Waarom Capterra gratis is

door Stack Construction Technologies

(1.036 beoordelingen)
Bezoek website
Bied op en win meer werk met de gebruiksvriendelijke software voor bouwstart en schattingen van STACK. Je besteedt minder tijd aan het opmeten van plannen en meer tijd aan het winnen van projecten. Met STACK Pro kun je 1) materialen, apparatuur en arbeidskosten nauwkeurig inschatten. 2) de starttijd verminderen met 75% of meer. 3) samenwerken met je team, overal op elk apparaat. Maak vandaag nog je gratis account aan. Meer informatie over STACK Eenvoudig te gebruiken, cloudgebaseerde software voor projectstart en schattingen voor aannemers. Compatibel met Mac en pc. Maak vandaag nog je gratis account aan. Meer informatie over STACK

door Procore Technologies

(2.381 beoordelingen)
Bekijk profiel
Procore Technologies, Inc. is 's werelds meest gebruikte constructiebeheersoftware, en helpt bedrijven de projectefficiëntie en aansprakelijkheid drastisch te verhogen door projectcommunicatie en -documentatie te stroomlijnen en te mobiliseren en uiteindelijk de winst te vergroten. Procore stelt bouwprofessionals in staat om samen te werken aan projecten vanaf elk met internet verbonden apparaat, waarbij ze toegang hebben tot alle projectdocumenten, contracten, RFI's, indieningen, planningen en tekeningen en meer. Krachtige, maar eenvoudig te gebruiken cloudgebaseerde software voor bouwprojectbeheer voor alle bouwprofessionals, tegen één vast tarief.
Sluit je aan bij meer dan 700.000 gebruikers en beheer je bouw- of renovatiebedrijf met de bekroonde bouwmanagementsoftware van Buildertrend. Online planning, bestellingen wijzigen, documentbeheer, foto's, klantenselecties, garantie, inkooporders, begroting, leadbeheer en meer. Cloudgebaseerd: gebruikers kunnen inloggen vanaf pc's, laptops, iPads en telefoons. Automatische meldingen helpen bouwers hun activiteiten in realtime te beheren, waardoor hun onderaannemers, leveranciers en klanten een betere ervaring ondervinden. Cloudgebaseerde tool voor projectmanagement met functies zoals planning, begroting, bieding, kostenberekening, selecties en nog veel meer.
Bouw je meer dan $ 1 miljoen aan projecten per jaar? CoConstruct is de hoogst gewaardeerde aangepaste software voor bouwers en verbouwers. De enige alles-in-één tool met inschatting op basis van eenmalige invoer, waarmee je je gegevens maar één keer hoeft in te voeren en die informatie kunt gebruiken voor de schatting, specificaties, selecties, biedingen, voorstellen, wijzigingsorders en budgetten, inclusief van en naar QuickBooks. Dat is in aanvulling op de planning en prijswinnende communicatie van de software. Meer dan alleen software voor schattingen: software voor bouwbeheer verwerkt planningen, wijzigingsorders, selecties en schattingen en meer.
Ontdek hoe meer dan 500.000 professionals in 75 landen sneller en nauwkeuriger schattingen maken met UDA ConstructionSuite. ConstructionSuite is ontworpen voor algemene aannemers, woningbouwers en onderaannemers, beheert meer dan $ 65 miljard aan projecten en beschikt over echte schattingen met sectorspecifieke tools zoals RSMeans-kostengegevens, AIA-betalingstoepassingen, schattingssjablonen, daadwerkelijke twee-directionele QuickBooks-integratie, beheer van Change Order en integratie met toonaangevende CAD-programma's. Begin vandaag nog. Tools voor schatting, projectmanagement en productiviteit voor bouwprojecten.
De calculatorsoftware HeavyBid, gebruikt door meer dan 50.000 calculators en 48 van de ENR Top 50 aannemers van zware civiele projecten, bereidt snel en nauwkeurig een gedetailleerde kostenraming voor op basis van eerder werk en zet deze raming vervolgens eenvoudig om in een bod. Vergelijk daarnaast offertes van onderaannemers en leveranciers en voer analyses uit van eigen prestaties versus die van onderaannemers. Voor infrastructuuraannemers die op projecten bieden van $ 1000 tot meer dan $ 1 miljard.
Eenvoudige software voor digitaal planbeheer en kostenraming voor de bouwsector. Meet meters, hoogte en hoeken in seconden door simpelweg te richten en klikken, en gebruik onderdelen en assemblages via slepen en neerzetten om snel materiaal- en arbeidskosten te berekenen. Bied sneller op projecten dan ooit tevoren met deze ramingssoftware. Vind oppervlaktes en wandlengtetotalen en tel items door er simpelweg op te klikken. Software voor digitaal planbeheer en kostenraming voor de bouwsector.
Cloudgebaseerd projectmanagementplatform dat bouwbedrijven helpt bij het bijhouden van kosten, contractbeheer en orderbeheer. Cloudgebaseerd projectmanagementplatform dat bouwbedrijven helpt bij het bijhouden van kosten, contractbeheer en orderbeheer.

door Estimating Edge

(290 beoordelingen)
Bekijk profiel
The EDGE is ontworpen door ervaren professionals uit de sector en is de meest effectieve oplossing voor kostenramingen en schattingen in de bouw. The EDGE is niet alleen aangepast aan je vakgebied, maar ook aan je bedrijf, zodat je kostenraming uitgaat van de exacte materialen en fabrikanten die je bedrijf gebruikt. The EDGE staat je bij met training voor het bouwen van de databases die je nodig hebt en een uitstekende klantenservice. Blijf de concurrentie voor. Wil je niet liever met The EDGE bieden dan ertegen op te bieden? Het helpt gespecialiseerde schatters van onderaannemers om meer schattingen te genereren, met een grotere nauwkeurigheid.
RSMeans Data Online biedt betrouwbare bouwkostengegevens en de tools die nodig zijn om snel toegang te krijgen tot kosten op materiaal- of taakniveau. Gebruikers kunnen schattingen van vierkante voet, assemblage en eenheidsposten maken, en deze gemakkelijk delen vanuit de web-based software. Blijf op de hoogte van prijsveranderingen op het moment dat ze zich voordoen door waarschuwingen in te stellen voor veelgebruikte materialen en taken. Projectkosten tot 3 jaar in de toekomst met het toonaangevende voorspellende kostenmodel. RSMeans Data Online biedt cloudgebaseerde toegang tot de toonaangevende bouwkostendatabase van Noord-Amerika.

door RedTeam Software

(190 beoordelingen)
Bekijk profiel
RedTeam is een robuuste beheeroplossing voor commerciële bouwprojecten. De cloudtoepassing is ontwikkeld door aannemers om alles, van voorbereiding tot het afsluiten van projecten, effectief te beheren, en het legt verbinding tussen teamleden met behulp van elk willekeurig apparaat. Naast sterke veldrapportage biedt RedTeam oplossingen voor alle stappen van het projectmanagementproces, van het genereren van nieuwe contracten tot voorbereiding, aanbesteding, prestatiebeheer en financiële controles. Uitgebreide cloudgebaseerde oplossing voor projectmanagement, documentbeheer en financiën in de bouw.
JobProgress is een alles-in-één "Beheer je bedrijf"-app voor alle aannemers. JobProgress voorziet aannemers van een gebruiksvriendelijke app die ongeëvenaarde resultaten oplevert doordat je je bedrijf altijd en overal kunt controleren, organiseren en beheren. JobProgress is eenvoudig en krachtig, waardoor teamwork en workflow mogelijk zijn vanuit het oogpunt van de verbouwingsaannemer, zodat jij en je team de voortgang intuïtief kunnen volgen, bewaken en meten. Platform voor bedrijfsproductiviteit dat verbouwingsaannemers helpt bij het beheren van workflow, medewerkers, verkoop en veldactiviteiten.
B2W Estimate - Raming en offertes (zware/civiele constructieprojecten) B2W Estimate biedt gecentraliseerde, up-to-date kostengegevens en -structuren met gespecialiseerde functionaliteiten voor het maken van ramingen en offertes op zware civiele constructieproducten. Met de intuïtieve, gebruiksvriendelijke oplossing kunnen aannemers de nauwkeurigheid en snelheid maximaliseren, meer aandacht besteden aan de strategie en meer offertes winnen tegen betere marges. Win meer offertes tegen betere marges door te ramingen te maken met optimale snelheid, nauwkeurigheid en strategisch inzicht.

door Construction Computer Software

(115 beoordelingen)
Bekijk profiel
Deze toonaangevende software voor schattingen en projectmanagement combineert op unieke en handige wijze in één enkele gebruikersinterface de krachtige functionaliteiten voor analytische schattingen, kritische padplanning, dynamische prognoses, modellering van de projectkasstroom, bronnenlijst, maandelijkse waarderingen en beheer van de verdiende waarde. De geavanceerde functionaliteiten van Candy omvatten beheer van onderaannemers, elektronische 3D- opstarthoeveelheid gekoppeld aan het bestek en naadloze integratie met BuildSmart-inkoop en -rekeningen. Software voor schattingen en projectmanagement, met functionaliteiten voor schatting, planning, prognoses, kasstroom, waarderingen en beheer van de verdiende waarde.
Eenvoudig te gebruiken opstart- en cloudgebaseerde schattingsapp voor onderaannemers. Dit eenvoudig te gebruiken product is betaalbaar en omvat opstarten, schattingen en offertes maken, allemaal in één geïntegreerd pakket. Geen hardware of software om te installeren en er is een gratis 14-daagse evaluatie (geen creditcard vereist). Eenvoudig te gebruiken opstart- en cloudgebaseerde schattingsapp voor onderaannemers.
Tradify is een alles-in-één beheer-app voor de bouw, speciaal ontworpen voor vakbedrijven met 1-20 werknemers. Het bevat alles wat een vakman nodig heeft om te bezuinigen op administratie. Offertes, facturen, urenstaten, buitendienstbeheer, inkooporders, planning en taakrapportage. Tradify verwerkt het allemaal met gemak. Meer dan 10.000 elektriciens, loodgieters, HVAC, bouwers en andere vakmannen van over de hele wereld gebruiken Tradify graag. Klanten kiezen voor Tradify omdat het gemakkelijk te gebruiken is. Tradify biedt beheersoftware voor de bouw, ontwikkeld voor vakbedrijven en dienstverleners. Offerte opstellen, inplannen, bijhouden en factureren, allemaal onderweg.
Het House Flipping Spreadsheet is een alles-in-één oplossing voor het analyseren van flipdeals, het schatten van reparaties, het beheren van projecten en het bijhouden van projectuitgaven. Het House Flipping Spreadsheet is compatibel met zowel Microsoft Excel als Google Sheets. Software voor huisflippen ontworpen voor huisflippers, renoveerders en groothandelaars.
De software voor kostenramingen en ontwerpramingen Pro (digitaal opstarten) van McCormick is de perfecte tool voor aannemers. Deze software heeft de mogelijkheid om de prijzen van belangrijke prijsbepalingsdiensten zoals Trade Service en NetPricer bij te werken, of de prijzen bij te werken op basis van je eigen individuele leveranciers. De database bevat ook biedingseenheden op basis van een landelijk gemiddelde, 2 arbeidseenheden voor wijzigingsorders en alle 3 de NECA-niveaus. Van pdf tot voorstel, alles binnen één programma. Sinds 1979 is de software voor elektrische kostenramingen en ontwerpramingen Pro (digitaal opstarten) van McCormick ideaal geschikt voor aannemers van elke omvang.
Bekijk profiel
Dankzij de inherente eenvoud verhoogt Active Takeoff meteen je productiviteit bij al je opstart- en calculatietaken. Zelfs als je nog nooit een computer hebt gebruikt! Stop met het urenlang handmatig meten van je papieren plannen en krijg nauwkeurigere resultaten in een fractie van de tijd die het voorheen in beslag nam. Geen incompatibele schalen. Ondersteunt zowel imperiale als metrische systemen. Al duizenden gebruikers gebruiken Active Takeoff, en ze zijn er dol op! Eenvoudige, betaalbare en krachtige opstart- en calculatiesoftware voor de bouwsector.
Bekijk profiel
Clear Estimates is een eenvoudig te gebruiken, woningrenovatie-begrotingsprogramma waarmee je snel de kosten van een project kunt bepalen, een onderdelendatabase kunt beheren en aanpassen, een klant- en projectbibliotheek kunt onderhouden, verschillende soorten rapportages en voorstellen kunt produceren, wijzigingsopdrachten kunt verwerken, kunt integreren met Quickbooks en toegang kunt krijgen tot actuele prijzen die specifiek zijn voor jouw regio. Prijsupdateservices aangeboden door RemodelMAX - kies uit 400 regio's in de VS. Online gebaseerde begrotingssoftware voor de renovatie van woningen. Genereer professionele begrotingen terwijl je een database met onderdelen/klanten beheert.
PASKR is een cloudgebaseerde bouwbeheeroplossing, ontworpen voor elk lid van je bouwteam om op projecten te bieden, ze te bouwen en te volgen. PASKR zorgt voor efficiëntie, zichtbaarheid en verantwoordingsplicht door backoffice- en veldactiviteiten te stroomlijnen. Gebruikers hebben toegang tot alle projectgerelateerde informatie via elk met het internet verbonden mobiel apparaat, tablet, laptop of desktop. Software voor bouwbeheer die je werkstroom standaardiseert, van bieden tot afsluiting.
Bekijk profiel
De betaalbare alles-in-één oplossing voor het beheer van bouwprojecten. 25+ modules. Maak snel en eenvoudig schattingen, planningen (met Gantt en CPM), dagelijkse logboeken, tijdkaarten (met GPS), boekhouding en meer. Onbeperkte projecten en gratis training en ondersteuning. Bespaar duizenden in vergelijking met andere systemen. Integreert met QuickBooks om dubbele invoer te voorkomen. Gebruik het op de telefoon, tablet en computer. Meer dan 25 modules tegen een zeer lage prijs. In 2019 uitgeroepen tot een top-app en een topproduct voor aannemers. De meest betaalbare alles-in-één oplossing voor projectmanagement. 25+ modules. Schatten, plannen, logboeken, tijdkaarten, accounting en meer
Alleen voor commerciële onderaannemers en woningverbouwers. Gebruik de krachtige budgetteringstools van Knowify om gedetailleerde uitsplitsingen van materialen/arbeid/onderaannemers te maken voor elke fase van de opdracht en zet je budgetten vervolgens in een mum van tijd om in een offerte. Volledig aanpasbare offertesjablonen. Synchroniseert met QuickBooks Online. Andere functies: Gedetailleerde kostprijsberekening, project- en contractbeheer, wijzigingsopdrachtbeheer, betalingsverwerking, RFI's, planning, urenregistratie, voortgangsfacturering, AIA-facturering en meer. Voor commerciële onderaannemers en woningverbouwers die productiever willen ondernemen. Alles-in-één oplossing met realtime inzichten.
Trimble Accubid Anywhere is the first of its kind, a fully hosted, hassle-free IT experience. Connect from anywhere at any time, allowing you to focus on what you do best, win work! Accubid Anywhere offers robust estimating features such as true multiuser and multi-branch support, allowing seamless collaboration between departments both simultaneously and without restrictions. Finally, fully integrated pricing technology gives you the tools to ensure up-to-date pricing for all your projects. Trimble Accubid Anywhere is an easy to manage Estimating, Change Management, and Pricing solution hosted in the cloud.

door ECi Software Solutions

(38 beoordelingen)
Bekijk profiel
MarkSystemsTM is a leading provider of simple, visual, social, and mobile home builder software solutions, offering best practices based on NAHB recommendations and real-world applications. MarkSystems is the home building industry's only single-database, ERP information management application, and one of the most widely used, industry-specific software products available for home builders. Single-database enterprise software that supports every home building activity from, pre-sales to warranty service. View a demo today!

door AEC Solutions

(37 beoordelingen)
Bekijk profiel
The Builterra construction contract administration platform standardizes, streamlines and connects the entire contract administration workflow including design quantity take-offs, cost estimating, bid preparation, bid analysis, bid processing, field inspection reporting and progress payment certification. Designed for infrastructure project owners and the civil engineering consultants who work for them, Builterra has processed over $1B in progress payment certificates since its launch in 2016. The Builterra construction contract administration platform connects key workflows to boost productivity, transparency and profit.

door ConstructConnect

(33 beoordelingen)
Bekijk profiel
Producing accurate estimates and effectively managing your projects is critical to your company's success. QuoteSoft estimating software allows you to bid more jobs and better manage the projects you acquire. We designed Quotesoft REP, QuoteSoft Pipe, and QuoteSoft Duct to help you meet these challenges and make your business more profitable. Finally, a custom tailored, knowledge-based, intuitive, PDF and paper estimating tool that optimizes your bidsand improve estimating performance. QuoteSoft is a custom tailored, knowledge-based, intuitive, PDF and paper estimating tool for Duct work, Piping or Plumbing.
Imagine real-time, 24/7 access to your client relationships, cost estimates, digital takeoffs, estimate reporting, and much more. Our single cloud construction takeoff software allows you to estimate with confidence - so you spend less time in Excel and more time on profit-driving initiatives. Save Time & Win More Bids with ProEst Construction Estimating Software
Estimate Rocket streamlines your service contracting business from Lead to Paid. Scheduling appointments for estimates and work, follow up with clients and employees throughout the project, create invoices and automatically follow up until paid and then get referrals. Search on anything from your phone or your office. All project documents in one place for instant reference. Know your lead sources, closing ratios, estimator and field crew performance and more. Get started today! Manage clients & jobs, create estimates & invoices, schedule appointments, accept payments, and more.

door Easy Price Pro

(28 beoordelingen)
Bekijk profiel
Modular construction estimating software system for the professional general builders. Modular construction estimating software system for the professional general builders.
CostX estimating software allows quick and accurate measurement from scanned, PDF and CAD drawings, as well as generation of automatic BIM quantities from 3D/BIM models. Use live-linked hierarchical workbooks to create an estimating build up with links to user-defined rate libraries. You can also create customised reports. The faster, smarter and more accurate way to takeoff and estimate is here- join the estimating revolution today! World-leading 3D/BIM & 2D takeoff with inter-linked workbooks & a customisable report writer- the complete estimating solution.

door Advanced Electrical Technologies

(25 beoordelingen)
Bekijk profiel
TurboBid is an electrical and plumbing estimating software program for all types of work such as new residential construction, commercial, industrial, multi-family, remodeling, service work, flat rate, etc. Labor hours are quickly adjusted to reflect the type of work. TurboBid includes tens of thousands of items and pre-built assemblies, including material prices and labor units. Generates professional bid packages as well as flat rate price books for service work. Mike Holt Approved. TurboBid is an electrical and plumbing estimating software program for new residential, commercial, remodeling, service work, etc.
EXCLUSIVELY FOR Estimating Software for HVAC Commercial Mechanical Sheet Metal, Piping and Plumbing Contractors with Screen Takeoff. Helps you win estimating projects while reducing estimating time by 50% or more. Designed for all aspects of commercial and industrial estimating for projects from 50k to several million with accurate labor and material pricing that is user adjustable. 30 day trial available after free web demo includes training and set-up. Estimating Software for HVAC Commercial Mechanical Sheet Metal, Piping and Plumbing Contractors that helps you win estimating projects.
On-premise & cloud solution that manages operations related to construction like estimating, order processing, scheduling, and more. On-premise & cloud solution that manages operations related to construction like estimating, order processing, scheduling, and more.
Methvin is a project management and estimation application designed for the construction industry. It will make your life considerably easier; estimating projects, publishing tenders and producing comparisons, and helping to find potential business opportunities. Good software supports your workflow, great software improves it. User friendly estimating software product used for estimating large construction projects.

door ConEst Software Systems

(18 beoordelingen)
Bekijk profiel
IntelliBid is electrical estimating software designed to help contractors produce estimates faster with the detail and accuracy you need to meet the demands of price breakouts, alternate prices and accountability to project management. This estimating software is available in four editions: IntelliBid, IntelliBid Plus, IntelliBid Pro and Design Build. The electrical estimator's software choice for accurate and consistent estimates, every time.

door Smart Construction Software

(17 beoordelingen)
Bekijk profiel
Smart Contractor - For small to mid size general and sub contractors; commercial and residential. - Estimates, schedules, proposals and contracts, vendor/sub quote requests, purchase orders, work orders, invoices, AIA draw requests, cost accounting, document management. - Integrated with QuickBooks. - Customer internet access to job information. - Complete integrated construction project management and accounting for one low price. Complete construction project management, accounting and job costing software for one low price.
Web-based estimating software for contractors. Starts your free 30-Day trial today! Web-based estimating software for contractors. Starts your free 30-Day trial today!
Estimator360 is Cloud-Based Construction Estimating & Management Software for Builders. Every Subscription Includes: Unlimited Estimates Unlimited Projects Quick Start Project Templates Patent-Pending Estimating Technology Experience the most advanced Estimating Software for Builders. With Estimator360's patent-pending Instant Assemblies, Intelligent Ratios, and Build Options, creating projects and estimates is fast and easy. Your Success is Our Priority. Estimator360 is Cloud-Based Construction Estimating & Management Software for Residential Construction, New Builds, Remodeling, Repair.

door Sigma Estimates

(15 beoordelingen)
Bekijk profiel
Sigma is an advanced, and easy-to-use tool for construction cost estimating. Plus, enhance your estimating workflow by combining Sigma with PlanSwift, Revit and BIM 360, RS Means or any of our ready-to-go integrations. Easy as a spreadsheet - powerful as a Peterbilt! Complete estimates twice as fast. Free support by skilled estimators.
CostOS is a modern, innovative cost estimating solution that can be used to estimate the cost of a project at various stages (from Concept to the Tender Phase). It can be used by Contractors, Subcontractors, Consultants, Project Owners, or Investors and Designers. CostOS is easy to learn, can do 2D (PDF, CAD) , BIM and GIS takeoffs and can be applied on a wide range of projects from small contracts to megaprojects, in various sectors such as Construction, Oil and Gas, EPC, Mining, etc Powerful Estimating and Takeoff Software, with all the functionality you will ever need to rapidly price your projects.

door Corecon Technologies

(14 beoordelingen)
Bekijk profiel
Corecon's estimating solution is a robust tool to help you win more bids. Track job opportunities using Leads and document the status using stages (eg. bidding, bid submitted, award). Distribute drawings and specs to vendors using the ITB feature. Quickly build Estimates for Leads and Projects. Estimates can have up to a 4-tier work breakdown structure with markups at each level. Plus, RFP Packages are fully integrated with Estimates and can be used to request and analyze vendor pricing. Corecon's cloud based estimating solution is a robust tool to track job opportunities and to automate the entire estimating process.

door Contractors Software Group

(14 beoordelingen)
Bekijk profiel
TakeOff Plus is a powerful, flexible and easy to use estimating, proposal writing and project management system. You can setup predefined bid sheet templates/checklists for different types of projects. It creates proposals/specifications for the customer to sign. It automatically creates RFQ's, PO's, SC agreements and WO's from the estimate in seconds. It will also estimate, track and print customer change orders. Integrates with Digital Takeoff Software and CAD programs. Plus much more! A fully integrated estimating, proposal writing and project management software application with integration to CAD.
Construction estimating platform with 2D and 3D takeoff, integration with Autodesk's BIM 360, integration with Procore, fully customizable filtering, data shaping and analysis, and unlimited sort capabilities. Estimator reduces the amount of tech needed to get the job done, provide data clarity, quickly updates and filters, and reduces headaches. Modern estimating software for the innovative preconstruction professional. Reduces the number of tools needed to get the job done.
Bekijk profiel
Measure Square is transforming the way flooring companies do business, with thousands of customers like Daltile and Sherwin Williams. Our software enables organizations of every size to easily measure (with laser meters) and design floor plans. There is also the ability to create professional estimates, even getting signatures on the spot. The bottom line is that Measure Square greatly improves close rates and profitability. Measure Square is transforming the way flooring companies do business, with thousands of customers like Daltile and Sherwin Williams.
Houzz Pro provides tools custom-built for your business. We know how you work. So we designed software and services to help industry professionals from designers to contractors manage and grow their businesses with ease. Our innovative, easy-to-use tools live in just one platform, saving you time and streamlining your work. Make admin tasks more efficient, get paid faster, and collaborate more seamlessly. Houzz Pro is the all-in-one marketing and management solution built exclusively for home remodeling and design professionals.
Roof modelling and estimating software that allows you to automate creation of quotation, order forms, material lists, and more. Roof modelling and estimating software that allows you to automate creation of quotation, order forms, material lists, and more.
Ideal for civil, heavy/highway, utility, grading, excavating, paving, and pipeline contractors, this comprehensive yet user-friendly program flows like an estimator thinks. Advanced features include Item Masters for saving entire bid items for easy reuse, importing of DOT job bid items, the Trench Profiler for quick and accurate underground utility material takeoffs, and Material/Subcontractor Comparison sheets for quick and effortless importing and analysis of vendor pricing. Estimating and job costing software designed for civil construction: heavy, highway, utility, infrastructure, paving, and grading
Create accurate and professional quotes quickly. Turn estimates into professional quotes incorporating your branding with just the click of a button. Impress your customers with detailed specifications, images and clear breakdowns of any PC/PS items Buildxact is a simple, online estimating and job management tool for builders & trades that allows you to estimate quickly & easily.
Nexvia is a cloud-based project management system designed by industry leaders in construction, interiors, and manufacturing. The software includes tools for estimating and tendering, project management, customer relationship management, financial forecasting and more. Nexvia ensures that every piece of critical information is tracked, stored and easily accessible to you and your team. Control multiple projects and collaborate with visibility across all projects. Cloud-based project management technology that allows you to link all parts of your business together in one centralised location.

door On Center Software

(10 beoordelingen)
Bekijk profiel
On Center Software's Quick Bid (QB) solution enables estimators to be more thorough and productive by automating manually performed processes. Bids can be adjusted easily and quickly, allowing last-minute addendum changes to be recalculated. With QB, quickly generate new estimates to increase the chances to win more bids and add on to profits. On Center Software's Quick Bid enables contractors to easily, accurately, & consistently increase project win rates and profits.

door Benchmark Estimating Software

(10 beoordelingen)
Bekijk profiel
Your complete front-end business solution including estimating, quoting, marketing, progress claims (valuations), variations, project reporting and job costing. Designed to suit varying requirements, specifications and operating environments across a wide spectrum of industries in both the public and private sectors. Delivering for Asphalt, Civil Contractors, Landscaping, Local Government, Rail, Road Authorities, Telecommunications and many more clients across the globe. Business solution including estimating, quoting, marketing, progress claims (valuations), variations, project reporting, job costing.

door Buildsoft

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cubit is the only solution in the market allowing you to takeoff quantities from plans directly into your estimate. Its natural, organic and all done on the same screen. By investing in Cubit, you and your business will begin to reap the benefits straight away: Estimate up to twelve times faster than traditional methods Fast and accurate quantity takeoff Simplified processes and procedures, creating operating efficiencies Strong return on investment Guaranteed after-sales service Cubit is the only solution in the market allowing you to takeoff quantities from plans directly into your estimate.
KEY2ACT provides field service and construction management solutions. We empower specialty trades businesses to deliver proactive service, increase profitability, optimize operational efficiencies and drive higher customer retention. We believe organizations that embrace the power of technology and use it to their advantage in their day-to-day operations will outpace their competition. Our field service solutions include work order and contract management, quoting and a mobile application for fi KEY2ACT provides field service and construction management solutions.
An app for the iPhone, iPad, and Mac that helps contractors quickly create on-site estimates. An app for the iPhone, iPad, and Mac that helps contractors quickly create on-site estimates.

door Total Project Logistics

(8 beoordelingen)
Bekijk profiel
TPL Estimate is a powerful, yet easy to use, high performance estimation software that will save you time, minimize your risks and increase profits. The software allows construction firms of any size to estimate with greater accuracy and control in less time. It provides the ability to review estimates quickly and efficiently. It offers companies the ability to close and win more bids with greater profitability. Construction estimation solution that helps businesses calculate quantities, estimate costs, customize budgets and manage cash flow.
Confidently create detailed construction estimates including assemblies, crews and production rates.Standardize estimating processes using templates, rate libraries, norms and third-party cost databases.Easily create project-specific views of the estimate with unlimited WBS structures and user-defined roll-ups.Link estimates with schedules in leading scheduling or enterprise resource planning solutions for bidirectional cost-schedule integration.Dynamically integrated with takeoff and accounting Streamlines your ability to develop accurate, standardized estimates by integrating with takeoff, scheduling and accounting systems.

door Hard Hat Industry Solutions

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
This full featured web-based software integrates estimating, purchasing, billing, project management and more. This full featured web-based software integrates estimating, purchasing, billing, project management and more.

door JetStream Technologies

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
JetStream is web-based construction project management software made with small businesses in mind. JetStream is web-based construction project management software made with small businesses in mind.
Bekijk profiel
Bid More! Win More! Earn More! Square Takeoff is the industry-leading Online Takeoff and Estimating Solution. Square Takeoff is designed to allow you to complete a residential or commercial takeoff and estimate for any profession, on any desktop or mobile device. Just upload your digital blueprints and in no time you will be completing your estimate. Log in from anywhere to view the job, share the job, or make changes while in the field. Find out how Square Takeoff can save you time and money. Bid More, Win More, Earn More with the Industry Leading Online Takeoff and Estimating Solution.

door COBRA Contractors Software

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
Integrated, modularized, Estimating, Job Cost and WIP with Change Orders for complete Job Management, Contracting business Accounting, Purchasing for complete Material Management, Inventory Control, AIA Job Manager, Payroll (specializing in Union Payroll and Certified Payroll), Tool and Equipment Tracking, Scheduling & Dispatch with wireless Work Orders and Mobile computing software solutions. Integrated, modularized construction software that helps contractors manage estimating, job costs, change orders, inventory & more.
Bekijk profiel
A reinvention of how construction is bought, sold and managed. An e-commerce buying experience that allows the consumer to select their finishes, upgrade, downgrade, and build their own renovation or new-build with real-time price changes -- with no additional effort from the contractor. Unique software that allows built-in financing and transparent ultra-low fee payments that automate workflow, facilitate trust and reduce cost and risk for general contractors, subcontractors and the consumer. Amazon-like buying experience for construction.
Bekijk profiel
Eos Advisor is a web-based budget estimating solution built for the pre-construction and design-build markets. It supports the development of conceptual or feasibility estimates by using historical data from estimates and actual costs. Compares in-process preconstruction estimates with historical estimates and completed actual-cost projects to determine risks.

door House Builder XL

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
The fastest, most accurate estimating software for UK building firms. Save time and produce professional business-winning quotes. Seriously simple. 100% accurate estimates in minutes. Win up to 230% more jobs! Linked to live prices from UK builders merchants. Combine with PlansXpress for 2D take-offs. Construction estimating software for builders & contractors. Price jobs in minutes. Professional quotes. Live material prices.
Bekijk profiel
Assemble Systems | An Autodesk company provides a SaaS solution that enables construction professionals to condition, query and connect BIM data to key workflows including design reviews, takeoffs, estimating, change management, value engineering and schedule management. By extracting an entire model inventory in minutes, we provide project teams with quick access to comprehensive model inventories that offer greater efficiencies to their work. Assemble connects BIM data to key workflows including design reviews, takeoffs, estimating, change management, value engineering & more

door Bluebook International

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
The Bluebook PRO Estimator enables contracting companies of all sizes to create accurate and professional looking estimates. Whether you have 1 or 100 employees, quickly search from thousands of line items leveraging our 50+ years of labor, material and equipment costs all priced to the ZIP code. Easily create professional branded estimates, work orders and invoices at an affordable price. Easily create professional estimates by leveraging our 50+ years of labor, material and equipment costs all priced to the ZIP code.

door Jobba Trade Technologies

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
FCS provides software for the roofing industry, giving residential and commercial contractors the tools they need for sales, service and operations. All-in-one software solution for the roofing industry.
A all in one tool for the Mechanical Service Industry, Customer Management, Mobile Surveying, Estimating, Proposal Generation and Sales Reporting. Reduce administrative time across sales processes. Complete building surveys on tablets & phones, instantly uploading equipment info and photos. Surveys flow seamlessly into custom agreement and project ESTIMATING TOOL for accurate data each and every time, leading to custom proposals. Survey in the Morning, Send Proposals in the Afternoon! Sales tool designed for the mechanical service industry with mobile SURVEYING, ESTIMATING, PROPOSAL GENERATION and SALES REPORTING.
Our e4Clicks Project Estimator is an industry-leading software solution that is "by estimators for estimators." It offers integrated cost estimating, project management, contract management, document management and visual estimating in a single program. This Construction Cost Estimating Software is powered by RSMeans data from Gordian. The e4clicks Project Estimator offers an integrated solution for cost estimating, project management and contract management.
The JobFLEX invoice and estimating app empowers you to create professional, customized invoices and quotes quickly in the field, all without a wifi connection. JobFLEX empowers contractors and small business to simplify their paperwork and get paid faster! Create estimates and invoices in minutes with reusable item and material lists and include notes, terms and conditions and more. Follow up on your open quotes and invoices while in the office or in the field and make more money! The JobFLEX invoice and estimating app allows you to create invoices and estimates in the field or from anywhere in minutes!
CostMiner is a simple-to-use yet powerful construction estimating software that runs in the Cloud and can be accessed form anywhere as long as there is an Internet connection. With its on-screen takeoff, customisable job and report templates, simple and composite user-defined rates and clever estimating engine, it takes a few clicks on a PDF or CAD drawing to complete in a short time an estimate for a typical construction project and generate a proposal for the client. A cloud-based construction estimating software with onscreen takeoff, built-in reporting and progress claims for Windows and Mac users.

door Simultaneous Solutions

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Simsol Software provides software solutions to create construction estimates and claims documentation for the property insurance and construction industry. It was one of the original pioneers of computer estimating for property adjusters and was the first software vendor to automate all of the most frequently used functions of the professional property adjuster into a single software application. Simsol Software provides software solutions to create construction estimates and claims documentation for the property insurance and co
STR Vision CPM (bouwprojectmanagement) is krachtige en flexibele software die is ontworpen en ontwikkeld door AEC-specialisten. STR Vision CPM biedt professionals en bedrijven de mogelijkheid om biedingen, planning en uitvoering te beheren met specifieke functionaliteiten zoals kostenraming, hoeveelheid bij opstarten, projectplanning en kostenbeheersing; Ontdek hoe je efficiënt prijslijsten, materialen, vrachtwagens, apparatuur en mensen kunt beheren op locatie met de geavanceerde BIM-functies voor 4D en 5D (planning en controle). STR Vision CPM (bouwprojectmanagement) schatting | schema en planning | project- en kostenbeheersing | BIM 4D en 5D | IFC
Web-based software that helps contractors manage their business. Provides document customization and free contractor website. Web-based software that helps contractors manage their business. Provides document customization and free contractor website.
CompuTool Corporation is the pre-eminent technology leader in the development of business management systems for the home remodeling industry. With over 15 years of experience working exclusively with remodelers that want to improve operating efficiencies and increase profitability. CompuTool has been chosen as the exclusive business management system for several world class Groups, Dealer Networks, and franchises. Remodeling software that automates Sales, Estimating, Production and Scheduling.
2009 Craftsman Site License lets you download all 11 of Craftsman's construction estimating databases on to two computers. Back up disk is only $10 extra. Databases for new construction, remodeling, concrete & masonry, earthwork & heavy equipment, electrical, framing & finish carpentry, home improvement, painting, plumbing & HVAC, renovation and insurance repair, repair and remodeling, and heavy construction. Includes complete estimating program that exports to Excel or QuickBooks Pro. Comes with a complete estimating program that installs to most Windows-based computers. Download 11 of our databases for only $64.99.
Bekijk profiel
RanFab is a browser-based software solution aimed at the fabrication, general engineering and profile cutting industries. RanFab is a complete ERP solution handling all aspects of a fabrication job shop from quote inquiries to delivery and everything in between. A large number of calculators and industry-specific integrations are on offer including major accounting systems, nesting software and other services such as Office, Zoho, DropBox etc. RanFab is a browser-based software solution aimed at the fabrication, general engineering and profile cutting industries
Estimating software for building industry professionals with estimating, ordering and accounting databuild will help you work smarter. Estimating software for building industry professionals with estimating, ordering and accounting databuild will help you work smarter.

door GALA construction software

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Construction software for calculation, planning, expenditure control, and accounting of derivative works. Construction software for calculation, planning, expenditure control, and accounting of derivative works.

door My Project Estimator

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Excel-based building estimating software program that enables you to design estimates, quotes, and material lists. Excel-based building estimating software program that enables you to design estimates, quotes, and material lists.

door Turtle Creek Software

(1 review)
Bekijk profiel
Goldenseal is integrated accounting software, estimating software and project management software for Macintosh and Windows computers. Goldenseal is used by remodelers, construction contractors, architects, property owners, retailers, service businesses, professionals, small manufacturers and anyone who needs to control expenses, give estimates, keep inventory, manage projects or properties, or keep track of customers. Integrated software for construction estimating, job costs, project management and contract writing.

door BuildStar Technologies

(1 review)
Bekijk profiel
Online, integrated application for estimating, bidding, scheduling, budget tracking, etc. Online, integrated application for estimating, bidding, scheduling, budget tracking, etc.
Offers general contractors, subcontractors, and specialty trades an easy set of accounting and time-saving tools to meet the demands of today's contracting businesses. Offers general contractors, subcontractors, and specialty trades an easy set of accounting and time-saving tools.

door ACCA Software

(1 review)
Bekijk profiel
ACCA software revolutionizes the world of professional software solutions for architecture, engineering and the building industry with the new Free UPP system. A new product and distribution concept that changes everything that professionals know about technical software solutions. Free UPP comes from the awareness that a less expensive software must be necessarily easier to use and to learn. Free UPP: BIM, Estimating and Quantity take off software

door Real Pro-Jections

(1 review)
Bekijk profiel
Land development and home building financial analysis software that allows you to plan building homes based on regulations, establish a budget, and create a building plan enforced with performance evaluations. Plan building homes based on regulations,establish a budget, and create a building plan enforced with performance evaluations.

door Causeway Technologies

(1 review)
Bekijk profiel
Functionality includes taking electronic measurements from drawings/3D models, surfacing & blacktopping, and MAC reporting. Functionality includes taking electronic measurements from drawings/3D models, surfacing & blacktopping, and MAC reporting.
Construction estimation tool that helps contractors and estimators with a starter library, import/export data, templates and more. Construction estimation tool that helps contractors and estimators with a starter library, import/export data, templates and more.

door Plexxis Software

(1 review)
Bekijk profiel
Drywall estimation software and wall and ceiling estimating software integrated with drywall digital take off, construction management software, project management, job costing, construction accounting, and mobile apps. The estimating software and construction management software also comes with a complete wall and ceiling database. Drywall estimation software and wall and ceiling estimating software database that can be unified with construction accounting.

door The Building Software Company

(1 review)
Bekijk profiel
A building estimating program with integrated procedures & formulas, featuring calculation, prices, quotes, orders and back costing. A building estimating program with integrated procedures & formulas, featuring calculation, prices, quotes, orders and back costing.
Construction Field android application with features such as estimating, reporting, and project management. Construction Field android application with features such as estimating, reporting, and project management.

door TopBuilder Solutions

(1 review)
Bekijk profiel
TopBuilder gives contractors and home builders the ability to easily manage, organize, and automate their interactions with leads, customers, and contacts. Youll experience better team communication, see more projects won, and have extra time to focus on your priorities. With our new mobile functionality, you get all this functionality anywhere at any time. TopBuilder provides effective, yet easy-to-use sales and marketing tools for contractors and home builders.

door Bizprac Software

(1 review)
Bekijk profiel
Bizprac is fully integrated. It was created to take care of the critical core of your construction business and run it with ease. Estimating, Accounting, Ordering, Retentions, Job Costing, Payroll, Dashboard, Equipment tracking, drill down reporting and so much more there isn't room to list it all here! 25 years continuous development and redesign, Bizprac is built to make your complex tasks simple and transparent. You can track costs and overruns in REAL time at any stage of the project. Fully integrated, Estimating, Job Costing, Accounting, & Payroll software specifically designed for the construction industry
Estimate with exceptional detailed cost & project accuracy. Powerful, flexible & reliable features.Create customizable templates, automation, transparent reporting, dependable formulas.24/7 support.Flexible cost & margin control features. Control building up of costs, costs versus budget, recovering margins & submission prices.Matrices, cashflow predictions, cost codes, option comparisons, cost analysis & takeoffs.Import & export. FREE TRIAL includes TRAINING & SUPPORT.30+ years industry leader. Get reliable, flexible control of accurate estimates with exceptional features & 24/7 support from the industry leader for 30+ years.

door SEC Solutions

(1 review)
Bekijk profiel
Electrical and Mechanical Estimating software for UK contractors that link to the SEC contract costing, purchase order, stock control, planned maintenance and mobile solutions. Electrical and Mechanical Estimating Software for UK Contractors that consists of Contractor specific modules with live product prices.

door 123itworks

(1 review)
Bekijk profiel
EstiMATEit is the easiest construction estimating software solution for you. It allows you to create estimates using your knowledge and experience. You can set up your rates and prices to create fast and 100% accurate estimates quick and easily. Easy online construction estimating software solution that is simple to use & good value for money. Use on many devices. Simple to use.

door Malleo

(1 review)
Bekijk profiel
Software for production home builders. From land acquisition, estimating, PO system, vendor, builder, warranty, and more. Software for production home builders. From land acquisition, estimating, PO system, vendor, builder, warranty, and more.

door Chalkstring

(1 review)
Bekijk profiel
Chalkstring empowers construction contractors to improve control of their projects & costs. Chalkstring covers: Estimating | Value engineering | Procurement | Subcontractor labour | Progress, valuations & applications for payment | Variations / Change Orders | Real-time job cost reporting Empowering construction contractors to improve control of their projects & costs.

door The Construction Link

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Complete estimating and bidding package for DOT jobs as well as private work. Complete estimating and bidding package for DOT jobs as well as private work.

door CSC Software

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Constuction Estimating Software for general contractors, home builders, remodeling contractors, etc. Constuction Estimating Software for general contractors, home builders, remodeling contractors, etc.

door RoofGenius

(0 beoordelingen)
Bekijk profiel
Calculate bundles of ridge, rolls of starter, sheets of valley metal & plywood, pieces of metal nosing, total squares, etc. Calculate bundles of ridge, rolls of starter, sheets of valley metal & plywood, pieces of metal nosing, total squares, etc.