54 resultaten
Waarom Capterra gratis is
mymediset is ontworpen om het proces eenvoudiger te maken om uw medische apparatuur efficiënt te kunnen beheren. Het integreert naadloos in uw bestaande SAP®-systeem. Het is momenteel zelfs de enige beschikbare gecertificeerde S/4 HANA oplossing in zijn soort. Het standaardpakket bevat het beheer van veldinventaris, activa en RFID-integratie. Onze oplossing wordt geleverd met verdere add-on functionaliteiten, zoals Analytics, het Visual Inspector tool, Media Manager en een mobiele app. Meer informatie over mymediset SAP-gecertificeerde add-on oplossing voor afhandeling van het uitlenen van medische artikelen. Planning, verwerking en tracering van zowel lening als consignatiezending. Meer informatie over mymediset
Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor medische voorraden, zonder te hoeven programmeren. Het alles-in-één platform is door Forrester Research benoemd als Leider en biedt alles wat je nodig hebt om bedrijfsactiviteiten en workflows digitaal te transformeren. Het omvat een geïntegreerde clouddatabase, een bouwer voor visuele applicaties, professionele beveiliging, naleving van regelgeving en een schaalbare wereldwijde infrastructuur. Ontdek waarom Caspio wereldwijd door meer dan 12.000 bedrijven wordt vertrouwd. Probeer het GRATIS uit. Meer informatie over Caspio Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor medische voorraden, zonder te hoeven programmeren. Meer informatie over Caspio
Met deze toonaangevende software voor het beheer van medische bedrijfsmiddelen kun je verbruiksartikelen traceren, reserveringen voor goederen beheren, diensten plannen en bulkscans uitvoeren voor een snelle verwerking. De volledig geïntegreerde mobiele app maakt het heel gemakkelijk om gegevens bij te werken waar je ook bent. Volledige onderhoudsgeschiedenissen en bruikbare rapporten maken dit een must voor al je behoeften op het gebied van bedrijfsmiddelenbeheer in de gezondheidszorg. Functies voor het scannen van RFID-tags, streepjescodes en QR-codes. Begin vandaag nog met een gratis proefperiode van 15 dagen om naadloze goederentracering in actie te zien! Meer informatie over EZOfficeInventory Medische inventarissoftware voor de gezondheidszorg. Scan items in bulk, traceer PO's en creëer aangepaste waarschuwingen. Gratis proefperiode van 15 dagen. Meer informatie over EZOfficeInventory
Fishbowl is het populairste bedrijfsautomatiseringsplatform voor QuickBooks. Met Fishbowl kunnen kleine en middelgrote bedrijven het QuickBooks-platform blijven gebruiken voor boekhouding, maar toch geavanceerde inventarisfuncties toevoegen. Meerdere locaties, tracking van onderdelen, productie, integratie van verzendingen, accountingmethodes volgens LIFO/FIFO/Standaard, totale kosten, consignatie en een COMPLEET draadloos streepjescoderingssysteem voor magazijnen. EDI, winkelwagen, verkopersdiensten – noem maar op. Prijzen beginnen vanaf een eenmalig bedrag van $ 4395. Krachtig voorraadbeheer voor gebruikers van QuickBooks, groothandelaren, distributeurs, detailhandelaren en fabrikanten.
Voorraadsoftware voor QuickBooks - geef je magazijn en operationele activiteiten een stimulans terwijl de winst wordt bevorderd en de klanten tevreden gesteld. Beheer alle fasen van je bedrijfsactiviteiten in realtime binnen je gehele bedrijf met krachtige, gebruiksvriendelijke functionaliteiten voor voorraadbeheer, inkoop, klanten, opslag, streepjescodering, totale kosten inclusief invoer, traceerbaarheid van partij- en serienummers en meer. Tevens integratie met toonaangevende e-commerceplatforms, EDI-providers en andere optimale oplossingen. Voorraadsoftware voor QuickBooks - geef je magazijn en operationele activiteiten een stimulans terwijl de winst wordt bevorderd en de klanten tevreden gesteld.
Sortly Pro is een supereenvoudig traceringssysteem voor medische inventaris en bedrijfsmiddelen voor het visueel volgen van je medische benodigdheden of apparatuur en alle details, inclusief locatie, prijs, aantal, enz. voor een intuïtievere (en minder gekmakende) manier om je items te volgen. Probeer het vandaag nog gratis. Vertrouwd door duizenden bedrijven. Belangrijkste kenmerken: - Toegang via internet, tablet of telefoon - Creëer of maak verbinding met barcodes of QR-codelabels - Scanner voor in-/uitchecken (ingebouwd) - Voeg aangepaste velden toe - Volg gebruikersactiviteiten Het eenvoudigste (mobielvriendelijke) traceringssysteem voor inventaris en bedrijfsmiddelen in de sector. Vertrouwd door duizenden bedrijven. Probeer het vandaag nog gratis.
Hybrent is een cloudgebaseerd bestel- en voorraadbeheersysteem met streepjescodes om de winstgevendheid te verhogen, de kosten te verlagen en kosteneffectieve, hoogwaardige patiëntenzorg te bieden. Krijg inzicht in de uitgaven en het gebruik van de voorraad, en stroomlijn workflows door te integreren met je EMR-/AP-systemen. Beheer je implantaten moeiteloos met Bill and Replace. Automatiseer een 3-voudig matchingproces, volg leveringen op serienummer, nauwkeurige casekosten, cyclustellingen, en krijg inzicht in hoe je uitgaven en verspilling kunt verminderen met robuuste rapportage. De medische supply chain-oplossing van Hybrent voor elektronische inkoop, goedkeuringen, volgen van bestellingen en bevestigingen, inventaris, rapportage en meer.
eTurns TrackStock is een geautomatiseerde voorraadaanvullingsapp voor medische benodigdheden in klinieken, EMS-vrachtwagens en voorraadkamers van ziekenhuizen. Krijg inzicht in de actuele voorraad. Vorder items voor toekomstige operaties. Gebruik smartphones, scanners, gewichtssensoren en RFID om voorraden opnieuw te bestellen, te beheren en te optimaliseren. Verlaag de voorraadkosten tot 73%. eTurns is 10x sneller bij het opnieuw bestellen dan een e-commerce site zoals Amazon. Betaalt zichzelf terug in 1-2 maanden terug. Integreert met ERP (enterprise resource planning, resourceplanning voor ondernemingen)/WMS (warehouse management system, beheersysteem voor magazijnen)/boekhoudsoftware. eTurns TrackStock voorraadaanvullingsapp volgt medische benodigdheden en vult deze aan met behulp van telefoons, scanners, sensoren.
Als beste beoordeeld op het gebied van gebruiksgemak voor het beheer van medische inventaris en inkoop, voor zorgverleners die 50-500 PO's per maand aanmaken. Geldteruggarantie. Bekijk de demo en beoordelingen en ontdek waarom deze oplossing op de eerste plaats staat. Ontworpen voor het bijhouden van medische inventaris met barcodescanning van o.a. partijen, vervaldatums en patiëntgebruik, alsook inkoop en betaling van facturen. Voorkeurkaarten en -pakketten. Compatibel met Quickbooks. Meer dan 20 PunchOuts voor grote zorgaanbieders. Medische voorraad- en inkoopsoftware om je proces te automatiseren op een manier die 100% papierloos is. Vertrouwd door meer dan 50 zorgverleners.
Stroomlijn je workflow en verhoog de efficiëntie met IMS, de alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing. Deze bekroonde intelligente medische software is ontworpen door artsen voor artsen en is geschikt voor meer dan 35 specialiteiten en praktijken van elke omvang. Gebruik technologie die zich aanpast aan je praktijk, niet andersom. Bijna elk aspect van deze software is 100% aanpasbaar en afgestemd op je exacte specificaties. Plan een gratis live demo op de website. De alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing die zich aanpast aan je praktijk. Op maat gemaakt voor meer dan 35 specialiteiten.
Goed georganiseerde praktijken gebruiken Sowingo. Besteed minder tijd aan het beheren van voorraden en meer tijd aan patiënten, met behulp van dit krachtige, gebruiksvriendelijke platform voor tandheelkundig voorraadbeheer. Goed georganiseerde praktijken gebruiken Sowingo. Besteed minder tijd aan het beheren van benodigdheden en meer tijd met patiënten dankzij een gespecialiseerd inventarisplatform.
ArbiMed is cloudgebaseerde software voor voorraadbeheer die is ontworpen door artsen om praktijken in de gezondheidszorg te helpen hun totale winst te verhogen door zinvolle gegevens uit voorraadtransacties te analyseren. Met Arbimed kun je inkooporders creëren, ontvangen en bijhouden, kritieke informatie labelen bij het verwijderen van benodigdheden en je rapporten interpreteren om zeer eenvoudig cruciale beslissingen over de praktijk te nemen. Neem contact op Arbimed voor een gratis demo of een proefaccount. ArbiMed is software voor voorraadbeheer om praktijken in de gezondheidszorg te helpen hun winst te verhogen door gegevens uit voorraadtransacties te analyseren.
Our mission to make health care uncomplicated in Brazil, empowering independent doctors, for better quality health. We believe that healthcare professionals should not be concerned with technology issues. With that in mind, we offer an efficient and extremely easy-to-use system, allowing our users to increase their productivity, reduce costs, reduce the lack of patients and save time so they can focus on what they like to do most: taking care of their patients We offer an efficient and extremely easy to use system, which meets from the appointment scheduling to the post-service.
No-Cost Vaccines | Patient Management | End-to-end Inventory Management | EHR Integration Solution for medical professionals to manage every aspect of vaccinations from start to finish. From inventory visibility and automated replenishment to daily immunization highlights and patient tracking, we are the complete vaccination management system. Empowering providers to get back to doing what they do best; providing patient care. For: Pediatricians | Internal Medicine | Family Practices Specializing in Vaccine Financing, Inventory Management, Billing, Vaccine Distribution, and Technology Services.
Het origineel - sinds 2002. MedSupply Software (voorheen SupplyPro) is robuust, gebruiksvriendelijk en het 2D-pakket is klaar voor de streepjescode. Perfect voor ALLE soorten medische en tandheelkundige klinieken. Volg medicijnen, implantaten, apparaten en benodigdheden van AL je leveranciers. Beheer bestelorders, ontvangsten, vervallen artikelen en gebruik door patiënten. Beschikbare EMR-integratie. Regelt ook partijnummers en houdbaarheidsdatums. Cloud- of servergebaseerde opties. Superieure ondersteuning! Download een GRATIS proefversie van de website! Software voor medische inventaris die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van medische, tandheelkundige en chirurgische klinieken. Uitgebreide rapportage!
Automate your warehouse and lower labor costs with an on-demand, web-based WMS that's easy to use and affordable. You can easily deploy SmartTurn and fulfill orders accurately at lower costs, reduce inventory stock outs, ship more orders on-time with less labor, and automate your processes by integrating with other systems. SmartTurn starts at $540/month with no hardware to buy, no software to install, no network to set up, and no system deployments or ongoing maintenance. On-demand WMS, Microsoft partner, providing enterprise-class capabilities at a fraction of traditional license-and-install costs.
100% focused on healthcare supply chain, SurgiCare's cloud-based solution means no complex installations and no servers to maintain. Scan items on your iPhone, iPad and Android devices, perform case-costing, track expiration dates and lot numbers, integrated purchasing with major suppliers, invoicing, forecasting, surgical preference cards, and more. Pay-as-you-grow subscription means we accommodate smaller centers (and budgets) to larger hospital facilities. Use your iPhone or Android to scan medical inventory across multiple sites and locations. 100% web-based means nothing to install.
Envi by IOS empowers healthcare providers to deliver care across a wide range of settings (hospitals, ambulatory surgery centers, urgent care clinics, physician groups, etc.) by streamlining supply chain management. Envi is an affordable, powerful, scalable solution configured to meet your organization's needs. With Envi, you'll build enterprise visibility with location-specific functionality, helping your organization reduce costs through greater automation, efficiency and control. IOS delivers powerful, affordable and easily scalable solutions for healthcare facilities that meet your exact system specifications.
This is an inventory management solution intended specifically for healthcare providers, whether small or large. This is an inventory management solution intended specifically for healthcare providers, whether small or large.
SOS Inventory is the premier Inventory, Order Management and Manufacturing app built specifically for QuickBooks Online. SOS Inventory allows small and medium-sized companies to manage operations more efficiently while synchronizing financial data with QuickBooks Online. SOS adds literally hundreds of capabilities to QuickBooks Online. Inventory, order management and manufacturing solution for companies using QuickBooks Online.
This intuitive and affordable software is an ideal inventory management solution for small businesses. Easily manage movements, purchases and sales with one integrated package. Features include: stock control, serial number tracking, contact management, purchasing with the creation of detailed purchase orders from top level assemblies, purchase receipts, accounts payable, sales orders, shipping and accounts receivable. Manage multiple vendors for common items, tracking order history DCS Inventory Software is an intuitive picture and barcode driven software for Inventory Management.
TIMS Software is an integrated solution for HME businesses. Manage your revenue cycle from end-to-end and get the clarity you need to make smart business decisions with total access to all your business data. TIMS Software provides a customized solution to fit your business and the peace-of-mind knowing that the right people are working the right claims, at the right time, so you get paid faster. Revenue Cycle Management from referral & patient intake, order fulfillment & delivery, claims, A/R & collections, financials & reports
Vanguard Inventory Optimization automates the analyses of your entire inventory cycle, integrating historical sales data and key insights from individuals throughout your organization. Advanced analytics capture and process your data to determine optimal service levels, safety stock, reorder points, order quantities, and other key metrics. Reveal product and product-line profitability in net terms for the sharpest bottom-line analysis. Automates the analyses of your entire inventory cycle, integrating historical data and insights from individuals in the organization.
ITEXIA is the asset management platform of the future. We help companies in the medical sector to get rid of the high effort manual inventory of medical machinery and equipment takes by digitizing the process of asset management. In addition, data can be easily synchronized with IT systems through our open API and interfaces. Our ITEXIA Smartphone app manages and displays all further information flexibly. We create simple overview and our clients manage their assets efficient and sustainable. ITEXIA is the asset management platform of the future. We help companies to get rid of the high effort of manual inventory.
WebOps tracks Medical Devices every step of the way, resulting in higher customer satisfaction and profits. WebOps Logistics is a comprehensive, mobile device compatible, SAAS solution that provides Medical Device Manufacturers, Distributors and Providers with accurate tracking and ordering for a broad range of medical devices. The device sales reps, the hospital and warehouse staff are using WebOps to manage the surgery schedule, inventory status and location, surgery usage, and order. WebOps Logistics is a mobile device compatible, SAAS solution that provides Medical Device Manufacturers field inventory tracking.
IBM Clinical Development from Watson Health is a global SaaS solution that can help the life-sciences transform clinical research and may accelerate the delivery of needed therapies to patients. With a powerful electronic data capture (EDC) system at its core, IBM Clinical Development affords clinical researchers access to hidden insights and visibility into their trial data. Scalable in both feature and function, we offer a robust suite capabilities that can be tailored to all clinical trials. IBM Clinical Development is a single, scalable cloud-based platform that lets clinical research professionals design and manage trials.
Medical inventory software to track supplies, lots and expirations, consignment and non-consignment, and on demand reports. Medical inventory software to track supplies, lots and expirations, consignment and non-consignment, and on demand reports.
Clinic Essentials is a leading clinic management solution designed with a comprehensive menu of features so that you can manage and enhance every aspect of your clinic. Our easy-to-use features and intuitive interface simplify your daily tasks, such as scheduling, invoicing, reporting, and managing inventory. A clinic management solution designed with a comprehensive menu of features so that you can manage every aspect of your clinic.
Early versions of LoanerTrak have been used in loaner departments since 1991. Decades of direct user input and development has expanded the functionality of this application to handle the countless demands and exceptions that every loaner department encounters on a daily basis - all of this while maintaining a simple, intuitive user interface. Advanced, client-server and web based loaner device logistics software running in Fortune 500 medical companies since 2000.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Renaissance Healthcare Enterprise Suite is a completely integrated, enterprise, modular, feature rich, user friendly Hospital Information Management System. A completely integrated, enterprise, modular, feature rich, user friendly Hospital Information Management System.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Medical office management solution that offers OHIP and insurance billing, scheduling, inventory management, and marketing tools. Medical office management solution that offers OHIP and insurance billing, scheduling, inventory management, and marketing tools.
Intended for 5 users or more. Designed for organizations of 10 people or more. Create Inventory requisitions. Manage Par levels and get email warnings when certain items are low. Custom reports and customization of screen fields. Import items from FDA drugs database. Manage Users and Roles. Use your smart phone or tablet to remove inventory. Can be integrated to other systems. Talk to our experts to get real guidance on solving you inventory management challenges. Manage your Medical Supplies. Web-based inventory management solution; Configurable, Custom reports, Imports FDA drug NDC Codes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PRISYM 360 provides organizations with complete label integrity to meet the strictest compliance requirements for FDA & EU regulations. Meet regulatory compliance with both printing/applying labels and capturing relevant data in your manufacturing environment.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Scout's TopShelf is a web based inventory management / warehousing software system that can be used as a stand-alone application or can be integrated into a variety of back office applications, such as Salesforce.com, Quickbooks, and Microsoft Dynamics. TopShelf gives you instant visibility and optimization of your supply chain wth features like barcode scanning, customer portal, dynamic reporting, work order management, basic pick / pack / ship to advanced 3PL transactions, RFID and Printing. A web based on demand warehouse and inventory management solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AIMS is a scalable, web-based software system made up of a variety of core components, optional components, and interfaces that provide solutions to meet the needs of your current operation and your needs in the future. With AIMS, users can access all aspects of their maintenance operation from any location with internet access, at any time. AIMS is easy to learn and use, yet robust enough to accommodate the most demanding multi-facility organization. AIMS is a complete CMMS system for managing all types of assets found in healthcare institutions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
iTraycer provides on-the-go mobility with a simple, easy-to-use interface. It works on all medical products regardless of conditions, including sterilization environments, and tray, device and biologic-level management. Provides on-the-go mobility with a simple, easy-to-use interface.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Winn Solutions, LLC is the leading provider of barcode tracking technology. The Winn Item Tracking System (WITS) is a cloud-based solution designed to track any accountable item within a company from its entry point to its delivery point. Sophisticated in capability, yet simple to operate, WITS will improve all aspects of your receiving and tracking process. Any industry, any accountable item, WITS has you covered with Tracking Technology That Delivers! For more info visit www.winnsolutions.com Medical inventory solution that helps businesses track assets, documents, equipments, containers, lab samples, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Medical device logistics mobile & SaaS solution for sales automation, supply chain workflow, inventory management, and implant billing. Mobile solution for surgery scheduling, ordering implants, scanning and billing from your iPhone/iPad. Surgeon preference cards, kit and surgeon usage statistics. Integrated into SAP, Oracle, Epicor, JDE and PRMS. Sopic manages all aspects of medical device logistics including consignments, returns, expired inventory management, orders, PO tracking Medical device logistics mobile & SaaS solution for sales automation, supply chain workflow, inventory management, and implant billing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Medlium is a HIPAA-compliant EHR / EMR for medical practices. Works on desktop, iPad, iPhone, and Android. No contract or credit card required. #AccessAnywhere #Scheduling #PatientReminders #Documentation #FormBuilder #ClinicalImaging #SecureMessaging #DocumentManagement #TaskManagement #LowInventoryAlerts #FreeFax #eRx #FastSupport Simple and free EHR for iPhone, iPad, Android, and Desktop.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An integrated solution that streamlines all hospital-related operations through the management of patient records, pharmacy & more. An integrated solution that streamlines all hospital-related operations through the management of patient records, pharmacy & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Above PARs dashboard tools, coupled with its powerful auditing and reporting features, support cost management and asset tracking, while enhancing reporting efficiency and flexibility. Several of the tracking modules include Equipment Inventory and Work Order. Powerful auditing and reporting features, support cost management and asset tracking, while enhancing reporting efficiency
(0 reviews)
Bekijk profiel
AdminiCare combines the efficiencies of a handheld scanner with the benefits of a cloud-based software system, including automatic updates and backups, 24/7 access, and financial grade encryption & security. With AdminiCare, you can purchase and track supplies, automate recurring transactions, optimize par level, identify and reduce inventory costs through bulk purchases and supplier cost comparison, and generate real-time reports that track the entire process. A web-based inventory management system for long-term care facilities that connects medical supply distributors and service providers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Patient-Specific Technology for medical device companies. Enhatch Fit2Kit provides your sales teams with exactly what they need in one central location. Using data analysis and artificial intelligence, the mobile app powers the design and delivery of patient-specific implants which help reduce shipping and kitting costs by almost 50% in six months and 75% in 12 months. Delivery compact kits to surgeons and quicken turn time for smarter surgeries. A mobile software for medical device companies, Enhatch Fit2Kit tracks & optimizes inventory so you can ship compact customized kits.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Profiles hospital pharmacy inventory demand at every drug storage location within a hospital, advises inventory to keep at each location, provides spatial optimization for a number of constraints. Helps manage drugs on shortage. We reduce the amount of drug required to be kept on hand, we reduce expired products, we free up space in cabinets, and we reduce cart fill. Drug inventory management solution for shortage management, demand profile planning, and spatial optimization.
By making the entire purchasing process much more visible and efficient, Healthcare Materials Management allows you to measure and analyze item consumption across all departments. This will in-turn reduce inventory levels and associated acquisition problems. It also optimizes your supply chain by providing deep control of your requisitions, procurement, fulfillment & consumption processes. This system is built to reduce issues in your supply chain. Healthcare Materials Management streamlines your consumption-based supply chain management, reducing costly inefficiencies.
TrackCore Operating Room is a tissue and implant tracking software integrated with RFID enclosures, eliminating the need for arduous manual processes. TrackCore Interventional was designed to control costs and improve patient care through tracking implants, consumables and medical devices from any vendor. TrackCore SameDay streamlines the bill-only process for physician preference, special-order. Tissue tracking & implant management tool that helps hospitals send replenishment/recall alerts, maintain vendors records, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Medical device inventory management, incident tracking, supplier management, and spare parts management based on WHO best practices Medical device inventory management, incident tracking, supplier management, and spare parts management based on WHO best practices
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based platform for healthcare industry that lets businesses streamline and manage administrative tasks. Cloud-based platform for healthcare industry that lets businesses streamline and manage administrative tasks.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Medical device inventory management, knowledge delivery, expiration tracking, and UDI support to reduce errors and increase efficiency Medical device inventory management, knowledge delivery, expiration tracking, and UDI support to reduce errors and increase efficiency
(0 reviews)
Bekijk profiel
Inventory Management provides chemists, biochemists, biologists, and technicians with a single solution for integrated management of a wide range of materials including chemical containers, biologics, consumables and other assets. A single solution for integrated management of a wide range of materials.
(0 reviews)
Bekijk profiel
From stock room to board room, make inventory and supply chain management simpler and more dependable. Boost revenue through reduced labor, more precise inventory, and the ability to capture more charges. Turn immediate time-to-value into long-term competitive advantage. Industry-leading technology precisely designed for the challenges of healthcare inventory and supply chain management. From stock room to board room, make inventory and supply chain management simpler and more dependable and boost revenue.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pharma Distributors (or wholesalers) distribute medicines to multiple pharmacies within their geography. Typically, pharmacies inform the distributors about out of stock medicines and distributors fulfill those medicines on a daily basis. The process of pharmacies informing the distributors about out of stock medicines and subsequent order fulfillment involves a lot of manual effort. ZibDX aims to reduce the manual effort by automating the supply-chain process between Pharmacies & Distributors. ZibDX aims to reduce the manual effort by automating the supply-chain processes between Pharma Retailers & Distributors.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Purpose-built FMD compliant solution, designed to manage the status of medicinal inventories to FMD standards. Purpose-built FMD compliant solution, designed to manage the status of medicinal inventories to FMD standards.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Specifically designed for the orthopedic & spine medical device companies, ImplantBase is an easy-to-use, intuitive, all-in-one cloud software that enables everyone from a single rep, an entire distributorship, or a large manufacturer to connect and transact with everyone in their inventory ecosystem. ImplantBase unifies the supply chain operations from manufacturer to sales rep using any device, anytime, and directly to any ERP or financial platform. Contact us at [email protected] An easy-to-use, intuitive, all-in-one inventory management solution designed for the orthopedic medical device industry.