208 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Track-POD is de ultieme TMS-software met AI in de cloud die je helpt winst en prestaties te verbeteren. Met de software kun je je verkoopteam harmoniseren met het logistiekteam. Deze unieke transportoplossing biedt een routeplanningstool voor het regelen van meerdere leveringen en een app met een elektronisch leveringsbewijs voor je chauffeurs, waardoor je een effectieve en efficiënte bewaking van de prestaties van de chauffeur en bevestiging van de levering krijgt in realtime. Met deze engine voor ritplanning kun je het nut van je voertuigen vergroten. Meer informatie over Track-POD Track-POD is transportsoftware in de cloud die je helpt winst en prestaties te verbeteren door de verkoop te harmoniseren met de logistiek. Meer informatie over Track-POD
Verizon Connect begrijpt de uitdagingen waarmee transportbedrijven kampen, van het voldoen aan de branchevoorschriften tot het laag houden van de kosten, het verbeteren van de navigatie en veilig rijden. Met de 24-uurscontrole kun je op een effectieve manier onveilig gedrag, ongeautoriseerd gebruik of afwijkingen van de standaardprocedures beheren. Met de software voor wagenparkbeheer van Verizon Connect kun je verborgen kosten ontdekken, terwijl er ook potentiële efficiëntieverbeteringen worden onthuld door verbeterde dispatch en routebepaling. De oplossingen voor wagenparkbeheer kunnen helpen bij het beheren van onveilig rijgedrag, terwijl de bedrijfskosten worden verlaagd en de efficiëntie wordt verbeterd.
De vrachtvervoersoftware van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven kan je helpen zowel verborgen kosten als het potentieel voor grotere efficiëntie te ontdekken. Gebruik de slimme dashboards en rapportagetools om trends te analyseren en de prestaties van je wagenpark nauwkeurig te meten. Met 24-uurscontrole kun je op een effectieve manier onveilig gedrag, ongeautoriseerd gebruik of afwijkingen van de standaardprocedure beheren. Je zult snel ontdekken waar je kunt besparen en hoe je een efficiënter wagenpark kunt exploiteren. De vrachtvervoersoftware van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven met een wagenpark van 5 of meer voertuigen.
ITS Dispatch, de toonaangevende software voor transportbeheer van Truckstop.com, is de populaire oplossing voor vrachtwagentransport in Noord-Amerika. Met meer dan 50.000 tevreden gebruikers is ITS de betaalbare, gebruiksvriendelijke, webgebaseerde softwaren voor vrachtwagentransport voor kleine tot middelgrote bedrijven. Je krijgt de cruciale tools die nodig zijn om je bedrijf te organiseren en te laten groeien, waaronder automatische IFTA-rapportage, facturering met één klik, eenvoudige laadinvoer/-beheer, volledige Quickbooks-integratie met onbeperkt aantal gebruikers en gratis deskundige ondersteuning. Vraag vandaag nog een live demo aan. Het is aangedreven door Truckstop.com en is de meest gebruikte, betaalbare en gebruiksvriendelijke software voor vrachtwagentransport en cargadoren voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Met Route4Me kunnen transportintensieve bedrijven hun wagenpark optimaliseren, bedrijfskosten verlagen, in realtime samenwerken tussen teams, bedrijfsmiddelen volgen, ETA's verbeteren en voldoen aan de staatsvoorschriften voor bedrijfsvoertuigen of transport van HAZMAT-materialen. De eigen optimalisatie-engine van Route4Me kan routes optimaliseren die rekening houden met de vrachtwagenclassificatie, voertuigcapaciteit, beschikbaarheid van chauffeurs, wegbeperkingen, het weer, verkeer en de omvangparameters van elk voertuig in je wagenpark. Optimalisatieplatform van de volgende generatie dat transportintensieve bedrijven helpt bij het automatiseren van de distributie van wagenparken en het proces van het volgen van bedrijfsmiddelen.
AscendTMS is the world's most popular TMS software (27,200+ active users), for Freight Brokers, 3PL's, Trucking Companies and Shippers. NO upfront fees, NO license fees, NO support fees, NO contracts. They are 100% independent and NOT affiliated with any broker, carrier, or other transportation entity. Get instant TMS access from ANY device with NO installs, NO hardware, NO setup. Compare to TMW, McLeod, Mercury Gate, Aljex and other old legacy systems. AscendTMS has Capterra's BEST RATING! The only NO Fee, NO Contract, NO Setup TMS. Over 27,200+ users. TRUE cloud TMS. The World's Most Popular TMS. Capterra's BEST RATING!
De buitendienstbeheerder van GPS Trackit fungeert als een tweerichtingscommunicatieportaal tussen dispatchers en medewerkers in het veld en is specifiek ontworpen met het oog op tabletgebruikers. Deze software bevat handige, wagenparkvriendelijke functies zoals tweerichtingsberichten, route-optimalisatie, chauffeurstijdklok en aanpasbare formulieren. De buitendienstbeheerder van GPS Trackit is een krachtige communicatieoplossing voor wagenparkbeheerders en hun mobiele medewerkers.
Stroomlijn je activiteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor wagenparkbeheer. Live GPS-tracering tot op de seconde toont je voertuigen in realtime en is gekoppeld met uitgebreide rapporten, zodat je betere routes kunt plannen, chauffeurs op het laatste moment kunt uitzenden en nauwkeurige verwachte aankomsttijden met klanten kunt delen. Met geïntegreerde dashboardcamera's, veiligheidsscores voor bestuurders en automatische waarschuwingen voor snelheidsovertredingen, stationair draaien en geofencing helpt Samsara je je bedrijf en bedrijfsmiddelen te beschermen. Samsara is een door FMCSA goedgekeurde ELD. Stroomlijn je vlootactiviteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor GPS-tracering, veiligheid, ELD-naleving en meer.
Elektronische naleving gemakkelijk gemaakt. EROAD brengt alles binnen handbereik, waardoor je bij elke stap tijd en moeite bespaart. Dit enkele platform zorgt voor je behoeften op het gebied van naleving, veiligheid en wagenparkbeheer, waaronder conforme ELD, geautomatiseerde IFTA, veiligheidstools voor chauffeurs, brandstofbeheer en wagenparktracering. Elektronische naleving gemakkelijk gemaakt. ELD, belastingnaleving, veiligheid en wagenparktracering.
Cellcontrol is de toonaangevende leverancier van oplossingen voor wagenparkbeheer die afgeleid rijden in commerciële vrachtwagens en wagenparken elimineert. Deze softwaretechnologie ondersteunt bedrijven in de middenmarkt en de Fortune 500; via dit beproefde en flexibele platform kunnen bedrijven controle verkrijgen over mobiele apparaten terwijl een voertuig wordt bestuurd. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten bij de handhaving van zowel de veiligheidsvoorschriften en -programma's voor bestuurders als de wetten inzake afleiding tijdens het rijden en levert scores en feedback over de prestaties van bestuurders. Cellcontrol is de toonaangevende leverancier van technologie voor wagenparkbeheer die ervoor zorgt dat bestuurders van commerciële vrachtwagens en wagenparken tijdens het rijden niet afgeleid kunnen worden.
Fullbay is voor winkels voor intensief gebruik. Het helpt winkels sneller te factureren, technici efficiënter te maken, elk onderdeel te factureren, klanten daadwerkelijk tevreden te stellen met een klantenportaal en je weekenden terug te krijgen. Het is cloudgebaseerd en werkt op elk apparaat dat is verbonden met het internet, wordt geleverd met gratis upgrades en onbeperkte ondersteuning. Met Fullbay zie je realtime statistieken, bevrijd je jezelf uit de winkel, lig je nooit meer achter met de facturatie. Fullbay slaat een volledige factuurgeschiedenis op voor elk apparaat. Fullbay-voor een efficiëntere winkel. Fullbay helpt je bij het beheren van je winkel met vrachtwagens voor intensief gebruik. Het factureert, brengt onderdelen in rekening, rapporteert efficiëntie van monteurs, stelt klanten tevreden.
Webgebaseerde vrachtwagensoftware. Geen installatiekosten. Geen contracten. Gratis proefversie. Tailwind's alles-in-een TMS (transport management system, transportbeheersysteem) verbetert de cashflow en winst voor kleine tot middelgrote transportbedrijven, scheepsmakelaars en bedrijven die beide doen. Concurreer met de grote jongens - vanaf slechts $ 69/maand. Tailwind helpt bij het beheren van activiteiten, klanten, verzending en administratie. Bevat ook de gratis "POD Complete" Trucking-app (Android en iPhone). In een onderzoek van 2018 rapporteerden Tailwind-klanten 25%+ verbeteringen in bedrijfsresultaten. Geen installatiekosten. Geen contracten. Beheer alle vrachtwagenactiviteiten, verzending, apparatuur, boekhouding en administratie. Gratis telefoon-app. $ 69, $ 99 of $ 139/maand
KeepTruckin is het populaire platform voor wagenparkbeheer dat wordt vertrouwd door meer dan 500.000 chauffeurs en 55.000 wagenparken. Volg voertuigen, aanhangwagens en andere bedrijfsmiddelen met realtime gps. Bescherm je bedrijf met veiligheidsscorekaarten voor de bestuurder en volledig geïntegreerde dashcams. Vereenvoudig de naleving met behulp van een populaire ELD-oplossing. Verhoog de operationele efficiëntie en verlaag de kosten met robuuste, intuïtieve KPI-rapportage. Met KeepTruckin kun je een efficiënter, veilig, slim en betrouwbaar bedrijf runnen. KeepTruckin is het populaire platform voor wagenparkbeheer dat wordt vertrouwd door meer dan 500.000 chauffeurs en 55.000 wagenparken.
Bekroonde webgebaseerde vrachtwagensoftware. Geen installatiekosten. Geen contracten. Gratis proefversie. Tailwind's alles-in-een TMS (transport management system, transportbeheersysteem) verbetert de cashflow en winst voor kleine tot middelgrote transportbedrijven, scheepsmakelaars en bedrijven die beide doen. Concurreer met de grote jongens - vanaf slechts $ 69/maand. Tailwind helpt bij het beheren van activiteiten, klanten, verzending, administratie en accounting. Bevat ook de gratis "POD Complete" Trucking-app (Android en iPhone). Geen installatiekosten. Geen contracten. Beheer alle vrachtwagenactiviteiten, verzending, apparatuur, boekhouding en administratie. Gratis telefoon-app. $ 69, $ 99 of $ 139/maand
Met DIRECTOR, het bekroonde-trackingsysteem voor vrachtwagens/wagenparken van Teletrac Navman, kun je de positie en activiteiten van wagenparken en apparatuur beheren. Flexibiliteit is ingebouwd in gps-, HOS- en rapportagefuncties die ervoor zorgen dat je meteen voldoet aan nieuwe en/of bestaande richtlijnen die door DOT/FMSCA zijn ingesteld. HOS waarschuwt bestuurders en toezichthouders voor aankomende overtredingen van de bestuurdersregels, met waarschuwingen voor overtreding van de regels na 60,30,15 en 5 minuten. Dispatchers kunnen 24/7/365 met één druk op de knop logboeken bekijken. Bekroonde, 100% geïntegreerde, cloudgebaseerde tracking voor het vrachtwagenpark met e-logs, HOS, aangepaste rapporten, waarschuwingen, chauffeursscores en meer.
RTA software voor wagenparkbeheer biedt bedrijven oplossingen voor wagenparkbeheer en -onderhoud. De RTA software stelt wagenparken van de overheid en industriële, bouw-, automotive, (school)bus- en vrachtwagenbedrijven in staat om toegang te krijgen tot realtime gegevens en rapporten, planningsinterfaces en alle informatie die nodig is om je wagenpark beter te beheren. Ervaar het gebruiksvriendelijke systeem dat al duizenden wagenparken over de hele wereld heeft geholpen. Software voor wagenparkbeheer en onderhoud voor overheidsinstanties en industriële, automotive, schoolbus- en vrachtwagenbedrijven.
Trimble TMS for carriers, Innovative, TL2000, TMW.Suite and TruckMate include critical operations functionality such as load planning, route optimization, dispatch, tracking, and driver and equipment management, administrative functions such as invoicing, payroll, settlements, document management and accounting, and critical integrations such as ELD, maintenance, EDI, fuel cards and visibility. Focused on efficiency, cost savings, customer service & driver retention, Trimble's Carrier TMS is designed with your success in mind.
Trucking, Public & Private Transport, Bus, Delivery companies are all top Fleetsoft customers. The extensive work order system, advanced preventive maintenance scheduling, reported problems, and helpful parts assembly provides the detailed information a shop manager needs to proficiently manage employees, control parts usage, and schedule preventive maintenance. Fleetsoft has partnered with3rd party GPS/Telematics providers to automatically bring meter readings, fault codes and DVIR reports. FleetSoft is a complete fleet management solution to meet the requirements of today's trucking and transport operations.
Comprehensive transportation software for shippers and freight brokers and to manage their day-to-day operations A Transportation Management System designed to make life easier for freight brokers
Aurora Software is proud to offer you NOVA, our complete Trucking Software Solutions! NOVA utilizes the latest in transportation technology allowing your company to run smooth and efficient. We handle every aspect of your company's needs from dispatch operations, invoicing, ELD / on-board device integration, integrated accounting, driver settlements, automatic rating, driver mobile app, integrated imaging, driver safety, and the list goes on! NOVA.. State of the Art - Complete Solutions Package for Trucking companies. Priced to move to help your company continue moving!!
Shop management software designed for the Heavy-Duty aftermarket, service, parts, and repair industries. We have options for businesses of all sizes. Our software is modular and grows with your business. Time tracking, inventory management, full accounting, preventive maintenance, and many other features make this the full service solution for repair shops. Our Modular ERP solution helps manage time, performance, and improve productivity. Available cloud hosted or installed on-premises. Modular heavy duty industry specific shop management solution that helps manage time, performance and tech productivity.
Real Trucking Software, Real Easy. The software that gives you the tools to always know what loads are making money and which ones lose you money. Get organized, increase profits, & always have us by your side. With TruckingOffice you can manage all your dispatches and expenses and stay on top of your invoices to your customers. We'll have you ready for IFTA in no time, no more struggling to find and coordinate information. And we'll help you keep up with your drivers and truck maintenance. The software that gives you the tools to always know what loads are making money and which ones lose you money.
The fleet maintenance software of choice of over 4,000 private, for-hire and public fleets, Dossier lowers costs and downtime by automating control of your fleet's records, PM scheduling, repair orders and histories, fuel costs and MPG, cost control with cost per mile/hr, parts inventory control w/ auto reordering, work pending and campaign mgmt, budget mgmt, warranty mgmt., tire mgmt., vendor & labor control, license/permit renewals, driver control, fleet benchmarking, VMRS codes & more. Since 1979, the most widely deployed, easy to use, and best supported maintenance software for fleets who want to improve continuously!
All the tools you need to manager your trucking business. Trucking software for drivers, owner/operators and fleets. All the tools you need to manager your trucking business. Trucking software for drivers, owner/operators and fleets.
Cloud-based software that helps manage fleet in real-time and business-critical data on a single dashboard. Cloud-based software that helps manage fleet in real-time and business-critical data on a single dashboard.
Trucking is the process or business of transporting good on trucks. And for Omnitracs, trucking is our sole focus. We¿ve built our business constantly innovating and improving to make yours better and easier. Our goal is to release quality, compliant devices that help fleets of all sizes improve their business, and we¿ve been meeting it for over 30 years. Invest in one of our solutions today and start optimizing your fleet¿s productivity, efficiency, and profits. Helps businesses in the transportation industry reduce distribution costs, decreasing routing time, and improving customer service.
Transport Pro assists a wide array of logistics and trucking companies across the United States. Transport Pro's comprehensive transportation management solution has the ability to perform dispatching, accounting, billing, and imaging functions, and allows for easy customer and equipment entry. The software is designed to aid broker carriers, owner operators and company drivers. Robust TMS solution that assists trucking and logistics companies in areas from accounting to dispatching.
Lytx is the world's leading provider of video telematics, analytics, safety and productivity solutions for commercial and public sector fleets. Our unrivaled Driver Safety Program, powered by our best-in-class DriveCam® Event Recorder, is proven to help save lives and reduce risk. Using the world's largest driving database of its kind, along with proprietary machine vision and artificial intelligence technology, we help protect and connect thousands of fleets and more than one million drivers. Lytx® is the world's leading provider of video telematics, safety and productivity solutions for commercial and public sector fleets.
The software enables companies to eliminate manual processes and manage every part of their growing business. You'll be able to: Easily track trucks, trailers, drivers and loads at all times; Post loads quickly with a simple interface; Efficiently manage and assign drivers, tractors and trailers. We also work with key partners, which includes a gold level integration with QuickBooks which allows the use of existing revenue and expense account codes. Prophesy Dispatch software is an end-to-end solution for trucking or brokerage companies.
PC*MILER is the industry standard in commercial routing and mileage software. Carriers, shippers, 3PLs, and brokers use PC*MILER for precise mileage, drive time calculations, accurate rates for lane analysis, and driver pay. Additional data and features include: worldwide street-level routing, traffic, weather, toll cost calculations, and more. Available as a desktop or web-based application, through leading TMS or ERP providers, or via web services APIs. Industry standard commercial routing and mileage software for rating, billing, and driver pay.
Powerful Trucking Platform. Built for Trucking Companies. Axis TMS Pro aims to satisfy real need of running a trucking business proficiently. We've got powerful tools ranging from Dispatch, Billing, Payroll, Live ETA's, IFTA, ELD Compliance, Maps & Routing, Document Scanning, Shipment Bid Network, Driver App, Maintenance Records, Preventive Maintenance, Live Shipment Monitors, Driver Qualification and more! Dispatch, Billing, Payroll, Live ETAs, IFTA, ELD Compliance, Maps-Routing, Document Scanning, Shipment Bid Network, Driver App and more
Software that manages fleets with trip plotting, fuel consumption, speeding, idling, engine working hours, mileage and more. Once installed, the system produces and record data that gives fleet operators insights into key driver activities such as vehicle idle times, fuel usage, driving behaviour, diagnostics, due maintenance and more. It is completely integrated with the On-Board Diagnostics system so you can stay on top of Vehicle Health/Performance GPS Fleet Tracking System. Track your fleet real-time from anywhere, anytime on mobile, laptop or tablet.
Incorporates the most current maps of North America delivered through our patented software technology. Incorporates the most current maps of North America delivered through our patented software technology.
Geotab is a leading global provider of premium quality, end-to-end telematics technology which include its GO devices (simple plug-and-play installation) and MyGeotab software. Geotab's intuitive, full-featured solutions help businesses of all sizes better manage their drivers and vehicles by extracting accurate and actionable intelligence from real-time and historical trips and vehicle data. Geotab is a leading global provider of premium quality, end-to-end telematics technology which include its GO devices and software.
Transport management solution designed for freight exchange businesses that helps manage carrier tracking, asset management, and more. Transport management solution designed for freight exchange businesses that helps manage carrier tracking, asset management, and more.
Navistream tracks everything that you need to be ELD compliant, is easy to use (require no training) and affordable. Track driver and vehicle performance, instant ROI, contact us for a demo. Navistream is perfect for the trucking industry, the motor coach industry and all moving assets. Navistream tracks everything to be ELD compliant, is easy to use and affordable. Track driver and vehicle performance, instant ROI.
Trial programs can be installed on your computers. Since no two dump truck companies do business the same way, we interview you to see which of our screens more closely resemble your business model. For users that only bill by the hour, tons or load, we have tailored screens that reduce the amount of keystrokes needed to invoice. The Material Sales/Resale (Aggregate) clients need a more robust data entry screen. Custom software for the Construction Truck Industry. Dump Truck Brokers, Aggregate Material Sales/Resale, Waste Bins, Roll Offs.
No matter how big or small your brokerage, Aljex is the right choice. In business for over 22 years, Aljex Software is the #1 software for freight brokers. Used by market leaders like Pepsi Logistics, Ceva Logistics, Crane Worldwide, Dart-Advantage, Aljex provides state-of-the-art, cloud-based TMS at incredible value. Aljex has a complete package that includes all accounting, web portals for your customers, carriers, factors, agent offices. Aljex includes hosting, fraining + support No matter how big or small your brokerage, Aljex is the right choice. We have clients that do up to 3 million per person in brokerage.
Welcome to the only web-based business management solution designed exclusively for transportation businesses. Whether you're an owner-operator, fleet manager, small carrier, or even a driver, you can manage your dispatches, expenses, maintenance, reminders, and trip sheets in one convenient location. Sign up now, no credit card required and your first 30 days are on us. You'll wonder how you ever did business without it! With TruckLogics you can manage your dispatches, expenses, maintenance, reminders, and trip sheets in one convenient location.
FASTER Asset Solutions is the ideal Best-of-Breed fleet management software solution for trucking, with features like vehicle lifecycle tracking, parts and maintenance tracking, and business intelligence and reporting. We also offer convenient add-ons like truck VIN decoders, and our core product includes both a technician workstation and a customer portal. FASTER is also is the most widely used Fleet Management Information System (FMIS) in North America. FASTER Asset Solutions is a Best-of-Breed, COTS fleet management software solution, ideal for trucking clients.
ProTransport is an advanced, comprehensive software solution for trucking companies of all sizes. ProTransport combines your fleet's operations into one easy-to-use system, helping you save time, measure performance and make strategic decisions. Designed by trucking industry professionals, ProTransport includes software modules for accounting, dispatch, safety, maintenance and more. To learn how ProTransport can help your trucking company, call (888) 804-8187. All-in-one trucking software at an affordable price; includes safety, dispatch, accounting, driver communications and GPS tracking.
Switchboard will simplify your end to end fleet management operations, with asset/vehicle tracking, an easy-to-use ELD, driver management, and more. We designed our ELD for drivers without training or experience to easily get set-up and compliant within minutes. Our Switchboard technology enables you and your staff to focus on the business while relying on Switchboard to do the heavy lifting of compliance and platform simplification. Switchboard is a leading fleet management platform for trucking carriers.
Connect Fleet's intuitive and cloud-based GPS fleet management solutions enable businesses to operate a fleet on the go, easily. Our innovative software platform and mobile apps optimise trucking operations by providing complete visibility over your fleet in real time, from any location. Reduce costs and improve your fleet management with service reminders and maintenance tools, job tasking, fuel tax credit reporting, route management, engine hours monitoring, driver safety management and more. Connect Fleet's intuitive GPS fleet management software enables trucking companies to improve operational efficiency and safety.
Webgebaseerde transportoplossing waarmee transportbedrijven operationele processen kunnen beheren met dispatching, facturering en meer. Webgebaseerde transportoplossing waarmee transportbedrijven operationele processen kunnen beheren met dispatching, facturering en meer.
FleetMaster is dedicated to become the front runner in product development of customizable SaaS applications with a focus on back-office solutions for rental, leasing or a dealership. The platform is cloud-native and hosted in a secure Microsoft Azure environment. It is a single source code application with multitenant setup and is offered in a SaaS subscription model, available anywhere and anytime on a pay-as-you-go basis. FleetMaster is a scalable solution for all volumes and businesses. Whether you're in rental, leasing, a dealership or a combination, FleetMaster offers solutions for your mobility business.
TracxTMS is a fully customizable, cloud-based trucking and dispatch software ideal for Carriers and/or Brokers. Unlike most trucking software, it's easy to use, intuitive and comes with fantastic support. We can handle your entire process - load planning, routing & dispatching, invoicing, and paying your truckers. TracxTMS will take care of your accounting integration, GPS integration, E-Log & IFTA reporting and documentation. EDI end-to-end transmission available!! Customizable trucking dispatch software you'll actually enjoy using! It's big on features, easy to use, and includes fantastic support.
Windows-based fleet management solution that helps businesses with features such as reporting, analytics, dashboards, alerts, and more. Windows-based fleet management solution that helps businesses with features such as reporting, analytics, dashboards, alerts, and more.
FreightDATA is a complete Transportation Management Software which includes LTL dispatch, TL dispatch and Intermodal dispatch, accounting, sales reporting and various other modules. We also offer optional packages including EDI, Warehouse, Imaging, Web Tracing/Tracking. LTL dispatch, TL dispatch and Intermodal dispatch
Unlike full-scale ERP systems, Routeique provides all the functionality required by distributors, without the bloat, the complexity or the expense. Bring visibility and transparency to your fleet, and manage all aspects of your routes through GPS tracking, route planning and Route Optimization. Routeique brings ease to your fleet management through easy to use tags, GPS and trucking details for preventive maintenance.
Built expressly to serve high volume shippers in the US, Canada and Mexico, UltraShipTMS delivers a modular, web-based platform for efficient, effective transportation management and supply chain optimization, inbound and outbound across all modes. We do not field solutions for 3PLs or shippers predominately shipping via parcel. All training and support 100% included in monthly subscription and performed by US-based, dedicated resources. No call centers or hidden charges ensures maximum ROI Get all the features you need and none you don't with this modular, SaaS-model Transportation Logistics Automation Solution.
Super Dispatch's cutting-edge platform has modernized vehicle shipping for Brokers and Shippers. Its technology automates, digitizes and provides visibility into a broker's or shipper's day-to-day operation, all within one system. Cloud-based solution to help businesses connect with auto transport industries by providing reports, billing, no paperwork and more.
Melton Technologies (MTI) offers US truck fleet owners of 5-500+ trucks the Horizon core trucking Desktop and Cloud software for Dispatch, Billing and Driver Settlements as well as Tax Reporting, Document Imaging. With EOBR integrations, hours of service logging, automatic dispatching with our Circle of Service system, truck maintenance systems, driver compliance modules and more, the Horizon Trucking Software suite can be customized. HorizonGo Driver mobile app also available. Total Small to Midsize carrier solution with dispatch, freight billing, driver settlements, vehicle maintenance and much more,
Every day, trucking companies throughout the country manage their businesses with our powerful, integrated, online Transportation Management System, Express Online. Whether you run Truckload, LTL, Intermodal or Brokerage, Express Online gives you the power to control your dispatch, accounting and fleet management with one TMS system available anytime, anywhere in the cloud. Fully integrated freight, fleet, accounting and compliance/ELD. Our all-in-one platform is perfect for mid-to-large fleets.
Stream Go is een cloudgebaseerde softwaretoepassing voor transport- en logistiekbeheer. Stream heeft meerdere prijzen gewonnen en biedt intelligente, op kaarten gebaseerde routebepaling en optimalisatie van de planning; elektronische bewijzen van levering en ophalen (ePOD); zelfbedieningsgateway voor klanten; mobiele app voor chauffeurs; proactieve updates via e-mail- en sms; beheer van voertuigen en chauffeurs; en dit alles met een onbeperkt aantal gebruikers. Integreert met robuuste apparaten van Brightpearl, Veeqo, Sage 50, Sage 200 en Zebra. Een veelvuldig bekroonde en kosteneffectieve softwaretoepassing voor logistieke routebepaling en transportbeheer.
The Truckers Trip Planning App is the only app for truckers where you can calculate your load's required hours of service, your estimated time of arrival (ETA), your next available time (NAT), your load's true revenue, and your load's profit or loss In less than 5 minutes! Trip Planning App for truck drivers to quickly see if they have the hours, if they can deliver on time, and if the load is profitable.
As businesses grow, their processes become more complex and soon they require a system to simplify those complexities. INControl can digitize any documents, manage workflow and processes and provide a backbone of reporting to facilitate informed decision making. INControl is a professional, well-defined platform that streamlines operational management processes, creates clarity in workflows and enforces ISO regulations. Comprehensive reporting can inform the future of your business INControl is an operational process management tool, focused on digitization and efficiency. Take CONTROL of your business!
ServiceShop by GenesisFour represents over 20 years of experience in automating the automotive and truck service facility. Its robust set of features coupled with its intuitive design makes this system the perfect fit for any size service business. With features like segment busting Minimum Profit Goal per Invoice, Integrated Time Clock, Unlimited Length Labor Descriptions and Custom JobPaq we are able to offer a solution that both improves your bottom line and impresses your customers. On-premise trucking solution that helps businesses track service history, inventory levels, time spent on each repair, and more.
TruckWin Connect is a remote access TMS suite of software that has every feature a Carrier needs. The accounting program is built on the Uniform System of Transport Cost Accounts which provides precise income statements per mile along with other accounting based reports. Dispatch, billing, fuel tax, maintenance, payroll, settlements & more are also available in this completely integrated system. Complete dispatch and accounting software; contains freight billing, payroll, IFTA, fuel card integration, general ledger, etc.
Telenav's GPS-based tracking service allows you to better manage your fleet, workers, and assets. Know where your vehicles are 24/7 and receive informative reports regarding driving habits, etc. through our online web portal/ your mobile device. Our fleet management system promotes safe driving and lowers operating costs by helping you save on fuel and insurance. We give you control of your fleet, workforce & assets and you will see a quick ROI - monetarily and also through gains in service. Mobile phone-based tracking service with integrated voice and visual GPS navigation, electronic timesheet reporting and dispatching.
On-premise trucking management platform that helps users manage pickups, expenses, routes, driver payroll, and more. On-premise trucking management platform that helps users manage pickups, expenses, routes, driver payroll, and more.
Titanwinds TMS transforms your trucking business. Built from the ground up to streamline your day-to-day operations. Your paperwork and time-wasting administrative tasks are eliminated with powerful features and a simple-to-use interface. Not only does TitanWinds make running your business less stressful, but it also results in real life reduced costs and increased profits as you and your team spend fewer precious hours handling tasks that can now be fully automated. Titanwinds TMS is a fully customizable and integrated suite designed to supercharge the efficiency of your trucking operation.
Professional grade truck routing and mileage guide that also offers free basic fuel purchase optimization, and more. Professional grade truck routing and mileage guide that also offers free basic fuel purchase optimization, and more.
Real Time Freight provides businesses with a SaaS, cloud-based next generation TMS solution. Companies use RTF to centralize and streamline internal and external communication while working in the RTF Closed-LoopSM environment. Make better use of your fleet and core transportation partners while increasing efficiency and profitability. Companies can also directly connect with the growing RTF Community of transportation companies. Cloud-based shipping platform that helps businesses with transportation management, location tracking, freight matching and more.
EMDECS a Cloud based HD Fleet & Repair Shop Maintenance Management solution. Built in 1996 and redeveloped in 2012 utilizing current web technologies and process driven design makes setup and training quick and easy. EMDECS supports multi location enterprises, counter sales, accounting, inventory, purchasing and tire mgt, as well as parts warranty recovery and core tracking. With integration to telematics and SRT guides such as Motor, EMDECS will become the most valuable tool in your shop. EMDECS is a enterprise level maintenance management solution designed for fleets and repair shops.
Comprehensive, fully integrated intermodal trucking software. $0 Down, low monthly payment and no contract. Provides order-entry, auto-rating, billing, per-diem calculation, driver pay, 1099, fueltax reporting, accounting integration, management reports, EDI, Mobile and Chassis Tracking. In most cases, we can customize to suite your business needs. Starts at $75 per month. Cloud-based trucking solution that streamlines operations for billing, vehicle and driver management, scanning and more.
Avaal has the most advanced dispatching board in the market and comes in 4 different versions: Regular, Broker, Auto, and Intermodal. Some of the features are FTL/LTL Consolidation, Lane rates, SMS Dispatch, Template Emailing/Printing, Asset Tracking, Expense, Payroll, Multi Currency, Fuel Incentive, Fuel Import, Truck Costing Report, Sales Report, Invoicing Aging Report, and much more! Integrations include: PC Miler, QuickBooks, AVAAL eManifest, EDI, API, Loadboard, Customer Portal/App Full Dispatching, Accounting, Maintenance, Reporting, and eManifest Integrated Software w/ Mobile Apps, IFTA, PC Miler, SMS, and more!
Truck and trailer equipment maintenance and fleet maintenance software. Truck and trailer equipment maintenance and fleet maintenance software.
Web-based bookkeeping application for trucking businesses that help manage and track expenses, fuel mileage, revenue, and more. Web-based bookkeeping application for trucking businesses that help manage and track expenses, fuel mileage, revenue, and more.
Helps brokers and trucking companies manage their customers, shipments, dispatches, and accounting with in depth reporting. Helps brokers and trucking companies manage their customers, shipments, dispatches, and accounting with in depth reporting.
We're a 30+ truck roll-off hauler who created the only software designed specifically for roll-off. Starlight is built by roll-off industry veterans to provide significantly better management of your trucks and drivers, real-time control of your assets, and world-class engagement with customers. End-to-end roll-off operations & administration software system with cloud-based and mobile applications that work together seamlessly.
Fuel Management and IFTA Fuel Tax Reporting made easy. Includes weight distance tax reporting, fuel tax history reports, PC*Miler integration, mileage and fuel purchase imports, and more. Web-based online software program with a 31-day free trial. Fuel Management and IFTA Fuel Tax Reporting made easy. Web-based online software program with a 31-day free trial.
GroundCloud is a single point safety, productivity and compliance platform that handles route optimization, turn-by-turn navigation, safety training, fleet tracking, time-keeping, trip inspections and maintenance reports. GroundCloud software delivers a turn-key solution that will save you money and prove you are safe and compliant. Cloud based safety, productivity, and compliance software for final-mile delivery contractors.
FACTS is Carrier Logistics' premier transportation management system. By bundling over 20 essential modules from order entry to delivery, CLI has developed a enterprise solution designed for asset and non-asset based organizations who need a rich, yet easy to use software application. Our enterprise software is used by companies worldwide to reap the benefits of greater efficiency and higher productivity that only our system provides. We offer solutions that integrate both carrier management and freight broker operations with over 20 essential components to succeed.
Since 1982 Axon Software has developed the longest-standing premier trucking software for Freight Haulers, Carriers, FTL/LTL, Oilfield, Brokers, Dump/Aggregate, Intermodal & Specialized Trucking to help generate more cash, triple staff productivity and increase profits, while reducing stressful workloads with the only real-time all-in-one transportation management system. Visit our website for over 100 video reviews from Axon Software users. Get your FREE DEMO today! Axon is an all-in-one, totally integrated, real-time trucking software, meaning it seamlessly combines every area of your business.
Dispatch, Driver, Accounting & Fleet Maintenance Software for TL, LTL, Courier & Brokerage. Custom Software that Integrates with all systems. Quoting, Order Booking, Document Management, Auto-Billing, Auto-Rating, Pre-Scheduling, Dispatch, Auto-Routing, Monitoring, EDI, POD for Android, IOS Iphone, GPS, Mapping, Messaging, Scanning, Driver/Broker Settlements, Fuel tax IFTA, Fleet Maintenance, Mechanics App, A/R, A/P, G/L, F/R . Custom Deployment for Unique Trucking Companies Dispatch, Fleet & Accounting Software for LTL, Heavy, FT and Brokers. Integrates with all systems and is User Configured
Simplify all aspects of managing your truck dispatching with ArcFleet. From initial lead tracking, creating load orders, trip reports, driver settlements and posting into your accounting software, our system will track every aspect of your business. From the time you book a load, right through until it's delivered, our software will put you in control of load information, dispatching, invoicing, and equipment maintenance all in one powerful, accurate and reliable package. Manages truck dispatching including lead tracking, load orders, trip reports, and posting to your accounting software.
Courier management solution that helps business track orders across multiple locations. Courier management solution that helps business track orders across multiple locations.
Not only did SmartDrive help exonerate drivers at Leavitt's Freight Service that were involved in 13 events within 16 months, but it helped the company set a company record for insurance loss ratio the lowest in 60+ years. SmartDrive transforms your fleet safety and operational efficiency with video safety, advanced analytics, telematics and tracking, compliance and ELD, all within one platform. See why fleets trust SmartDrive with helping them become safer and more profitable. Our investment paid at least double in our first year of having SmartDrive. - Leavitts Freight Service CEO, Ron Riddle
Software designed to easily optimize routing for one or many resources, for tomorrows routes or for multiple days into the future, with the most robust feature set available from any vendor. Products are available as a web enabled application or license model. Software designed to easily optimize routing for one or many resources with the most robust feature set available from any vendor.
Paragon's Route Planning Software maximizes use of drivers and vehicles, reduces costs and improves customer service. In use in more than 60 countries, our software is available for operations with Single Depot, Multi Depot and Integrated Fleets. Typically customers see operational benefits and ROI within months of going live. Paragon's Route Planning Software is also used strategically to model what-if scenarios, identifying the impact of business changes without spending a cent. Our Route Planning Software simplifies the transport planning process and cuts costs. Route planning is reduced from hours to minutes.
At only $7 / mo / driver for unlimited use, the DeliveryMark Delivery App is powerful and perfect for Truckers, Couriers, Messengers, DriveAways, Fleets, Owner Operators, Wholesalers, and anyone making deliveries. The app allows you to Create Deliveries/Orders, Track via GPS, Collect Signatures, Take Photos, Generate a Proof-Of-Delivery document and more. Easy-To-Use. Great for current delivery / trucking companies and Start Ups! Easy-to- use Delivery App for Truckers, Couriers, Fleets, Owner Operators, & anyone making deliveries. $7 /mo /driver unlimited use.
The ultimate, highly secure Earth Moving logistics solution ideal for construction companies, material suppliers, shippers, and truck drivers wanting access to the best jobs. Completely eliminates paper tickets through our patent-pending QR code technology, with billing and invoicing through electronic payments, real-time productivity reports, and bid calculator. Tracks your trucks in real-time. TruckPay runs on iOS, Android and the web. It's really easy to use. Visit us at www.truckpay.com Earth moving logistics solution eliminating paper tickets with billing & invoicing thru electronic payments, reports, & bid calculator.
*FOR SHIPPERS ONLY* Constellation TMS helps shippers like you reduce their transportation spend while providing the tools necessary to make better business decisions on an ongoing basis. Constellation TMS is unique in that it is flexible, providing what you need to make your shipping activity as efficient as possible, but does not over-complicate your processes with bells and whistles you won't use, like some other Transportation Management Systems. ***NOT FOR BROKERS*** Helps shippers reduce their transportation spend and provides the tools necessary to make better business decisions. ***NOT FOR BROKERS
FreightPath is dispatch software that helps your transportation team collaborate better across dispatch, billing, and drivers. It gives you the tools to eliminate the stress of miscommunication and get your team working side by side to make sure your customers get the service they deserve. FreightPath is an all-in-one software platform designed for trucking companies and carriers, that handles digital paperwork, track & trace, collaboration, dispatch, and analytics. FreightPath is dispatch software that helps your transportation team collaborate better across dispatch, billing, and drivers.
TruckBuilder provides maximum flexibility to create the perfect pallet build with pick path optimization for every route. TruckBuilder can be used with Voice selection, RF Selection, Voice with RF Scanning or any combination so that your facility has the most productivity possible. Allows complete pallet and load optimization with total control of pallet building and pallet placement within the truck trailer.
BOLT - an integrated dispatch system - levels the playing field by letting carriers with fewer than 500 trucks manage their operation at an affordable price. BOLT integrates dispatch, accounting, fuel tax reporting, asset and maintenance tracking, log checking & more. You can automatically provide shippers and receivers with critical load data. BOLT gives you a fighting chance and helps you compete with the big guys! Visit us now to get a demo or free trial and see how much you can save! Fully integrated dispatch, routing, fueltax, and fleet management entirely online.
Transportation management platform that allows businesses to manage dispatching operations, document imaging, invoicing and more. Transportation management platform that allows businesses to manage dispatching operations, document imaging, invoicing and more.
Xcelerator and MobileTek, developed by Key Software Systems, are premium software solutions designed to help Couriers, Messengers, Delivery and Logistics companies streamline operations, gain market share and improve communications to customers and mobile workforce. The companys software provides a rich toolset bringing together on-demand, routed, distribution and warehousing in one end-to-end solution, complimented by unparalleled customer service and support. Courier, Messenger, Delivery and Logistics software designed to maximize productivity and improve communications.
* Leading Automotive TMS with EDI to all the OEMs * CargoTel provides the top software products to the automotive logistics and transportation industries.Our Web-based systems offer comprehensive solutions for managing your operations. Whether it is our highly configurable and scalable Transportation Management System (TMS), our GPS-enabled wireless communications, or our wide ranging EDI and systems interface capabilities, look to CargoTel to streamline your business. * Leading Automotive TMS with EDI for all OEMs * The top TMS, YMS, wireless & EDI solution for transportation & logistics industries.
Dispatching, billing, driver/carrier settlements, fuel taxes, full integrated accounting. Dispatching, billing, driver/carrier settlements, fuel taxes, full integrated accounting.
Multi-vehicle route planning software; improve fleet efficiency, enhance customer service and streamline your overall operations. Vehicle Tracking and integration with TomTom Work. Multi-vehicle route planning software; improve fleet efficiency, enhance customer service and streamline your overall operations.
With one truck or hundreds, this program helps streamline all tasks: dispatch drivers, invoice customers, pay vendors and many more. With one truck or hundreds, this program helps streamline all tasks: dispatch drivers, invoice customers, pay vendors and many more.
IFTA reporting software; add day to day or week to week entries and at the end of the quarter one click and you're done. IFTA reporting software; add day to day or week to week entries and at the end of the quarter one click and you're done.
Provides enterprise shipping capabilities; supports small package, LTL, truckload and local carriers. Provides enterprise shipping capabilities; supports small package, LTL, truckload and local carriers.
Automatically alerts you when maintenance due dates are near and keeps complete vehicle maintenance log of service history. Automatically alerts you when maintenance due dates are near and keeps complete vehicle maintenance log of service history.
Continuous Move Planner (CMP) is a truckload lane matching and tour-building tool that can generate optimal matches of truckload movements to create continuous moves while minimizing deadhead. This Windows based transportation logistics software can be used for strategic lane matching, tactical planning of truckloads, and matching backhauls with outbound loads. Problem setup and solution generation are quick and easy for any level of users resulting in an out-of-box solution. Creates continuous moves by matching load or lanes while minimizing deadhead and maximizing net revenue for carriers.
The Centerline suite of business solutions drives reduced operating costs and increased profitability for LTL and TL businesses. The Centerline suite of business solutions drives reduced operating costs and increased profitability for LTL and TL businesses.
SSI (Systems Support, Inc.) heeft een zeer complete oplossing voor transportbeheer ontwikkeld voor vrachtvervoersbedrijven. Of je nu een wagenpark van 20 of 1000 vrachtwagens, bestelwagens, koelwagens, diepladers, bulkwagens of tanks hebt, dit platform heeft een complete oplossing waarmee je je bedrijf kunt beheren en laten groeien. De PowerPRO-transportsoftware van SSI is een volledig geïntegreerde softwareoplossing voor de dispatch en boekhouding voor op bedrijfsmiddelen gebaseerde transportbedrijven. Integratie betekent dat je dubbele invoer voorkomt. De PowerPRO-software voor transportbeheer van SSI is ontworpen voor wagenparken van 20 tot 1000 vrachtwagens om hun volledige bedrijfsactiviteiten te beheren.
M2M communication cloud-based platform that helps owners and managers track and manage fleet and drivers. M2M communication cloud-based platform that helps owners and managers track and manage fleet and drivers.
Innovative intermodal dispatch software, driver, and equipment management tool, as well as an automatic billing system based on your own rates. Adapted to the drayage business. Free mobile app for drivers. Services provided: Intermodal software, B2B EDI integration, dedicated support. and more. - 100% Web-Based application - can be accessed from anywhere - free iPhone & Android app for drivers - free upgrades & up to 3 months of free support Contact us for more information. Web-based intermodal dispatch software with orders management, invoicing, address book, drivers & fleet management and reports.