292 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Met behulp van deze aanpasbare online database kunnen medische instellingen gegevens van patiënten, opnamedatum en -tijd, kamers van patiënten, medisch personeel en betalingsmethoden opslaan en volgen. Het systeem is volledig aanpasbaar: je kunt je gegevens beheren zoals jij dat wilt en de toepassing op elk gewenst moment aanpassen om elk belangrijk detail in je workflow weer te geven. TeamDesk biedt onbeperkte dossiers, onbeperkte opslag, onbeperkte ondersteuning, stabiele tarieven en een gratis proefversie. Meer informatie over TeamDesk Met behulp van deze aanpasbare online app kunnen ziekenhuizen records van patiënten, opnamedatum en -tijd, kamers en medisch personeel opslaan en volgen. Meer informatie over TeamDesk
Bezoek website
Petal On-Call is ontworpen in samenwerking met artsen en managers in de gezondheidszorg, en is een bewezen webgebaseerde oplossing die de wachtdienstroosters voor alle medische diensten in een ziekenhuis digitaliseert en centraliseert om het beheer van wachtdiensten te optimaliseren. De wachtdienstlijst wordt automatisch gegenereerd en in realtime bijgewerkt wanneer er een dienstwissel plaatsvindt. Geautoriseerd personeel kan rechtstreeks vanuit de wachtdienstlijst communiceren met de artsen die wachtdienst hebben. Ziekenhuismanagers kunnen analyses raadplegen. Meer informatie over Petal On-Call (PetalMD) Petal On-Call digitaliseert en centraliseert de wachtdienstroosters voor alle medische diensten in een ziekenhuis om het wachtdienstbeheer te optimaliseren. Meer informatie over Petal On-Call (PetalMD)
Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor ziekenhuisbeheer, zonder te hoeven programmeren. Het alles-in-één platform is door Forrester Research benoemd als Leider en biedt alles wat je nodig hebt om bedrijfsactiviteiten en workflows digitaal te transformeren. Het omvat een geïntegreerde clouddatabase, een bouwer voor visuele applicaties, professionele beveiliging, naleving van regelgeving en een schaalbare wereldwijde infrastructuur. Ontdek waarom Caspio wereldwijd door meer dan 12.000 bedrijven wordt vertrouwd. Probeer het GRATIS uit. Meer informatie over Caspio Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor ziekenhuisbeheer, zonder te hoeven programmeren. Meer informatie over Caspio
Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werkzaamheden dat organisaties in de gezondheidszorg in staat stelt informatie bij te houden, te beheren en te rapporteren door de samenwerking te verbeteren, wat zorgt voor veilige gegevens en een beter overzicht. Door de vertrouwde spreadsheetindeling stelt Smartsheet teams in staat om moeiteloos aan de slag te gaan en effectief samen te werken. Bovendien kun je persoonlijke gezondheidsgegevens (PHI) veilig delen, opslaan en bekijken terwijl je voldoet aan de wettelijke vereisten van HIPAA of deze zelfs overschrijdt. Meer informatie over Smartsheet Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk dat organisaties van elke omvang in staat stelt om werk te plannen, te beheren, te automatiseren en erover te rapporteren. Meer informatie over Smartsheet
eHospital Systems is een aanpasbaar, uitgebreid en geïntegreerd systeem voor ziekenhuisbeheer ontworpen om alle operationele activiteiten van een ziekenhuis te beheren. Het platform bevat poliklinisch en intramuraal, apotheek, laboratorium, radiologie, inventaris, e-claims, mobiele apps, tabletversies, online planning, beveiligde berichten, arts- en patiëntportals, boekhouding, HR/salarisadministratie, bloedbank, mortuarium, waarschuwingssysteem, dieet, feedback, laboratoriummachines en biometrische integratie, HL7/geïntegreerde PACS, en bedrijfsinformatie. Meer informatie over eHospital Systems Aanpasbaar, uitgebreid en geïntegreerd systeem voor ziekenhuisbeheer ontworpen om alle operationele activiteiten van een ziekenhuis te beheren. Meer informatie over eHospital Systems
athenaOne helps doctors deliver high quality care by organizing the moment of care for maximum clinical productivity, performing administrative and quality services on a doctors behalf to ensure full payment, and tracking all physician orders to close the loop on results and follow-up care. Doctors benefit from continuous embedded access to the best practices of the nations largest clinical network, the most up-to-date and extensive quality rules and industry guidelines. Medical billing and practice management solution that helps manage claims, appointments, patient check-ins, reporting and more.
Platform voor bedrijfsoplossingen dat zorgverleners helpt bij het beheren van patiëntendossiers, claims, inkomsten en meer. Platform voor bedrijfsoplossingen dat zorgverleners helpt bij het beheren van patiëntendossiers, claims, inkomsten en meer.
Waystar, de combinatie van ZirMed en Navicure, stelt organisaties in de gezondheidszorg in staat hun inkomstencyclus te optimaliseren met end-to-end, cloudgebaseerde RCM-oplossingen, inclusief ziekenhuis- en gezondheidszorgsystemen, artsengroepen, DME's, factureringsdiensten, klinieken, laboratoria en meer. Je krijgt goed aangeschreven technologie en cloudgebaseerde softwareoplossingen, gecombineerd met snelle, flexibele architectuur en bekroonde klantondersteuning. Naarmate de sector zich verder ontwikkelt, krijg je bovendien hulp om voorop te blijven lopen. ZirMed en Navicure bieden end-to-end tools voor het beheer van de inkomstencyclus om betalersvergoedingen en patiëntenincasso's te verbeteren.
TheWorxHub by Dude Solutions is a cloud-based, mobile solution to help you prioritize, manage and ensure completion of compliance-related maintenance and more. With TheWorxHub, you can more efficiently manage across your operations, including work orders, assets, compliance tasks, preventive maintenance, inventory and housekeeping. Our award-winning CMMS empowers 1,600+ healthcare and senior living organizations to improve compliance, communication and safety all in one, easy-to-use system. TheWorxHub by Dude Solutions is a cloud-based maintenance management solution designed for both healthcare and senior living.
Ingenious Med biedt een oplossing voor het vastleggen van opbrengsten en het analyseren van de prestaties van praktijken. Het helpt ziekenhuissystemen en artsenbeheerbedrijven de omzet te verhogen, kosten te verlagen, het organisatorische succes te meten en de samenwerking tussen zorgteams te verbeteren. De door artsen ontworpen toepassing is beschikbaar op mobiel en web en stroomlijnt werkstromen voor clinici terwijl het tevens realtime, bruikbare inzichten biedt op het niveau van de praktijk en de individuele zorgaanbieder. Oplossing voor het vastleggen van kosten voor mobiel en web die de omzet bijhoudt en prestaties zichtbaar maakt op alle organisatieniveaus.
Gebruiksvriendelijke, betrouwbare, webgebaseerde software voor het beheer van gezondheidszorgbeleid voor bedrijven, die wordt gebruikt door meer dan 3000 faciliteiten in Noord-Amerika. Een aantal belangrijke functies zijn geavanceerd zoeken, dynamische workflows, e-mailmeldingen, automatische circulatie, integratie met Microsoft Office, versiebeheer en bevestiging. Medewerkers hebben overal en altijd binnen enkele seconden moeiteloos toegang tot het beleid. Standaardiseer en centraliseer de gehele levenscyclus van het beleid en stroomlijn de communicatie tussen beleidscomités. Online softwareoplossing waarmee organisaties in de gezondheidszorg hun beleid en procedures kunnen beheren.
SoftClinic is een EMD en HMS (hospital management system, ziekenhuisbeheersysteem) met alle vereiste functies om een praktijk of ziekenhuis soepel en probleemloos te laten verlopen. SoftClinic is de voorkeurskeuze geworden voor respectieve artsen, klinieken, ziekenhuizen en verpleeghuizen. Momenteel zijn er meer dan een miljoen patiënten geregistreerd op SoftClinic in meer dan 30 landen. Met verschillende geïntegreerde modules zoals apotheek, laboratorium, human resources en financiële boekhouding heeft het alles wat een arts nodig heeft. Software voor kliniek- en ziekenhuisbeheer met alle functies van EMD, EPD en HMS. Beschikbaar in zowel cloud- als desktopversie.
Trillian is a powerful business and clinical communication platform used by companies and healthcare systems of all sizes. Whether you're a business still relying on texting or a healthcare organization that needs HIPAA-compliant secure messaging, Trillian's modern and secure business instant messaging will help modernize employee communication without compromising on security or control. Trillian is a business and clinical communication platform used by companies and healthcare systems of all sizes.
Volledig geïntegreerde, technologiegestuurde oplossingen voor de gezondheidszorg en managed services voor praktijken van elke omvang en de meeste specialiteiten. Inclusief elektronische medische dossiers, praktijkbeheer, elektronisch voorschrijven, interoperabiliteitsdiensten, persoonlijke medische dossiers, patiëntenportaal, telegezondheid, mobiel Azalea M-platform geïntegreerd met Apple HealthKit, evenals prestatiediensten voor de omzetcyclus. Cloudgebaseerde SaaS: elektronische medische dossiers, praktijkbeheer, prestatiediensten voor de omzetcyclus, telegezondheid, patiëntenportaal, eRX
Stroomlijn je workflow en verhoog de efficiëntie met IMS, de alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing. Deze bekroonde intelligente medische software is ontworpen door artsen voor artsen en is geschikt voor meer dan 35 specialiteiten en praktijken van elke omvang. Gebruik technologie die zich aanpast aan je praktijk, niet andersom. Bijna elk aspect van deze software is 100% aanpasbaar en afgestemd op je exacte specificaties. Plan een gratis live demo op de website. De alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing die zich aanpast aan je praktijk. Op maat gemaakt voor meer dan 35 specialiteiten.
eVisit is een softwareplatform waarmee zorgverleners in de telegezondheidszorg contact met patiënten kunnen onderhouden. De software stelt artsen in staat om op afstand contact te maken met hun patiënten en hen te behandelen, en het ondersteunt de vergoeding voor telegeneeskundebezoeken. eVisit transformeert het leveringsmodel voor de gezondheidszorg en verstoort de markt van $ 135 miljard voor eerstelijnszorg door artsen een tool te bieden waarmee ze patiëntenbezoeken kunnen terugwinnen van spoedeisende zorgfaciliteiten. eVisit is software voor telegezondheidszorg die aanbieders in staat stelt om hun patiëntenstroom en inkomsten te verhogen door middel van online behandelingen.
Geïntegreerde HMS-software Stroomlijnt en integreert de activiteiten, processen en informatiestroom in ziekenhuizen. Doelstelling: een geïntegreerde oplossing voor het ziekenhuis te bieden, die: helpt bij een efficiënt beheer van het ziekenhuis; de patiëntenzorg verbetert; de werkefficiëntie verbetert; de fiscale controle verbetert; de kans op diefstal elimineert; de groei van het ziekenhuis mogelijk maakt. Functionaliteit: 1. meerdere gebruikers en gebruiksvriendelijk. 2. Online en offline. 3. Kristalheldere beheerinformatie. Volledig geïntegreerde software voor ziekenhuisbeheer met functies voor: afspraken, receptie, OPD, IPD, TPA, laboratorium en radiologie, apotheek enz.
Insta by Practo, a Hospital Management Software, launched in 2008, has across 500+ Clients, 1000+ Facilities, spanning 21 countries and and boasts of a very high customer retention rate. Insta is highly scalable, cloud-ready and supports multi-centre operations, tightly integrated; and easily configurable for report creation, forms design for EMR recording; and optimised for easy implementation. Web-based modular hospital management system which covers financial, operational and clinical requirements of healthcare providers.
Policy management software for small to large hospitals, labs, outpatient clinics and integrated health networks. As a true Software-as-a-Service (SaaS) offering, the solution also provides implementation services to enable short customer deployment timelines and minimal IT staff involvement. Web-based policy management software that enables businesses healthcare and others to manage data cleaning, patient care and more.
Het EDGE-programma is geïntegreerd in 80% van de NHS (National Health Service) in het VK en wordt ook wereldwijd gebruikt. EDGE biedt gebruikers een snellere toegang tot realtime gegevens en biedt volledig onderzoeksbeheer van begin tot eind. Het biedt samenwerkingsfuncties die de efficiëntie verhogen en het voor klinisch personeel mogelijk maken om meer tijd met patiënten door te brengen. Het platform biedt flexibele prijzen op basis van het soort en de grootte van je organisatie. E-mail het bedrijf voor meer informatie of om een gratis demo aan te vragen. Een wereldwijd, innovatief, cloudgebaseerd beheersysteem voor klinische proeven dat een snellere toegang biedt tot realtime gegevens.
TheraOffice is a EMR Software solution with HL7 interface capability designed by physical therapists to be highly adaptable to your unique Hospital owned business and to make clinical management fast and simple. EMR Software solution with HL7 interface capability designed by physical therapists to be highly adaptable to your unique Hospital
While you work in your new software, we work on decommissioning the system it replaced and securing the historical information left behind. EHR replacements are on the rise, and, data structures often make a system-wide conversion too complex or costly. As a result, once you implement, there are multiple systems to manage: the new EHR and the legacy system it replaced. We help you extract, migrate and retain data so you can decommission the legacy system to save cost and risk and be compliant. Data extraction, migration and retention solutions for health systems, hospitals and ambulatory physician practices. ETL services.
Cloud-based platform designed for hospitals that helps manage communications and payments between patients and health plan providers. Cloud-based platform designed for hospitals that helps manage communications and payments between patients and health plan providers.
The healthcare industry continues to change dramatically. Healthcare reform and the shift from fee-for-service to accountable care are driving widespread industry consolidation and new evolving business models. These changes, along with a struggle to cut cost and increase productivity, demand that hospitals become more agile, efficient, and adaptive or risk being left behind. The PineappleHR HRIS/Employee Database for hospitals, health care facilities and medical centers is your solution. Say Hello to cost savings & increased efficiency of your hospital with our Comprehensive Employee Database (HRIS) and Time & Labor Sys.
ProMed is suitable for Multi-Specialty Hospitals, Clinics and Laboratories. ProMed is specifically engineered to suits any type of Hospitals. An infrastructure with ProMed eliminates the need for over-engineering and has high scalability which can be customized for any process. Pre-integrated with our Healthcare IoT products PresenZ (Attendance Logging), Nurses Call, BCM ProMed Application Suite consists of for applications - ProMed, DoctAssist, MIRepo, LabNetX, ProMedLite and ProAppS. ProMed - An application suite with a comprehensive array of modules for managing a hospital, clinic, or laboratory
Advanced and comprehensive management system which can integrate all of your hospital organization needs. Advanced and comprehensive management system which can integrate all of your hospital organization needs.
Arrendale's Transcript Advantage (TA+) is a fully HIPAA-compliant cloud-based application suite for clinical document management. We deliver multiple dictation methods, front and back-end speech-to-text, HL7, a robust word processor with workflow management and transcript grading, keyword search, eSign, and multiple delivery methods plus EHR integration. With a modular deployment and affordable volume-based pricing, TA+ provides the best value, newest features and great reliability. TA+ assists clinics, community hospitals, MTSO's, and health systems, including Acute, Medical, Behavioral Health, and Social Services.
Healthcare solution with full integration between the back and front office, clinical decision support, and evidence-based care. Healthcare solution with full integration between the back and front office, clinical decision support, and evidence-based care.
Web based solution for hospital management. Features include inventory, CRM, and facility management Accounts and Payroll module along with the fully customized pharmacy and laboratory module. Our package will help the hospital administrators, doctors and other staff to keep track of every tit bits of the activities performed in the various departments of the hospital/clinic and takes care of all functional aspects of all types of healthcare organization. Web based solution for hospital management. Features include inventory, CRM, and facility management, Accounts and Payroll module.
MocDoc fundamentally changes how you manage your Hospitals/Clinics MocDoc Digitizes all records and eliminates paperwork, manages appointments and provides detailed reports. With MocDoc, you get a fully integrated healthcare management suite delivered on a cloud-based platform providing you a robust&secure solution for all healthcare needs. Our unique features Free Website Owners Dashboard Incentive Module Discount Authorization Digital Sign Machine Interfacing TAT Reports Digitises all records in Hospitals and Clinics eliminating paper work, manages appointments, and provdes detailed reports.
Simple to use, INTUITIVE, INTELLIGENT and INTEGRATED Hospital Information System. We consider ourselves as the HOS (Hospital Operating System), COS (Clinic Operating System) similar to iOS and Android, it's a standardized software. We cover Healthcare Regulatory and Revenue Cycle compliance with auto-update. Highly customizable software with Interoperability and health exchange features built-in as an integral part of the system. Hospital information system with healthcare standards, modern E-Claim and patient engagement in one platform.
PWaveHosp is an easy to use, flexible and robust cloud based hospital management software which can work wonders in enhancing operational efficiency of your hospital. The software is designed to work effortlessly for multispecialty hospital and you can choose whether you want to operate it on cloud, partial cloud or totally offline. An easy to use, flexible, and robust cloud based hospital management solution.
BrickMed Office has evolved over 23 years to satisfy the most demanding billing professionals. BMO supports single or multiple practices and multiple providers per practice (great for solo providers, groups and billing services alike). Available modules support outbound and inbound EHR interfacing, electronic claims and remittance processing, code synchronization, UB-04 & more. A powerful collections module, 1,000+ reports and stellar support round out one of the best kept secrets in billing. Medical practice management system that integrates scheduling, patient demographics, patient ledger, billing/collections, and more.
Modular solution suitable for any healthcare organization from solo practices to corporations. EMR,EHR,Full Patient Management,Laboratory module (LIMS),DICOM integration,Advanced reporting with fully customizable templates,Voice reporting,Images integration,Worklists and results exchange with instruments,RIS/PACS features,Statistics and BI. Modular solution: buy just what you really need. From 49/Month or lifetime license. Modular solution that helps healthcare organizations and doctors with EMR, billing and medical practice management.
Harris Affinity maintains 100% focus on creating and maintaining financial software for the healthcare industry. Through integrated and standalone solution options, our flagship product offerings combine a powerful calculation engine, prospective modeling and analytic tools to deliver financial details healthcare providers need to deliver high quality, cost effective patient care and support the strategic financial planning necessary to ensure the sustainability of the organization. Financial software solutions built by healthcare professionals for healthcare professionals.
Cloud & windows-based practice management suite that helps ambulatory surgery centers to manage business applications and EHR system. Cloud & windows-based practice management suite that helps ambulatory surgery centers to manage business applications and EHR system.
PaleBlue is de toonaangevende leverancier van industriële VR-simulaties en creëert virtual reality-, augmented reality- en 3D-simulators voor de echte wereld. Deze oplossingen op het gebied van digitalisering helpen klanten wereldwijd bij het intensiveren van trainingen, het stroomlijnen van de workflow, het verbeteren van de veiligheid en het verlagen van de kosten. PaleBlue streeft er in samenwerking met zijn klanten naar om bedrijven beter te laten draaien, veiliger te maken en alle tools binnen handbereik te hebben. De PaleBlue-oplossingen op het gebied van digitalisering helpen klanten wereldwijd bij het intensiveren van trainingen, het stroomlijnen van de workflow en het verbeteren van de veiligheid.
A robust EHR for the emergency department (ED) can help reduce documentation errors, increase revenue for hospitals, improve patient throughput, and boost patient satisfaction scores. Designed by physicians and nurses, the system helps support workflow efficiency and patient safety by eliminating drop-down menus, unnecessary screens, confusing dialogue boxes, and excessive keystrokes. A robust EHR for the emergency department, MEDHOST EDIS offers Patient Tracking, CPOE, Nurse Charting, and Physician Documentation.
Cloud-based credentialing solution that enables businesses to manage clinical activities with patient verification, reporting & more. Cloud-based credentialing solution that enables businesses to manage clinical activities with patient verification, reporting & more.
(HIMS) Software is een complete ziekenhuissuite die alle functionele delen van het ziekenhuis ondersteunt. Elk van de werkprocessen van de afdeling staan in samenhang met het bedrijfsproces van het systeem. Het is gebruiksvriendelijke software. Het kan vele complexe #OPD-operaties uitvoeren; het omvat de volledige cyclus van toepassing, #afspraak, gebruikersregistratie, patiëntregistratie, patiëntgeschiedenis, patiëntendossier en #arts, evenals het schrijven van een recept. (HIMS) Software is een complete ziekenhuissuite die alle functionele delen van het ziekenhuis ondersteunt.
Complete end to end Hospital Management Software includes OPD ,IPD , EMR , Appointments , HR , Inventory , Pharmacy , SMS , Smart Card, Barcode Integration , LIS , Machine Integration , Kiosk , Finance , Purchase. Free trial option available. Running over 90 big hospitals across world.Best suited for 50 bedded or above. Complete Hospital Management Software.over 90 big implementation across globe. Contact us for Trial/Demo.Suited for 50 bedded or above
Vistar Technologies offers a powerful web-based system with comprehensive functionality for provider data management. The eVIPs solution is a state-of-the-art application that supports all aspects of provider data management including recruiting, credentialing, targeted verifications, criteria based privileging, quality management, ongoing monitoring and compliance. The eVIPs solution will provide a core source system for quality analysis, data access and reporting. Provider Data Management Software - a powerful core system with comprehensive end-to end functionality to manage provider data.
Web based Hospital Information Management System is an ERP suite of software modules to computerize any large scale hospital and connected clinics and its branches. Web based Hospital Information Management System is an ERP suite of software modules to computerize any large scale hospital.
TIMS Software is an integrated solution for HME businesses. Manage your revenue cycle from end-to-end and get the clarity you need to make smart business decisions with total access to all your business data. TIMS Software provides a customized solution to fit your business and the peace-of-mind knowing that the right people are working the right claims, at the right time, so you get paid faster. Revenue Cycle Management from referral & patient intake, order fulfillment & delivery, claims, A/R & collections, financials & reports
A Global Healthcare IT Transformation Company that helps healthcare service providers to care patients & manage resources well through the best practices and word class technology. OrcaSys provides an end to end solution to hospitals and clinics to enhance medical, economic and operational results. eHAT range of products comprises of a platform that pulls together patient demographics, medical & clinical records, imaging & PACS, insurance & claims data, management information intelligence etc. Helps you to manage your hospital, patients, billing, claims, EMR in an organized and easy manner.
Sisoft is a leading Software Company that has built one of the most widely used Health Information Systems (HIS) globally. The Sisoft HIS has been deployed in over 700 Hospitals across Europe, Asia, Middle East and Africa. The solution has been adopted by many governments and Ministries of Health across these continents for end-to-end Hospital and Patient management. The solution has been successfully deployed in both private hospitals as well as government-run public hospitals. Complete Web Based Hospital Management System, including HIS, PACS/RIS and LIS for Middle Sized and Bigger Sized Healthcare Centers.
The premier medical billing & office management system for the management of complex financial, clinical, and patient data, utilizing automatic workflow management and advanced rules based logic. PulsePro provides easy medical billing, patient scheduling, collections module, & Reporting. Features include: Patient Index, Enterprise Scheduling, Financial Administration, Contract Administration, Authorization and Referral Management, Reporting and Specialty Modules. Medical billing and office management system for the management of complex financial, clinical, and patient data.
Provides a backbone for your healthcare enterprise. It enhances Patient Safety, Operational Efficiency, and Profitability. Axpert HMS is customizable according the client's requirement. Any new requirements arising in future can be incorporated with ease making change management simple. Having being built on the Axpert low coding platform, Axpert HMS can go live quickly and saves considerable amount of implementation time. Provides a backbone for your healthcare enterprise. It enhances Patient Safety, Operational Efficiency, and Profitability.
See how Salesforce Health Cloud unlocks data from legacy systems of record and clinical systems, and gives healthcare professionals the tools they need to collaborate more efficiently, understand patients more deeply, and build 1-to-1 relationships across entire journeys. Take patient and member relationships to new heights with Salesforce Health Cloud.
Born out of the challenges that make up a regular day in the staffing industry - StaffStat is a simple, quick, and effective solution to get shifts covered. StaffStat allows organizations to connect with their employees using their preferred method of communication (app, telephone, email, and/or text) within seconds! With StaffStat you can hang up the phone, fill more shifts and get back to focusing on the tasks that really matter to your organization. When a sick call or open shift is a problem, we automate the call-out process, taking a 45 minute task down to 30 seconds.
A robust software solution for managing facilities and assets that include features and functionality for managing the people who maintain them, the parts and materials that support them. TMA offers support with world-class process consulting, implementation, training, and customer support. WebTMA was developed based on input from more than 140,000 users that maintain more than 55,000 facilities. Industries we serve are education, public, corporate and healthcare. Request a free demo! Web-based asset management solution that enables businesses to manage projects, contracts, utility services, fleet, and more.
GeroPro is modulated to manage the all-important functions of healthcare organizations; Patient Demographics and Face sheets, Administration of Patient Billing, Accounts Receivables, Account Payables, Resident Trust Funds & MDS, Care Plan, General Ledger, Resident Charting, Payroll, Management dashboards and etc. GeroPro EDI tools are avant-garde and HIPAA compatible; they retrieve & export data to create on-demand critical reports for decision support or State Surveys. A complete Healthcare Information suite with applications to actualize Financial and Clinical needs of Long-term Care Facilities.
Modular system that includes LIS, document management, inventory and nursing management. Diabetes, nephrology modules are available. Modular system that includes LIS, document management, inventory and nursing management. Diabetes, nephrology modules are available.
ePrognosis cloud-based hospital information management system (HIMS), enables you to connect in new ways across the health continuum to offer enhanced patient care. It can be remotely implemented to help you maximize revenue with unlimited scalability. With technologically extensible design to accomodate IoT, AI and BlockChain, this solution is your bet at taking digitization a step further! Compatible on Tabs and phones. now take your HIMS/LIMS everywhere you go! Comprehensive software with modules for front office, in/out patient related modules, Lab/Radiology queue, Pharmacy, billing, many more
NetSolutions by Cantata Health is a purpose-built EHR solution for Skilled Nursing, Assisted Living, and long-term post acute care facilities. We offer an integrated electronic health record and claims management solution to improve clinical quality outcomes, strengthen referral partnerships, and keep ahead of shifting reimbursement models. Our Point of Care, pharmacy integrations, and accounts payable modules seamlessly work together to deliver one comprehensive solution for your organization. EHR and financial software for skilled nursing facilities, assisted living communities, and other LTPAC facilities.
Hospital information system designed for clinical data management. Includes regional scheduling and bed management modules. Hospital information system designed for clinical data management. Includes regional scheduling and bed management modules.
Customizable software solution for risk management analysis for healthcare organizations, including claims handling and safety alerts. Customizable software solution for risk management analysis for healthcare organizations including claims handling and safety alerts.
A comprehensive hospital information management solution with an installed option. Modules include EMR, IPD, OPD,Billing,Bed Management, Inventory , Patient management and more. Free to use for 6 months. A comprehensive hospital information management solution Free to use for 6 months.
Connexall, ranked number one and named Category Leader in the 2015/2016 and 2017 Best in KLAS awards, is an enterprise-grade event management and control platform that delivers hospital-wide interoperability to people, systems, tasks, and devices. Based on more than 20 years of R&D efforts, the Class II medical device software is completely vendor-neutral and device-independent. Hospital management platform that helps businesses manage patient alarms, monitor telemetry, manage infusion pumps, and more.
Hospital management solution that includes front-office optimization, outpatient management, pharmacy application, billing, and more. Hospital management solution that includes front-office optimization, outpatient management, pharmacy application, billing, and more.
Web based solution designed to manage Hospital in a Paperless Environment with features such as patient registration, pharmacy, & more. Web based solution designed to manage Hospital in a Paperless Environment with features such as patient registration, pharmacy, & more.
An Hospital Information and Management System which is EMR Centric, Fully Integrated, Web based, Cloud enabled solution made on Open Source technologies Hospital information management system that helps record patients' details, manage medical data, receive real-time alerts, and more.
On-premise ERP tool which helps hospitals with patient and physician management, appointment scheduling, accounting and more. On-premise ERP tool which helps hospitals with patient and physician management, appointment scheduling, accounting and more.
Cloud-based solution that enables hospitals to manage processes related to patient charting, reporting, e-prescribing, and more. Cloud-based solution that enables hospitals to manage processes related to patient charting, reporting, e-prescribing, and more.
De beste software voor kliniek- en ziekenhuisbeheer met alle functies van EHR, EMR en HMS. Beschikbaar in zowel cloud- als desktopversie. De modules binnen TiaMd NuMR zijn informatiebalie, patiëntenregistratie, bed- en afdelingsbeheer, opnames, overdracht en ontslag, beheer van ongevallen en eerste hulp, patiëntenzorgmodule, beheer van consultatieafspraken, ambulante en klinische behandeling, apotheekmodule, laboratoriummodule, radiologie/medisch informatiesysteem, kassamodule enz. Totaaloplossing voor alle afzonderlijke modules binnen ziekenhuisbeheer en beheer van medische praktijken.
User friendly, robust, complete technological solution for all healthcare providers i.e. Doctors, Clinics, Hospitals, Home healthcare, Labs and Pharmacy. NH+Circle ensures entire paperless flow to reduce operational costs and promote greater patient engagement, ensuring better outcomes. As it works on inbuilt intuitive intelligence, it enables automation of several activities. We provide tele-consultation platform, EMR, device integration, staff management, accounts, billing and much more. NH+Circle is an award winning configurable & integrated Clinic and Hospital management software along with robust Telemedicine platform
VersaSuite is an enterprise level system capable of seamlessly managing the business and clinical aspects of any healthcare environment. The software offers support for the financial, administrative, and clinical management of any size facility. VersaSuite is designed as a scalable solution and can support a single site office, a multi site clinic, or any hospital environment. VersaSuite brings robust features that give medical practices new levels of efficiency, integration and accountability. EPM/EHR/HIS software that supports the administrative needs of the healthcare professional in a clinic, hospital, or FQHC.
Ziekenhuisbeheersysteem dat online geïntegreerde informatie van abonnees aan gezondheidszorgorganisaties biedt. Ziekenhuisbeheersysteem dat online geïntegreerde informatie van abonnees aan gezondheidszorgorganisaties biedt.
We are a Healthcare IT company focused on improving efficiency of medical practice and better patient quality of care. The patient centric health systems not only enhance clinician productivity but also optimizes workflow and make charting easy. Our innovative technology products have solutions for Polyclinics, Primary Health Care, Hospitals and Labs/Diagnostic centers. Following are some of our products: 1. iCare (100% paperless Hospital solution) 2. iClinic/EMR 3. iPatient 4. iScreen Patient centric Hospital Management Solution that can make your hospital completely paperless in no time.
Provides clinical-centric technology that enhance quality of patient care administrative efficiencies and staff satisfaction. Provides clinical-centric technology that enhance quality of patient care administrative efficiencies and staff satisfaction.
Elsevier provides organizational development, online learning, and clinical reference solutions to the healthcare industry. Our learning and performance management platform, Elsevier Performance Manager, combines performance tracking and features with the strengths of a proven learning management system to help healthcare organizations take improvement initiatives to the next level. Learning and performance management platform that helps manage departmental training and monitor proficiency to mitigate risks.
Netsmart's term for an electronic health record, which handles billing, scheduling and clinical workflows. The CareRecord strengthens the care delivery process across all levels of care. An electronic health record that handles billing, scheduling and clinical workflow.
Since 2005, Wellcentive has driven quality improvement, revenue growth, and business transformation for providers, health systems, employers, and payers transitioning to value-based care. Recognized as an industry leader for delivering immediate and tangible results, Wellcentive¿s analytics simplify complex data from all points of care, advancing comprehensive care management and payer collaboration. A modular solution with patient outreach, EHR, online prescription writing and reporting capabilities.
Provides bed management, EMR, medical equipment and infrastructure maintenance functionality. Available as web and windows application. Provides bed management, EMR, medical equipment and infrastructure maintenance functionality. Available as web and windows application.
Modular system that provides patient and casualty management, pharmacy, EMR, housekeeping, HR, MIS, lab and radiology capabilities. HMS that helps hospitals manage appointments, pharmacy stores, laboratories, radiology information systems, health insurance, and more.
Fully customizable web-based enterprise hospital management system. Fully customizable web-based enterprise hospital management system.
Alarm safety platform for acute care facilities and hospitals. Provides care team collaboration and secure text messaging. Alarm safety platform for acute care facilities and hospitals. Provides care team collaboration and secure text messaging.
Web based hospital management software developed for different sizes of hospitals from 30 to 150 beds. Web based hospital management software developed for different sizes of hospitals from 30 to 150 beds.
Our single, modular cloud-based platform empowers healthcare providers with Best in KLAS modules designed for better decision support, financial planning, and continuous improvement to drive margins. With over 20 years of experience, Strata Decision Technology offers healthcare organizations the gold standard for financial planning, analytics, and performance. StrataJazz is trusted by over 215 healthcare systems and 1,000 hospitals in the U.S. Healthcare management tool which combines budgeting, reporting, and financial forecasting on one platform through advanced planning.
Hospital management solution that helps manage patient reports, medicine inventory, billing, medical testing, appointments & more. Hospital management solution that helps manage patient reports, medicine inventory, billing, medical testing, appointments & more.
Bhishak is a comprehensive web-based health care solution that provides end to end solutions from 10 beds to 2,000 beds hospitals. Bhishak is a comprehensive web-based health care solution that provides end to end solutions from 10 beds to 2,000 beds hospitals.
PCS Technology Ltd offers first of its kind self-sufficient Hospital Information System (HIS). PCS Technology Ltd offers first of its kind self-sufficient Hospital Information System (HIS).
Hospital management tool designed for healthcare industry to help manage EMR, prescriptions, invoicing, admissions, appointments, etc. Hospital management tool designed for healthcare industry to help manage EMR, prescriptions, invoicing, admissions, appointments, etc.
Versatile functionalities to carry out day to day operations, billing, reporting, multiple branches of hospitals, referring doctors, referring Hospitals, inventory etc., with centralized and total controlled user environment. Highly secured, user friendly, reliable and seamlessly integrated web Based information system. Defined with the standards of WHO for CPT and E/M codes. E-Claim with standard formatted data that can be automatically generated through system. Hospitals, clinic practitio Lifeline E-Clinic is an exclusive mini ERP system which helps in the systematic management of a Hospital. System also helps in admin
Integrated system of software helps all sizes of hospitals & clinics to operate efficiently and profitably. Integrated system of software helps all sizes of hospitals & clinics to operate efficiently and profitably.
Healthcare Management Information System to increase productivity and profitability. Healthcare Management Information System Hospital Information System Laboratory Information System Radiology Information System
Online/Offline Hospital Administration and Management Information System on any device for Health Care organization. Online/Offline Hospital Administration and Management Information System on any device for Health Care organization.
Caresoft Consultancy Private Limited introduces for the first time ever in India, a Hospital Billing Software Carelite that suits every Hospital requirement and budget. Carelite is a cloud based, easily accessible and user-friendly and secured application of new digital India. Carelite is a robust, commercially proven, real-world electronic health record enhanced and adapted for Hospitals use. With our Domain experience of 9 plus years as it brings cutting edge expertise and innovation Real-world electronic health records (EHR) management tool for hospitals that helps manage patients, appointments, billing and more.
ShiftWise delivers total contingent workforce solutions for healthcare via proprietary web-based applications, custom staffing & consultative support services. We automate all aspects of our clients contingent workforce management process. Whether acute, ambulatory, long-term care, or anything in between, healthcare providers nationwide turn to ShiftWise to manage their clinical & non-clinical temporary, flexible & contract labor. Access the qualified talent you need... when you need them! SaaS solution that allows businesses to streamline staff processing with compliance regulation, reporting, invoicing and more.
Electra Hospital Information System (Electra HIS) or Hospital Management System is a comprehensive hospital management information system designed to automate all the aspects of a hospital operation, such as administration, clinical, finance, and legal matters. An end-to-end hospital management solution that will automate all aspects of your facility, from pharmacy to ER and scheduling.
A suite of software modules to computerize any large scale hospital with 50 to 100 beds or above and connected clinics. A suite of software modules to computerize any large scale hospital with 50 to 100 beds or above and connected clinics.
MediSmart is Hospital management software, developed on a robust framework to address the demands of Healthcare Information Systems from India, Gulf Countries, U.S. and Europe. It is highly scalable and customizable to be used in from poly-clinics to the most sophisticated hospitals. It has three versions- Medismart Pro, Medismart Plus, and Medismart Enterprise.Each of these versions are developed with due consideration to the specific needs of hospitals of different size and needs. Hospital management solution that helps businesses manage appointments, patients, laboratories, insurance, pharmacies, and more.
Control and manage all aspects of your hospital and improve patient care. Control and manage all aspects of your hospital and improve patient care.
Complete web based hospital management system that offers more than 500+ unique features and management reports. Complete web based hospital management system that offers more than 500+ unique features and management reports.
Hospital Management Information System with 25+ integrated modules that help enhance operational efficiency and improved patient care. Hospital Management Information System with 25+ integrated modules that help enhance operational efficiency and improved patient care.
Patient Flow and Process Improvement: Healthcare needs an easier, more quantifiable and reusable way of visualizing current practices, analyzing potential process and policy changes and planning future service lines and strategic direction. MedModel enables organizations to test their ideas and scenarios for radical cost reduction or other performance objectives in a virtual environment before they are implemented, reducing the risks of implementing ineffective initiatives. An easier, reusable way to visualize current practices, analyze potential process and policy changes and plan future service lines.
EazyHMS provide a common source of information about a patients health history. The system has to keep data in a secure place and controls who can reach the data in certain circumstances. These systems enhance the ability of health care professionals to coordinate care by providing a patients health information and visit history at the place and time that it is needed. Patients laboratory test information also includes visual results such as X-ray, which may be reachable by professionals. Hos All in one solution small, medium, and large hospital that covers all the required patient and doctor modules.
Leading companies rely on Dynaplan's unique planning technology Smia to forge plans in uncertain and complex world. Smia combines features of spreadsheets and presentation software with a powerful simulation engine and external database connectivity, enabling you to build your own simulation models. These models create a parallel universe in which you can explore the future effects of today's decisions supported by rolling forecast and scenario analysis features. Experience the future with Smia! Simulation software, performing real-time scenario-based analysis in any strategic planning area.
thedocweb is a health-tech company that provides cloud-based intelligent healthcare management software solutions for Hospitals & medical organisations. It's a one stop shop for day-to-day healthcare delivery cycle. Health-tech solution designed to manage all aspects of hospitals & medical setups.
Seamless ecosystem that intelligently drives your healthcare operations from OPD, IPD, EMR to caring, billing, and more. Seamless ecosystem that intelligently drives your healthcare operations from OPD, IPD, EMR to caring, billing, and more.

Kopersgids voor Ziekenhuissoftware

Wat is ziekenhuissoftware?

Ziekenhuissoftware biedt robuuste tools en functies die medische instellingen helpen om zowel financiële als administratieve taken op een gestroomlijnde manier te beheren met één systeem. Oplossing voor ziekenhuissoftware worden gebruikt voor zowel algemene als specialistische voorzieningen van elke omvang.

De voordelen van ziekenhuissoftware

Ziekenhuizen zijn sterk afhankelijk van IT-oplossingen om hun handmatige taken te automatiseren en een meer georganiseerde en productieve workflow op te zetten. Enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van het ziekenhuissysteem zijn:

 • Eenvoudig gegevensbeheer: ziekenhuizen genereren een grote hoeveelheid gegevens, waaronder personeelspresentielijsten, afsprakendossiers, patiëntendossiers, laboratoriumrapporten, recepten, rekeningen enz. Een ziekenhuissysteem kan helpen bij het opzetten van een centraal datasysteem waarbij elk type informatie op een gecategoriseerde manier wordt opgeslagen en met een paar muisklikken eenvoudig kan worden opgehaald.
 • Beter financieel beheer: ziekenhuissoftware kan alle financiële transacties die in en uit de faciliteit stromen, coördineren. Faciliteiten kunnen gebruik maken van één enkele oplossing om patiënten te factureren, personeel te betalen, rekeningen te vereffenen met leveranciers en financiële rapporten te genereren.
 • Self-service functionaliteit voor patiënten: een ziekenhuissysteem wordt geleverd met verschillende zelfbedieningstools waarmee patiënten bepaalde functies kunnen uitvoeren, zoals het contact opnemen met artsen, het uploaden van hun medische geschiedenis, het maken van afspraken en het betalen van rekeningen.

Algemene functies van ziekenhuissoftware

 • Medische facturen: het beheren van facturen en betalingen.
 • Beheer van patiëntendossiers: het documenteren en beheren van alle informatie met betrekking tot de medische voorgeschiedenis van een patiënt, verleende diensten, rekeningen, afspraken enz.
 • Artsenbeheer: het registreren van de tijd van binnenkomst en vertrek van artsen en het bijhouden van hun informatie, expertise en afspraken.
 • Afsprakenbeheer: het beheren van afspraken en weergeven van actuele boekingen en open slots op een kalender.
 • Beheer van declaraties: het indienen en opvolgen van verzekeringsclaims.
 • Polikliniekbeheer: het coördineren van medische zorg en diensten voor patiënten die buiten het ziekenhuis worden verzorgd.

Overwegingen bij de aankoop van een ziekenhuissysteem

 • Medische specialismen: algemene ziekenhuissoftware omvat de meeste populaire medische specialismen, maar niet alle. Er moet worden gewaarborgd dat de ziekenhuissoftware die wordt gekozen, is aangepast aan de specialismen die in dit ziekenhuis worden beoefend. Sommige leveranciers bieden specialisme-specifieke software die aangepaste sjablonen en rapportageformaten bevat voor dat specialisme.
 • Training: een ziekenhuissysteem kan worden gebruikt door medewerkers van verschillende afdelingen, artsen, patiënten en hun familieleden. Het is zeer belangrijk dat de software gemakkelijk te gebruiken is en een korte leercurve heeft. De meeste leveranciers van ziekenhuissystemen bieden zowel onboarding-sessies voor beginners als uitgebreide online trainingsprogramma's aan. Raak vertrouwd met het type, de duur, de kosten en de wijze van training die door de leverancier wordt aangeboden voordat een aankoop wordt afgerond.
 • Blockchain in de gezondheidszorg: na een revolutie in de financiële sector zet de blockchain nu zijn voetafdruk in de zorgsector. Hoewel in een vroeg stadium, wordt verwacht dat de goedkeuring van de blockchain in de gezondheidszorgsector tegen 2026 meer dan 5,5 miljard dollar zal bedragen. Blockchain-technologie wordt in ziekenhuisbeheeroplossingen gebruikt om medische patiëntendossiers met een hoge integriteit te creëren die toegankelijk zijn via elke medische faciliteit die is aangesloten op een beveiligd netwerk. De gegevens worden elke keer dat een patiënt zijn arts bezoekt bijgewerkt, en de veranderingen worden in realtime weergegeven. Dit helpt artsen om snel vertrouwd te raken met de medische geschiedenis van een patiënt. Deze technologie kan ook worden gebruikt voor het verwerken van verzekeringsclaims en het opsporen van fraude (bijvoorbeeld het herhaaldelijk indienen van valse claims op verschillende locaties).
 • Betere patiëntenzorg met geïntegreerde IoT-apparatuur: de adoptie van IoT-apparatuur neemt toe in de gezondheidszorg: steeds meer sensorische apparaten worden gebruikt voor het continu monitoren van de lichaamstemperatuur, de hartslag, de bloeddruk enz. Dit bespaart tijd voor het personeel dat deze gegevens eerder handmatig moest vastleggen. Uit onderzoek van Aruba Networks blijkt dat meer dan 60% van de organisaties in de gezondheidszorg wereldwijd IoT-apparaten in hun faciliteiten hebben geïntroduceerd.