117 resultaten
Waarom Capterra gratis is
LeaseQuery is cloudgebaseerde lease-boekhoudsoftware voor FASB ASC 842, GASB 87 en IFRS 16 waarmee bedrijven soepel kunnen overstappen op de nieuwe regels voor de leaseboekhouding. De software verwerkt elk type lease-activum, inclusief onroerend goed, apparatuur en voertuigen voor zowel kapitaal- als operationele lease. LeaseQuery biedt lineaire maandelijkse journaalboekingen die vereist zijn door GAAP, stuurt waarschuwingen voor verlengingstermijnen en analyseert je portfolio voor het effect van de nieuwe normen. Meer informatie over LeaseQuery Software voor de leaseboekhouding die organisaties helpt te voldoen aan de nieuwe normen van leaseboekhouding. Verwerkt apparatuur en onroerend goed. Meer informatie over LeaseQuery
Nakisa Lease Administration is een holistische oplossing voor leasebeheer, boekhouding en rapportage die is ontworpen om de naleving van de wettelijke voorschriften van IFRS 16 en ASC 842 te ondersteunen. Als een uitgebreide oplossing voor leaseboekhouding stelt Nakisa Lease Administration organisaties in staat om wereldwijde leasegegevens te centraliseren, inzicht te krijgen in leaseverplichtingen en -toezeggingen en de leaseboekhouding te stroomlijnen. Meer informatie over Nakisa Lease Administration Krachtige leaseboekhouding en naleving voor IFRS 16 en ASC 842 met integratiemogelijkheden voor SAP en Oracle ERP-systemen. Meer informatie over Nakisa Lease Administration
InfoSite is een SAAS-platform dat specifiek is ontworpen om vastgoedafdelingen van bedrijven te helpen in hun dagelijkse operationele activiteiten en is ontworpen om aan de behoeften voor geleasede, onderverhuurde en in eigendom zijnde middelen te voldoen en ze te overtreffen. Neem zelf de touwtjes in handen voor elk aspect van je vastgoedportefeuille - van gegevensinvoer tot dynamische rapportage en van het abstraheren van leases tot prescriptieve analyses maakt Infosite het je gemakkelijk. InfoSite is ontworpen met een volledige berekeningsmodule voor de nieuwe FASB ASC-842 en IFRS boekhoudnorm. Meer informatie over InfoSite Cloudgebaseerde oplossing die is ontworpen om aan de behoeften van vastgoedbedrijven voor geleasede, onderverhuurde en in eigendom zijnde middelen te voldoen en ze te overtreffen. Meer informatie over InfoSite
Soft4Leasing is a business software for lending and asset finance companies. Easily manage your entire leasing process from the lease quote through the entire contract to reporting. Soft4Leasing supports several asset financing concepts: finance lease, operating lease, hire purchase, and thereby brings benefits to the automotive, equipment, real estate and other areas of the finance sector. Meer informatie over Soft4Leasing Leasing Business Software for lending and asset finance companies. Save 100s oh hours on lease administration with Soft4Leasing. Meer informatie over Soft4Leasing
(0 reviews)
Bezoek website
Soft4Lessee is een softwareoplossing voor het beheer van lease-accounting en leasecontracten in overeenstemming met een nieuwe accountingstandaard IFRS 16/ASC 842/AASB 16, waardoor bedrijven grip krijgen op de overgang naar de nieuwe leasingregels en gemakkelijk en snel aan de regels kunnen voldoen. De oplossing is gebouwd op het Microsoft Dynamics-platform en kan worden geïntegreerd in elke boekhoudsoftware. Meer informatie over Soft4Lessee Soft4Lessee is een softwareoplossing voor het beheer van lease-accounting en leasecontracten in overeenstemming met een nieuwe accountingstandaard. Meer informatie over Soft4Lessee
AppFolio Property Manager is ontworpen en ontwikkeld voor vastgoedbeheerders en biedt een gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde oplossing die ideaal is voor groeiende, complexe bedrijven. AppFolio is beschikbaar voor een lage maandelijkse vergoeding en omvat: moeiteloos plaatsen van beschikbare eenheden, online huurincasso, professionele websites, online toepassingen en huurovereenkomsten, ingebouwde screening, nauwkeurige boekhouding, mobiele inspecties en andere tijdbesparende functies. Complete softwareoplossing voor online boekhouding en vastgoedbeheer, voor vastgoedbeheerders van professionele, residentiële en gemengde eenheden.
Buildium is de enige software voor vastgoedbeheer die is ontworpen door vastgoedbeheerders voor vastgoedbeheerders. Met de alles-in-één, cloudgebaseerde oplossing van Buildium kunnen vastgoedbeheerders efficiënter werken en controle krijgen over elk aspect van hun bedrijf, van verhuur en boekhouding tot exploitatie en onderhoud. Buildium ondersteunt meer dan 14.000 beheerders van huurwoningen en verenigingen in 46 landen - in totaal meer dan een miljoen eenheden onder beheer. Software voor verhuurders waarmee je al je huurwoningen op één plek kunt beheren, of je nu één of meerdere eigendommen bezit.
Software voor vastgoedbeheer voor beheerders en verhuurders met 10 - 5000 panden. Je vindt hier alle tools die je nodig hebt voor de complete boekhouding van onroerend goed, huurders en trusts. Incasseer huur online, publiceer accommodaties op je eigen website voor vastgoedbeheer, hou onderhoudsaanvragen bij, verwerk online huuraanvragen en bestel screeningsrapporten van huurders. De prijs is gebaseerd op de omvang van de unit, zodat je eenvoudig kunt schalen om aan je behoeften te voldoen. Je ontvang altijd gratis in de VS gevestigde klantenondersteuning. Software voor vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders en professionele beheerders met 10 - 5000 panden. Gratis proefperiode van 14 dagen.
SimplifyEm is much easier to use than spreadsheets and financial applications. You can avoid vacancies and get paid on time with tenant and lease management, save time and money with automated tracking of rental finances, and make tax season easy with one click tax preparation. Tired of filing cabinets overflowing with paper receipts, complex spreadsheets, and expensive property management software? SimplifyEm.com is your solution. Property management software for property managers, landlords and real estate investors. Property management made easy!
VTS is opgericht met als missie het revolutioneren van commercieel vastgoed door innovatie, en is het toonaangevende platform voor leasing en activabeheer binnen de sector. Door al hun kritieke gegevens en werkstromen op één plaats te centraliseren, stelt VTS verhuurders en makelaars in staat om hun meest waardevolle activa - huurders - beter aan te trekken, te converteren en te behouden. Op VTS 3 wordt meer dan 1 miljard vierkante meters beheerd, met een gebruikersbestand van meer dan 35.000. VTS stelt verhuurders en commerciële makelaars in staat hun meest waardevolle activa - huurders - beter aan te trekken, te converteren en te behouden.
De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt een complete cloudgebaseerde softwareoplossing voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders van zowel commercieel als gemengd vastgoed. Re-Leased is winnaar van Emerging Add-On of the Year van Xero. Met Re-Leased kun je een gevarieerde vastgoedportefeuille beheren met een enkele toepassing. De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt cloudgebaseerde software voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders.
MRI Software offers a variety of lease management software choices to automate the lease process, including MRI Lease Flow, which features a robust Customer Relationship Management (CRM) system to manage your entire property lifecycle. Enjoy comprehensive management of your commercial real estate leasing process, enabling leasing teams to increase efficiency, maximize occupancy, and maintain compliance with FASB and IFRS requirements. MRI Software offers a complete lease management solution for commercial property managers.
De webgebaseerde software voor onroerendgoedbeheer voor woningen en commercieel onroerend goed automatiseert alle aspecten van onroerend goed voor appartementen, huizen en winkelcentra. Met de lease-, vacature- en werkorderbeheersystemen ben je efficiënter en productiever als property manager. Het volledig geïntegreerde en geautomatiseerde boekhoudpakket bespaart je veel tijd door gebruik te maken van geautomatiseerde huurinning, geautomatiseerde facturering en geautomatiseerde tools voor het bijhouden van late betalingen. Webgebaseerde softwareoplossing voor onroerendgoedbeheer die alle aspecten van onroerendgoedbeheer automatiseert voor appartementen, huizen en winkels.
Stessa maakt het voor vastgoedbeleggers gemakkelijk om hun vastgoedbeleggingen gratis te volgen, te beheren en erover te rapporteren. Tienduizenden beleggers gebruiken Stessa om meer dan $ 25 miljard aan vastgoedactiva bij te houden. Bespaar tijd en optimaliseer je eengezinswoningen en meergezinswoningen met prestatiedashboards, geautomatiseerd bijhouden van inkomsten en onkosten, tools voor documentorganisatie en financiële rapporten die klaar zijn voor de belastingaangifte. Stessa maakt het voor vastgoedbeleggers gemakkelijk om de prestaties van hun vastgoedportefeuille gratis te volgen, te beheren en erover te communiceren.
SKYLINE-software voor vastgoedbeheer fungeert als een dynamische oplossing voor leasebeheer en een krachtig boekhoudsysteem. Het is ontworpen rond drie basisprincipes: het verbeteren van je vastgoedprestaties, het verhogen van je rendement voor beleggers, en het overtreffen van de verwachtingen van huurders. Cloudgebaseerd en lokaal geïnstalleerde tool voor vastgoedbeheer met functionaliteiten zoals financiële rapportage, bijhouden van budgets, enz.
Yardi Breeze is property management software designed for you. Our refreshingly simple platform is the complete package, with built-in accounting, online marketing and leasing, integrated screening and insurance, and online portals for easy rent collection, service requests, payments and owner reporting. It's easy to set up, and pricing starts at just $1 per unit per month for residential properties. If your business requires additional features and controls, ask about Yardi Breeze Premier. Yardi Breeze is intuitive and powerful property management software that's refreshingly simple to use, saving you both time and money.
Property managers print tons of paper work orders for resident service requests in multi-family apartment communities. ServusConnect is a low-cost per unit solution that: Quickly integrates with existing paper-based property management software, enabling paperless work order management; Engages residents with real-time status updates via texts, capturing resident feedback upon completion; Provides management with the missing real-time insight into maintenance operations; Saves time & money Easy to use mobile app for property managers, maintenance techs & service vendors to improve work order management on multifamily sites
Easy-to- use, web-based environment for corrective, preventive and planned maintenance. Manage service requests and work orders. Handle assets and PMs. Get notifications and alerts on key dates and milestones. Manage maintenance technicians and their assignments. Handle budgeting, invoicing and purchase orders for maintenance activities. Manage long term facilities maintenance. Handle vendors and service providers. Manage inventory of parts and assets. Supports all modern mobile devices. Internet-based software for work orders and corrective, preventive, predictive and planned maintenance. Completely configurable.
Asset management tool which provides visibility to maximize your location performance through business analytics. Asset management tool which provides visibility to maximize your location performance through business analytics.
AMTdirect gives you real time access to your full inventory of property, location and lease information, contracts, associated expenses and revenues, and all related documents. Eliminate painful manual tasks with our effective contract management and document integration. Organize all your information with fully automated and workable lease administration software. Plus, our lease accounting solution ensures compliance with the new lease accounting standards. AMTdirect gives you real time access to your full inventory of property, location and lease information.
NewBook's reliable, cutting-edge check-in, reservation and lease management software will revolutionise your online services and back-office operations by providing you with all the tools you need to efficiently manage your business. NewBook makes it easy for you to take your business online and broaden your sales avenues by allowing you to take bookings through your website, connect to third party sales channels and use other upselling tools and revenue generating activities. NewBook's cloud Tourism Technology Platform provides you with everything you need to efficiently manage your business
Visual Lease is een cloudgebaseerde software die is ontworpen om het leaseportfolio van je bedrijf eenvoudiger te kunnen beheren. Beheer moeiteloos verschillende leaseconstructies, zoals percentagehuur, accounting van verhuurder/onderhuur, herwaardering, sale-leaseback en meer. Integreer leasebeheer en boekhouding met je bestaande AP-systeem om de betaling van facturen te stroomlijnen. De FASB Lease Accounting Module voldoet aan zowel de huidige als aankomende leaseboekhoudnormen (IFRS 16 en ASC 842). Cloudgebaseerde software voor lease-accounting en administratie. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te installeren, eenvoudig te rapporteren.
We have been providing solutions to property managers and landlords for the past decade in the US, Canada and worldwide. Our web-based application offers robust functionality, yet is flexible enough for those managing single units to those overseeing 500 units or greater. It is a great fit for apartments, condominiums, single family homes, and just about any type of rental property. Our software is used by the founder of Mr. Landlord.com Jeffrey Taylor and and other national speakers. Manage your properties with ease! Try us free for 60-days. Easy to use, easy to access, and easy to setup.
Harnesses real estate and lease data in order to make smarter decisions and enable teams to work together more efficiently with our platform of cloud-based software, professional services and industry-leading market information. We offer proven software solutions for lease accounting, lease administration and the management of portfolios, transactions, projects and construction. More than 99% of our clients renew annually, because we help them open new locations faster and streamline operations. Our cloud-based software provides lease accounting, lease administration, portfolio, project and transaction management solutions.
ProLease includes Lease Administration & Lease Accounting in one integrated system, with comprehensive features for compliance with the new FASB, GASB & IASB lease accounting standards (ASC 842, GASB 87, IFRS 16). ProLease has 800+ active clients including 3M, AXA, BankUnited, L'Oreal, Penske, PwC, State of Ohio and Spectrum Health. Customers range from 50 - 20,000 leases. ProLease is a SaaS / web-based solution priced for unlimited users. ProLease is designed from the Lessee point of view. Integrated Lease Administration and Lease Accounting software from the Lessee point of view. SaaS / web-based solution.
ProLease includes Lease Administration & Lease Accounting in one integrated system, with comprehensive features for compliance with the new IASB & FASB lease accounting standards (IFRS 16 & ASC 842). ProLease has 800+ active clients including 3M, AXA, L'Oreal, PwC, and Spectrum Health. Customers range from 15 - 20,000 leases. ProLease is a SaaS / web-based solution priced for unlimited users. ProLease is designed from the Lessee point of view. Integrated Lease Administration and Lease Accounting software from the Lessee point of view. SaaS / web-based solution.
ProLease includes Lease Administration & Lease Accounting in one integrated system, with comprehensive features for compliance with the new AASB-IASB lease accounting standards (AASB 16 - IFRS 16). ProLease has 700+ active clients including 3M, AXA, L'Oreal, PwC, and Lowes Petroleum. Customers range from 50 - 50,000 leases. ProLease is a SaaS / web-based solution priced for unlimited users. ProLease is designed from the Lessee point of view. Integrated Lease Administration and Lease Accounting software from the Lessee point of view. SaaS / web-based solution.
Cloud-based leasing solution that processes applications, collects fees, and manages leads around the clock. Cloud-based leasing solution that processes applications, collects fees, and manages leads around the clock.
Occupier is a Real Estate Success platform for commercial tenants and Tenant-rep brokers, focused on lease administration, lease accounting, and transaction management. Intuitive collaboration tools enable companies and their brokers to make better real estate decisions based on the operational needs of their business. Lease & transaction management software for commercial tenants and brokers. Collaboration tools to make better real estate decisions.
FleetMaster is dedicated to become the front runner in product development of customizable SaaS applications with a focus on back-office solutions for rental, leasing or a dealership. The platform is cloud-native and hosted in a secure Microsoft Azure environment. It is a single source code application with multitenant setup and is offered in a SaaS subscription model, available anywhere and anytime on a pay-as-you-go basis. FleetMaster is a scalable solution for all volumes and businesses. Whether you're in rental, leasing, a dealership or a combination, FleetMaster offers solutions for your mobility business.
Commercial landlords and tenants risk losing tens of thousands of dollars when they forget renewals, expirations, increases, and critical clauses buried in paper leases. Leasecake solves these problems by providing instant, mobile access to all key lease dates, renewal terms, essential information, and documents. The app lets you share information by granting controlled access to team members based on their role and responsibility. With Leasecake, lease management is a piece of cake. Leasecake is a software service and mobile application that simplifies lease management for commercial real estate owners and tenants.
Designed specifically for retailers, LeaseEagle is an advanced software solution that delivers a centralized platform for the management of real estate assets. LeaseEagle's award-winning technology provides the functionality needed by admin, legal and finance coupled with the on-demand access and simplicity required by the front end of the business. As a cloud solution customers simply subscribe for the locations they need, have unlimited Users and receive FREE updates, upgrades and support. Centralised admin and reporting platform for the management of real estate assets, for retailers struggling with fragmented data
ShowingHero is the leading SCHEDULING SOFTWARE in North America for Property Managers by fellow Property Managers. ShowingHero takes over your entire lead management, reduces Days on Market, saves YOU time and cost and creates a better experience for your prospective tenants. ShowngHero cloud-based system uses AI and deep learning to respond and nurtures to 100% of prospect lead, pre-screens tenants, schedules showings and provides your team robust reporting all on one platform #Hero We offer a 24/7 SCHEDULING SYSTEM with the latest technology that delivers High Touch service to your entire team & tenants
Gebruiksvriendelijke software voor lease-accounting en leasebeheer. De software maakt het gemakkelijk om over te stappen naar de nieuwe ASC 842-standaard voor lease-accounting, terwijl ook wordt geholpen met het beheren van je kritieke datums, huurbetalingen, opties, personeelsbestand en meer. Implementeer lease-accounting en leasebeheer samen of afzonderlijk. Stel aangepaste leasevelden en integraties in, en exporteer aflossingsschema's, journaalboekingen en openbaarmakingsvereisten. Vraag een demo aan of regel een gratis proefversie voor meer informatie. Gebruiksvriendelijke software voor lease-accounting en leasebeheer. Beheer je leaseportfolio via een vertrouwd 100% in de cloud gehost platform.
ShowMojo is a comprehensive residential leasing automation platform that answers every incoming call, replies to every listing site inquiry, and follows up on every text message. It schedule showings, coordinate in-person showings, confirm showings, distribute lockbox codes, verify a property has been secured, gather feedback, and a lot more - all without you having to lift a finger. ShowMojo is instant gratification for your prospective renters, and it's a do-it-for-you service for you. ShowMojo automates the residential leasing process, delivering significant cost and time savings for everyone involved.
CALMS Equipment is an end-to-end platform for leasing and finance contract administration that supports all types of leasing structures, assets and processes. Our product includes 1100+ different leasing processes providing contract, asset, financial and customer control via a component based software solution.The highly customizable configurations deliver specific local versions to support your market USPs, while its fully-integrated accounting engine employs flexible multi-country accounting. CALMS: The leasing platform with the flexibility to offer local-level services through a single global application.
Commission management, back office, accounting, QuickBooks integration, agent management tool for brokerages and agents. Designed for brokerages and agent teams. Commission management, back office, accounting, QuickBooks integration, lead conversions.
Streamline, simplify and automate your lease operations. ZenTreasury Leasing gives you an all-in one accounting and portfolio solution to help you achieve IFRS 16 compliance. ZenTreasury IFRS 16 calculations have been validated by an international audit firm. IFRS 16 calculations validated by an international audit firm. ZenTreasury Leasing is an all-in one accounting & portfolio solution.
Suite of applications specifically designed for landlords and property managers to save you time and keep you informed. Suite of applications specifically designed for landlords and property managers to save you time and keep you informed.
Lx Retail is the market leading Store Lifecycle Management, IWMS and Lease Administration solution for Retailers. It delivers the best product, fastest delivery and award winning customer service. Retailers of any size can manage the entire life cycle of all of their locations on one platform, one database and with one user interface. Clients can be live in a matter of weeks including expert data conversion from nearly any legacy system plus financial integrations into all major ERPs. Lx Retail is the market leading Store Lifecycle Management, IWMS and Lease Administration solution for Retailers. It delivers the best
Vision Commerce provides commercial lease origination solutions that streamlines workflow by automating front-end processes. Our flexible framework accommodates quick and affordable customization. This allows us to support the needs of individual clients by molding their solutions to reflect any change they may experience. Features include an integrated CRM platform, built-in pricing tools, automated credit application processing, custom reporting, vendor program support tools, and much more. Web-based lease origination solutions that streamline workflow by automating front-end processes. Scalable to fit specific needs.
Odessa Technologies, Inc. is the developer of LeaseWave, an end to end browser-based lease and loan management system designed to support the entire lifecycle of leases, loans and assets. In addition to comprehensive front-end and back-end functionality, the suite streamlines interaction between all the potential parties in the leasing process: vendors, lessees, brokers and funding sources. LeaseWave is a browser-based lease and loan management system designed to support the entire lifecycle of leases, loans and assets.
Cloud based solution designed to track financial and contractual obligations for capital equipment finance contracts. Blue Sky's Lease Management Software is unparalleled in capability and can be customized to fit your company's needs. This system is designed to track, manage and report on the financial and contractual obligations for all equipment leases. They system includes a custom report writer and unlimited attached documents. We customize the software for individual company requirements. Cloud based, secure solution designed to track financial and contractual obligations for equipment lease finance contracts.
The global, powerful and flexible multi-lingual and multi-currency solution iMX enables all the business processes to be managed within a single technical structure that can easily be parameterized for each company specific needs. iMX integrates all productivity tools a user needs in a unique user interface. The heart of iMX is the Expert System, a workflow execution engine which automates even the most complex business processes. Front to Back ERP System for Commercial Finance, Supply Chain Finance, Debt Collection, Accounts Receivable, Consumer Finance, and more
iLeasePro is a cloud-based Lease Management and Lease Accounting solution specifically developed for Lessees or Tenants of Real Estate and Equipment leases. iLeasePro has been developed by experienced real estate and accounting professionals not only to address the ASC 842 Lease Accounting Standard but also as a long term lease management solution. iLeasePro is a cloud based lease management and lease accounting software that helps mid-market companies comply with the FASB ASC 842
Uses artificial intelligence to analyze your contracts to help you find the information you need faster and more accurately. Next generation contract review platform powered by Artificial Intelligence.
The complex is designed to automate leasing management and performs a full range of operations from front-to back-office, developed on the basis of the latest technological advances. Cloud-based leasing management tool that assists firms with process automation, asset management and service operations.
RAAMP delivers commercial real estate lease abstraction, accounting & file management through its SAAS, subscription information management platform. RAAMP increases productivity between management teams, reduces the risk of missed revenue, and eliminates the need for multiple software and file management systems within a company. RAAMP is your company's all-inclusive hub," reducing the need for complex data migration and disparate legacy systems integration. Commercial real estate lease abstraction, accounting & file management through a SAAS, subscription information management platform.
STRATAFOLIO's cash flow and loan dashboards provide the ability to combine all your real estate companies into a single interactive dashboard in real-time. Once you connect your QuickBooks accounts, you'll have access to these powerful analytics. Track your CAM and Leases with ease from anywhere. Don't miss any lease rent escalations, and don't stress over CAM reconciliations anymore. Get alerts on which leases are expiring, which ones have rent escalations coming, and much more. Commercial real estate analytics system that manages cash flow, debt, leases, and investors with a direct QuickBooks integration.
Sequentra is a feature rich Software as a Service (SaaS) Real Estate lease management application. Clients manage their global property portfolio in one system, allowing for efficiencies in operational running costs and identifying portfolio-wide opportunities to increase profits, realize savings and mitigate risk. Sequentra provides real estate teams the best actionable insights to inform decision-making and build competitive advantage. Manage leased and owned locations by tracking critical dates, financials, occupancy and process workflow to manage client real estate.
LeaseMan includes a set of tools that makes the task of tracking an enormous amount of lease-related data possible in an easy-to-use yet powerful manner. These tools have been designed for use by the executive in charge of real estate, the individuals who negotiate leases as well as the staff in charge of managing leases. Features include: critical date tracking, automated alerts and contact and document tracking and reporting. Empowers lease managers with the proper tools to manage a lease portfolio at a cost in line with their budget.
Property management solution that helps manage rents, leases, payments, invoices, notice-tracking and more, especially in New York. Property management solution that helps manage rents, leases, payments, invoices, notice-tracking and more, especially in New York.
Allows prospective residents to submit their lease application electronically from anywhere. Allows prospective residents to submit their lease application electronically from anywhere.
Web-based lease abstracting & administration application built for commercial real estate owners and managers. Web based lease abstracting & administration application for commercial real estate owners and managers.
NFS Ascent is the next-generation platform for the 360 degree automation of all finance and leasing operations, from contract origination to complete contract lifecycle management up until termination. The suite includes CMS (Contract Management System), LOS (Loan Origination System) and WFS (Wholesale Finance System). Ascent is a platform that is capable of handling any volume at any complexity level. With a dynamic workflow, agile rule engine and business process manager. Manage risks, automate tasks to speed operations or even reengineer business processes using suite for asset finance&leasing industry.
Leasepath is a highly configurable front-office solution built on the Microsoft Dynamics cloud CRM platform, empowering equipment finance Lenders and Brokers of all sizes. Leasepath provides a secure platform which easily integrates with other core business applications and desktop productivity tools. Leasepaths powerful automation and analytics tools provide organization-wide visibility and actionable data to key personnel, allowing for fast and informed decision making. A highly configurable front-office solution built on the Microsoft Dynamics cloud platform, for equipment finance Lenders and Brokers
PACS-TOOLS provide the business intelligence for senior facilities executives to manage the performance of their Property Portfolio. PACS-TOOLS are designed to measure performance, monitor compliance and drive improvements consistently across the entire Real Estate Cycle - due diligence, business planning, transformation, operations, performance management and compliance. PACS-TOOLS supports all operating models; in-house, outsourced, management providers and TFM. Provides Business Intelligence for senior facilities executives to manage the performance of their Property Portfolio.
Nomos One is your trusted, fully compliant IFRS 16 lease accounting, lease management and contract management software solution. Perfect for property, equipment, vehicles and any type of asset, Nomos One will transform the way you manage your portfolio and give you complete confidence in your IFRS 16 (AASB 16) compliance. You'll benefit from event tracking and reminders, customisable fields and reports, easy document generation, and unlimited users, storage and support. Nomos One is your fully IFRS 16 compliant, all-in-one lease management, lease accounting and contract management software.
LeaseAccelerator offers the market-leading SaaS solution for Enterprise Lease Accounting, enabling compliance with the new FASB, IFRS, and GASB lease accounting standards. Using LeaseAccelerator's proprietary Global Lease Accounting Engine, users can account for all categories of leases including real estate, fleet, IT, material handling, and other equipment at an asset level. LeaseAccelerator also offers Compliance Essentials and managed service packages. LeaseAccelerator offers the market-leading SaaS solution for Lease Accounting, enabling compliance with ASC 842, IFRS 16, and GASB 87.
Trimble Manhattan provides a single system for managing the lifecycle & costs of real estate portfolios and facilities more efficiently and effectively. Its suite of modules cater to all aspects of real estate management - from financials, projects, lease administration and accounting; to maintenance, space planning, moves and energy management. Manhattan helps organisations make more informed business decisions, reduce costs, and increase operational, financial & environmental performance. Single system for the entire real estate lifecycle - from financials, lease and projects; to maintenance, space, asset & sustainability
ManageCasa is a modern, interactive, all-in-one, online and mobile property management platform that enables property managers and landlords to manage their properties, tenants, lease agreements, maintenance and accounting online from one easy place. ManageCasa automates the hard stuff, whether you work in an office or on the go, by allowing you to access all data, manage your rentals and financials, and stay in sync. ManageCasa's is a modern, online and mobile all-in-one property management software to efficiently manage properties in one place.
Secure cloud based portfolio lease management system that brings all your critical lease information into one central place. Secure cloud based portfolio lease management system that brings all your critical lease information into one central
Modular solution that allows your team to optimize intercompany leasing and subleasing operations providing automatic payment approvals, expense forecasting, rate and term modelling, and more. Modular solution for optimizing inter-company leasing and subleasing operations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Apps and cloud services designed for rental property management. Affordably priced for beginning investors including free apps and the first 3 tenants free. Rental property management apps for both iOS and Android.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based lease accounting and real property portfolio administration system that helps streamline the entire transaction lifecycle. Web-based lease accounting and real property portfolio administration system that helps streamline the entire transaction lifecycle.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based lease administration solution that helps businesses manage tax refunds and maintenance agreements, warranty data and more. Web-based lease administration solution that helps businesses manage tax refunds and maintenance agreements, warranty data and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ilambs is a web-based solution for tenant lease management, but can also run on your in-house server. ilambs provides the property management industry a way to track all lease information. Expirations, ticklers, maintenance, taxes, and insurance billings are automatic. Daily Cash Receipts, monthly billings, tenant delinquencies, late notices, and sales, are just part of ilambs. ilambs gives you the ability to print information at any time, for any time period, for any property/tenant. Lease management software for property managers of shopping centers, office complexes and industrial parks.
(0 reviews)
Bekijk profiel
State-of-the-art web-based Property Management and Facility Management Software for Corporate and Commercial Real Estate. Our flagship product, OnCite, offers powerful tools such as workflow management, tenant portal, preventive maintenance management, lease administration, accounts receivable, inspection management, survey management, and more. Web-based property management solution that helps commercial businesses streamline reporting, workflows, maintenance & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The Accruent product family features distinct product lines designed to serve the complex needs of specific industries. Each of these products allows you to manage the lifecycle of your locations within a single real estate management system. What differentiates these product lines is their deep industry-specific functionality developed over years of experience serving customers in our areas of expertise. With this unparalleled industry experience, Accruent has the real estate and facilities man Real Estate Management Software Product Lines
(0 reviews)
Bekijk profiel
Delivers single-point access to all your property and lease data. Delivers single-point access to all your property and lease data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Peruse Software provides Property Management software for both retail tenants and commercial landlords. Each solution is designed to meet the specific needs of the retail tenant or commercial landlord. Peruse Lease is offered as a client / server solution or as an internet based service. Peruse offers a variety of services designed to rapidly implement the software. Peruse Lease is an affordable approach to managing your lease portfolio. Peruse Lease is not designed for residential landlords. Provides the ability to control and manage retail real estate sites in order to significantly reduce operating expenses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Keeps your leases, properties, tenants and employees organized on track. Keeps your leases, properties, tenants and employees organized on track.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based lease management solution for real estate departments that helps with renewals, payments, and other lease-related activities Web-based lease management solution for real estate departments that helps with renewals, payments, and other lease-related activities
(0 reviews)
Bekijk profiel
We develop lease and contract management solutions so that our customers can manage their portfolios of contracted assets in a manner that minimizes risk, maximizes value, and offers actionable insights that result in process improvements. In short, we turn your unloved, often misfiled contracts into assets with real, measurable value and often leverage-worthy assets. Evolves existing contracts into accurate, mission critical asset portfolios.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With over 30 years of experience, Planon is the leading global provider of innovative software that supports corporate real estate and facility managers in optimizing the performance of their workplace by simplifying business processes and reducing costs. Furthermore, Planon delivers an integrated software platform that helps commercial service providers to increase operating efficiency and customer value through radical process automation and seamless system integration. An integrated platform that helps real estate and facility managers to increase operating efficiency through process automation.
Ryznware Loan & Lease Software has been designed for specific finance sectors including: Automotive/Vehicles, Equipment Leasing, Consumer, Captive Finance and others. Start with an already extensive core system to match your sector and then tailor it to your exact needs and unique business model. Include all of your lending activities from origination to termination all while achieving total control of your loan or lease portfolio. Designed for asset-based finance, addresses the complete lending life cycle from origination to contract termination.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Constellation Financing Systems is the premier software and service provider to leading financial institutions, leasing companies and equipment manufacturers. From prospecting to inventory management, ASSET will allow you to manage fixed and floating rate leases and loans, create syndicated agreements with an unlimited number of parties, and manage multiple third party investments, such as participations and subsidies or blind discounts. Manage fixed and floating rate leases and loans, create syndicated agreements, and manage multiple third party investments,
(0 reviews)
Bekijk profiel
Progen is a Lease and Property Management software with full accounting suite including IFRS 16 compliance. Developed to encounter the most detailed lease administration and configurable to suit any industry or organizational structure. Our flexible and process-centric software has a user-friendly interface and integrates with other software, including all major ERP-systems. Progen caters for both Landlord and Tenant leases and including the ability to handle complex sub-leasing situations. Property management solution that enables businesses to manage leases, rent reviews, budgeting, documents, and more.
Cassiopae is a global leader in finance and asset management software. We have been helping businesses reduce operating costs, cost of ownership, and risk for over 25 years. Today, 500+ customer sites on 4 continents are using Cassiopae software to help manage their front-to-back lending, leasing, real estate asset, and fleet management portfolios. Web-based interface that helps businesses manage fleet, lending, equipment finance, asset, property and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Effective Built In Marketing Tools, Eliminates/Streamlines administrative overhead, Improves lead flow and generates better quality leads, Prospecting tools built for CRE, track by SQFT, Categories, Lists, etc., Website integration for Property Search, Investors & Tenants, Optional Lease Tracking & Work Order Management. Retail Brokers: Marketing Automation, Tracking, Reporting & Inventory; w/Integrated blast e-mail, tracking opens, clicks, etc.
Simplify lease accounting and reduce occupancy costs. Automated creation of real estate and asset-lease contracts and payment schedules, streamlined lease accounting controls. Simplify lease accounting and reduce occupancy costs - create contracts and payment schedules and streamline accounting controls.
A best-of-breed, end-to-end financing platform for leasing and lending around the world. Sopra Banking Software provides banks and specialized lenders with an unrivaled solution for loan servicing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Land management suite that helps businesses manage lease acquisitions, administration, reporting, documenting and more. Land management suite that helps businesses manage lease acquisitions, administration, reporting, documenting and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
REportfolio is a complete software solution for the management and administration of diverse property and asset portfolios, including multiple leased, owned, and revenue-generating properties. With REportfolio, your team can forecast occupancy costs, track and report payments and receivables, and be reminded of critical lease dates as they are approaching. Track owned and leased site information, office and land leases, permits, easements, equipment leases, plus any number of agreement types. Real estate lease management solution that helps businesses administrate diverse asset and property portfolios.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Since 1989, LTi Technology Solutions, formerly LeaseTeam, Inc., has been setting the standard for equipment finance and leasing software solutions. With over 240 customers worldwide, LTi offers a competitive edge in a multi-billion dollar industry. LTi¿s ASPIRE platform is the preferred leasing software solution among the most prominent businesses within the equipment finance industry. LTi¿s ASPIRE platform is the preferred leasing software among the most prominent businesses within the equipment finance industry.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Administration solution with critical lease dates tracking and occupancy cost forecasting for multiple owned and leased properties. Administration solution with critical lease dates tracking and occupancy cost forecasting for multiple owned and leased properties.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Lease reporting solution for hire-purchases, finance leases, and operating leases from lessor or lessee perspective. Lease reporting solution for hire-purchases, finance leases, and operating leases from lessor or lessee perspective.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Real estate management applications for leases, spaces, and assets. Built on top of the world best CRM platforms including Salesforce.com, Oracle Fusion CRM and Microsoft Dynamics CRM. Real estate management applications for leases, spaces, and assets. Built on top of Salesforce. com
(0 reviews)
Bekijk profiel
LITEHAUS360 was specifically created for brokers. This is not an enterprise product so it won't cost your small business an arm and a leg. What is does provide is powerful integration with Microsoft Outlook and TimeValue Software's industry standard T-Value math engine. LITEHAUS360 gives enterprise functionality to small business enabling you to manage your business like the big boys. Manage the entire lease process with this business solution for lease brokers that integrates with TimeValue and Outlook.
Industrial and commercial real estate lease analysis solution fro Windows. Industrial and commercial real estate lease analysis solution fro Windows.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Lease Notes is an affordable web-based lease management tool providing a powerful and cost effective solution for managing your leases. Our years of experience in lease administration, transactions and tracking software mean time proven solutions for real estate professionals like you. Whether you have a few dozen or a few thousand leases to manage, Lease Notes has software solutions for managing your lease portfolio. Contact us today to see how Lease Notes can help. Lease Notes is an affordable web-based lease management tool providing a powerful and cost effective solution for managing your leases.
(0 reviews)
Bekijk profiel
BusyOwners.com is an online aplication that simplifies the lease management process for property owners/landlords. Owners often ends up spending lot of time and effort in managing single/multiple properties, tenants, income and expenses. Compiling reports and calculating tax makes the process much complex.This application allows you to manage leases anytime anywhere. Saves you time and safeguards data at a common place. Features include Dashboard, leases, invoices, income, expenses & reports. An online software to manage leases, email invoices, generate detailed reports of income, expenses, TDS & service tax.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Control HQ helps companies easily and comprehensively manage and forecast contracts, subscriptions and leases. Import existing or enter new data and documentation to track all of your contracts and assets. You get full visibility into recurring cost and receivables, dashboards, advanced reports and contract audit so you can confidently make financial projections far more accurately. Control HQ is a cloud-based contract monitoring software that allows you to easily and comprehensively manage and forecast contracts.
Bekijk profiel
A complete software solution for tribal housing authorities and property managers. This system is built on Micrsoft Dynamics GP. A complete software solution for tribal housing authorities and property managers. This system is built on Micrsoft Dynamics GP.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The system can handle both consumer leases and commercial leases. For accounting, FASB13 / ASC 842 rules are followed for the amortization of unearned income for a capital lease. Rental income and depreciation are reported for an operating lease. TURBO-Lease can calculate payoffs taking either lease accounting approach. FASB91 is followed for Initial Direct Cost. Our TURBO-Lease product is a lease accounting software application capable of servicing equipment lease and vehicle lease portfolios.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web based solution for property owners. Features include expense tracking, rent collection, and background checks. Web based solution for property owners. Features include expense tracking, rent collection, and background checks.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CL Lease is a cloud-based, end-to-end leasing solution that enables lessors to efficiently manage equipment and vehicle leases from origination to end of life. CL Lease can automate operations, manage and track multiple assets in a single lease and manage repossessions and returns. It integrates the work of collection agents, repossession agents, equipment resellers, and dealers. CL Lease can can automatically apply fees, and calculate taxes and payments through ACH payments and credit cards. CL Lease is a cloud-based, front-to-end leasing solution that enables lessors to efficiently manage equipment leasing
(0 reviews)
Bekijk profiel
ManagePath was created to give Corporate Real Estate decision makers the information and insight necessary to effectively and efficiently develop, execute and report on your corporate real estate portfolio strategy. It is a highly integrated lease administration and portfolio management system empowering you to manage, analyze, automate, review and report on a full range of tasks occurring from the start to finish of a locations lifecycle. The leading corporate real estate enterprise solution providing a comprehensive suite of tools centered around Portfolio Management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based lease analysis application which allows anyone to analyze and compare office, retail and industrial leases. Web-based lease analysis application which allows anyone to analyze and compare office, retail and industrial leases.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Innervision are providing organisations with an essential solution to the new IFRS 16 and FASB Topic 842 lease accounting standards. LOIS, Innervision's lease management / lease accounting system offers a centralised platform to record, document and manage your organisations multi asset lease portfolio and produces the required IFRS 16 / US GAAP lease accounting reports. Cloud-based lease management platform that enables businesses to organize, report and manage new and existing lease portfolios.