188 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Laat je bedrijf groeien, focus op je klanten en laat SimplePractice de rest afhandelen. Binnen slechts enkele minuten kun je volledig papierloze intakes verzenden, veilig communiceren met klanten, automatisch worden betaald, gratis afspraakherinneringen verzenden en je bedrijf zelfs onderweg runnen met deze best beoordeelde mobiele app. Gebruik het klantenportaal om buiten sessies contact te onderhouden, verzekeringen naadloos te factureren en overal sessies te houden met behulp van Telehealth. Probeer het vandaag nog gratis en zie waarom duizenden klanten SimplePractice als nummer 1 hebben bestempeld. Stap vandaag nog over op SimplePractice en sluit je aan bij meer dan 40.000 klanten met bloeiende gezondheids- en wellnessbedrijven.
Het NextGen pakket voor gezond gedrag is het eerste volledig geïntegreerde ambulante platform dat is ontworpen om opnieuw uit te vinden hoe klinische informatie wordt gedeeld tussen zorgverleners. De schaalbare oplossing stelt zorgaanbieders in staat om unieke productiviteitstools te gebruiken die innovatieve zorgopties mogelijk maken. Groepen kunnen gebruik maken van medische, tandheelkundige en gedrags-/geestelijke gezondheidsinformatie binnen hun residentiële, intramurale en poliklinische programma's om een betere patiëntervaring te bieden en de efficiëntie te verbeteren. Eén geïntegreerde oplossing om je te helpen een meer holistisch beeld te krijgen van de medische, tandheelkundige en gedragsgegevens van je patiënten.
Bekroond met de BEST VALUE AWARD door Capterra! De beste keuze voor praktijkbeheer! Complete beheeroplossing voor therapiepraktijken met live online chat en videosessies, aangepaste vragenlijsten en formulieren, e-mailberichten, planning en agenda, offertes en facturering, behandelplannen en meer. CounSol.com maakt het runnen van je praktijk EENVOUDIG, GEORGANISEERD en VEILIG. Probeer het vandaag nog! Probeer nu 14 dagen gratis! (Geen creditcard vereist.) Bekroond met de BEST VALUE AWARD! De beste keuze voor praktijkbeheer! Deze oplossing maakt het runnen van je praktijk EENVOUDIG, GEORGANISEERD en VEILIG. Probeer dit product gratis!
EDP-software met invoegtoepassing voor Wiley Planners, Telehealth voor online therapie, mobiele app, klantportaal, DSM/ICD-codes, voortgangsnotities, behandelplannen, ontslagnotities, beoordelen en ondertekenen van notities, en aangepaste formulieren. Factureringsfuncties: PQRS, claims en ERA/EOB, superfacturen, creditcardservice, batchfactuur/claims. Synchroniseer met Google/iCal. Herinneringen via spraak, sms, of e-mail. Talloze rapporten omvatten: Loonlijst, personeelsfacturering, enz. Onbeperkte documentopslag, onbeperkte ondersteuning. Probeer dit product gratis uit. Software voor EPD/EDP en therapienotities voor praktijken van elke omvang in de geestelijke gezondheidszorg. Veel functies en rapporten. Eenvoudig te gebruiken. Gratis uit te proberen.
TherapyNotes, vertrouwd door meer dan 60.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg, helpt gedragstherapeuten hun praktijken efficiënter te beheren via een gebruiksvriendelijk, veilig platform voor notities, facturering, planning en meer. TherapyNotes vereenvoudigt administratief werk, waardoor artsen meer tijd en energie krijgen om zich te concentreren op het bieden van effectieve zorg aan hun cliënten. EMD-software van TherapyNotes, vertrouwd door meer dan 60.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg, helpt therapeuten hun praktijken efficiënter te beheren.
De webgebaseerde software voor medische facturatie van Kareo voor geestelijke gezondheidspraktijken met geïntegreerde elektronische claimverwerking is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Met prijzen voor niet-medische hulpverleners vanaf $ 80, is er geen reden om je niet aan te sluiten bij de 50.000 hulpverleners die Kareo gebruiken. Met Kareo kun je afspraken plannen, vergoeding door de verzekering controleren, e-claims verzenden, elektronische verzekeringsbetalingen ontvangen, incasso's beheren, documenten online opslaan en aangepaste rapporten afdrukken. De webgebaseerde software voor geestelijke gezondheidspraktijken met elektronische claimverwerking is een uiterst gebruiksvriendelijke oplossing.
DrChrono EDP's robuuste functies voor praktijkbeheer van deze alles-in-één cloudgebaseerde mobiele EDP wordt geleverd met spraak-naar-tekst en aangepaste sjablonen/formulieren voor effectieve dossiervorming. Met DrChronos PM-software krijg je een live claimfeed voor facturering en betalingsverwerking, het genereren van HCFA/superfacturen en e-faxintegratie. Geschiktheidscontroles in realtime helpen je bij het controleren van de patiëntgegevens en aangepaste afspraakherinneringen kunnen per e-mail, sms of telefoon in willekeurige volgorde worden doorlopen. Kijk voor studenten bij DrChrono University. DrChrono cloudgebaseerde alles-in-één mobiele EDP met PM, inclusief live claimfeed, realtime geschiktheidscontroles en aangepaste afspraakherinneringen.
CareLogic is een webgebaseerd en gebruiksvriendelijk EMD-platform (elektronisch medisch dossier) dat is ontworpen voor ondernemingen op het gebied van gezond gedrag en human services met minimaal 40 gebruikers. Dit sterk configureerbare EMD-platform helpt bureaus betere resultaten te ondersteunen en gezondere gemeenschappen op te bouwen met een robuust pakket van functies, waaronder planning, intake, behandelingsplanning, servicedocumentatie, e-prescribing, consumentenbetrokkenheid, facturering en rapportage. CareLogic is een gebruiksvriendelijk EMD-systeem (elektronisch medisch dossier) voor organisaties op het gebied van gezond gedrag en human services.
Therasoft Lite praktijkbeheer kost slechts $ 19 per maand per therapeut. Worstel je met je onbetaalde claims? Probeer deze service voor debiteurenbeheer. De oplossing voor praktijkbeheer met marketing, beheer, klinische activiteiten en facturering in één uitgebreid pakket. Een professionele website. Online beveiligde video. Creditcardverwerking. Mobiele apps voor artsen en klanten in Android en iOS. Bevat zelfs een gratis vermelding in de directory Zoek een therapeut. Therasoft Lite is software voor praktijkbeheer voor een aantrekkelijke prijs, slechts $ 19 per maand per arts. Verscheidenheid aan medische documenten.
IntakeQ provides beautiful and secure electronic intake forms for health professionals, enabling them to offer an amazing onboarding experience, while also optimizing and streamlining the intake process. As a bonus, IntakeQ also offers powerful practice management features, including scheduling, payment, appointment reminders, secure messaging, telehealth, invoicing and insurance billing. Affordable pricing, 14-day free trial, no credit card required, no software to install. Send secure intake and consent forms privately to your clients. HIPAA compliant, e-signature support, online booking and payment
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor de gezondheidszorg. Ideaal voor individuele en groepspraktijken die zich richten op gedragstherapie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie en andere specialiteiten in de gezondheidszorg. HIPAA-conform en voldoet aan de normen van de verzekeringssector. De betaalbare prijs en krachtige functies zorgen ervoor dat het een uitstekende waarde biedt voor je geld. Kies uit meer dan 200 therapienotitiesjablonen die zijn ontworpen door professionals zoals jij. Meer dan 200 verschillende therapienotitiesjablonen ontworpen door professionals in de sector. Eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Volledig uitgeruste software.
Valant's integrated EHR and practice management suite is the gold standard of software for the behavioral health industry. Designed by a practicing psychiatrist, we understand the nuances of your workflows and have incorporated unique functionality to improve your clinical outcomes, make your practice more efficient, and reduce your liability. Easy-to-use and cloud-based, organizations can track patient progress with our treatment planning tools and quantifiable clinical outcome assessments. Improve clinical outcomes and make your behavioral health practice more efficient with Valant's EHR and Practice Management Suite.
Verbeter de patiëntenzorg met de volledig geïntegreerde, gebruiksvriendelijke, cloudgebaseerde IT-oplossingen voor de gezondheidszorg van InSync. De elektronische medische dossiers, praktijkbeheer- en factureringssoftware zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van aanbieders op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en drugsmisbruik. Aanpasbare werkstromen en dashboards, geïntegreerde planning, facturering en e-prescribing, geïntegreerde telegeneeskunde en te installeren op mobiel. De elektronische medische dossiers, praktijkbeheer- en factureringssoftware zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van aanbieders van geestelijke gezondheidszorg.
Als je op zoek bent naar een langdurig, stabiel EMD-bedrijf dat jou en je praktijk leert kennen en ondersteunt, ben je aan het juiste adres. Uitstekend beoordeelde implementatie en het enige EMD dat gratis voortdurende aanpassingen en gepersonaliseerde training per praktijk en aanbieder levert, met live in de VS gevestigde ondersteuning 24/7/365 en betaalbare all-inclusive prijzen. Op maat gemaakt voor jou. Eenvoudig te gebruiken. Betrouwbaar. Uitstekend beoordeelde EMD-implementatie. Jouw eigen factureringssysteem of dat van dit platform. Al meer dan 15 jaar vertrouwd.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnotities, klantfacturering, online boekingen, 2-weg sms-chat en nog veel meer. Klanten variëren van individuele artsen tot grote praktijken met meerdere locaties en bestaan meestal uit fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, podologen, massagetherapeuten, natuurgeneeskundigen, osteopaten, chiropractoren of counselors en dergelijke. Praktijkbeheersoftware die alles biedt wat je nodig hebt om je kliniek als psycholoog of professional in de geestelijke gezondheidszorg te stroomlijnen.
RXNT's cloud-based healthcare software optimizes the behavioral and mental health patient care experience. Increase productivity and improve RCM with the integrated PM system, and streamline your practice workflows with the certified EHR solution. Providers get real-time health and prescription history at the point-of-care. 'Smart' keys and forms enhance customization and eliminate redundancy for maximum efficiency. And, single sign-on (SSO) simplifies operations for multiple locations. Optimize the patient care experience for behavior & mental health patients with RXNT's cloud-based Practice Management and EHR systems.
Complete oplossing voor praktijkbeheer met boeken, plannen, facturering en patiëntendossiers. Complete oplossing voor praktijkbeheer met boeken, plannen, facturering en patiëntendossiers.
Een van de eerste EPD's voor de geestelijke gezondheid: gratis proefversie van 30 dagen. TherapyAppointment 2.0 legt de lat hoger voor het beheer van therapiepraktijken. TherapyAppointment EPD is ontworpen voor en door therapeuten en biedt gestroomlijnde online planning, elektronische claims, notities/dossiers van groeps- of individuele therapie en HIPAA-conforme berichtenfunctie. Gratis 30 dagen proefperiode inclusief telefonisch contact, gratis persoonlijke onboarding om je op weg te helpen. Dit platform stelt je in staat om te doen wat je het liefste doet. Jij levert de therapie, en dit platform regelt de rest. Op grote schaal gebruikt, HIPAA-conforme op geestelijke gezondheid/therapie gerichte EPD voor praktijkbeheer, ontworpen door een therapeut, live klantenondersteuning.
Cloud-based virtual care & clinic management for mental health & addiction focused organizations. White labeled HIPAA & PIPEDA compliant 1-1 and group video, instant messaging, and clinic automation tools. Available on any device or browser. EMR integrations, custom analytics, online client scheduling page. Launch your own secure virtual care service and scale with the support of the OnCall team. Easy to use, reliable and no hardware needed. Trusted by over 5,000 providers & organizations. OnCall Health works with clients to power and launch their own scalable and secure virtual care service.
How can PIMSY help your agency stay afloat during COVID-19? PIMSY offers all of the functionality needed to make your life easier during this intense time - and to run your organization fully remotely. We've had all of these features in place for years: comprehensive telehealth; provider / clinician portal; client / patient portal; EHR instant messaging; appointment reminders; HIPAA-compliant work-from-home... and so much more! Contact us to see if PIMSY's the right fit for your agency. PIMSY is comprehensive, flexible and affordable EHR for mental & behavioral health, including inpatient, substance use, and psychiatry.
ICANotes is het belangrijkste EMD voor de specialisatie gedragstherapie. Het werkt met alle klinische disciplines in zowel poliklinische als intramurale instellingen om de meest klinisch robuuste en intuïtieve dossieroplossing voor deze specialisatie te leveren. ICANotes biedt het enige 100% volledig geconfigureerde EMD dat beschikbaar is voor gedragstherapie en verslavingszorg. ICANotes is ontworpen door een psychiater en is een aanpasbare, gecertificeerde EMD- en praktijkbeheeroplossing die ideaal is voor praktijken van elke omvang. Betere notities, minder typen - ICANotes biedt het enige 100% volledig geconfigureerde EMD dat beschikbaar is voor gedragstherapie en verslavingszorg.
Online planning en praktijkbeheer voor instellingen voor gedragsgezondheid. Plan afspraken, stuur interactieve afspraakherinneringen, volg de aanwezigheidsgeschiedenis van de patiënt. Verstuur de intakeformulieren van klanten veilig en gebruik de SOAP/DAP-behandelingsnotities of gebruik de formulierenbouwer om je eigen formulieren te maken. Beveiligde personeelschat, wachtlijst, belangrijke statistieken, Stripe-betalingen, aangepaste rapportage en zoeken op postcode voor mobiel personeel. Maakt volledige HIPAA-naleving mogelijk. Stroomlijn het hele afspraak- en notitieproces. Beheer meerdere medewerkers, diensten en locaties.
CentralReach is a leading EMR, practice management, and clinical platform for Applied Behavior Analysis (ABA) therapy providers. The web-based, HIPAA-compliant system integrates scheduling, billing, claims, clinical data collection, clinical programming, a mobile app, and more. Additional solutions include precision teaching, learning management/training, data warehouse and business intelligence reports, and managed billing services. CentralReach is trusted by more than 1,000 therapy practices. CentralReach is a leading EMR, practice management and data collection platform for Applied Behavior Analysis (ABA) therapy providers.
75Health is de EMD (elektronisch medisch dossier)-software waarbij het niet alleen om papierloos draait. Het gaat ook om het inprenten van een traditie van gesimuleerd en vereenvoudigd werken met intelligente systemen die artsen helpen efficiënt te werken en de patiëntenzorg te verbeteren. Het werkt met een cloudgebaseerde technologie en is kostenefficiënt, snel en veilig. 75Health is een poging om de relatie arts-patiënt te verbeteren. Volg, bewaar en stuur patiëntinformatie met succes door van de ene naar de andere kant. 75Health-platform is een cloudgebaseerd EMD-platform voor artsen, klinieken, ziekenhuizen en individuele artsen.
Alleen in september: ontvang 1 maand gratis. Therabill is alles-in-één, webgebaseerde praktijkbeheersoftware voor logopedisten, ontwikkelingstherapeuten, maatschappelijk werkers, specialisten op het gebied van gedrag/geestelijke gezondheid, psychologen en voedingsdeskundigen. Tot de functies behoren documentatie met aanpasbare sjablonen en faxmogelijkheden binnen het systeem; planning en automatische afspraakherinneringen; en onbeperkte elektronische indiening van claims bij duizenden verzekeringsmaatschappijen en overheidsbetalers. Therabill is alles-in-één, webgebaseerde praktijkbeheersoftware voor specialisten in de gedrags- en geestelijke gezondheidszorg en logopedisten.
Webgebaseerd EMD dat specifiek is ontworpen voor gedragsgerichte zorgorganisaties met 20 of meer gebruikers. Epitomax is te gebruiken door mobiele medewerkers en in een kantooromgeving. Gebruik formulieren uit de bibliotheek of laat het Epitomax-artsenteam je klinische formulieren in Epitomax aanpassen, inclusief de werkstromen en vervaldatumregels. Epitomax is clearinghouse-agnostisch en ONC-gecertificeerd met functies zoals touchscreen handtekeningvastlegging, patiëntenportaal, creditcardverwerking, etc. Gedragsgerichte zorg EMD voor grote dienstverlenende organisaties met meerdere zorgniveaus en/of complexe vereisten.
AZZLY Rize is a top-rated addiction treatment and behavioral healthcare-specific EHR, Telehealth Ready and RCM system. We serve small, medium, and large organizations. Rize is very customizable and scalable. Features include e-check-in, scheduling, appointment reminder, EHR, treatment plans, progress notes, outcome measurement tools, medication management, withdrawal management, e-prescribing, EPCS, PDMP, patient communication tools, and electronic billing and claims submission. AZZLY Rize is an all-in-one addiction treatment and behavioral healthcare EHR/RCM solution, for small, medium, and large organizations.
***Alleen voor 10+ gebruikers***Vanaf $ 500 per maand. Best beoordeeld in Capterra EPD Reviews Comparison Grid. Vrijwel geen verandering in workflow of leercurve: de software neemt jouw papieren formulieren in en maakt een letterlijke elektronische kopie die is ingevuld in het EMD. Jouw formulieren. Jouw werkstroom. Jouw manier | Cloudgebaseerd | Mobiel | Achterstallige notities | Automatisch ingevuld | Rapportage over elk veld | Groepsnotities | HR | Dashboard | CRM | Rx | Labs | Afspraakherinneringen | Facturering | ONC | Intern | Polikliniek | Vergelijk met Netsmart | UBO4 *********Alleen voor 10+ gebruikers******De software neemt jouw papieren formulieren in en maakt een letterlijke elektronische kopie die is ingevuld in het EMD.
CureMD EMR is uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Het systeem is specifiek ontworpen voor elke klinische specialiteit en kan worden aangepast aan de klinische vereisten van elke individuele aanbieder. CureMD EMR biedt clinici de hulpmiddelen om de kwaliteit en standaardisatie van zorgprocessen te beheren om de variabiliteit in de klinische praktijk te verminderen en de resultaten te verbeteren. Zinvol gebruik en CCHIT-gecertificeerd. Prijzen: $ 295/maand Elektronische patiëntendossier (EPD) geïntegreerd met praktijkbeheer, facturering en planning om je activiteiten te optimaliseren.
Op internet gebaseerde verzekeringsfacturering, incassoservice en praktijkbeheer voor aanbieders binnen de geestelijke gezondheidszorg. Een webgebaseerde software voor facturering binnen de geestelijke gezondheidszorg. De software biedt een volledige reeks diensten op basis van je behoeften. Een paar opties die er voor je beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld "Volledige service", dit omvat het indienen en opvolgen van je claims, afwijzingen en weigeringen. Het plaatsen van je verzekeringsbetalingen. Je hebt toegang tot het inplannen van je patiënten en het bijhouden van patiëntendossiers. Op internet gebaseerde oplossing voor verzekeringsfacturering, incassoservice en praktijkbeheer voor aanbieders binnen de geestelijke gezondheidszorg.
TheraScribe is sinds 1997 de belangrijkste behandelingsplanningssoftware die gebruikmaakt van Wiley Practice Planners. Maak eenvoudig uitgebreide en complete patiëntendossiers met behulp van geïntegreerde behandelplannen en voortgangsnotities. Pas schermen, bibliotheken en rapporten aan je praktijk aan. Een oplossing voor behandelingsplanning en praktijkbeheer met behulp van Wiley Planner-modules voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg.
BestNotes is a cloud based, HIPAA compliant EHR and CRM. Enjoy practice management from A to Z with a special focus on marketing/admissions and outcome measures. Billing, fully customizable documentation, scheduling, telehealth, e-prescribe, e-MAR, credit card processing, lab results, patient portal, human resource management, administrative tools and so much more! Try BestNotes today with no upfront fees, month-to-month contract, unlimited training and support for one low monthly price. BestNotes is a revolutionary EHR and CRM specifically designed for the Behavioral Health field.
Sluit je aan bij bijna tweeduizend therapeuten die zijn overgestapt naar KASA. Zonder voorafgaande kosten en met een vereenvoudigde workflow binnen webgebaseerde software maakt dit platform het gemakkelijk om in één volledig geïntegreerd portal toegang te krijgen tot je agenda, klinische bestanden en factureringsgegevens. Dit platform biedt HIPAA-conforme antwoorddiensten voor de telefoon, complete factureringsoplossingen en een gebruiksvriendelijk EPD-systeem, met financiële rapporten, notitiesjablonen, agenda's, een patiëntenportaal, herinneringen voor afspraken en geïntegreerde creditcardverwerking. Dit platform biedt complete facturering, antwoorddiensten voor de telefoon, inloggegevens, en een EPD-systeem voor therapeuten in een particuliere praktijk voor geestelijke gezondheid.
Comprehensive, online foster care and social services tracking, management & reporting software to help a wide variety of mental health and social service agencies administer programs and services, track client admission and manage client treatment & outcomes. Requiring minimal IT infrastructure, KaleidaCare Solutions7 is priced according to your needs. Organizations can input, review and manage information from the office, home or any Internet-enabled computer or device. Contact us today! Comprehensive, on-line foster care and social services tracking, management and reporting outcomes software solution.
Stroomlijn je workflow en verhoog de efficiëntie met IMS, de alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing. Deze bekroonde intelligente medische software is ontworpen door artsen voor artsen en is geschikt voor meer dan 35 specialiteiten en praktijken van elke omvang. Gebruik technologie die zich aanpast aan je praktijk, niet andersom. Bijna elk aspect van deze software is 100% aanpasbaar en afgestemd op je exacte specificaties. Plan een gratis live demo op de website. De alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing die zich aanpast aan je praktijk. Ontworpen voor geestelijkegezondheidspraktijken.
Webgebaseerde software voor het beheer van geestelijke-gezondheidszorgpraktijken met functies variërend van facturering tot claimbeheer en klantbeoordeling. Webgebaseerde software voor het beheer van geestelijke-gezondheidszorgpraktijken met functies variërend van facturering tot claimbeheer en klantbeoordeling.
ClinicSource biedt een volledig geïntegreerd online systeem voor EMD- en praktijkbeheer voor therapiepraktijken van elke omvang. ClinicSource helpt zorgverleners meer tijd door te brengen met patiënten en minder met papierwerk. Duizenden therapeuten in de hele VS profiteren van deze gebruiksvriendelijke webgebaseerde software, die dienstverleners in staat stelt om al hun planning, documentatie en facturering te stroomlijnen en te integreren. ClinicSource is volledig HIPAA-conform en ONC-ACB 2014-gecertificeerd. Ontworpen door therapeuten. Volledig geïntegreerde therapieplanning, documentatie en facturering in een krachtig webgebaseerd systeem.
Webgebaseerde software voor praktijkbeheer van Therapy Partner omvat voortgangsnota's, planning/agenda's, facturering, verklaringen voor verzekeringen, en nog veel meer. - Voortgangsnota's - Clientplanning en geavanceerde agenda - Accepteer creditcards - E-mail verklaringen voor verzekering - Volg je inkomsten Therapy Partner is uniek ontworpen om particuliere beoefenaars te helpen tijdige betalingen te garanderen op een manier die het therapeutische proces niet belemmert. Webgebaseerde praktijkbeheersoftware met voortgangsnota's, planning, facturering, cliëntoverzichten en meer. Gratis proefversie.
Electronic documentation software for mental health and substance use disorder service providers. Our software offers case management, client tracking, and an Electronic Health Record (EHR) all under one roof - with specific functionality for the needs of mental health agencies. Our software is HIPAA-compliant, federally certified as an EHR, and offers full interoperability as you navigate the new landscape of care coordination and value-based care. Electronic documentation, case management and client tracking software for mental health and substance use disorder service providers.
Wecounsel, provides online video conferencing software and supporting client management/engagement tools for mental health providers, clients, and healthcare organizations. Our cloud-based, HIPAA-compliant solution serves as a one stop office for mental health professionals. All users have access to client mgmt, messaging, scheduling, document mgmt, video, and an e-commerce solution. Free video only and directory plan available. Private labels and development for custom workflow available. Wecounsel, an online counseling and engagement solution for mental health providers, and behavioral service providers.
TheraManager Mental Health is gebruiksvriendelijke, aanpasbare, alles-in-één EMD- en praktijkbeheersoftware voor de geestelijke gezondheidszorg. Het omvat planning, elektronische facturering, beoordelingen, behandelplannen, voortgangsnotities, elektronisch voorschrijven en meer. TheraManager is vanaf overal toegankelijk. Het platform biedt maandelijkse abonnementen op TheraManager zonder dat je software hoeft te kopen en met jouw keuze van hosting: cloudgebaseerd of lokaal in je kantoor. Bekijk de video en download een gratis proefversie. Beheer je planning, facturering, EMD, recepten en boekhouding met één enkele geïntegreerde oplossing.
The eRecord is een betaalbare ($ 44,75 per maand) cloudgebaseerde en ONC-gecertificeerde EDP voor gedragsgezondheid met klinische documentatie, patiëntboekhouding, geïntegreerde claims, planning met e-mailherinneringen, ePrescribing (met inbegrip van gereguleerde stoffen en lab), telepsychiatrie, veilig berichten versturen, resultaten, rapportage, patiëntenportaal en nog veel meer. Clinici kunnen teletherapie uitvoeren vanuit hun browser. Het is eenvoudig en veilig en er zijn geen plug-ins of downloads vereist. Betaalbare ONC-gecertificeerde EDP en praktijkbeheersysteem voor gedragsgezondheid. Inclusief telepsychiatrie.
Patient billing, insurance claims (paper and electronic), notes and scheduling, ShrinkRapt does it all, without monthly fees saving you hundreds or even thousands of dollars. Your purchase can be customized so you only pay for the features you need. After you purchase, you always have access to your information because you own a software license, unlike online programs, where you loose access to your information if you stop paying the monthly fee. Simple practice billing with no annual or monthly fees. Send statements and insurance claims for up to 50 patients, only 99 cts.
Mimo creates HIPAA Compliant personalized progress notes with minimal to no typing. It can cut your note-taking time by up to 70% so you don't miss a moment. Features include: Over 70 Standard Templates Creat your own Templates No Typing Templates Handwritten Notes AES-256 bit Encryption Personalized Notes Pre-populated notes Editable Notes Sharable Notes Printable Notes Dictate Notes easily Support multiple CPT and Diagnosis Codes Cloud and mobile software for all kinds of clinicians that helps automate and personalize the processes of taking progress notes
electronic Clinical Record (eCR) is an enterprise-level EHR solution for agencies with more than 10 users and provides solutions for a variety of service types. Inpatient, Outpatient, Community Based Services, and Medication-Assisted Treatment with medication dispensing functionality and dedicated billing services. Our self-service design gives agencies the ability to create your own forms and includes them in your own visual reporting tool without ever having to call us. eCR is an EHR solution for 10+ users for Inpatient, Outpatient & MAT with self-service form creation, visual report building & billing
Powerful, elegant charting and practice management, designed by & for mental health providers. Clean, easy-to-use screens, e-prescribing of controlled substances in all 50 states, responsive customer support, and a base plan that's free as well as extremely affordable premium plans and add-ons. Powerful, elegant charting and practice management, designed by & for mental health providers
Our mission to make health care uncomplicated in Brazil, empowering independent doctors, for better quality health. We believe that healthcare professionals should not be concerned with technology issues. With that in mind, we offer an efficient and extremely easy-to-use system, allowing our users to increase their productivity, reduce costs, reduce the lack of patients and save time so they can focus on what they like to do most: taking care of their patients We offer an efficient and extremely easy to use system, which meets from the appointment scheduling to the post-service.
HIPAA Compliant video conferencing and practice management software HIPAA Compliant video conferencing and practice management software
Theralytics is a practice management software designed for ABA providers. Theralytics takes care of billing, payroll, scheduling, documentation management and much more on a user-friendly, affordable, and HIPAA compliant platform. Applied behavior analysis solution that enables users to manage scheduling, billing, data collection, payroll, and more.
Designed for mental health professionals. Includes full access to Wiley PracticePlanners - treatment, note, & homework planners. All the information you need is usually within one or two clicks away. Fully HIPAA secure. 100% web-based system. Access your patient records and notes from any computer in any location; no software to install; no back-up hardware to maintain. Apple, Windows, Linux. All are welcome. Focus on your practice, not your technology. Web-based EHR system that offers psychologists treatment planning, appointment scheduling, document management, and payment tracking.
ClinicTracker is a robust, future-proof mental health and substance abuse EHR. Dr. Michael Gordon, a renowned clinical psychologist, and Joshua Gordon, an award-winning software engineer, founded the company in 2000. ClinicTracker's powerful software empowers your agency to succeed. ClinicTracker automates all of your clinic routines, boosts staff productivity, increases billing efficiency, and provides the tools you need to manage your clinic effectively. To get started, visit our website. ClinicTracker is a robust, future-proof mental health and substance abuse EHR.
MedEZ provides fully integrated, user-friendly EHR, clinical notes & billing solution for medium to enterprise level behavioral health: inpatient psychiatric facilities, outpatient IOP/PHP programs & substance abuse clinics. MedEz includes everything from appointment scheduling to clinical notes, billing & documentation management. MedEz has In-House Pharmacy, Med Inventory, Med Dispensing, MARS, & ePharmacy features as well as handles state required documentation & reporting easily. MedEZ is a perfect fit for Behavioral Healthcare facilities, Inpatient and Outpatient IOP / PHP programs & substance abuse clinics.
Practice management designed for facilities that specialize in substance abuse, rehabilitation, addiction, and mental health. Cloud-based with full mobility. Specialized clinical workflow. Customized forms and templates. Custom designed to meet the unique needs of drug abuse treatment and behavioral facilities.
The Echo Visual Health Record offers a visual and person-centered workspace unlike anything else in the industry. The Clinical Homepage uses the power of visual to provide the full continuum of care for your clients. Easy-to-use form tool lets you create the forms and workflow your organization, funders, and accreditors require. The Fiscal Homepage uses the power of visual to demonstrate the financial health of your organization. It provides a functional, central workspace for all your billing. Certified behavioral health EHR with HIPAA compliant billing, accreditation and outcomes tools, reporting and management information.
Harmony Practice Management software delivers unparalleled power, flexibility, reliability, and ease-of-use while providing increases in efficiency with comprehensive EDI, workflow, reporting scheduling and complete revenue cycle management services. Harmony is the most user-friendly and easy to use. Specialties include Mental Health, Surgical, ASC, Dermatology, Oncology, Anesthesia, Pain Mgt., Orthopedics, Gastroenterology, Addiction practices, Primary Care & Hospitalists. Fully integrated HIPAA, ONC, compliant Practice Management software Scheduling, Portal, Insurance UB04 & 1500 & Patient billing.
Electronic medical records software for university and college counseling centers. Offers esignature capture, medication log, and more. See our website for complete details of features and updated pricing. On-premise solution that enables college counseling centers to manage medication logs, track accommodations, and capture e-signatures.
Ideal for clinicians & executives, it is a behavioral health platform that helps users manage clinical assessments, schedules & more. Ideal for clinicians & executives, it is a behavioral health platform that helps users manage clinical assessments, schedules & more.
BreezyNotes is a complete EHR solution offering Scheduling, Documentation, Billing, Account Management, and Payroll. We feature a Client Portal, Integrated Client Payments, Appointment Reminders and online scheduling. Our top-notch customer service will be there for you whenever you need an answer or guidance along the way. Sign up for our BreezyBilling service and you can skip the agony of dealing with claims & denials, and best of all BreezyBilling customers get the software for free. BreezyNotes gets you from scheduled to paid as quickly as possible. Add BreezyBilling RCM services for even greater piece of mind.
EMR solution designed for the behavioral and mental health industry. EMR solution designed for the behavioral and mental health industry.
A comprehensive, state-of-the-art EHR, customized to your specialty. Easy to learn, easy to use, powerful reporting and highly customizable. Wins 4 out of 5 times over most top EMRs when compared side by side. Automatically tracks and prompts for meaningful use compliance. Affordable; Easy; First rate, unlimited support; 6,000+ users. Works with iPad, tablets, mobile. SaaS or client server. Optional Patient Portal. Built-in meaningful use tracking. Electronic health records programs that are fully integrated with the Medical Mastermind practice management system!
Helper supports nearly every function a private practice might need. Our Support Experts have over 60 years of combined experience and are knowledgeable in not only our solution, but also the entire claim process. In fact, each of them provides Billing Services for clients and is a source of recommendations for how to improve our solution! In addition, Netsmarts Innovation team invests over 10% of our revenue annually in continuing to improve our solutions Practice management solutions for psychiatrists, psychologists, counselors, therapists, and social workers.
Manage numerous behavioral health referrals, seemlessly connecting ACOs, Medical Centers, Online Therapy, telehealth and insurance companies with behavioral health resources across the web. Originating sites use Dr. Portal, promotional listing service to make referrals, that are organized, assigned and tracked to completion. Interoperable chart connects treating members. Medicare sensitive EHR, HIPAA P&P Manual, Encrypted messaging. Billable screens. Substance abuse software in prisons. Manage behavioral health referrals from ACOs, Medical Centers, Insurance, and Telehealth companies. Inpatient substance abuse software.
Cloud-based EMR for behavioral and addiction treatment centers that helps with features such as billing, CRM and more. Cloud-based EMR for behavioral and addiction treatment centers that helps with features such as billing, CRM and more.
Sunwave is een toonaangevende technologieleverancier voor middelenmisbruikcentra. Het volledig geïntegreerde platform omvat EPD, CRM, medische factureringsdiensten, HR en factureringssoftware voor middelenmisbruikcentra. Het is vanaf de grond opgebouwd voor verslavingsbehandeling en stelt behandelcentra in staat om al hun activiteiten te beheren via één uniform platform. Met de krachtige rapportagecapaciteiten van Sunwave kunnen gebruikers weloverwogen beslissingen nemen die hun bedrijven positioneren voor succes. Ga voor meer informatie naar de website van de software. Oplossing voor de behandeling van middelenmisbruik, waaronder CRM, EPD, medische factureringsdiensten en HR. Het maakt het beheer van alle activiteiten mogelijk in één platform.
DrCloudEHR: ONC certified, cost effective, customizable, behavioral health, human service, & integrated primary care solution for agencies (25-1000+ users). GoldenThread tools complete documentation compliance with scheduling, telehealth, eligibility & authorizations management, bed board, ADLs, eRx, eMAR, revenue cycle and discharge planning, Lab and HIE integration, reporting, clientportal, unplugged, & more. DrCloudEMR provides configurable forms and reporting to deliver value at every level! DrCloudEMR is certified and secure. Customize workflows, clinical decision support EMR for Behavioral Health and Human Service Agencies
blueEHR specializes in the 3C's (Care, Cash and Coordination) that makes any Behavioral Health practice successful. And it can do more: 1. Adapt to unique workflows 2. Offline mode 3. Robust Client Portal 4. Add multiple funding programs 5. Connect with Laboratories, ePrescription networks and multiple clearing houses 6. Interface with applications like Data Analytics or CRM systems 7. APIs to connect to Diagnostic Medical Equipments 8. Incorporate individual billing and reporting rules blueEHR is not just any EHR system but a platform that helps manage your workflows and build ehealth solutions and unique EHR systems
Practice management and EHR for mental health providers. Clean, intuitive, EPCS, lab integration, billing and electronic claim submission/EOB, secure patient portal and much more. Clean and extremely affordable. Cloud-based practice management and electronic health records system designed to address the needs of mental health providers.
AccuPoint is a web-based platform that manages scheduling, payroll, billing, RCM, data collection, and documentation of services for home and community based health care providers including but not limited to, ABA, EI, Waiver, and Home Care. Web-based applied behavior analysis solution that enables businesses to manage scheduling, billing, data collection, and more.
*Now a strategic partner of the APS!* Cliniko is a complete practice management application used by thousands of healthcare practitioners in more than 95 countries worldwide. Manage schedules, treatment notes, invoices, payments and lots more. It works great for solo practitioners, large teams and anything in between. Loved by psychologists, counsellors, therapists around the world. Try it free for 30 days with no payment information required. Cliniko is a practice management tool that's loved and trusted by more than 30,000 health professionals around the world.
Years ago we recognized a need for better technology in the behavioral health space. With proven backgrounds in health software, we got to work developing a new product that would push the boundaries of technology to simplify and streamline the daily tasks of medical professionals. We understood that the less time they spent inputing notes and managing medications the more time they could spend with patients. Easy to use EMR/CRM software for the behavioral health space.
The SOS Suite of Products is a comprehensive practice management and EMR product for mental health. It is a fully integrated client/server, Windows-based system. SOS Office Manager is a feature-rich billing & A/R product with electronic claims and ERA. SOS Case Manager is an EMR for mental health including demographics and history, treatment plan, progress notes, Rxs and attachments from external sources. SOS Appointment Scheduler manages schedules for solo or group practices. Billing, electronic medical records, and scheduling software with electronic claims modules for mental health practices.
The ClientTrack Care Coordination platform helps organizations track, manage, and report on high-need individuals, such as those who experience homelessness, complex medical conditions, and behavioral health issues. ClientTrack consists of advanced case management, an engagement portal, ad-hoc and pre-built reports, and data management tools. ClientTrack is hosted in the Microsoft Azure Government Cloud, ensuring the highest levels of security, privacy, and compliance. The ClientTrack Care Coordination platform helps organizations track, manage, and report on high-risk populations.
NextStep is a cloud-based electronic health records (EHR) system designed for behavioral health and substance abuse staff at inpatient, outpatient and residential care facilities. The ONC certified solution includes patient scheduling, charting, assessments, automated form routing, reminders, customized reporting and dashboards, integrated telehealth, a smart billing engine, billing management, eligibility checking, census management, medication management and an extensive library of forms. A fully integrated EHR with flexible workflows and outcomes based care plans designed for mental health and substance abuse clinicians.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists. Practice management and EMR tool for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, and therapists.
CiviCore Human Services software offers client and case management solutions for human services organizations. We know every organization is unique, so we tailor our software to meet your needs. With CiviCore Human Services, you can organize data how it works for you, easily generate reports for funding, grant, or regulatory purposes, set triggers and alerts so you never miss a deadline, and automate tasks, all of which allow you to streamline operations and save time. CiviCore Human Services software is designed to manage & streamline client, case, & program data so you can focus on making an impact.
Provides secure electronic intake and consent forms for healthcare professionals, counselors, physiotherapists, medical doctors, naturopathic doctors, nutritionists, dentists, massage therapists, coaches, etc. Provides secure electronic intake and consent forms for healthcare professionals,
Zoobook EHR is modern, affordable, easy to use, designed with awesome user experience in mind, tailored to NJ State, Medicaid, DMHAS, DOH regulations, helps to survive in FFS environment and increased Medicaid / Medicare / private insurance audits. It's designed for behavioral health, mental health and addiction treatment providers - outpatient, inpatient, residential, detox, methadone clinic, etc. It has a bed management module for residential providers most EHRs don't have. Modern EHR and practice management solution for addiction and behavioral health treatment providers.
Practice management software that provides patient records/charting, patient statements, insurance billing, scheduling, and more. Practice management software that provides patient records/charting, patient statements, insurance billing, scheduling, and more.
Fully Certified EMR and Practice Management Software Designed to work on I-Pads, Androids or Windows Operating Systems Automate Management of PQRS, Functional Reporting, Plans of Care and Documentation EHR and practice management software designed to help any size practice providing patient check-in, EMR, and billing capabilities.
Askesis Development Group is a leader in software solutions for the behavioral health, addictions treatment, and social service markets. Providers across the country deliver services to millions of people, supported by our flagship product, PsychConsult Provider, a fully integrated practice management and EHR application. Functionality includes a patient-centered approach for documenting psychiatric and primary care services. The application is designed for 50+ users. Askesis Development Group is a leader in software solutions for the behavioral health, addictions treatment, and social service markets
Our Psych Advantage EHR and Practice Management software is designed to automate the day-to-day tasks of running your practice so you can focus on patient care. Designed specifically for behavioral health, Advantage uses artificial intelligence to improve clinical and financial results. Designed to maximize time while seeing patients, Advantage includes everything you need to optimize workflow including EHR, PM, patient engagement, and RCM. A leader in all-in-one EHR and Practice Management solutions for behavioral health for 35 years.
Enterprise-wide practice management solution for counseling centers. Supports patient records sharing through HIE network. Enterprise-wide practice management solution for counseling centers. Supports patient records sharing through HIE network.
Mercury One is a Medical Practice Management solution that puts the fundamentals of Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing. Mercury One is offered exclusively on the cloud, with the highest level of security. A new product with big functionality, Mercury One includes: patient portal, payment portal, demographics input, charge input, full history of patient activity, ERA posting, reporting and so much more. Designed for growth. Mercury One is a concise application which puts the fundamentals of RCM into the medical billing process.
Rethink is a technology company built with decades of experience in behavioral health. We designed and built our flexible platform specifically for the behavioral health industry, in collaboration with service providers nationwide. Our all-in-one, HIPAA compliant behavioral health solution we've developed includes robust clinical tools to make ABA data collection simple, advanced video-based RBT training to give staff a competitive advantage, scheduling, and billing software. ABA Therapy & Behavioral Health practice management solutions. Includes: ABA Data Collection, RBT Training, Billing & Scheduling.
All-in-one telemedicine and practice management solution for mental health clinics who are looking to provide their services using virtual healthcare and powerful practice management tools. With more flexibility, clinics can see more patients outside of their geographical range, offer services in areas that lack mental health resources, and have more time to build relationships and support patients who need them most, outside of a typical session. Build meaningful relationships using HD video conferencing that is HIPPA, PIPEDA, and PIPA compliant with end-to-end encryption.
Treatment management solution with precision planning, continuous assessment, and effective delivery of treatments. Treatment management solution with precision planning, continuous assessment, and effective delivery of treatments.
TherapyMate provides Practice Management solutions for Social Workers, Therapists, Counselors, Psychiatrists and Psychologist. Practice Management made simple, smart, scalable and secure with easy to use Scheduling, Appointment Reminders, Therapy Notes, Client Portal, Telehealth Video Conferencing, Billing, Credit Card Processing, Income & Expense Tracking and Other Business Management Tools in a cloud hosted environment. TherapyMate provides online Practice Management solutions for Mental and Behavioral Health Professionals who are in private practice.
ReliaTrax- Premier Practice Management /EHR System. Use the power of technology to simplify your agencys clinical and administrative needs! ReliaTrax is a cost effective, electronic health records system designed specifically for behavioral health and mandated treatment centers of ALL sizes. Alleviate paperwork, while increasing efficiency and accuracy. ReliaTrax securely coordinates real-time communication between entire treatment team. Robust accounting, billing and administrative features Practice management / EHR platform designed with tools for clinical as well collaborative care, billing, & administrative tasks.
A complete, cloud-based EHR, practice management, and billing system designed specifically by and for behavioral health professionals. A complete, cloud-based EHR, practice management, and billing system designed specifically by and for behavioral health professionals.
Beautiful practice management, communications, scheduling and payments for mental health. Calendar & Booking, Invoicing & Credit Card Payments, Client Portal, To Do List, HIPAA Compliant Video, Messaging, Unlimited File Storage, Client Notes, Documents and Forms, Electronic Signatures, Form Library, Therapist Website, Directory Listing, World Class Support. For both organizations and solo practices. Perfect for cash-based practices. Beautiful practice management, communications, scheduling and payments for mental health.
Unified EAP that helps streamline all employee wellbeing- related processes through rewards, counseling, recognition & more. Unified EAP that helps streamline all employee wellbeing- related processes through rewards, counseling, recognition & more.
HCS Interactant is the leading all-in-one EHR platform for in-patient psychiatric hospitals. Interactant includes EHR, revenue cycle management, financial management, mobility and business intelligence. Interactant has all of the clinical and financial solutions needed to help behavioral health providers deliver safer and more effective care. Clinical workflows for mental health, strong medication management to ensure patient safety, coordination of care across disciplines. HCS Interactant is the leading all-in-one EHR platform for in-patient psychiatric hospitals.
ClinicMind delivers an essential ONC-certified workflow component to the management of a mental health practice, automating tasks and improving efficiency, cashflow predictability and compliance. In addition to critical billing, documentation and claim management services, ClinicMind greatly reduces the time spent on back-office work, so practice owners can spend more time focusing on patient care, growth and profitability. Further, the software is supported by a dedicated coaching staff. Every aspect of practice management integrated to improve productivity, control and predictability, for greater profitability.
BEHAVIORAL HEALTH: Empathic Clinical Suite provides a web-based integrated electronic health record and revenue-cycle-management financial system. Empathic clinical software has a learning curve of about 30 minutes and eliminates up to 85% of practice administrative burden. It is easy to learn and simple to use. Driven through the use of clinical notes, Empathic software has e-prescribing and scheduling capabilities, digital billing, accounting, and a customized patient portal for your clients. An easy-to-use yet elegant web-based clinical business solution; one click automates weeks of activity without another touch from you.
Online booking and practice management system with invoicing & billing, marketing & sales features, filing and resource library. Online booking and practice management system with invoicing & billing, marketing & sales features, filing and resource library.
Empowers sober living and treatment centers to monitor clients' recovery progress. Mental health solution that enables businesses to monitor clients, measure recovery progress, track payments, and more.
Spruce is an all-in-one platform built for healthcare that puts calls, voicemails, texts, secure messages, fax, video, and telemedicine in one place. Spruce can power your entire practice's phone system, complete with VoIP phones. For advanced practices, Spruce provides an after-hours phone solution, bulk messaging, workflow automation, membership based auto-tagging, and EHR and billing integration. Spruce is a simple and powerful way for patients, healthcare providers, and other partners in health to connect and communicate.
For over a decade, Sigmund Software has been developing Industry-Leading Electronic Health Record (EHR) Software for the behavioral health and addiction treatment communities. Sigmunds enterprise platform, AURA, is dedicated to offering a comprehensive suite of specialized features that span a full business spectrum. Behavioral health and addiction treatment management solution with workflow engine, medications, assessments, dashboards, and other.
MindLincs comprehensive electronic behavioral health care management system seamlessly integrates call center, scheduling, eligibility, & authorization management, clinical care, billing and claims management, regulatory management, and outcomes management. MindLinc is fully configurable, easy-to-use, & helps users efficiently manage their daily tasks. MindLinc provides best-in-industry decision support. MindLincs comprehensive electronic behavioral health care management system seamlessly integrates clinical and billing functionality.
Test children's attention span in order to properly diagnose attention deficit disorders that can affect learning ability. Test children's attention span in order to properly diagnose attention deficit disorders that can affect learning ability.