, Sandwich Shop, Pizzeria, Steak House, Cafe Shop, Deli and more!
For a stand-alone fine-dining restaurant, bar, cafe, QSR, pub or a chain of restaurants, FusionResto is a comprehensive restaurant management software that provides point-of-sale, billing, kitchen-order-printing, food costing, store control, menu management, financial accounting, payroll, customer loyalty program and restaurant analytics. Unlike other restaurant software, it's simple to setup, use and manage, allowing you to reduce operational cost, increase efficiency & make profits sooner. Restaurant Software -FusionResto software lets you manage & run your restaurant business more efficiently through intuitive features.
A technology partner to thousands of restaurants and franchise companies like yours, SpeedLine provides software solutions that deliver new efficiency and insight. They specialize in the unique point of sale demands of pizza and delivery chains. SpeedLine specializes in the unique point of sale needs of pizza and delivery chains.
As a cloud-based POS software solution, Brink does not require a back office computer, and all your data is safe, secure, and accessible in the cloud. Adopting the PAR SaaS, or Software as a Service model, Brink POS is provided as a monthly subscription, and will proudly earn your business every month. There are no upfront licensing fees, and upgrades are included and performed automatically. Cloud-based Point of Sale software that easily adapts to support the evolving needs of customers.
AB POS is the chosen solution for over 50,000 restaurants and bars across the country. Intuitive and field-proven, AB POS helps restaurant operators achieve simplicity and efficiency. Built with full restaurant management features, perfect for small to medium size operations. AB POS features split/combine tickets, easy order taking process, inventory control, financial accountability, customer tracking, built-in loyalty and in-house program, and kitchen productivity. The perfect Restaurant POS for small to medium sized restaurants and bars. AB POS is field proven and feature rich.
Dinerware restaurant POS software was created to help bars and restaurants run smoothly from the restaurateurs point of view. Our vision is to make hospitality POS radically easier to use and more reliable, while constantly innovating and supporting an open platform for integration. Dinerwares intuitive user interface lets you spend less time in front of a computer screen and more time with your guests, and our solid technological platform ensures high reliability you can count on. Dinerware Intuitive POS software offers the flexibility to manage your business your way.
iPad point of sale system for single or multi-location restaurants. Interfaces with hotel property management systems. iPad point of sale system for single or multi-location restaurants. Interfaces with hotel property management systems.
Menusifu offers the most advanced point-of-sale (POS) systems. Menusifu POS provides data-driven insights, reliable solutions and best customer service to our restaurant clients. Our goal is to simplify restaurant operations by making them smarter and easier. Food, tech and life defines us at Menusifu. POS system for restaurants with POS for counter, iPad for waiters, QR code self order, and eMenu.
Practi is a powerful, all-in-one operating system for restaurants. More than just an EPOS, Practi can integrate with delivery platforms like Just Eat so that you can manage all of your incoming orders from one place. With an easy to use app that works on iOS or Android tablets, a cloud-based Back Office where you can make changes to your menu with a few clicks and a full set of sales analytics features, Practi is the only system your restaurant needs. Practi's iPad cloud based Point of Sale system offers a single point of profound control over your business, from any smart device.
Mobi2Go helps restaurants get their brand online. Level up your brand with custom mobile and desktop ordering. Our technology supports your restaurant's sales by adding new ways for customers to find and order directly from you. We connect to your existing systems, like your website and use your branding for a functional online solution. We can connect to most POS systems for a complete digital solution. Level up your hospitality brand with Mobi2Go. Talk to us about custom built apps, kiosks, mobile, and desktop ordering.
Appetize is a modern Point of Sale, inventory and analytics company transforming how table service, quick service, and fast casual restaurants process guest transactions at scale. Its revenue-generating platform includes fixed terminals, handheld devices, self-serve kiosks, and a mobile API that seamlessly sync with an easy-to-use Kitchen Display System. Advanced analytics, inventory management and ingredient-level reporting give powerful insights into how efficiently your restaurant is running. Appetize is a cloud-based Point of Sale platform transforming the ordering and payment process while providing robust management tools.
Menumiz is a restaurant management app and EPOS system that harnesses the power of mobile to speed up restaurant services. Menumiz is a restaurant management app and EPOS system that harnesses the power of mobile to speed up restaurant services.
Complete inventory management for Retail or F&B. Whether your need is faster item creation and management, streamlined orders and receiving, calculated replenishment needs, electronic vendor invoice processing, more accurate physical inventories, or better analysis reporting, we will help remove the burden from your inventory process. Interfaced to leading point-of-sale, accounting, vendors, eCommerce, and 3rd party systems. Full featured inventory management system for Retail and F&B operations.
POS software with online ordering, inventory tracking, and gift card options for the restaurant, bar, nightclub, quickservice industry. POS software with online ordering, inventory tracking, and gift card options for the restaurant, bar, nightclub, quickservice industry.
Epicuri is a cloud driven, tablet based 'app' to help restaurateurs better manage the experience of their guests at their restaurant. Epicuri has a host of features that helps restaurants book, welcome, service and settle guests with 3 main aims in mind Create better engagement with the guest, never lose an order or a booking and reduce the effort on the restaurant floor! All of this equates to a better guest service, happier guests and sales reports you can smile about! ePOS that is built with positive revenue generation and better guest engagement in mind! Epicuri is a leap forward in ePOS technology!
Launched in 2012, POSist is a leading cloud-based restaurant technology platform suited for restaurants of all sizes. POSist offers scalable, reliable, and easy to use point-of-sale technology, enabling businesses to automate operations, integrate with aggregators, delight guests, and grow their revenue. Headquartered in New Delhi, POSist has 100 employees, with offices in Dubai, Mexico, New York, Delhi, Bengaluru, Mumbai & Pune. POSist is trusted by over 8,000 restaurants in 20 countries A complete restaurant technology platform helping businesses improve revenue and guest delight.
Visit Retail Data Systems to learn more. Point of sale solution that enables businesses to manage profit centers, promotions, electronic transactions, and more.
BarnetPOS Systems Corp. (BPS) is a software development company with 25 years of experience in Point of Sale (POS) Management Systems and development. We provide powerful Management Systems, including POS hardware and POS software, Inventory and eCommerce solutions based on Client needs using the latest leading-edge technology. Our services includes consulting, customization and personal Client Support. Cloud-based retail management solution that helps restaurants with PoS hardware, custom templates and more.
ASAP FOODZ Restaurant POS management software was made keep in mind that information and technology support is must for a business to sustain and grow fast. We keep track of every movement from raw materials to process the food final consumption and the profit and loss we earned in whole process. We keep track of table turnovers, frequency of dish rejections, delay in dish delivery, our system keep your supplier informed if something in inventory goes low. Wireless ordering POS management software for restaurants that automates the restaurant operations.
Mobiele verkooppunt- en beheersoftware voor restaurants, catering, pizzeria's, koffieshops, bars, voedseltrucks en franchises. Cloudgebaseerde software: alle informatie wordt naar de cloud gestuurd, waardoor jij je bedrijf overal ter wereld kunt beheren en de controle behouden via je laptop of mobiele telefoon. Een robuust portfolio van apps voor restaurantbeheer van begin tot eind: samen met POSbistro-platform biedt dit product een portfolio van mobiele apps voor compleet restaurantbeheer. Cloudgebaseerde, mobiele verkooppunt- en beheersoftware voor restaurants, catering, pizzeria's, koffieshops, bars, voedseltrucks en franchises.
A modern POS system tailored to your needs, fully featured, and with no hidden fees and no monthly / annual fees. Only one-time setup fee: $250 for 1st station, $100 for each additional station. Need to buy new hardware for your restaurant? We also sell All-in-one Touchscreen PCs, Receipt Printers, Cash Drawers, CC Machines and more! Our professional sales consultants will ensure we can setup your restaurant the way you want. A modern POS system tailored to your needs, fully featured, and with no hidden fees and no monthly / annual fees.

Kopersgids voor Horeca kassasystemen

Wat zijn horeca kassasystemen?

Horeca kassasystemen bieden kassaoplossingen voor de restaurant- en barsector. Deze software ondersteunt het bestellen, factureren, rapporteren, boekhouden, bijhouden van tafels en afdrukken van kassabonnen voor restaurants en bars. Hardware zoals computers, monitors en printers is vaak inbegrepen in de aankoopprijs van horeca kassasystemen.

De voordelen van horeca kassasystemen

 • Stroomlijnen van bestellingen en werkzaamheden: een centraal horeca kassasysteem voor al het bedienende personeel, met de mogelijkheid om taken zoals het splitsen van bonnen te automatiseren, kan tijd en moeite besparen en het aantal fouten bij bestellingen verminderen, wat leidt tot minder ontevreden klanten.
 • Verhoging van de omzetmogelijkheden: door het toevoegen van online capaciteiten voor bestellingen en tafelreserveringen via een horeca kassasysteem kunnen nog meer mensen toegang krijgen tot de producten van een bedrijf, wat een hogere omzet oplevert.
 • Verbetering van de klantenservice: door trouwe klanten te volgen en via klantenkaarten extraatjes zoals kortingen en jubileumcadeaus aan te bieden, kan een restaurant/bar de beste klanten omtoveren tot ambassadeurs voor het bedrijf.

Algemene functies van horeca kassasystemen

 • Orderbeheer: het digitaal verwerken van klantbestellingen en het genereren van facturen, waardoor het gemakkelijker wordt om de verkoop bij te houden en fouten op te sporen.
 • Afzonderlijke rekeningen: het genereren van aparte rekeningen voor maaltijden en combinaties van losse artikelen binnen een grotere bestelling.
 • Online bestellen: het accepteren en verwerken van klantbestellingen die online zijn ontvangen (bijv. via apps en websites voor maaltijdbezorging). Zelfs als een bedrijf geen bezorgers in dienst heeft, kunnen deze externe diensten het voedsel bestellen, ophalen en bezorgen, waardoor er meer omzet wordt gegenereerd met weinig extra werk.
 • Beheer van leveringen: het van begin tot eind beheren van de bestellingsleveringen en het zorgen voor een tijdige levering aan de klant.
 • Beheer van de tafels: het invoeren van de vloerindeling en het beheren van de reserveringen, bestellingen en rekeningen voor alle tafels. Dit zorgt ervoor dat bedienend personeel wordt toegewezen aan de juiste tafels.

Overwegingen bij de aankoop van horeca kassasystemen

 • Neem het grote geheel voor het restaurant in beschouwing. Bij het evalueren van horeca kassasystemen is het verstandig naar een oplossing te zoeken die niet alleen één enkel restaurant kan beheren, maar ook het bestellen en tafelbeheer voor een hele keten van restaurants/bars vereenvoudigt. Zoek naar systemen die de voorraad of leveringen op meerdere locaties stroomlijnen en overweeg integratiecapaciteiten met andere restaurant management software. Zet producten op de shortlist die niet alleen voldoen aan de huidige zakelijke behoeften, maar ook een toekomstige uitbreiding ondersteunen.
 • Maak van gebruiksgemak een prioriteit. Ongeacht hoe geavanceerd een software-oplossing voor restaurants ook is, het is slechts zo krachtig als de mensen die het gebruiken. Zorg ervoor dat het gekozen horeca kassasysteem gemakkelijk te gebruiken is door de medewerkers en dat er iemand in dienst is die het nieuwe systeem kan beheren en anderen kan trainen om het effectief te gebruiken.
 • Controleer of het kassasysteem expliciet is ontworpen voor restaurants. Veel algemene kassasystemen presenteren zichzelf als geschikt voor gebruik in een restaurant. Hoewel er in veel systemen inderdaad restaurantspecifieke functionaliteiten kunnen worden toegevoegd, kan een restaurant op basis van zijn behoeften een tool vereisen die speciaal voor deze sector is ontworpen.
 • Wearable technologie levert naadloze kassa-aankopen: wearables zoals Disney's Magicband lijken voorlopig misschien alleen nog maar dure mogelijkheden, maar draagbare computers zullen in de nabije toekomst veranderen hoe restaurants omgaan met hun klanten en hoe ze betalingen accepteren. Denk hierbij aan kassasoftware voor de horeca die kan zien welke klanten op welke stoel aan welke tafel zitten en deze hun eten individueel en automatisch in rekening brengt zonder dat er een creditcard of betaalpas wordt overhandigd. Volgens een Capterra-onderzoek gebruikt 54% van het MKB (middelgrote en kleine bedrijven) al wearable technologie of is van plan dit in de komende één tot twee jaar te gaan gebruiken.
 • Zelfbedieningskiosken besparen op de arbeidskosten en verminderen de verkeerd begrepen bestellingen: dit model is in fastfood restaurants al in opkomst, maar naarmate de minimumloonkosten stijgen zal de aantrekkelijkheid van zelfbedieningskiosken ook in andere restaurants tot een hogere acceptatie leiden. Een bijkomend voordeel voor restauranthouders is dat de miscommunicatie tussen klanten, bedienend personeel en keukenpersoneel wordt geëlimineerd; bestellingen kunnen rechtstreeks van de klant naar de keuken worden gestuurd, waardoor de efficiëntie stijgt en er minder fouten worden gemaakt.