90 resultaten
Waarom Capterra gratis is
monday.com is het gemakkelijkste werkplatform waarmee je elk team en elk project kunt beheren: Kies een van de verschillende sjablonen of maak je eigen workflow om aan de slag te gaan. Synchroniseer, plan, organiseer en volg de projecten van je team vanaf een overzicht op hoog niveau tot in de kleinste details. Meer dan 90.000 teams gebruiken monday.com om zich via één samenwerkingsprogramma te concentreren op wat belangrijk is, te zien wie er de leiding heeft over wat, en van alles op de hoogte te blijven. Meer informatie over monday.com monday.com is een projectmanagementtool die je team graag zal gebruiken. Het maakt het gemakkelijk voor iedereen om zich te concentreren op wat er belangrijk is Meer informatie over monday.com
Merkato is zeer gebruiksvriendelijk en verrassend eenvoudig in gebruik. De software zit boordevol slimme, gebruikersgerichte functies. De gebruikersinterface is strak en adaptief. De gebruiker ziet op elk moment wat hij nodig heeft. Vanwege deze en vele andere moderne opties, zijn implementatietijden zeer kort. Wijzigingen aanbrengen in regels of layout is geen probleem. Het gebruik van slepen en neerzetten en kopiëren en plakken vanuit Excel en vele andere slimme functies, wijzigingen en verbeteringen zijn leuk om te implementeren. Meer informatie over Merkato Een compleet systeem om bedrijfsregels vast te leggen en offertes en andere productgerelateerde documenten te genereren en verspreiden. Meer informatie over Merkato
Integreer alle verkoopkanalen en beheer je bestellingen met Multiorders, software voor verzending en voorraadbeheer via meerdere kanalen - een perfecte oplossing voor workflowoptimalisering. Verbind al je koeriersdiensten en druk etiketten af met slechts één klik, beheer prijzen en voorraadniveaus van alle verkoopkanalen vanuit één en dezelfde plek. Beschikbare USPS Commercial Plus-prijzen. Integreer Amazon, Ebay, Etsy, Shopify, Woocommerce, Bigcommerce, SquareSpace en andere verkoopkanalen. Beste oplossing voor online verkopers. Meer informatie over Multiorders Verbind alle verkoopkanalen en beheer vanaf één plek het verzendproces en de voorraad. Ideale oplossing voor multichannel online verkopers. Meer informatie over Multiorders
OmPrompt maakt het bedrijven gemakkelijk om de bestellingen van hun klanten te beheren. De volledig geïntegreerde, cloudgebaseerde niet-EDI-oplossingen (Electronic Data Interchange) voor verkooporderautomatisering elimineren handmatige documentregistratie. Automatiseer elke handelspartner, digitaliseer elk document en verwerk elk formaat. Optimaliseer kosten, standaardiseer diverse processen en verbeter de zichtbaarheid aanzienlijk. OmPrompt vormt de digitale basis voor uitmuntende processen. Handmatige oplossingen voor documentautomatisering zijn volledig te integreren met deze EDI-oplossingen. Meer informatie over OmPrompt Sales Order Automation Solutions Cloudgebaseerd orderbeheerplatform voor end-to-end EDI-connectiviteit, non-EDI documentautomatisering, proceszichtbaarheid en controle. Meer informatie over OmPrompt Sales Order Automation Solutions
QuickBooks Enterprise is complete boekhoudsoftware voor de bouwsector die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks Enterprise bespaar je duizenden dollars per jaar in vergelijking met soortgelijke oplossingen. Het is krachtig en flexibel en wordt ook geleverd in versies die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Probeer het vandaag nog gratis uit. De toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers.
Square for Retail biedt alle tools die je nodig hebt om vlot te verkopen met software, hardware en betalingen die speciaal voor detailhandelaren zijn gebouwd. Verkoop naadloos in de winkel en online met een geïntegreerde online store. Handel binnen enkele seconden verkopen af met de gebruiksvriendelijke POS voor iPad. Volg en verplaats inventaris op meerdere locaties en krijg inzicht in je winstmarge. Beheer je medewerkers met tijdkaarten. Voeg inventaris toe vanuit je POS en maak direct klantprofielen. Genereer en print streepjescodelabels. Ga gratis aan de slag. Square for Retail biedt alle tools om vlot te verkopen met een POS, online store, voorraad, hardware en betalingen die speciaal voor detailhandelaren zijn gebouwd.
TradeGecko is een cloud-commerceplatform dat bedrijven helpt bij het maken, bewerken en beheren van bestellingen via meerdere verkoopkanalen. De kernmogelijkheden en het uitgebreide app-ecosysteem bieden bedrijven de mogelijkheid om order-workflows moeiteloos te automatiseren, waardoor de operationele efficiëntie en klanttevredenheid worden verhoogd. Het helpt je betalingen te versnellen, persoonlijke B2B e-commerce ervaringen te creëren voor groothandelklanten, en de verbinding tussen systemen over meerdere kanalen naadloos te automatiseren. TradeGecko is een cloud-commerceplatform dat bedrijven helpt bij het maken, bewerken en beheren van bestellingen via meerdere verkoopkanalen.
Oversee and manage every stage of distribution. SalesPad is the ultimate tool for distribution and manufacturing companies. Process orders more accurately and efficiently, while having full visibility into each step of your workflow. Simplify the lives of your customer service and sales reps by putting information at their fingertips with powerful Excel-style searching. A full front-end order entry, purchasing, and inventory management solution for accounting platforms.
Handshake Rep is het toonaangevende B2B-platform voor orderinvoer voor fabrikanten, distributeurs en groothandelaren met verkopers die onderweg zijn. Geeft vertegenwoordigers de mogelijkheid om bestellingen snel te noteren, met alle klantinformatie en geschiedenis bij de hand. Handshake Rep is volledig geïntegreerd met de Handshake Direct B2B e-commercewebsite en mobiele app die je klanten 24/7 het gemak van online bestellen biedt. Registreer bestellingen vanuit al je B2B-verkoopkanalen met Handshake, dat geïntegreerd is in je ERP. Voer B2B-bestellingen snel in terwijl je onderweg bent. Volledig geïntegreerd met de Handshake-oplossingen voor klantenbestellingen.
Brightpearl is ontworpen voor gevestigde omnichannel detailhandelaars en groothandels voor het automatiseren van hun orderbeheer. Het consolideert bestellingen van alle online/offline kanalen van je detailhandel in één interface en helpt je bij het in realtime beheren van je voorraad, bestellingen, inkoop, boekhouding, CRM, POS en orderverwerking. Het biedt je ook een diepgaand inzicht in de winstgevendheid van producten, klanten, kanalen en leveranciers. Volledig geïntegreerd met belangrijke e-commerceplatforms en marktplaatsen. Brightpearl is een compleet orderbeheersysteem waarmee omnichannel detailhandelaars en groothandels hun bestellingen in realtime kunnen beheren.
Repsly is een oplossing voor detailhandeluitvoering die merken en verkoop, observatie- en winkelgegevens centraliseert, waardoor er een link wordt gelegd tussen activiteiten op winkelniveau en de impact daarvan op de verkoop. Meer dan 1000 teams in meer dan 80 landen gebruiken Repsly om de uitvoering en verkoop in het veld te stimuleren. Met functionaliteiten zoals orderafname, contactbeheer, territoriumbeheer, geavanceerde rapportage, scannen van streepjescodes en nog veel meer, helpt Repsly je buitendienstteam om topprestaties te behalen en de verkoop in de winkel te stimuleren. Repsly maakt gebruik van een unieke gegevensgestuurde aanpak, waardoor CPG-veldteams in staat zijn om topprestaties te behalen en de detailhandelverkoop te stimuleren.
Ordoro beheert al je bestellingen verspreid over winkelwagentjes, marktplaatsen en verzendaccounts op één plek. Niet meer inloggen op meerdere sites en kopiëren en plakken, in de hoop dat er niets over het hoofd is gezien. Beheer nabestellingen, gedeeltelijke bestellingen en retouren binnen de app en krijg toegang tot USPS-tarieven (tot 67% korting). Vergelijk tarieven tussen FedEx, UPS, USPS, Canada Post en DHL. Besparingen op de scherp geprijsde verzendkosten betalen voor de kosten van de app en nog meer. Verzending, inventaris en alles daartussenin
Verenia is een oplossing voor het configureren van prijsoffertes (CPQ) en e-commerce voor bedrijven in alle sectoren, zowel middelgrote als grote ondernemingen. Het biedt foutloze offertes voor eenvoudige en complexe configuraties, beheert prijsniveaus en kortingen, verkort de verkoopcyclustijd en moderniseert het verkoopproces. Verenia bespaart bedrijven duizenden in frontoffice-kosten door hun orderinvoerprocessen te stroomlijnen. Vertrouwd door bedrijven zoals Yamaha Motors, Bennington Marine, Yates en RenewAire. De eenvoudigste omnichanneloplossing die de combinatie van prijsopgave (CPQ), e-commerce en volledige verkoopactivering combineert.
Esker Sales Order Processing solution automates every phase of sales order processing - from the reception of a customer document to the creation of a corresponding sales order in your ERP system. With the ability to handle any type of incoming order format, the Esker solution makes every order electronic and instantly accessible. Esker offerings include solutions with specific content mappings between the Esker platform and the sales order management module of SAP applications. Automates the reception of a customer document to the creation of a corresponding sales order in your ERP system.
100% Cloud-based business management program. Provides everything you need for managing inventory, production, sales, purchasing, accounting, and payroll. Choose which modules to use and design your custom work flow. Use all of the features online anytime, anywhere. Affordable price - $55/month for unlimited users. No additional costs for implementation, upgrades, or maintenance. Start your free trial now! 100% Cloud-based ERP $55/mo. - unlimited users. Sales, Purchasing, Inventory, Accounting, and more. Free mobile app and messenger.
NuORDER is het toonaangevende e-commerce-platform voor groothandel dat merken en retailers helpt samen te groeien en te winnen. Merken gebruiken NuORDER om een naadloos, meer op samenwerking gericht groothandelproces te bieden, waarbij kopers door producten kunnen browsen, assortimenten visueel kunnen plannen en in realtime slimmere aankopen kunnen doen. NuORDER verbindt meer dan 2000 merken en 500.000 detailhandelaars. NuORDER is de toonaangevende groothandeloplossing voor merken die hun activiteiten willen stroomlijnen, hun verhaal willen vertellen en meer producten willen verkopen.
Sofon is a Sales Automation solution that simplifies, accelerates and improves the sales process of customer specific products or services. Sofon helps sales employees to easily and quickly translate customer requirements into error-free professional proposals and quotations. Quotations can be automatically transformed into production orders. Sofon guides sales to choose the best product fulfilling the needs of the potential buyer and to help them to a buying decision. Sofon helps sales employees to easily and quickly translate customer requirements into error-free professional proposals and quotations
Now Commerce is B2B eCommerce made simple. Exclusively for wholesalers, manufacturers, and distributors using QuickBooks desktop. Online order entry portal for your sales reps and B2B customers. Real-time inventory, customer-specific order forms, custom pricing, and complete order history. Orders placed online are automatically created in QuickBooks, eliminating order entry. Now Commerce is a simple, affordable, turn-key solution; not custom development. Sets up instantly. Free support. Now Commerce is the leading B2B eCommerce platform for wholesalers, manufacturers, and distributors using QuickBooks desktop,
SAP Business ByDesign is een complete en aanpasbare on-demand bedrijfsoplossing die is ontworpen om de kernactiviteiten van middelgrote bedrijven te integreren en te stroomlijnen. De oplossing ondersteunt financiële rapportage, CRM, human resources management, supply chain management, projectmanagement, leveranciersrelatiebeheer en nalevingsbeheer. On-demand bedrijfsoplossing die is ontworpen om de kernactiviteiten van middelgrote bedrijven te integreren en te stroomlijnen.
Solid Commerce provides a single, all-in-one platform that enables mid-market online retailers to manage their entire listings, pricing, inventory, order and shipping across multiple marketplaces (Amazon, Jet, Walmart, eBay and 15+ others) and websites. With 1 platform, brands and retailers can streamline their online order process, print all shipping labels from the major carriers and integrate multiple drop-shipping partners with multiple eCommerce channels. Starting price $399 a month. Solid Commerce provides a single platform that enables mid-market online retailers to sell on multiple marketplaces(Amazon &15+ others)
Powerful, flexible B2C and B2B order management that enables companies generating $3 million+ to manage their business simply and efficiently. Orderbot provides a seamless flow of features with one centralized platform for multi-inventory, multichannel operations management. Easily integrates with shipping providers, payment processors, marketplaces, EDI and ecommerce platforms that include Shopify, Magento, BigCommerce and Workarea (formerly WebLinc Commerce Platform). Consolidation of key operational processes of ordering, inventory, customer management, invoicing, fulfillment, and reporting.
ZiiZii integrates with your ERP system to give sales reps and customers speedy order entry tools and options for processing credits/returns. Android and iOS mobile apps, as well as a web based portal and support for legacy hardware allows users to quickly review items (including order history) and send orders. Also, use ZiiZii to print custom shelf labels and receipts onsite, as required. Fast setup times and responsive support assistance make ZiiZii your first choice for B2B order entry. All-in-one order entry & printing solution designed for wholesale distributors. Support for sales reps and customer self ordering.
Cabentry is a simple and easy to use cabinet order entry software your customers can use to help them quote jobs and reduce errors on orders placed. Cabentry will streamline the ordering process from the front office to manufacturing to get jobs to the shop floor in a fraction of the time. Order entry software for cabinet manufacturers that allows designers to quote and order jobs on their own.
Our Order Entry Software delivers a centralised, integrated solution for processing orders from across multiple sales channels. Whether you receive a handful or thousands of orders a day, our software allows you to manage trading through eCommerce websites, marketplaces, trade counters, retail stores or field sales reps. Through a user-friendly interface that offers access to accurate stock visibility and aids up/cross selling, OrderWise will help you improve your sales performance. Benefit from fast, organised and cost-effective order entry across multiple sales channels that helps you to maximise profitability.
Dynamic Inventory is a powerful, user-friendly inventory-control software solution designed specifically with small to mid-size companies in mind. Our solution is cost-effective and solves many common problems that only expensive enterprise-level solutions have solved in the past. Need a state of the art inventory tracking system for inventory control and manufacturing? Dynamic Inventory allows companies like yours to efficiently track their products, vendors, purchase orders and sales orders. Dynamic Inventory is a full-scale, inventory-control software designed for small to mid size companies.
Used by The North Face, Oakley, Hurley and other brands, Elastic is the most complete B2B platform available on the market, taking care of all your Sales Process needs and creating a brand differentiating experience for both reps and dealers. The Elastic solution features include a Digital/Custom Catalog Builder, Online Order Entry with live ATS and ERP integration, OrdeVisual Assortment Planning and White Boarding tools. It also leverages your Marketing Assets to make it feel like your B2C site Cloud based B2B platform for manufacturers, which includes Digital Catalog, Online Order Entry, Order Status, Assortment Planning ...
CORESense, a leading provider of digital & retail commerce solutions, enabling small and medium-sized businesses to sell their products through online, mobile, catalog, event and retail sales channels. CORESenses cloud-based, customer-centric commerce platform enables retailers, wholesalers and manufacturers to streamline operations and increase sales online and in-store. CORESense integrates easily with legacy or next generation ERP, WMS and accounting solutions. Comprehensive support of traditional POS, web commerce, call centers and full integration to online auctions.
Ditch the manual spreadsheets and switch to automation with a cloud-based order entry system designed to speed up business processes, saving your company time and money. Easily enter you orders directly from any device or upload your orders. One consolidated dashboard for Brands, Retailers, and B2B businesses. SalesWarp is best suited for fast-growing businesses with 50+ employees. SalesWarp's Order Entry system will let you fulfill orders in less time with automation.
Since 2014, OrderEases (formally LinkGreen) thought leadership, leading-edge technologies, and exceptional customer service have earned it over 6,000 connected wholesale and retail customers in North American. Over the past few years, OrderEase has moved beyond its garden center roots and now offers a highly scalable wholesale ordering solution that interconnects numerous industries. OrderEases highly scalable wholesale ordering solution interconnects and automates wholesale ordering for industries
inSitu Sales is an all-in-one mobile solution for field sales, Direct Store Delivery (DSD) and B2B e-commerce. The app and e-commerce portal offers mobile invoicing, estimate and sales order creation, secure mobile payment processing, digital product catalog, GPS sales route creation and tracking, territory management, and integration with Quickbooks, SAP, Freshbooks, MicroSoft Excel, and Xero software. inSitu Sales is an all-in-one mobile solution for field sales, Direct Store Delivery (DSD) and B2B e-commerce.
e-Con helps businesses sell custom products and services easily and accurately. No matter how many options or variations, our powerful guided selling tools, API integrations, calculator and rules engine produce flawless, visually stunning proposals that meet customer needs. We are the only quote-to-order tool that synchronizes front and back-office data in real time. Join more than 500 customers who are happily using Salesforce and Dynamics with e-Con CPQ. Deliver flawless sales experiences from Quote to Order. Unified configuration and quoting for Microsoft Dynamics 365 and Salesforce.
Corevist Commerce leverages SAP for real-time ecommerce. Corevist clients become easier to do business with, embrace the digital shift, and reduce the phone/fax/email burden on Customer Serviceall with no additional IT investment. Corevists NetWeaver-certified integration to SAP is live on Day 1 and tailored for launch within 90 days. Corevist is a global company with clients in the US, UK, EU, and Canada. For more information, call (919) 424-2120 or visit www.corevist.com. Start Fast. Launch Quickly. Sleep Well--Real-time SAP Ecommerce for manufacturers and distributors doing B2B and/or B2C.
The system automated order management for tangible goods resellers. Quick Sales automates all stages of order flow including quoting, invoicing, bill payment, order fulfillment and order tracking. It is integrated with multiple order channels including your web site, Amazon, Sears, EBay, GSA Advantage etc. It automates all order fulfillment activities as it is electronically integrated with a number of major distributors across multiple industries. Provides clients with email notification The Quick Sales system streamlines order management for tangible goods resellers.
With over 25 years experience providing technology to help you sell better in the field, Perenso Field Sales provides an unmatched array of features to help you reach the most people, with the right information, to do the best deals, become more efficient, and maximize sales. Increase profitability with Perenso Field Sales all-in-one automation solution for businesses with Field Sales teams.
De Onsight-app helpt je om je verkoopprestaties te verbeteren door het bestelproces te versnellen. Verkopers kunnen hun mobiele apparaten gebruiken om nieuwe producten aan klanten te tonen en om snel offertes en bestellingen te creëren terwijl ze onderweg zijn, zelfs als ze offline zijn. Onsight is een cloud-app die beschikbaar is voor iPads, iPad Mini's, Windows-tablets, Android-tablets en Android-telefoons. Onsight helpt groothandelaren, distributeurs en fabrikanten om de orderinvoer voor hun externe verkoopteams te versnellen.
100% Made & Supported In The USA. A B2B Sales Order platform that helps companies grow with a platform that is easy and enjoyable to use all day. Start Creating Orders From One Click and have access to powerful features like: - Catalog Item Management - Order Management - Inventory Management - Customer Direct Access / Ordering - Shipment Management - Mobile and Tablet Ready! - Offline Mode - Dark Mode - Integrations - QuickBooks, ShipStation, WooCommerce and more. 100% Made & Supported In The USA. A B2B Sales Order platform that helps companies grow with a platform that is easy and enjoyable to us
Create Orders with Ease Do you spend hours finding the right part, attaching the correct pricing, and creating invoices for your customers? Now combine powerful product lookup, ¿exible pricing, and customer accounts to create orders with speed and efficiency. All orders, including sales orders, back orders, layaways, special orders, and invoicing, are created from one easy window. Kitting product, integrated vendor catalogs, and advanced pricing options ensure that you can create accurate order ERP business solution to integrate the sales, inventory, work order, and financial processes into one streamlined solution.
ProSel is a robust sales order entry app for iPad. Build orders and manage your catalog. Scan barcodes, browse images, view customer buying history and A/R information, and use a digital briefcase for sales materials,. Syncs a wealth of data on every customer and every product. It runs on or offline. It integrates to your current ERP system. Order entry, catalog management and enterprise content management for iPad. Designed for mobile sales automation.
Are you a business that fulfills orders and needs help tracking them and your inventory? With Pomodo, gain control over your inventory, including multiple package sizes, kits, and assemblies; Maintain your customer information, including customer specific pricing and order history; Create sales orders from anywhere, email your customers their quote or invoice, or process your ecommerce orders. Low stock? Get notified, or create a PO from the order! The possibilities are endless with Pomodo! Order Fulfillment and Inventory made easy! Gain control over your inventory, customers, customer orders, vendors, POs and more!
OrderCircle provides a SaaS tool for branded product companies (manufacturers) to accept and manage their wholesale orders in the cloud. Retailers can log in and add items to their cart before placing an order from a brand. The orders are then dumped into a backend for the brand to review, edit, accept, ship, and collect payment for those orders. Brings the simplicity of B2C e-commerce to B2B wholesale ordering.
Dezdy is the leading cross platform mobile commerce software solution (mCommerce) for any type of business. Whether B2B or B2C, using a mobile phone, web browser or a TV, Dezdy provides your customers who are on the go with an elegant, efficient and easy user experience. Happy customers, more orders, happy you! Leading cross platform native mobile ecommerce solution for any type of business with payment processing, content management, & more.
Digital, cloud based catalogue solution that allows for paperless order creation, sales management, and more. Digital, cloud based catalogue solution that allows for paperless order creation, sales management, and more.
Modernize your company's day-to-day processes by allowing your sales reps and drivers to create documents on the go! We integrate with your account system without affecting your current setup. System benefits include: Eliminate manual data entry of orders or invoices. Track & manage truck inventory. Run reports per user on sales, clock in/out times, etc. Print documents on the spot with a mobile printer. Avoid misplaced documents. Instant export to your accounting system. Create sales orders or invoices from our mobile app and export all transactions directly to your accounting system!
Ecommerce software with searchable product catalog, order acknowledgement through email, order and payment processing. Ecommerce software with searchable product catalog, order acknowledgement through email, order and payment processing.
A software solution for multi-channel marketers to handle phone, mail, web, and retail orders. A software solution for multi-channel marketers to handle phone, mail, web, and retail orders.
Response for Windows from CoLinear is the preferred multi-channel software solution for mail order, catalog, retail, and internet selling. Response expertly handles phone, mail order, retail and internet orders in a seamless, efficient, reliable and cost-effective manner. Features include Customer Management, Real-time Order Entry and Fulfillment, UPS OnLine Tools, Remote Call Center Support, Electronic Credit Card Processing, etc. Mail order software that manages phone, mail and Internet orders in a seamless, efficient, reliable and cost-effective manner.
MACH Software is a full multi-channel order management solution. We manage purchasing, order processing, inventory, marketing, accounting, and more. We offer an integrated retail POS module. Our PA-DSS certified application will help you achieve your PCI compliance goal. The MACH suite eliminates the need for multiple software programs. MACH Software is a multi-channel order management system that will help you successfully manage and grow your business.
Managing your orders has never been easier. OMS provides you with the ability to enter orders, save orders as quotes, make adjustments, issue RMA's and much more in a simple and easy to use environment. Retrieving orders is easy with fast searches by any number of given criteria such as order date, order number, customer name, items purchased, order status, etc. OMS Order Administration is seamlessly integrated into other core components such as Customer Management and Inventory Control. Provides you with the ability to enter orders, save orders as quotes, make adjustments, issue RMA's and much more.
We provide Consumer Goods & Distribution companies an integrated solution for the management and control of all their field activities. From Pre Sales and Visit preparation (Stock, Billing & Sales history, route planning, etc.) to Customer visit and End-of-day settlement (route tracking, order taking, invoicing, empties handling, surveys, etc), XSales improves every step of the sales process and eases the way vendors and managers operate. We are ERP centric, standard and 100% configurable. We provide Consumer Goods & Distribution companies an integrated solution for the management and control of all their field activities.
StockAgile is a cloud-based solution that makes the supply chain of the retail companies easier, agile and more efficient. StockAgile allows to analyse the product life cycle, from its design or purchase, to it is sold to the final customer, offering an omnichannel shopping experience. In addition, it removes the complexity of choosing the right product to design or buy, choosing the right store to increase its sales, or finding a balance between stocks and promotions. StockAgile makes the supply chain of the retail companies easier, agile, and more efficient optimising its operations and experience.
Looking to simplify your wholesale operations? Inline helps brands selling B2B simplify their sales using an intuitive cloud based iPad App. Inline allows users to digitize their product offering in seconds, manage their sales appointments with an in app CRM, write orders and instantly generate visual line sheets or invoices for your buyers like never before. Inline helps brands and manufactures of all sizes selling B2B simplify their wholesale operations.
Are you a multi-channel eCommerce distributor selling on 3 or more platforms? Jolt can help! We can customize e-commerce management across 30+ channels. Seamless integration of your orders, invoicing, shipping and inventory! Customized e-commerce management across 30+ channels. Seamless integration of your orders, invoicing, shipping and inventory
(0 reviews)
Bekijk profiel
eMarket Places provide patented software and market cost-effective software solutions to companies that conduct internet ecommerce info. CPQcart is specifically for companies that sell or buy products or services using configure price quote (CPQ) components. The eMarketplace/eCommerce engine allows CPQ industries that offer services or products with multiple options to receive instant price quotes. Patented CPQ e-Commerce/Market Place engine integrated to CMS.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cadence Fulfillment software from Cadre Technologies brings the entire fulfillment process together in one integrated logistics solution. This innovative supply chain execution software allows you to control orders from all sources, provides electronic storefront capabilities, organizes inventory of all types, directs and executes all logistics operations, manages customer / client accounts and tracks every shipment, and integrates accounting processes - all in real-time. Integrated supply chain management and logistics software that brings the entire fulfillment process together in one solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based warehouse management, CRM, payment solutions, carrier integration, and order automation. Web-based warehouse management, CRM, payment solutions, carrier integration, and order automation.
Sales & Inventory Manager provides you with the tools to efficiently manage your inventory, sales and shipping. It saves you time by automating your sales operations and reliably recording all your transactions. It lets you create sales orders, invoices and purchase orders and makes it easy to monitor inventory levels. From printing packing slips and shipping labels to generating and printing custom reports, the software ensures that products are set-up, sold, and shipped effectively. Provides you with the tools to efficiently manage your inventory, sales, orders and shipping.
(0 reviews)
Bekijk profiel
NewHaven Software was founded by a successful direct marketing entrepreneur who acquired a leading solutions provider that had been serving thousands of direct marketing companies since 1987. The expertise from these two sources resulted in the development of Commerce Management System (CMS). CMS is the ultimate tool to help growing small businesses make the leap from start-up to efficient operations able to scale quickly as their market expands. Website integration, SQL database, PCI compliant. Our CMS product is a comprehensive solution for running an eCommerce or multi-channel small to midsize business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Intended for order creation, management, and tracking in demanding kitchen cabinet, casework, and millwork manufacturing environments. Intended for order creation, management, and tracking in demanding kitchen cabinet, casework, and millwork manufacturing environments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A complete turnkey catalog management application designed to the specifications of the direct marketing industry. A complete turnkey catalog management application designed to the specifications of the direct marketing industry.
(0 reviews)
Bekijk profiel
EDGE is an enterprise, cloud-based ecommerce platform that optimizes the entire order life cycle with visibility across all business units and distribution channels. EDGE has a full featured content management engine (ECP) and robust order management capabilities (OMS) to handle all of the back-office operations associated with multi-channel and omnichannel commerce, including buy anywhere, fulfill anywhere, return anywhere. EDGE is industry recognized by Gartner and Forrester. Web based multi-channel, distributed order management solution; includes order capture, payment processing & eCommerce.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Increases the speed and accuracy of sales orders and field gathered information. Allows two-way communication to your field personnel. Increases the speed and accuracy of sales orders and field gathered information. Allows two-way communication to your field personnel.
(0 reviews)
Bekijk profiel
In today's competitive marketplace, real time information is essential. No matter what your business sells and ships to your customers, the need to know, in real time, when it shipped, how it shipped, and when it will arrive is vital to your customer service and most importantly your bottom line. Affordable Order Management Software Efficiently and effectively support every interaction with the products that you are shipping:
Inventory management and order entry software with integrated sales analytics and job costing. Components could be used separately. Inventory management and order entry software with integrated sales analytics and job costing. Components could be used separately.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-Based Order Management System enables businesses to manage their orders from multiple sources such as eCommerce websites, Phone orders, In Store/In Person orders, Email orders in one central location. Blendzi is a B2B & eCommerce solution for companies that need a custom solution for their environment. Integration with marketplaces like Amazon, eBay and others. Integration with accounting systems like Quickbooks and ERP's. Software you need to create an efficient and profitable business! Inventory management system with online order management, Integrations with marketplaces like Amazon, eBay and several others.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Profitise helps you manage every step of the marketplace sales cycle. Profitise helps you manage every step of the marketplace sales cycle.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ConductorB2B is a branded order entry portal that streamlines the exchange of information between you and your customers. ConductorB2B is a branded order entry portal that streamlines the exchange of information between you and your customers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Scandit's Order Entry solution enables you to use smartphones, tablets and wearable devices for your internal and customer order entry processes. The solution includes a fully customizable, cross-platform mobile app, backend services and frameworks to streamline order processes by integrating with existing IT systems (ERP, WMS, PIM). This solution also includes Scandit's high performance barcode scanning software, which delivers unmatched performance in camera-based mobile barcode scanning. Scandit's Mobile Order Entry Solution enables you to use smartphones, tablets and wearable devices for all your order entry processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise platform for managing sales in mobility. Features include integrations and order taking. Enterprise platform for managing sales in mobility. Features include integrations and order taking.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cowbird is a cloud-based Order Tracking System for Production Management that allows Apparel Companies and Decorators to track customer orders not only across the production process, but also across multiple contractors and satellite shops around the world. Streamlines your order management process through purchase orders, tracking, company profiles, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution that provides order management through RESTful API, approval workflows, payments supply chain management and more. Web-based solution that provides order management through RESTful API, approval workflows, payments supply chain management and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We work hard making software that makes it easy to give people access to the information they need to make better decisions, while protecting privacy rights by keeping personal details hidden from view. Our passion is supporting our customers missions whether its ensuring an open and transparent democracy, delivering the worlds best healthcare, facilitating a fair justice system or protecting privacy rights. Automated document handling solution across all industries that helps manage data classification, redaction or indexing, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SelluSeller is a powerful eCommerce marketplace management platform that enables Retailers, Brands, e-Distributors, SMEs, and Service Providers to manage their end-to-end selling operations on multiple local and cross-border sales channels across APAC. SelluSeller enables businesses to centrally manage operations with features such as centralized inventory & order management, pricing & promotion management, product information management and many more. Leverage scalable technology and robust integrations to manage seamless multichannel eCommerce backend operations & boost ROI.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Een mobiele app om verkoop en marketing te beheren, 100% geïntegreerd met je ERP en werkt offline. Verlaag de kosten van het plaatsen van bestellingen met een app die papieren bestelformulieren verleden tijd maakt. Verlaag de kosten voor het distribueren van catalogi met een app om documenten offline te delen. Elimineer fouten in klantprijzen met een app die het ERP-prijsbeleid offline reproduceert. Verminder uitstaande betalingen met een app die vorderingen deelt met buitendienstmedewerkers. ZotSell is een app waarmee jouw buitendienstmedewerkers en klanten bestellingen kunnen plaatsen met een tablet.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Craver provides customized apps on a monthly subscription basis for restaurants. We create apps to fit the needs of your business and your customers with POS System and payment integration. Available for iOS and Android phones. Customer loyalty solution that helps businesses with online orders, digital menu, reward programs, push notifications, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ForwardSales provides Account Managers and delivery staff with an easy to use sales solution. It supports orders, invoices, credits, inventory, DEX, printing, custom pricing and much more. Provides sales alerts, commission reporting and route insights for management. It integrates with QuickBooks, NetSuite, and any other ERP system. Mobile Sales & Direct Store Delivery Solutions configured to match your companies operational needs that integrate with any system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Interactiv' Doc is an advanced flipbook solution with amazing features: Autonomy, Automated SEO, E-commerce, Leads Generation, Statistics module, Smartphones and tablets compatible, Search engine tool, over 30 languages. Fast and without technical skills needed. White Label friendly. Just get in touch with us for a free trial through our website and discover one of the most developed flipbook you've ever seen in term of marketing and communication benefits. CREATE YOUR ADVANCED FLIPBOOK REFERENCED ON GOOGLE ! Full autonomy : Add videos, animations, summary, link,...! Details on our website.
(0 reviews)
Bekijk profiel
's Werelds toonaangevende fabrikanten en groothandelaars van consumptiegoederen gebruiken Mobisoft voor het verhogen van de omzet en het stimuleren van de distributie-efficiëntie. Mobisale is het B2B-handelsplatform van het bedrijf dat een volledige oplossing biedt voor alle veldactiviteiten: bestellingen opnemen, bestelbusverkoop, merchandising, bewijs van levering en mobielgerichte e-commerce apps - en alles kan volledig worden geïntegreerd in elk ERP-systeem. 's Werelds toonaangevende fabrikanten en groothandelaars van consumptiegoederen gebruiken Mobisoft voor het verhogen van de omzet en het stimuleren van de distributie-efficiëntie.
Every sales representative would work more efficiently if they had access to updated customer account information and stock, could omit the daily admin and leave the heavy catalogues behind. Your head office staff could breathe a sigh of relief as the phone calls requesting stock levels disappear and orders are electronically imported into the back office system with no intervention required. With PixSell iPad app for sales reps, this is a reality for both mobile sales teams and head office. PixSell combines everything you have to offer your customer is at the tap of a finger, reassurance that reps are fully equipped to sell
(0 reviews)
Bekijk profiel
BQUADRO is the B2B ecommerce platform with a Fast Order Entry feature, that allows customers to send order and manage their orders easily and quickly. Compaies can define specific procedures of order authorization and validation, based on custom parameters. Main features: order validation by email (Fast Order Entry), order authorization processes, view of order documentation. Ecommerce Platform with Fast Order Entry feature, that allows customers to send order and manage their orders easily and quickly.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based CRM and order management solution that helps optimize, centralize, and automate eCommerce business processes. Cloud-based CRM and order management solution that helps optimize, centralize, and automate eCommerce business processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that helps businesses automate workflow processes and manage inventory via invoicing, bookkeeping and more. Cloud-based solution that helps businesses automate workflow processes and manage inventory via invoicing, bookkeeping and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile-based order entry solution that helps businesses with catalog management, order tracking, and online sales. Mobile-based order entry solution that helps businesses with catalog management, order tracking, and online sales.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Decision365 is a commerce productivity tool that leverages the applications most commonly used by manufacturers. With Decision365, you can review and edit orders coming from external systems before they enter your ERP systems, thus decreasing time spent managing exceptions, increasing data accuracy, and improving productivity. Decision365 is a commerce productivity tool that leverages the applications most commonly used by manufacturers
(0 reviews)
Bekijk profiel
TRADE.EASY offers to traders to save time, to save money, to increase their business and to improve their customers satisfaction. Our promise is five main functionalities to structure and accelerate traders' business: sales, logistics, cash flow management, accountancy and BI. TRADE.EASY is a software to manage the whole workflow from sales to accounting without any leaks or retyping. With TRADE.EASY, sales reps save 25% of their time & logisticians are more rigorous by using a smart todo list. TRADE. EASY, the all-in-one solution that facilitates the management of your daily business
(0 reviews)
Bekijk profiel
Launch buy online, pick up curbside or in-store with a contactless omnichannel retail solution. Retailers trust Shopgate to quickly unveil a unified view of their customers, both online and in-store, with zero disruption to day-to-day business. Our solutions enable your stores to increase traffic, improve operational efficiency, and create highly intuitive customer engagements at every touch-point with your brand. Empowering retailers to deliver a connected online and in-store shopping experience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PDF Mapper is a software for capturing document data from a PDF document (data extraction). It converts the document data into a machine-readable semantic data structure (XML and others). Fully automatic document processing. Reading out all document fields with 100% accuracy. Automatic validation. No more media breaks in your ordering, delivery and billing process. All data directly into your ERP-system. Installed locally and securely at your location. Best solution in the market. Cost saving. Extracts document data from PDF documents such as orders or invoices 100%, error-free, no post-processing, no training.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Re-imagine the restaurant ordering experience. Re-imagine the restaurant ordering experience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Purchase order creation for dropshipping that is used in Amazon Shopify, Woo Commerce, and Big Commerce. Purchase order creation for dropshipping that is used in Amazon Shopify, Woo Commerce, and Big Commerce.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Order entry app that enables wholesalers to sell and order products effectively, integrated with your ERP system. Order entry app that enables wholesalers to sell and order products effectively, integrated with your ERP system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An intelligent automated order processing solution. Manages your emailed purchase orders from inbox through to ERP integration. An intelligent automated order processing solution. Manages your emailed purchase orders from inbox through to ERP integration.