149 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Pipefy helpt financiële teams hun activiteiten te schalen door hun debiteurenproces te beheren, zonder de noodzaak het aantal personeelsleden te vergroten. De software is eenvoudiger en overzichtelijker dan e-mails en spreadsheets omdat het uitvoeringsstandaarden vaststelt, fouten vermijdt, handmatige taken vermindert en informatie centraliseert. Meer dan 50.000 gebruikers gebruiken Pipefy. Sluit je vandaag nog bij hen aan en verbeter de manier waarop je je debiteurenproces beheert. Meer informatie over Pipefy Chaotische en inefficiënte verzamelprocessen zijn verleden tijd. Pipefy is een geweldige oplossing voor debiteuren! Meer informatie over Pipefy
Ben jij een B2B-bedrijf dat meer dan 30 facturen per maand afgeeft? Met Upflow kun je je onbetaalde facturen bijhouden, van uitgifte tot betaling, en word je sneller betaald. Upflow maakt in 1 klik verbinding met je facturatiesysteem. Het biedt uitgebreide analyses (cashflowprojecties, DSO, enz.) en stelt je in staat om systematische incassoprocessen op te zetten om je achterstallige facturen aanzienlijk te verminderen. Verzamel met Upflow 100% van je omzet. Meer informatie over Upflow Eenvoudig geld verzamelen. Meer informatie over Upflow
QuickBooks is de toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Beheer al je financiën met ofwel de gelicentieerde versie of de online versie. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers. Gratis ondersteuning en upgrades met online versie. Wordt geleverd met een gratis proefversie van 30 dagen. Beheert de financiën van kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers. Beschikbaar in een online versie.
QuickBooks Enterprise is complete boekhoudsoftware voor de bouwsector die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks Enterprise bespaar je duizenden dollars per jaar in vergelijking met soortgelijke oplossingen. Het is krachtig en flexibel en wordt ook geleverd in versies die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Probeer het vandaag nog gratis uit. De toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers.
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën. Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Wave biedt een 100% gratis, echte dubbele boekhouding voor kleine bedrijven. Met de cloudgebaseerde software van Wave heb je overal toegang tot je gegevens, je kunt een onbeperkt aantal medewerkers toevoegen en aan al je bedrijven werken via één enkele aanmelding. Wave elimineert de gegevensinvoer en brengt de financiële rapporten die je nodig hebt binnen handbereik, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat je het liefste doet. Je boekhouding is ook naadloos geïntegreerd met facturering, scannen van bonnen, betalingsverwerking en de loonlijst. Wave biedt eigenaren van kleine bedrijven een echte dubbele boekhouding die is geïntegreerd met de rest van de Wave-oplossingen, 100% gratis!
Optimaliseer je inkomsten en versnel de cashflow met de debiteurenoplossing van NetSuite. De debiteurenoplossing van NetSuite biedt een end-to-end debiteurenervaring voor het automatiseren en stroomlijnen van elk aspect van de levering van facturen, kredietvoorwaarden en incassobeheer. De debiteurenoplossing van NetSuite optimaliseert je inkomsten en versnelt de cashflow.
Oracle NetSuite biedt een complete set van capaciteiten voor voorraadbeheer, productie en inkoop die het beheer van de toeleveringsketen en het magazijn verbeteren, en het levert een compleet proces van inkoop tot betaling voor groeiende, middelgrote bedrijven (met 50+ werknemers). Je krijgt een diepgaand, realtime overzicht van belangrijke leveranciers, voorraad- en inkoopindicatoren. Totale zichtbaarheid en controle van je supply chain met het ERP-softwarepakket van NetSuite in de cloud.
De ERP-oplossing van NetSuite stroomlijnt backoffice-processen voor groeiende en middelgrote bedrijven. Het versnelt de bedrijfscycli, verbetert de betrouwbaarheid van gegevens en biedt een hoger niveau van dienstverlening aan klanten, leveranciers en partners. Het biedt realtime inzicht in de belangrijkste bedrijfsstatistieken voor een betere, snellere besluitvorming. NetSuite koppelt accounting/ERP naadloos aan klantgerichte CRM- en e-commercetoepassingen, zodat je je hele bedrijf met één systeem kunt ondersteunen. NetSuite ERP voert al je belangrijke backoffice-activiteiten en financiële bedrijfsprocessen uit in de cloud.
De ERP-oplossing van NetSuite stroomlijnt backoffice-processen voor groeiende en middelgrote bedrijven. Het versnelt de bedrijfscycli, verbetert de betrouwbaarheid van gegevens en biedt een hoger niveau van dienstverlening aan klanten, leveranciers en partners. Het biedt realtime inzicht in de belangrijkste bedrijfsstatistieken voor een betere, snellere besluitvorming. NetSuite koppelt accounting/ERP naadloos aan klantgerichte CRM- en e-commercetoepassingen, zodat je je hele bedrijf met één systeem kunt ondersteunen. NetSuite ERP voert al je belangrijke backoffice-activiteiten en financiële bedrijfsprocessen uit in de cloud.
NetSuite is een toonaangevende cloudoplossing voor ERP die een uniform platform biedt voor het stroomlijnen van alle backoffice-processen, zoals boekhouding, CRM en e-commerce. Met ingebouwde business intelligence, rapportage en realtime zichtbaarheid in je hele organisatie, stelt NetSuite bedrijven in alle soorten en maten in staat om groei te ontketenen, IT-kosten te verlagen en operationele inefficiënties te elimineren - zodat je je kunt richten op belangrijke, inkomsten genererende beslissingen, in plaats van zorgen te maken over je back-endsystemen. NetSuite ERP voert al je belangrijke backoffice-activiteiten en financiële bedrijfsprocessen uit op één enkel, geïntegreerd platform in de cloud.
Avaza is een reeks softwareoplossingen voor kleine bedrijven. Het bevat modules voor projectmanagement en samenwerking, resourceplanning, urenregistratie, kostenbeheer, offertes en facturen. Avaza biedt ook krachtige rapportagefuncties. Gebruik Avaza in de cloud en krijg toegang vanaf elk apparaat, of dit nu je desktop, tablet of mobiel is. Een softwarepakket voor kleine, professionele dienstverleners met modules voor projectmanagement, urenstaten, uitgaven en facturering.
Bill.com helpt je tot 3x sneller betaald te krijgen met een geautomatiseerde oplossing voor uitstaande vorderingen. Verzend terugkerende elektronische facturen, accepteer forfaitaire ACH-betalingen en houd de betalingsstatus van facturen bij. Stuur automatische herinneringen voor (achterstallige) betalingen om te zorgen dat klanten op tijd betalen. Synchroniseer naadloos met QuickBooks, Xero, Sage Intacct en NetSuite voor eenvoudigere gegevensinvoer, verbeterde nauwkeurigheid en snellere accountafstemming. Beheer alles op verschillende apparaten met de bekroonde app voor iOS en Android. Krijg tot 3x sneller betaald met Bill.com. Accepteer forfaitaire ACH-betalingen en verstuur automatische herinneringen voor (achterstallige) betalingen.
Sage Intacct is een toonaangevende leverancier van eersteklas cloudgebaseerde ERP-software. De toepassingen van Intacct worden gebruikt door meer dan 11.000 bedrijven, van startups tot openbare ondernemingen om topprestaties te bereiken door financiële professionals te voorzien van diepgaande functionaliteit, realtime financiële en operationele inzichten en de mogelijkheid om kritieke processen te automatiseren. Toonaangevende leverancier van eersteklas cloudgebaseerde ERP-software.
Sage Intacct is a leading provider of best-in-class cloud ERP software. In use by more than 11,000 businesses from startups to public companies, Intacct's applications help small and mid-sized organizations reach peak levels of performance by empowering finance professionals with deep functionality, real-time financial and operational insights, and the ability to automate critical processes. Leading provider of best-in-class cloud ERP software
Synchroniseer je factuurbetalingen via PayPal, Stripe en Square, betalingen, terugbetalingen, winkelwagenbetalingen, uitgaven en uitbetalingen (Stripe) met QuickBooks. Het is niet nodig om afzonderlijke apps te installeren om elk betalingssysteem te synchroniseren, alles wat je nodig hebt en nog veel meer is al aanwezig. Synchroniseer je transacties via PayPal, Stripe, en Square (met meerdere valuta) met Quickbooks. Gratis voor minder dan 50 transacties per maand.
Sage | Accounting (voorheen Sage One) online boekhoudsoftware geeft je altijd en overal toegang tot de belangrijkste benodigdheden voor kleine bedrijven. Toegang tot dagelijkse taken zoals facturering, urenregistratie en uitgaven - via de cloud of via de mobiele app. Sage | Accounting is meertalig en biedt ondersteuning voor meerdere valuta, bekijk voor jezelf waarom succesvolle ondernemers kiezen voor dit platform. Bezoek de website voor een complete lijst met functionaliteiten. Compatibel met Mac/pc, Apple/Android. Begin vandaag nog met de gratis proefversie van 30 dagen. Sage | Accounting is een eenvoudige maar krachtige online boekhoudoplossing die is ontworpen voor eigenaren van kleine bedrijven.
FreeAgent is een bekroond online boekhoudsysteem dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kleine bedrijven en freelancers over de hele wereld. FreeAgent geeft je controle door je realtime inzicht te geven in hoe je bedrijf presteert. Creëer professioneel ogende facturen en volg automatisch betalingen, beheer uitgaven en projecten, hou je tijd bij en stel configureerbare btw-tarieven in. Gratis automatische bankoverzichten zijn ook inbegrepen. Maak kennis met de nieuwe beste vriend van je bedrijf. FreeAgent is een bekroond online boekhoudsysteem dat is ontworpen voor kleine bedrijven met maximaal 10 werknemers.
Kashoo is eenvoudige online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Beschikbaar via internet en de bekroonde app voor iPad en iPhone. Echte dubbele boekhouding en toch heerlijk eenvoudig in het gebruik. Je kunt facturen verzenden, online creditcardbetalingen verzamelen, uitgaven en de omzetbelasting bijhouden, banktransacties automatisch importeren en de rapporten genereren die je nodig hebt voor belastingtijd. Functionaliteiten omvatten ook meerdere valuta's, een onbeperkt aantal gebruikers en beveiligde toegang voor accountants en boekhouders. Boekhouden voor kleine bedrijven eenvoudig gemaakt. Je kunt facturen verzenden, betalingen innen, uitgaven bijhouden, rapporten creëren en betere financiële beslissingen nemen.
ZipBooks is moderne software voor de boekhouding, facturering en urenregistratie voor kleine bedrijven, aannemers en accountants. ZipBooks maakt het beheren van je bedrijf eenvoudiger. Krijg moeiteloos betaald met creditcard of Paypal. Krachtige, gemakkelijk te gebruiken rapporten, beste praktijken in de branche en slimme aanbevelingen van ZipBooks helpen je om nog slimmere beslissingen te nemen. Moderne boekhoudsoftware voor kleine bedrijven en accountants inclusief urenregistratie, facturering en digitale betalingen.
Invoiced is een bekroond platform waarmee bedrijven sneller worden betaald, minder tijd verspillen aan incasso's en hun klanten een betere betalingservaring bieden. Met meer dan 20.000 klanten in 92 landen en bijna $ 50 miljard aan verwerkte vorderingen is Invoiced een pionier op het gebied van de automatisering van debiteuren. Invoiced is gevestigd in Austin, Texas, en is een hooggewaardeerd platform voor debiteurenautomatisering op Capterra, een leider in de categorie op G2 Crowd en een officieel lid van het Forbes Finance Council. Invoiced helpt 20.000 bedrijven in 92 landen om sneller betaald te worden, minder tijd te verspillen aan incasso's en een betere betaalervaring te bieden.
Vergeet meerdere softwaretoepassingen, onhandige gegevensimport en aangepaste interfaces. WinTeam is ontworpen om schoonmaak- en beveiligingscontractanten een holistische manier te bieden om de prestaties te meten en het dagelijkse financiële, operationele en personeelsbeheer te automatiseren. Holistische financiële, operationele en personeelsbeheeroplossing, ontworpen voor schoonmaak- en beveiligingscontractanten.
MYOB Essentials is de snelle en gemakkelijke manier om je cashflow en ATO-compliancevereisten te beheren. Bevat tijdbesparende functies voor het dagelijkse boekingswerk. Zeg vaarwel tegen cashflow-zorgen. Accepteer creditcard- of BPAY-betalingen van klanten rechtstreeks vanuit een e-mailfactuur. Snelle en eenvoudige belastingupdates zorgen ervoor dat je altijd actueel bent. Super betalen en de vereisten van ATO Single Touch Payroll de baas blijven is een fluitje van een cent. Cloudgebaseerde boekhoudsoftware voor kleine bedrijven om de salarisadministratie, het klantenbeheer, belastingen en al je boekhoudbehoeften te automatiseren.
PaySimple is de toonaangevende betalingsbeheeroplossing voor dienstverlenende bedrijven en stuurt de cashflow van meer dan 20.000 bedrijven in het hele land aan. PaySimple bouwt langdurige samenwerkingsverbanden op met bedrijven om groei te stimuleren door flexibele betalings- en factureringsoplossingen en gepersonaliseerde klantenservice te bieden die aansluiten op hun specifieke bedrijfsbehoeften. Met een robuuste API is PaySimple een vertrouwde technologiepartner voor betalingsintegraties; met native afhandeling van de cashflow in SaaS-producten en mobiele toepassingen. PaySimple is de toonaangevende betalingsbeheeroplossing voor dienstverlenende bedrijven en stuurt de cashflow van meer dan 20.000 bedrijven aan.
Link4 is een add-on voor cloud-boekhoudsoftware waarmee bedrijven facturen direct in de cloud kunnen uitwisselen. Scannen, e-mailen, PDF's of gegevensinvoer zijn niet nodig. Link4 is momenteel verbonden met Xero, MYOB, QuickBooks Online, Reckon, Sage One en SAASU. Zelfs als je SAP, Oracle, Netsuite, QAD of een ander ERP-systeem in de cloud gebruikt, is je systeem te verbinden met het netwerk van de aanbieder, zodat je facturen kunt gaan uitwisselen met je klanten en leveranciers. Link4 is een add-on voor cloud-boekhoudsoftware om facturen direct van de ene naar de andere software te leveren. Geen PDF, geen gegevensinvoer.
Manager is een volledig uitgeruste 100% gratis boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Het is beschikbaar in meer dan 70 talen en wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd, en tilt je kleine bedrijf naar een hoger niveau. Gebruiksvriendelijk met volledige gidsen en een groot communityforum van andere Manager-gebruikers die klaarstaan om te helpen. Voor altijd gratis op Windows, Mac en Linux + een betaalde cloud-/server-versie met gegevens overdraagbaar in alle versies. Download en probeer het nu zelf gratis. Manager is een volledig uitgeruste 100% gratis boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Beschikbaar op Windows, Mac, Linux en Cloud in meer dan 70 talen
SlickPie is gratis online boekhoudsoftware die is ontworpen voor kleine bedrijven en biedt online facturering, ondersteuning voor meerdere valuta, offertes en schattingen, bankafstemming, financiële rapportage, onkostenregistratie, btw-beheer, uploaden van brondocumenten en meer. SlickPie biedt ook veel tijdbesparende automatiseringsfuncties, zoals automatische betalingsherinneringen en terugkerende facturen, en het biedt een ingebouwde geautomatiseerde tool voor het invoeren van gegevens: de MagicBot. Gratis online accountingsoftware voor kleine bedrijven. Facturen verzenden, betalingen innen, uitgaven bijhouden, bankfeeds ontvangen en meer. Geen spam.
PaidYET is ontstaan uit de wens om bedrijven te helpen sneller betaald te krijgen en om het hun klanten gemakkelijker te maken om betalingen te doen. PaidYET is rijk aan functies en is het enige systeem dat bedrijven voorziet van een aangepaste betalingslink (patent aangevraagd) die is ontworpen om naar consumenten te worden gepusht via e-mail of sms en online te worden gedeeld. Consumenten kunnen eenvoudig met één klik betalen zonder ooit hun betalingsinformatie met handelaren te delen. Functierijk en geen hardware, geen software, geen ontwikkelaar nodig. PaidYET is het eerste betalingsplatform dat de PCI-scope elimineert met e-formulieren voor creditcardautorisatie. Papierloos, veegloos, moeiteloos.
FinancialForce is ontworpen voor SALESFORCE KLANTEN met meer dan 100 MEDEWERKERS en stroomlijnt het bestellen, factureren, en de inkomstenactiviteiten door informatie te gebruiken die al in Salesforce wordt bewaard. Omdat het debiteurensysteem van FinancialForce hetzelfde accountobject deelt als Salesforce CRM, is je gehele proces vanaf de kans tot ontvangst van contanten efficiënt, nauwkeurig, en optimaliseert het de cashflow. Facturen worden direct de eerste keer nauwkeurig gemaakt en in realtime geboekt naar het debiteurensysteem, waarbij je volledige zichtbaarheid hebt over je klanten. De beste cloudgebaseerde oplossing voor boekhouding en financieel beheer op het Salesforce-platform. Ontworpen voor bedrijven met meer dan 100 werknemers.
DAKCS-softwaresystemen is marktleider in het vereenvoudigen van het incasso- en debiteurenbeheer. Door het creëren van zeer configureerbare, innovatieve cloudgebaseerde en lokaal geïnstalleerde softwareoplossingen biedt DAKCS een manier om je bedrijf sneller en efficiënter te runnen. DakCS biedt al meer dan 35 jaar service, automatisering en flexibiliteit in één centraal platform voor incassosoftware voor allerlei soorten bedrijven. DAKCS biedt softwareoplossingen voor incassobeheer voor het beheren en automatiseren van je bedrijfsprocessen, zowel voor rechtstreekse incasso's als incasso's via derden.
Focus 9 is a leading ERP software equipped with ultramodern technology by Focus Softnet, a distinguished enterprise applications provider designing products with leading-edge capabilities.The comprehensive web-based software, Focus 9 is furnished with advanced tools enabling organizations across industries to optimize the critical business functions including human capital management, accounting and financial, enterprise performance management, supplier and customer relationship management. Enjoy superior data processing with Focus 9's pronghorn server
EBizCharge is ontworpen om je debiteurentransacties te stroomlijnen. EBizCharge integreert met meer dan 50 ERP-/boekhoudprogramma's om betalingen te automatiseren en te zorgen dat je sneller betaald krijgt. EBizCharge is volledig PCI-conform om beveiligingsrisico's te verminderen voor bedrijven die creditcardgegevens verwerken, opslaan of verzenden. EBizCharge biedt online en mobiele creditcardverwerking, onbeperkte transactiegeschiedenis, aanpasbare rapporten, elektronische facturering, veilige versleuteling en tokenisatie, en meer. Krijg sneller betaald en integreer je debiteurenproces met de geïntegreerde betalingsgateway van EBizCharge.
Cut bookkeeping time in half! Automate data entry of all purchase bills, receipts and sales invoices. Includes: supplier automation, invoice descriptions, line items, batch scanning, fair pricing. Bookkeeping automation for effective accountants and bookkeepers!
100% Cloud-based business management program. Provides everything you need for managing inventory, production, sales, purchasing, accounting, and payroll. Choose which modules to use and design your custom work flow. Use all of the features online anytime, anywhere. Affordable price - $55/month for unlimited users. No additional costs for implementation, upgrades, or maintenance. Start your free trial now! 100% Cloud-based ERP $55/mo. - Sales, AR, Purchasing, AP, Invoicing, Accounting, and more. Various Customizable Financial Reports
Integrating directly with invoicing applications, Esker AR solutions allow companies to automate the delivery and archiving of electronic and paper invoices. Esker AR is the first SaaS (Software as a Service) solution to offer 100% automation of customer invoice delivery. Allow companies to automate the delivery and archiving of electronic and paper invoices.
Volledig klantregistratiesysteem met ATF, salarisadministratie en bankafstemming. Integreert met het volledige boekhoudsysteem van dit platform, waaronder AR, AP, inventaris, GL, salarisadministratie, PO, OE Checkwriter en andere modules. Klantregistratiesysteem gecombineerd met volledige geïntegreerde boekhouding, waaronder AR, AP, inventaris, GL, salarisadministratie, PO, OE en andere modules.
At Plooto, we believe managing accounts payable and accounts receivable for your clients should be efficient, streamlined and profitable. Trusted by thousands of accountants, bookkeepers and firms - Plooto provides end to end AR & AP automation. With features like recurring payments and pre-authorized debit agreements (PAD), Plooto simplifies the way payments are collected from customers - improving cash flow with less work and lower cost. Automate your client's accounts receivable process - simplify the way payments are collected and improve cash flow
ZarMoney is a Cloud-Based Accounting Software for all types of businesses. Features include invoicing, inventory tracking, quotes, estimates, statements, alerts and so much more... Some Benefits Include: *No more costly monthly charges for accounting software. *Save more time and be more productive with ZarMoney. *Track all your business and profits in one place. *Business software support Get started now! No credit card required to get full FREE Access. ZarMoney does it all... And does it better! We believe an outside-the-box accounting solution should have out-of-this-world support.
Passport Business Solutions (PBS) Accounts Receivable helps you control your income by tracking money owed. Manages Sales tax up to 5 rates per juristiction and includes a variety of sales reports. Avatax and TaxJar integration. Multiple contacts and shipping addresses per customer. Cash projection reports for budgeting and planning. Edit lists and journals provide audit trails. Generous description lines and unlimited notes display for invoices help track details. Passport Business Solutions (PBS) Accounts Receivable helps you control your income by tracking money owed.
Billtrust makes it easier for B2B companies to get paid. Weve been the leading innovator in A/R automation for nearly two decades. Our customers span 40+ industries and we lead with double digit market share in many of the industries we serve. We provide automated order-to-cash solutions that meet diverse buyer requirements and speed cash application through tailored invoice delivery, secure multi-channel payment enablement and intelligent matching and payment posting. Billtrust is the leading innovator in A/R automation.
Eenvoudige online boekhouding voor kleine bedrijven; inkomsten bijhouden, uitgaven aftrekken, belastingen voorbereiden, facturen en ontvangsten automatiseren. Eenvoudige online boekhouding voor kleine bedrijven; inkomsten bijhouden, uitgaven aftrekken, belastingen voorbereiden, facturen en ontvangsten automatiseren.
SAP Business ByDesign is een complete en aanpasbare on-demand bedrijfsoplossing die is ontworpen om de kernactiviteiten van middelgrote bedrijven te integreren en te stroomlijnen. De oplossing ondersteunt financiële rapportage, CRM, human resources management, supply chain management, projectmanagement, leveranciersrelatiebeheer en nalevingsbeheer. On-demand bedrijfsoplossing die is ontworpen om de kernactiviteiten van middelgrote bedrijven te integreren en te stroomlijnen.
Web based, open source invoicing solution for for anyone who needs to invoice clients for services or products sold. Web based, open source invoicing solution for for anyone who needs to invoice clients for services or products sold.
YayPay is een cloudgebaseerde oplossing voor debiteurenbeheer en automatisering die het verzamelen van geld snel, gemakkelijk en zeer voorspelbaar maakt. YayPay heeft realtime analyses, geautomatiseerde workflows en CRM-functionaliteit, waardoor het teams in debiteurenbeheer helpt bij het bereiken van een drievoudige efficiëntieverhoging, een gemiddelde reductie van 30% in DSO en 94% nauwkeurige voorspellingen over wanneer facturen betaald zullen worden. YayPay maakt het innen van geld snel, gemakkelijk en zeer voorspelbaar.
AccountMate is the most flexible financial, ERP and business management system. It's ideal for small companies that outgrow basic accounting systems; medium-sized companies that want 80% of the capabilities of high-end systems for 20% of the cost; and companies with complexities that other software can't handle. Proven for 35 years, AccountMate is the only mid-tier accounting system that's source code modifiable; this allows ANY aspect to be changed to fit the way you want to run your business. Super-flexible financial & business management software for companies with unique or evolving needs.
Biller Genie is your virtual AR department that seamlessly connects to your accounting software and automatically sends invoices, reminders and past due notifications via email & paper mail. Your customers can pay invoices online via credit card, ACH or Apple Pay and payments are automatically closed in your accounting software eliminating all the busy work from your billing process. Your branded customer portal gives your customers a convenient place to manage their information online 24/7 Automate invoicing, accelerate payments, improve cash flow, & eliminate busy work with Biller Genie
Melio is a free payment platform that's simplified and digitized B2B payments. With Melio, any business can pay and get paid quickly and seamlessly. Melio enables multiple payment methods without requiring any onboarding from the other side. Instead of a tedious payables process, you can just share your Melio link with customers, where they can just click and pay securely, fast, for free. Melio is an easy way to securely request payments from any business. Trackable, fast and free.
Anytime Collect reduces your DSO three ways. It automates outbound customer communications about the status of invoices to guide and nudge on-time payment. Anytime Collect provides customer self-services to make it easier and faster for customers to pay you online. It also provides activity management to focus AR staff on the highest priority activities that minimize past due balances. Get your customers to pay 34% faster. Automate over 90% of your customer communications and decrease your DSO dramatically
WorkflowAR is a web-based, bolt-on application designed to take the valuable ERP or A/R system data and turn it into usable information Provides Portfolio analysis , monitor and improve workflow processes. WorkflowAR is a tool to automate and prioritize workflow activities based on your specific priority work rules. It allows each employee to work through their day with a prioritized task list, send template letters and emails, take notes at invoice or client level & attach documents WorkflowAR is a web based suite of accounts receivable, credit, collection and deduction analysis tools hosted locally or on the cloud.
ReliaBills is a cloud-based platform proven to help small businesses get paid faster. 100% FREE to use. Upload customers, create and electronically send invoices and track payment activity all for FREE! Unlimited customers, unlimited invoices, unlimited emails for an unlimited amount of time! Get paid even faster by adding ReliaBills Plus! Add online credit card/ACH processing, a customizable customer portal and a variety of tools, including automated past due reminders. Automate and electronically send invoices and track payments. Unlimited customers & invoices. ReliaBills is 100% FREE to use.
Get paid faster with ScaleFactor, the smart accounting and finance software that is changing the way modern businesses operate. With ScaleFactor's accounts receivable solutions, business owners get clear cash flow visibility, faster account reconciliation and more time to focus on what they love: running and growing their business. ScaleFactor removes the tension of invoice collection and helps businesses manage their invoices in a matter of minutes. Request a free demo today! ScaleFactor provides accounts receivable solutions to help businesses get paid faster and keep clear cash flow visibility.
Increase the automation, centralization and visibility of your AR process while providing customers with an class-leading AR experience. From invoice to cash app, ARC provides your customers with the experience they expect from leading brands. Collections task lists are replaced with 150+ intelligent notifications, reducing manual effort by 70%. Our platform also enables a self-service portal where customers can access invoices, make payments and collaborate with your team in real-time. Increase the automation, centralization and visibility of your AR process while providing customers with a industry-leading experience.
Get paid faster by automating your accounts receivable. InvoiceSherpa's advanced invoice reminder and collection software automatically chases late invoices and integrates quickly with all major accounting software platforms. InvoiceSherpa is packed full of management features to automate your accounts receivable, which speeds up your cash flow cycle so you can improve your bottom line, business performance and customer satisfaction. Get paid faster - automate your accounts receivable. Cash flow management software automatically chases up late invoices.
BuildSmart is a fully integrated, web-based, enterprise management system providing industry aligned information to construction companies. It integrates Costing, Project and Enterprise accounting for real-time analysis and effective project management. BuildSmart includes various modules comprising of Procurement, Accounting, Payroll, Plant, Yard & Store Management, Subcontract Management, Business Intelligence, HR and Time & Attendance. BuildSmart integrates Costing, Project and Enterprise Accounting for real-time analysis & effective construction management.
Fidesic Accounts Receivable solutions allow you to easily send invoices to your customer (in whatever method they prefer) and provides an online customer portal for payment. With auto-charge, your customers can pay you automatically every time you invoice them! You get paid faster and easier than you ever thought possible. This delivery system and portal works with how you are already using your ERP system. Fidesic Customer Portal allows you to easily invoice your customers and get paid quickly! Automatic reminders make collections a breeze
Customers should be valued at all times, even when they're late on their bills. Yet the process of paying an outstanding bill remains convoluted, annoying and outdated. At Lexop, we are changing the way this is done for tens of thousands of people - every day. We help world-class telco, financial and utility companies remove friction from collections. Our SaaS solution offers the smoothest and most flexible self-service payment experience for their past-due customers. Lexop removes friction from collections by offering the most customer-centric software-as-a-service to world-class companies.
Accounts receivable and credit risk management software for SMEs. Increase collections efficiency with automated reminders that result in payment. Reduce workload for your team with a streamlined task management workflow. Break down barriers for customers paying you with online payments and customer portals. Simplify credit risk management with on-demand credit reports and daily credit risk analysis. Integrates with all major accounting software. Easy to setup and use. Accounts receivable and credit risk management software for SMEs.
Software voor debiteuren eenvoudig gemaakt. Centraliseer je boekhouding en automatiseer handmatige inningstaken met een gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd platform. Koppel debiteuren met modules voor de boekhouding, offertes, facturatie met e-mailwaarschuwingen, betalingsherinneringen en FDA 21 CFR Part 11-conforme goedkeuringen voor elektronische handtekeningen. Krijg sneller betaald. Incasseer geld op een snellere en meer eenvoudige en voorspelbare manier met QT9 ERP. Integreert met QuickBooks en Sage 50. Software voor debiteuren eenvoudig gemaakt. Automatiseer je debiteuren met een gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd platform. Krijg sneller betaald.
Billing and revenue automation platform for scaling businesses that simplifies how companies price products, send invoices, collect payments, and recognize revenue. Designed for the SMB market, the cloud-based platform removes manual workarounds in the accounts receivable and revenue recognition functions and sits between an application/CRM and accounting system. A REST API-first methodology means integration with existing systems can be accomplished with minimal impact to engineering teams. Billing and revenue automation platform that simplifies how you price products, send invoices, collect payments, and recognize revenue.
Rimilia creëert softwarefinanciering waar mensen enthousiast over zijn, door hen te helpen de archaïsche praktijken van het volgen van contant geld en het beheren van kredietincasso's overbodig te maken. Rimilia biedt ondernemingen over de hele wereld snellere cash-allocatie, duidelijkere informatie en betere controle over de cashflow. Als wereldwijde oplossing werkt Rimilia met elke valuta, elke bank, elke ERP, in elk land en elke taal. Rimilia heeft kantoren in Bromsgrove en Londen in het VK en in Denver, Colorado in de VS. Door AI aangestuurde automatisering van debiteuren voor cashtoepassingen, bankafstemming en kredietbeheer voor bedrijfsorganisaties.
AR platform that helps businesses manage customers, receivables, streamline team collaboration & payment collection processes and more. AR platform that helps businesses manage customers, receivables, streamline team collaboration & payment collection processes and more.
Centreviews automates Accounts Receivable through Robotic Process Automation (RPA). Using pre-configured bots for capture, workflow, cash application, open invoice, deduction and archive, Centreviews allows your business to standardize processes, improve collections, eliminate manual process, and reduce DSO/cycle times. Centreviews cloud-based approach eliminates costly RPA license fees and integrates with many ERPs. Instant online access to all critical documentation related to your organization's receivables management process.
Get your invoices paid faster, save hours, money and energy each week chasing overdue invoices. Reduce stress and increase your cashflow so you can get back to doing what you love. With Debtor Daddy on your team, invoices get paid thanks to our automated email reminders, follow-up phone calls and debt collection services. It takes a few easy steps to set up and customise, and then you can leave it to us to get the job done. Integrates with your accounting software: MYOB, XERO & QUICKBOOKS Turn your cashflow chaos into calm. Save time, stress and improve your cashflow while maintaining your customer relationships.
Accounts payable and receivable tool that helps businesses with payroll, reimbursements, remittance payment, and more. Accounts payable and receivable tool that helps businesses with payroll, reimbursements, remittance payment, and more.
Easy-To-Use Invoicing Software for small businesses; create and send professional looking invoices and get paid faster. Integration with PayPal will make sure you have the money in your account in no time! Easily keep track of the status, as Aynax will notify you the moment your customer opens and views the invoice. Additional products: Estimates, Quotes, Purchase Orders, Bids, Bill of Materials, Inventory, Receipts, Accounting, Business Website, Credit Notes, Retainers & more. Get paid in no time with this easy-to-use online solution, focusing on creating and managing invoices. Additional accounting available.
Paycepaid is a smarter way to manage your invoices and collect payments from your customers, keeping your cash flowing. Its automation with a human touch because relationships come first. Paycepaid takes care of your entire manual invoice-to-cash collection process, tracking and following-up invoices until they're paid. Monitors your invoices 24/7, Automatically sends out reminders, Negotiates & accepts payments. Integrates with accounting systems. Take the hard work out of getting your invoices paid. Automate & collect payments simpler, easier, faster with Paycepaid
Late Fee Manager is an add-on app for QuickBooks and Xero accounting systems. Motivating prompt payment saves time and increases cash flow! We automatically generate and deliver late fee invoices to your customers when invoices become overdue. We also automatically send late fee policy notifications and payment reminder emails on your behalf based on invoice due dates. Logo and email customization are available, as well as selective application of your late fee policy to only offending clients. Late Fee Manager is QuickBooks Online and Xero companion software that automatically applies late fees to aging invoices to help you ge
Billing and invoicing solution that helps streamline payment and account receivables processes, create and deliver invoices & more. Billing and invoicing solution that helps streamline payment and account receivables processes, create and deliver invoices & more.
Online accounting, invoicing, inventory, CRM, sales, and more, for small business owners. Easy to use on desktop, tablet, or phone - free 30 day trial includes unlimited users + support. Smart, easy to use online accounting, invoicing, inventory, CRM, sales, and more.
Increase your cash flow and reduce time spend chasing invoice payments by automating Accounts Receivable communication and collections activities. The Armatic Rules Engine is a highly configurable, multi-channel, accounts receivable communication platform. Utilizing dynamic assignment rules and triggers, Armatic's Accounts Receivable (AR) automation solution ensures prompt, efficient customer communication, reducing the strain on AR teams and operating expenses. Increase your cash flow and reduce time spend chasing invoice payments by automating Accounts Receivable communication and collections
Gaviti is a Software-as-a-Service (SaaS) company that specializes in accelerating the accounts receivable collections process. Our system maps out and optimizes the collections process, instantly sending reminders to clients via customizable workflows that ensure that each client receives the right message at the right time. Benefits include increased cash flow, improved productivity and reduced DSO (Days Sales Outstanding) of 30% or more. Gaviti is an automated A/R collections solution that specializes in accelerating cash flow and improving DSO.
Augmented Cash from Sidetrade is a global SaaS solution that uses AI to automate & accelerate cash collection from your B2B customers. This accounts receivable automation solution covers collections, credit risk, dispute management, analytics & cash forecasting. Aimie, our AI identifies untapped cash opportunities & recommends the actions most likely to result in a payment. The system streamlines the settlement of disputes, reduces bad debt & credit risk, & optimizes working capital. Sidetrade streamlines accounts receivable & cash collection using automation, big data & AI to optimize working capital & cut bad debt.
Connected is a full featured accounting and business management application designed for small to mid-sized companies on Mac, PC, or the Connected on Demand platforms. Connected is best suited for businesses that need specific features or customization not found in entry-level solutions. The application is primarily targeted at business users looking for strong accounting, order entry, manufacturing, and inventory control features. Core module pricing starts at $469; Enterprise starts $999. Connected is a multi-platform accounting and ERP application for small business.
The most customized Accounting & Inventory App available! NolaPro solves any unique operating need and easily integrates with 3rd party software. It can be modified at any time to facilitate change and growth. With a flexible, web-based foundation installed directly on your server (or cloud) it provides worldwide remote access without compromising security. NolaPro includes: Order Tracking, POS, Inventory Control, AP, AR / Invoicing, Payroll, B2B, Time Tracking, API & eCommerce options. Completely flexible Accounting & Inventory Suite with solutions available in every industry. Let our award-winning App help you today!
ClickNotices is the leading SaaS provider of delinquency management services to the multifamily property management industry. The companys cloud-hosted platform and expert staff offload the administrative burden of managing late rent, evictions, and other landlord-tenant disputes. Every month, ClickNotices handles thousands of late rent cases, helping property managers control delinquencies, reduce legal spend, and automate operations. ClickNotices software automates the late rent collection process. We reduce legal spend, control delinquencies and automate operations.
Do you want to know when your invoices will be paid, which of your invoices are at risk of not being paid and get alerts when customers are displaying signs of cashflow problems? Get on top of your credit control game with NO effort, NO configuration, and NO learning curve! See insights previously hidden within your Accounts Receivable data presented to you in a simple, actionable format that can save you up to 75% of your time collecting payments. Integrates with Xero, QuickBooks & Sage. Predictive credit control. Save time, money, and avoid bad-debt.
Adagio Accounting is financial management and ERP software for small businesses. Adagio provides financial reporting, inventory management and operational capabilities that are for companies that have outgrown the entry-level accounting products and need more advanced functionality that supports their business processes. Discover what you can do when limitations are removed. Adagio Accounting software is designed for small to mid-sized companies that have an accounting office.
CreditPoint Software heeft 20 jaar ervaring en werkt samen met B2B-bedrijven in alle sectoren om het aantal dagen klantenkrediet te verminderen door het incassoproces te stroomlijnen en risicovolle kredietbeslissingen te minimaliseren. Maak gebruik van geautomatiseerde beslissingssoftware om de workflowefficiëntie te verhogen en verkrijg meer transparantie door de krediet- en incassoprocessen op één locatie te bekijken. Repliceer en automatiseer eenvoudig je unieke procedures en processen binnen deze zeer configureerbare oplossing. Versnel je incassobeheerprocessen door het aantal dagen klantenkrediet te verminderen, het opnieuw invoeren van gegevens te voorkomen en het incassoproces te organiseren.
Streamlines common accounting processes, increasing efficiency and cutting down on costly errors. Cloud-based solution that assists with accounting through accounts payable, general ledger, accounts receivable and more.
Debiteurenplatform dat de efficiëntie van incassoteams vergroot door de levering van facturen en gerelateerde werkzaamheden. Debiteurenplatform dat de efficiëntie van incassoteams vergroot door de levering van facturen en gerelateerde werkzaamheden.
Windows based system with GL, AP, AR, PR, point of sale, order / inventory, bank reconciliation and ecommerce. Windows based system with GL, AP, AR, PR, point of sale, order / inventory, bank reconciliation and ecommerce.
Low cost, fully integrated financials solution; includes general ledger, accounts receivable, accounts payable. Low cost, fully integrated financials solution; includes general ledger, accounts receivable, accounts payable.
Crestwood provides a specialized application for automating time-consuming collections activities in Microsoft Dynamics SL. Here are a few of the time and money-saving tasks you can perform with AR Collections Manager: * Save Time and Money * Reprint invoices on the fly * Mass email your Customers based on specific criteria * Mass create to do tasks based on specific criteria * Email clients directly from SL and attach overdue invoices * View contact activity/history And more! Stop searching for data and start using it.
Web-based solution that enables receiving of payments through billing, cash allocation, collection and more. Web-based solution that enables receiving of payments through billing, cash allocation, collection and more.
ero57 empowers businesses to analyse, optimise and automate to collect more, quicker, for less. ero57 tracks every action of every customer and user in every transaction. Predictive analytics mean accurate forecasting, and rich data visulisations are combined with the most intuitive user interface on the market to ensure comprehensive understanding of performance. Finally, extensive automation provides optimum efficiency, and interactive e-comms allow customers to self-serve and pay online. Powerful but easy-to-use, ero57 is a revolution in A/R technology: Analyse, optimise & automate to collect more, quicker for less.
D+H is the only Bacs approved SaaS software provider in the UK who has a proven history for delivering scalable and reliable Bacs solutions. We process payments for over 6,000 businesses processing over 250 billion worth of transactions a year. Our Bacsactive-IP Web Enterprise platform can handle simple low volume payments right through to the most mission critical of payment operations requiring complete automation with sophisticated authorisation. Suits businesses big & small. D+Hs sophisticated Bacs solution optimises Direct Debit and Direct Credit processes whatever your business need.
Erledige deine Buchhaltung schneller und einfacher denn je! Mit sevDesk kannst du deine Buchhaltung blitzschnell erledigen - ohne Vorkenntnisse. Mit der sevScan App kannst du deine eingehenden Rechnungen direkt von deinem Handy aus scannen oder per E-Mail direkt an sevDesk senden. Die Dokumentdetails werden automatisch erkannt und eine Buchhaltungskategorie vorgeschlagen. So funktioniert Buchhaltung heute. sevDesk - das einfachste Büro! Rechnungs- und Buchhaltungssoftware für Kleinunternehmer und Selbstständige.
Hylo is een Neobanking-platform met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface in handen van de mkb-eigenaar. HYLO pakt de kernproblemen van mkb's aan op het gebied van vorderingen en biedt geïntegreerd bankieren, met een realtime afstemming voor facturen en vorderingen die de hele distributieketen verbindt. Debiteurenoplossing voor het mkb, realtime afstemming, herinneringen, kredietperiodewaarschuwingen.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Multi-currency bilingual accounting solution with versions in Japanese, Chinese, Spanish, Korean and English. Multi-currency bilingual accounting solution with versions in Japanese, Chinese, Spanish, Korean and English.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Easy, affordable accounting and payroll solution for small and medium size businesses. Easy, affordable accounting and payroll solution for small and medium size businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Unlike many other so called 'free' accounting software packages, Adminsoft Accounts is not just a free trial, it really can be used for free, for ever. No time out, and no reduced functionality. Adminsoft isn't full of accounting jargon, it's easy to use by people who don't have an accounting degree, it works the way small business people tend to work, not the way accountants work. Manage customer details, invoices, AP, AR and supplier details; freeware version available.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ezCash is collaborative, web-based debt collection software application that enables organizations to collect their accounts receivable faster. Designed for easy integration across your entire organization, ezCash enables collectors, sales and service staff to review customer balances and dialogues remotely via an Internet browser. ezCash helps you to identify problem accounts and engage appropriate personnel early in the problem-resolution process. Schedule a live web demo with us today! Collaborative, web-based debt collection software application that enables you to collect accounts receivable faster.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Unicorn billing solution offers a universal formatter, real-time rules-based billing and rating, customer administration, accounts receivable management, credit risk control, trouble ticketing, fulfillment, marketing automation, sales commissioning, and systems administration. Offers a universal formatter, real-time rules-based billing and rating, customer administration, accounts receivable management, etc.
Pay by Use/Month - Finance Analytics, Credit, Receivables, Collections, Deductions and Dispute Management, Cash Application Software - Hosted and On-premise Solutions Daily Dashboards and Analytics. Five integrated modules focused on a key area of the receivables cycle to accelerate cash collections
Manage the task of recording sales and collecting cash; invoice entry, aging, collections, cash posting, and customer management. Manage the task of recording sales and collecting cash; invoice entry, aging, collections, cash posting, and customer management.
Powerful cash and credit management system designed to provide you with up-to-date information about accounts receivable balances. Powerful cash and credit management system designed to provide you with up-to-date information about accounts receivable balances.
Bekijk profiel
Streamlined, efficient and accurate revenue capture with billing management, AR and collections management, and payments management. Streamlined, efficient and accurate revenue capture with billing management, AR and collections management, and payments management.
Keeps records of everything necessary to keep up retail selling and purchases. Handles late fees and all transactions. Keeps records of everything necessary to keep up retail selling and purchases. Handles late fees and all transactions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Any company that accepts checks as a form of payment can reduce labor and expenses with AQ2 Remittance. Pilot combines with your scanner to dramatically speed up your operation. It scans the check and extracts desired infomation, balances debits and credits and builds information into a transaction for posting. The payments can be posted to any accounting system you use! Faster + Balanced + Greater Accuracy = Pilot Remittance. Electronic data capture solution that assists businesses with checks rejection, amount recognition, remote transmissions, and more.
Bekijk profiel
Integrated Receivables is a solution platform to optimize accounts receivable operations by combining all receivable and payment modules into a unified business process. HighRadiusTM Integrated Receivables platform offers intelligent solutions for credit, collections, deductions, cash application, electronic billing, and payment processing ¿ covering the entire gamut from credit-to-cash. Integrated receivables ¿ an AR operations solution that combines all receivable and payment modules into a unified business process.