181 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Totaaloplossing voor technologieplatform voor voorschools onderwijs met virtuele lessen, schoolbeheer en communicatie met ouders. Illumine is leuke, gebruiksvriendelijke software voor hoogwaardige kinderopvangcentra. De volledige module omvat: 1.Pakket voor virtueel klaslokaal 2. Lesplanning, delen en opdrachten 2. factureringsmodule; 2. CRM en onderzoeksbeheer 3. App voor communicatie met ouders en leerkrachten 4. toegang tot gecontroleerde livestreaming en het volgen van bussen; Meer informatie over Illumine Totaaloplossing voor technologieplatform voor voorschools onderwijs met virtuele lessen, schoolbeheer en communicatie met ouders Meer informatie over Illumine
WAARSCHUWING! Als je saaie administratieve software zoekt, ben je bij dit platform aan het verkeerde adres. HiMama is leuke, gebruiksvriendelijke software voor slimme kinderopvangprogramma's die het papierwerk beu zijn. HiMama biedt een eenvoudige manier om activiteiten van kinderen vast te leggen en te delen, van gekke en leuke momenten tot leren en ontwikkeling om ouders te betrekken en de resultaten voor kinderen te verbeteren. Het programma heeft ook krachtige rapportage- en personeelsbeheerfuncties voor directeuren. Op tablets gebaseerde software voor kinderopvang biedt ouders digitale rapporten, een online portfolio en realtime updates van de activiteiten van het kind.
Versnel de groei van je kinderopvangbedrijf met Brightwheel - het populairste platform voor voorschools onderwijs. Brightwheel is een software-oplossing voor het beheer van kinderopvang, dagopvang en peuterspeelzalen die specifiek is ontworpen om de taken te stroomlijnen die worden uitgevoerd door directeuren/beheerders en medewerkers in middelgrote tot grote centra. Naast het besparen van uren per week aan inspanning voor elk personeelslid, is 100% van de ouders meer tevreden met hun schoolervaring nadat brightwheel is geïmplementeerd. Ontvang een gratis demo en zie hoe gemakkelijk in- en uitchecken, het bijhouden van activiteiten in de digitale dagelijkse werkbladen en communicatie met ouders kunnen zijn.
Met LifeCubby kunnen aanbieders van kinderopvang lesgeld, documentatie, communicatie en evaluatie beheren. Android- en iOS-apps zijn beschikbaar voor leerkrachten en ouders. LifeCubby is al sinds 2011 het favoriete platform voor duizenden leerkrachten en ouders. NAEYC-portfolio's zijn inbegrepen. Op onderzoek gebaseerd, intercollegiaal beoordeeld, in overeenstemming met de staat en goedgekeurd in de hele VS. Kinderopvangcentra gebruiken LifeCubby voor het beheren van lesgeld, documentatie, communicatie, beoordelingen en nog veel meer!
Het alles-in-één systeem van Procare Software is geschikt voor meer dan 30.000 op kinderen gerichte bedrijven en is de ENIGE uitgebreide oplossing voor het beheer van kinderopvang die is ontworpen om met je mee te groeien. Stroomlijn gegevens van kinderen/gezinnen in kinderdagverblijven, kinderopvang, naschoolse programma's, schooldistricten en activiteitencentra voor kinderen. Vanaf $ 99/maand - Procare vereenvoudigt de incasso van bijdragen, klaslokaalbeheer, communicatie met ouders en gegevenstoegang met de exclusieve geïntegreerde services van Tuition Express en KidReports. Alles-in-één oplossing voor gegevens van kinderen/personeel, bijhouden van aanwezigheid en maaltijden, boekhouding, incasso van bijdragen, klaslokaalbeheer en communicatie met ouders.
KidKare van Minute Menu is software voor kinderopvang waarmee je tijd en geld kunt besparen terwijl je voor je kinderen zorgt. De afgelopen 25 jaar is er gewerkt aan het bouwen van een robuuste CACFP-applicatie om het claimproces te stroomlijnen en tegelijkertijd te voldoen aan USDA-vereisten. Naast het voedselprogramma biedt KidKare boekhoudsoftware om kinderopvangbedrijven te helpen hun activiteiten te beheren. KidKare is software voor kinderopvang waarmee je tijd en geld kunt besparen terwijl je voor kinderen zorgt. Het garandeert naleving van de USDA-regels.
iClassPro is ontwikkeld door schooleigenaren voor schooleigenaren en is de alom gewaardeerde online software-oplossing voor lessenbeheer voor op lessen gebaseerde bedrijven. Een abonnement op iClassPro omvat functies voor les- en kamproosters, registratie van inschrijvingen, communicatie, debiteuren, online registratie, rapportages en meer. iClassPro heeft een supportteam beschikbaar om je bij elke stap te helpen. Beheer lesplanning en -registratie, facturering en betalingen, communicatie en rapportage allemaal vanuit één handig online software-platform.
Ondersteun het levenslange leertraject van elk kind door foto's, video's, observaties en plannen te delen om de ontwikkeling te ondersteunen in je eigen particuliere leeromgeving. Moedig aan tot beter doordachte reacties die de unieke kwaliteiten en interesses van elk kind stimuleren. Storypark is ontworpen met begeleiding van toonaangevende deskundigen op het gebied van de vroege kindertijd en is de voorkeursleverancier van toonaangevende vroegschoolse organisaties in 23 landen. Maakt het gemakkelijk om gezinnen te betrekken bij het onderwijs van hun kinderen en de kwaliteitspraktijken en -programma's in centra voor jonge kinderen te verbeteren.
Regpack is een uitgebreid online registratieplatform dat internationaal wordt vertrouwd door meer dan 7000 organisaties. Regpack biedt de tools die je nodig hebt om elk aspect van je evenement of programma te beheren, waaronder flexibele creatie van formulieren, realtime dynamische rapportage, geïntegreerde online betalingen, automatische betalingsregelingen, variabele prijzen en meer. Klanten zien een toename van het aantal inschrijvingen en de omzetgroei en zijn efficiënter in de dagelijkse beheerstaken. Verhoog het aantal inschrijvingen en je omzet en voer je evenementen op vakkundige wijze uit met een volledig pakket online registratie- en betaaltools.
Smartcare is een eenvoudig te gebruiken softwareoplossing voor het beheer van kinderopvangcentra en klaslokalen die de manier heeft veranderd waarop eigenaren, directeuren, medewerkers en ouders van kinderopvangcentra met elkaar omgaan. Eenvoudige facturering en betalingsverwerking; het bijhouden van aanwezigheid, administratie en prospectgezinnen zijn allemaal inbegrepen. De gebruiksvriendelijke software doet het zware werk voor je terwijl jij je kunt concentreren op wat het belangrijkst is: de kinderen! Smartcare ondersteunt centra met meer dan 20 kinderen, centra met meerdere locaties en bureaus met gemeenschappelijke diensten. Smartcare-software voor het beheer van kinderopvang helpt centra met moeiteloze facturering, betalingsmethoden, aanwezigheidsregistratie en communicatie met ouders.
Professionele webgebaseerde software voor kinderdagverblijven. Meld de kinderen aan en af met één klik op de knop. Beheer je gezins- en kindprofielen en hou personeelsuren, overuren, verlofaanvragen, tijdregistratie enz. bij. Genereer rapporten voor inschrijvingsaantallen, registraties, kindprofielen, medische gegevens van kinderen, salaris van personeel, subsidieclaims, verwachte inkomsten, enquêtes en nog veel meer. Professionele webgebaseerde software voor kinderdagverblijven. Meld de kinderen aan en af met één klik op de knop.
Software voor kinderopvang, makkelijk gemaakt. Xplor is een toonaangevend Australisch ed-techbedrijf dat een gebruiksvriendelijke reeks apps en software heeft ontwikkeld, waarmee kinderdagverblijven hun activiteiten gemakkelijk kunnen beheren terwijl ouders realtime updates kunnen ontvangen. Kinderdagverblijven gebruiken Xplor ook om kritieke operaties te helpen beheren, zoals betalingen, roosters en rapportage. Als 100% Australisch bedrijf blijven alle gegevens veilig aan wal. Xplor automatiseert de administratie voor kinderdagverblijven. Software voor kinderopvang, makkelijk gemaakt.
Complete oplossing voor het beheer van kinderopvang voor je kinderopvangbedrijf en naschoolse opvang. Gebruik deze cloudgebaseerde mobiele software als je totaaloplossing voor registratie, aan/afmelden en aanwezigheidsregistratie, geautomatiseerde online facturering, tijdklok voor medewerkers, communicatie met ouders en het delen van foto's. Kinderdagverblijven kunnen met behulp van de mobiele apps ook dagelijkse pagina's voor baby's en peuters maken. Naschoolse opvangprogramma's gebruiken Kinderlime om op aanwezigheid gebaseerde facturering uit te voeren. Probeer het vandaag nog gratis! Neem afscheid van papier! Oplossing voor kinderopvang en naschoolse opvang voor registratie, aan/afmelden, online facturering en communicatie met ouders.
EZCare's comprehensive feature set makes it the solution-of-choice for centers and multi-site organizations with 100+ children. It's web-based, mobile-optimized, and works from anywhere, on any device. Fully customizable, EZCare functionality includes a family engagement app, parent-portal, contact-free payments, and touchless Check-In from parent cell phones. With 35+ years of child care experience and the industry-leading support team, EZCare is the #1 choice for large and multi-site centers EZCare software includes fee management, parent engagement, scheduling, attendance tracking, and remote access to your data.
Tuition Express van Procare Software is een van de meest gebruikte en aanbevolen geïntegreerde betalingsverwerkingssystemen in de kinderopvangsector. Met vijf betalingsopties kun je kiezen hoe je betalingen het liefste verwerkt, en elke betaling wordt automatisch in de Procare-software geplaatst. Tuition Express is een PCI-conform direct verwerkingssysteem en is handig voor ouders, veilig en efficiënt voor kinderopvangprofessionals en biedt concurrerende tarieven en volledige integratie, terwijl de betalingen van het schoolgeld en andere kosten elke keer weer op tijd worden afgeleverd. Norm binnen de kinderopvangsector voor veilige, tijdige en geïntegreerde betalingsverwerking.
Pike13-software is een leider in klantbeheersoftware voor op kinderen gerichte bedrijven. Ouders kunnen worden gevraagd om afstandsverklaringen te ondertekenen en herinneringsmeldingen te ontvangen. Met Pike13 kun je je lesroosters, facturering, salarisadministratie en rapportage afhandelen. Je kunt wachtlijsten creëren en ouders toegang geven tot hun account vanaf elk mobiel apparaat. Medewerkers kunnen aanwezigheidsregistratie uitvoeren vanaf hun mobiele apparaat. Eenvoudig, gestroomlijnd beheer voor op kinderen gerichte bedrijven.
Daily Connect is een uitgebreide en gebruiksvriendelijke toepassing om de communicatie met ouders te verbeteren en klaslokalen te beheren. Je kunt dagelijkse activiteiten van kinderen, beoordelingen en behoeften bijhouden, foto's, berichten en rapporten genereren, de aanwezigheid in realtime beheren, moeiteloos het rooster, klaslokalen en leraren beheren, een kiosk voor in/uitchecken instellen, automatische dagelijkse overzichtsmails naar de ouders sturen, met onbeperkt gebruik en opslag. Het platform is opgericht in 2011 en is altijd bezig de app te verbeteren en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Cloudgebaseerde software voor kinderopvang om de communicatie met ouders te verbeteren en klaslokalen te beheren.
Webgebaseerde online registratiesoftware die alles biedt wat je organisatie nodig heeft om soepel te werken. Elimineer papierwerk en administratieve kosten en beheer je activiteiten, leden, evenementen, inventaris en financiën met Amilia. Geef je klanten een geweldige koopervaring door de registratie, het lidmaatschap en de aankoop van goederen te centraliseren in één eenvoudige transactie. Je kunt zelfs fondsenwervende campagnes maken. Amilia helpt bedrijven het registratieproces te stroomlijnen, hun inkomsten te laten groeien en hun activiteiten te beheren via webgebaseerde software.
Het gebruiksgemak onderscheidt dit platform van de concurrentie. Sandbox Software beheert al je administratieve taken, laat je communiceren met ouders van de kinderen en stelt je in staat om betalingen elektronisch te verwerken of ouders online te laten betalen. Sandbox is volledig webgebaseerd met vriendelijke, moderne schermontwerpen die het gemakkelijk te gebruiken maken vanaf elke locatie. Ontdek vandaag waarom klanten dol zijn op Sandbox, met je eigen gratis proefversie van 30 dagen! Beheersoftware voor kinderopvang met een elegante, gemakkelijk te gebruiken interface om je te helpen je centrum te beheren en met ouders te communiceren.
Bloomz is de mobiele en webgebaseerde toepassing met alle functies die docenten nodig hebben om contact te maken, te communiceren en te coördineren met ouders, van chatberichten en snelle updates met foto's en video's, agendacoördinatie, vrijwilligers en aanmeldingen voor ouderavonden, tot gedragsbeheer en studentenportfolio's, allemaal in een aantrekkelijk ontworpen, gemakkelijk te gebruiken app. Webgebaseerde app voor docenten en onderwijsinstellingen die helpt bij het coördineren met ouders om de groei en ontwikkeling van studenten te volgen.
Kangarootime is the leading all-in-one software for childcare centers. With automated payments and billing, a digital classroom and a parent communication tool, we empower directors to run their business efficiently and effectively. Grow your business, manage your team and build relationships with your parents with Kangarootime's childcare management software. The leading all-in-one childcare software with automated payments and billing, a digital classroom and a parent communication tool.
Eerste maand gratis. KidReports is toonaangevende communicatiesoftware voor aanbieders van kinderopvang. Zorg voor gemoedsrust door gedurende de gehele dag in realtime berichten, foto's, video's en dagelijkse rapporten naar ouders te sturen. Beheer je historische gegevens voor een moeiteloze naleving. KidReports is gebruiksvriendelijk en bespaart docenten tijd. Het systeem kan worden aangepast aan jouw rapportage. Onderscheid jouw kinderopvang van de rest. Ontdek waarom ouders zeggen dat ze "niet zonder deze service kunnen leven". App- en webgebaseerd rapportagesysteem voor kinderopvangfaciliteiten. Biedt realtime updates voor ouders, samen met foto's en video.
Famly's intuitive childcare management software helps you to manage your finances, plan staff, make observations and communicate with parents, saving you time every day. Famly is developed in close cooperation with a wide range of childcare businesses to ensure that the platform works with your daily workflow. We believe in building lasting customer relationships through dedicated 24/7 support. Childcare management software for providers of all sizes, improving every day for staff, parents & most importantly - the children.
Tadpoles is een revolutie in de kinderopvang en voorschoolse markt door te helpen bij het stroomlijnen van activiteiten en communicatie met ouders door middel van mobiele technologie. Er wordt samengewerkt met kinderopvangcentra over de hele wereld om mobiele softwareoplossingen te leveren die speciaal zijn ontworpen om de prestaties van studenten en betrokkenheid van ouders te ondersteunen. Tadpoles helpt docenten de communicatie te verbeteren en ouders te betrekken bij het leerproces door dagelijks foto's, video's, voortgangsrapporten en andere belangrijke informatie te delen. Stelt ouders in staat om via mobiele toepassingen verbonden te blijven met wat hun kinderen de hele dag door doen op hun school.
Ontvang meer inschrijvingen met het webgebaseerde CRM-systeem (customer relationship management). Bestuurders kunnen hun leads eenvoudig volgen en opvolgen vanaf de eerste aanvraag tot en met de inschrijving. De software helpt je marketing- en verkoopproces efficiënter te maken, je communicatie met ouders te verbeteren, ervoor te zorgen dat je kansen niet mist en je conversiepercentages te verbeteren. Biedt het management waardevolle statistieken en trendrapportage. Integreert met je website en de meeste beheersoftware. Webgebaseerd leadbeheer, taken, contactgeschiedenis, massamail en sms, marketingcampagnes, rondleiding- en wachtlijstbeheer, belangrijke statistieken en trends.
Essentially, Kindyhub is web-based software for capturing children's learning. It is a simple, easy to use system for your documentation, reporting and communication with the ability to link to EYLF and any other links according to each centre's individual requirements. The information is then shared with parents. Parents can download a free smartphone application which connects educators with parents and provides parents with an understanding of how their child's education is developing. Web-based child care management solution that enables businesses to manage documentation and parent communication processes.
Jackrabbit Childcare management software is a complete daycare and after school management system for your child care center, after school, and preschool programs. It includes a student check-in/out time clock, billing - including agency and split family billing, online registration, parent portal, and immunization and staff certification management. There is no set-up fee and anyone can start a no-obligation, 30 Day Free Trial with no upfront fees. Easy to use online childcare software. Manage enrollment, scheduling, attendance, immunizations, certifications and more.
Sinds 2002 voorziet CommunityPass scholen van registratie voor voor- en naschoolse zorgprogramma's, factuurbeheer en programmabeheeroplossingen (verrijking, dagkampen, reizen). De "digitale aanwezigheid" van het platform voegt cruciale beveiliging toe aan de aanwezigheid en maakt nauwkeurige registratie mogelijk. Gestroomlijnd en intuïtief voor klanten. Flexibel en efficiënt voor het administratief personeel. Professionele diensten omvatten integratie met financiële en SIS-software, aangepaste rapporten en gegevensconversie. Cloudgebaseerde oplossing voor registratie van "voor- en naschoolse" opvang, aanwezigheidsregistratie, programmabeheer en facturering.
PREto3 is a cloud-based Childcare Management Software built for Daycare and Afterschool Program Owners and Administrators. Our easy-to-use online tools enable you to set up paperless check-in/out, billing automation, calendar invites, event management, full-service payroll, class and student management, online enrollment with built-in enrollment forms, daily activity planning, real-time communication, broadcasting, and much more! | Mention "CAPTERRA" and receive 50% off discount! All in one digital platform for early learning. Connects teachers, parents, and administrators.
EZChildTrack provides a childcare management solution for afterschool programs, daycare services, summer camps, and more. This cloud-based software allows you to reduce costs by centralizing and streamlining operations. The advanced online parent portal makes it simple for parents to register and enroll in programs, view statements, and make online payments. Its easy-to-use interface allows childcare centers to increase enrollment and improve cash flow, leading to increased profitability. Web-based childcare/afterschool software that helps you manage and improve the performance of your programs.
KidCheck provides secure childrens check-in systems. Streamline your check-in process, improve security, easily track attendance, and create a positive parent and visitor experience. From easy-to-use software, including mobile check-in, to complete check-in stations, KidCheck has you covered. Secure children's check-in system for churches, fitness centers and child care organizations.
Eleyo is the most robust program management software to support child care, preschool, enrichment courses and facilities. Our platform is an end-to-end solution for your schools, empowering you to elevate community engagement and program participation. Our Child Care module handles registrations and payment processing for your programs to help you streamline administrative processes.
Fastest growing child care management software to increase enrollment, reduce operating cost, faster tuition billing, attendance tracking, record keeping, and much more. Manage any childcare center, daycare center, preschool or summer camp like a professional by securely accessing your cloud-based data anywhere online. Specifically designed to help childcare providers increase enrollment, provide better service and reduce operating costs.
myKidzDay is a premier provider of parent communication and attendance tracking mobile app that allows child care providers to send electronic daily reports, pictures, videos, documents, notifications, newsletters, lesson plans etc directly to parents smart phones. Progressive schools/centers nationwide are using myKidzDay to not only enhance parent communication but also to build enrollment, save time & money and Go Paperless! Mobile/web app for dayca providers to track attendance, deliver daily reports, notifications, pictures, etc to parent's smart phone.
Enrolmy is the perfect end to end software solution for Before and After School Care, Holiday Programmes and Providers of Lessons and Classes for kids. It has all the functionality to provide a seamless user experience for you as an administrator and for parents booking their kids. Easily setup, manage and market all your programmes with slick online booking and instant credit card payments. API's and integration with accounting platforms like Xero really set Enrolmy apart. Take bookings, Send Invoices, Manage Attendance, Send Bulk Email Reminders, Manage Cancellations, Track Waiting Lists & Sync With Xero.
Parent is een systeem voor het beheer van kinderopvang dat het administratieve proces stroomlijnt voor managers en ouders gedurende de dag verbonden houdt met hun kinderen. Je kunt kinderen met één simpele klik in- en uitchecken. Verlaag de kosten en bespaar tijd door al je gegevens veilig in de cloud te bewaren. Onderhoud een open communicatielijn met ouders door foto's, video's en dagelijkse activiteiten te delen. Personeel zal met deze digitale EYFS-module meer tijd beschikbaar hebben om zich op de kinderen te concentreren. Specifiek ontworpen om het administratieve proces te stroomlijnen voor managers en ouders verbonden te houden met hun kinderen.
Cheqdin is a world-class childcare software with a range of pathbreaking features including online registrations, bookings, payments, invoicing and daily registers to parent communication. The software and apps are easy-to-use and come with a modern interface. The solution is perfect for preschools, nurseries, after school clubs or activity centres looking to cut down admin and streamline their core administrative functions. Cheqdin also offers a free plan with full access to all its features. All-in-one childcare software for online registrations, bookings, payment collection, invoicing, sign-in/outs and parent communication.
Childcare Sage software is the only professional, complete, and affordable solution for childcare centers of all sizes. Starts at just $495 to own, with no monthly payments and no additional modules to purchase. Childcare Sage is easy to learn and use, and comes with all the features you need to manage your center including record keeping, billing, attendance tracking, time clock, parent portal, center expense tracking, payroll, meal counts, menu planning, journaling, and much more. Affordable and complete child care management software. Module free, no monthly fees and free live demo. From $495. Buy don't lease.
BEST VALUE WITH THE MOST FEATURES! Get up and running quickly with our monthly cloud-based childcare management services for PC, Mac or Mobile! Solutions for businesses of all sizes offering QuickBooks compatibility, child & staff attendance (COVID-19 touchless), messaging & events calendar, electronic payments, portable meal capture, and more! FREE demo & a 60-day satisfaction guarantee. Extensive CACFP Claims Processing functionality. FREE TRAINING, UPDATES & SUPPORT User-friendly all-in-one cloud software with child & staff attendance kiosk, client billing, food program, ePay and parent portal.
The UK's most trusted Nursery Management Software. After 15 years in the childcare sector, our nursery management software has more functionality than any other on the market and will truly make a difference to your nursery. Were trusted by thousands of nurseries, and hundreds of thousands of parents. Connect Childcare can help you to successfully manage your nursery, increase your efficiency and communicate with your parents. Connect Childcare can help you to successfully manage your nursery, increase your efficiency and communicate with your parents.
KidGenius is software designed specifically for childcare centres. Whether you are a small dayhome or a large multi-site daycare company, our software works for you. We provide tools for attendance tracking, photo sharing, activity records, child profiles, parent messaging and more! Childcare solution that helps users with administration tasks such as photo sharing, in-app messaging and more.
Integrated web-based tuition management, admission, enrollment, financial aid, and school management for private and public schools. School accounting solution that enables users to manage tuition agreements, general ledgers, admission application fees, and more.
Manage your school with ease using our All-in-one child care management solution suitable for all child care providers. Our cloud-based solution is accessible on any device through web and mobile apps. Features include touch-less check-in/out options, parent communication tools with photo/video, and texting capabilities, online enrollment/forms, attendance tracking, electronic signatures, automated online billing, daily activity, and milestone tracking, custom reporting tools, and so much more. ChildPilot offers comprehensive software in a user friendly platform and provides the most exceptional customer service in the industry
Our app transforms how teachers capture, store and communicate in real-time to parents, giving them updates on their child's welfare, learning and development. Child Paths software will help teachers work quicker and smarter saving time reporting and money on paper and ink. It will help with compliance documenting all the evidence you need and give your service a competitive advantage in your area by providing this innovating platform to communicate with parents giving them real piece of mind. Software for early years services and schools to capture, store and communicate to parents and inspectors quicker and smarter.
ACTIVE Network provides a complete, web-based registration and management solution for all types and sizes of classes and schools, including language, music, dance, art, vocational schools, and childcare centers. Our easy-to-use software lives in the Cloud, so you'll never lose another registration or chase a customer for a payment. And all of your data is secure, never to be lost. Parents love the sign-up experience, and you'll love the wide variety of reports that give you valuable insights. Provides web-based registration and management for schools including language, music, dance, art, vocational, child care centers
Daycarez enables a child care center to observe, track & share development milestones of a child using EYFS framework. Share daily updates on a child's wellbeing, consumption of medicines, meals & milk, hygiene, sleep patterns, mood swings, activity pictures, live video & other special needs via simple clicks. Engage parents one-on-one or in groups, privately & securely. Collect Payments. Address child safety & capture daily ratings/feedback from parents. Go Paperless for everything! A one-stop solution that a childcare provider will ever need to easily communicate with parents & effectively manage her center!
Flexible and comprehensive childcare software specially developed to mold to your needs, with tools to manage enrollment, scheduling, attendance, billing, accounting, and more! Cloud-based childcare software that helps businesses manage billing, enrollment, attendance, scheduling and accounting.
The all-in-one enrollment, billing, payments, and child care management software that keeps you rockin' and enrollin'. Give your customers the experience they deserve and free yourself from the administrative burden of data entry and payments. Transform your old paper forms into a seamless online enrollment experience including digital signatures. Track every transaction and get quick access to the info you need to interact confidently with your customers. Quickbooks sync, texting, and more. The all-in-one enrollment, billing, payments, and child care management software that keeps you rockin' and enrollin'.
Designed for child care industry, the classroom management application helps manage daily tasks, attendance, payments and more. Designed for child care industry, the classroom management application helps manage daily tasks, attendance, payments and more.
Babysitting & nanny scheduling software agency management client, candidate tracking, automated communications, and payment processing. Babysitting & nanny scheduling software agency management client, candidate tracking, automated communications, and payment processing.
QikKids is a CCS registered software for childcare services with many features including management of child bookings, invoicing parents, connecting to Government for subsidies, detailed reporting and much more. For a full discussion on QikKids including a discussion on it's features, contact us to have a chat about how QikKids can help your childcare service. CCMS registered software with client controls, customer feedback, and reporting.
Automate your arrivals and dismissal process one module at a time. Use the car line management feature to view parents in your driveway and dismiss children in the right order. Speeds up dismissal and keeps children safe. Increase social distancing by prompting parents with health screening questions without approaching the cars. Capture sign in/sign out information on a tablet or parents' smart phones to speed up your dismissal. Comprehensive and modular dismissal automation software. COVID health screening, Car line management, dismissal slips, Sign In-Out.
Fastoche brengt alles wat je nodig hebt in één eenvoudig en toegankelijk pakket met in- en uitchecken, geautomatiseerde facturering en rapporten en meer. Fastoche is eenvoudig te gebruiken mobiele software voor kinderopvangprofessionals met realtime aanwezigheidsregistratie, rapporten, logboeken, facturering en meer.
With Child Journal, your center gets an online management app - A platform to move along with the current technologically advanced management systems in the most affordable manner. Engage parents with digital daily activities, photos/videos, learning information. Make your centers management simpler, more fun, and more productive. All-in-one software for daycare and pre-school management.
Software as a Service (SaaS). A forward-thinking, innovative solution to automate the processes of child care facilities. Child care management solution that enables businesses to manage work tasks, monitor enrollees, track payments, and more.
Prime Child Care streamlines your back office processes, communications, compliance reporting, and financials. With Prime Child Care your preschool or daycare will have everything you need at your fingertips anytime, anywhere, and on any device. Prime CC is entirely cloud-based, so there is no software to install or maintain. As we add new features you gain access instantly at no cost and with no time or technical expertise needed for updating. Cloud-based and comprehensive child care management made simple with the Prime Child Care family of apps.
myMAX was created specifically for the Family and Child Care Providers with the goal of simplyfing their paperwork and improving Parent Engagement. myMAX converts your voice commands into data, completes all your state-mandated reporting and automatically sends a complete daily sheet to parents upon check-out. myMAX requires an internet connection and an Amazon Echo or Dot. A web-based solution for Family and Group Child Care Providers, streamlining paperwork & parent communications through voice commands.
Complete and integrated management software for your childcare centre, coordinating office or agency, and any other type of daycare centre. ACCEO Childcare Services is designed to simplify the administrative and accounting tasks associated with running a daycare facility. Save time and reduce costs with the three integrated modules: Childcare, Finance and Human Resources. The global management solutions of your childcare centre, coordinating office or agency, and any other type of daycare centre.
HeadMaster, door ACS Technologies, is een compleet softwarepakket dat speciaal is ontworpen voor de administratieve behoeften van kinderdagverblijven en particuliere scholen. Het bevat essentiële informatie over kinderen, ouders en leerkrachten en volgt immunisaties, contactgegevens voor noodgevallen, cijfers en vrijwel alle gegevens die een particuliere school nodig heeft. Headmaster heeft webgebaseerde en desktopoplossingen en is ontworpen om belemmerde scholen te helpen meer te doen in minder tijd met een volledig geïntegreerde oplossing. Administratief softwarepakket voor kinderdagverblijven en particuliere scholen.
Management and Administration Software System for Early Years Care and Education Providers, also includes Room and Parent mobile Apps. Management and Administration Software System for Early Years Care and Education Providers, also includes Room and Parent mobile Apps.
A child care solution with features for messaging, calendar reminders, attendance management, childs progress updates (photos, videos, text) and more. Send updates, alerts and messages to one or many parents in a few clicks. Reduce paper usage by sending payment reminders, child's cubby needs, class wishlist, volunteer requests and much more. Get medical and allergy Information, emergency contacts and birthday reminders. Use a mobile app to reach parents and spend more time with your class. A child care solution with lots of features,Ticks & Tots is here to make your life easier. With parent communication to engage parents.
Leiders in het beheer van buitenschoolse opvang, software voor grote organisaties met meerdere locaties of enkele vestigingen. Geen lastige administratie meer die je 's avonds laat nog wakker houdt. aimy Plus bespaart je tijd, verdient geld voor je en houdt kinderen veiliger. Automatiseer alles van inschrijvingen voor ouders en boekingen voor kinderen tot facturering en betalingen. App voor tot op de minuut bijgewerkte gegevens over locatieaanwezigheid, waarin contactgegevens en profielinformatie worden opgeslagen, inclusief medische en dieetgegevens. De app die zelfs offline werkt! Kortom: geen papier meer nodig! Richt je weer op datgene waar je het meest van houdt! aimy Plus bespaart je tijd, verdient geld voor je, houdt kinderen veiliger en automatiseert je bedrijf. Geen papier meer!
Offers centralized class & program management, online registration & payments, and a robust forms library. Offers centralized class & program management, online registration & payments, and a robust forms library.
For California Agencies Only: ChildCareApp/Cloud is a user friendly WINDOWS computer application for Single User, LAN Client-Server and Cloud. The program is designed for the management, preparation and reporting of child care family registration, attendance, fiscal and food program data. ChildCareApp contains easy to use functions in every area of child care center data management. No training is necessary. The application is specifically designed to save agencies significant staff time. Application for child care center management, including attendance, fiscal and eligibility for California agencies.
Kindertales is a cloud based childcare management software that helps childcare centers automate many of their day-to-day operations giving staff more time to spend with children. The software provides digital tools for admissions, enrollment, billing, daily activities and communication tools for families. For owners/directors, the Kindertales platform will also help manage your waitlist and provide analytics on when your classrooms will have space for future enrollments. Kindertales gives caregivers the tools needed to spend less time managing the facility and more time with the children.
Blossom is the most intuitive, easy to use and comprehensive online learning, assessment and management software available to nurseries. Created and driven by the knowledge and expertise of Early Years Professionals, Blossom ensures that teachers are able use their platform easily and effectively. The software will continuously improve you childrens learning outcomes, create stronger parent partnerships through the Blossom Parent App and simplify your administrative processes. The most intuitive, easy to use and comprehensive online learning, assessment and management software available to nurseries.
A classroom management solution for kindergarten with messaging, digital teacher diary, weekly & monthly plans, calendars, and more. A classroom management solution for kindergarten with messaging, digital teacher diary, weekly & monthly plans, calendars, and more.
Accounting and management software program, designed specifically for child care centers and related facilities. Accounting and management software program, designed specifically for child care centers and related facilities.
Web-based child care solution that enables businesses to manage invoicing, family records, scheduling, waitlists, and more. Web-based child care solution that enables businesses to manage invoicing, family records, scheduling, waitlists, and more.
CRM for Child Care Centers - School CRM is a Customer Relationship Management Application that enables you to Measure, Manage and Improve your Lead Management, Marketing Campaigns which Results in Improving Profitability and Staying ahead of your competition.Exclusively designed for Childcare industry Cloud-based CRM that helps child care centers manage admissions, process payments and drive marketing campaigns.
Pudink is a child care website platform where child care owners can build their website easily and increase their enrollments. Pudink is a child care website platform where child care owners can build their website easily and increase their enrollments.
This Product is only for legacy customers, no longer available please search for xap2.0 or visit xap.net.au This Product is only for legacy customers, no longer available please search for xap2.0 or visit xap.net.au
EduKids Connect is an easy to use mobile and web-based application for early childhood programs that connects the teachers directly to their parents and gives parents a comprehensive view of their childs day. It also provides teachers a creative and research-based curriculum (FunShine Online) and streamlines administrativeprocesses by helping generate reports, monitor attendances and do billing and invoicing, everything in a single platform. An easy-to-use intuitive mobile app specially designed for early childhood programs.
Power online registrations and payments with our suite of tools tailor made for classes, camps, events and after school programs. You have to stay on top of your sales, but that¿s not why you run your own programs. It¿s about doing what you love, even though managing everyday operations can get cumbersome at times. BestClass shopping cart tool and other business solutions integrate with your website, so you have more time to focus on the parts of your business you enjoy most. Registration management solution that helps businesses manage program schedules, participant rosters, cash flow, and more.
The best online registration and CRM system purpose-built for businesses offering classes, camps, after school programs, birthday parties & other activities for kids. - "Widget" enables scheduling and checkout right on your own website - Free iOS & Android mobile apps, for on-site class lists, parent sign-in/out, and private photo sharing - Integrated CRM: send marketing emails, view detailed customer profiles - Affordable, pay-as-you-go pricing with no long-term contracts Online registration solution that helps businesses manage bookings for students' classes, camps, birthday parties, events, and more.
Xoddler is a comprehensive solution for day care centers and pre primary schools. Xoddler provides easy to use mobile apps, web application to manage the daily school administration. Teachers, administrators and parents can keep track of day to day management activities and child's learning activities. In addition to saving time for each staff member, 100% of parents are more satisfied with their school experience once Xoddler is introduced and implemented at school. Comprehensive childcare management solution for the child care business. Specifically designed for early education.
Digital Signup has been working with Schools, Community Education, Libraries, Hospitals, Aquatic centers, and several other types of organizations that offer classes, seminars, camps, etc. for the past 20 years. As a result, we have developed what we feel is the most comprehensive, mature on-line class registration product available. Provides online registration solutions for K-12 Community Education, Facilities Management, and School Aged Child Care.
A platform that allows to monitor webcasting activity throughout the daycare facility and grant access to specific rooms or views to various users. Child care platform that lets schools manage student accounts, provide viewing access to parents, monitor session timings, and more.
Solution for childcare centres designed to manage children lists, attendance, reminders, parent web communication, immunizations, etc. - Children records - Attendance records - Flexible billing - Employee records - Timesheets - Payroll - Expenditure management - Accounting - Finances - Automatic emails - iPAD, iPhone, Android versions Solution for childcare centres designed to manage children lists, attendance, reminders, parent web communication, immunizations, etc.
Allows creches and schools to stop using facebook and other social networks to share photos and other private information because they don't guarantee children's privacy. So in ChildDiary every child has its own private profile that is only accessible by the child's parents and educators. Through ChildDiary creches can also save time by replacing the existing paper daily records with digital records that simplify the act of recording meals, nappies/toilet times and activities. Child daily records management application that supports sharing of information between teachers and parents.
All-in-one child care management software for preschools and daycare centers that delivers parent engagement, Real-Time updates & Text Messaging, Billing / Invoicing / Payment Processing, CCFP/Food Programs, Calendar Management, Check-in / Check-out, Daily Reports, Employee Management, Lesson Planning, Menu & Meal Planning, Online Registration & Wait Lists, Parent Portal, Photo/Video Galleries, Mailing Lists, Accreditation tracking, Immunization, and more. Everything you need and easy-to-use. The all-in-one child care management software for preschools and daycares. Because teachers want to share and parents want to know.
For co-operative/parent-participation preschools. Manage your preschool's class rosters, tuition accounting, electronic forms, requirements, parent jobs, fundraising, and much more. Founded by co-op parents, and proudly offered at no charge to non-profit preschools. For co-op/parent-participation preschools. Manage class rosters, forms, tuition, parent jobs, and more. Free for non-profit preschools.
Discover is a modern, cloud based childcare administration management product. It manages enquiries and marketing, enrolments, waitlists, room transitions, staff rosters and ratios, visitor tracking, tablet based attendance, payments from bank feeds, invoicing and all other aspects of day to day childcare administration. Discover includes comprehensive drag and drop reports and is also certified by the Ministry of Education for the New Zealand market. Easy to use childcare administration software that eliminate wasted administration time. Also certified for the New Zealand market.
Child care software designed to manage all aspects of the business with documents, reports, messaging, and promotion. Child care software designed to manage all aspects of the business with documents, reports, messaging, and promotion.
TodLog helps you track attendance, fill out daily reports, schedule events, and send real-time updates. Document children's activities, progress, food intake, needs and much more. Save time and money and put a big smile on parents' faces. Track attendance, fill out daily reports, schedule events and send real-time updates. Save time & money while delighting parents!
Affinety Solutions advanced billing and attendance feature is ideal for managing programs such as school age childcare, or other programs where fees are due based on a student's attendance in a program. Advanced billing and attendance feature is ideal for managing programs such as school age childcare.
Specifically designed for drop-in child care centers that charge by the hour and don't require customer appointments. Quick and easy check-in/check-out procedure with charges automatically calculated. The center status page displays information on children present, including age, pick-up time and medical issues. StayTrak supports a wide range of billing options including multi-child discounts, coupons, prepaid hours or dollars, and programs such as preschool and summer camps. Designed for drop-in child care centers that charge by the hour and don't have traditional classrooms or require customer appointments.
BumbleBee Childcare Software streamlines enrollment & waitlists. Managing enrollment effectively can take a lot of time. From keeping inquiries to managing classroom rosters, to taking online applications, BumbleBee Child Care Software lets you stay on top of it all. Our child care software is affordable, intuitive and web-based. That means almost anyone can use it, on any computer, from anywhere, at anytime. Sign up for a free, 30-day trial today. No credit card or obligation required. Less time on waiting lists. We'll help with processing applications, instant updates for parents and eliminate unnecessary stress.
Software for daycare and child care centers. Functionality includes employee scheduling and hours tracking, and contact management. Software for daycare and child care centers. Functionality includes employee scheduling and hours tracking, and contact management.
Met Remini kun je veilig en snel met ouders communiceren. Met Remini kun je ouders foto's en berichten sturen over de prestaties en voortgang van hun kinderen, fotoprojecten en interacties fotograferen en klasreizen en evenementen delen. Je kunt educatieve mijlpalen opnemen en documenteren die over de doorlopende beoordeling informeren en alle informatie in albums opslaan. En je kunt snel updates naar individuele ouders of de hele klas sturen, leerplannen delen en nieuwsbrieven maken. Remini is een toepassing en website waarmee voorschoolse (peuter) leerkrachten/organisaties lesactiviteiten kunnen documenteren, organiseren en delen.
DayCare Works (ProCare Software) is the leading web-based solution for managing before/after school programs, community education centers and child care operations. Delivering everything you need including registrations, secure payments, staff and student scheduling, attendance, billing, third-party subsidy payments, lead management, meal tracking, class ratios, family and staff portals, mobile apps, parent communications, assessments and more. Trusted by thousands of centers and schools. A complete and highly versitile cloud-based child care and educational program management platform built for multi center operations
EarlyWorks is an Australian based, comprehensive early childhood programming, documentation, portfolio and family communication system. Features include planning, observations, program generation,daily or weekly journals, photo and document sharing, child files & portfolios, alerts and notifications, daily communications (meals, nappies sleep, etc), tasks & events,reflections of pedogogy, QIP generation, family engagement, outcome assessment using EYLF, MTOP or custom frameworks and more. EarlyWorks is an Australian based comprehensive early childhood programming, documentation, portfolio and family communication system.
The Only Dedicated SCHEDULING SOLUTION for CHILDCARE *********ChildCareIRiS (Intelligent Resource iScheduler)********* ChildCareIRiS creates childcare staffing schedules while maintaining consistent communication through multiple levels of management.
The preschool App is a next Generation app which caters to the needs of early childhood centers, Preschools and the day cares. The Genesis to come out like an app dedicated for the preschool is BECAUSE, as you would be aware as 30% time, Teachers spend on Recording and Reporting. We Want Teachers to spend less time on these and more time with Kids. We invented simple Tap Technology for the Teachers to do it on the GO. One stop solution to manage your preschool and child care.
HoppingIn allows you to sell daycare spots that wont be used. It works by adding up the empty spots opened by you, plus the amount of absences reported by parents. Then, part time customers can book those empty days. This will bring in extra revenue to help keep your daycare center running at optimum levels. Earn thousands more from your daycare center per month by offering your customers the ability to book extra days with ease!
Digital solution for child care centers that allows journals to go paperless and communication between the facility and parents. Digital solution for child care centers that allows journals to go paperless and communication between the facility and parents.
Learning Clubhouse software is a modern, all-in-one solution that uses center data to help childcare providers gain insight into their business and simplify daily tasks. Our software delivers real results for centers of every size. Learning Clubhouse software automates day to day tasks so you can focus on what matters most - the children! You get so much more than just software. Our staff is personally devoted to the center of your business! Our software is designed to simplify and automate childcare provider tasks, so you can focus on what matters most - the children!
Web based management software for office administration for child care homes and centers. Web based management software for office administration for child care homes and centers.
Cloud-based childcare management solution that offers online registration, scheduling, payments, and parent engagement. Cloud-based childcare management solution that offers online registration, scheduling, payments, and parent engagement.
Sitter Pro is cloud-based agency management software and client and caregiver app for agency owners to automate their business processes. It's a powerful business management solution that gives owners the flexibility to customize it for their business. The platform includes a wide array of features such as automated job scheduling and payment processing, customer notifications, corporate backup care support, cancellation fees, reporting, booking through Apple and Android apps, and much more! Software made for nanny agencies and babysitting services - scheduling, payment processing, app for clients and sitters, and more.