381 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Officient is jouw online HR assistant die je helpt HR processes te optimaliseren in KMO's tot 500 medewerkers. Beheer alle data van werknemers in één cloud platform, gekoppeld met je sociaal secretariaat. Met enkele kliks automatiseer je HR processen zoals contractbeheer, afwezigheden, onboarding en meer. Met de self-service via een mobiele app verbeter je direct de ervaring voor alle medewerkers, waardoor je top talent beter kan aantrekken en behouden om zo hogere bedrijfsresultaten te behalen. Meer informatie over Officient Intuïtieve HR software voor KMO's om HR data te centraliseren, loonverwerking te automatiseren en de werknemerservaring te verbeteren. Meer informatie over Officient
Personio neemt de stress weg uit de belangrijkste loonadministratiedatums en zorgt ervoor dat werknemers correct en op tijd worden betaald. Bespaar tijd, voorkom fouten en bereik nauwkeurigheid door een goed onderhouden database. Houd grip op de schat aan informatie, inclusief eventuele updates, doordat Personio wijzigingen automatisch opneemt in zijn geconsolideerde database. Bouw vertrouwen op door elke maand correcte loonstrookjes te leveren. Integreer medewerkers in de processen, maak loonstrookjes beschikbaar voor beveiligd downloaden. Meer informatie over Personio Totaalpakket voor HR in kleine en middelgrote ondernemingen: volledige aanpasbaarheid, conformiteit met Europese gegevensprivacy, uitstekende klantenservice. Meer informatie over Personio
Bespaar tijd en geld en krijg gemoedsrust met ADP Workforce Now, de gebruiksvriendelijke en complete oplossing voor het beheer van menselijk kapitaal voor bedrijven met meer dan 50 werknemers. Het volledig geïntegreerde ADP Workforce Now-pakket is vanaf de basis opgebouwd met een enkele database en biedt mogelijkheden voor Human Resources, payroll, arbeidsvoorwaarden, talentmanagement, tijd- en werkbeheer, compliance en HR Analytics. Workforce Now kan ook eenvoudig en veilig worden geïntegreerd met andere HR- en bedrijfstoepassingen. Bespaar tijd en geld en krijg gemoedsrust met ADP Workforce Now, de gebruiksvriendelijke en complete oplossing voor het beheer van menselijk kapitaal.
QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren. QuickBooks Online wordt door meer dan 3,3 miljoen klanten gebruikt en biedt slimme tools voor je bedrijf, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boeken ordenen, uitgaven beheren, facturen verzenden, inventaris bijhouden en zelfs salarisadministratie uitvoeren. Met QuickBooks Online kun je je zaken op orde stellen, tijd besparen en zelfs sneller betaald worden door betalingsfuncties toe te voegen. Het beste van alles is dat je het 30 dagen gratis kunt proberen. QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren.
Gusto is een modern, online personeelsplatform dat kleine bedrijven helpt om voor hun teams te zorgen. Deze producten en diensten helpen je met de onboarding, het betalen, verzekeren en betrekken van je team in één geïntegreerd, eenvoudig te gebruiken platform dat geliefd is bij meer dan 100.000 moderne werkgevers. Gusto maakt het een aangename ervaring om dingen te regelen voor je team, terwijl het je helpt je kosten te beheren en te voldoen aan de voorschriften. Je voelt je als een professional, hoe ingewikkeld de situatie ook is. Werk samen met Gusto om een werkplek te creëren waar iedereen tot ontplooiing kan komen. Gusto maakt salarisverwerking, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR verfrissend eenvoudig voor kleine bedrijven.
Help je organisatie met Paycor om de efficiëntie te verbeteren, nalevingsproblemen te verminderen en de tijd terug te krijgen die je nodig hebt om je te concentreren op de bedrijfsstrategie. De alles-in-één-oplossing van Paycor voor HR en payroll maakt handmatig werk overbodig. De intuïtieve interface begeleidt je door elke stap van het proces, waardoor je alles rond payroll snel kunt regelen. Alle werknemersgegevens zijn beschikbaar op één plek. Importeer de uren van medewerkers rechtstreeks, bekijk contante vereisten voordat je loonlijsten indient en beheer werknemersinformatie. Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën. Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Patriot Software biedt online payroll zodat je tijd en geld kunt besparen. Gemaakt voor eigenaren van kleine bedrijven in de VS met 1-100 werknemers. Kies de payroll-optie die bij jou past: Basic Payroll - basisprijs $ 10 per maand + $ 4 per werknemer. Full Service Payroll - basisprijs $ 30 per maand + $ 4 per werknemer. Jij beheert de payroll en hoeft je niet bezig te houden met de loonbelastingaangiften. Gratis directe storting of afgedrukte salarisstroken. Online payroll-oplossingen voor eigenaren van kleine bedrijven. Voer payroll uit in 3 eenvoudige stappen. Lage prijzen zonder onverwachte kosten. Probeer het gratis!
Bamboo Payroll verandert payroll van een zwaar proces naar de gemakkelijke, lonende, inzichtelijke ervaring die het voor iedereen zou moeten zijn. Deze Payroll-oplossing omvat gemakkelijk leesbare loonstrookjes, met grafieken in kleur en duidelijke taal om belastingen, inhoudingen en nettoloon in detail te beschrijven. Werknemers kunnen binnen BambooHR wijzigingen aanbrengen voor inhoudingen en directe stortingen, en vanaf hun mobiele iOS-apparaat hun loonstrookjes bekijken. Dit platform maakt van payroll een positieve ervaring, waardoor je meer tijd hebt om je te concentreren op mensen in plaats van op de loonstrookjes. Bamboo Payroll verandert payroll van een zwaar proces naar de gemakkelijke, lonende, inzichtelijke ervaring die het voor iedereen zou moeten zijn.
Paychex Flex is een alles-in-één-oplossing voor payroll en HR waarop je kunt voortbouwen naarmate je bedrijf groeit of verandert. Gebruik het om salarisadministratie uit te voeren en je HR-administratie, pensioen en verzekeringsbeheer te integreren met uitstekende service en deskundige kennis van de regelgeving die van invloed kan zijn op je bedrijf. Ontvang 3 maanden gratis loonverwerking voor een beperkte tijd. Klik op de link voor meer informatie. Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
Ultimate Software streeft ernaar mensen altijd op de eerste plaats te zetten. Dit kernprincipe stimuleert de creatie van deze bekroonde technologie voor HR-, payroll- en talentbeheer; levering van toonaangevende klantenservice; en het belang van werknemersgerichte cultuur. Ultimate staat sinds 2012 in de top 25 van de jaarlijkse Fortune-rangschikking van 100 beste bedrijven om voor te werken, en is door Fortune vier jaar op een rij (2016-2019) uitgeroepen tot de beste grote werkplek in technologie. De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Kronos Workforce Ready is een reeks tools voor het beheer van menselijk kapitaal op één uniform cloudplatform waarmee je de volledige levenscyclus van je werknemers kunt beheren, van de fase voorafgaand aan het inhuren tot aan hun pensioen. Oplossingen voor HR, werving, onboarding, tijdregistratie, payroll en meer zijn eenvoudig toegankelijk via één enkele intuïtieve interface. Geautomatiseerde en schaalbare tools bieden één enkele bron van waarheid met gemeenschappelijke rapportage, dashboards en robuuste workflows. Inbegrepen self-service en een mobiele app zorgen voor eenvoudige, altijd beschikbare toegang. Kronos Workforce Ready is een volledige HCM-suite van geautomatiseerde en schaalbare tools die HR, payroll, tijd en aanwezigheid en meer integreert.
Workday HCM is een enkele cloudbased oplossing voor planning, analyse en uitvoering die door veel Fortune-500 ondernemingen wordt gebruikt om met agility en efficiency te opereren en om ze voor te bereiden op de toekomst. In tegenstelling tot rigide HR-systemen of point-to-point-oplossingen biedt alleen Workday een op competentie gebaseerde HCM-basis. Daarnaast werkt Workday continu aan innovaties om klantensucces mogelijk te maken. HR, workforce planning, recruiting, and talent management working together in one system.
Met Zenefits payroll kun je alles op één plek beheren en de moeilijke zaken automatiseren. Volledig geïntegreerd met het alles-in-één systeem dat HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, urenregistratie, verlof, naleving en meer omvat. Elke verandering die jij of je werknemers aanbrengen op Zenefits wordt automatisch doorgestuurd naar de loonlijst. Zenefits payroll is ontworpen voor bedrijven met maximaal 500 werknemers en kost slechts $ 6 per werknemer per maand, inclusief belastingaangiften van federale/nationale overheden, W2's en onbeperkte looncycli. Zenefits biedt de eerste complete toepassing voor HR in kleine bedrijven.
RUN DIY Payroll aangedreven door ADP biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen. Of het nu gaat om een startup die zijn eerste werknemer in dienst neemt of een volwassen bedrijf dat zijn eerste gepensioneerde viert, de personeelsoplossingen helpen ondernemers om zich meer te richten op wat ze het liefst doen, op hun visie en passie om een succesvol bedrijf te creëren en te laten groeien. RUN biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen.
Dayforce is een wereldwijd HCM-platform dat de werknemerservaring transformeert. Het integreert gegevens uit de gehele levenscyclus van medewerkers om betere besluitvorming op elk niveau mogelijk te maken. Dayforce is een uitgebreid cloudplatform dat in één toepassing HR, salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelsbeheer en talentbeheer combineert. Het schaalbare platform is gebaseerd op één flexibel systeem voor regels gecombineerd met realtime updates en berekeningen die helpen bij het voldoen aan complexe wettelijke vereisten. Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
APS heeft een missie: payroll en HR eenvoudiger maken. Klanten en partners worden voorzien van intuïtieve technologie die wordt geleverd met persoonlijke service en ondersteuning. Deze uniforme oplossing is ontworpen om taken voor personeelsbeheer te vereenvoudigen. Verwerk de salarisadministratie in uren, niet dagen. Automatiseer HR-workflows om strategischer te zijn. Verhoog de levenscyclus van medewerkers met een platform dat bestaat uit één systeem. APS, je partner op het gebied van personeel. Klanten profiteren van een vereenvoudigde salarisadministratie en HR.
Rippling Payroll is een moderne salarisadministratie zonder moeite. Betaal werknemers en aannemers, waar ook ter wereld, in een kwestie van seconden. Doe automatisch je belastingaangiftes. Ontdek waarom de loonlijstsoftware van Rippling goed beoordeeld wordt. Rippling is goed beoordeelde loonlijstsoftware. Betaal werknemers en aannemers in een kwestie van seconden. Doe automatisch je belastingaangiftes. En nog veel meer.
QuickBooks Payroll is een zeer gewaardeerde provider van salarisadministratie voor kleine bedrijven. Het platform helpt 1,4 miljoen bedrijven met salarisadministratie en indiening van belastingen, en het biedt een geen-boete-garantie: het dient je belastingformulieren en betalingen in, lost indieningsfouten op en betaalt eventuele boetekosten waarvoor het verantwoordelijk is, en het vertegenwoordigt je bedrijf en lost eventuele loonbelastingproblemen op met de belastingdienst. Daarnaast biedt het platform in de VS gevestigde experts voor live ondersteuning om je te helpen je loonlijst bij de eerste poging correct in te stellen. Beheert de financiën van kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers. Beschikbaar in een online versie.
Geniet van naadloze payroll-verwerking met altijd en overal toegang en nooit opnieuw invoeren van gegevens. Zodra gegevens die van invloed zijn op de payroll zijn ingevoerd, worden deze systeembreed gesynchroniseerd, waardoor het opnieuw invoeren wordt voorkomen. Pas de lay-out van payroll aan op je schaalbare behoeften en start het proces eerder met de mogelijkheid om bepaalde taken vóór de payroll-dag te voltooien. Voltooi het proces sneller door stappen te delegeren aan aangewezen gebruikers en wijzigingen aan te brengen zonder opnieuw te moeten beginnen. Geniet van naadloze payroll-verwerking met altijd en overal toegang en nooit opnieuw invoeren van gegevens.
WebHR zorgt voor een revolutie in de manier waarop HR werkt. WebHR is sociale alles-in-één cloudgebaseerde HR-software voor kleine en middelgrote ondernemingen die alles afhandelt, van werving tot pensionering, op de meest innovatieve manier. WebHR bespaart bedrijven niet alleen geld, maar verhoogt ook de productiviteit, bespaart ruimte en maakt communicatie tussen en op kantoren snel, betrouwbaar en efficiënter. WebHR helpt bij het beheer van de belangrijkste activa van een bedrijf - het personeel. WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Salarisadministratie is nog nooit zo eenvoudig geweest met Square Payroll. Square verwerkt je federale en nationale loonbelastingen inclusief inhoudingen, betalingen en aangiften. Kleine en grote bedrijven kunnen gemakkelijk zowel werknemers in loondienst of uurloonwerknemers betalen. Stel je beleid inzake ziekteverlof of betaald verlof in voor elk teamlid en de online salarisadministratiediensten van Square doen de rest. Overstappen naar een andere provider is ook eenvoudig - verstrek de naam van je huidige provider, upload bestaande rapporten en het systeem doet de rest. Stel je hele team samen: werknemers, contractanten of beide met Square Payroll.
Deltek Vision is een projectgebaseerde oplossing voor professionele dienstverleners die projectboekhouding, resource management, projectmanagement, tijd-/kostenbeheer en klantbeheer combineert in één product. Deltek Vision is een webgebaseerde oplossing die beschikbaar is voor implementatie in de cloud of op locatie. Projectgebaseerde oplossing voor PS-bedrijven die projectboekhouding, resource management, projectbeheer, tijd-/kostenbeheer en klantbeheer combineert.
Gratis proefversie van 30 dagen. Geen kosten voor accounts met 2 werknemers of minder. Meer dan 9000 bedrijven waarderen de robuuste tijdklokfuncties: *mobiele app beschikbaar; *volgen van PTO; *planning van ploegendienst; *bewerken van tijdkaart; *berekening van overuren; *geofencing en GPS; *IP- en apparaatbeperkingen; *biometrische/vingerafdrukoptie; *loonlijstintegratie; *betaalde pauzes; *herinneringen; *automatische pauzeaftrekopties; *fooien, bonussen en commissies; *taak- en projectkosten; *$ 2,50/werknemer per maand. Cloudgebaseerd tijdkloksysteem voor personeel van kleine bedrijven om de uren van werknemers bij te houden en nauwkeurige tijdkaarten voor de loonlijst te genereren.
Namely is meer dan alleen salarisadministratie, het is het human resources-platform dat werknemers graag gebruiken. Namely is krachtige, gebruiksvriendelijke technologie waarmee kleine tot middelgrote bedrijven (50 tot 1000 werknemers) hun human resources, salarisadministratie, secundaire voorwaarden, en tijd en aanwezigheid op één plek kunnen afhandelen. In combinatie met toegewijde ondersteuning, krijgt elke klant van Namely de software en service die ze nodig hebben om eersteklas human resources en een sterke, betrokken bedrijfscultuur te bieden. Kom meer te weten en plan je gratis demo. Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Online oplossing voor loonlijst en HCM vermindert administratieve taken en houdt nauwkeurige tijd- en aanwezigheidsgegevens bij voor individuele werknemers, allemaal op één plek. Bovendien worden nieuwe medewerkers automatisch aan het systeem toegevoegd, waardoor de processen nog verder worden gestroomlijnd. Het platform is 24/7 toegankelijk vanaf elke locatie met behulp van de mobiele toepassing. Online oplossing voor loonlijst en HCM waarmee kleine tot grote ondernemingen de beloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer van werknemers kunnen beheren en bijhouden.
Softwarepakket voor salarisadministratie dat wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse loonlijsten ondersteunt. Softwarepakket voor salarisadministratie dat wekelijkse, tweewekelijkse en maandelijkse loonlijsten ondersteunt.
Groeiende bedrijven gebruiken OnPay graag voor de salarisadministratie en HR. Het krijgt uitstekende klantbeoordelingen van Capterra, en daarnaast is het volgens Entrepreneur "Een eenvoudig, snel en mobielvriendelijk systeem dat geen steile leercurve vereist". Betaal medewerkers snel, automatiseer belastingen en aangiftes, en voeg de salarisadministratie direct toe aan QuickBooks of Xero. Het kost slechts $ 36 plus $ 4 per werknemer (zonder verborgen kosten) voor onbeperkte looncycli. De maandelijkse vergoeding omvat ook een volledige set HR-tools en de optie om secundaire voorwaarden toe te voegen in alle 50 staten. "Het is een eenvoudig, snel, mobielvriendelijk systeem dat geen steile leercurve vereist". De 5 meest gewaardeerde MKB-loonlijsten van Entrepreneur.
Small Business Payroll van SurePayroll is een toonaangevende online payroll service voor kleine bedrijven door het hele land. Gepersonaliseerde ondersteuning is afkomstig van een bekroond in de VS gebaseerd klantenserviceteam dat beschikbaar is via telefoon, e-mail en chat. Small Business Payroll vereenvoudigt en garandeert het proces, waardoor salarisadministratie gemakkelijk kan worden ingediend - vanaf elke locatie op elk gewenst moment. SurePayroll maakt salarisadministratie eenvoudig, waardoor je tijd bespaart en je de flexibiliteit hebt om de salarisadministratie in je planning op te nemen. Ideaal voor 1-10 werknemers.
De SuccessFactors HR-softwarebundel is speciaal afgestemd op de behoeften aan talentbeheer van bedrijven of divisies met minder dan 500 werknemers. Met SuccessFactors HCM kun je je personeelsprocessen automatiseren, de zichtbaarheid en efficiëntie verbeteren, en je bedrijf transformeren door strategie elke dag om te zetten in uitvoering. Omdat de software in de cloud wordt geïmplementeerd, is het eenvoudig in te stellen en biedt het ingebouwde best practices voor het beheer van de volledige levenscyclus van werknemers. Verbeter de prestaties van werknemers en breng activiteiten voor bedrijfsgroei op één lijn met een oplossing voor talentbeheer die in de cloud is geïmplementeerd.
Plan de loonadministratie in, voer onbeperkt onregelmatige betalingen uit zonder extra kosten, en Justworks regelt het indienen van belastingformulieren. Als Professional Employer Organisation (PEO) combineert Justworks loonadministratie, naleving, HR-tools en toegang tot secundaire arbeidsvoorwaarden onder een overkoepelende dienst, en worden medewerkersgerelateerde verantwoordelijkheden voor je geregeld. Dit product is vanaf de grond opgebouwd om het runnen van je bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. En met 24/7/365 ondersteuning staat de oplossing altijd voor je klaar. Geautomatiseerde loonlijst, HR-tools, toegang tot betaalbare voordelen en nalevingsondersteuning - allemaal op één plek.
Eenvoudige, snelle en vriendelijke online software voor salarisadministratie die is ontworpen voor kleine bedrijven en wordt ondersteund door zeer vriendelijke klantenservice. Alles wat je nodig hebt om je werknemers en aannemers te betalen terwijl je voldoet aan de loonvoorschriften, is opgenomen in één eenvoudig plan. Functies omvatten: Directe storting, belastingaangifte, eindejaarsrapportage, online loonstrookjes en meer. Ga vandaag nog aan de slag en ontdek hoe Wagepoint jou kan helpen om tijd en geld te besparen. Eenvoudige online salarisadministratiesoftware voor kleine bedrijven en startups in Noord-Amerika om werknemers te betalen en te voldoen aan de voorschriften.
iSolved HCM is een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologie voor het beheer van menselijk kapitaal, dat de belangrijkste personeelsfuncties samenbrengt in één robuust, gebruiksvriendelijk platform: iSolved. Loonlijst, HR, tijd en aanwezigheid, recruiting, onboarding, ACA-naleving en voordelenregistratie worden allemaal geleverd vanuit één applicatie, in de cloud, speciaal gebouwd voor kleine tot middelgrote werkgevers. Het heeft snel een marktaandeel bereikt met meer dan 3 miljoen medewerkers, en groeit nog altijd. Uitgebreid, volledig schaalbaar HCM-platform op maat gemaakt voor werkgevers in het MKB.
Payroll Mate is uitgebreide salarisadministratiesoftware die voldoet aan de behoeften van accountants en kleine tot middelgrote bedrijven. Payroll Mate berekent automatisch het nettoloon, de federale belastinginhoudingen, sociale zekerheidsbelasting, Medicare-belasting, en berekent door de gebruiker gedefinieerde staats- en lokale belastingen. Payroll Mate kan ook verschillende soorten betalingsperioden ondersteunen, salarisstrookjes afdrukken, en formulieren 941, 944, 943, 940, W2 en W3 voorbereiden. Deze salarisadministratiesoftware ondersteunt ook door de gebruiker gedefinieerde categorieën voor inkomsten, belastingen en aftrekkingen. Krachtige salarisadministratiesoftware die voldoet aan de behoeften van accountants en kleine tot middelgrote bedrijven.
Een cloudgebaseerd systeem dat werkgevers helpt de levenscyclus van werknemers te beheren van hun werving tot pensionering. Een cloudgebaseerd systeem dat werkgevers helpt de levenscyclus van werknemers te beheren van hun werving tot pensionering.
Optimum HRIS is beschikbaar vanaf $ 10.000 en biedt interne systemen voor zowel platforms voor Microsoft Windows en IBM iSeries (AS/400), als een cloudoplossing (OptiCloud). Deze software omvat Optimum salarisadministratie, HR en uren- en aanwezigheidsregistratie. De toonaangevende softwaretoepassing van Optimum HRIS biedt loonlijstverwerking en beheer van personeelsinformatie, evenals administratie van training en secundaire arbeidsvoorwaarden. Optimum HRIS bevat een volledig geïntegreerde enkelvoudige database en is een totaaloplossing voor kosteneffectief HRMS-beheer. HRIS-systemen voor Microsoft Windows, IBM iSeries (AS/400) platforms, of via de cloud. Bevat Optimum salarisadministratie, HR en uren- en aanwezigheidsregistratie.
SentricHR biedt je functionaliteiten waarmee je strategisch kunt werken en je HR-processen kunt vereenvoudigen. Transformeer je werkplek door je medewerkers de controle te geven over hun eigen gegevens in een totaalpakket van HR-software die speciaal voor hen is ontworpen. Papierloze onboarding, documenten en e-handtekeningen, salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer. Bespaar tijd en geef HR een plek aan de directietafel. Meer weten en plan een live demo. Met SentricHR kun je veel meer dan alleen maar gegevens beheren. Papierloze onboarding, documenten en e-handtekeningen, salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer.
Het is echt wel mogelijk om van loonadministratie te houden. Deze alles-in-één oplossing voor salarisadministratie, belastingen en HR is sneller dan ooit. Zodra je salarisadministratie is voltooid, zijn je belastingen dat ook. Dit platform garandeert 100% naleving van de belastingwetgeving van nationale en lokale voorschriften. Bij de salarisadministratiedienst is een gratis oplossing voor HR-advies inbegrepen. Deze dienst helpt je om te blijven voldoen aan de voorschriften en je werknemers meer te ondersteunen door middel van handboeken, verstrekte training en meer. Salarisadministratie hoeft niet tijdrovend te zijn. Bespaar tijd en geld met de 3-staps online salarisadministratie van PrimePay.
Vergeet meerdere softwaretoepassingen, onhandige gegevensimport en aangepaste interfaces. WinTeam is ontworpen om schoonmaak- en beveiligingscontractanten een holistische manier te bieden om de prestaties te meten en het dagelijkse financiële, operationele en personeelsbeheer te automatiseren. Holistische financiële, operationele en personeelsbeheeroplossing, ontworpen voor schoonmaak- en beveiligingscontractanten.
Online prikkloksysteem voor medewerkers, voor bedrijven van elke omvang. Personeelsplanning. Urenregistratie. Taakbeheer. Loonlijstrapportage.
MYOB Essentials is de snelle en gemakkelijke manier om je cashflow en ATO-compliancevereisten te beheren. Bevat tijdbesparende functies voor het dagelijkse boekingswerk. Zeg vaarwel tegen cashflow-zorgen. Accepteer creditcard- of BPAY-betalingen van klanten rechtstreeks vanuit een e-mailfactuur. Snelle en eenvoudige belastingupdates zorgen ervoor dat je altijd actueel bent. Super betalen en de vereisten van ATO Single Touch Payroll de baas blijven is een fluitje van een cent. Cloudgebaseerde boekhoudsoftware voor kleine bedrijven om de salarisadministratie, het klantenbeheer, belastingen en al je boekhoudbehoeften te automatiseren.
Hourly is a people platform that makes it easy for small business owners to track time, run payroll and get workers comp for their employees. Its the only tool out there that does all three seamlessly, saving you time and money. Welcome to Hourly! We make time tracking, payroll and workers comp easy as pie for small businesses.
TrackTik biedt personeelsbeheersoftware voor beveiliging die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van al het personeel in de beveiligingsruimte en hun belanghebbenden. Met deze krachtige mobiele en web-based software kunnen managers de voortgang van hun bewakers volgen, handmatige taken verminderen en bruikbare inzichten uit gegevens genereren. TrackTik, vertrouwd door meer dan 450 klanten over de hele wereld, verbindt je frontline met je back-office en geeft je op één plek een overzicht van je volledige beveiligingsactiviteiten. Beheersoftware voor beveiligingsteams die de voortgang van bewakers volgt, handmatige taken vermindert en overheadkosten bespaart.
PayrollPanda Sdn Bhd is een Maleisisch SaaS-bedrijf dat zich richt op het leveren van HR-cloudapplicaties van wereldklasse. Hun vlaggenschipproduct is PayrollPanda, een online payroll-app die zich speciaal richt op Maleisische mkb's. Met de online software kunnen bedrijfseigenaren en HR-managers met slechts enkele klikken LHDN-goedgekeurde loonlijsten uitvoeren. Het doel is om payroll eenvoudig en snel te maken, en de gebruiksvriendelijke interface maakt het voor iedereen gemakkelijk om payroll uit te voeren. Een SaaS-loonlijst en verlof-app voor Maleisische bedrijven.
Verenig HR + secundaire arbeidsvoorwaarden + loonlijst in een vereenvoudigd, gepersonaliseerd, alles-in-één mensenplatform. Rise bespaart Canadese bedrijven tijd en geld en helpt de aandacht weer te richten op wat echt belangrijk is: mensen. Boek vandaag nog een live platformdemo. Verenig HR + secundaire arbeidsvoorwaarden + loonlijst in een vereenvoudigd, gepersonaliseerd, alles-in-één mensenplatform.
A powerful software for small and medium-sized companies aimed to simplify the most tedious human resources tasks like payrolls or vacations. We've managed to mix the personal, hands-on treatment of a labor consultant with the secure and fast-paced technology of a startup to bring businesses a powerful service like no other. A software for simplifying the management of human resources tasks, like payrolls or vacations, for small and medium-sized companies.
KashFlow is bekroonde, cloudgebaseerde en eenvoudige software voor salarisadministratie die speciaal is ontworpen om eigenaren van kleine bedrijven te bevrijden van complexe vereisten op het gebied van salarisadministratie. KashFlow is jargonvrij en perfect voor niet-accountants. Het doel is om de stress van de salarisadministratie weg te nemen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. KashFlow Payroll biedt cloudgebaseerde betalingen en boekhouding aan kleine bedrijven.
Ontdek het platform ADP Workforce Now plus specialisten die samenwerken met je HR-, salarisadministratie-, arbeidsvoorwaarden- en talentteam om diepgaande administratieve hulp, best practices, procesefficiëntie en ondersteuning te bieden. Deze service kan een aanwinst zijn voor je bedrijf, ongeacht of je een HR-medewerker of -afdeling hebt. Ontdek het platform Workforce Now plus specialisten die samenwerken met je HR-team om best practices, procesefficiëntie en ondersteuning te bieden.
TelePayroll biedt dezelfde oplossingen als grotere concurrenten, maar behoudt de goede service en de vertrouwdheid van een klein familiebedrijf. TelePayroll regelt je salarisadministratie en beheer van menselijk kapitaal, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. Het door een familie beheerde TelePayroll werd opgericht in 1963 en biedt een scala aan zakelijke diensten voor zowel kleine als grote bedrijven. Het bedrijf heeft als missie om duurzame relaties op te bouwen met hun klanten, zodat ze hen kunnen ondersteunen in alle stadia van bedrijfsgroei. Een end-to-end, single source HCM-oplossing die de tools biedt die je nodig hebt voor loonadministratie, HR en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Sage Payroll Full Service beheert de complexiteit rond loon- en belastingnaleving voor je, zodat kleine en middelgrote bedrijven zich kunnen concentreren op hun dagelijkse activiteiten. Je ontvangt een deskundige payroll-expert die toegewijd is aan het dienen van je bedrijf en aan je payroll-tevredenheid. Wees gerust en weet dat je medewerkers nauwkeurig en op tijd worden betaald, elke keer weer. Sage Payroll Full Service beheert de complexiteit en nauwkeurigheid van de verwerking van de loonlijst voor je, zodat je je kunt concentreren op de dagelijkse activiteiten.
Software voor het afdrukken van cheques. Cloudgebaseerd. Militaire veiligheid. Verbind met banken, automatisch volgen, nep-/fraudecontroles. Elke printer. Stortingsbonnen afdrukken voor elke bank, en houd ze bij. Blanco cheques, meerdere cheques, importeren en afdrukken, groeperen en afdrukken. Gebruiker of werknemer met beperkte toegang toevoegen. Aangepaste stub. Afdrukken van een tegoedbon. Opname van bankcheques om huur en betaling te innen. Minifacturering voor klanten van cheques. Druk. Jij maakt de cheque, en hij wordt automatisch afgedrukt en naar je klanten/leverancier verstuurd. Online software voor het afdrukken van cheques. Stortingsbonnen afdrukken. Verbinding met de bank om fraude te voorkomen. Elke printer. Opname van cheques
With over 150+ broker partners, 1700+ Employers relying on UZIO and 70+ carrier serving plans, Uzio provides an Integrated HR, Benefits Administration, Payroll technology platform, and Workers' Compensation solution for businesses of all sizes and benefits brokers. UZIO enables benefits brokers with their technology for brokers to manage businesses, create proposals, quote, and propose a bundled HR technology package to their clients. An intuitive, self-service platform that provides you with an all-in-one solution for all your HR, payroll, benefits, and workers' comp
Begin op elke gewenste plek. Voeg op elk gewenst moment toe. Het toonaangevende a-la carte uitgebreide technologieplatform voor het beheer van menselijk kapitaal en oplossingen voor personeelsbeheer van Ascentis worden ondersteund door een voortdurende inzet voor het leveren van een onovertroffen klantervaring. De technologiemodules van Ascentis werken onafhankelijk of samen om te voldoen aan de behoeften van elke klant, waar ze zich ook bevinden in het traject voor beheer van menselijk kapitaal. Ascentis biedt krachtige maar gebruiksvriendelijke uitgebreide beheer van menselijk kapitaal-software voor middelgrote, Amerikaanse bedrijven.
Pakket met toepassingen voor het beheer van menselijk kapitaal: HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, prestatie- en talentbeheer. Pakket met toepassingen voor het beheer van menselijk kapitaal: HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, prestatie- en talentbeheer.
Betaalbaar platform voor salarisadministratie ontworpen voor kleine bedrijven. Dit platform wordt ondersteund door een 100% nauwkeurigheidsgarantie, dus je kunt vertrouwen hebben in fiscale overschrijvingen, de afgifte van loonstrookjes, rapportage over nieuwe wervingen en belastingformulieren aan het einde van het jaar. Wave maakt het gemakkelijk om tijd te besparen en weer over je werkdag te kunnen beschikken. Het geeft een goed gevoel als je je medewerkers en aannemers op tijd en op de juiste manier berekent, beheert en betaalt. Salarisadministratie ontworpen voor kleine bedrijven. Gebruiksvriendelijk, waardoor je tijd bespaart. Vanaf $ 20 per maand.
Push Operations is een cloudgebaseerd salarisadministratiesysteem voor restaurants. Het geeft eigenaren volledige transparantie in hun bedrijf met één plaats om te plannen, tijd bij te houden, salarisadministratie te verwerken, hun personeelsinformatie te beheren en realtime arbeidsrapporten te bekijken. Kies de onderdelen van het platform die je bedrijf nodig heeft om je salarisadministratiesysteem op je af te stemmen. Een salarisadministratiesysteem dat overuren en vakantiegeld automatiseert. Integreer het programma met je POS om arbeidsprognoses te ontvangen.
ActivityHD is een aanpasbaar ERP-systeem dat complexe grootboek- en payrollsituaties kan verwerken, maar toch eenvoudig genoeg is om te gebruiken in minder veeleisende omgevingen. Het geïntegreerde pakket van toepassingen omvat ook debiteuren, crediteuren, inkoop, bankafstemming, vaste activa, schrijven van rapporten en documentbeheer. ActivityHD communiceert met de meeste softwaretoepassingen van derden, waardoor een efficiënte gegevensoverdracht wordt vergemakkelijkt en handmatige invoer wordt geëlimineerd. ActivityHD is een volledig geïntegreerd ERP-systeem met GL, AR, AP, inkoop, bankafstemming, vaste activa, schrijven van rapporten en salarisadministratie.
greytHR is volledig geïntegreerde cloudgebaseerde software voor HR en salarisadministratie met 100% wettelijke naleving. greytHR automatiseert belangrijke gebieden van HR, salarisbeheer, verlof en aanwezigheidsregistratie. Krachtig ESS-portal met een mobiele app voor managers en medewerkers biedt directe en mobiele toegang tot loonstrookjes en verlof- en aanwezigheidsgegevens. Met meer dan 6500 zeer tevreden klanten en het beheer van meer dan 800.000 werknemersdossiers, begrijpt dit platform wat er nodig is om 24/7 een hoogwaardige softwareservice te leveren. Toonaangevende software voor salarisadministratie en HR uit India die naadloos, nauwkeurig en kosteneffectief is.
Oplossing voor salarisadministratie in Canada - verwerk de salarisadministratie snel en efficiënt. Oplossing voor salarisadministratie in Canada - verwerk de salarisadministratie snel en efficiënt.
Met TeamPay kunnen gebruikers vanaf elke locatie via een beveiligd systeem op de hoogte blijven van hun salarisadministratie. Met TeamPay van ADP hebben gebruikers toegang tot belastingformulieren en loonoverzichten en kunnen ze directe stortingen instellen vanuit een enkelvoudig systeem. De software volgt veranderende regels en voorschriften, waardoor gebruikers boetes en sancties kunnen vermijden, terwijl het ook opschaalt met hun bedrijf als er nieuwe werknemers worden aangenomen. TeamPay van ADP biedt ook checklists voor het einde van het jaar en ondersteunt de behoeften van de gebruiker voor assistentie bij de salarisverwerking. TeamPay van ADP is een oplossing voor salarisadministratie voor Canadese eigenaren van kleine bedrijven. Het programma is beschikbaar in de cloud en wordt beschermd.
PeopleStreme software voor prestatiebeheer verhoogt de productiviteit, winstgevendheid en betrokkenheid van werknemers door middel van zinvol, constructief en doorlopend prestatiebeheer. Met deze optimale HRIS uit Australië kun je je personeel afstemmen op het strategische plan om prestatieverbetering te stimuleren en het volledige potentieel van je medewerkers aan te boren. Een configureerbaar systeem voor prestatiebeheer en werknemersbeoordelingen met capaciteiten voor beoordelingen en competentiebeheer.
Volledig klantregistratiesysteem met ATF, salarisadministratie en bankafstemming. Integreert met het volledige boekhoudsysteem van dit platform, waaronder AR, AP, inventaris, GL, salarisadministratie, PO, OE Checkwriter en andere modules. Klantregistratiesysteem gecombineerd met volledige geïntegreerde boekhouding, waaronder AR, AP, inventaris, GL, salarisadministratie, PO, OE en andere modules.
eNETEmployer biedt een volledig pakket voor werknemersbeheer door middel van een reeks online tools voor personeelszaken, salarisadministratie, personeelsplanning en tijd- en aanwezigheidsbeheer. Gebruik het om de workflow van je organisatie te verbeteren en de stijgende kosten in verband met het personeelsbeheer te helpen verlagen. Je hoeft geen software back-ups en updates meer uit te voeren, dus je kunt de loonlijst gemakkelijk berekenen op een moment dat het jou goed uitkomt. eNETEmployer biedt salarisadministratie, HR en personeelsplanning in een veilige, webgebaseerde toepassing. Volledig 24/7 beheer van Canadese werknemers.
eNETEmployer biedt totaal personeelsbeheer via online tools voor salarisadministratie, HR en kandidatenvolgsysteem/werving. Geschikt voor kleine of grote bedrijven. De salarisadministratiemodule bevat volledige ondersteuning voor alle loontypes, en inhoudingen met T4's, ROE, loonstrookjes via e-mail en nog veel meer. Met de HR-module regel je het beheer van werknemerscompensatie, rechten op secundaire arbeidsvoorwaarden, verlof, werknemersbeoordelingen, prestatiebeoordelingen, enz. Met het kandidatenvolgsysteem kun je alle fasen van het wervingsproces van werknemers beheren. eNETEmployer biedt totaal personeelsbeheer via online tools voor salarisadministratie, HR en kandidatenvolgsysteem/werving.
Employee self-service (ESS) portals without having to switch payroll or accounting software. Works for Sage Payroll, Viewpoint ERPs, QuickBooks, Payroll Mate and more! Printing, folding and stuffing envelopes every pay period? Looking for a better way? Meet InStaff. Additional HR modules are available such as: document & file management, employee directory, announcements, private files, time-off & vacation requests, timetracking & timesheets online. ESS portals without having to switch your payroll software. Works for Sage Payroll, Viewpoint ERPs, QuickBooks, Payroll Mate & more!
Beheert alle aspecten van human resources, loonadministratie en uren- en aanwezigheidsregistratie, op een uitgebreide, intelligente manier. Belangrijkste kenmerken: registratie en werving van sollicitanten, onboarding, compensatie inclusief pay-for-performance, talentmanagement, voordelen en open inschrijving, discipline, 360-graden beoordelingen, training, vaardigheden, loonadministratie, selfservice, rapportage, salarisadministratie en integratie in elk accountingsysteem. Cloud/SaaS of on-premise, met mogelijkheden voor meerdere landen en talen. Webgebaseerd, volledig geïntegreerd HRMS en systeem voor het beheer van loon, uren en aanwezigheid; een complete oplossing van sollicitatie tot pensioen.
Viventium Software Inc. is a SaaS-based human capital management solution that provides a remarkable user experience and design anyone can use with ease. Viventium provides flexible software and expert guidance so clients can be sure their payroll is done right. Viventium specializes in the Home Care and Skilled Nursing industries, paying over 215,000 health services employees. For more information, visit viventium.com Flexible software and expert guidance so you can be sure your payroll and HR is done right.
Prices built for any size business. BenefitMall PayFocus is a state-of-the-art online payroll and basic HR solution. With BenefitMall PayFocus, payroll processing is literally as simple as clicking a button with features like: Payroll Quick Entry, New Hire Wizard, Manager Assignment, Built-in Roles and Permissions, Employee Self-Service Portal, Time Off Requests, Performance Reviews, Custom Fields, and more! Simple. Secure. Seamless. BenefitMall PayFocus is a state-of-the-art online payroll solution built for small business.
Processing payroll should be easy & economical. Our simple, easy-to-use platform, handles all you would expect from a payroll provider: from tax payments to direct deposits, & time-off tracking to employee self service. To reduce the complexity of running a business, our system has features that grow with you as your needs change. By integrating HR Services, Benefits Administration, Pay-Go Workers Compensation, and much more, we provide a bundled service approach to support our client's growth. Full-Service payroll for the digital age. Save up to 50% off your current payroll fees while enjoying our 60-Day money back guarantee
Fingercheck is the modern workforce solution thats transforming the way small businesses work. Within one powerful HR platform, businesses can easily review and manage hiring, employee onboarding, time tracking, payroll, HR, benefits, and insurance. Fingercheck delivers the tools to simplify and streamline workflow for employees, employers, and everyone in-between. Fingercheck is an online HR platform that helps you manage your employees' time attendance and payroll.
Designed exclusively for accountants and independent payroll providers, Payroll Relief offers a powerful cloud-based payroll processing center, so you can offer highly profitable, fully automated payroll services with zero compliance headaches. Set up Payroll Relief to automatically perform direct deposit, tax payment, tax form e-filing, and child support tasks, on time, with 100% accuracy - guaranteed. That's why 65% of our customers have seen 25% or more improvement in their payroll practice. A powerful cloud-based payroll processing center designed exclusively for accountants and independent payroll processors.
Natural HR's fully integrated HR and payroll software that provides everything you need to ensure employees are paid on time without errors, easily build-up to your gross pay, automatically produces payslips, reduces costly mistakes in pay with one system to manage salary changes, bonuses, new starters and much more. A fully integrated payroll system that communicates accurate data and provides a time-saving approach to build up your final gross pay.
KeyPay is a cloud-based workforce management and payroll platform available in Australia, the UK and NZ. KeyPay is a fully automated payroll solution, offering unparalleled time-saving benefits to businesses of all sizes. With automated payroll calculations, employee self-service, rostering, time and attendance, paperless employee onboarding and comprehensive mobile apps, KeyPay truly changes the way businesses work and pay. Cloud-based payroll solution for businesses and bureaus, automating manual payroll calculations, compliance, rostering and timesheets.
Spend more time running your business and less time running payroll with Everee's affordable, easy-to-use platform. With our integrated time clock and mobile app, you can quickly verify hours and run payroll from your phone. Give employees the perk of getting paid daily, weekly or on-demand when they need it, at no extra cost to you or change to your cash flow. Never stress about tax payments with our accuracy guarantee. Enjoy unlimited payroll runs, transparent pricing and no hidden fees. Full-service payroll platform with integrated time clock, mobile app, simple manager verification and flexible paydays.
Manage your wages, leave, super and STP with Australia's most powerful payroll software. Single Touch Payroll compliant and endorsed by the ATO, ClockOn Payroll can be seamlessly combined with the ClockOn Rostering and Attendance modules. Seeking a Single Touch Payroll solution only? Review our ATO endorsed free STP software for businesses with 20 employees or fewer. Manage your payroll seamlessly to pay employees and stay ATO compliant
CenterPoint Payroll software is a locally installed or cloud based. Get the payroll features you need to manage payroll for your growing business. Starting at $1,200 and best for 10+ employees. CenterPoint has features the basic packages don't, such as multiple state payroll, piece rate pay, unlimited earning/deductions, custom reporting, direct deposit, online/mobile time clock, unlimited data capacity, online tax filing, and much more. The payroll features you need to manage payroll for a growing business. Starts at $1,200. Best for 10+ employees.
Payroll processing tool that enables direct deposit, blank check stocking, and more through tax expense definitions. l Payroll processing tool that enables direct deposit, blank check stocking, and more through tax expense definitions.
SyncHR provides comprehensive payroll management that¿s not complicated. Trusted by 250+ high-velocity businesses to process over $2 billion in payroll annually, it is purpose-built to work seamlessly with your Core HR platform. Eliminate the costly burden of payroll inaccuracies, lower compliance risk, get smart tax configuration, and much more. Start leveraging SyncHR¿s next generation HCM automation and true payroll innovation now. SyncHR is a next-gen People Platform for Enterprises that want a modern, all-in-one HR solution designed for the new speed of business.
In-house Payroll made easy. With everything you need to run your business. Automated tasks, payments, and filings. Web & mobile friendly so you can process payroll anytime, anywhere. Federal and regulation compliance. Employee self-service and mobile notifications. Comprehensive tools and reporting. Import time tracking from any system. Plus reliable service with same day return of calls. Integrated with our core HR and time & attendance modules. Built for companies with 50+ employees. In-house Payroll made easy. Everything you need to run your business. Automated tasks, payments, and filings. Web & mobile friendly.
ELMO's native cloud payroll solution allows organisations to consistently deliver secure, accurate and compliant payroll. Manage staff pay, organise timesheets, and ensure compliance with SuperStream and Single Touch Payroll (STP) in AU and Payday Filing & KiwiSaver in NZ. ELMO's payroll system fully integrates with the entire ELMO suite, allowing onboarding and leave transactions to flow seamlessly into payroll for processing, so there's no need for additional data entry or data transfer. ELMO's native cloud payroll solution allows organisations to consistently deliver secure, accurate and compliant payroll.
HMRC-certified, PayFit is an integrated payroll and HR management platform. The platform updates payslips in real-time and automatically generates them on the day of your payroll run. All pensions and RTI submissions are handled by PayFit. Employees have access to their own portal to view/download payslips and submit leaves and expenses for approval. All pay variables are automatically reflected onto their payslip. Payfit also provides support from a dedicated team of payroll experts. Payfit is a cloud-based payroll and HR management software helping small and medium businesses automate their payroll and HR processes.
Humi is Canada's leading HR, Payroll, and Benefits solution. Humi is an easy to use, yet impactful, software for small to medium-sized businesses. Use Humi HR for employee on-boarding, time off, and everything in between. Use Humi payroll for easy, compliant, and on-time payroll runs. Use Humi Benefits to administer flexible plans that you and your employees will love. Join the thousands of businesses who choose Humi to manage all things HR, Payroll, and Benefits. Learn more at humi.ca. Humi is Canada's leading HR, Benefits, and Payroll solution that your company will love. Learn more at humi.ca.
Running a business in India is hard. Our ever-changing regulations, unending bureaucracy, and obscure tax laws mean that even small firms need full-time accountants just to keep up with it all. Even a task as simple as payroll becomes a dreadful endeavour because both businesses and employees dont have access to tools that can help streamline the process. Thats where we come in. Opfin is built by a team of accountants, developers, and designers, familiar with the pain of running small business. Smart payroll for smarter businesses. Uses smart automation to ensure that you never need to worry about payroll ever again.
Runa HR is the main automated payroll platform that serves small and medium businesses in Mexico and it is hosted in the cloud. With Runa, anyone, with or without payroll experience, can pay their employees in just 15 minutes. Runa HR is the main automated payroll platform in Mexico that serves small and medium businesses. Runa allows you to pay in 15 minutes.
IRIS Payroll biedt gebruiksvriendelijke, door de HMRC erkende, geïntegreerde softwareoplossingen voor payroll en HR die bedrijven van elke omvang ondersteunen met efficiëntie, productiviteit en naleving. Het doel is om waarde toe te voegen door je tijd en energie te besparen op administratieve taken, waardoor je de concurrentie een stap vóór kunt blijven. IRIS HCM (Human Capital Management) ondersteunt meer dan 80.000 bedrijven uit het MKB, grote ondernemingen en payrollbureaus over het volledige spectrum van Britse sectoren en bedrijfsomvang. IRIS Payroll biedt gebruiksvriendelijke, door de HMRC erkende, geïntegreerde softwareoplossingen voor payroll en HR die bedrijven van elke omvang ondersteunen.
Cloud-based payroll processing solution that helps businesses with PoS integrations, reports, benefits management, and ACA compliance. Cloud-based payroll processing solution that helps businesses with PoS integrations, reports, benefits management, and ACA compliance.
Corporate Payroll Services has helped small and medium-sized businesses since 1991 with payroll processing and tax filing/reporting. Over 6000 clients rely on us to pay their employees and deposit payroll taxes accurately in all 50 states, Puerto Rico and the U.S. Virgin Islands. Our payroll specialists provide expert, one-on-one service so that you can focus on growing your business. Visit our website to request a free quote which is often 30-40% less than our competitors. Corporate Payroll Services has helped small and medium-sized businesses since 1991 with payroll processing and tax filing/reporting.
EddyHR pairs premium features at an affordable price to deliver an all-in-one HR solution for small and mid-size businesses. Whether you need to hire, onboard, sign documents, track time, or pay your employees, you can do it all with EddyHR. Our software is built to be simple, intuitive, and easy to use. We promise to give you the tools to automate and manage all your HR tasks in one place, with one login. Save time, money, and your sanity by selecting EddyHR to help manage your people. Cloud-based all-in-on HR solution that assists small firms with applicant tracking, employee onboarding, time-tracking, and payroll.
JustLogin is the HR Cloud that just does it all. We have platforms for Payroll, Leave, Time & Attendance, Claims and more! We believe that HR should be simple - you should spend less time fussing over administrative issues, and spend more time improving your employees welfare. Over the last 18 years, we have been working tirelessly to help HR professionals achieve that, with HR solutions that are not only comprehensive, but also easy to use, setup and maintain. JustLogin is the HR Cloud that just does it all. We have platforms for Payroll, Leave, Time & Attendance, Claims and more!
Our HCM offers end-to-end SaaS HRIS accessible from any device with a single login. End-to-end SaaS HRIS accessible from any device with a single login.
Cloud based Attendance & Payroll Software for the southeast Asian market. Cloud based Attendance & Payroll Software for the southeast Asian market.
Knit People is a 100% Canadian, unified payroll + HR platform that puts your payroll on autopilot. Knit is the ideal solution for small-to-medium sized businesses that want to save on admin costs, while making compliance worry-free. Knit is #1 choice for 100+ accounting firms throughout Canada who manage multiple businesses. We offer everything from employee self-onboarding, tax calculations and remittances, direct deposits, paid time off policies, custom field tracking, e-documents, and more! Knit is a 100% Canadian payroll + HR platform that puts your CRA compliance on autopilot. The #1 choice for 100+ accounting firms.
Nektar Data provides mobile data collection and management as a CMMS and safety solution to numerous clients in Construction, Agriculture, Oil & Gas, Pipeline, Transportation, Utilities, and more. Our solutions are flexible and work as simply as field staff require, giving your organization a broad range of benefits from increased efficiency to higher profitability. We work closely with our clients, getting to know your business and your unique needs. Nektar is a diverse, intuitive mobile data collection and management platform designed to allow our clients to leverage their data.
Pocket HRMS, previously known as Pocket HCM, is a new age Cloud based Payroll and Human Capital Management Solution (HRMS) combining strengths of Cloud and Mobility. Automation of payroll process ensures error-free and hassle-free payroll and tax calculations. It is a Hire to Retire HR solution with ease of access across devices and extensive features that give you the advantage of simplifying your daily activities while keeping the fun in HR alive. It offers a 15 day free trial. Pocket HRMS can revolutionize your HR and Payroll operations by completely digitalizing your Payroll, attendance, onboarding, etc.
Simplify your life with ScalePEO's full-service payroll processing. Includes automated direct deposits, multi-location check distribution, payroll and tax reconciliation, 1099s, W2s, FICA, FUTA, and SUTA payment and filings, expert tax advice, and more. Time and labor are integrated with payroll and HR which means time data flows seamlessly between payroll, benefits and HR, all to save you time, prevent errors, and help you stay compliant. Full-service payroll with cloud-based time and attendance, compliance support, and its all fully integrated with HR and Benefits.
Run payroll like its 2020. Instead of spreadsheets and back and forth emails with your outsourced payroll provider, Pento lets you run the whole payroll in just a few minutes. Pento automatically calculates taxes, makes all the bank payments and reports to HMRC and pension providers. Pento already helps 1000+ modern companies in the UK and Denmark run their payroll like it's 2020. Pento provides UKs first fully automated payroll: calculates taxes, makes all the payments and reports to HMRC & pension providers.
Easy to use payroll and HR solution built specifically for Canadian small businesses! Easy to use payroll and HR solution built specifically for Canadian small businesses!
On-premise tool that ensures compliance with tax/wage requirements & provides consolidated reporting to streamline payroll processes. On-premise tool that ensures compliance with tax/wage requirements & provides consolidated reporting to streamline payroll processes.
Inova Payroll's human capital management solution brings clarity to your HR processes. With smart technology solutions and the support of an award-winning team, we help you optimize applicant tracking, onboarding, payroll, online benefits enrollment, compensation management, and more. Whether you have 50 employees or 1,000+ across multiple locations, contact us today and let us know how we can help. Cloud-based human capital management system for HR professionals. Single database for time, payroll, and HR.
Simplicity, ease of use and affordability are at the core of our web-based Payroll application. Full featured, including integration with our optional time & attendance, scheduling and HR modules, provides everything under one roof. Pick what need, and only what you need. Simple setup, with no IT resources required. Convenient and economical: pay-as-you-go; billed only for active employees. Easy & affordable web-based Payroll. Integrates with our option Available anytime, anywhere. Modules include HR, Scheduling & Payroll.

Kopersgids voor Salarisadministratie software

Wat is salarisadministratie software?

Salarisadministratie software automatiseert het proces van het beheren van de salarissen, lonen, bonussen en inhoudingen van werknemers. Het wordt ook gebruikt om de opbouw van vrije tijd, vakantiedagen en secundaire arbeidsvoorwaarden bij te houden. Salarisadministratie software is beschikbaar als een zelfstandige toepassing of als onderdeel van een uitgebreider softwarepakket zoals HR-software of boekhoudprogramma's.

De voordelen van salarisadministratie software

 • Verbeteren van de naleving: fiscale regels en voorschriften veranderen vaak. Het berekenen van belastingen is vaak een complexe zaak, waarbij het missen van deadlines voor werkgevers tot hoge boetes kan leiden. Salarisadministratie systemen helpen bedrijven om te voldoen aan de huidige wetgeving door informatie en herinneringen te verstrekken over het naleven van de vereisten. Sommige salarisadministratie software kan ook automatisch rapporten genereren voor indieningsvereisten.
 • Elimineren van de noodzaak van uitbesteding: door het gebruik van een eigen salarisadministratie programma wordt het risico geëlimineerd dat de vertrouwelijke en privégegevens van werknemers aan derden worden overgedragen en behoudt het bedrijf de volledige controle over zijn financiële gegevens.
 • Bieden van self-service functionaliteiten en transparantie voor werknemers: werkgevers kunnen via de salarisadministratie software hun personeel beperkte toegang geven tot de salarisgegevens. Werknemers hebben toegang tot hun eigen salarisgegevens via individuele accounts op een self-servicesite voor werknemers.
 • Tijd besparen: met geautomatiseerde functionaliteiten in salarisadministratie programma's kunnen werkgevers elk aspect van het salarisadministratieproces versnellen en fouten verminderen.

Algemene functies van salarisadministratie software

 • Urenregistratie: het bijhouden van urenstaten en het beheren van de aanwezigheid voor salarisverwerking.
 • Beheer van salarisadministratie: het bijhouden van de aanwezigheid, salarisniveaus, secundaire arbeidsvoorwaarden, vergoedingen, verlof, voorschotten, belastingen, beleidsregels en processen voor de salarisadministratie van werknemers.
 • Fiscaal beheer: het verwerken van fiscale transacties en het waarborgen van de naleving van belastingregels.
 • Rapportage/analyse: het bekijken en bijhouden van relevante statistieken en het genereren van salarisadministratie rapporten, zoals salarisspecificaties, rapporten over secundaire arbeidsvoorwaarden en verlofoverzichten.
 • Directe storting: het digitaal storten van salarissen vanaf bedrijfsrekeningen naar de bankrekeningen van individuele werknemers.

Overwegingen bij de aankoop van een salarisadministratie systeem

 • Integraties: de oplossing voor salarisadministratie moet kunnen integreren met andere softwareoplossingen die het bedrijf gebruikt, zoals boekhouding en HR. De integratie met deze oplossingen zorgt ervoor dat de gegevens consistent zijn in alle systemen. Dit is vooral belangrijk naarmate een bedrijf groeit en de salarisadministratieprocessen complexer worden.
 • Volledige kosten van de software: het is cruciaal om een salarisadministratie systeem te kiezen dat overeenkomt met het budget en de vereisten van het bedrijf. Soms omvat de prijs die op een website van een leverancier wordt vermeld niet de volledige kosten. De oplossing kan verborgen kosten met zich meebrengen, zoals afzonderlijk in rekening gebrachte functionaliteiten of kosten voor installatie, systeemupgrades, loonstrookjes of training en ondersteuning. Het is belangrijk om het tariefmodel van de leverancier te kennen, zodat onnodige verrassingen worden voorkomen.
 • Naleving van de regelgeving: omdat er strikte termijnen zijn voor het indienen van belastingaangiften en aanzienlijke boetes voor het missen van een belastingtermijn, moet salarisadministratie software het bedrijf helpen om te voldoen aan de belastingwetgeving, vereisten op het gebied van sociale zekerheid, en andere relevante regelgeving. Het moet ook automatisch worden bijgewerkt wanneer de belastingwetgeving en -vereisten worden gewijzigd. Een salarisadministratie systeem moet ook in staat zijn om de juiste loonheffingen en belastingaanpassingen voor elke werknemer in te stellen.
 • AI kan de vragen van werknemers beantwoorden: door AI (Artificial Intelligence, kunstmatige intelligentie) ondersteunde software en AI-chatbots kunnen in het salarisadministratie systeem worden gebruikt om vragen van werknemers te beantwoorden. AI kan ook helpen bij het classificeren van werknemers in hun juiste belastingschijf. Dit alles bespaart tijd voor de HR-medewerkers.
 • Geïntegreerde systemen geven een vollediger beeld van de gegevens: de integratie van het salarisadministratie systeem met andere systemen, zoals boekhouding en HR, geeft een betere controle over en inzicht in gegevens en processen. Het vermindert de duplicatie en redundantie van gegevens, waardoor organisaties een duidelijk beeld krijgen vanuit één enkele gegevensbron. Door de integratie van de salarisadministratie met het systeem voor het beheer van menselijk kapitaal krijgen organisaties een vollediger zicht op hun personeel.