109 resultaten
Waarom Capterra gratis is
BookSteam is cloudgebaseerde software voor afsprakenplanning gericht op kleine en grote fysiotherapiebedrijven over de hele wereld. BookSteam biedt een breed scala aan flexibele tools voor agendabeheer waarmee je het proces van afsprakenplanning voor jou en je klanten kunt automatiseren. Zorg dat je de concurrentie voor blijft en gebruik BookSteam om je bedrijf te promoten en te laten groeien! Meer informatie over BookSteam Online afsprakenplanning voor fysiotherapie gemakkelijk gemaakt! Meer informatie over BookSteam
SimplePractice is een hoog-beoordeeld platform voor praktijkbeheer voor eigenaren van kleine bedrijven in de gezondheid en wellnessbranch. SimplePractice staat bekend om zijn heldere interface en bevat een toonaangevende functieset met een volledig papierloos intakeproces, aangepaste notities en formulieren, gratis afspraakherinneringen (sms, e-mail en spraak), een mobiele app, e-claims indienen, een aantrekkelijk klantenportaal, facturering en de nieuwste functie: Telehealth! Bekijk je klanten via HIPAA-conforme video - altijd en overal. Stap vandaag nog over op SimplePractice en sluit je aan bij meer dan 40.000 klanten met bloeiende gezondheids- en wellnessbedrijven.
Verhoog je productiviteit en maak tijd vrij met Vagaro. Plan afspraken vanaf een desktop of gebruik de Vagaro Pro-app om klanten onderweg te beheren. Neem reserveringen aan op de beauty-marktplaats, je boekingspagina, Facebook, Yelp, Instagram of op je eigen website via de boekingswidget van Vagaro. Stuur geautomatiseerde herinneringen en e-mails. Beheer pakketten. Verwerk veilig betalingen. Vagaro Pro is de meest gedownloade/beoordeelde app voor Apple en Android. Prijzen vanaf $ 25 per maand. Meld je aan voor een gratis proefversie van 1 maand. Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
MINDBODY-software voor fysiotherapie is ontworpen om je te helpen bij het beheren van alle aspecten van je fysiotherapiebedrijf. Met een krachtige set hulpmiddelen kun je afspraken plannen, betalingen veilig verwerken, succes bijhouden, klantplanningen beheren en no-shows voorkomen met geautomatiseerde afspraakherinneringen. Bovendien zal een geavanceerd pakket met ingebouwde marketingfuncties nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten boeien. Geniet van meer tijd om je te concentreren op wat je leuk vindt. Plan vandaag nog een gratis demo. MINDBODY-software voor fysiotherapie is ontworpen om je te helpen bij het beheren van alle aspecten van je fysiotherapiebedrijf.
Kareo biedt fysiotherapeuten een gebruiksvriendelijk platform om je klinische, facturerings- en marketingbehoeften te beheren. Het doel is om therapeuten te helpen betere patiëntenzorg te bieden, facturering efficiënt te beheren en je therapiepraktijk te laten groeien. Je kunt ervoor kiezen om een enkele Kareo-module te gebruiken, of Kareo-modules en geïntegreerde partneraanbiedingen te combineren om een op maat gemaakte oplossing te creëren die is afgestemd op de behoeften van je therapiepraktijk. Van online gevonden worden tot betaald worden, Kareo kan je helpen bij het uitoefenen van je therapiepraktijk. De webgebaseerde software voor praktijkbeheer/medische facturatie met elektronische claimverwerking is een uiterst gebruiksvriendelijke oplossing.
Aanbieders van fysieke therapie worden geconfronteerd met hun eigen regels en uitdagingen. NueMD kan je helpen een sterke praktijk op te bouwen door je de controle te geven over je financiële gezondheid. NueMD helpt je bij het indienen van nauwkeurige claims voor verzekeringsplannen van de overheid en de particuliere markt. Zelfs de kwalificaties kunnen voor je worden afgehandeld. Met gebruiksvriendelijke planning, facturering en patiëntnotities kan NueMD de administratieve last van je praktijk verlagen en je omzet verhogen. NueMD kan je helpen een sterke praktijk op te bouwen door je de controle te geven over je financiële gezondheid. Eenvoudig plannen, nauwkeurige claims en meer.
DrChrono heeft specifieke functionaliteit die is geoptimaliseerd voor specialiteiten zoals fysiotherapie. Met vrij tekenen kun je elke afbeelding of röntgenfoto gebruiken, deze rechtstreeks annoteren en vervolgens met slechts een paar tikken en vegen aan het dossier toevoegen. Met aangepaste sjablonen kun je de workflows behouden waarmee je vertrouwd bent. De meeste fysiotherapie wordt thuis gedaan, buiten de kliniek. Via het patiëntenportaal van DrChrono kunnen patiënten hun thuisoefeningen of materiaal voor patiëntenvoorlichting bekijken en kunnen artsen hun voortgang controleren. Cloudgebaseerde EDP voor fysiotherapie met volledig aanpasbare dossiers en eenvoudige facturering met toonaangevende iPhone- en iPad-apps.
Met een marktaandeel van 40% is WebPT het toonaangevende PT-platform voor het verbeteren van de patiëntenzorg en het stimuleren van bedrijfsgroei. De robuuste online oplossing van WebPT biedt planning, documentatie, facturering, het volgen van resultaten, bedrijfsrapportage, tools voor patiëntbetrokkenheid en systeemintegraties, en is ideaal voor elke poliklinische setting, ongeacht de personeelsomvang, het type faciliteit of het aantal specialiteiten. WebPT heeft een retentiepercentage van 99% en een bedrijfstijd van 99,99%. Met meer dan 80.000 leden en 12.000 klinieken is WebPT het toonaangevende softwareplatform voor poliklinische fysiotherapeuten.
ECLIPSE-software voor praktijkbeheer wordt al meer dan 30 jaar dagelijks op duizenden locaties in de Verenigde Staten gebruikt. ECLIPSE omvat facturering, planning, EMD's (elektronisch medisch dossier), dagelijkse notities, een uitgebreid meldingssysteem, gecertificeerde HIPAA-conforme elektronische claims en overboekingen, beveiligingsfuncties zoals het bijhouden van patiëntgegevens om je te helpen bij het uitvoeren van een HIPAA-compatibele faciliteit, en talloze rapporten die zijn verfijnd door twee decennia aan klantfeedback. Software voor het beheer van chiropractische praktijken voor het afhandelen van facturering aan patiënten en derden, planning, dagelijkse WYSIWYG notities en meer.
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor fysiotherapeuten. Ideaal voor individuele en groepspraktijken die zich richten op gedragstherapie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie en andere specialiteiten in de gezondheidszorg. HIPAA-conform en voldoet aan de normen van de verzekeringssector. De betaalbare prijs en krachtige functies zorgen ervoor dat het een uitstekende waarde biedt voor je geld. Meer dan 200 verschillende therapienotitiesjablonen ontworpen door professionals in de sector. Eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Volledig uitgeruste software.
Verplaats je praktijk online en beheer je agenda met een krachtige integratie: >> Laat patiënten online afspraken boeken, stuur tijdige afspraakherinneringen en zeg annuleringen op het laatste moment vaarwel. >> Plan elk type online vergadering: één-op-één-afspraken, groepssessies, workshops en meer. >> Offreer en factureer patiënten, allemaal op één plek. >> Geef klanten de mogelijkheid van 24/7 zelfbediening via een persoonlijk klantenportaal. Zeg vaarwel tegen gemiste telefoontjes, dubbele boekingen en no-shows - laat je patiënten 24/7 online behandelingen plannen en boeken.
We offer both online and desktop exercise software for Physical Therapists, Athletic Trainers, Chiropractors and Fitness Professionals. Start improving care and outcomes now. Exercise Pro Live provides exercise handouts, videos, and a personal patient portal utilizing a pain difficulty feedback component that helps improve patient compliance and outcomes while increasing patient satisfaction. EPL enhances patient communications and engagement resulting in greater patient satisfaction. Exercise Software for Physical Therapy, Fitness and Related Health Professions.
Clinicient's single-system software and data analytics is specifically designed for Outpatient Rehabilitation therapy practices. It automates the time-consuming process associated with documentation, billing and scheduling so therapists can devote more time to patient care. Clinicients single-system software and data-driven coaching has helped fuel double-digit growth for our clients.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnotities, klantfacturering, online boekingen, 2-weg sms-chat en nog veel meer. Klanten variëren van individuele artsen tot grote praktijken met meerdere locaties en bestaan meestal uit fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, podologen, massagetherapeuten, natuurgeneeskundigen, osteopaten, chiropractoren of counselors en dergelijke. Praktijkbeheersoftware die alles biedt wat je nodig hebt om je fysiotherapiekliniek te stroomlijnen.
Complete oplossing voor praktijkbeheer met boeken, plannen, facturering en patiëntendossiers. Complete oplossing voor praktijkbeheer met boeken, plannen, facturering en patiëntendossiers.
Write your Pediatric SLP, OT and PT evaluation reports in a fraction of the time. Free 30-Day Trial, no credit card required. Double Time Docs is an online software that helps you write your functional and narrative Pediatric Speech and Language, Occupational Therapy and Physical Therapy evaluation reports very quickly. You simply answer multiple choice, fill-in and short answer questions and your fully-written report is generated automatically. Write your Pediatric SLP, OT and PT evals in a fraction of the time. Answer questions and your report is generated automatically.
Als kindertherapeut ken je alle verschillen tussen de behandeling van kinderen en volwassenen al. Dus neem niet zomaar genoegen met een willekeurig EPD. Kies Fusion, het enige EPD dat specifiek is ontworpen voor pediatrische OT's, PT's en SLP's. Duizenden therapeuten in het hele land vertrouwen op het pediatrisch-specifieke EPD van Fusion om hen (en hun praktijken) efficiënter te maken. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo van Fusion om erachter te komen hoe je minder tijd kunt besteden aan papierwerk en meer aan het behandelen van patiënten. Fusion is een EPD dat specifiek is ontworpen om OT's, PT's en SLP's te helpen minder tijd te besteden aan papierwerk en meer aan het behandelen van patiënten.
PT Practice Pro is the next evolution in practice management software. Our fully integrated, web based system allows your practice to handle documentation, scheduling, billing and reports seamlessly. Without the need of managing multiple systems together! Plus with features such as auto posting ERAs, fully customizable documentation, and an easy to use intuitive interface, it is easy to see why PT Practice Pro is one of the most reliable, robust systems in the market today. Fully integrated Practice Management software designed specifically for Rehab sciences, known for providing solutions and growth.
Webgebaseerde oplossing die fysiotherapie biedt via planning, boekhouding, documentatie, rapportage en meer. Webgebaseerde oplossing die fysiotherapie biedt via planning, boekhouding, documentatie, rapportage en meer.
ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken van elke omvang. ReDoc is een volledig geïntegreerde oplossing van Net Health en stimuleert PT-, OT- en SLP-workflow die de dagelijkse activiteiten van praktijken snel regelt, waardoor de naleving wordt gegarandeerd, de efficiëntie wordt verhoogd en de tools worden aangeboden om de omzet te verhogen. Naast software zijn er ook diensten beschikbaar voor facturering en incasso's, alsook consulting over workflowoptimalisatie. ReDoc aangedreven door xfit is cloudgebaseerde software voor documentatie, planning en praktijkbeheer in revalidatietherapiepraktijken.
Stroomlijn je workflow en verhoog de efficiëntie met deze volledig geïntegreerde EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing. Deze bekroonde intelligente medische software is ontworpen door artsen voor artsen en is geschikt voor meer dan 25 verschillende specialiteiten. Gebruik technologie die zich aanpast aan je praktijk, niet andersom. Bijna elk aspect van deze software is 100% aanpasbaar en afgestemd op je exacte specificaties. Plan een gratis live demo op de website. Alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing die zich aanpast aan je praktijk. Ontworpen voor fysiotherapiepraktijken.
Outpatient Rehab Specific: Document in half the time with twice the compliance.Systems 4PT is now billing compliant, clean E*visits and telehealth to all major payers in all states. We deliver an average 9% increase in collections per claim. While industry collections have deteriorated, our practices' average collections have not declined since 2013. Founded in 2002, Systems 4PT technology delivers the undisputed fastest documentation with the undisputed highest collections. A system overview will demonstrate unique technology that delivers the fastest documentation, higher compliance & strongest collections
iSALUS Healthcare biedt zeer flexibele en specifiek op fysiotherapie gerichte cloudgebaseerde software voor EPD en praktijkbeheer die Drummond-gecertificeerd is voor Fase 2 zinvol gebruik. Het is robuust genoeg om te voldoen aan de behoeften van fysiotherapiepraktijken die hun oude EPD willen vervangen, maar intuïtief ontworpen zodat het ook praktijken zonder EPD-ervaring kan helpen een succesvolle implementatie te bereiken. De oplossing biedt drukke fysiotherapeuten en medewerkers de vrijheid om hun praktijk op hun manier te draaien. Alles-in-één, cloudgebaseerde oplossing voor EPD, planning- en factureringsdiensten specifiek voor fysiotherapeuten.
ClinicSource biedt een volledig geïntegreerd online systeem voor EMD- en praktijkbeheer voor therapiepraktijken van elke omvang. ClinicSource helpt zorgverleners meer tijd door te brengen met patiënten en minder met papierwerk. Duizenden therapeuten in de hele VS profiteren van deze gebruiksvriendelijke webgebaseerde software, die dienstverleners in staat stelt om al hun planning, documentatie en facturering te stroomlijnen en te integreren. ClinicSource is volledig HIPAA-conform en ONC-ACB 2014-gecertificeerd. Ontworpen door therapeuten. Volledig geïntegreerde therapieplanning, documentatie en facturering in een krachtig webgebaseerd systeem.
FOTO proves the value of orthopedic rehabilitation to patients, payers, physicians, and healthcare. The FOTO system allows clinicians to measure, manage, and market patient reported outcomes. The FOTO system applies risk adjustment and predictive analytics to enable fair and accurate comparisons for benchmarked reports on patients, clinicians, clinics and organizations. FOTO's Outcome Measures are endorsed by NQF and approved for the new Medicare Quality Payment Programs (MIPS). FOTO proves the value of orthopedic rehabilitation to patients, payers, physicians, and healthcare.
Het eTherapyDocs-platform is van de grond af aan ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine tot middelgrote pediatrische praktijken voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Elk onderdeel van de gebruikersinterface is gemaakt om te helpen bij het automatiseren van praktijken die de efficiëntie willen verhogen zonder de dure last van praktijkbeheersystemen voor de massamarkt. Dit systeem is uniek, omdat het speciaal is geschreven voor pediatrische praktijken, door technologen die zich richten op het leveren van aantrekkelijke klantervaringen. Pediatrische praktijken - praktijkbeheersysteem speciaal ontwikkeld voor pediatrische fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten.
Clinic Controller: Therapy is a fully integrated Scheduling, Billing, Documentation and Reporting tool designed for Outpatient Therapy. Since 2001 A2C Medical has been delivering Clinic Controller to owners who are serious about managing their clinics. Clinic Controller is the premier solution for clients that want more than just a documentation system. Scheduling, Billing, Documentation, Compliance and Management Reporting, Clinic Controller has you covered.. A2C Medical produces the most comprehensive fully unified EMR System for Outpatient Therapy. One login, One system.
Patient billing, insurance claims (paper and electronic), notes and scheduling, ShrinkRapt does it all, without monthly fees saving you hundreds or even thousands of dollars. Your purchase can be customized so you only pay for the features you need. After you purchase, you always have access to your information because you own a software license, unlike online programs, where you loose access to your information if you stop paying the monthly fee. Simple practice billing with no annual or monthly fees. Send statements and insurance claims for up to 50 patients, only 99 cts.
All in one PT Software, Scheduling, Billing, EMR & Reports. Easy To Use. Mobile-enabled. Cash Practice supported. Use your existing clearinghouse. Free data import assistance. Apollo is a diverse, robust, and flexible cloud-based online practice management tool. It can be utilized and adopted by any sized Physical therapy practice, from a solo practitioner to a large health organization. Our aim is to connect, help and grow health providers using our cost-effective Cloud application. All in one Cloud PT Software. Includes Scheduling, Billing, EMR & Reports. Track finances, process credit cards and manage SOAP notes.
AdvancedMD is een leider op het gebied van cloudgebaseerd praktijkbeheer, EDP, planning, facturering en prestatiebenchmarking, met 22.500 onafhankelijke beoefenaars verspreid over 8000 praktijken. De oplossing stelt clinici en zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg in staat om meer inkomsten te genereren en de administratieve lasten te verminderen door klinische processen te automatiseren, patiëntplanningen en afspraken te optimaliseren, verzekeringsclaims te stroomlijnen, recept- en bestelprocessen te beheren en financiële prestaties te volgen en te analyseren. AdvancedMD is een leider op het gebied van cloudgebaseerd praktijkbeheer, EDP, planning, facturering en prestatiebenchmarking.
HENO allows the customer to streamline all of their business activities into one system that runs everything for their practice. Gone are the days of an EMR (electronic medical records) system, a faxing service, a marketing platform, a point of sales system, a scheduling system, outsourcing billing (or maybe on another platform in-house), and more. All of the operations that allow clinics to run a tight, efficient practice are encompassed into HENO in a user-friendly, efficient platform. Single solution for your PT/OT practice management needs with EMR, scheduling, billing, marketing, fax, credit card, analytics & more!
Cloud-hosted practice management software for online bookings, inventory management, integrated accounting and detailed clinical notes Cloud-hosted practice management software for online bookings, inventory management, integrated accounting and detailed clinical notes
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software HIPAA Compliant video conferencing and practice management software
TheraOffice is the most adaptable EMR and practice management software for rehab. The all-in-one application includes scheduling, documentation, billing, and clinical reporting capabilities and is suitable for practices of all specialties and sizes. Reduce your documentation time by up to 80% with our fully-customizable system allowing users to complete Daily Notes in 1-2 minutes and Evaluations in just 5-7 minutes. Find out how TheraOffice can improve your practice today! Reduce your documentation time by up to 80% with TheraOffice, the most adaptable EMR and practice management software for rehab.
Yocale provides Massage Therapists and Physical Therapists with convenient scheduling, patient management, marketing, reporting, and all the full-service tools that fit your business needs today and evolve as your business grows. Scheduling, patient management, marketing, reporting, and all the full-service tools that fit your business needs.
GoMotive gives health and fitness services the power to virtualize their services, diagnose clients, and design custom workouts that serve clients on a remote basis. GoMotive is branded to each professional, includes custom video workouts, news, & feedback loops to improve health and speed recovery. Professionals create their own proprietary content & access 6,500+ exercises & templates. Sell workouts and more online. Private label apps allow subject area experts to "train the trainer". Gives health and fitness services the power to serve clients on a remote basis, building a new source of revenue.
WellSky Rehabilitation is the web-based rehab EMR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management and practice management reporting. A deep library of documentation templates support PT, OT, SLP and Pediatrics.This new release of WellSky Rehabilitation embraces the principles developed from WelllSky's 25 years of work with the biggest names in rehab. Web-based EMR platform that helps therapists with workflows, documentation library, pediatrics and more.
Theralytics is a practice management software designed for ABA providers. Theralytics takes care of billing, payroll, scheduling, documentation management and much more on a user-friendly, affordable, and HIPAA compliant platform. Applied behavior analysis solution that enables users to manage scheduling, billing, data collection, payroll, and more.
WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is the web-based rehab EHR that goes beyond basic functions like documentation and billing to offer centralized scheduling, prioritized workflow management, and practice management reporting. A deep library of documentation templates support PT, OT, SLP, and pediatrics. The latest release of WellSky Rehabilitation embraces the principles developed from WellSky's 25 years of work with the biggest names in rehab. WellSky Rehabilitation (formerly MediLinks) is a web-based solution ideal for practices of 20+ therapists, supporting PT, OT, SLP, and
PT Wired is a patient engagement solution that helps physical therapy clinics prevent patient dropout, improve brand engagement, and boost internal marketing. Practices receive a fully-branded mobile app available via iOS, Android, and Web that patients can download to access their Home Exercise Program with videos/notes/reminders, as well as engage with clinic marketing content. Therapists are able to customize patient prescriptions and marketing experiences through the provider portal. PT Wired is a patient engagement solution that helps physical therapy clinics prevent patient dropout and improve brand engagement.
Casamba is a global leader in EMR software for long-term care. Our post-acute healthcare solutions help manage everyday clinical tasks, billing and scheduling functionality. Our healthcare IT solutions are designed to maximize both business and clinical success for providers across the entire continuum of post-acute care. Casamba provides EMR software for long-term care providers, contract therapy, skilled nursing facilities, outpatient clinics and home health and hospice care settings. EMR software solution for post-acute healthcare through contract therapy and skilled nursing facilities.
Live chat, telehealth consult & evaluation scheduling software system that converts web traffic into new patients. Live chat, telehealth & evaluation scheduling software system that converts web traffic into new patients.
*Now endorsed by the APA!* Cliniko is a complete practice management application used by thousands of healthcare practitioners in more than 95 countries worldwide. Now with secure telehealth features, you can manage schedules, treatment notes, invoices, payments and lots more. It works great for solo practitioners, large teams and anything in between. Loved by physiotherapists and manual therapists around the world! Try it free for 30 days with no payment information required. Cliniko is a practice management tool that's loved and trusted by more than 30,000 health professionals around the world.
ClassFit will help manage your classes so you can focus on teaching and growing your business. Our offerings are as flexible as you are - so whether you are a yogi with a dream, or a multi-studio hotshot, ClassFit can help you. We offer an elegant calendar and booking system which we custom brand to your website, and a set of tools and features to help you manage your business. Our software is also super intuitive, so you can set yourself up in minutes, or our team can do it for you. ClassFit will take care of your bookings, so you can take care of your students. Our tools are elegant and can be custom branded.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists. Practice management and EMR tool for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, and therapists.
Cloud-based EMR software for healthcare institutions that provides applications to manage clinical documents, appointments, etc. Cloud-based EMR software for healthcare institutions that provides applications to manage clinical documents, appointments, etc.
Cloud-based practice management solution designed for healthcare businesses that helps manage patient records, billing, reports & more. Cloud-based practice management solution designed for healthcare businesses that helps manage patient records, billing, reports & more.
Phydeo is an exercise prescription app designed for health professionals to simply, quickly and safely prescribe exercises to their patients in only 3 steps : 1. Record : Record your patient as he is executing the exercise correctly, in front of you. 2. Send : Send the exercise to your patient securely in less than 15 seconds. 3. View : Your patient accesses his exercise on a 100% branded page with your logo, colours and more ! Phydeo enables health professionals to simply and quickly prescribe millions of exercises to their patients in less than 15 seconds.
Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents. Web-based application that allows physical, occupational, and speech therapists to create comprehensive patient documents.
Practice management software that provides patient records/charting, patient statements, insurance billing, scheduling, and more. Practice management software that provides patient records/charting, patient statements, insurance billing, scheduling, and more.
Mercury One is a Medical Practice Management solution that puts the fundamentals of Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing. Mercury One is offered exclusively on the cloud, with the highest level of security. A new product with big functionality, Mercury One includes: patient portal, payment portal, demographics input, charge input, full history of patient activity, ERA posting, reporting and so much more. Designed for growth. Mercury One is a concise application which puts the fundamentals of RCM into the medical billing process.
bestPT by Billing Dynamix: With new medical documentation designed by the University of New Mexico: Division of Physical Therapy, our complete, cloud-based practice and billing/revenue cycle management solution provides unlimited support for your entire practice. bestPT integrates scheduling, documentation, billing, and task management into a single system. It can also be integrated with most popular EHR systems, including webPT and Cedaron. bestPT is complete cloud based practice & revenue cycle management system. Scheduling, EHR, and Billing with unlimited support
APTA CONNECT is a Specialty Rehab EMR that streamlines documentation and keeps you compliant. It includes all of the tools and features you need to stay Medicare compliant, such as fee cap tracking and alerts, avoiding denials and improving your bottom line. We are the only Specialty Rehab EMR that has a partnership with the APTA, and the only that is Meaningful Use Certified, making us MIPS eligible. We interface with all primary hospital EHRs, including ADT, billing, and PCR. Designed to manage rehabilitation documentation and physical therapist practice. Offers survey, scheduling, national outcomes database.
Mobile app and patient portal used to prescribe orthopedic home exercises. Gateway to outcome based reimbursements and telemedicine. Mobile app and patient portal used to prescribe orthopedic home exercises. Gateway to outcome based reimbursements and telemedicine.
Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties Raintree is a complete business solution for any therapy PT, OT, SLP ABA practice- regardless of size. From single providers to large multi-location groups, Raintree is suitable for any size practice and is designed to easily support any therapy & rehab group in addition to complex multi-specialty groups. Raintree supports both adult and pediatric Rehab & Therapy practice with support and for PT, OT, SLP ABA & all sub-specialties
All-In-One integrated medical management software solution for use in any size medical practice or clinic, group practice, or Autism Centers. Includes scheduling, billing, medical records, E-Prescribing, patient portal, and a fully integrated financial package, as well as reporting that can be tailored to your practice, clinic, or center. Medical records include custom templating specific to your specifications. Billing is electronic and includes guarantor billing. All-In-One integrated medical management software solution for any size medical practice or clinic, group practice, or Autism Center.
Easy-to-use scheduling, documentation, billing, reporting and practice management software in one therapy software package. Easy-to-use scheduling, documentation, billing, reporting and practice management software in one therapy software package.
Skedulex Case Management Software is a CANADIAN web-based Electronic Health Record solution for Physical Therapy. It caters to Practice management and community-based practices of any size, ranging from a single discipline to multi-discipline in several locations. Skedulex is backed by a full-service approach. First, Skedulex is configured to your business requirements. Second, your staff is trained to use it efficiently. Third, Skedulex provides you with exceptional support. Skedule serves therapy, counselling, rehab and home care sectors. Single to multi-discipline in single or multiple locations.
CareVoyant for Physicians and Outpatient Clinics streamlines your practice's workflow by integrating scheduling, billing and clinical functions with a portable EMR, CareVoyant reduces a physician's documentation time, expedites the review of histories, notes and medications and simplifies E&M coding. Additionally, CareVoyant business intelligence tools monitor your practice's key clinical and financial indicators to improve quality of care and optimize reimbursement. Solution for physicians and outpatient clinics that integrates scheduling, billing and clinical functions with a portable EMR.
Empower your outpatient therapy practice with therapy software that frees therapists and staff to provide an experience your patients will rave about! With anytime, anywhere access to documentation, guided workflows that streamline patient care and flexible billing options, you¿ll save valuable time while ensuring superior care and maximum reimbursement. From referrals to scheduling to documentation and billing, find out why Optima has been the #1 therapy software provider for 25 years. Optima Therapy for Outpatient, provides all core functions of an outpatient therapy practice--EMR & billing--in one software platform.
Juvonno is the all-in-one EMR software that tailors to fit your practice. With more than a dozen integrations, and powerful automation features for online booking, charting, scheduling, and billing, Juvonno is Canada's Best Clinic Software. Juvonno's cloud-based all-in-one clinic software has everything you need to run your practice online.
Looking for a better EMR? We're different because our platform is customizable, complete, and affordable. You'll be as impressed by our honesty as you are by our platform and well make switching easy. Get in touch for a demo today. EMR, Scheduling, Billing, Practice Management Outcomes, Reminders and more. We have it all!
Medica Billing Solutions is a revenue cycle management company that partners with physicians to provide state of the art productivity apps that include electronic medical record, revenue cycle management, practice management, e-prescribing, patient portals, electronic scribes, and revolutionary telemedicine tools. Physicians utilizing these apps and paired with Medicas RCM/Practice Management core abilities experience efficiencies well beyond industry norms. Specializing in Therapy Billing We provide cutting edge physician productivity apps paired with our RCM support and experience regaining profitable bottom lines.
Rehab My Patient is a brilliant and intuitive exercise software program for physiotherapists, osteopaths, chiropractors, and sports therapists. It can be used on any computer or tablet by the practitioner and the patient. The software allows you to send an exercise program to your patient, including HD videos. And the best thing is that its REALLY EASY! Exercise prescription solution that helps businesses create exercise plans for patients with customization, images and videos.
VaultMR is an electronic health care platform for physical therapists, occupational therapists, speech language pathologists, case management, and nursing. We have created a powerful, easy to use, interoperable platform through which health care facilities, administrators and clinicians engage, personalize and delight patient care. Cloud-based electronic health record platform that helps track patients' details, manage revenue, operate billing, and more.
A physical therapy solution that replaces typical HEP handouts and engages patients between visits for better outcomes. A physical therapy solution that replaces typical HEP handouts and engages patients between visits for better outcomes.
Designed to manage musculoskeletal episodes-of-care providing outcome monitoring, communication, and analytics capabilities. Designed to manage musculoskeletal episodes-of-care providing outcome monitoring, communication, and analytics capabilities.
The only SOAP Notes and Narrative Report Writer software designed with so many great portable dictation devices to choose from. Your patient documentation is automatically typed and filed away in seconds by Scriber(tm), and stored in the popular QNotes Office(tm) EMR! Medical records platform that enables medical professionals to maintain SOAP notes & chart patient's history through barcode system.
Web-based application for PT, DC trainers which includes: scheduling, patient/client notes, billing, storing and 10,000 pictures. Cloud-based EMR solution with practice management, interactive forms, built-in patient notes database, and interactive patient portal.
Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers. Software system for physical, occupational, and speech / language therapy centers.
Provides a practice management solution for physical therapy and occupational therapy. Provides a practice management solution for physical therapy and occupational therapy.
Web-based exercise prescription software for creating highly professional, customized, branded PDF rehab programs for e-mail or print. Web-based exercise prescription software for creating highly professional, customized, branded PDF rehab programs for e-mail or print.
Scheduling, documentation, and practice management software integrated with billing, credentialing, and benefit verification services. Scheduling, documentation, and practice management software integrated with billing, credentialing, and benefit verification services.
THEORG is a practice management software for therapy planning. Being modular, it adapts to any device or medical sector. THEORG is a practice management software for therapy planning. Being modular, it adapts to any device or medical sector.
Swiss studio software with dunning automation, Swiss payment methods, employee & customer management, admission, and more. All-in-One for one super affordable price. Made in Switzerland - for Switzerland and the European Union! Membership Management CRM Billing and Invoicing Club Management Scheduling Business Management Physical Treatment Dance Studios Yoga Studios Martial Arts Studios Pilates Studios Personal Trainer Wellness Gymnastics Fitness Studios Get in touch today Swiss studio software with dunning automation, Swiss payment methods, employee & customer management, admission
Bekijk profiel
Pearle Computer Services provides cost effective medical software systems for healthcare. We offer easy to use medical management software systems and clinical documentation for healthcare professionals of various specialties. Our HIPAA-ready software can process your claims to any number of payers. PMIS includes billing, scheduling, management reporting. Additional modules that interface to PMIS include collections, clinical information and 3rd party products. Windows based practice management system with integration to clinical information, collections module, and Microsoft Office products.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Discipline-specific medical rehabilitation software integrated with a standardized, distributed electronic medical record. Discipline-specific medical rehabilitation software integrated with a standardized, distributed electronic medical records (EMR).
(0 reviews)
Bekijk profiel
AcuBase Live is a HIPAA compliant, web based, practice management application that allows you to manage your day to day physical therapy functions from anywhere. AcuBase Live features include: - Access and enter patient data & SOAP Notes - Create SuperBills and CMS1500 forms - Submit claims via e-file - Schedule tasksand send automatic e-mail appointment reminders - Track Inventory - Generate Reports - Daily automatic data back up - Free Support - Try our free 15 day trial now! Web based chiropractic practice management software. Keeps track of chiropractic billing, scheduling, & inventory tracking.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides solutions to the management and documentation challenges present in today's physical therapy clinics. Provides solutions to the management and documentation challenges present in today's physical therapy clinics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists. Documentation system that tracks, quantifies and organizes clinical data for speech language pathologists and occupational therapists.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Physical therapy or personal trainer software for chiropractors, that allows you to create exercise handouts for clinic or practice. Physical therapy or personal trainer software for chiropractors, that allows you to create exercise handouts for clinic or practice.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Trainer Tool is a SOAP Note and Injury reporting system to manage reports and patient information. It can be accessed from any computer, iPhone, Android or tablet device. Trainer Tool was designed for use by Athletic Trainers and small physical therapy and training businesses to help manage their documentation of their Patients. It offers secure management through 256-bit encrypted communication. Designed for use by athletic trainers and small physical therapy and training businesses to manage their documentation of patients.
Bekijk profiel
Automate your day with Mavenlive. * Point and Click Charting * 3D Exercise Prescription * Automated Letter Generation * Collaboration with Colleagues * Online, Accessible Anywhere Free training available with your trial. Point and click assessments offer physical therapists an extremely efficient method of recording patient data and tracking progress.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our highly experienced Physical Therapy staff provides complete care to individuals of all age groups and ability levels. Our highly experienced Physical Therapy staff provides complete care to individuals of all age groups and ability levels.
Speed up documentation of daily treatment encounters through modifiable templates and drop downs, and easy point and click technology. Speed up documentation of daily treatment encounters through modifiable templates and drop downs, and easy point and click technology.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud rehabilitation system for clinical and home settings with gamification, detailed monitoring, advanced clinical reports, and more. Cloud rehabilitation system for clinical and home settings with gamification, detailed monitoring, advanced clinical reports, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Clinical diagnosis system to analyze and diagnose body posture in 3D. Clinical diagnosis system to analyze and diagnose body posture in 3D.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Designed for Chiropractors, Physiotherapists and Osteopaths to use to prescribe exercise and rehabilitation. Designed for Chiropractors, Physiotherapists and Osteopaths to use to prescribe exercise and rehabilitation.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Therapistmate is a practice management system designed to help therapists and their staff manage cases, schedule appointments, and handle billing, payroll, and financials within a singular program. The software is available for tablet, mobile and web. It is HIPAA Compliant and uses google maps to calculate travel, mileage. It includes an alert reminder and comprehensive notes for each session. Therapistmate has a fully integrated cloud software, from intake to billing. TherapistMate software simplifying scheduling, billing and payroll at your clinic.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Exercise prescription software utilising mobile apps for clients to receive programs from their health professional. Exercise prescription software utilising mobile apps for clients to receive programs from their health professional.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more. Cloud-based physical therapy solution that lets organizations manage operations via tools such as billing, staffing, payroll & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based electronic documentation system which helps school therapists with scheduling, treatment planning and session notes. Cloud-based electronic documentation system which helps school therapists with scheduling, treatment planning and session notes.
TeleRehab / Telehealth software that provides the best user experience to patients and providers alike. TeleRehab / Telehealth software that provides the best user experience to patients and providers alike.
(0 reviews)
Bekijk profiel
User-friendly solution that streamlines day-to-day activities of therapy centers, from patient management to therapy planning. User-friendly solution that streamlines day-to-day activities of therapy centers, from patient management to therapy planning.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Doctolib is Europe's No. 1 appointment management software, trusted by more than 100,000 healthcare professionals and 2000 healthcare facilities. The powerful calendar app enables efficient appointment organisation. The smart reminder function informs patients via SMS / e-mail about upcoming appointments, reducing the no-show rate. With the online booking you can also be reached by your patients outside office hours. Additional functions: Referral network, online profile, Doctolib support Digital appointment management for therapists: reduces costs, optimizes processes in practices & offers premium patient service.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Access 3500+ exercise videos, and evidence-based protocols for all major conditions, design home exercise programs in seconds, track progress, engage patients, market your practice: no more paper handouts but a cutting edge home exercise software your patients will love. "We use WebExercises every day in practice. It is the best tool we have found to educate our patients. We love that they can log in at home to get their exercises and we can verify t Design home exercise programs in seconds, share them with your patients and track compliance.
Bekijk profiel
Newly launched real-time performance improvement solution. Designed to help SNFs thrive in todays complex VBP and PDPM environment. Meaningful data analytics presented in actionable reports enable SNFs to improve readmissions, quality of care, and outcomes. Demonstrate value to your referral partners, optimize staff efficiency and resource usage, and proactively manage high-risk residents with SHPs unique algorithms. SHP is the industry leader in post-acute data analytics and benchmarks, now S SHP for Skilled Nursing is a web-based analytics to proactively manage your readmissions, functional outcomes, staff resources.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ready Set Connect is a fully integrated online therapy software platform to connect special children with clinicians and specialists they need. It helps special education teachers, small charter schools teach and clinicians perform therapy services by streamlining patients progress notes, maintaining behavioral health EHR, setting schedules on the calendar, managing appointment reminders, and recording data on progress. This easy to set up software solution is HIPPA-certified. ReadySetConnect is a fully integrated online therapy platform to connect special children with clinicians and specialists they need.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprehensive, reliable physical therapy software that streamlines your entire workflow & offers several benefits. Comprehensive, reliable physical therapy software that streamlines your entire workflow & offers several benefits.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fiteval is the most efficient sports software program used to optimize multisport training plans. Sport training software FITval is used to analyse and monitor physical preparation. Our sports software programs developed by the most highly recognized experts in sport training, physical preparation and health preservation would allows you to assess physical preparation, plan training and prevent overtraining. Efficient sports software program used to optimize multi-sport training plans.