Waarom Capterra gratis is
Bamboo Payroll verandert payroll van een zwaar proces naar de gemakkelijke, lonende, inzichtelijke ervaring die het voor iedereen zou moeten zijn. Deze Payroll-oplossing omvat gemakkelijk leesbare loonstrookjes, met grafieken in kleur en duidelijke taal om belastingen, inhoudingen en nettoloon in detail te beschrijven. Werknemers kunnen binnen BambooHR wijzigingen aanbrengen voor inhoudingen en directe stortingen, en vanaf hun mobiele iOS-apparaat hun loonstrookjes bekijken. Dit platform maakt van payroll een positieve ervaring, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op mensen in plaats van op de loonstrookjes. Meer informatie over BambooHR Bamboo Payroll verandert payroll van een zwaar proces naar de gemakkelijke, lonende, inzichtelijke ervaring die het voor iedereen zou moeten zijn. Meer informatie over BambooHR
Officient is jouw online HR assistant die je helpt HR processes te optimaliseren in KMO's tot 500 medewerkers. Beheer alle data van werknemers in één cloud platform, gekoppeld met je sociaal secretariaat. Met enkele kliks automatiseer je HR processen zoals contractbeheer, afwezigheden, onboarding en meer. Met de self-service via een mobiele app verbeter je direct de ervaring voor alle medewerkers, waardoor je top talent beter kan aantrekken en behouden om zo hogere bedrijfsresultaten te behalen. Meer informatie over Officient Intuïtieve HR software voor KMO's om HR data te centraliseren, loonverwerking te automatiseren en de werknemerservaring te verbeteren. Meer informatie over Officient
Personio neemt de stress weg uit de belangrijkste loonadministratiedatums en zorgt ervoor dat werknemers correct en op tijd worden betaald. Bespaar tijd, voorkom fouten en bereik nauwkeurigheid door een goed onderhouden database. Houd grip op de schat aan informatie, inclusief eventuele updates, doordat Personio wijzigingen automatisch opneemt in zijn geconsolideerde database. Bouw vertrouwen op door elke maand correcte loonstrookjes te leveren. Integreer medewerkers in de processen, maak loonstrookjes beschikbaar voor beveiligd downloaden. Meer informatie over Personio Totaalpakket voor HR in kleine en middelgrote ondernemingen: volledige aanpasbaarheid, conformiteit met Europese gegevensprivacy, uitstekende klantenservice. Meer informatie over Personio
QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren. QuickBooks Online wordt door meer dan 3,3 miljoen klanten gebruikt en biedt slimme tools voor je bedrijf, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boeken ordenen, uitgaven beheren, facturen verzenden, inventaris bijhouden en zelfs salarisadministratie uitvoeren. Met QuickBooks Online kun je je zaken op orde stellen, tijd besparen en zelfs sneller betaald worden door betalingsfuncties toe te voegen. Het beste van alles is dat je het 30 dagen gratis kunt proberen. QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren.
Gusto is een modern, online personeelsplatform dat kleine bedrijven helpt om voor hun teams te zorgen. Deze producten en diensten helpen je met de onboarding, het betalen, verzekeren en betrekken van je team in één geïntegreerd, eenvoudig te gebruiken platform dat geliefd is bij meer dan 100.000 moderne werkgevers. Gusto maakt het een aangename ervaring om dingen te regelen voor je team, terwijl het je helpt je kosten te beheren en te voldoen aan de voorschriften. Je voelt je als een professional, hoe ingewikkeld de situatie ook is. Werk samen met Gusto om een werkplek te creëren waar iedereen tot ontplooiing kan komen. Gusto maakt salarisverwerking, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR verfrissend eenvoudig voor kleine bedrijven.
Help je organisatie met Paycor om de efficiëntie te verbeteren, nalevingsproblemen te verminderen en de tijd terug te krijgen die je nodig hebt om je te concentreren op de bedrijfsstrategie. De alles-in-één-oplossing van Paycor voor HR en payroll maakt handmatig werk overbodig. De intuïtieve interface begeleidt je door elke stap van het proces, waardoor je alles rond payroll snel kunt regelen. Alle werknemersgegevens zijn beschikbaar op één plek. Importeer de uren van medewerkers rechtstreeks, bekijk contante vereisten voordat je loonlijsten indient en beheer werknemersinformatie. Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën. Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Patriot Software biedt online payroll zodat je tijd en geld kunt besparen. Gemaakt voor eigenaren van kleine bedrijven in de VS met 1-100 werknemers. Kies de payroll-optie die bij jou past: Basic Payroll - basisprijs $ 10 per maand + $ 4 per werknemer. Full Service Payroll - basisprijs $ 30 per maand + $ 4 per werknemer. Jij beheert de payroll en hoeft je niet bezig te houden met de loonbelastingaangiften. Gratis directe storting of afgedrukte salarisstroken. Online payroll-oplossingen voor eigenaren van kleine bedrijven. Voer payroll uit in 3 eenvoudige stappen. Lage prijzen zonder onverwachte kosten. Probeer het gratis!
Paychex Flex is een alles-in-één-oplossing voor payroll en HR waarop je kunt voortbouwen naarmate je bedrijf groeit of verandert. Gebruik het om salarisadministratie uit te voeren en je HR-administratie, pensioen en verzekeringsbeheer te integreren met uitstekende service en deskundige kennis van de regelgeving die van invloed kan zijn op je bedrijf. Ontvang 3 maanden gratis loonverwerking voor een beperkte tijd. Klik op de link voor meer informatie. Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.

door Ultimate Software

(882 beoordelingen)
Bekijk profiel
Ultimate Software streeft ernaar mensen altijd op de eerste plaats te zetten. Dit kernprincipe stimuleert de creatie van deze bekroonde technologie voor HR-, payroll- en talentbeheer; levering van toonaangevende klantenservice; en het belang van werknemersgerichte cultuur. Ultimate staat sinds 2012 in de top 25 van de jaarlijkse Fortune-rangschikking van 100 beste bedrijven om voor te werken, en is door Fortune vier jaar op een rij (2016-2019) uitgeroepen tot de beste grote werkplek in technologie. De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
RUN DIY Payroll aangedreven door ADP biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen. Of het nu gaat om een startup die zijn eerste werknemer in dienst neemt of een volwassen bedrijf dat zijn eerste gepensioneerde viert, de personeelsoplossingen helpen ondernemers om zich meer te richten op wat ze het liefst doen, op hun visie en passie om een succesvol bedrijf te creëren en te laten groeien. RUN biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen.
Beheert het menselijk kapitaal van een organisatie; werknemers en tijdelijke werknemers door het proces van in dienst nemen tot aan ontslag. Beheert het menselijk kapitaal van een organisatie; werknemers en tijdelijke werknemers door het proces van in dienst nemen tot aan ontslag.
Human capital management solution that helps businesses of all sizes with features such as recruiting, talent management, payroll, time tracking, workforce planning, and compensation. Manages an organization's human capital, including employees and contingent workers, through the hire-to-retire lifecycle.
Human capital management solution that helps businesses of all sizes with features such as recruiting, talent management, payroll, time tracking, workforce planning, and compensation. Manages an organization's human capital, including employees and contingent workers, through the hire-to-retire lifecycle.
Met Zenefits payroll kun je alles op één plek beheren en de moeilijke zaken automatiseren. Volledig geïntegreerd met het alles-in-één systeem dat HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, urenregistratie, verlof, naleving en meer omvat. Elke verandering die jij of je werknemers aanbrengen op Zenefits wordt automatisch doorgestuurd naar de loonlijst. Zenefits payroll is ontworpen voor bedrijven met maximaal 500 werknemers en kost slechts $ 6 per werknemer per maand, inclusief belastingaangiften van federale/nationale overheden, W2's en onbeperkte looncycli. Zenefits biedt de eerste complete toepassing voor HR in kleine bedrijven.
Dayforce is een wereldwijd HCM-platform dat de werknemerservaring transformeert. Het integreert gegevens uit de gehele levenscyclus van medewerkers om betere besluitvorming op elk niveau mogelijk te maken. Dayforce is een uitgebreid cloudplatform dat in één toepassing HR, salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelsbeheer en talentbeheer combineert. Het schaalbare platform is gebaseerd op één flexibel systeem voor regels gecombineerd met realtime updates en berekeningen die helpen bij het voldoen aan complexe wettelijke vereisten. Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
APS has a mission: to make payroll and HR easier. We provide our clients and partners with intuitive technology delivered with personalized service and support. Our unified solution is designed to simplify workforce management tasks. Process payroll in hours, not days. Automate HR workflows to be more strategic. Elevate the employee lifecycle with a single-system platform. We are APS, your workforce partner. We make payroll and HR easier for our customers.
WebHR is revolutionizing the way HR works. WebHR is a Social all-in-one Cloud based HR Software for Small & Medium Enterprises that handles everything from Hire to Retire, in the most innovate way. WebHR not only saves money to the companies, but also boosts productivity, saves space and make inter and intra-office communications fast, reliable and more efficient. WebHR assists in managing a companys most important asset - its People. WebHR is everyone's favorite and a global leader in Cloud HR - Helps you manage the most important asset in your company - your People!
Payroll has never been easier with Square Payroll. Square handles your federal and state payroll taxes including withholdings, payments, and filings. Small businesses and large companies can easily pay both hourly and salaried employees. Set your sick leave or paid time off policy for each team member, and Square's online payroll services take care of the rest. Switching providers is also simple - tell us your current provider, upload existing reports, and we take care of the rest. Set up your whole team: employees, contractors, or both with Square Payroll.
Geniet van naadloze payroll-verwerking met altijd en overal toegang en nooit opnieuw invoeren van gegevens. Zodra gegevens die van invloed zijn op de payroll zijn ingevoerd, worden deze systeembreed gesynchroniseerd, waardoor het opnieuw invoeren wordt voorkomen. Pas de lay-out van payroll aan op je schaalbare behoeften en start het proces eerder met de mogelijkheid om bepaalde taken vóór de payroll-dag te voltooien. Voltooi het proces sneller door stappen te delegeren aan aangewezen gebruikers en wijzigingen aan te brengen zonder opnieuw te moeten beginnen. Geniet van naadloze payroll-verwerking met altijd en overal toegang en nooit opnieuw invoeren van gegevens.
QuickBooks Payroll is the #1 payroll provider for small businesses. We help 1.4 million of them do payroll and file taxes, and we offer a No-Penalty Guarantee: well file your tax forms and payments, resolve filing errors, and pay any penalty fees for which we are responsible, as well as represent you and resolve any payroll tax issues with the IRS. Additionally, we provide US-based, live-support experts to assist you in getting your payroll set up correctly on the first try. Manages small business finances. Instant access to customer, vendor and employee information. Available in an online version.
Deltek Vision is a project-based solution for professional services firms that combines project accounting, resource management, project management, time/expense management and client management in one product. Deltek Vision is a web-based solution available for cloud or on-premises deployment. Project-based solution for PS firms that combines project accounting, resource management, project mgmt, time/expense and client mgt.
30-day free trial! No charge for accounts with 2 employees or less. Over 9,000 companies love our robust time clock features: *Mobile app available *PTO tracking *Employee shift scheduling *Time card editing *Overtime calculation *Geofencing & GPS *IP and device restrictions *Biometric/Fingerprint option *Payroll integration *Paid breaks *Reminders *Automatic break deduction options *Tips, bonuses and commissions *Job and Project costing *$2.50/employee per month Cloud-based employee time clock system for small businesses to track employees' time and generate accurate time cards for payroll.
Online oplossing voor loonlijst en HCM vermindert administratieve taken en houdt nauwkeurige tijd- en aanwezigheidsgegevens bij voor individuele werknemers, allemaal op één plek. Bovendien worden nieuwe medewerkers automatisch aan het systeem toegevoegd, waardoor de processen nog verder worden gestroomlijnd. Het platform is 24/7 toegankelijk vanaf elke locatie met behulp van de mobiele toepassing. Online oplossing voor loonlijst en HCM waarmee kleine tot grote ondernemingen de beloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer van werknemers kunnen beheren en bijhouden.
More than just Payroll, Namely is the first HR platform that employees love to use. Namely is powerful, easy-to-use technology that allows small to mid-sized companies (50 to 1000 employees) to handle their HR, Payroll, Benefits, and Time & Attendance in one place. Coupled with dedicated support, every Namely client gets the software and service they need to deliver great HR and a strong, engaged company culture. Learn more and schedule your free demo at Namely.com. Namely is the HR, Payroll, and Benefits platform your employees will love.

door Thesaurus Software

(277 beoordelingen)
Bekijk profiel
Payroll software package that supports weekly, fortnightly and monthly payroll. Payroll software package that supports weekly, fortnightly and monthly payroll.
Rippling Payroll is modern payroll, made painless. Pay employees and contractors, anywhere in the world, in seconds. File your taxes, automatically. See why Rippling is the #1 rated payroll software. Rippling is the #1 rated payroll software. Pay employees and contractors in seconds. File your taxes, automatically. And more.
Growing businesses love OnPay for payroll and HR. It gets top customer ratings from Capterra, plus Entrepreneur says "It's an easy, quick, mobile-friendly system that doesn't require a steep learning curve." Pay employees quickly, automate taxes and filings, and add payroll to QuickBooks or Xero instantly. It's just $36 plus $4 per employee (and no hidden fees) for unlimited pay runs. The monthly fee also includes a full set of HR tools, and the option to add benefits in all 50 states. "It's an easy, quick, mobile-friendly system that doesn't require a steep learning curve." Entrepreneur's 5 best SMB payrolls.
Simple, fast and friendly online payroll software built for small businesses and backed by the world's friendliest support. Everything you need to pay your employees and contractors while staying compliant with payroll regulations is included in one simple plan. Features include: Direct deposit, tax filings, year-end reporting, online pay stubs and more. Get started today and see how Wagepoint can help you save time and money. Simple online payroll software for small businesses and startups across North America to pay employees and stay compliant.
Sage Business Cloud Accounting (formerly Sage One) is the UK's premier small business accounting software, used and trusted by over 200,000 businesses just like yours. Sage makes simple work of your accounting and invoicing. It allows you to take care of your accounting from anywhere, anytime. Sage was recently awarded Bookkeeping software of the year 2017 by Institute of Certified Bookkeepers and continues to be the go-to accounting product for entrepreneurs and small business owners. The UK's premier small business accounting software, used and trusted by over 200,000 businesses just like yours.
Bekijk profiel
iSolved HCM is een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologie voor het beheer van menselijk kapitaal, dat de belangrijkste personeelsfuncties samenbrengt in één robuust, gebruiksvriendelijk platform: iSolved. Loonlijst, HR, tijd en aanwezigheid, recruiting, onboarding, ACA-naleving en voordelenregistratie worden allemaal geleverd vanuit één applicatie, in de cloud, speciaal gebouwd voor kleine tot middelgrote werkgevers. Het heeft snel een marktaandeel bereikt met meer dan 3 miljoen medewerkers, en groeit nog altijd. Uitgebreid, volledig schaalbaar HCM-platform op maat gemaakt voor werkgevers in het MKB.

door Real Business Solutions

(119 beoordelingen)
Bekijk profiel
Payroll Mate is a comprehensive payroll software that fits the needs of accountants and small to medium size businesses. Payroll Mate automatically calculates net pay, federal tax withholding, Social Security tax, Medicare tax, and calculates user defined state and local taxes. Payroll Mate also supports different types of pay periods, prints payroll checks, prepares forms 941, 944, 943, 940, W2 and W3. This payroll software also supports user-defined Income, Tax, and Deduction categories. Powerful payroll software that fits the needs of accountants and small to medium-size businesses.
A cloud-based system that helps employers manage the employee lifecycle from recruitment to retirement. A cloud-based system that helps employers manage the employee lifecycle from recruitment to retirement.

door Optimum Solutions

(108 beoordelingen)
Bekijk profiel
Starting at $10,000, Optimum HRIS offers in-house systems for both Microsoft Windows & IBM iSeries (AS/400) platforms, as well as a cloud solution (OptiCloud) Our software include Optimum Payroll, HR and Time & Attendance. Optimum HRIS' industry-leading software application offers payroll processing & employee information management, as well as training & benefits administration. Featuring a fully integrated single database, Optimum HRIS is a total solution for cost-effective HRMS management. HRIS systems for Microsoft Windows, IBM iSeries (AS/400) platforms, or via cloud. Includes Optimum Payroll, HR and Time & Attendance.
It's true, you can love payroll. Our all-in-one payroll, tax, and HR solution is quicker than ever. Once your payroll is done, so are your taxes. We guarantee 100% tax compliance with federal, state and local regulations. Included with our payroll service is our free HR advisory solution. This service helps you stay compliant and empower your employees through handbooks, provided training and more. Payroll doesn't have to be time-consuming. Save time and money with PrimePay's 3-step Online Payroll.
Plan de loonadministratie in, voer onbeperkt onregelmatige betalingen uit zonder extra kosten, en Justworks regelt het indienen van belastingformulieren. Als Professional Employer Organisation (PEO) combineert Justworks loonadministratie, naleving, HR-tools en toegang tot secundaire arbeidsvoorwaarden onder een overkoepelende dienst, en worden medewerkersgerelateerde verantwoordelijkheden voor je geregeld. Dit product is vanaf de grond opgebouwd om het runnen van je bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. En met 24/7/365 ondersteuning staat de oplossing altijd voor je klaar. Geautomatiseerde loonlijst, HR-tools, toegang tot betaalbare voordelen en nalevingsondersteuning - allemaal op één plek.
SentricHR empowers you with features to help you be strategic and simplify your HR processes. Transform your workplace by giving your employees control of their own data in a complete HR software that is designed for them. Paperless Onboarding, Documents and E-Signatures, Payroll, Benefits and more. Save time and give HR a seat at the C-suite table. Learn more and schedule a live demo at sentrichr.com. SentricHR lets you do more than manage data. Paperless Onboarding, Documents and E-Signatures, Payroll, Benefits and more.
Bekijk profiel
Online employee time clock system for businesses of all sizes. Employee Scheduling. Time Tracking. Task Management. Payroll Reporting.
MYOB Essentials is the fast and easy way to manage your cash flow and ATO compliance requirements. Includes time saving features to help take care of the day-to-day bookwork. Say goodbye to cashflow headaches. Accept credit card or BPAY payments from clients directly from an emailed invoice. Fast and easy tax updates ensure youre always up-to-date. Paying super and staying on top of ATO Single Touch Payroll requirements is a breeze. Small Business cloud based accounting software to automate payroll, client management, tax and all your accounting needs.

door TrackTik Software

(74 beoordelingen)
Bekijk profiel
TrackTik biedt personeelsbeheersoftware voor beveiliging die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van al het personeel in de beveiligingsruimte en hun belanghebbenden. Met deze krachtige mobiele en web-based software kunnen managers de voortgang van hun bewakers volgen, handmatige taken verminderen en bruikbare inzichten uit gegevens genereren. TrackTik, vertrouwd door meer dan 450 klanten over de hele wereld, verbindt je frontline met je back-office en geeft je op één plek een overzicht van je volledige beveiligingsactiviteiten. Beheersoftware voor beveiligingsteams die de voortgang van bewakers volgt, handmatige taken vermindert en overheadkosten bespaart.
Unify HR + Benefits + Payroll into a simplified, personalized, all-in-one People Platform. Rise saves Canadian businesses time and money and helps put the focus back on what really matters, people. Book a live platform demo today! Unify HR + Benefits + Payroll into a simplified, personalized, all-in-one People Platform.

door KashFlow Software

(66 beoordelingen)
Bekijk profiel
KashFlow is bekroonde, cloudgebaseerde en eenvoudige software voor salarisadministratie die speciaal is ontworpen om eigenaren van kleine bedrijven te bevrijden van complexe vereisten op het gebied van salarisadministratie. KashFlow is jargonvrij en perfect voor niet-accountants. Het doel is om de stress van de salarisadministratie weg te nemen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. KashFlow Payroll biedt cloudgebaseerde betalingen en boekhouding aan kleine bedrijven.
TelePayroll biedt dezelfde oplossingen als grotere concurrenten, maar behoudt de goede service en de vertrouwdheid van een klein familiebedrijf. TelePayroll regelt je salarisadministratie en beheer van menselijk kapitaal, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. Het door een familie beheerde TelePayroll werd opgericht in 1963 en biedt een scala aan zakelijke diensten voor zowel kleine als grote bedrijven. Het bedrijf heeft als missie om duurzame relaties op te bouwen met hun klanten, zodat ze hen kunnen ondersteunen in alle stadia van bedrijfsgroei. Een end-to-end, single source HCM-oplossing die de tools biedt die je nodig hebt voor loonadministratie, HR en secundaire arbeidsvoorwaarden.

door ADP Comprehensive Services

(57 beoordelingen)
Bekijk profiel
Get the ADP Workforce Now platform plus specialists who partner with your HR, Payroll, Benefits, and Talent team to provide deep administrative relief, best practices, process efficiencies & support. This service can be an asset to your company, whether or not you have an HR person or department. Get the Workforce Now platform plus specialists who partner with your HR team to offer best practices, process efficiencies & support.
Sage Payroll Full Service manages the complexity surrounding payroll and tax compliance for you, letting small and mid-size businesses focus on their daily operations. Youll receive a knowledgeable payroll expert dedicated to serving your company and committed to your payroll satisfaction. Have peace of mind knowing your employees are paid accurately and on time, every time! Sage Payroll Full Service manages the complexity and accuracy of processing payroll for you, letting you focus on the daily operations
Small Business Payroll by SurePayroll is a leading online payroll service for small businesses nationwide. Personalized support comes from an award-winning U.S.-based customer care team who are available via phone, email, and chat. Small Business Payroll simplifies and guarantees the process, allowing payroll to be filed easily - from anywhere at any time. SurePayroll makes payroll easy, saving you time and giving you flexibility to run payroll on your schedule. Great for 1-10 employees.
PayrollPanda Sdn Bhd is a Malaysian SaaS company that focuses on providing world class HR cloud applications. Our flagship product is PayrollPanda, an online payroll app that caters especially for Malaysian SMEs. Our online software allows business owners and HR managers to run LHDN approved payroll in just a few clicks. Our aim is to make payroll simple and quick, and our user-friendly interface makes it easy for anyone to run payroll. A SaaS payroll and leave app for Malaysian businesses.

door Online Check Writer

(51 beoordelingen)
Bekijk profiel
The Best Check Printing Software in the Nation. Cloud-Based. Military grade security. Connect Bank, auto track, prevent fake/fraud checks. Any Printer. Print Deposit Slips for any Bank, keep track. Blank Checks, Multiple checks, import and print, Group it and print. Add User or Employee with limited access. Custom Stub. Print from a voucher. Check Draft to collect rent and payment. Mini invoicing for check draft customers. Busy! You create the check, we print and mail to your clients / Vendor Best Online Check Printing Software in the Nation. Print Deposit Slips. Connect Bank/QB Prevent Fraud Checks. Any Printer. Check Draft

door nQativ Solutions

(49 beoordelingen)
Bekijk profiel
ActivityHD is an adaptable ERP system capable of handling complex general ledger and payroll situations, yet easy enough to use in less demanding environments. The integrated suite of applications also includes accounts receivable, accounts payable, purchasing, bank reconciliation, fixed assets, report writing and document management. ActivityHD interfaces with most third-party software applications, facilitating efficient data transfer and eliminating the need for manual entry. ActivityHD is a fully integrated ERP system with GL, AR, AP, purchasing, bank reconciliation, fixed assets, report writing and payroll.
Affordable payroll designed for small business. Backed by our 100% accuracy guarantee, you can be confident in tax remittances, issuing pay stubs, new hire reporting and year end tax forms. Wave makes it easy to save time and get back your work day. Feel good when you calculate, run and pay your employees and contractors on time, the right way! Payroll designed for small business. Easy to use, saving you time. Starting at $35/month.
Suite of human capital management applications: HR, benefits, payroll, performance and talent management. Suite of human capital management applications: HR, benefits, payroll, performance and talent management.
Industry leading payroll software that¿s simple, secure, and compliant. Process payroll in real-time with flexibility, control and 100% accuracy. Synchronized systems and instantaneous auditing can reduce processing time by 30%. Industry leading payroll software that¿s simple, secure, and compliant for any sized business.
Bekijk profiel
Push Operations is a cloud based payroll system for restaurants. It gives owners full transparency into their business with a single place to schedule, track time, process payroll, manage their staff information, and see real time labour reports. Pick the components of the platform your business needs to tailor your payroll system to you. A payroll system that automates overtime and holiday pay. Integrate the program with your POS to get labor forecasting.
Payroll solution in Canada - process payroll quickly and efficiently. Payroll solution in Canada - process payroll quickly and efficiently.

door Greytip Software

(35 beoordelingen)
Bekijk profiel
greytHR is a fully integrated cloud-based HR and payroll software with 100% statutory compliance. greytHR automates key areas of HR, payroll management, leave and attendance tracking. Powerful ESS portal with a mobile app for managers and employees allows for direct and on-the-go access to payslips, leave and attendance data. With more than 6500+ highly satisfied customers and managing over 8 lakh employee records, we understand what it takes to deliver a high-quality software service 24x7. India's leading Payroll and HR software that's seamless, accurate and cost-effective.
TeamPay allows users to stay on top of their payroll from anywhere through a secure system. With TeamPay by ADP, users are able to access tax forms, pay statements, and set up direct deposit from a singular system. The software keeps up with changing rules and regulations, helping users avoid fines and penalties, while also scaling with their business as new employees are hired. TeamPay by ADP also provides year end checklists and with payroll processing assistance user needs. TeamPay by ADP is a payroll solution for Canadian small business owners. The program is available on the cloud & is protected.

door Canadian Payroll Systems

(34 beoordelingen)
Bekijk profiel
eNETEmployer offers total employee management through a suite of online tools for Human Resource, Payroll, Employee Scheduling and Time and Attendance management. Use it to enhance your organization's workflow and help reduce the rising costs associated with employee management. With no more software backups and updates to perform, you simply have the convenience of calculating your payroll at a time that's convenient to you. eNETEmployer offers payroll, HR and employee scheduling in a secure, web-based application. Complete Canadian employee management 24/7.
Ascender provides a flexible payroll solution tailored to the needs of your business and people across multiple countries. Every business is different, so we have created a range of delivery models to provide you with the solution that best suits your needs, from fully or co-managed services to a cloud-based SaaS model. Keep your payroll management compliant and your employees happy with Ascender's payroll technology. Ascender provides a flexible payroll solution tailored to the needs of your business and people across multiple countries.
Completed Client Write-up System with ATF Payroll and Bank Reconciliation. Integrates with our full accounting including AR, AP, inventory, GL, payroll, PO, OE Checkwriter, and other modules. Client Write-up along with complete integrated accounting including AR, AP, inventory, GL, payroll, PO, OE and other modules.

door CanPay Software

(34 beoordelingen)
Bekijk profiel
eNETEmployer offers total employee management through online tools for Payroll, HR, and Applicant Tracking/Recruitment. Suitable for small or large businesses. The Payroll module includes full support for all wage types, and deductions with T4s, ROE, email pay stubs and much more. The HR module lets you manage employee compensation, benefit entitlements, leaves, employee evaluations, performance reviews, etc. The Applicant Tracking lets you manage all phases of the employee hiring process. eNETEmployer offers total employee management via online tools for Payroll, Human Resource and Applicant Tracking/Employee Recruiting.
Manages all aspects of human resources, payroll and time & attendance tracking, in a comprehensive, intelligent manner. Key features: applicant tracking and recruitment, onboarding, compensation including pay-for-performance, talent management, benefits and open enrollment, discipline, 360-degree reviews, training, skills, payroll, self-service, reporting, payroll, and integration to any finance/accounting system. Cloud/SaaS or premise-based, with multi-country and multi-language ability. Web-based, fully integrated HRMS, Payroll and Time & Attendance; a complete solution from application to retirement.

door Hutility Integrated TechSystems

(30 beoordelingen)
Bekijk profiel
Employee self-service (ESS) portals without having to switch payroll or accounting software. Works for Sage Payroll, Viewpoint ERPs, QuickBooks, Payroll Mate and more! Printing, folding and stuffing envelopes every pay period? Looking for a better way? Meet InStaff. Additional HR modules are available such as: document & file management, employee directory, announcements, private files, time-off & vacation requests, timetracking & timesheets online. ESS portals without having to switch your payroll software. Works for Sage Payroll, Viewpoint ERPs, QuickBooks, Payroll Mate & more!
Viventium Software Inc. is a SaaS-based human capital management solution that provides a remarkable user experience and design anyone can use with ease. Viventium provides flexible software and expert guidance so clients can be sure their payroll is done right. Viventium specializes in the Home Care and Skilled Nursing industries, paying over 215,000 health services employees. For more information, visit viventium.com Flexible software and expert guidance so you can be sure your payroll and HR is done right.
Bekijk profiel
Prices built for any size business. BenefitMall PayFocus is a state-of-the-art online payroll and basic HR solution. With BenefitMall PayFocus, payroll processing is literally as simple as clicking a button with features like: Payroll Quick Entry, New Hire Wizard, Manager Assignment, Built-in Roles and Permissions, Employee Self-Service Portal, Time Off Requests, Performance Reviews, Custom Fields, and more! Simple. Secure. Seamless. BenefitMall PayFocus is a state-of-the-art online payroll solution built for small business.
Fingercheck is the modern workforce solution thats transforming the way small businesses work. Within one powerful HR platform, businesses can easily review and manage hiring, employee onboarding, time tracking, payroll, HR, benefits, and insurance. Fingercheck delivers the tools to simplify and streamline workflow for employees, employers, and everyone in-between. Fingercheck is an online HR platform that helps you manage your employees' time attendance and payroll.
Natural HR's fully integrated HR and payroll software that provides everything you need to ensure employees are paid on time without errors, easily build-up to your gross pay, automatically produces payslips, reduces costly mistakes in pay with one system to manage salary changes, bonuses, new starters and much more. A fully integrated payroll system that communicates accurate data and provides a time-saving approach to build up your final gross pay.
KeyPay is a cloud-based workforce management and payroll platform available in Australia, the UK and NZ. KeyPay is a fully automated payroll solution, offering unparalleled time-saving benefits to businesses of all sizes. With automated payroll calculations, employee self-service, rostering, time and attendance, paperless employee onboarding and comprehensive mobile apps, KeyPay truly changes the way businesses work and pay. Cloud-based payroll solution for businesses and bureaus, automating manual payroll calculations, compliance, rostering and timesheets.

door AccountantsWorld

(19 beoordelingen)
Bekijk profiel
Designed exclusively for accountants and independent payroll providers, Payroll Relief offers a powerful cloud-based payroll processing center, so you can offer highly profitable, fully automated payroll services with zero compliance headaches. Set up Payroll Relief to automatically perform direct deposit, tax payment, tax form e-filing, and child support tasks, on time, with 100% accuracy - guaranteed. That's why 65% of our customers have seen 25% or more improvement in their payroll practice. A powerful cloud-based payroll processing center designed exclusively for accountants and independent payroll processors.
CenterPoint Payroll software is a locally installed or cloud based. Get the payroll features you need to manage payroll for your growing business. Starting at $1,200 and best for 10+ employees. CenterPoint has features the basic packages don't, such as multiple state payroll, piece rate pay, unlimited earning/deductions, custom reporting, direct deposit, online/mobile time clock, unlimited data capacity, online tax filing, and much more. The payroll features you need to manage payroll for a growing business. Starts at $1,200. Best for 10+ employees.
Payroll processing tool that enables direct deposit, blank check stocking, and more through tax expense definitions. l Payroll processing tool that enables direct deposit, blank check stocking, and more through tax expense definitions.
SyncHR provides comprehensive payroll management that¿s not complicated. Trusted by 250+ high-velocity businesses to process over $2 billion in payroll annually, it is purpose-built to work seamlessly with your Core HR platform. Eliminate the costly burden of payroll inaccuracies, lower compliance risk, get smart tax configuration, and much more. Start leveraging SyncHR¿s next generation HCM automation and true payroll innovation now. SyncHR is a next-gen People Platform for Enterprises that want a modern, all-in-one HR solution designed for the new speed of business.
In-house Payroll made easy. With everything you need to run your business. Automated tasks, payments, and filings. Web & mobile friendly so you can process payroll anytime, anywhere. Federal and regulation compliance. Employee self-service and mobile notifications. Comprehensive tools and reporting. Import time tracking from any system. Plus reliable service with same day return of calls. Integrated with our core HR and time & attendance modules. Built for companies with 50+ employees. In-house Payroll made easy. Everything you need to run your business. Automated tasks, payments, and filings. Web & mobile friendly.
Rostering, Attendance and Payroll system that can be used as a very powerful combination or modules can be sold individually. It comes with a free mobile app, ClockOn Go which can be used for scheduling, attendance tracking, sending payslips, communicationg with employees and more. Australia's most powerful rostering, attendance and payroll software

door ELMO Cloud HR & Payroll

(15 beoordelingen)
Bekijk profiel
ELMO's native cloud payroll solution allows organisations to consistently deliver secure, accurate and compliant payroll. Manage staff pay, organise timesheets, and ensure compliance with SuperStream and Single Touch Payroll (STP) in AU and Payday Filing & KiwiSaver in NZ. ELMO's payroll system fully integrates with the entire ELMO suite, allowing onboarding and leave transactions to flow seamlessly into payroll for processing, so there's no need for additional data entry or data transfer. ELMO's native cloud payroll solution allows organisations to consistently deliver secure, accurate and compliant payroll.

door Opfin Software

(15 beoordelingen)
Bekijk profiel
Running a business in India is hard. Our ever-changing regulations, unending bureaucracy, and obscure tax laws mean that even small firms need full-time accountants just to keep up with it all. Even a task as simple as payroll becomes a dreadful endeavour because both businesses and employees dont have access to tools that can help streamline the process. Thats where we come in. Opfin is built by a team of accountants, developers, and designers, familiar with the pain of running small business. Smart payroll for smarter businesses. Uses smart automation to ensure that you never need to worry about payroll ever again.
Humi is Canada's leading HR, Payroll, and Benefits solution. Humi is an easy to use, yet impactful, software for small to medium-sized businesses. Use Humi HR for employee on-boarding, time off, and everything in between. Use Humi payroll for easy, compliant, and on-time payroll runs. Use Humi Benefits to administer flexible plans that you and your employees will love. Join the thousands of businesses who choose Humi to manage all things HR, Payroll, and Benefits. Learn more at humi.ca. Humi is Canada's leading HR, Benefits, and Payroll solution that your company will love. Learn more at humi.ca.
IRIS Payroll biedt gebruiksvriendelijke, door de HMRC erkende, geïntegreerde softwareoplossingen voor payroll en HR die bedrijven van elke omvang ondersteunen met efficiëntie, productiviteit en naleving. Het doel is om waarde toe te voegen door je tijd en energie te besparen op administratieve taken, waardoor je de concurrentie een stap vóór kunt blijven. IRIS HCM (Human Capital Management) ondersteunt meer dan 80.000 bedrijven uit het MKB, grote ondernemingen en payrollbureaus over het volledige spectrum van Britse sectoren en bedrijfsomvang. IRIS Payroll biedt gebruiksvriendelijke, door de HMRC erkende, geïntegreerde softwareoplossingen voor payroll en HR die bedrijven van elke omvang ondersteunen.
Cloud-based payroll processing solution that helps businesses with PoS integrations, reports, benefits management, and ACA compliance. Cloud-based payroll processing solution that helps businesses with PoS integrations, reports, benefits management, and ACA compliance.
Platform for small business to manage and pay hourly employees Platform for small business to manage and pay hourly employees

door Corporate Payroll Services

(13 beoordelingen)
Bekijk profiel
Corporate Payroll Services has helped small and medium-sized businesses since 1991 with payroll processing and tax filing/reporting. Over 6000 clients rely on us to pay their employees and deposit payroll taxes accurately in all 50 states, Puerto Rico and the U.S. Virgin Islands. Our payroll specialists provide expert, one-on-one service so that you can focus on growing your business. Visit our website to request a free quote which is often 30-40% less than our competitors. Corporate Payroll Services has helped small and medium-sized businesses since 1991 with payroll processing and tax filing/reporting.
JustLogin is the HR Cloud that just does it all. We have platforms for Payroll, Leave, Time & Attendance, Claims and more! We believe that HR should be simple - you should spend less time fussing over administrative issues, and spend more time improving your employees welfare. Over the last 18 years, we have been working tirelessly to help HR professionals achieve that, with HR solutions that are not only comprehensive, but also easy to use, setup and maintain. JustLogin is the HR Cloud that just does it all. We have platforms for Payroll, Leave, Time & Attendance, Claims and more!
Bekijk profiel
Our HCM offers end-to-end SaaS HRIS accessible from any device with a single login. End-to-end SaaS HRIS accessible from any device with a single login.
Knit People is a 100% Canadian, unified payroll + HR platform that puts your payroll on autopilot. Knit is the ideal solution for small-to-medium sized businesses that want to save on admin costs, while making compliance worry-free. Knit is #1 choice for 100+ accounting firms throughout Canada who manage multiple businesses. We offer everything from employee self-onboarding, tax calculations and remittances, direct deposits, paid time off policies, custom field tracking, e-documents, and more! Knit is a 100% Canadian payroll + HR platform that puts your CRA compliance on autopilot. The #1 choice for 100+ accounting firms.
Simplify your life with ScalePEO's full-service payroll processing. Includes automated direct deposits, multi-location check distribution, payroll and tax reconciliation, 1099s, W2s, FICA, FUTA, and SUTA payment and filings, expert tax advice, and more. Time and labor are integrated with payroll and HR which means time data flows seamlessly between payroll, benefits and HR, all to save you time, prevent errors, and help you stay compliant. Full-service payroll with cloud-based time and attendance, compliance support, and its all fully integrated with HR and Benefits.

door Peninsula Software of Virginia

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
On-premise tool that ensures compliance with tax/wage requirements & provides consolidated reporting to streamline payroll processes. On-premise tool that ensures compliance with tax/wage requirements & provides consolidated reporting to streamline payroll processes.
Bekijk profiel
Inova Payroll's human capital management solution brings clarity to your HR processes. With smart technology solutions and the support of an award-winning team, we help you optimize applicant tracking, onboarding, payroll, online benefits enrollment, compensation management, and more. Whether you have 50 employees or 1,000+ across multiple locations, contact us today and let us know how we can help. Cloud-based human capital management system for HR professionals. Single database for time, payroll, and HR.

door Acroprint Time Recorder Company

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Simplicity, ease of use and affordability are at the core of our web-based Payroll application. Full featured, including integration with our optional time & attendance, scheduling and HR modules, provides everything under one roof. Pick what need, and only what you need. Simple setup, with no IT resources required. Convenient and economical: pay-as-you-go; billed only for active employees. Easy & affordable web-based Payroll. Integrates with our option Available anytime, anywhere. Modules include HR, Scheduling & Payroll.
A single source Human Capital Management Solution. A single database, end-to-end, cloud-based enterprise HRM/Payroll software that has the ability to scale to any size company (1-10,000). ONEMINT provides a unique and cost-effective way for organizations to manage your most valuable asset - Your People! A single database, end-to-end, cloud-based enterprise HRM, Payroll, Time & Attendance, Talent Aquisition solution.
Comprehensive Payroll and HR. Emplloy is a HCH suite of tools on a single unified cloud platform that helps you manage the entire employee lifecycle from pre-hire to retire. Solutions for HR, recruiting, onboarding, time tracking, payroll, and more are easily accessed through a single intuitive interface. Automated and scalable tools provide a single source of truth with common reporting, dashboards, and robust workflows. Easy to Use and cutting edge mobile app allow easy, anytime access. Comprehensive, unified payroll and HR solution that creates a scalable HR strategy and simplifies the people side of business.
Bekijk profiel
We believe superior technology is necessary but not sufficient. It takes a committed, knowledgeable partner to get you all the way there. From our Smooth Start implementation process to our dedicated ongoing support team, PayNorthwest's expertise in delivering its world-class HCM cloud platform to meet YOUR unique needs today and tomorrow is what distinguishes PayNorthwest as a partner rather than a vendor and what helps you get where you want to go. A unified platform that combines payroll, HR, and time and labor management functions in a single database.
Bekijk profiel
An online reporting system that assists in streamlining the year-end form filing. An online reporting system that assists businesses in streamlining the year-end form filing.
Cloud-Based Payroll Software That's Easy, Reliable & Affordable. Get everything you need to pay your employees, contractors, contributions and taxes online. Managing your payroll, timesheets & taxes has never been easier. It's easy to get started whether you're just starting a business or have hundreds of employees, we'll get you started with little to no effort. FINSYNC helps businesses centralize control of cash flow and grow with game-changing features. Improve Cash Flow & Grow Your Business
A powerful software for small and medium-sized companies aimed to simplify the most tedious human resources tasks like payrolls or vacations. We've managed to mix the personal, hands-on treatment of a labor consultant with the secure and fast-paced technology of a startup to bring businesses a powerful service like no other. A software for simplifying the management of human resources tasks, like payrolls or vacations, for small and medium-sized companies.

door Fund Accounting Solution Technologies

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
FundView Payroll provides complete payroll processing including benefits, accruals, time entry, payment processing, reporting and integrated Accounts Payable generation. Efficiently manage all phases of payroll including time entry (remote), payroll processing and benefits management. Efficiently manage all phases of payroll including time entry (remote), payroll processing and benefits management.
TransNational Payments Full Service Payroll is perfect for small business owners $30/mo + $4 per employee. Our price includes 1 employee and 1 free month of payroll. Let us save you time and money with unlimited payrolls, free direct deposit, accurate and secure tax filing, free setup and expert support, free employee portal, user-friendly software and no lengthy contract! You run payroll, we handle the payroll tax filings. Save time and money with our Full Service Payroll$30/mo + $4 per employee (includes 1 employee + 1 month free).
Cloud based Attendance & Payroll Software for the southeast Asian market. Cloud based Attendance & Payroll Software for the southeast Asian market.
All-in-one cloud payroll software with employee self-service app, reports, bank statements, and more. All-in-one cloud payroll software with employee self-service app, reports, bank statements, and more.
Designed for mid-market organizations (100+ employees). PeopleGuru Payroll includes real-time processing, wizard based intuitive processes, and comprehensive audit and verification tools with unprecedented performance. Specifically crafted for mid-market organizations, PeopleGuru Payroll handles complex tax and corporate structures with ease. PeopleGuru Payroll is part of the full PepoleGuru HCM solution. Simplify payroll with real-time processing, wizard based intuitive processes, and comprehensive audit and verification tools.
HMRC-certified, PayFit is an integrated payroll and HR management platform. The platform updates payslips in real-time and automatically generates them on the day of your payroll run. All pensions and RTI submissions are handled by PayFit. PayFit also handles leave and absence management as well as expenses. Employees have access to their own portal to view/download payslips and submit leaves and expenses for approval. Payfit also provides support from a dedicated team of payroll experts. Payfit is a cloud-based payroll and HR management platform helping small and medium businesses automate their payroll and HR processes.
Salarium is an all-in-one payroll software that provides everything you need from clock-in to payout. Track your employees time-in and time-out records, set up schedules, approve leave and overtime requests, and create attendance reports. Process payroll for the Philippines in a few clicks, easily customize payroll computation for big and small businesses, produce and distribute payslips. The most secure and convenient way to pay your employees. Payout is linked directly with payroll. Cost-efficient, all-in-one payroll software that makes it easy for you to manage and pay your employees.