109 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Hexnode MDM is een zeer gerenommeerde oplossing voor unified endpoint management die end-to-end functies voor mobiel apparaatbeheer biedt voor een grote verscheidenheid aan apparaten. Met app-beheer, kioskbeheer, containerisatie en nog veel meer biedt Hexnode zijn gebruikers een breed scala aan oplossingen. Het ondersteunt alle eindpunten op verschillende platforms, allemaal vanaf één enkele console. Met hostingopties zowel voor de cloud als voor een lokaal gebruik kan Hexnode MDM zich aanpassen op de meest complexe zakelijke omgevingen. Meer informatie over Hexnode MDM Een totaaloplossing voor het beheer van iOS, Mac, Android, Apple TV's, en Windows-apparaten en -laptops. Meer informatie over Hexnode MDM
Ontwerp apps voor mobiele gegevensverzameling met dit geweldige en codevrije cloudplatform voor desktop en mobiel, zodat je kunt genieten van wat je doet. Geef elke gebruiker een intuïtief, eenvoudig te gebruiken en te ondersteunen bedrijfsplatform. Iedereen kan ontwerpen met tools zoals Word en Excel. Handtekeningen, GPS, verbindingen, workflow, taken, dispatch. Overweldigend geaccepteerd door IT en managementteams van de Fortune 500. Uiterst behulpzame Pro-diensten en ondersteuning zorgen dat je snel resultaten bereikt, met lage totale eigendomskosten. Meer informatie over Forms On Fire - Mobile Ontwerp apps voor mobiele gegevensverzameling dit geweldige en codevrije mobiele cloudplatform voor desktop en mobiel, zodat je kunt genieten van wat je doet. Meer informatie over Forms On Fire - Mobile
Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem, inclusief alle Macs en iOS-apparaten. Het uiterst intuïtieve platform stelt Apple IT-beheerders in staat om realtime service aan hun gebruikers te leveren, ongeacht de geografische locatie, terwijl tegelijkertijd een robuust administratief raamwerk op schaal wordt geboden. Meer informatie over Addigy Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem. Meer informatie over Addigy
Essential Studio Enterprise Edition van Syncfusion is een systeem van meer dan 1600 softwarecomponenten en -frameworks voor het ontwikkelen van web-, mobiele en desktoptoepassingen. De UI-besturingselementen zijn ontworpen om flexibel te zijn, geoptimaliseerd voor hoge prestaties en worden vertrouwd door meer dan de helft van de Fortune 500. Met Syncfusion in je toolkit kun je de creatie van elegante, moderne gebruikersinterfaces versnellen en veelgebruikte bestandsindelingen lezen en schrijven. Dit alles met de hulp van het toegewijde ondersteuningsteam van Syncfusion. Meer informatie over Essential Studio Syncfusion Essential Studio biedt meer dan 1600 softwarecomponenten en -frameworks voor het ontwikkelen van web-, mobiele en desktoptoepassingen. Meer informatie over Essential Studio
Maak je eigen app met Appy Pie, de beste gratis DIY-bouwer voor mobiele apps. Maak gebruik van slepen en neerzetten om binnen enkele minuten een app te creëren. Er zijn geen coderingsvaardigheden vereist. Maak nu je app! Maak gratis en binnen enkele minuten je eigen geweldige app!
Bizness Apps helpt kleine bedrijven om mobiele oplossingen te creëren die kunnen concurreren met grote merken. Dit platform voor het creëren van mobiele apps maakt het voor iedereen mogelijk om een mobiele app voor zijn bedrijf te maken. Met het partnerprogramma kunnen ondernemers en bureaus apps wederverkopen onder een whitelabel-oplossing. Met Bizness Apps kunnen kleine bedrijven en partners mobiele oplossingen creëren die concurreren met grote merken.
ManageEngine Mobile Device Manager Plus is een oplossing voor het beheer van mobiele apparaten voor grote ondernemingen, waarmee bedrijven de kracht van mobiliteit kunnen benutten. Verbeter de productiviteit van medewerkers zonder concessies te doen aan de bedrijfsveiligheid met functies zoals beheer van mobiele apparaten, applicatiebeheer, e-mailbeheer en containerisatie van apparaten. MDM is beschikbaar als een on-premise- of cloudaanbieding en is ontwikkeld met het oog op gebruikerseisen en IT-beveiligingseisen. ManageEngine Mobile Device Manager Plus is software voor grote ondernemingen voor het beheren van je iOS-, Android- en Windows-apparaat.
ProntoForms verandert vervelende papieren gegevensverzameling in gestroomlijnde mobiele workflows. Wat voorheen uren duurde, is nu een kwestie van minuten met het professionele platform. Verbeter de mobiliteit van je buitendienstteams en verhoog de efficiëntie. Stel hen in staat om rijke gegevens op betrouwbare wijze te verzamelen, zelfs wanneer de netwerkverbinding is verbroken. Bouw intuïtieve aangepaste apps voor de buitendienst die zich aanpassen als de informatie wordt ingevoerd. En krijg onmiddellijk de beschikking over je gegevens met naadloze integratie in je backoffice- of cloudsystemen. Wat ooit uren duurde, is nu een kwestie van minuten. Ontvang professionele mobiele apps om de mobiliteit en efficiëntie van buitendienstteams te verbeteren.
Everything you need to automate, adapt and act can be found within the cloud-based GoCanvas solution. Whether you want to show up to the right job with the right parts every time or calculate the cost of labor and materials so you can automatically invoice a customer, GoCanvas makes it easy for you to get work done. GoCanvas enables users to collect information using mobile devices or tablet while using powerful features like photo capture, electronic signature and GPS locations. Boost your data, take your work with you (even offline) and eliminate re-entry with the GoCanvas app.
Fulcrum, een product van Spatial Networks, is toonaangevende cloudgebaseerde software voor mobiele formulieren en een app voor gegevensverzameling waarmee organisaties aangepaste formulieren kunnen bouwen met behulp van een bouwer met slepen-en-neerzetten-functionaliteit. (Geen codering nodig.) Buitendienstmedewerkers verzamelen geo-tagged gegevens nauwkeurig en efficiënt met behulp van hun iOS- of Android-apparaten, met of zonder internetverbinding. Meer dan 47.000 organisaties in meer dan 180 landen gebruiken Fulcrum om hun workflows te stroomlijnen en de manier waarop ze hun gegevens gebruiken te optimaliseren. Met Fulcrum kunnen gebruikers met iOS en Android-apparaten mobiele enquêtes bouwen en implementeren.
Miradore Online is een gratis cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van mobiele apparaten (MDM) om de gegevens en apparaten van je bedrijf te beveiligen. Het is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten met iOS, Android, Windows Phone en Windows 10-desktops. Je kunt de locatie en status van apparaten bijhouden, verloren of gestolen apparaten op afstand wissen en vergrendelen en alles automatiseren, van e-mailconfiguratie tot en met wachtwoordbeheer en wifi-instellingen. 100% gratis cloudgebaseerd mobiel apparaatbeheer voor een onbeperkt aantal apparaten.
CircleCI is een gedeeld platform voor CI/CD (continuous integration, continuous delivery, voortdurende integratie en voortdurende levering) en de centrale hub waar code-ideeën werkelijkheid worden. Als een van de meest gebruikte DevOps-tools die meer dan 1 miljoen builds per dag verwerkt, heeft CircleCI unieke toegang tot gegevens over hoe engineeringteams werken en hoe hun code wordt uitgevoerd. Bedrijven zoals Spotify, Coinbase, Stitch Fix en BuzzFeed gebruiken de software om de productiviteit van het engineeringteam te verbeteren, betere producten vrij te geven en sneller op de markt te komen. CircleCI is een gedeeld platform voor CI/CD (continuous integration, continuous delivery, voortdurende integratie en voortdurende levering).
Het Alpha-platform is een geïntegreerde ontwikkel- en implementatieomgeving voor mobiele en web-apps met afzonderlijke componenten zonder code en met weinig code. Met behulp van het Alpha TransForm codevrije product kunnen zakelijke gebruikers en ontwikkelaars optimaal profiteren van alle mogelijkheden van de smartphone om elk formulier binnen enkele minuten om te zetten naar een mobiele app, en intensieve gebruikers kunnen geavanceerde app-functionaliteit toevoegen met de ingebouwde programmeertaal van Alpha TransForm. IT-ontwikkelaars kunnen gebruik maken van de Alpha Anywhere-omgeving met weinig code. Een geïntegreerde ontwikkel- en implementatieomgeving voor mobiele en web-apps met afzonderlijke componenten zonder code en met weinig code.
AppInstitute's Whitelabel AppBuilder Platform is one of the leading White Label mobile app building platform available - More than 30,000 apps have been built on AppInstitute's AppBuilder Platform. No Coding Skills Required with Simple Drag and Drop modules, premium templates and 24/7 support , we're a natural choice for entrepreneurs, agencies and institutions. Make money building apps for your clients. AppBuilder by AppInstitute allows you to create an app with no coding skills required. Simple Drag and Drop Interface. iOS & Android.
A modern enterprise mobility management software that enables businesses to easily secure, deploy and manage mobile applications and corporate data on company-owned and employee-owned (BYOD) mobile devices. Codeproof offers an integrated BYOD security and mobile management platform built on top of Amazon's elastic cloud stack for maximum scalability and security. Product feature include MDM, MAM, Enterprise AppStore, Mobile Kiosk, Data usage monitoring and Geofencing solutions. A modern mobile management software that enables businesses to easily secure, deploy and manage mobile apps & data on various devices.
Je hoeft nooit meer vastgelegde mobiele apps te kopen of te ontwerpen. Integreer het Form.com-platform met je IT-omgeving om aan elk bestaand systeem of proces mobiliteit en offline gegevensverzameling toe te voegen. Maak aangepaste formulieren, werkstromen, taakbeheer en rapportage om je externe operationele activiteiten met je backend te verbinden op een manier die nooit eerder mogelijk was. Versnel elk proces terwijl je inzicht en overzicht verkrijgt over al je gedistribueerde operationele activiteiten. Form.com stuurt aangepaste mobiele formulieren snel naar het ondernemingspersoneel. Versnel je processen terwijl je overzicht en inzicht verkrijgt.
Awingu is een uniforme, browsergebaseerde werkplek. Het stelt gebruikers in staat om vrijwel overal samen te werken op elk apparaat dat een HTML5-browser ondersteunt. De sleutelklare, cloudgebaseerde oplossing Awingu brengt het gemak van agnostische platformmobiliteit naar de onderneming en levert alle legacy- en cloud-apps, documenten en gegevens die je nodig hebt om productief te blijven. De klant hoeft niets te configureren en geen software te installeren, waardoor IT-administratie een fluitje van een cent is. Awingu is een geïntegreerde werkruimte die een zeer veilige en gecontroleerde toegang biedt tot al je bedrijfstoepassingen en bestanden op elk apparaat.
WorksPad, out-of-the-box integrated enterprise mobile workplace solution for iOS and Android, the main product we offer to the international market. WorksPad provides secured container with email, calendar, EFSS, editor, browser, meeting support, etc. all-in-one in multitasking scenarios. Turns iPad, iPhone and Android devices into functional enterprise mobile workplaces.
Citrix Endpoint Management (CEM) provides Enterprise Mobility Management and Unified Endpoint Management giving IT the ability to manage and secure a broad combination of applications and device types. Endpoint Management is part of the Citrix Workspace solutions which integrates mobility and endpoint management with virtualized apps and desktops for a complete experience without business limitations. Enterprise Mobility Management and Unified Endpoint Management through a single console for securing corporate data.
Dropsource is a low-code mobile app development platform for organizations to leverage their enterprise data and build truly native apps faster than ever. With a powerful drag-and-drop environment, developers can easily develop, deploy and maintain enterprise-grade apps without sacrificing on quality or performance. Web-based platform that allows businesses to design, develop & manage mobile apps with version tracking, debugging and more
Supervise and Perfect your operational Standards. Build a tailor made end to end mobile APP for deploying your supervision and internal communication processes. Design in real time your workflows and create as many Checklists as you want to ensure the fulfillment on your field operational units. BeepQuest is a completely flexible and self manageable solution that allows companies to create a complete strategy for operational supervision via Checklists, Audits, Inspections and more! Supervise and Perfect your operational Standards. Build a tailor made end to end mobile APP for deploying your supervision process
GoodBarber is the best do-it-yourself software to create beautiful mobile projects. Used by non-developers and digital agencies, GoodBarber is a powerful tool to create the best user experience on mobile. Through a very intuitive interface, users can build and publish a Progressive Web App and a beautiful native app for iOS and Android. Leader in Europe and among the top 3 app builders in the world, GoodBarber is the perfect alternative to expensive bespoke mobile development projects. GoodBarber is the best do-it-yourself software to create beautiful mobile projects
Countly is an enterprise grade analytics and marketing platform for mobile, web, desktop and IoT applications with a focus on data liberation and security. Countly is available in two different editions - self hosted or private cloud Enterprise Edition with premium plugins and customisable SLA, and Community Edition with basic plugins and a free-to-use non-commercial license. Leading enterprise-grade mobile analytics and marketing platform
Cameyo is een voor de cloud ontworpen platform voor het leveren van virtuele toepassingen dat de veilige levering van Windows-desktoptoepassingen naar elk apparaat vanuit elke browser mogelijk maakt. Wanneer organisaties digitale transformatie nastreven, stuiten ze vaak op een veelvoorkomende barrière tijdens hun overstap naar de cloud: het onvermogen om hun verouderde Windows-toepassingen te leveren vanuit de cloud. Cameyo lost dit probleem op door iedereen naadloze toegang tot hun Windows-apps te bieden op elk apparaat, vanuit elke HTML5-browser. Lever Windows-toepassingen veilig op elk apparaat vanuit elke browser met behulp van het Cameyo-platform voor virtuele levering van toepassingen.
Esper is a cloud platform for seamless control of Android enterprise devices. It's the first complete toolchain for single-purposes, including hardware, firmware, and apps. It offers powerful, intuitive features to configure, deploy, and manage the fleet. Esper's full-stack admin suite goes beyond MDM with unprecedented support for device management, remote control, and real-time OTA updates. It's the only single-dashboard suite for remote device diagnostics, advanced telemetry and debugging. Design, Deploy, Manage & Secure Enterprise Android Device Fleets. Achieve full-lifecycle automation, agility, and no-touch remediation.
Resco embodies versatility and reliability when it comes to field work. This ultimate enterprise mobility solution is an ideal fit for companies with teams working out-of-the-office - no matter the use case or industry. It allows any field worker, be it a service technician, sales rep or inspector to view, create, delete, and modify data on any occasion. The mobile application delivers the same performance and offers the same intuitive UI across all platforms and devices. Experience the freedom of enterprise mobility with ready-to-use solutions designed for your company processes.
Kandji is an MDM solution for IT teams at businesses that run on Apple. We work with Apple Business Manager to automate device deployment so new employees can use pre-configured devices right out of the box. The only MDM with a pre-built library of 150+ automations, take advantage of features like app patching, compliance templates, and the industry's first macOS agent that auto-remediates, even when devices are offline. Save time with 1-click configurations for Mac, iPhone, iPad, and Apple TV. Next-generation Apple device management for macOS, iOS, iPadOS, and tvOS.
The Prometheus platform enables out-of-the-box digital transformation for organizations using SAP, IBM Maximo, or Oracle for maintenance and operations. Prometheus solutions deliver simple, role-based workflows for all enterprise asset management tasks. All Prometheus platform solutions work on any device, online or offline. Our solutions include Planning & Scheduling, Permitting & Safety, STO Management, Mobility, Master Data, and Reporting & Analytics. The Prometheus platform enables out-of-the-box digital transformation for organizations using SAP, IBM Maximo, or Oracle.
Our platform provides the most robust Loyalty Program features available in a DIY Mobile App building platform. With features that will provide Real ROI! Whether you need an App for your Business, or you want to add Mobile Apps to your offering by using our White Label Re-Seller Program, do yourself a favor and get in touch with us. We are not just building Apps - but Building Businesses! The Best DIY Mobile App Building Platform - with industry leading features, and Patent Pending Design technology.
NetMotion is an integrated security platform that allows organizations to optimize their mobile workforce by maintaining resilient, reliable connections through the most challenging network conditions. We focus on providing the best connectivity, security, visibility, and all around user experience for your entire mobile workforce. We focus on providing the best connectivity, security, visibility, and all around user experience for your entire mobile workforce.
Business communication tool that helps administrators & employees manage calls, video meetings & more through a centralized dashboard. Business communication tool that helps administrators & employees manage calls, video meetings & more through a centralized dashboard.
Appaloosa is a Mobile Application Management (MAM) solution. It provides a simple and secure enterprise app store to manage and distribute corporate apps. We have 3 main use cases : - managing enterprise mobile apps on your employees unmanaged devices ; - testing and validating mobile apps ; - streamline your mobile app deliveries. We offer a customer-centric services organization application that can be access by all permitted employees and partners. Appaloosa is a french startup backed by Accenture. We provide a simple and secure enterprise app store to manage and distribute apps.
MageNative free WooCommerce Mobile App Builder is an open source e-commerce mobile application. Increase your mobile sales & conversions by building fully Native iOS & Android WooCommerce Mobile Apps. 30 days Free Trial. It converts your WooCommerce website to a custom native mobile app including all the payment gateways present on the website. The App displays the product information in a very interactive and fascinating manner facilitating the customers to take action in the app. MageNative free WooCommerce Mobile App Builder is an open source e-commerce mobile application. The App comes with 30 days Free Trial.
Crescendo is een mobiele app voor verkoopbevordering en presentaties die is toegesneden op buitenteams die zowel online als offline betrouwbare toegang tot bijgewerkte content vereisen. Crescendo maakt van bestanden en mappen een elegant en merkeigen presentatiemiddel. Crescendo heeft rechtstreeks toegang tot content op Sharepoint, Google Drive, Salesforce.com, Box.com of OneDrive, zodat je nooit documenten buiten deze bewezen, veiligheidsgoedgekeurde platforms hoeft te migreren. Je teams van 10 tot 500 kunnen binnen enkele minuten aan de slag. Open en presenteer documenten vanuit Sharepoint, Google Drive, Box, OneDrive of Salesforce met deze merkeigen mobiele tool. Online en offline.
Cross-Platform Native Mobile Development for iOS, Android and Windows Phone Cross-Platform Native Mobile Development for iOS, Android and Windows Phone
Tangoe's Managed Mobility Solutions liberates end-users, enabling lines of business to expand revenue and increase productivity while enforcing and automating corporate policies for optimal management of communications assets, expenses, and usage. Specifically, Tangoe offers unmatched security and control regardless of liability model through vendor integration, managed services, technology and application helpdesk and implementation services. Tangoe offers a comprehensive monitoring, management, and support software and service suite for mobile devices and applications.
Kony Quantum is the leading low-code platform enabling businesses to quickly build enterprise-grade applications without compromise on user experience, security, or innovation. From visual editing tools to streamlined deployment and updates, Work smarter and faster with Kony Quantum. Deliver apps at scale now and into the future. Go fast, scale easily, experience better. Kony Quantum is a low-code platform enabling quick delivery of enterprise-grade applications without compromise on user experience.
Infragistics SharePlus Enterprise is een mobiele oplossing voor samenwerking die de manier waarop teams werken verandert door directe content-discovery, contentsharing en datavisualisatie met of zonder connectiviteit. Mobiele werkruimten bieden geoptimaliseerde ervaringen om mobiele teams en organisaties in staat te stellen samen te werken en meer te bereiken door de meest populaire lokale en cloudgebaseerde content- en gegevensbronnen te integreren in één naadloze ervaring. Infragistics SharePlus Enterprise verandert hoe mobiele teams werken via directe content-discovery, met of zonder connectiviteit.
WeGuard platform provides security and enterprise mobility applications out of the box to help secure mobile devices along with increasing productivity and efficiencies in mobile operations. Both Apple iOS and Google Android operating systems are support under one unified console. Enterprise mobility management solution coupled with turn-key enterprise applications to increase productivity and efficiency.
Applivery is the most powerful Mobile Apps Management system that enables full control over your Mobile Apps by bringing together: Mobile App Management & governance, Enterprise App Distribution, Automatic Updates, Feedback & Bug reporting, Continuous deployment. Mobile App Distribution made easy
Movista is transforming how work gets done in retail. Founded by industry veterans who experienced the challenges of managing distributed workforces, Movista created the leading enterprise platform for flawless in-store execution and performance. The Movista platform integrates or replaces a multitude of disparate systems into a single user-friendly, mobile interface. Behind the simple end-user experience is a robust workforce management platform. Movista is the leading enterprise platform for flawless in-store execution and performance.
Provider of B2B Ecommerce, Order Management & Route Sales-to-Delivery solutions that connect with Quickbooks, Sage and other ERP & Accounting systems. Customization, Implementation and Support for DSD route delivery systems & mobile inventory tracking with handheld devices, mobile printers & barcode scanners. Distribution and Order Solutions for: Food, Produce, Bakery, Beverage, Bottled Gas, Dairy, Ice, Snacks, First Aid, and many other industries! B2B Ecommerce, Order management, and Route Sales & Delivery solutions that connect directly to Quickbooks and other accounting systems.
MageMob App Builder for Magento is a mobile app extension which helps you to build a custom mobile app for your Magento Store easily and quickly. Apps built with MageMob App Builder are optimized for both Android and iOS platforms and are mobile responsive.Get Native Mobile Apps for your Magento Store & 100% Native Mobile App for Magento. Magento Mobile App Builder gives you all the flexibility without the headache of developing your application from the ground up. Mobile app builder for Magento is a mobile app extension which helps you to build a native Android app and native iOS app.
Mobility solution that helps users retrieve lost data, eliminate duplicate contacts and manage applications across all cellular phones. Mobility solution that helps users retrieve lost data, eliminate duplicate contacts and manage applications across all cellular phones.
Easily make an application for your business. Easily make an application for your business.
Appery.io is a rapid development, integration and deployment platform for delivering cross-device apps in the enterprise. It combines enterprise-grade integration middleware with a browser-based rapid development environment and mobile backend services to accelerate enterprise mobilization. Appery.io enables developers and business analysts to rapidly create and run apps that help businesses of all sizes increase revenues and improve productivity. Appery.io is a cloud-based platform for building and running iOS and Android enterprise mobile apps.
Enterprise App Store, App Lifecycle Management, App Release Automation, Mobile Device Management for teams and organizations of all sizes. Enterprise App Store, App Lifecycle Management, App Release Automation, Mobile Device Management
InSight Mobile Data develops innovative, flexible fleet management, video capture and driver safety solutions that provide real-time visibility into the mobile work environment. Our service delivers the ability to capture, analyze and integrate business-critical data from ALL mobile resources - vehicles, assets and mobile employees - through one fully configurable and user-friendly software platform. InSight Mobile Data develops innovative fleet management, camera and driver safety solutions for organizations with mobile workforces.
Codefree development & deployment platform: Magic xpa Application Platform lets you leverage the same business logic to develop once and deploy across platforms. You can create a portfolio of high performance business apps with a single skill set and minimal resources. By allowing you to develop, maintain and update apps quickly and cost-effectively, Magic supports your digital transformation and enterprise mobility strategies, making it easy for you to give your business a competitive edge. Magic xpa Application Platform lets you leverage the same business logic to develop once and deploy across platforms.
Cloud-based mobility solution that enables enterprises to provide WiFi connectivity to customers or employees and encrypt data. Cloud-based mobility solution that enables enterprises to provide WiFi connectivity to customers or employees and encrypt data.
Enables companies to develop of state-of-the-art mobile applications to facilitate communication and collaboration. Enables companies to develop of state-of-the-art mobile applications to facilitate communication and collaboration.
Appytect is an innovative tool that allows hoteliers to not only deliver their guests with useful information but also builds long term loyalty. Enhance your guests experience with your very own smart phone app and reach out to wider audience. It has features like Hotel Information - Contact Information - Phone Numbers, Emails GPS Enabled way back to hotel, Social Media Pages, Booking Information, Hotel Amenities, Hotel Promotions/Offers, Hotel Travel Guide, Travel Tips, Online Booking. Appytect is a tool where by Hotels can create and modify their own Hotel app which will be useful for the Hotel Guests.
miGov is a versatile mobile App based on the miGov mobile framework that provides any time and any device convenience to citizens to access Government services and information. miGov is a versatile mobile App based on the miGov mobile framework that provides any time and any device convenience to citizens.
GDS Ware is a comprehensive oil and gas software suite that allows you to manage all facets of your business. GDS Ware delivers the right data to the right people at the right time. Centralized data management allows enhanced collaboration between departments to improve the decision-making across the production life-cycle. Some of our modules include Wellbore diagrams, JIB invoicing, Division Order payments, Land Management, AFE Management, and custom charting and reporting GDS Ware brings companies out of the Stone Age of Oil & Gas Software suites
Fuse lets designers and developers create native apps that look and feel great. Build native apps for iOS and Android in real time using intuitive UX markup and reactive JavaScript. Fuse lets designers and developers create native apps that look and feel great.
Mobile framework for web developers that lets you create mobile applications for multiple platforms from a single code base. Mobile framework for web developers that lets you create mobile applications for multiple platforms from a single code base.
Build and launch Accelerated Mobile Pages (AMP) and Progressive Web Apps (PWA) to guarantee fast page loads and high-converting features to drive big results on small screens. The platform is agnostic and works with any software stack and synchronizes with your CMS for seamless deployment and scalability. Customers, including AT&T, PGA.com and JM Bullion, trust WompMobile to deliver a mobile experience that rivals the desktop. WompMobile converts websites to Accelerated Mobile Pages and Progressive Web Apps to boost revenue and engagement across small screens.
SaaS-oplossing voor detailhandelaren en e-commercebedrijven waarmee mobiele toepassingen kunnen worden gemaakt om klantenbinding te vergemakkelijken. SaaS-oplossing voor detailhandelaren en e-commercebedrijven waarmee mobiele toepassingen kunnen worden gemaakt om klantenbinding te vergemakkelijken.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Give your students, parents, and faculty the ability to view important information from their mobile devices. With an intuitive user interface, Ascendance Mobile is specifically designed for that - an easy and convenient way to access important student information from anywhere! Integrated with My BackPack students, parents, and faculty will be able to view school-related data in real-time. Give your students, parents, and faculty the ability to view important information from their mobile devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Supports contact & group management, session management & optimal voice exchange for one-on-one/group communications. Supports contact & group management, session management & optimal voice exchange for one-on-one/group communications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides full access to Exchange, SharePoint, File Servers and Network Drives. Provides full access to Exchange, SharePoint, File Servers and Network Drives.
Enables developers to create enterprise-grade mobile applications by combining a mobile transaction hub, an open application framework, and a flexible architecture for integrating with existing backend systems. Create enterprise-grade mobile applications with a mobile transaction hub, an open application framework, and a flexible architecture.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Extends the back-end of Enterprise Information Systems beyond the Internet to mobile users. Extends the back-end of Enterprise Information Systems beyond the Internet to mobile users.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Allows seamless integration of critical business applications like CRM, SAP, ERP etc. onto virtually any Smartphone. Allows seamless integration of critical business applications like CRM, SAP, ERP etc. onto virtually any Smartphone.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Benefit from our market-leading technology to optimize your fleet! We can help you optimize your processes with streamlined procedures and deliver first-class, self-service options to your drivers. Our platform offers time and cost reduction potential through usage tracking, automated billing, and data reporting. Discover our vehicle solution through a motor pool pilot project. With our modern cloud architecture, our technology can be easily implemented and expanded, allowing you to run Complete vehicle fleet management system, from reservation to billing, and all the administrative tasks in between.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile Flow's platform provides a set of toolkits that make it easy to create, manage and deploy mobile solutions across all mobile channels. Solutions can be created to take advantage of Mobile Messaging, Video, Internet, Multimedia, Apps and Location Based Services. Although the mobile ecosystem is a complex arrangement of operators, aggregators, mobile operating systems and many different types of handsets, our technology, insight and services make it that much easier. Technology platform that incorporates a variety of templates and tools that simplify the creation of mobile solutions.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Authenticates users through their mobile device, location, knowledge and behavior. Authenticates users through their mobile device, location, knowledge and behavior.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that enables organizations to create/manage native Apple/ Android apps without special technical expertise. Cloud-based solution that enables organizations to create/manage native Apple/ Android apps without special technical expertise.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Includes inventory control, field service automation, CRM, accounting, and rental management system for equipment distributors. Includes inventory control, field service automation, CRM, accounting, and rental management system for equipment distributors.
(0 reviews)
Bekijk profiel
With deep focus in BFSI/CPG and with over 200+ disparate back-end integrations the product had evolved understanding nuances of app development.We are proven in technology and our industry vertical domain expertise makes us potent. Our product/platform team and our 'services' team interact closely and provide best practices: security, UI performance, data synchronization, seamless scalability to users limited only by server hardware, audit compliance and solution coding/architecture standard. Rapid - "Enterprise Mobile Cross Platform" application development platform for your end-to-end enterprise mobility initiative.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile workforce solution with connection policy management and network access control capabilities. Mobile workforce solution with connection policy management and network access control capabilities.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Halosys is a Unified Enterprise Mobile Enablement Platform that enables large businesses to build, connect, secure, manage and deploy an enterprise wide mobile applications portfolio. This is achieved by building critical features of multiple mobility systems such as mBaaS (Mobile Back-end-as-a-Service), MADP (Mobile Application Development Platform), MAM (Mobile Application Management) and API in a unified platform with consistent workflows and enhanced user interfaces. Enterprise Mobile Backend as a Service & API platform to allow users to rapidly build, connect, secure, connect, deploy & manage apps
(0 reviews)
Bekijk profiel
We put the power in your hands to access PC applications remotely and simultaneously with your clients/employees without the use of the cloud. Simply enable your computer using MyQuickCloud Pro and your PC will become a "host". You have complete control over who can access certain applications and files within your computer, remotely using separate connections for each client so they only see their data or client files. Remote, multiuser, simultaneous access into your PC. With full control of what your users see, connect with employees or clients.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Launch new apps at lightning speed with pre-integrated, ready-to-use app templates. Launch new apps at lightning speed with pre-integrated, ready-to-use app templates.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ClearBlade is the industry-leading Edge Computing software company that enables enterprises to rapidly engineer and run secure, real-time, scalable IoT applications. Headquartered in Austin, Texas, ClearBlade is an award-winning, fully scalable, secure, flexible and autonomous IoT edge platform that enables companies to ingest, analyze, adapt and act on any data in real-time and at extreme scale. ClearBlade provides a consistent platform across edge, cloud and on-premise environments. ClearBlade is the industry-leading IoT Edge Computing software company
(0 reviews)
Bekijk profiel
Meerue, an award-winning innovative mobility platform, enables enterprises to realize mobility without the headaches associated with conventional approaches. Meerue allows enterprises to take advantage of mobile technology right away, boosting operational efficiency and productivity by responding to the mobility needs from the field. Think of it as a complete mobility all-in-one box, an outcome of a holistic approach called "Mobilizing-as-a-Service" (MaaS). Meerue, an award-winning innovative mobility platform, allows enterprises to take advantage of mobile technologies right away.
(0 reviews)
Bekijk profiel
The mPower AppSuite is a portfolio of 70+ SAP Certified mobile solutions that offers out-of-box integration to the SAP Business Suite. The mPower AppSuite is a portfolio of 70+ SAP Certified mobile solutions that offers out-of-box integration to the SAP Business Suite.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobizio enables businesses to replace their paper processes with mobile solutions that work with or without a network connection. Easy to configure, Mobizio can be tailored to specific business needs without requiring any technical knowledge. Mobizio works on any tablet and smart phone device and can connect with any existing system. Mobizio enables businesses to replace their paper processes with mobile solutions that work with or without a network connection.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An enterprise mobility solution that combines the benefits of SaaS with the flexibility of custom mobile app design. Mumba Cloud is comprised of highly configurable modules that are easily mixed-and-matched to solve specific business issues at a low cost, with minimal risk and in record time. Within weeks, our expert team implement Mumba Cloud to precisely meet your business needs, while our SaaS license includes hosting, maintenance & security backed by our enterprise SLA. An enterprise mobility solution that combines the benefits of SaaS with the flexibility of custom mobile app design.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Build, Manage and Promote your mobile applications through a cloud-based AppBoard We guide you through the workflows required to be successful in mobile. Let us help you define your app, match you with the best developers for that app globally, store your app assets, aggregate app store and in-app analytics while also helping you get on the right stores, with the right ASO and promotion of your apps (and APIs!) Mission control for your apps. Build, Manage & Promote your mobile apps through the AppBoard We guide you through the workflows needed to succeed in mobile
(0 reviews)
Bekijk profiel
See how users are viewing your web pages across 15+ of the most popular mobile devices from the convenience of your browser. Built for marketing and product management people who are specifically looking for mobile web solutions. See how users are viewing your web pages across 15+ of the most popular mobile devices from the convenience of your browser.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Codified Security tests your mobile app for security issues before you release it, helping you to find and fix vulnerabilities when there's no time to do a complete penetration test. After you upload your app we test the client side using static analysis. After testing we use manual analysis to eliminate any false positives. You get to see the issues in your code with the option to hide third party modules and libraries. Automated mobile app security testing to test native iOS, Android, and Xamarin apps to check that your mobile app is secure.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Betters platform leverages artificial intelligence to detect and protect against a wide range of known and unknown mobile threats. Better Mobile technology uses a layered approach that continuously monitors, detects and remediates against mobile cyber-attacks from malware, network threats, and OS vulnerability exploits. Better Mobile offers comprehensive mobile security solution for managed and unmanaged mobile devices Supports iOS, Android and Windows 10. Deployed at fortune 10 companies Better Mobile Security is the leader in mobile threat defense.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Offers organizations unrivaled visibility and control over employees, use of mobile data, tackling the growth in mobile data use. Offers organizations unrivaled visibility and control over employees, use of mobile data, tackling the growth in mobile data use.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SaaS platform to build multichannel PWAs that takes 5X less resources and achieves 10X higher install and usage rate. Convenient for Users - apps launched super fast by smart links delivered via online/offline channels, authentication without extra steps. Easy & Efficient for Developers & Owners - one system contains all needed to cut both resources and time to market: visual front-end tools, to create and modify functions & app design, automatic back-end data structuring & codeless tools. SaaS platform to build multichannel PWA applications for Android, iOS and messenger bots.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Visibility, Optimization, and Transformation. Control your telecommunications spend. Bruin provides detailed insight into phone, data and software expenditures across vendors. Save money by eliminating unneeded accounts and rightsizing your plans. Investigate any ledger entry. Unify your telecommunications device management from ordering to support. Bruin enables full vendor integration, ticketing and employee profiles. Add new locations with ease including bundling and one-step setup. Centralize and transform your telecom services with comprehensive inventory, robust ticketing, and financial visibility.

2Go

(0 reviews)
Bekijk profiel
Stel je je eens voor hoe jouw bedrijf eruit zou zien als je personeel toepassingen zoals ERP, SCM (Supply Chain Management, HCM (Human Capital Management), CRM en BI zou kunnen gebruiken, evenals standaarden zoals Microsoft Office, en zelfs oudere en op maat gemaakte toepassingen - dit alles op een mobiel apparaat en zonder een enkele mobiele app te ontwikkelen. Met 2GoTM, de Enterprise Application Mobility Layer-technologie, kun je snelle, veilige mobiele toegang bieden tot AL jouw bedrijfstoepassingen. Daarbij komen de door de gebruiker te definiëren op maat gemaakte gebaren en gespecialiseerde toetsenborden. Snelle implementatie-oplossing waarmee bedrijven via mobiele apparaten rechtstreeks aan bedrijfstoepassingen kunnen werken.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Proximi.io is the only technology-agnostic platform that combines all major mobile positioning technologies under one umbrella. In addition to getting the most precise position fix, the platform offers easy-to-use tools for geofencing, delivering mobile content, automating IoT devices, integrating to 3rd party APIs, and collecting analytics. The platform can be applied across many different sectors, including retail, tourism, marketing, restaurants, public transport, and enterprise applications. Proximi.io is a unified positioning platform. We combine all indoor & outdoor positioning technologies under one umbrella.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mowbly is an Enterprise Mobile Application Development Platform Mowbly is an Enterprise Mobile Application Development Platform
Bekijk profiel
The AirBridge 2 Minute Mobile App Builder is a freemium, single page, mobile app builder for quickly creating a variety of one click features in just a couple minutes. Links for Social Media, Google Driving Directions, Phone, Text, Reservations, Videos, Shopping Cart and Image Galleries in a branded mobile platform. The app encourages organic distribution by allowing the users or the venue owner the ability to share the app via email or text directly from within the app itself. Build a logo branded mobile app for your venue, brand or event in under 2 minutes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Diona is at home in two worlds: Casework and Enterprise Software. Born out of unmatched experience and passion for bringing mobile technology solutions to government Health and Human Services agencies and NGOs around the world, Diona is building a future where people can get the help they need when and where they need it. Diona's family of Enterprise Mobility Software, Diona Mobile, turns mobile devices such as smartphones and tablets into tools to achieve better business and social outcomes. Diona mobile turns smartphones and tablets into tools for helping Health and Human Services agencies and NGOs achieve better outcomes.

NCP

(0 reviews)
Bekijk profiel
NCP develops universally applicable software components enabling end devices to easily and securely connect to the corporate network via public networks in conjunction with a fully automated central remote access VPN management. NCP's Secure Communication Products are made for many different scenarios e.g. mobility, M2M, IIoT and classic VPN scenarios. NCP offers solutions for professional work in a VPN, VPN client/server components, central VPN management and software for IIoT.
(0 reviews)
Bekijk profiel
to is an Enterprise Mobile Application that can be integrated to the existing MS AX and Oracle DB. This is an Enterprise Mobile Application that can be integrated to the existing MS AX and Oracle DB.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Flexible platform designed to animate, stimulate, engage, and interact with your sales force and marketing teams in the field. Flexible platform designed to animate, stimulate, engage, and interact with your sales force and marketing teams in the field.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A suite of CRM solutions designed to increase sales, optimize customer service, improve marketing performance, and manage contacts of your company. CRM solutions built to increase sales, optimize customer service, improve marketing performance, and manage contacts of your company.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile application management solution for managing and protecting business critical mobile apps. Mobile application management solution for managing and protecting business critical mobile apps.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based platform built for deploying and managing mobile applications to optimize your industrial projects and monitor your mobile teams. Web-based platform built for deploying and managing mobile applications to optimize your industrial projects and monitor mobile teams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Flexible solution that allows mobile users to access and organize documents, communicate, and share content whenever they need. Flexible solution that allows mobile users to access and organize documents, communicate, and share content whenever they need.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Through its intuitive interface, Clyd lets you create, locked down areas containing a selection of authorized content for a group of devices. It also allows you to make hardware and software inventories, deploy and update Android apps on your managed devices, remotely control them The Enterprise Mobility Management solution Clyd is available in license purchase mode (On-premise) and Rental mode (Software as a Service). Enterprise Mobility Management software
14 apps covering the key processes of human resource management and talents are available in the app. They can be configured and put into production in parallel according to your deployment schedule and priorities. The integrated functional modules of the own management rules, approval circuits and specific process models adapted to HR management. Crosstalent HRMS Solution Manage your HR processes in a modular way and connected to all of your other business applications.