103 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Cloudgebaseerd donateursbeheer voor de moderne fondsenwerver.
Hier worden de nieuwste best practices voor betrokkenheid en behoud van donateurs samengevoegd om een eenvoudige, cloudgebaseerde oplossing voor donateursbeheer te creëren die non-profitorganisaties helpt om de uitval van donateurs te verminderen en de omzet te verhogen. Dankzij de nieuwste technologieën en een nette, moderne interface wordt Bloomerang de eerste database voor donateurs die je echt graag zult gebruiken!
Hier worden de nieuwste best practices voor betrokkenheid en behoud van donateurs samengevoegd om een eenvoudige, cloudgebaseerde oplossing voor donateursbeheer te creëren die non-profitorganisaties...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Van online databases en evenementenregistratie tot aangepaste websites en ledengemeenschappen, de oplossingen zijn ideaal voor verenigingen.
MemberClicks is een alles-in-één softwarebedrijf voor ledenbeheer dat is ontworpen om verenigingen en kamers van koophandel te helpen groeien. Van een stressvrij onboardingproces tot ongeëvenaarde ondersteuning, dit bedrijf legt zich toe op het verfrissen van elk facet van je lidmaatschapservaring. MemberClicks is opgericht in 1998 en werkt met 3000 organisaties in Noord-Amerika.
MemberClicks is een alles-in-één softwarebedrijf voor ledenbeheer dat is ontworpen om verenigingen en kamers van koophandel te helpen groeien. Van een stressvrij onboardingproces tot ongeëvenaarde...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Een geweldige oplossing voor boekhoudsoftware en financieel beheer. Ontworpen voor financiële mensen door financiële mensen
Met Sage Intacct krijgen CFO's binnen enkele minuten (in plaats van dagen) toegang tot geïntegreerde management- en financiële rapporten voor al hun bedrijfsentiteiten, zodat ze hun bedrijf kunnen stimuleren en laten groeien. Sage Intacct is het voorkeursproduct van AICPA voor financieel beheer waarmee jouw groeiende middelgrote onderneming sneller en verder kan groeien, met de financiële kerncijfers die je nodig hebt om je belangrijkste processen te automatiseren, je afhankelijkheid van spreadsheets te verminderen en je meer inzicht te geven in je bedrijfsprestaties.
Met Sage Intacct krijgen CFO's binnen enkele minuten (in plaats van dagen) toegang tot geïntegreerde management- en financiële rapporten voor al hun bedrijfsentiteiten, zodat ze hun bedrijf kunnen...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Little Green Light is een flexibel, cloudgebaseerd platform voor donatiebeheer en fondsenwerving voor groeiende non-profitorganisaties.
Deze alles-in-één software voor donatiebeheer en platform voor fondsenwerving maakt het eenvoudiger om vermogen op te bouwen voor je non-profitorganisatie. Dankzij inzicht in het zware werk dat gemoeid is met donatiebeheer, fondsenwerving en het laten groeien van een non-profitorganisatie, wordt een volledig pakket aan tools geboden tegen een zeer betaalbare prijs.
Deze alles-in-één software voor donatiebeheer en platform voor fondsenwerving maakt het eenvoudiger om vermogen op te bouwen voor je non-profitorganisatie. Dankzij inzicht in het zware werk dat...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Met Apply kunnen organisaties subsidieaanvragen moeiteloos verzamelen, beheren en beoordelen en betere, snellere financieringsbeslissingen nemen.
Begeef je sneller naar je missie. Creëer een moeiteloos subsidieproces met SurveyMonkey Apply (voorheen bekend als FluidReview). Verzamel en beoordeel aanvragen moeiteloos online, bespaar tijd met robuuste automatisering, verkrijg inzichten met krachtige rapporten en meer. Speciale prijzen voor non-profitorganisaties zijn beschikbaar.
Begeef je sneller naar je missie. Creëer een moeiteloos subsidieproces met SurveyMonkey Apply (voorheen bekend als FluidReview). Verzamel en beoordeel aanvragen moeiteloos online, bespaar tijd met...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
SmarterSelect biedt een uitgebreide, en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, online oplossing voor aanvraagbeheer van beurzen, subsidies, prijzen, enz.
Met een klantretentiepercentage van meer dan 95% en een klanttevredenheidspercentage van meer dan 98% biedt SmarterSelect een uitgebreide, en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, online oplossing voor het aanvraagbeheer van beurzen, subsidies, prijzen, fellowships, gegevensverzameling, enz. Creëer, verzamel, analyseer en evalueer aanvragen met behulp van de mobiel-responsieve gebruikersinterface, sms-meldingen, inline berekeningen, dynamische applicatieregels, online aanbevelingen, bestandsuploads en nog veel meer.
Met een klantretentiepercentage van meer dan 95% en een klanttevredenheidspercentage van meer dan 98% biedt SmarterSelect een uitgebreide, en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, online oplossing...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Financial Edge NXT biedt complete functies voor fondsboekhouding, zodat je financiële processen kunt stroomlijnen en verantwoordelijkheid kunt tonen.
Financial Edge NXT biedt intuïtieve boekhoudsoftware voor cloudfondsen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van non-profitorganisaties en overheidsinstanties. Het is geavanceerde technologie met krachtige rapportagetools om je boekhoudteam te helpen efficiëntie, transparantie en financieel rentmeesterschap te stimuleren, en waarmee je transacties naadloos kunt beheren, handmatige processen kunt elimineren en informatie in een handomdraai veilig kunt delen.
Financial Edge NXT biedt intuïtieve boekhoudsoftware voor cloudfondsen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van non-profitorganisaties en overheidsinstanties. Het is geavanceerde...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
eCivis is het toonaangevende SaaS-subsidiebeheersysteem in de natie voor nationale en lokale overheden en bevolkingsgroepen.
eCivis Grants Network is software voor subsidiebeheer die vertrouwd wordt door nationale en lokale overheden en bevolkingsgroepen. Dit SaaS-subsidiebeheersysteem voor ondernemingen biedt een innovatieve reeks toepassingen voor elke fase van de levenscyclus van subsidies. Bezoek de website om te ontdekken waarom duizenden organisaties ervoor kiezen.
eCivis Grants Network is software voor subsidiebeheer die vertrouwd wordt door nationale en lokale overheden en bevolkingsgroepen. Dit SaaS-subsidiebeheersysteem voor ondernemingen biedt een...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Met Fluxx Grantseeker kun je gemakkelijk subsidies beheren, van onderzoek en aanvraag tot betalingen en impactrapportage. Meld je nu aan.
Fluxx Grantseeker is je alles-in-één tool voor subsidiebeheer voor onderzoek, samenwerking, rapportage en inzichten. Grantseeker is gemaakt voor non-profitorganisaties die hun impact willen vergroten en helpt je: 1) nieuwe financieringsbronnen te vinden via gericht onderzoek; 2) subsidieaanvragen sneller te voltooien met Answer Bank en documentopslag; 3) nooit meer een deadline te missen dankzij automatische herinneringen; 4) het grote plaatje te zien in vooraf ontworpen rapportages; 5) je impact te documenteren en delen met behulp van statistieken, verhalen en beelden.
Fluxx Grantseeker is je alles-in-één tool voor subsidiebeheer voor onderzoek, samenwerking, rapportage en inzichten. Grantseeker is gemaakt voor non-profitorganisaties die hun impact willen vergroten...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Het meest flexibele en configureerbare platform voor full-cycle programmabeheer, om subsidieverstrekkers bij missiegebaseerde organisaties te ondersteunen.
ZengineTM van WizeHive is de meest flexibele oplossing voor het beheren van subsidies gedurende de hele cyclus van aanvraag/beoordeling/beheer/rapportage, biedt op maat gemaakte werkstromen, boeiende ervaringen en onschatbare impactanalyses. Ontdek hoe het een aantal heroïsche missies aandrijft, waaronder die van toonaangevende stichtingen, verenigingen, bedrijven en universiteiten.
ZengineTM van WizeHive is de meest flexibele oplossing voor het beheren van subsidies gedurende de hele cyclus van aanvraag/beoordeling/beheer/rapportage, biedt op maat gemaakte werkstromen, boeiende...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Eleo is ontworpen met nieuwe en ervaren fondsenwervers in gedachten.
Eleo is ontworpen met nieuwe en ervaren fondsenwervers in gedachten. Volledig uitgerust met elke functie, integratie en rapportagemogelijkheid die je nodig hebt om sterke relaties met je donoren op te bouwen. Verstuur effectieve berichten en analyseer je fondsenwerving. Prijzen beginnen bij $ 39/maand met maximaal 2500 contacten, inclusief onbeperkte live ondersteuning en ingebouwde leerbibliotheek. Eleo is uitgerust met modules voor evenementen, vrijwilligers, lidmaatschap en beurzen. Winnaar van Software Advice's FrontRunner 2018 Usability Award!
Eleo is ontworpen met nieuwe en ervaren fondsenwervers in gedachten. Volledig uitgerust met elke functie, integratie en rapportagemogelijkheid die je nodig hebt om sterke relaties met je donoren op...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Beheer je volledige non-profitorganisatie met één enkele CRM. Je krijgt alle functionaliteit die je nodig hebt, plus webpagina's voor donaties en ingebouwde e-mailmarketing.
Beheer je volledige non-profitorganisatie met één enkele CRM. Kies de add-on-opties die je nodig hebt, inclusief lidmaatschappen, casusbeheer, subsidiebeheer en meer om een oplossing te creëren die precies is afgestemd op je behoeften. Sumac biedt ook webpagina's voor donaties, ingebouwde marketingtools voor e-mail en het kan worden geïntegreerd met je boekhoudsoftware. Als je unieke programma's en services beheert, heeft Sumac een aangepaste add-on die wordt geconfigureerd om precies aan je behoeften te voldoen,
Beheer je volledige non-profitorganisatie met één enkele CRM. Kies de add-on-opties die je nodig hebt, inclusief lidmaatschappen, casusbeheer, subsidiebeheer en meer om een oplossing te creëren die...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Online subsidiebeheer om elke vorm van digitale content te accepteren en beoordelen. Stroomlijn je subsidieproces en je teamwerk.
Maximaliseer de impact van je subsidieprogramma met het cloudgebaseerde softwareplatform van Submittable. Pas je proces moeiteloos aan met een formulierbouwer met slepen-en-neerzetten-functionaliteit, een eenvoudige interface voor reviewers en eenvoudig volg- en rapportagemogelijkheden. Maak naadloos verbinding met tools die je al gebruikt, zoals Salesforce, Google, Quickbooks en meer.
Maximaliseer de impact van je subsidieprogramma met het cloudgebaseerde softwareplatform van Submittable. Pas je proces moeiteloos aan met een formulierbouwer met slepen-en-neerzetten-functionaliteit,...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
EveryAction biedt eersteklas digitale tools voor fondsenwerving via meerdere kanalen, organisatie en belangenbehartiging op een enkele, uniforme CRM.
EveryAction biedt eersteklas digitale tools voor fondsenwerving via meerdere kanalen, organisatie en belangenbehartiging op een enkele, uniforme CRM. Duizenden non-profitorganisaties zoals Greenpeace, Planned Parenthood, de National Audubon Society en andere gebruiken EveryAction elke dag om meer geld in te zamelen en meer actie te stimuleren.
EveryAction biedt eersteklas digitale tools voor fondsenwerving via meerdere kanalen, organisatie en belangenbehartiging op een enkele, uniforme CRM. Duizenden non-profitorganisaties zoals Greenpeace,...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Track incoming and outgoing grants, stay on top of reporting requirements, and manage the entire grant cycle.
If you are a grant-making or grant-seeking organization, you need to track and manage a myriad of detailed information throughout the grant process. Exceed Beyond ensures that all aspects of the process are thoroughly accounted for and on schedule. Our Grant Management application empowers you to save time, be more productive, and get exceptional value while streamlining the grant process.
If you are a grant-making or grant-seeking organization, you need to track and manage a myriad of detailed information throughout the grant process. Exceed Beyond ensures that all aspects of the...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
GrantHub for Grantseekers is a grant management solution designed to save you time while increasing your grant funding success
GrantHub for Grantseekers helps you find funders and grants, as well as track and organize all your deadlines, applications, reports, and important grant documents. Instead of using a mix of manual methods and tools (spreadsheets, task manager, calendar, file storage systems. etc.) GrantHub will streamline the creation of your application and proactively send out email reminders when deadlines are coming due. Grant consultants can also use GrantHub to track grants for multiple clients.
GrantHub for Grantseekers helps you find funders and grants, as well as track and organize all your deadlines, applications, reports, and important grant documents. Instead of using a mix of manual...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Het veelzijdige maar eenvoudig te gebruiken veilige online platform van Submit.com biedt organisaties één naadloze subsidiebeheersoplossing.
Het veelzijdige maar eenvoudig te gebruiken veilige online platform van Submit.com biedt organisaties één naadloze subsidiebeheersoplossing voor de volledige levenscyclus van subsidies. Creëer en personaliseer aanvragen, beheer alle back-end administratie en beoordelingen, en regel rapportage, proces en impact, allemaal vanaf één locatie. Submit.com subsidiebeheersdatabasesoftware is de meest flexibele op de markt; het past zich aan aan jouw huidige subsidiebeheerproces en zal samen met jou groeien en uitbreiden.
Het veelzijdige maar eenvoudig te gebruiken veilige online platform van Submit.com biedt organisaties één naadloze subsidiebeheersoplossing voor de volledige levenscyclus van subsidies. Creëer en...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Software voor subsidiebeheer die online inzendingen en betalingen verwerkt, en realtime scoren, stemmen, oordelen, en e-mailmarketing biedt.
OpenWater Grants is een cloudgebaseerd prijzensoftwareplatform dat prijzen en erkenningsprogramma's automatiseert en helpt te groeien. Dit platform kan klanten meer bieden dan alleen software. De oplossing begeleidt hen bij elke stap van het proces, van planning en aanvankelijke systeemopbouw tot continue ondersteuning gedurende het prijzenseizoen. Het resultaat? Op maat gemaakte online oplossingen waarmee medewerkers zich kunnen concentreren op kerncompetenties, de inkomsten van niet-leden kunnen verhogen en de waarde van het lidmaatschap kunnen verbeteren.
OpenWater Grants is een cloudgebaseerd prijzensoftwareplatform dat prijzen en erkenningsprogramma's automatiseert en helpt te groeien. Dit platform kan klanten meer bieden dan alleen software. De...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Organizations of all sizes that are looking for a cloud solution to manage their mission.
Nonprofit Cloud connects all the functions of your organization, on one integrated platform, helping you become digital-first and expand the reach and impact of your organization. Unify your fundraising, program management, marketing and grant making teams to deliver experiences that surpass the expectations of today’s digital stakeholders and drive next level change and impact.
Nonprofit Cloud connects all the functions of your organization, on one integrated platform, helping you become digital-first and expand the reach and impact of your organization. Unify your...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Foundant GLM is een krachtige online oplossing voor subsidieverleners, met een intuïtief platform en gegarandeerde inzet voor het succes van klanten.
Het krachtige online Grant Lifecycle Manager (GLM)-systeem voor subsidieverleners leidt de sector in uitzonderlijke klantenservice met een klantenbindingspercentage van 98%. GLM ondersteunt meer dan 1300 subsidieverleners met een intuïtief platform dat geschikt is voor zelfs de meest elementaire computergebruiker en klantensuccesmanagers die zich inzetten voor eerlijke, duurzame relaties. Foundant, zijn community en zijn partners zetten zich in voor jouw succes.
Het krachtige online Grant Lifecycle Manager (GLM)-systeem voor subsidieverleners leidt de sector in uitzonderlijke klantenservice met een klantenbindingspercentage van 98%. GLM ondersteunt meer dan...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Fluxx Grantmaker maakt het maken van subsidies en impactrapportage eenvoudig. Vraag vandaag nog een demo aan.
Verbeter de manier waarop subsidies worden toegekend: beheer beoordelingsprocessen, impact, budgetten, samengestelde informatie, gegevensrapportage allemaal op één plek. Je kunt Grantmaker integreren met GuideStar, Docusign, CRM- en financiële systemen en meer. Het verbind je met een unieke gemeenschap van stichtingsgenoten om ervaringen en vragen te delen. De prijs is inclusief een onbeperkt aantal gebruikers, gegevensvolume en configuratiewijzigingen en biedt zeer concurrerende totale eigendomskosten. (Opmerking: dit is geen oplossing voor organisaties die financiering zoeken)
Verbeter de manier waarop subsidies worden toegekend: beheer beoordelingsprocessen, impact, budgetten, samengestelde informatie, gegevensrapportage allemaal op één plek. Je kunt Grantmaker integreren...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
De klantgerichte software voor het beheer van sponsoring en subsidies die wordt vertrouwd door meer dan 230 organisaties wereldwijd.
Zoek je software voor het beheren van subsidies? Met Optimy krijg je een gepersonaliseerd systeem en een ondersteuningsdienst. Je kunt tot 50.000 projecten per jaar beheren, waardoor je 50% van je tijd aan terugkerende taken bespaart! Met de subsidiebeheersoftware van Optimy kun je subsidieaanvragen ontvangen en selecteren en de gekozen aanvragen beheren en erover rapporteren. Waarom Optimy? Omdat dit platform is gericht op menselijke interactie en dat centraal stelt. Bovendien is de software 100% veilig.
Zoek je software voor het beheren van subsidies? Met Optimy krijg je een gepersonaliseerd systeem en een ondersteuningsdienst. Je kunt tot 50.000 projecten per jaar beheren, waardoor je 50% van je...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Evalato (voorheen onderdeel van Weemss) is een next-generation platform voor het indienen en evalueren van prijzen, beurzen, aanvragen en andere programma's.
Evalato (voorheen onderdeel van het Weemss-systeem) is een next-generation platform voor het indienen en evalueren van prijzen, beurzen, aanvragen, oproep voor papers, studiebeurzen, erkenning en andere programma's. Evalato is een innovatieve oplossing die gestroomlijnde en handige processen biedt voor alle betrokkenen: de organisator, de aanvragers en het panel van deskundigen die de inzendingen evalueren.
Evalato (voorheen onderdeel van het Weemss-systeem) is een next-generation platform voor het indienen en evalueren van prijzen, beurzen, aanvragen, oproep voor papers, studiebeurzen, erkenning en...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Gebruikt door subsidieverstrekkers van elke omvang om al hun financieringsprogramma's bij te houden, te beheren en erover te rapporteren, voor een beter perspectief op hun impact.
SmartSimple Cloud voor subsidiebeheer is een zeer flexibele, alles-in-één oplossing voor subsidiebeheer voor stichtingen en subsidieverstrekkers die de efficiëntie en metingen gedurende de hele levenscyclus van subsidies maximaliseert. Of je nu een kleine stichting of een grote internationale subsidieverstrekker bent, SmartSimple Cloud voor subsidiebeheer ondersteunt al je belanghebbenden met een gecentraliseerd pakket van configureerbare modules die aan al je vereisten voldoen. Dit alles aangedreven door SmartSimple Cloud, een zeer schaalbaar cloudplatform.
SmartSimple Cloud voor subsidiebeheer is een zeer flexibele, alles-in-één oplossing voor subsidiebeheer voor stichtingen en subsidieverstrekkers die de efficiëntie en metingen gedurende de hele...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Web-based platform to deploy & manage philanthropic, volunteering, sustainability, employee engagement, fundraising and donor programs.
Simply put, YourCause is a technology company connecting corporations and their employees with the causes they care most about. Our SaaS-based CSRconnect Platform is a fully hosted and managed solution used to engage employees in volunteering, giving, and sustainability initiatives, along with helping grants administrators manage corporate and foundation philanthropic programs. We currently support over 4.2 million employees in 160+ countries at more than 140 Fortune 1000 companies.
Simply put, YourCause is a technology company connecting corporations and their employees with the causes they care most about. Our SaaS-based CSRconnect Platform is a fully hosted and managed...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
VSTracking eliminates paper forms and spreadsheets for servcies tracking and grant reporting for both law enforcement and non profits.
VSTracking is perfect for both non-profits and law enforcement agencies that provide grant-based victim assistance services. VSTracking instantly streamlines your case management, tracking and grant reporting tasks - typical time savings are 45% and more vs. using cumbersome paper forms and spreadsheet methods. Cloud-based and secure, it comprehensively yet easily lets you record, store, search and retreive any/all data at will and then generates any grant report in just minutes.
VSTracking is perfect for both non-profits and law enforcement agencies that provide grant-based victim assistance services. VSTracking instantly streamlines your case management, tracking and grant...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Reviewr is an online submission management software used to power awards, grants, scholarships, and more from start to finish.
Reviewr is a cloud-based grant management software used to collect, manage and review grant applications. The all-in-one grant management system helps organizations spend less energy in spreadsheets, emails and folders, and more time doing what they do best: Making an impact. Reviewr is more than software, it's a digital experience. Used to collect over 250,000 submissions and 600,000+ evaluations, Reviewr packages up necessary grant making tools into easy to deploy recipes that ensure success.
Reviewr is a cloud-based grant management software used to collect, manage and review grant applications. The all-in-one grant management system helps organizations spend less energy in spreadsheets,...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Benevity's granting solution allows you to scale your community investments and make intelligent granting decisions.
Benevity's leading technology allows you to scale your community investments and make intelligent granting decisions, so you can build your social brand in all markets. Our solution includes a highly configurable, automated workflow engine, back-office integrations, brandable applicant experiences, reporting and the best Client Success team in the industry backing you every step of the way. Schedule your demo today to learn more.
Benevity's leading technology allows you to scale your community investments and make intelligent granting decisions, so you can build your social brand in all markets. Our solution includes a...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Electronic Form Solutions makes the collecting and reviewing of scholarship applications easier, faster, and better.
Electronic Form Solutions makes the collecting and reviewing of scholarship applications much more efficient! Deliver a seamless experience for all of your applicants. Customized,Cloud-Based Scholarships, Grants, & Awards Portal!
Electronic Form Solutions makes the collecting and reviewing of scholarship applications much more efficient! Deliver a seamless experience for all of your applicants. Customized,Cloud-Based...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
ZoomGrants' robust, intuitive, and affordable online application management system makes it easy to administer all kinds of programs.
ZoomGrants provides a robust and intuitive online application management system that is affordable and easy to use. The cloud-based ZoomGrants system simplifies the process of managing programs, from receiving and reviewing applications to making decisions to gathering post-decision reporting data and invoices from approved applicants. ZoomGrants is a great option for organizations of any size, capturing any kind of applications, and also provides complimentary technical support for all users.
ZoomGrants provides a robust and intuitive online application management system that is affordable and easy to use. The cloud-based ZoomGrants system simplifies the process of managing programs, from...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Comprehensive, configurable, web-based, end-to-end grants administration and management solution.
EGrAMS is a comprehensive, configurable, web-based, end-to-end grants administration and management solution. The system supports all functional areas of the grant life cycle from Planning through Close-out. With its exhaustive configuration features, the system allows grant giving organizations to implement any of their grant programs in a matter of weeks.
EGrAMS is a comprehensive, configurable, web-based, end-to-end grants administration and management solution. The system supports all functional areas of the grant life cycle from Planning through...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Cloudgebaseerde oplossing die financiers van gezondheids-, biomedisch en wetenschappelijk onderzoek helpt met het stroomlijnen van subsidiebeheer en evaluatieprocessen.
ProposalCentral, exclusief voor subsidieverstrekkers, is de geprefereerde cloudgebaseerde oplossing voor subsidiebeheer die is gekozen door meer dan 150 non-profitorganisaties en overheidsfinancieringsorganisaties in gezondheids-, biomedisch en wetenschappelijk onderzoek. ProposalCentral biedt een snellere, efficiëntere manier om subsidies te ontvangen, te beoordelen en te beheren. Met het cloud-portaal van ProposalCentral kunnen subsidieverstrekkers naadloos communiceren met aanvragers, beoordelaars en begunstigden, voor een snellere, efficiëntere ervaring met subsidiebeheer.
ProposalCentral, exclusief voor subsidieverstrekkers, is de geprefereerde cloudgebaseerde oplossing voor subsidiebeheer die is gekozen door meer dan 150 non-profitorganisaties en overheidsfinanciering...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Grants management and accounting software for non-profits.
Grant Administrator is grants management and accounting software used by non-profits such as universities, colleges, high schools, research hospitals, and local, state, and federal agencies.. It is affordably priced and extremely user-friendly. Please visit our web site for more information and to run a demo of the product.
Grant Administrator is grants management and accounting software used by non-profits such as universities, colleges, high schools, research hospitals, and local, state, and federal agencies.. It is...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Software voor subsidiebeheer, om je te helpen je missie te voltooien. Maximaliseer de resultaten. Voldoe aan prestatienormen. Verhoog de naleving.
AmpliFund is een webgebaseerde oplossing voor subsidiebeheer die specifiek is ontworpen om elke fase van de levenscyclus van een subsidie te beheren. AmpliFund stimuleert capaciteit en naleving voor non-profitorganisaties en organisaties in de publieke sector, van competitief beloningsbeheer tot onderzoek en planning voorafgaand aan de toekenning en prestatiemeting en rapportage na de toekenning. AmpliFund biedt onbeperkte gebruikers en documentopslag en stroomlijnt werkstromen en processen op een veilige gecentraliseerde locatie in de cloud.
AmpliFund is een webgebaseerde oplossing voor subsidiebeheer die specifiek is ontworpen om elke fase van de levenscyclus van een subsidie te beheren. AmpliFund stimuleert capaciteit en naleving voor...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
A fully customisable system that has been designed to help you simplify and supercharge even the most complex grant-giving programmes
Non-profits, charities, research organisations, universities, and government departments can all use Flexi-Grant to manage everything from applications and reviews, through to award payments and post-award reporting with one powerful, yet easy to use, platform. Our comprehensive list of features have all been designed to help you work smarter, not harder and get more done in less time so you and your team can manage multiple grant schemes from start to finish with ease.
Non-profits, charities, research organisations, universities, and government departments can all use Flexi-Grant to manage everything from applications and reviews, through to award payments and...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Grant Management Software - {g}grants Cloud-Based, customizable to manage all aspects of awarding grants and scholarships
{g}grants - Cloud-Based Grant Management Software is used by nonprofits, family foundations and governments and is centered around a powerful back-office suite that manages the grant/scholarship application process. Key features: extreme customizability, ease in managing grant programs, program cycles, applicant portal & reviewer scoring options. Reporting and tie-ins to outside databases & services allows for eligibility look-ups, document management & video library management.
{g}grants - Cloud-Based Grant Management Software is used by nonprofits, family foundations and governments and is centered around a powerful back-office suite that manages the grant/scholarship...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
A powerful and comprehensive fundraising research platform used by 1000's of Canadian charities to search for and manage grants.
A powerful and comprehensive fundraising research platform used by 1000's of Canadian charities to search for and manage grants. Grant Connect helps charities thrive by combining philanthropic expertise, high quality donor data, leading technology, and a steadfast commitment to being an accessible and affordable solution for all Canadian fundraisers. Visit us at www.grantconnect.ca to learn more.
A powerful and comprehensive fundraising research platform used by 1000's of Canadian charities to search for and manage grants. Grant Connect helps charities thrive by combining philanthropic...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Cloud-based grant accounting and budgeting software for research institutions, university departments, and private non-profit agencies.
Cloud-based accounting software for research institutions, university departments, and private non-profit agencies. Accountants and principal investigators use Grant Manager to create and track transactions; attach digital documents to transactions and accounts; speed up data entry with smart automation; import and export external data; graph spending trends and patterns to project over- or underspending grants; calculate FTEs and salary expenses across many grants and people; and much more.
Cloud-based accounting software for research institutions, university departments, and private non-profit agencies. Accountants and principal investigators use Grant Manager to create and track...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Online solution for managing funds, accepting applications from grant seekers, evaluating and granting awards to approved applicants.
Whether you’re a startup organization or a leading grantmaker, CommunityForce provides fully customizable, all-in-one online grant management solutions to maximize your efficiency, simplify complex processes, and improve collaboration so you can focus on increasing your impact. We’ve helped countless universities and philanthropic organizations streamline their entire grant-making process no matter the size and scope of their giving.
Whether you’re a startup organization or a leading grantmaker, CommunityForce provides fully customizable, all-in-one online grant management solutions to maximize your efficiency, simplify complex...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Een softwaremodule voor onderzoeksadministratie en subsidiebeheer, ontworpen voor het volgen van informatie vóór en na toekenningen.
Grant Management is bij uitstek geschikt voor universiteiten, hogescholen, individuele afdelingen en andere onderzoekscentra met bescheiden financiering. Het ondersteunt beheerders die verantwoordelijk zijn voor het volgen van informatie vóór en na toekenningen in één systeem en biedt essentieel personeel toegang tot cruciale informatie voor optimaal dagelijks beheer en periodieke beoordeling van financieringsportefeuilles.
Grant Management is bij uitstek geschikt voor universiteiten, hogescholen, individuele afdelingen en andere onderzoekscentra met bescheiden financiering. Het ondersteunt beheerders die verantwoordelij...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Streamlyne Research empowers efficiency throughout the entire lifecycle of sponsored projects.
Streamlyne Research empowers efficiency throughout the entire lifecycle of sponsored projects, making it easy for you to glide through your work, so you can get more done in less time. Maximize funding and ensure compliance at your institution with our affordable research administration solution that can be customized to fit your needs. Because our SaaS software is cloud-based, it comes with the advantages of simplified deployment, disaster recovery, easy upgrades, and anytime, anywhere access.
Streamlyne Research empowers efficiency throughout the entire lifecycle of sponsored projects, making it easy for you to glide through your work, so you can get more done in less time. Maximize...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
foundationConnect is a CRM and grants management app that enables foundations to focus more on their mission and less on administration
foundationConnect enables foundations to manage all of their CRM and grants management in a single application built by nonprofit technology experts, 100% on Salesforce. By replacing legacy systems, foundations can finally have a unified view of constituents and achieve a greater impact in the world. foundationConnect is a full-featured application that includes CRM, a grantee and reviewer portal, payment management, reporting, and built-in integrations that are key for foundations.
foundationConnect enables foundations to manage all of their CRM and grants management in a single application built by nonprofit technology experts, 100% on Salesforce. By replacing legacy systems,...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Powerful fundraising and supporter management tools which help you work more efficiently and bring in more money for your mission.
With Blackbaud Grantmaking, benefit from an open grantmaking software platform that integrates with your other business solutions while still providing an intuitive user experience. Sign in from any device, anywhere, on any browser, making it easy for staff to manage the grants workflow or share important grant management information anytime. Effortlessly setup online application forms for review from anywhere for faster approval. See how Blackbaud can add value to your organization.
With Blackbaud Grantmaking, benefit from an open grantmaking software platform that integrates with your other business solutions while still providing an intuitive user experience. Sign in from any...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Good Grants is de moderne subsidiesoftware voor subsidiegevers om aanvragen end-to-end online te beheren en goede financieringsbeslissingen te nemen.
Zie waar de ophef over gaat. Geweldige software voor subsidiegevers. Gestroomlijnde prijsstelling met maandelijkse abonnementen. Bezoek de website en krijg een gratis proefversie van 14 dagen om het zelf te ervaren.
Zie waar de ophef over gaat. Geweldige software voor subsidiegevers. Gestroomlijnde prijsstelling met maandelijkse abonnementen. Bezoek de website en krijg een gratis proefversie van 14 dagen om het...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
HOPE offers Foundation's Workflow Tools, covering Budgeting, Programmatic areas, Projects, Grants, Financial, IFRS Accounting and more.
Full integration of budget, projects, grants management and payments with accounting and reporting; Budget control in donor-specific currency; Sub-granting on accrual, cash or in-kind basis; Multi-currency & multi-language data support; In-built workflows to streamline the business processes; Core functionalities enhanced with customization; Document Templates for print-out and mail-merge; Powerful reporting tools with MS Office exports; Custom Data collecting Forms; Cloud-based SaaS
Full integration of budget, projects, grants management and payments with accounting and reporting; Budget control in donor-specific currency; Sub-granting on accrual, cash or in-kind basis;...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Comprehensive, easy-to-use cloud-based software to effectively and efficiently manage application, reporting and allocation processes.
Seabrooks provides technology solutions for the data-driven organization focused on making an impact. More than 100 private and public funders throughout the U.S. and Canada efficiently and effectively manage their application, allocation and performance reporting process through e-CImpact, a comprehensive and easy-to-use cloud-based community impact management system. Find out more about Seabrooks innovative technology at www.seabrooks.com.
Seabrooks provides technology solutions for the data-driven organization focused on making an impact. More than 100 private and public funders throughout the U.S. and Canada efficiently and...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Untap is a submission management system that is used by organizations to easily plan, launch and manage online prize-based competitions
Untap is a submission management system that is used by organizations to easily plan, launch and manage online prize-based competitions and calls for applications. It streamlines the process of receiving and managing submissions, engaging with applicants and judges, evaluating entries, running multiple rounds of submission, and generating an in-depth analysis. Untap enables companies, grant providers, universities, educational institutions, and accelerators to discover talent and ideas.
Untap is a submission management system that is used by organizations to easily plan, launch and manage online prize-based competitions and calls for applications. It streamlines the process of...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Comprehensive Application Processing & Grants Management
Comprehensive Application Processing & Grants Management
Comprehensive Application Processing & Grants Management

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
Accounting software for not-for-profit organizations. Comprehensive financial reporting, general ledger, payroll, timesheet and more.
Accounting software for not-for-profit organizations. Comprehensive financial reporting, general ledger, payroll, timesheet accounting, and security features.
Accounting software for not-for-profit organizations. Comprehensive financial reporting, general ledger, payroll, timesheet accounting, and security features.

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies
AIMS is een ondernemingsbreed systeem dat specifiek is ontworpen voor de behoeften van organisaties die financiering en subsidies verstrekken.
AIMS Grant en Programme Management Software maakt het mogelijk om je subsidies efficiënter toe te kennen en te volgen door automatisering van end-to-end processen om ze sneller en effectiever te maken en meer bewijsmateriaal te verzamelen van de impact voor rapportage aan belanghebbenden. Het is een complete end-to-end-oplossing die elke fase van de levenscyclus van de subsidie beheert, van het eerste verzoek, via beoordeling en aanbevelingen tot autorisatie, betaling en de daaropvolgende rapportage over je resultaten en algemene impact.
AIMS Grant en Programme Management Software maakt het mogelijk om je subsidies efficiënter toe te kennen en te volgen door automatisering van end-to-end processen om ze sneller en effectiever te...

Functies

 • Compliancebeheer
 • Subsidieverlening bijhouden
 • Zoeken naar subsidies