Sorteren op
153 apps
Zoho Meeting is een krachtige oplossing voor webconferenties die is ontwikkeld voor jouw zakelijke samenwerkingen. Alles-in-één-oplossing om alles te beheren, van kleine interactieve vergaderingen tot grote boeiende webinars. Het is volledig browsergebaseerd en deelnemers hoeven geen enkele applicatie te downloaden om een vergadering of een webinar bij te wonen. Hou je vergaderingen bij de hand met de desktop-plug-in voor Windows en Mac, iOS-app, Google Chrome-extensie, met widget- en agenda-integratie. Integreer registraties, peilingen, opnames, enz. Meer informatie over Zoho Meeting Een oplossing voor webconferenties waarmee je interactieve webvergaderingen kunt hosten en boeiende webinars kunt uitzenden naar een breder publiek. Meer informatie over Zoho Meeting
Zoho ShowTime is een webconferentie- en online trainingstool voor het leveren van boeiende sessies aan leerlingen op afstand. Beheer je team van trainers en automatiseer al je administratieve taken. Personaliseer je sessie door registratie aan te passen, promotie bij te houden, beveiliging in te schakelen en medepresentatoren toe te voegen. Deel je scherm. Neem de video op en deel hem. Maak je leerlingen sterker door middel van beoordelingen, chat, Q&A, open microfoon, enquête en feedback. Krijg begrip van betrokkenheid van het publiek en teamprestaties door middel van gedetailleerde analyses. Meer informatie over Zoho ShowTime Zoho ShowTime is een webconferentietool om boeiende training te bieden aan leerlingen op afstand. Geen downloads of installaties vereist. Meer informatie over Zoho ShowTime
VEEDEEO - je virtuele vergaderruimte voor videoconferenties! VEEDEEO-platform werd gebouwd om videogesprekken eenvoudig, gemakkelijk en universeel te maken - op verschillende apparaten, technologieën en netwerken. Met VEEDEEO kunnen je gebruikers iedereen ter wereld ontmoeten in hybride, multipoint videovergaderingen met een verbinding naar videovergaderruimten, desktops, mobiele telefoons, Skype voor bedrijven en audioconferenties. Je kunt ook video livestreamen naar honderden kijkers, video opnemen, de video-interface aanpassen en veel meer. Meer informatie over VEEDEEO VEEDEEO biedt hybride virtuele vergaderruimten, boordevol functies die je nodig hebt om elke bijeenkomst op afstand tot een succes te maken. Meer informatie over VEEDEEO
Met Pexip kunnen ondernemingen en organisaties van elke omvang videogebaseerde communicatie en samenwerking inzetten en gebruiken. De productportefeuille van het bedrijf varieert van zelf-gehoste software tot video-oplossingen met cloudservice. Pexip biedt naadloze samenwerking tussen voorheen incompatibele video- en audiotechnologie zoals professionele videovergaderingssystemen, Skype voor bedrijven, Microsoft Teams, Google Hangouts Meet en WebRTC. Meer informatie over Pexip Een schaalbaar cloud-native vergaderingsplatform waarmee gebruikers naadloos kunnen samenwerken op elk platform. Meer informatie over Pexip
BigMarker combineert krachtige webinarsoftware met robuuste marketingfuncties om 's werelds eerste end-to-end webinaroplossing te creëren. Meer informatie over BigMarker Web Conferencing Het moderne webinarplatform dat is ontworpen om je te helpen geweldige webinars te hosten, je publiek uit te breiden en klanten naar de volgende stap te brengen. Meer informatie over BigMarker Web Conferencing
Maak met een enkele klik verbinding met je team via videogesprekken, naast de updates die zij in realtime uitvoeren aan de projectcontent. Samepage is bekroonde software voor webconferenties en samenwerking die is ontworpen om je team, consultants, klanten, partners en leveranciers soepel en efficiënt te laten samenwerken. Combineer bestanden, taken, kalenders, kaarten, video's en teamgesprekken samen op één pagina. Bewerk een pagina gelijktijdig met iemand anders, terwijl je met ze chat in uitstekende beeldkwaliteit. Meer informatie over Samepage Samenwerkingssoftware ontworpen om teams te helpen bestanden te delen, samen te werken aan content, sneller te communiceren en meer gedaan te krijgen. Meer informatie over Samepage
Werk op afstand samen met je collega's en klanten via groepsvideogesprekken, scherm delen en berichten verzenden. Werk op afstand samen met je collega's en klanten via groepsvideogesprekken, scherm delen en berichten verzenden.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud. Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Online vergaderingen, videovergaderingen, online trainingen of presentaties organiseren en bijwonen door collega's, klanten en prospects de mogelijkheid te geven om elke toepassing te bekijken die op jouw pc draait. Online vergaderingen, videovergaderingen, online trainingen of presentaties organiseren en bijwonen.
TeamViewer's multi-faceted functionality makes it the ideal all-in-one business collaboration solution for working on joint projects remotely, whether you are working from home or cooperating with colleagues elsewhere. In addition to the online conferencing features, allowing you to jump on video calls with ease, you can use TeamViewer Chat to discuss important topics on the fly, without having to sift through complex email threads. TeamViewer's all-in-one approach ensures that you have everything you need for both effective communication and collaborative working.

door Zoom Video Communications

(3.913 beoordelingen)
Bekijk profiel
Zoom combineert videoconferenties in de cloud, eenvoudige online vergaderingen en groepsberichten in één gebruiksvriendelijk platform. Deze oplossing biedt de beste ervaring voor video, audio, en scherm delen op Windows, Mac, iOS, Android, Blackberry, Zoom Rooms en H.323/SIP-roomsystemen. Zoom is in 2011 opgericht door ervaren leiders en technici van Cisco en WebEx. Zoom combineert videoconferenties in de cloud, eenvoudige online vergaderingen en groepsberichten in één gebruiksvriendelijk platform.
Elke maand vertrouwen 113 miljoen professionals op WebEx om samen te werken en projecten sneller vooruit te helpen. Nu kunnen teams met iedereen samenwerken, vanuit een browser, een mobiel apparaat of een videosysteem. WebEx Meeting Center biedt geïntegreerde audio-, video- en contentuitwisseling. Hou gesprekken privé met zeer veilige WebEx-vergaderingen van de Cisco-samenwerkingscloud. Voer gesprekken met iedereen via elke desktop, browser, mobiele telefoon of videoapparaat overal ter wereld.
join.me is de snelste en gemakkelijkste manier om verbinding te maken en samen te werken. Iedereen kan ideeën meteen delen via schermdelen, audio, video, whiteboard en chat. join.me is een persoonlijke ontmoetingservaring waarbij gebruikers deelnemersomgevingen, URL's, achtergronden en meer kunnen personaliseren! Ongelooflijk eenvoudige schermdelingstool voor vergaderingen ter plekke. Breng iedereen op één lijn wanneer ze niet in dezelfde ruimte zijn!
Workplace verbindt iedereen in een organisatie met behulp van vertrouwde Facebook-functies zoals chatten, videogesprekken, berichten en groepen. Het werkt naast de zakelijke hulpmiddelen die je al gebruikt en biedt een eenvoudige, veilige en productievere manier voor mensen om kennis te delen, samen te werken en verbonden gemeenschappen op te bouwen. Workplace verbindt iedereen in een organisatie met behulp van vertrouwde Facebook-functies zoals chatten, videogesprekken, berichten en groepen.
Desktop delen, instant messaging en conferenties voor bedrijven, plus de mogelijkheid om onderweg samen te werken vanaf je telefoon. Desktop delen, instant messaging en conferenties voor bedrijven, plus de mogelijkheid om onderweg samen te werken vanaf je telefoon.
Communiceer je ideeën op krachtige wijze met behulp van Adobe Connect software voor webconferenties. Deel presentaties en multimedia veilig en direct vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers - allemaal met een webbrowser en de Adobe Flash Player-runtime, die al op 98% van pc's met internetverbinding zijn geïnstalleerd. Deel presentaties en multimedia veilig vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers.
UberConference heeft online vergaderingen voor altijd veranderd door af te rekenen met pincodes en het eenvoudig te maken om deel te nemen. Met krachtige gesprekscontroles, naadloos scherm delen en HD-oproepen, is het gemakkelijker dan ooit om verbonden te blijven, waar je je ook bevindt. GEEN PINCODES. GEEN DOWNLOADS. GEEN PROBLEEM.
BlueJeans Network offers a cloud-based video conferencing service that makes it easy to host high-quality video meetings connecting many participants, using many different devices, supporting many combinations of business and consumer video conferencing endpoints. Participants can join your video meeting using H.323 and SIP room systems (Polycom, Cisco, LifeSize and more) or from desktop/mobile, Microsoft Skype for Business or Cisco Jabber. Cloud-based video conferencing service that is as easy, interoperable, and secure.
Blackboard Collaborate is gericht op onderwijs en training en is ontworpen voor eenvoud, toegankelijkheid en voor de ondersteuning van onderwijs- en trainingsworkflows. Of het nu gaat om een online vergadering, virtuele groepstraining of het verbinden van externe medewerkers, deze virtuele trainingsoplossing die met één klik werkt biedt een niveau van verbinding en betrokkenheid die leerlingen doet vergeten dat ze zich niet in een fysieke ruimte bevinden. Deze volledig opnieuw ontworpen oplossing voor webconferenties is ontworpen voor het leerproces en stelt werknemers in staat om overal en altijd aan opleidingsvereisten te voldoen.
Steamline team communication with Flock! Email less and get more work done. From instant messaging and web conferencing, to integrating with your favorite external apps like Google, MailChimp, Dropbox, Jira, Trello and more - organize all your work streams with Flock. Flock is a powerful work tool that comes loaded with built-in features like Shared To-Dos, Reminders, Notes, Polls and more! Start for FREE Flock is a team communication tool that helps you get work done, only faster! Web conferencing, instant messaging, file sharing and mor
Je betaalt nu te veel voor je telefonische vergaderingen. Realiseer je volledige audio en video- vergaderoplossing voor slechts 12,99. Klanten kunnen multi-point HD-videoconferenties uitvoeren en kunnen altijd en overal hun scherm delen vanaf hun desktops, tablets en/of smartphones. RingCentral is de grootste en snelst groeiende aanbieder van pure-play zakelijke cloudcommunicatie ter wereld. Dit platform heeft meer dan 350.000 klanten en ondersteunt wereldwijd klanten van elke omvang en in elke sector. Werk samen vanaf elke locatie en voer multi-point HD-videoconferenties uit met voorzieningen voor scherm delen en opnemen op elk apparaat.

door Highfive Technologies

(186 beoordelingen)
Bekijk profiel
Highfive delivers a quality video & web conferencing that enables team collaboration & communication across your company. Recently named one of Fast Company¿s Most Innovative Companies, Highfive offers the industry's clearest audio powered by Dolby Voice. Imagine a world where meetings start on time! With Highfive, you can. We make collaboration easy with no pin codes, passwords, or dongles. Just an easy to use product. Try it today. Highfive is an easy-to-use video conferencing solution, with audio powered by Dolby Voice. No dongles, passwords, or pin codes

door Free Conferencing Corporation

(154 beoordelingen)
Bekijk profiel
FreeConferenceCall.com biedt HD-audioconferenties en online vergaderingen met scherm delen en videoconferenties voor wel 1000 deelnemers. FreeConferenceCall.com organiseert jaarlijks meer dan 40 miljoen conferenties en is daarmee uitgegroeid tot de grootste en meest erkende conferentieprovider ter wereld. Elk account omvat onbeperkt vergaderen, scherm delen, videoconferenties, opnemen, beveiligingsfuncties, agenda-integraties, mobiele toepassingen en nog veel meer – allemaal gratis. FreeConferenceCall.com biedt HD-audioconferenties en online vergaderingen voor wel 1000 deelnemers – allemaal gratis.

door Genesis Digital

(127 beoordelingen)
Bekijk profiel
Houd vergaderingen op afstand, host een presentatie of geef een eenvoudige training met de probleemloze WebinarJam-software voor webconferenties, die je niet hoeft te downloaden. Teamleden van over de hele wereld kunnen verbinding maken in een browsergebaseerde ruimte, met de mogelijkheid om live te chatten en kijkers naar het virtuele podium te brengen. WebinarJam biedt gedetailleerde analyses, verzendt geautomatiseerde herinneringen en biedt merkeigen bestemmingspagina's. Houd live vergaderingen, host een presentatie of geef een eenvoudige training met de probleemloze WebinarJam-software voor webconferenties, die je niet hoeft te downloaden.
Web conferencing tool with in-built templates that helps engage audiences and host interactive web meetings and conferences. Web conferencing tool with in-built templates that helps engage audiences and host interactive web meetings and conferences.
ReadyTalk is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor audio- en webvergaderingen die intuïtief te gebruiken zijn, eenvoudig om aan deel te nemen en gemakkelijk in het budget passen. Support- en adviesteams van wereldklasse staan klaar om ervoor te zorgen dat je elke vergadering zelfverzekerd in gaat. Met deze service kun je webseminars organiseren, online vergaderingen hosten, telefonische vergaderingen houden en je sessies moeiteloos opnemen en verspreiden, terwijl je tijd en geld bespaart. Oplossingen voor audio- en webvergaderingen die intuïtief te gebruiken zijn, eenvoudig zijn om aan deel te nemen en gemakkelijk in het budget passen.
LoopUp is een premium oplossing voor telefonische vergaderingen waarmee je eenvoudig externe vergaderingen van hoge kwaliteit kunt hosten, terwijl de beveiliging wordt geboden die nodig is voor zakelijke gebruikers. Geen training vereist. Meer dan 2000 bedrijven over de hele wereld vertrouwen op LoopUp voor hun belangrijke externe vergaderingen, van dagelijkse telefonische vergaderingen tot evenementen met een hoge zichtbaarheid. Klanten zijn onder andere Travelex, Kia Motors America, Clifford Chance, National Geographic en BMJ. Klanten worden geholpen vanuit 17 locaties over de hele wereld. LoopUp levert een premium externe vergaderervaring zodat je niet meer te maken hebt met die moeizame telefonische vergaderingen.
Een samenwerkingstool voor professionals die eenvoudige en betrouwbare videovergaderingen willen hosten. Alle vergaderingen worden uitgevoerd vanuit je browser - er zijn geen downloads of aanmeldingen vereist voor gasten. appear.in wordt aangeprezen als de meest gebruiksvriendelijke videotool en ondersteunt de kleine en middelgrote zakelijke markt van verschillende sectoren. Professionals kunnen moeiteloos verbinding maken met teamgenoten, partners en klanten op een veilig en betrouwbaar platform. Een samenwerkingstool voor professionals die eenvoudige en betrouwbare videovergaderingen willen hosten. Alle vergaderingen worden uitgevoerd vanuit je browser.
Glissers ISO27001 certified audience engagement software shares presentation slides to delegates devices in real-time, then uses audience interaction Q&A, polling, social feeds, private notes to improve the attendee experience and provide useful event analytics. Its simple for event organizers to set up, and requires no audience download. Award winning audience participation software for live events and the classroom.
Join meetings instantly with Lifesize. Our video conferencing solutions are designed for the demands of today¿s modern enterprise, yet fully accessible to businesses of any size. From companies like Netflix to start-ups with remote workers, Lifesize helps people connect anytime and any place. Lifesize delivers audio, web, and video conferencing with the ability to easily record and share meetings all from one application.
Fuze Voice is a global, cloud-based unified communications platform that is designed to empower productivity and deliver insights across the enterprise by enabling simplified business voice communications, flexible video conferencing and always-on collaboration. The vendors value proposition is that Fuze allows the modern, mobile workforce to seamlessly communicate anytime, anywhere, across any device. Omni-channel video conferencing solution for dispersed work teams and presenters who are looking to connect with numerous audiences.
HTML5 Virtual Classroom van BrainCert is ontworpen om live en online realtime lessen te verzorgen, in samenwerking met studenten van over de hele wereld. Gebruik de Developer API om het virtuele klaslokaal te integreren met je website, LMS of CMS. BrainCert biedt de grootste veilige, wereldwijde infrastructuur, zodat je live virtuele klaslokaalsessies kunt plannen en starten, waar jij of je deelnemers zich ook bevinden! BrainCert biedt de grootste veilige, wereldwijde infrastructuur, zodat je live virtuele klaslokaalsessies kunt plannen en starten, 24x7.
MeetFox is a tool that makes meetings seamless with easy scheduling, online video calls/face to face meetings, and secure client payments with invoicing. We reduce your administration by 60%, saving you over 6 hours every week. We make your life simpler by automating daily tasks. Focus on what matters! Voucher code "DERCAP1850" for 2 months for free!! Making meeting seamless from start to finish. One tool to run your daily business.

door Blizz by TeamViewer

(37 beoordelingen)
Bekijk profiel
Blizz by TeamViewer is een gratis, uiterst veilige en intuïtieve oplossing voor webconferenties die teamcommunicatie gemakkelijk en plezierig maakt. Organiseer een vergadering en nodig je team uit met één enkele klik of doe mee aan een Blizz-vergadering rechtstreeks vanuit elke browser of mobiel apparaat - geen software, geen aanmeldingen vereist. Dit product biedt je een eenvoudige en effectieve ervaring op het gebied van webconferenties. Ondersteunt vergaderingen voor maximaal 300 personen met delen op HD-scherm, opnemen van vergaderingen en Outlook-integratie. Blizz by TeamViewer is een intuïtieve oplossing voor webconferenties die de communicatie met je team en klanten eenvoudig en effectief maakt.
Onstream Media's web conferencing software provides interactive tools, such as screen, desktop and document sharing, to allow participants to communicate, interact and collaborate together. With no downloads required, web conferencing is ideal for new-product launches, sales meetings, employee training sessions, e-learning classes and other situations where collaboration is necessary. Onstream Media's browser based web conferencing software allow participants to communicate, interact and share information.
StarLeaf enables seamless collaboration through intelligently-engineered reliable meeting room systems, superior video, & secure messaging. StarLeaf has architected its own global platform to deliver world-class video with a 99.999% uptime guarantee, robust security, ISO 27001 certification, & data jurisdiction control. Designed & engineered by StarLeaf, intuitive meeting room systems, feature-rich conferencing, & total interoperability bring future-proof communications to the enterprise. Cloud-based solution which assists businesses with online streaming, multiple participation, screen sharing and more.
ConexED is the only cloud-based appointment management, video meeting, & virtual classroom platform built to engage with today's modern, mobile learners & track the results. ConexED's comprehensive student engagement app makes it a snap to schedule appointments, hold one-on-one advisor meetings, large conferences, interviews, lectures, & more--all online in a virtual environment that that is 100% FERPA, HIPAA, and WCAG 2.0 compliant. Click to schedule a free ConexED demo today! ConexED: Academic scheduling and student support software that's fully HIPAA, FERPA, and WCAG 2.0-compliant.
Gruveo provides you with a magic call link for customers to get face-to-face with you. A Gruveo link starts a video call with you right in the caller's browser. No account or installs are needed, even on mobile! A magic call link for customers to get face-to-face with you. Let customers video call you for free without signups or new apps.

door Amazon Web Services

(24 beoordelingen)
Bekijk profiel
Online solution for web conferencing and meeting management with easy check in to show who's attending the meeting. Online solution for web conferencing and meeting management with easy check in to show who's attending the meeting.

door Remo Holdings Limited

(23 beoordelingen)
Bekijk profiel
Remo is a video-first virtual workspace for remote teams that fosters real-time collaboration and strengthens company culture. Remo is a video-first virtual workspace for remote teams that fosters real-time collaboration and strengthens company culture.
Vidyo enriches people's lives by embedding real-time video into digital communications in the moments that matter most. Millions of people around the world connect visually every day through Vidyos secure, scalable technology and cloud-based services. Its patented platform integrates with virtually any application environment, network, and device to deliver the highest quality experiences that strengthen teams, build trust, solidify relationships and improve quality of life for everyone. Vidyo enriches peoples lives by embedding real-time video into digital communications in the moments that matter most.

door R HUB Communications

(22 beoordelingen)
Bekijk profiel
TurboMeeting is een server voor video- en webconferenties en live streaming die wordt geleverd in hardware. Gratis audioconferentiedienst is inbegrepen. Jij bezit het. Jij beheert het. Het is de meest kosteneffectieve, beveiligde en betrouwbare online conferentieoplossing op locatie. Het bedrijf, R-HUB, werd opgericht in 2005 en heeft sindsdien meer dan 4 miljoen TurboMeeting-gebruikers ondersteund. Probeer dit product gratis. Beginnend vanaf $ 795 voor eenmalig gebruik. TurboMeeting is een server voor video- en webconferenties en live streaming die wordt geleverd in hardware. Probeer dit product gratis. Beginnend vanaf $ 795 voor eenmalig gebruik.
Mikogo is a free screen sharing solution designed to streamline web conferencing and online meetings. The software allows up to 25 people to share screen content simultaneously and offers a wide range of interactive tools and unique features. As the presenter, anything you see your meeting participants will see. Mikogo includes the award-winning HTML Viewer that allows participants to join from within a web browser on any computer or mobile device - no downloads, 100% browser-based. Mikogo is a free screen sharing solution with built-in VoIP for online meetings, web presentations, web conferencing and sales demos.
Bekijk profiel
CommPartners extends the value of Elevate LMS with our webinar, webcasts, and multimedia services. From intimate online webinar discussions to industry-wide live or on-demand webcasts or virtual conferences, we can help you create, capture, organize, display and monetize your content. So, set the fear aside and take the plun Dashboard of web conferencing tools for web meetings, webinars, webcasts and e-learning events that reinforce your branding.
Conference how you want, when you want. FREE! Conference by phone with up to 400 people or conference by web from your desktop or mobile devices. Meet face-to-face with free video chat and instantly share your screen or documents from your online meeting room. Schedule meetings in advance and automatically send invitations and reminders or start a call instantly for those last minute discussions. Anyone can join from their web browser. Free conference calls and free online meetings with HD audio, video chat, screen sharing and document sharing. 100% download free!
Integrated with Global Directory. Video conferencing that offers chat, personal Easynumbers, LiME call forwarding. Easymeeting makes video meetings as easy as a phonecall. Android cameras available for small and large meeting rooms. Applications for Android, iOS, Mac and PC. Call from browser without any need for downloads. Powerful H.323 support. Easymeeting makes video meetings as easy as a phonecall. On any device, be it Android, iOS, Mac, PC, H.323 or browsers.
AnyMeeting is a leading provider of web conferencing and webinar software for small business. It serves all the conferencing needs of small business -- from web, video and phone conferencing to large webinars -- in one simple, affordable package. Since launching in 2011, AnyMeeting has grown to over 800,000 registered meeting hosts and has partnered with some of the leading brands serving small business. Web conferencing and webinar software for small business. Simple and affordable, yet powerful.
eyeson group video calls are based on the principles of WebRTC. Therefore, no native programs need to be installed before video calls can be started. Our outstanding & patented technology lets you have video calls in which up to 9 can be visible, up to 20 can speak and up to 100 can participate while keeping your bandwidth lower than 2 Mbits. eyeson can be integrated into Slack, Freshdesk, Talkdesk, Zendesk, and many more. Moreover, you can stream your video calls or webinars live on YT & FB. Cloud-based video communication that keeps your bandwidth always lower than 2 Mbps regardless of the number of video call participants.
Web conferencing solution for online learning. Integrates with your existing LMS. Web conferencing solution for online learning. Integrates with your existing LMS.
Sluit je aan bij marktleiders zoals Amazon en Hubspot in het gebruik van het geavanceerde platform van Webinato om je trainings- en marketingwebinars te verbeteren. Het ooit exclusieve systeem van Webinato heeft sinds 2004 de webinartechnologie volledig opnieuw uitgevonden en is nu voor jou beschikbaar zodat je boeiendere en effectievere presentaties kunt creëren in een volledig merkeigen, betrouwbare en veilige omgeving. Met AutoPilot, een van de vele interactieve functies van Webinato, kun je je evenementen opnemen en ze opnieuw afspelen alsof ze live zijn. Webinato biedt een geavanceerd platform voor boeiende webinars voor marketing en training in een merkeigen, betrouwbare en veilige omgeving.
ezTalks is specialized in providing reliable web conferencing and video conferencing solutions. It offers cloud and on-premise software with powerful features such as HD video/ audio Chat, IM, screen sharing, record and whiteboard, etc. It also offers high-quality video conferencing devices which are integrated with software and deliver the simple and ultimate meeting experience. ezTalks aims to make your meetings easier and more collaborative. ezTalks offers web and video conferencing service that makes your meetings easy and collaborative.
newrow_ smart is een virtueel klaslokaalplatform waarmee je rechtstreeks vanuit je webbrowser boeiende virtuele lessen kunt geven. Geen downloads, geen installatie en geen instellingen nodig. newrow_ smart is eenvoudig te gebruiken, wat betekent dat instructeurs zich kunnen concentreren op het lesgeven en cursisten op het leren. Geen complexe administratie of onhandige gebruikerservaringen meer. newrow_ smart is gestroomlijnd, waardoor het online leren aantrekkelijk en probleemloos is geworden. newrow_ smart is een eenvoudig te gebruiken virtueel klaslokaalplatform waarmee je contact kunt maken met je cursisten alsof ze zich in dezelfde ruimte bevinden.
Audio and video phone and instant messenger that supports screen sharing for online presentations. Audio and video phone and instant messenger that supports screen sharing for online presentations.
Grow your business with a conferencing service that doesnt limit you the bigger you get, or restrict features to make you upgrade. With StartMeeting we give you all the conferencing and online meeting features you need right off the bat, with up to 1,000 audio, web and video participants all for a flat rate of $12.95 a month. Easy to use, feature-rich conferencing solution. Audio, video, screen sharing and much more with up to 1,000 participants.
Design, implement and manage a scalable video infrastructure network , media servers, distributed video & video conferencing. Design, implement and manage a scalable video infrastructure network , media servers, distributed video & video conferencing.

door Group Technologies

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Groupworld is a secure, highly customizable, cross-platform web conferencing and online tutoring system which allows you to set up online meeting/tutoring rooms with advanced online whiteboard, voice/video conferencing, screen sharing, video sharing and optional session recording. Groupworld uses HTML5 and WebRTC with no plugins or downloads required. Our products are used by many schools, universities and online tutoring companies around the world. Powerful online whiteboard and web conferencing system which allows you to embed online meeting/tutoring rooms in your website.
Increases productivity of phone and web conferencing, with quick, simple and professional tools .Arkadin audio and web conferencing solutions provide businesses with both audio and visual methods of bringing employees and ideas together. We provide customized collaboration solutions for small companies to large enterprises. Sign up for a Free Trial or Arrange a Demo with us today. Increases productivity of phone and web conferencing, with quick, simple and professional tools.
GlobalMeet is an award-winning, audio, web and video conferencing solution that makes global communication easy - from anywhere, using any device, seamlessly connecting people all over the world. It delivers a superior collaboration experience with industry-leading support for one-on-one meetings, team check-ins and much more. It's the reliable online meeting, conferencing and collaboration platform for today's on-the-go flexible worker. Free online meeting software is just a click away. A feature-rich video and web conferencing solution that delivers superior collaboration on a single intuitive platform.
Demodesk is 100% web-based Screen Sharing and Video Conferencing. No downloads or extensions required. Start a meeting from your browser and share the link. Participants can join with any browser, device and firewall. Instant lag-free collaborative browsing and editing with multiple mouse cursors. Demodesk is optimized for software demos, sales demos, remote onboarding and remote support. Comes with automated meeting scheduling, pre-built presentation flows, calendar and CRM integration. No-download, collaborative Screen Sharing and Video Conferencing for Sales & Customer Success Teams
Start een videoconferentie op een touchscreen, bijvoorbeeld een Surface Pro. Met deze browsergebaseerde app kun je elkaar zien en horen en ook chatten. Vervolgens kun je ook overschakelen naar het whiteboard, delen en annoteren. Het werkt in je browser en je kunt ook verbinding maken met klassieke kamersystemen, Skype voor Bedrijven en Skype. En je kunt het zelfs streamen naar YouTube en Facebook Live. En binnenkort kun je ook iets opnemen en dat streamen! Videosamenwerking en ideatie gecombineerd in één. Werkt het beste met aanraakschermen!
Video chat solution that allows anyone to broadcast to a live audience, expand social media following, and discover content creators. Video chat solution that allows anyone to broadcast to a live audience, expand social media following, and discover content creators.
Instantaneous, Audio and Video meeting collaboration. As simple as opening on a link to join a meeting on web browser, mobile devices and desktops. You no longer need to hassle your contacts with installing plugins. Just send them a link. Audio call and Video conferencing, file transfer and screen sharing. All-in-one secure service. All your data are encrypted and we assure you very high quality audio and video, screen-share and unlimited file transfer. Audio and video meeting collaboration solution that allows you to open a link to join a meeting on any browser, mobile and desktop.
INXPO is the video platform trusted by enterprises, built upon a secure, reliable and scalable foundation that has powered thousands of events and touched millions of users. From fully branded webcasts or online events, to enterprise video portals, our versatile products empower our clients to authentically reach their audiences. Built for marketing, corporate communications, sales enablement and training, our technology delivers engaging video experiences. Create end-to-end online event experiences that inspire audiences to action.
TrueConf provides award-winning video conferencing software to connect desktops, mobiles, phones, H.323/SIP endpoints and much more across your entire organization. TrueConf Server is designed for group video conferencing in private networks at any level of complexity. TrueConf Server guarantees secure, reliable corporate communication is easy to deploy, scale and integrate with LDAP, corporate PBX or SIP video conferencing endpoints. Self-hosted and secure video collaboration platform
Glance is a web-based, desktop sharing service designed to make online web demos and sales presentations easy. Up to 100 guests can meet and collaborate online at once, from Mac and PCs. Visual engagement solution that allows businesses to engage with clients via cloud-based platform that helps deliver services on demand
Jiminny brings together a sales communications platform built to develop the skills of your team, improve productivity and collaboration, whilst helping the whole business stay connected to your customer. Every conversation is automatically logged to your CRM, captured, analyzed, and instantly ready to share or coach from a searchable library. We've broken down all the barriers to coaching - so each member of your team can be the best version of themselves. Capturing sales and customer conversations to improve performance, scale team growth, and help you start coaching.
Businesses have video content. Our software product, the Private Media Channel, lets them securely manage and deliver it to their private audience anytime, anywhere, on any device, & in any language. Consider it as the combination of YouTube, SharePoint, Dropbox, and WebEx all sitting in a shopping cart with enterprise grade security controls. Private Media channel helps business to showcase their entire video collection on their website with deep analytics. Niche Video Media provides a secured streaming video platform that allows customers to brand, share, and monetize their video content.

door Vast Conference

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web Meeting is the ideal way to run dynamic and collaborative meetings online. Hassle-free with no download or installs required, Web Meeting works cross-platform and performs on all popular browsers. Have your best meeting with features that include: HD multi-point video conferencing, screen sharing with remote control and the ability to pass presenting rights, integrated PC audio, and telephone conference calling from over 80 countries worldwide. Easy-to-use web conferencing - no downloads to join. Featuring HD voice and video calls, screen sharing, messaging and file sharing.

door MediaPlatform

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
MediaPlatform Broadcaster is a platform built exclusively for the unique requirements of business broadcasting. Broadcasters unique content creation capabilities let companies take live webcasts to new levels, enabling producers to build nearly unlimited webcast templates that they can use to toggle during events between video, images and interactive elements. The result is an endless variety of dynamic experiences that event producers can use to keep viewers on the edge of their screens. Enterprise Live Streaming Platform for Premium Business Broadcasts
Idiligo structures and organizes your online meetings! It leads you through your predefined, yet flexible online meetings step by step. With Idiligo, your sales teams easily save time per customer lead, increase their conversion and close more deals in less time thanks to the SIGN DOC'S feature. Online meetings are made of multiple meeting features, such as PRESENT and SIGN DOC'S, SHARE SCREEN or FILL IN FORMS. They are simply put into a structured order and make your perfect online meeting. Idiligo structures and organizes your online meetings, making your sales teams even more successful.

door IDC Technologies

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Electromeet is HTML5 Web and Windows-based software used to join live online sessions. Use it for webcasts, webinars, conferencing, eLearning, remote laboratories, product training, remote support, and more. You can join or provide live online sessions in real time, or even record and playback sessions. It can even be used for proctoring as well! All-purpose video & web conferencing, proctoring, training & monitoring of remote instruments and equipment software. Electromeet: Video & web conferencing, proctoring, training & monitoring of remote instruments and equipment.
With OfficeSuite HD Meeting, host online meetings, HD video and audio conferences for up to 100 people from virtually any device. Meeting organizers and participants can use any phone, any PC or Apple computer or even an iPhone, iPad or Android device to host or join a meeting. Connect instantly by sharing your personal meeting room number or schedule meetings using Outlook and Google Calendar integrations. Enjoy real-time collaboration, integrated chat, whiteboard features, and more. Conduct video conferences though any phone, desktop, or tablet. Functions include calendar integration, recording, and audio controls.
LiveConf is a cloud-based web an video conferencing solution that unifies conferencing. It's simple, affordable and compatible. You can connect with any device from virtually anywhere. Just connect to your virtual meeting room (VMR) using Lync, Skype, any H323/SIP device, Windows, Mac, iOS, Android, Vidyo and LiveConf Room systems. LiveConf Virtual Meeting Room (VMR) enables real unified video conferencing.
Live interactive video platform, augmented by elements of applied AI. Large Enterprise Video Portals often become unsearchable. Jolokia has solved this vexing problem using Artificial Intelligence (AI) to make video as searchable as any other text! Find not only the video you are looking for, but the exact point in the video and jump directly to what you need. This cognitive analysis also results in automated Closed Captions for every video you create or upload into. Live interactive video platform, augmented by elements of applied AI. Jolokia uses Artificial Intelligence to make video searchable.
Pluot let's you video conference with no logins, no downloads, and 1 click. Pluot let's you video conference with no logins, no downloads, and 1 click.
InterCall is The World's Leading Conferencing Provider. With more than 2 million users worldwide, InterCall is recognized worldwide for award-winning audio and web conferencing solutions. FREE 30 DAY TRIAL! Online meetings combine audio, video and web conferencing into one integrated solution. InterCall's small business conference call plans give you everything you need to do big things in the market with Award-Winning Solutions. InterCall InterCall is the worlds leading conferencing services provider. Audio, video and web conferencing in one. FREE 30 DAY TRIAL!

door Soft Service

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Company specialized in the video chat websites development with per-minute billing. Could offer complete/turnkey solution to make video chat site for onine consulting, psychics website or adult video chat software. Software that can be used for conferencing purposes, live video presentations, live video broadcasting.
Secure, encrypted collaboration with live video, telephone-quality audio, IM, whiteboards, information sharing & storage. Secure, encrypted collaboration with live video, telephone-quality audio, IM, whiteboards, information sharing & storage.
Web based teleconferencing solution with features such as recurring invites and a dial-in function. Web based teleconferencing solution with features such as recurring invites and a dial-in function.
Online Web conferencing solution available both hosted and in a secure, plug & play appliance. Online Web conferencing solution available both hosted and in a secure, plug & play appliance.
Free audio/video web conferencing and screen sharing for online meetings that is an easy and intuitive way to start a meeting. Free audio/video web conferencing and screen sharing for online meetings that is an easy and intuitive way to start a meeting.
Business matchmaking platform for organizations who want to enable dealmakers to match and meet at live and online events. Business matchmaking platform for organizations who want to enable dealmakers to match and meet at live and online events.
Single communications suite for video conferencing, online meetings, events & more. CommuniCloud has you covered if you¿re looking to host one-on-one meetings, conference calls, and even webinars. You can stream CommuniCloud webinar on YouTube and Facebook. Want to reach a larger audience? Use CommuniCloud recording solution and share recorded materials with your entire team. Single communications suite for video conferencing, online meetings, events & more.
Bekijk profiel
Web conferencing solution with HD audio, screen sharing, video, LIVE ASSISTANCE, chat, recording & playback, and more! Friendly Web Conferencing solution with HD Audio, video, screen sharing, LIVE ASSISTANCE, chat, recording & playback, and more!

door Digital Samba

(1 review)
Bekijk profiel
Video conferencing for professionals who get things done. Samba Live is feature rich without weighing down your work. It offers reliable, robust and secure HD webinars and meetings in your browser without any downloads. Video conferencing for professionals who get things done.
Web conferencing with video teleconferencing and audio chat capabilities. Shared desktop, whiteboard, record meetings, and more! Web conferencing with video teleconferencing and audio chat capabilities. Shared desktop, whiteboard, record meetings, and more!

door Auralink

(1 review)
Bekijk profiel
Auralink is a high definition, subscription based video conferencing tool designed to increase the efficiency of corporate communications. Easily engage with with prospects, customers, and colleagues using any laptop or desktop and an internet connection. With Auralink, you can host multipoint video conferences with up to 50 attendees, share applications through your desktop, and have access to our engineer-level call center support. High definition business class video conferencing software. Share applications and content right from your desktop and much more.

door Fastviewer UK

(1 review)
Bekijk profiel
Desktop sharing software - online meetings, presentations, remote training/support and document sharing with concurrent license model. Desktop sharing software - online meetings, presentations, remote training/support and document sharing with concurrent license model.
One-touch conference call dialing app that works with any conference call bridge. One-touch conference call dialing app that works with any conference call bridge.

door Galaxy Weblinks

(1 review)
Bekijk profiel
TalkRoom.io is a free web conferencing tool to allow users connect with others remotely without requiring any software to be downloaded. It is built on WebRTC protocol. Can be used in Health care IT, Education, Transportation and various other industry solutions. WebRTC based web conferencing platform. Absolutely free!

door Plann3r

(1 review)
Bekijk profiel
Plann3r works with Outlook, Gmail and iCloud. It can be used on all devices through the Webapp and has a AI-infused GMAIL and OUTLOOK plugin that automates the meeting scheduling process from within your inbox. Plann3r is an AI driven smart meeting tool that automagically finds the perfect moment to meet.

door IntegriVideo

(1 review)
Bekijk profiel
IntegriVideo simplifies the way you power your website with live interactive video, messaging, recording, telephony and much more. Cloud-based, customizable and secure, IntegriVideo components require no server-side code to come alive on any website or application. Just sign up, pick a component, customize it and paste a few lines of JS code to your web page. It literally takes minutes! Track video usage to optimize adoption from analytics dashboard. Designers and developers love it! IntegriVideo simplifies WebRTC integration ! Get live/on-demand video, messaging, recording, assessment and more in minutes.

door HPE MyRoom

(1 review)
Bekijk profiel
A collaboration and meeting room software for both the Enterprise and the SMB. A collaboration and meeting room software for both the Enterprise and the SMB.

door 247meeting

(1 review)
Bekijk profiel
Turn your landline, mobile, or desktop into an instant conference line, web conference, or large event conference. With 13 years in business with 15,000 customers across 57 countries supported 247, 247meeting combines technical experience with outstanding customer service to deliver a comprehensive range of high-quality solutions at competitive prices. Whether youre a major corporate hosting a webcast for thousands or a local charity trying out your first conference call we have the solution Turn your landline, mobile, or desktop into an instant conference line, web conference, or large event conference.

door Branded Bridge Line

(1 review)
Bekijk profiel
Branded Bridge Line offers a PIN-less conference calling solutions that makes meetings simpler and easy. With your own dedicated conference line, you can professionally brand your meetings to impress your clients. Crystal clear audio and easy to use screen sharing will make your meetings painless and efficient. Branded Bridge Line offers a PIN-less conference calling solutions that makes meetings simpler and easy.

door Teleportivity

(1 review)
Bekijk profiel
Cloud based video platform, allowing you and your human team to have a physical presence anywhere. Cloud based video platform, allowing you and your human team to have a physical presence anywhere.

door Consolto Sites

(1 review)
Bekijk profiel
Consolto offers a plugin that embeds on your website and enables you communicate with your clients as close as possible to being there with them. On top of the trivial chat, videochat and screen sharing, we've built an innovative collaborative map application tailored to travel agents, tour operators, travel guides and hotels. In addition, for support and sales teams, we provide a 3D model that is shown to your clients and helps them understand exactly what you're talking about. Consolto offers website communication including chat, videochat, collaborative map, augmented 3D models, scheduling, payments and more

door alfaview

(1 review)
Bekijk profiel
Professional videoconferencing tool of the German company alfatraining, which is offering labour market training programs. Perfect for implementing live training, webinars, and general business communications between teams. System remains stable and fatigue-free for users. Allows you to connect 20, 50, 100, and more people simultaneously with high-quality videos and lip-synchronous sound with real-time interaction.User-friendly and intuitive to use, easy user management and administration system High quality audio video conferencing For professional online meetings and live classes
Bekijk profiel
Fast, reliable, and secure instant video calls, conferencing, and document collaboration. Fast, reliable, and secure instant video calls, conferencing, and document collaboration.

door Roundee

(1 review)
Bekijk profiel
Roundee offers one-click, browser based video calls to allow teams across the globe to connect seamlessly without interruption. Teams can enjoy a full list of features including personal dashboards, customer meeting URLs, cloud recording, screen share, document share, chat, and more. Features are free for up to 14 guests. Sign up for free at https://roundee.io and enjoy smarter (and more meaningful) meetings. Roundee is a free smart video meeting platform with full-stack features such as cloud recording, screen share, doc share, and more.