102 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Hexnode MDM is een bekroonde oplossing voor unified endpoint management die algeheel apparaatbeheer en beveiligingsoplossingen biedt voor zowel BYOD-apparaten als apparaten in bedrijfseigendom. Met een breed scala aan functies, zoals applicatiebeheer, kioskbeheer en containerisatie, heeft Hexnode MDM nog veel meer te bieden om aan de eisen van klanten te voldoen. Het ondersteunt iOS, Android, Windows, Macs en Apple TV's, en biedt zowel cloudgebaseerde als lokale hostingopties. Meer informatie over Hexnode MDM Een totaaloplossing voor het beheer van iOS, Mac, Android, Apple TV's, en Windows-apparaten en -laptops. Meer informatie over Hexnode MDM
MobiLock Pro is een toonaangevende MDM-oplossing waarmee organisaties apparaten van werknemers (BYOD) en bedrijfsapparaten kunnen beveiligen en beheren. Het biedt beheermogelijkheden voor meerdere besturingssystemen en wordt geïntegreerd met Eva Communication Suite om effectieve teamgesprekken te stimuleren. Meer informatie over Scalefusion MobiLock MDM is een krachtig, intuïtief en schaalbaar platform waarmee organisaties apparaten van Android, iOS en Windows 10 kunnen beheren. Meer informatie over Scalefusion
Jamf Pro is een complete oplossing voor apparaatbeheer voor IT-professionals om de implementatie, inventaris en beveiliging van Macs, iPads, iPhones en Apple TV's te vereenvoudigen. Jamf Pro is ontworpen om apparaatbeheer te automatiseren en de productiviteit van eindgebruikers te verhogen. IT-professionals en de gebruikers die ze ondersteunen zijn dol op deze EMM-tool, omdat hij de belofte van uniform eindpuntbeheer voor Apple-apparaten waarmaakt. De IT-ervaring die je zoekt, is binnen handbereik. Vraag een gratis proefversie aan en word vandaag nog een IT-superheld. Meer informatie over Jamf Pro Een complete beheeroplossing voor mobiele apparaten waarmee IT-professionals de implementatie, inventaris en beveiliging van Apple-apparaten kunnen vereenvoudigen. Meer informatie over Jamf Pro
Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem, inclusief alle Macs en iOS-apparaten. Het uiterst intuïtieve platform stelt Apple IT-beheerders in staat om realtime service aan hun gebruikers te leveren, ongeacht de geografische locatie, terwijl tegelijkertijd een robuust administratief raamwerk op schaal wordt geboden. Meer informatie over Addigy Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem, inclusief alle Macs en iPads. Meer informatie over Addigy
Oplossing voor het beheer van mobiele apparaten (mobile device management of MDM). Je kunt moeiteloos de Apple- en Windows-apparaten van je bedrijf bestellen, configureren en beheren, allemaal in één geïntegreerd platform. Oplossing voor het beheer van mobiele apparaten (mobile device management of MDM). Bestel, configureer en beheer moeiteloos de Apple- en Windows-apparaten van je bedrijf.
ManageEngine Mobile Device Manager Plus is een oplossing voor het beheer van mobiele apparaten voor grote ondernemingen, waarmee bedrijven de kracht van mobiliteit kunnen benutten. Verbeter de productiviteit van medewerkers zonder concessies te doen aan de bedrijfsveiligheid met functies zoals beheer van mobiele apparaten, applicatiebeheer, e-mailbeheer en containerisatie van apparaten. MDM is beschikbaar als een on-premise- of cloudaanbieding en is ontwikkeld met het oog op gebruikerseisen en IT-beveiligingseisen. ManageEngine Mobile Device Manager Plus is software voor grote ondernemingen voor het beheren van je iOS-, Android- en Windows-apparaat.
Miradore Online is een gratis cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van mobiele apparaten (MDM) om de gegevens en apparaten van je bedrijf te beveiligen. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten met iOS, Android, Windows Phone en Windows 10-desktops. Je kunt de locatie en status van apparaten bijhouden, verloren of gestolen apparaten op afstand wissen en vergrendelen en alles automatiseren, van e-mailconfiguratie tot en met wachtwoordbeheer en wifi-instellingen. 100% gratis cloudgebaseerd mobiel apparaatbeheer voor een onbeperkt aantal apparaten.
Met het beheer van mobiele apparaten (MDM) van ConnectWise Automate (voorheen LabTech), kun je de Apple iOS- en Google Android-platformapparaten van je klanten volledig beheren om hun IT-netwerk en de vertrouwelijke informatie op mobiele apparaten effectief te beschermen. Of je klanten nu een model voor persoonlijke apparaten (Bring Your Own Device, BYOD) omarmen of hun werknemers voorzien van mobiele apparaten, ze krijgen kritieke bescherming van hun IT-infrastructuur. Begin vandaag nog met je rondleiding! Met het beheer van mobiele apparaten (MDM) van Automate kun je de apparaten van je klanten beheren en hun IT-netwerk en gegevens beschermen. Start de rondleiding!
Cellcontrol is de toonaangevende aanbieder van oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten en beleidshandhaving die je een gebruiksvriendelijke en in hoge mate configureerbare technologie biedt waarmee je elk mobiel apparaat kunt beheren. Dit beproefde en flexibele platform stelt bedrijven in staat om controle te verkrijgen over mobiele apparaten achter het stuur. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten bij de handhaving van zowel de veiligheidsvoorschriften en -programma's voor bestuurders als de wetten inzake afleiding tijdens het rijden en levert scores en feedback over de prestaties van bestuurders. Cellcontrol is een oplossing voor het beheer van mobiele apparaten die je uiterst configureerbare software biedt om het ongeoorloofde gebruik van mobiele apparaten te stoppen.
Controleren en beheren van mobiele en desktopapparaten in de cloud via een beveiligd dashboard. Controleren en beheren van mobiele en desktopapparaten in de cloud via een beveiligd dashboard.
Vandaag de dag genieten medewerkers van de vrijheid om overal te kunnen werken. De content van je organisatie wordt steeds vaker buiten de firewall geopend en gedeeld via verschillende apparaten en toepassingen. Tegelijkertijd neemt het aantal gegevenslekken toe en zijn de gevolgen voor blootgestelde organisaties ingrijpend. Symantec biedt een brede, uitgebreide versleutelingsoplossing waarmee je je gegevens kunt beschermen waar deze zich ook bevinden, zowel tijdens opslag als tijdens doorvoer. Vereenvoudig je complexe datacenterinfrastructuren door diensten te leveren die alle belangrijke hardware en software ondersteunen.
De hybride aanpak van FileWave, met onder andere traditionele clientmanagement voor Mac en Windows en het moderne Unified Endpoint Management (UEM) maakt eindpuntbeheer een fluitje van een cent, nu en in de toekomst. FileWave omvat inventarisering van IT-activa; software-pakketten en distributie; patchmanagement; en OS-imaging en -implementatie voor Mac en Windows. Beheer al je apparaten, apps en instellingen op computers en mobiele apparaten. Ondersteunt Windows, Mac, iOS, Android en Chrome OS. Inventariseer en beheer apparaten, apps en instellingen op computers en mobiele apparaten. Ondersteunt Windows, Mac, iOS, Android en Chrome OS.
See why 26,500+ companies trust Jamf Now to manage their Apple devices. Jamf Now is a mobile device management solution for Mac, iPad and iPhone devices at work. Our on-demand solution makes tasks like securing company data, distributing apps, enforcing passcodes, and deploying Wi-Fi, simple and affordable, so you can focus on your business instead. Create your free account and manage your first 3 devices free, forever. After that, add more starting at $2 per month. Jamf Now is a cloud-based Mobile Device Management (MDM) solution for the Mac, iPhone, iPad and iPod devices in your workplace.
A modern enterprise mobility management software that enables businesses to easily secure, deploy and manage mobile applications and corporate data on company-owned and employee-owned (BYOD) mobile devices. Codeproof offers an integrated BYOD security and mobile management platform built on top of Amazon's elastic cloud stack for maximum scalability and security. Product feature include MDM, MAM, Enterprise AppStore, Mobile Kiosk, Data usage monitoring and Geofencing solutions. A modern mobile management software that enables businesses to easily secure, deploy and manage mobile apps & data on various devices.
Fleetsmith is de beveiligingsgerichte, geautomatiseerde, cloud mobiele apparaatbeheeroplossing voor Apple-apparaten. Gemeenschappelijke apparaatimplementatie, beveiliging en nalevingswerklasten worden op de automatische piloot gezet, zodat IT-teams zich kunnen richten op effectiever en lonend werk. Kenmerken: Zero-touch implementatie: lokaal gebruikersaccount, DEP, apps en instellingen Slimme inventaris Automatische OS-upgrades en handhaving Volledig geautomatiseerd patchbeheer Set-and-forget configuratie voor 70+ apps Geautomatiseerde cloud MDM voor Macs, iPhones, iPads en Apple TV's. Beveiliging, patching en slimme inventaris worden op de automatische piloot gezet.
Mobile Device Management solution for an elite range of Windows devices & mobile endpoints like device anti-theft features. Mobile Device Management solution for an elite range of Windows devices & mobile endpoints like device anti-theft features.
MobileIron is redefining enterprise security with the industry's first mobile-centric, zero trust platform built on the foundation of unified endpoint management (UEM) to secure access and protect data across the perimeter-less enterprise. Over 19,000 customers, including the worlds largest financial institutions, intelligence agencies, and other highly regulated companies rely on MobileIron. MobileIron is the industrys first mobile-centric zero trust platform
Awingu is een uniforme, browsergebaseerde werkplek. Het stelt gebruikers in staat om vrijwel overal samen te werken op elk apparaat dat een HTML5-browser ondersteunt. De sleutelklare, cloudgebaseerde oplossing Awingu brengt het gemak van agnostische platformmobiliteit naar de onderneming en levert alle legacy- en cloud-apps, documenten en gegevens die je nodig hebt om productief te blijven. De klant hoeft niets te configureren en geen software te installeren, waardoor IT-administratie een fluitje van een cent is. Awingu is een geïntegreerde werkruimte die een zeer veilige en gecontroleerde toegang biedt tot al je bedrijfstoepassingen en bestanden op elk apparaat.
Manage tablets, smartphones and rugged devices all from a single console with SureMDM. It can remotely install applications and transfer files, capture screen remotely, track device location, remote lock, wipe and manage mobile data usage. SureMDM secures, monitors and manages company-owned devices as well as employee-owned devices used to access company data. It can integrate seamlessly with in-house identity provider. Secure, Manage and Monitor mobile devices. Supports Android, iOS and Windows platforms.
MDM solution that supports multiple platforms and IoT devices and provides an overview of connected endpoints via a single dashboard. MDM solution that supports multiple platforms and IoT devices and provides an overview of connected endpoints via a single dashboard.
Citrix Endpoint Management (CEM) provides Enterprise Mobility Management and Unified Endpoint Management giving IT the ability to manage and secure a broad combination of applications and device types. Endpoint Management is part of the Citrix Workspace solutions which integrates mobility and endpoint management with virtualized apps and desktops for a complete experience without business limitations. Enterprise Mobility Management and Unified Endpoint Management through a single console for securing corporate data.
Cloud-based mobile device management solution that provides businesses with tools to manage macOS, tvOS, and iOS devices. Cloud-based mobile device management solution that provides businesses with tools to manage macOS, tvOS, and iOS devices.
Designed to deliver a digital workplace to end users providing multi-platform endpoint management, application management, and secure access to any mobile, SaaS, Web, and desktop app. Designed to deliver a digital workplace to end users providing multi-platform endpoint management, and secure access to any app.
SOTI MobiControl vereenvoudigt de beveiliging en het beheer van multi-leverancier, multi-vormfactor en multi-bedieningsapparaten in een multifunctioneel mobiliteitsecosysteem, allemaal via één gebruiksvriendelijke interface. SOTI MobiControl is de bewezen leider in het beheren van speciale apparaten die worden gebruikt in belangrijke sectoren zoals gezondheidszorg, transport, logistiek, detailhandel en de buitendienst. SOTI MobiControl geeft eindeloze mogelijkheden voor mobiliteit en maakt het personeel vrij om de bedrijfsactiviteiten van het bedrijf te transformeren. SOTI MobiControl maakt het beheer van zakelijke mobiliteit eenvoudig. SOTI MobiControl maakt deel uit van een geïntegreerd pakket van mobiliteit en het IoT.
An advanced device management solution focused on education and SMEs, working across Android, iOS and windows platforms. An advanced device management solution focused on education and SMEs, working across Android, iOS and windows platforms.
Esper offers the first cloud-based solution for secure, seamless control over the entire Android device lifecycle, including smartphones, tablets, kiosks, and signage. It goes beyond traditional MDM with tools to configure, deploy & monitor enterprise Android fleets. Esper's full-stack cloud platform includes powerful capabilities for provisioning, telemetry, and agile application development. It's an all-in-one portal for fully-remote, no-touch management, updates, diagnostics & remediation. The first-ever toolchain to design, develop & maintain Android, beyond MDM. Esper offers no-touch deployment, detection and response.
Software for managing and deploying mobile devices with network access, and network security. Software for managing and deploying mobile devices with network access, and network security.
Countly is an enterprise grade analytics and marketing platform for mobile, web, desktop and IoT applications with a focus on data liberation and security. Countly is available in two different editions - self hosted or private cloud Enterprise Edition with premium plugins and customisable SLA, and Community Edition with basic plugins and a free-to-use non-commercial license. Leading enterprise-grade mobile analytics and marketing platform
You're concerned for the safety of your employees and fleet drivers. LifeSaver Mobile will dramatically reduce your employee and fleet driving distraction from mobile phone use. Our software tools and reporting will keep your employees off their phones behind the wheel. Reduce cell phone distracted driving for your mobile workforce.
With Relay Mobile Manager, taking control of your devices has never been easier, whether you're on campus, or working remotely. Over-the-air management ensures devices always have the access, settings, and controls you want with easy differentiation for groups or classes. Integration with Apple and Windows services makes for seamless deployment, ongoing policy control, and app management, while advanced geo-location reports keep you on top of your mobile inventory. Multi-OS device, app, and policy management for schools.
Computer en mobiel op afstand wissen, vergrendelen en lokaliseren voor alle besturingssystemen en hardware. Computer en mobiel op afstand wissen, vergrendelen en lokaliseren voor alle besturingssystemen en hardware.
A turnkey cloud-based software and services solution that extends the life of your enterprise mobile devices to keep your employees productive while driving security compliance and offering a dramatic reduction in the total cost of ownership ($60k-$100k/year per 1,000 devices). Local, regional, national solution for organizations with 1,000+ owned smartphones and tablets. Turnkey solution for enterprise device lifecycle management. Repair, Recycle, Buy-Back all under one roof driving massive savings.
Sophos Mobile is a (UEM) solution that helps businesses spend less time and effort to manage and secure traditional and mobile endpoints. With industry leading mobile threat defense (MTD) utilizing Intercept X for Mobile and best-in-class data protection, Sophos Mobile is the best way to consolidate endpoint management for consistent policies, comprehensive security, and letting users be productive on the devices they prefer. Sophos Mobile is a UEM solution for businesses that want to spend less time and effort to manage and secure endpoints.
Free comprehensive suite of enterprise mobility and content management solutions. The full version of Mobile Device Management (MDM) is until 25 devices for free. Free comprehensive suite of enterprise mobility and content management solutions. Mobile Device Management (MDM) made in Switzerland.
Idaptive delivers Next-Gen Access, protecting organizations from data breaches through a Zero Trust approach. Idaptive secures access to applications and endpoints by verifying every user, validating their devices, and intelligently limiting their access. Idaptive Next-Gen Access is the only industry-recognized solution that uniquely converges single single-on (SSO), adaptive multifactor authentication (MFA), enterprise mobility management (EMM) and user behavior analytics (UBA). Idaptive Next-Gen Access is an integrated platform delivering identity and access management solutions as a service.
Kandji is an MDM solution for IT teams at businesses that run on Apple. We work with Apple Business Manager to automate device deployment so new employees can use pre-configured devices right out of the box. The only MDM with a pre-built library of 150+ automations, take advantage of features like app patching, compliance templates, and the industry's first macOS agent that auto-remediates, even when devices are offline. Save time with 1-click configurations for Mac, iPhone, iPad, and Apple TV. Next-generation Apple device management for macOS, iOS, iPadOS, and tvOS.
Chimpa MDM is an EMM (Enterprise Mobility Management) solution that is able to guarantee the control of mobile devices, IFPs and VRs visors because: streamlines management of iOS, iPadOS, tvOS and Android devices with zero-touch deployments; is an Android Enterprise validated solution and it's also completely integrated with Apple services; supports BYOD, COBO, COPE, single purpose device managements (COSU); let IT Admins to manage privacy, policies, apps/content deployment with an easy UX. Chimpa MDM is an EMM crossplatform solution that allows to manage, monitor and protect the mobile devices in schools and business.
Moki Total Control enables you to manage all of your Android and iOS device at scale. Quickly control a single device or thousands of devices with a click of a button. Custom alerting, no touch deployments, lockdown profiles, SDK and API integrations and more, make managing all of your devices quick and simple. Moki Total Control enables you to quickly and easily manage all of your Android and iOS devices at scale.
Appaloosa is a Mobile Application Management (MAM) solution. It provides a simple and secure enterprise app store to manage and distribute corporate apps. We have 3 main use cases : - managing enterprise mobile apps on your employees unmanaged devices ; - testing and validating mobile apps ; - streamline your mobile app deliveries. We offer a customer-centric services organization application that can be access by all permitted employees and partners. Appaloosa is a french startup backed by Accenture. We provide a simple and secure enterprise app store to manage and distribute apps.
Tangoe's Managed Mobility Solutions liberates end-users, enabling lines of business to expand revenue and increase productivity while enforcing and automating corporate policies for optimal management of communications assets, expenses, and usage. Specifically, Tangoe offers unmatched security and control regardless of liability model through vendor integration, managed services, technology and application helpdesk and implementation services. Tangoe offers a comprehensive monitoring, management, and support software and service suite for mobile devices and applications.
Simple UC infrastructure for IT stuff and end users. Compatible with a variety of systems including Open SIP and Microsoft Lync. Simple UC infrastructure for IT stuff and end users. Compatible with a variety of systems including Open SIP and Microsoft Lync.
Mosyle Business provides Apple mobile device management solutions to support technology teams deploying Apple devices, simplifying technology adoption and redesigning meaningful workflows to provide a brand-new experience when managing iPad, iPhone, Mac, and Apple TVs devices. All while focusing on lowering the overall costs, scale the Apple deployment and achieve their IT management goals. Start your 30-day free trial of Mosyle, no credit card required Mosyle Business streamlines workflows to manage, deploy, and scale Apple deployment in Enterprise.
Cortado MDM is designed to meet your Mobile Device Management needs with just a few clicks. Set up devices, manage apps, and secure your data easily. Whether iOS, Android, or Windows MDM flexibly adapts to the individual requirements of each OS. Mobile Device Management as Easy as 1, 2, 3
WeGuard platform provides security and enterprise mobility applications out of the box to help secure mobile devices along with increasing productivity and efficiencies in mobile operations. Both Apple iOS and Google Android operating systems are support under one unified console. Enterprise mobility management solution coupled with turn-key enterprise applications to increase productivity and efficiency.
Applivery is the most powerful Mobile Apps Management system that enables full control over your Mobile Apps by bringing together: Mobile App Management & governance, Enterprise App Distribution, Automatic Updates, Feedback & Bug reporting, Continuous deployment. Mobile App Distribution made easy
MDM tool that helps educational institutions maximise their investment in mobile devices. With Multi-OS functionality, web filtering & classroom management through remote access, custom alerts, and more. MDM tool that helps educational institutions with web filtering & classroom management through remote access, custom alerts, and more.
Applova Inc., based in Silicon Valley, specializes in ordering & engagement technologies for restaurants and retail businesses. With a portfolio of self-order kiosks, online storefronts, and mobile order-ahead solutions, Applova empowers businesses to deliver exceptional customer experiences. Out of the box, solutions come integrated to payment gateways, POS terminals, and eCommerce platforms with no coding required. Increase your restaurant efficiency, revenue, and loyalty with our customer-facing, interactive ordering solutions~ Mobile & Kiosks
HiddenApp protects against businesses' and organizations' most valuable hardware assets and data from falling into the wrong hands. HiddenApp's centralized device management platform makes monitoring, managing and keeping track of Apple device fleets effortless. Secure your Apple Macs, iPads and iPhones in minutes, with zero-touch deployment with our MDM ready solution. HiddenApp protects businesses' and organizations' most valuable hardware assets and data.
Relution is the Unified Endpoint Management platform for innovative companies and educational institutions. It enables you to manage your mobile apps and devices easily and securely. The best platform to manage your mobile apps and devices.
MobileWare is a leading provider of Telecom Expense Management & MDM solutions leveraging Real-time daily usage analysis with AI. We Orchestrate & Automate the full communications life-cycle, Telecom Expense Management (TEM), Managed Mobility Services (MMS), MDM & Usage Management saving our clients clients Millions each year. MobileWare serves clients worldwide, including SMB, Fortune 1000 corporations, & govt. agencies with an average annual savings of over 36%. Experience the difference.. MobileWare tracks voice, wireless and data assets in one interface, allowing for easy control over inventory, invoices, cost allocation
Automated life cycle management of Android and iOS mobile device settings and applications from enrollment to remote wipe. Simple configuration of mobile devices using cross-platform user profiles. Reliable application of compliance rules and protection of valuable company data. Integration of user BYOD devices. MAM functionality for blacklisting and whitelisting of apps. App configuration for iOS devices. Supports Android Enterprise devices. Automated life cycle management of Android and iOS mobile device settings and applications from enrollment to remote wipe.
Quixxi Security provides codeless app protection against hackers looking to clone, tamper, inject malicious code, or exploit your mobile app. A simple drag & drop feature applies a sophisticated set of security layers, for quick & easy mobile app protection. Quixxi is also a monitoring tool with Licensing, Analytics & Diagnostics SDK. Allowing developers to identify illegal use & help recover associated lost revenue, detailed insights into customer engagement & advanced debugging files. Quixxi is an end-to-end mobile app security solution for developers to protect and monitor any mobile app in minutes.
Avalanche securely manages mobile devices/computers, tablet PCs, smartphones and wireless infrastructure inside or outside the four walls from a web console. It streamlines and automates device and infrastructure management tasks and ensures that the wireless environment is secure. If necessary it can track and wipe lost or stolen devices and offers comprehensive remote help desk support. Through its scalable architecture it minimizes LAN, WAN, WWAN overhead and optimizes network resources. Comprehensive management of a wireless system, provisioning and maintaining all major brands of handheld mobile computers.
Remote device management platform to centralize the management and operation of self-service kiosks and other devices. Remote device management platform to centralize the management and operation of self-service kiosks and other devices.
SimplySecure is the only web-managed platform that can enforce encryption and security policy including wiping or controlling access to at-risk data on Windows and Mac PCs, iOS and Android Phones & Tablets and USB Storage devices from one unified management console. Because it's a service, the system is extremely easy to deploy and manage and with little impact to employee productivity. SimplySecure is a single, configurable, web-based management tool allowing you to remotely encrypt & secure vulnerable mobile devices.
Manages all mobile operating systems in the market today, empowering businesses to remotely manage and secure their mobile fleet. Manages all mobile operating systems in the market today, empowering businesses to remotely manage and secure their mobile fleet.
Build and launch Accelerated Mobile Pages (AMP) and Progressive Web Apps (PWA) to guarantee fast page loads and high-converting features to drive big results on small screens. The platform is agnostic and works with any software stack and synchronizes with your CMS for seamless deployment and scalability. Customers, including AT&T, PGA.com and JM Bullion, trust WompMobile to deliver a mobile experience that rivals the desktop. WompMobile converts websites to Accelerated Mobile Pages and Progressive Web Apps to boost revenue and engagement across small screens.
Cross-platform content transfer app that lets you transfer all mobile content from an old device to the new one seamlessly. Cross-platform content transfer app that lets you transfer all mobile content from an old device to the new one seamlessly.
TinyMDM is gespecialiseerd in het beheer van mobiele Android-apparaten en is goedgekeurd als Android EMM-partner voor 3 beheersets: volledig beheerd, werkprofiel en kioskmodus. TinyMDM biedt een gecentraliseerde en intuïtieve beheeroplossing voor alle Android-apparaten binnen een organisatie: app-beheer, beveiligingsnaleving, kioskmodus, werkprofiel, internetfiltering, fysiek volgen, connectiviteitsbeheer... Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van mobiele Android-apparaten.
Make it easy for employees to access all their files and applications and work remotely from any location or device in a secure and scalable environment with solutions from VMware and Softchoice. We can help you set up, manage, secure, and optimize IT performance for your remote workforce using VMware solutions. Explore how solutions like VMware Horizon 7 and Workspace ONE can make your IT staff more efficient, save your company money, and maximize your companys end user experience. Make it easy for employees to work remotely from any location or device in a secure environment with solutions from VMware & Softchoice
(0 reviews)
Bekijk profiel
Work Safe Online (WSO) is a comprehensive, integrated Occupational Health and Safety solution to better manage OH&S compliance, risks and stakeholders. It is completely scalable allowing customers the flexibility to change with their business needs. WSO replaces spreadsheets, manual forms and disparate databases with a single safety management system, making it easier to keep track of hazards, incidents, injuries, schedule training and record audits and inspections plus much more. A complete on-demand Organizational Health and safety (OH&S) management solution creating better and safer work places.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Amtel Mobile Device Management (MDM) solution empowers enterprises to secure and centrally manage mobile devices, content, and applications. The solution helps customers secure company owned and BYOD mobile devices, manage apps via blacklist/whitelist, secure data access, and exercise location based control with geo-fencing restrictions. Organically developed and integrated with telecom expense management (TEM), Amttel MDM is delivered as a cloud based service. Amtel MDM is a cloud based service to centrally manage and secure company owned and BYOD mobile devices, content, and applications.
A complete solution that enables mobile operators to rapidly accelerate data revenues and reduce support costs. A complete solution that enables mobile operators to rapidly accelerate data revenues and reduce support costs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Proof-of-delivery and package tracking solution for any type of business. Proof-of-delivery and package tracking solution for any type of business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Snapshot is a benchmark spend analysis that compares your company's current conferencing and mobile costs against the most current market pricing and that of other companies and vendors. Snapshot provides Executives and Professional IT Managers with the insight to make more informed business decisions and quickly reduce costs. To calculate your current costs, Snapshot only requires either an electronic copy of an invoice OR a phone call. It's confidential, safe, takes very little time and comes Industry's leading enterprise mobile and conference spend benchmark analysis.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GO!Enterprise MDM provides your enterprise with the 360-degree visibility you need to control and manage oversight, and enforce mobility policies throughout your enterprise. From a single administrative console, it allows your IT administrators to manage and secure corporate owned, personally enabled (COPE) and individual-liable devices (BYOD) regardless of operating system, carriers, or email platform. Mobilize your services providing total control over mobile devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Yaware.Mobile helps people to be more productive by measuring and analysing calls, apps and location of employees phones. Automatic employee phone tracking locations, automatic categorization of calls and applications, smart reports inclusive data right in front of you anytime, anywhere. Yaware.Mobile helps people to be more productive by measuring and analysing calls, apps and location of employee's phones
(0 reviews)
Bekijk profiel
Advanced software tools to manage mobile devices in the field with features such as personalization and corporate policy compliance. Advanced software tools to manage mobile devices in the field with features such as personalization and corporate policy compliance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
VXL Software's unified endpoint management solution, Fusion UEM, provides powerful management software for both mobile (smartphones and tablets) and static endpoints (desktop PC, laptop PC and thin clients). With Fusion UEM you own the software outright via a perpetual license. Management OS includes; Android (4.x upwards) and iOS (7.0 upwards) mobile devices, Windows desktop / laptop PCs (XP/7/8/10 IoT & Windows 7/10 Professional) and VXL Window Embedded and Linux thin clients. Fusion UEM, provides powerful management software for both mobile (smartphones, tablets, laptops) and desktop PC devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Valet Mobile Support Managementincreases user productivity, application adoption, and reducessupport costs by empowering users through mobile self-service, training, and streamlining IT support. The Valet solution automates health checks, broadcast messages, onboard mobile app tutorials and integrates on-demand trouble ticketing,plus on demand remote screen sharing and IT chat. Valet software helps companies increase mobile user productivity, application adoption, and reducessupport costs by empowering users th
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile virtualization: keeps all apps running in the datacenter, creating clean separation between enterprise and personal data. Mobile virtualization: keeps all apps running in the datacenter, creating clean separation between enterprise and personal data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile device monitoring system with anti-virus detection, loss management and secure messaging. Mobile device monitoring system with anti-virus detection, loss management and secure messaging.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Betters platform leverages artificial intelligence to detect and protect against a wide range of known and unknown mobile threats. Better Mobile technology uses a layered approach that continuously monitors, detects and remediates against mobile cyber-attacks from malware, network threats, and OS vulnerability exploits. Better Mobile offers comprehensive mobile security solution for managed and unmanaged mobile devices Supports iOS, Android and Windows 10. Deployed at fortune 10 companies Better Mobile Security is the leader in mobile threat defense.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Visibility, Optimization, and Transformation. Control your telecommunications spend. Bruin provides detailed insight into phone, data and software expenditures across vendors. Save money by eliminating unneeded accounts and rightsizing your plans. Investigate any ledger entry. Unify your telecommunications device management from ordering to support. Bruin enables full vendor integration, ticketing and employee profiles. Add new locations with ease including bundling and one-step setup. Centralize and transform your telecom services with comprehensive inventory, robust ticketing, and financial visibility.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Formed in 2000, MAF InfoCom is a leading innovative technology provider with two decades experience delivering solutions for Unified Communications and Collaboration including Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Headset & Device Management and DID Management. We serve tens of thousands customers around the globe, in a large variety of branches. We have installations in over 50 countries ranging from SMEs to multi-national global enterprises. Monitoring, Analytics, Reporting, Recording, Headset & Device Management and DID Management
(0 reviews)
Bekijk profiel
Multi-platform web console, asset management, events monitoring, collaboration, and helpdesk tools for daily mobile device management. Multi-platform web console, asset management, events monitoring, collaboration, and helpdesk tools for daily mobile device management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Mobile Device Management (MDM) solution for in the classroom. A new and fresh way to use tablets in education. The Mobile Device Management (MDM) solution for in the classroom. A new and fresh way to use tablets in education.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SecurePIM is a lightweight solution for secure mobile work and access from any smartphone or tablet (iOS, Android), without the hassle of managing the whole device. Access company file servers and intranet sites without limitations and security risks while on the go. SecurePIM provides a security container for all office data without complex administration technology and ensures that private data is strictly separated from business data, so employees can use it even on their personal devices. Lightweight solution for secure mobile work and access from any mobile device (iOS, Android) without managing the whole device (BYOD).
(0 reviews)
Bekijk profiel
Our mobile device dashboard gives customers exclusive access to view device info and data Our mobile device dashboard gives customers exclusive access to view device info and data
(0 reviews)
Bekijk profiel
Navita Connect is SaaS Platform that addresses all Enterprise Mobility Management Needs on a single Portal. TEM - Telecom Expense Management, MDM - Mobile Device Management, Procurement, and Logistics. Navita Connect App (for iOS and Android) allows for real-time monitoring of voice, SMS and mobile data usage. SaaS EMM Platform for Telecom Expense Management, Mobile Device Management, Mobility Order Management, Procurement and Logistics.
(0 reviews)
Bekijk profiel
MobileHMI is an enterprise mobile application that runs on hundreds of different phones and tablets and can scale to thousands of devices. MobileHMI delivers real-time rich visualization, historical trends, and alarm notifications without compromising security. MobileHMI addresses the growing need for connectivity away from operator stations, allowing personnel to monitor and control from anywhere. The consistent user experience across any device enables teams to mobilize without requiring any u Instant KPIs and Alerts on Any Glass, Anytime
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fluid Mobility has developed an enterprise grade mobile app thatcontrols device policies andis easilyadaptable tothe small and medium enterprise. Remotely manage your devices, control app access and eliminate data overages. Fluid Policy Controlcan be deployed with or without an existing Mobile Device Management (MDM) system Enterprise grade mobile application designed to help businesses to control and manage all of their devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ProOpti provides a full stack TEM & Technology Optimization Management software that removes the stress and manual work of handling IT and communications services, returning business value and increased usage. ProOptis software, Pro, drives business effectiveness and end-user satisfaction through cost management, usage insights and service level assurance. Pro provides answers regarding all IT spendings, assets and usage, increases awareness within the organization and supports decision making. With ProOpti Technology Optimization Management you can gather all information in relation to costs, usage and quality in one place.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Built-In Data Leak Prevention Keep connectivity secure and prevent information leakage through no-caching and no data-storing protocols. Cost-Effective & Trusted Secure & Seamless Connectivity Promote a secure digital workspace by working in the office and on-the-go, with secure access to corporate resources. Simple Installation & Mgt No data center restructuring, SAN, VPN etc. User Flexibility User privacy & enterprise data co-exist, your business can now take advantage of BYOD. Remote-access service for business. A secure environment seamlessly access on-premise corporate systems & cloud services w/ any device!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Famoco MDM is a web-platform allowing the control and configuration of Famoco devices remotely. No devices enrollment needed, you receive your fleet of devices, you upload your applications on the MDM and easily deploy them on the business devices. The solution facilitates application deployments and secures data capture for mobile workforce management, mobile payments, urban mobility, and identity verification (KYC). Famoco develops a business mobility solution and helps companies to optimize large-scale operations securely.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WWS Greæter is an innovative tablet application designed to meet the changing demands placed on branch staff. WWS Greæter is an innovative tablet application designed to meet the changing demands placed on branch staff.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tracking and device management solution that allows users to manage, configure and track mobile devices. Tracking and device management solution that allows users to manage, configure and track mobile devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile device management tool that enables optimized operations through end-2-end monitoring and real-time health check. Mobile device management tool that enables optimized operations through end-2-end monitoring and real-time health check.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Through its intuitive interface, Clyd lets you create, locked down areas containing a selection of authorized content for a group of devices. It also allows you to make hardware and software inventories, deploy and update Android apps on your managed devices, remotely control them The Enterprise Mobility Management solution Clyd is available in license purchase mode (On-premise) and Rental mode (Software as a Service). Enterprise Mobility Management software
(0 reviews)
Bekijk profiel
Quick-to-install and easy-to-use software solution for accurate mobile diagnostics and secure data erasure. Quick-to-install and easy-to-use software solution for accurate mobile diagnostics and secure data erasure.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We enable mobile growth for e-commerce companies. We offer Native apps, PWA's, App marketing and custom app development. People spent 85% of their 'Mobile Time' in Apps. This has changed the way customer look at mobile shopping. They want fast, frictionless and amazing mobile experiences. With only a mobile site you won't give them this experience. So get your native App or PWA at JMango360 integrated with your existing webstore within 5 weeks. Your own native shopping app or PWA fully integrated with your Magento, BigCommerce, PrestaShop or Lightspeed webstore.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile device management solution that helps manage both business computers and devices of all types. Mobile device management solution that helps manage both business computers and devices of all types.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based and on-premise solution that helps businesses manage network performance, track devices and monitor cellular data usage. Cloud-based and on-premise solution that helps businesses manage network performance, track devices and monitor cellular data usage.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloudgebaseerde module waarmee bedrijven verkoop, klanten, logistiek en voorraad kunnen beheren via mobiele toepassingen. Cloudgebaseerde module waarmee bedrijven verkoop, klanten, logistiek en voorraad kunnen beheren via mobiele toepassingen.
VISO is een revolutionaire alles-in-één cloudgebaseerde oplossing voor apparaatbeheer, waarmee gebruikers de effectiviteit van beheer en instructie kunnen vergroten, operationele complexiteit kunnen verminderen en tijd en geld kunnen besparen, waardoor apparaatbeheer slimmer en gerichter wordt. Vertrouwd en geïntegreerd door toonaangevende wereldwijde fabrikanten en leveranciers van apparaten, wordt VISO geïmplementeerd in miljoenen apparaten wereldwijd, waardoor de prestaties en stabiliteit worden verbeterd en de downtime wordt geminimaliseerd. VISO is een oplossing voor apparaatbeheer (MDM/EMM) die alle apparaten, processen en belanghebbenden samenvoegt in één gebruiksvriendelijk platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WipeDrive Mobile allows corporations and government entities to securely and permanently erase all data from iOS devices and then re-load the most recent version of iOS automatically. Devices erased with WipeDrive Mobile end up in a like-new state with all sensitive data gone. Securely erase iOS, Android, Blackberry and Windows devices before they leave your facility.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A combination solution of software and hardware that enables fleet management for trucking businesses. A combination solution of software and hardware that enables fleet management for trucking businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Analyses mobile applications regarding security, privacy and usability issues. The configurable results can by synced into an MDM. Analyses mobile applications regarding security, privacy and usability issues. The configurable results can by synced into an MDM.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Extend visibility and control of mobile devices from the same console managing OS-based endpoints, servers, containers, and embedded IoT devices. Extend visibility and control of mobile devices from the same console managing OS-based endpoints, servers, and containers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WizyEMM is a mobile device management tool for Android. It provides actionable insights. Users can geolocate, lock, wipe and geofence. WizyEMM is a mobile device management tool for Android. It provides actionable insights. Users can geolocate, lock, wipe and geofence.