186 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Petal Scheduling is dé oplossing voor plannings- en -beheeroplossingen voor artsen in Canada. Planning wordt geautomatiseerd met behulp van algoritmen en een stapsgewijze procedure. Planningen worden actueel gehouden en zijn vanaf elk apparaat toegankelijk. Meldingen worden automatisch verzonden naar getroffen gebruikers wanneer wijzigingen worden aangebracht. De planning wordt direct gedeeld, is toegankelijk vanaf elk apparaat en wordt in realtime bijgewerkt wanneer diensten worden gewisseld. Petal Scheduling wordt gebruikt door 35.000 Canadese artsen. Meer informatie over Petal Scheduling (PetalMD) Petal Scheduling lost de complexiteit van artsenplanning op met een geautomatiseerd en flexibel script dat de planner tijd bespaart. Meer informatie over Petal Scheduling (PetalMD)
Momentum is een planningsysteem dat is ontworpen om personeel, artsen en andere teamleden goed in te plannen en in realtime uitvoerbare personeelsrapporten te maken. Momentum werkt met elke specialiteit en maakt het mogelijk om complexe roosters binnen enkele minuten in plaats van enkele dagen te maken. De rapportagefunctie van Momentum zorgt ervoor dat planningen op een eerlijke manier worden gecreëerd en omvat gedetailleerde rapportage die in realtime met belanghebbenden op alle niveaus kan worden gedeeld. Bovendien heeft het personeel toegang tot hun roosters met de inbegrepen mobiele Momentum-app. Meer informatie over Momentum Staff Scheduling Vereenvoudigde personeelsplanning voor zorginstanties met realtime personeelsrapporten, een mobiele app en ongeëvenaarde ondersteuning en training. Meer informatie over Momentum Staff Scheduling
Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor medische planning, zonder te hoeven programmeren. Het alles-in-één platform is door Forrester Research benoemd als Leider en biedt alles wat je nodig hebt om bedrijfsactiviteiten en workflows digitaal te transformeren. Het omvat een geïntegreerde clouddatabase, een bouwer voor visuele applicaties, professionele beveiliging, naleving van regelgeving en een schaalbare wereldwijde infrastructuur. Ontdek waarom Caspio wereldwijd door meer dan 12.000 bedrijven wordt vertrouwd. Probeer het GRATIS uit. Meer informatie over Caspio Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor medische planning, zonder te hoeven programmeren. Meer informatie over Caspio
SimplyBook.me biedt uitgebreide software voor medische afspraken dat je bedrijf een professionele uitstraling geeft en een uitkomst biedt voor al je online behoeften. Je krijgt een volledig functionele website waarop je je medische kliniek kunt presenteren, afspraken kunt aannemen, herinneringen kunt sturen en producten en service-uitbreidingen kunt verkopen. Deze oplossing geeft je de mogelijkheid om je klanten vragen te stellen tijdens het reserveren, biedt SOAP en voldoet aan de eisen van HIPAA. Ga naar SimplyBook.me om te zien hoe deze oplossing is toegespitst op de medische sector! Meer informatie over SimplyBook.me Medische afspraaksoftware met herinneringen voor alle medische klinieken! Laat klanten zelf online afspraken maken – Gratis versie beschikbaar. Meer informatie over SimplyBook.me
BookSteam is cloudgebaseerde medische planningssoftware gericht op kleine en grote bedrijven wereldwijd. BookSteam biedt een breed scala aan flexibele tools voor agendabeheer waarmee je het proces van afsprakenplanning voor jou en je klanten kunt automatiseren. Zorg dat je de concurrentie voor blijft en gebruik BookSteam om je bedrijf te promoten en te laten groeien! Meer informatie over BookSteam Online medische planning gemakkelijk gemaakt! Meer informatie over BookSteam
Platform voor intelligente medische planning met gps en vertaling van berichten (>100 talen). Geen contract (stop op elk gewenst moment). Start vanaf $ 5/licentie/maand. De platformonafhankelijke apps kunnen worden gebruikt op een laptop, tablet of mobiel en kunnen worden geschaald van 1 naar 10.000 werknemers. Deel statussen, documenten en foto's in realtime, wereldwijd. Twijfel je wie de beste medewerker is voor een klus? Vraag het aan je "digitale Sherpa": die weet het op basis van jouw aangepaste criteria. Je krijgt zelfs een eigen aangepaste marktplaats, zoals Uber, maar dan op maat gemaakt voor jou. Meer informatie over Ai Field Management Zorg dat je actief weet wie, wat, wanneer, waarom, waar (gps) en hoeveel ($). Start vanaf $ 5/licentie/mnd of onbeperkte basistoegang voor slechts $ 199/mnd. Meer informatie over Ai Field Management
SimplePractice is een hoog-beoordeeld platform voor praktijkbeheer voor eigenaren van kleine bedrijven in de gezondheid en wellnessbranch. SimplePractice staat bekend om zijn heldere interface en bevat een toonaangevende functieset met een volledig papierloos intakeproces, aangepaste notities en formulieren, gratis afspraakherinneringen (sms, e-mail en spraak), een mobiele app, e-claims indienen, een aantrekkelijk klantenportaal, facturering en de nieuwste functie: Telehealth! Bekijk je klanten via HIPAA-conforme video - altijd en overal. Stap vandaag nog over op SimplePractice en sluit je aan bij meer dan 40.000 klanten met bloeiende gezondheids- en wellnessbedrijven.
When I Work is nu voor altijd gratis en is de gemakkelijkste manier voor medische kantoren om hun uurloonmedewerkers in te plannen en met hen te communiceren. Plaats het rooster en de tijdklok in ieders zak. Plan terwijl je onderweg bent, met gratis apps voor iPhone en Android. Bespaar jezelf tijd en geld met gratis en eenvoudige tools voor personeelsplanning. When I Work helpt met het inplannen van meer dan 500.000 medewerkers over de hele wereld. Elke week melden zich duizenden bedrijven aan om When I Work te gaan gebruiken. De gemakkelijke manier om je werknemers in te plannen en met hen te communiceren. Bespaar veel tijd en verminder het ziekteverzuim. Gratis voor maximaal 75 werknemers.
athenaOne helps doctors deliver high quality care by organizing the moment of care for maximum clinical productivity, performing administrative and quality services on a doctors behalf to ensure full payment, and tracking all physician orders to close the loop on results and follow-up care. Doctors benefit from continuous embedded access to the best practices of the nations largest clinical network, the most up-to-date and extensive quality rules and industry guidelines. Medical billing and practice management solution that helps manage claims, appointments, patient check-ins, reporting and more.
EDP-software met invoegtoepassing voor Wiley Planners, Telehealth voor online therapie, mobiele app, klantportaal, DSM/ICD-codes, voortgangsnotities, behandelplannen, ontslagnotities, beoordelen en ondertekenen van notities, en aangepaste formulieren. Factureringsfuncties: PQRS, claims en ERA/EOB, superfacturen, creditcardservice, batchfactuur/claims. Synchroniseer met Google/iCal. Herinneringen via spraak, sms, of e-mail. Talloze rapporten omvatten: Loonlijst, personeelsfacturering, enz. Onbeperkte documentopslag, onbeperkte ondersteuning. Probeer dit product gratis uit. Software voor EDP en therapienotities voor praktijken van elke omvang in de geestelijke gezondheidszorg. Veel functies en rapporten. Gratis proefperiode van 21 dagen.
Branch stelt ondernemingen in staat om medewerkers op uurbasis aan te trekken en te behouden met behulp van een mobile-first technologie die ze een voorsprong geeft op financieel vlak. Het personeelsverloop is nog nooit zo hoog geweest, en het kost werkgevers meer dan $ 2500 om één uurloonwerknemer te vervangen. Het behouden en betrekken van werknemers kan de productiviteit, klantervaringen en winstgevendheid van een bedrijf verbeteren. Branch is een mobiele technologie die werknemers op uurbasis helpt om financieel te groeien.
Software voor medische planning van 10to8 wordt door klinieken en zorgprofessionals wereldwijd vertrouwd. Laat patiënten hun eigen afspraken online boeken en beheren met behoud van controle over je eigen agenda. Verminder de administratie en no-shows met tot wel 90% met deze intelligente sms-, e-mail- en spraakherinneringen. Profiteer van de tools voor HIPAA en hou beschermde gezondheidsinformatie veilig. Voeg privénotities toe aan afspraken en krijg eenvoudig toegang tot de patiëntgeschiedenis. Boek een demo of ga vandaag nog gratis aan de slag. Medische planningssoftware met tools voor HIPAA. Laat patiënten online afspraken bij je kliniek boeken. Reduceer no-shows met 90%. Meld je nu aan.
Deputy is een meervoudig bekroonde tool voor personeelsbeheer. Met Deputy kun je binnen enkele minuten personeelsroosters voltooien en vervolgens met één klik naar je team verzenden, eenvoudig personeelsverlof beheren, tijd en aanwezigheid bijhouden en je urenstaten naadloos synchroniseren met de loonlijst. Deputy integreert met meer dan 300 toonaangevende POS- en payroll-leveranciers voor compleet vertrouwen. Met gratis iOS- en Android-apps kun je je bedrijf vanaf elke locatie beheren. Begin vandaag nog met je gratis proefversie. Deputy: je kunt personeel inplannen, tijd en aanwezigheid bijhouden, verlof beheren, met één klik urenstaten naar de loonlijst exporteren en moeiteloos voldoen aan je nalevingsverplichtingen.
TherapyNotes, vertrouwd door meer dan 60.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg, helpt gedragstherapeuten hun praktijken efficiënter te beheren via een gebruiksvriendelijk, veilig platform voor notities, facturering, planning en meer. TherapyNotes vereenvoudigt administratief werk, waardoor artsen meer tijd en energie krijgen om zich te concentreren op het bieden van effectieve zorg aan hun cliënten. EMD-software van TherapyNotes, vertrouwd door meer dan 60.000 professionals in de geestelijke gezondheidszorg, helpt therapeuten hun praktijken efficiënter te beheren.
De webgebaseerde software voor praktijkbeheer van Kareo met geïntegreerde elektronische claimverwerking is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren. Kareo wordt gebruikt door artsenpraktijken met 1-10 hulpverleners. Gebruikers kunnen afspraken plannen, vergoeding door de verzekering controleren, e-claims verzenden, elektronische verzekeringsbetalingen ontvangen, incasso's beheren, takenlijsten aanmaken en aanpasbare agenda's met meerdere bronnen gebruiken. Beheer alles van afspraken tot claims en dat allemaal op één plek. Het maakt praktijkbeheer eenvoudiger.
De gebruiksvriendelijke en aanpasbare afspraakmodule van NueMD houdt met gemak agenda's bij voor meerdere artsen, meerdere dagen of meerdere kantoren. Maak nieuwe patiënten aan, plan terugkerende afspraken en beheer eigen bijdragen met slechts enkele toetsaanslagen. Geautomatiseerde afspraakherinneringen helpen bij het verminderen van gemiste afspraken. Met NueMD kun je eenvoudig de patiëntenstroom volgen met de registratie van incheck-, bezoek- en vertrektijden. Verminder je administratieve rompslomp, verhoog je winstgevendheid en bedien je patiënten beter. Maakt interactieve online geschiktheidsverificatie, het indienen van claims en rapportage mogelijk tegen een laag abonnement.
Practice Fusion is het cloudgebaseerde ambulante EMD-platform in de VS dat meer dan 20.000 medische praktijken ondersteunt bij het leveren van betere zorg aan meer dan 5 miljoen patiënten per maand. Met een toonaangevend tevredenheidsniveau streeft Practice Fusion naar het leveren van intuïtieve en gebruiksvriendelijke IT-oplossingen voor onafhankelijke medische praktijken. Toegang op vrijwel elk apparaat, intuïtieve grafieken, naadloos e-prescribing, geïntegreerde beleidsondersteuning, honderden laboratorium- en beeldverbindingen. Probeer het gratis. Practice Fusion is het cloudgebaseerde ambulante EMD in de VS voor onafhankelijke praktijken. Probeer het gratis.
Humanity (ShiftPlanning) pakt het probleem van medische roosters rechtstreeks aan door zowel verpleegkundigen als artsen een gecentraliseerd, gemakkelijk te gebruiken platform te bieden. Dankzij een gestroomlijnde communicatiestroom, uitgebreide rapportagemogelijkheden, automatische conflictresoluties en functies zoals eenvoudig ruilen van diensten door verpleegkundigen, bespaart Humanity ziekenhuizen 50-80% van de tijd die eerder werd besteed aan planningsgerelateerd werk, en creëert toonaangevende software voor medische personeelsplanning en -beheer die wordt vertrouwd door duizenden. Online medische personeelsplanning met gestroomlijnde communicatiestromen, uitgebreide rapportagemogelijkheden en automatische conflictoplossing.
TimeFlow is de enige cloudgebaseerde oplossing die je kunt downloaden als een toepassing op je bureaublad. Medische planning kan erg ingewikkeld zijn. ScheduFlow vereenvoudigt je dagelijkse planningsbehoeften zodat jij je patiëntenzorg kunt verbeteren. Je kunt je afspraken en medewerkers allemaal vanaf één plek beheren. Plan patiëntafspraken binnen enkele minuten, wijs ze toe aan een onderzoekskamer en een medische professional. Iedereen ziet alle planningswijzigingen live op hun apparaten. Gratis proefperiode van 30 dagen. Dé planningssoftware. Agenda's maken en delen op pc's en mobiele apparaten. Beoordeeld met 5 sterren door CNET-editors en gebruikers.
Oplossing voor praktijkbeheer die medische instellingen helpt workflowprocessen te beheren met facturering, afspraakplanning en meer. Oplossing voor praktijkbeheer die medische instellingen helpt workflowprocessen te beheren met facturering, afspraakplanning en meer.
My Clients Plus is een toonaangevende leverancier van webgebaseerde software voor facturering en praktijkbeheer voor de gezondheidszorg. Ideaal voor individuele en groepspraktijken die zich richten op gedragstherapie, ergotherapie, logopedie, fysiotherapie en andere specialiteiten in de gezondheidszorg. HIPAA-conform en voldoet aan de normen van de verzekeringssector. De betaalbare prijs en krachtige functies zorgen ervoor dat het een uitstekende waarde biedt voor je geld. Kies uit meer dan 200 therapienotitiesjablonen die zijn ontworpen door professionals zoals jij. Meer dan 200 verschillende therapienotitiesjablonen ontworpen door professionals in de sector. Eenvoudig, snel en gebruiksvriendelijk. Volledig uitgeruste software.
Verdubbel de boekingen in de helft van de tijd. Laat patiënten een gratis consult plannen, boeken en betalen voor behandelingen en zich online registreren voor evenementen - 24/7 vanaf elk apparaat. vcita is ideaal voor fysiotherapeuten, chiropractors, tandheelkundige klinieken en voedingsdeskundigen, en het wordt geleverd met een aanpasbare planningspagina waar patiënten je diensten en beschikbaarheid kunnen bekijken, evenals een persoonlijk patiëntenportal. Het maakt gemakkelijk verbinding met je website, lokale vermeldingen, e-mail en sociale media, waardoor meer leads en verkopen worden gegenereerd. Zeg vaarwel tegen gemiste telefoontjes, dubbele boekingen en no-shows - laat je patiënten 24/7 online behandelingen plannen en boeken.
Software voor afsprakenplanning ideaal voor biometrische screenings, bloeddonaties, bedrijfswellness, ziekenhuizen, geneesmiddelenonderzoek en andere toepassingen binnen de gezondheidszorg. AppointmentPlus voldoet aan HIPAA en AVG en biedt patiënten de mogelijkheid om online te boeken. Flexibel voor bedrijven met meerdere locaties. AppointmentPlus heeft al duizenden zorgverleners geholpen om tijd en geld te besparen. Er zijn al meer dan 500 miljoen afspraken geboekt via het AppointmentPlus platform. De planningssoftware van AppointmentPlus voldoet aan HIPAA en AVG en heeft al duizenden zorginstellingen geholpen om tijd en geld te besparen.
Power Diary is de online praktijkbeheersoftware die wordt vertrouwd door meer dan 26.000 profesionals. Het omvat agendabeheer, afspraakherinneringen (via sms en e-mail), sjablonen voor behandelingsnotities, klantfacturering, online boekingen, 2-weg sms-chat en nog veel meer. Klanten variëren van individuele artsen tot grote praktijken met meerdere locaties en bestaan meestal uit fysiotherapeuten, psychologen, logopedisten, podologen, massagetherapeuten, natuurgeneeskundigen, osteopaten, chiropractoren of counselors en dergelijke. Praktijkbeheersoftware die alles biedt wat je nodig hebt om je gezondheidskliniek te stroomlijnen.
Eliminate one of the biggest barriers to practice efficiency with RXNT's Scheduler tool that supports multiple locations, lets you send patient reminders, and will streamline administrative tasks with ease. View office appointments for the day, week, or month, sync with Google and Outlook calendars, download appointment reports, and check patient eligibility from one platform. Plus, connect with our Medical Billing system for a fully-integrated Practice Management solution. RXNT's integrated Scheduler solution improves patient engagement and practice efficiency across all of your locations.
PatientNOW is een uitgebreid softwaresysteem dat is ontworpen om je volledige esthetische medische kantoor te beheren. De software ondergaat al meer dan 14 jaar upgrades om te voldoen aan de behoeften van de esthetische geneeskunde, door te luisteren naar de suggesties en verzoeken van artsen en hun personeel. Dit heeft geresulteerd in een EPD-softwareproduct inclusief praktijkbeheer en een patiëntbetrokkenheidssysteem dat is ontworpen om prospects binnen te halen, huidige patiënten te behouden en je praktijkinkomsten te laten groeien. Het is niet alleen een uitgebreid PM/EPD-systeem, maar ook robuuste software voor marketing en patiëntenacquisitie.
Beheer het rooster van je praktijk moeiteloos met behulp van de kleurgecodeerde afspraakfunctie. Afspraken maken is een fluitje van een cent met functionaliteit op basis van aanwijzen en klikken, terwijl slepen en neerzetten je in staat stelt om bezoeken onmiddellijk opnieuw in te plannen. Bovendien voorkomen automatische afspraakherinneringen dat patiënten niet komen opdagen en elektronische verzekeringsverificatie minimaliseert geweigerde betalingen. Praktijkbeheeroplossing met kleurgecodeerde medische planning op basis van aanwijzen en klikken die de patiëntstatus en bevestigingen weergeeft.
PatientPop levert het enige complete praktijkgroeiplatform, de keuze voor kleinere medische praktijken in de VS die het beheer van hun medische praktijk willen stroomlijnen. Naast het automatiseren van tijdrovende frontoffice-taken, verbetert PatientPop je online aanwezigheid en reputatie, wat je helpt nieuwe patiënten aan te trekken en hun ervaring te moderniseren. Het helpt je je kleine praktijk uit te breiden, allemaal vanuit één service, met realtime resultaten. Voor kleine praktijken die het beheer van hun medische praktijken willen stroomlijnen, levert PatientPop het enige complete groeiplatform.
Het is tijd om de stress uit het beheren van uurloonpersoneel te halen. Nowsta is een uitgebreid platform voor personeelsbeheer dat planning, urenregistratie en salarisadministratie onder één dak brengt. Creëer je planning binnen enkele minuten, stuur open ploegendiensten rechtstreeks naar het personeel via mobiele app, en kijk hoe ze sneller reageren dan ooit tevoren. Hou tijd en aanwezigheid met uiterste nauwkeurigheid bij, ontvang een melding van laattijdigheid of afwezigheid en importeer de gegevens met slechts een paar klikken naar je salarisadministratiebeheerder. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo. Cloudgebaseerde oplossing voor personeelsbeheer waarmee bedrijven personeelsdiensten kunnen plannen, werkuren kunnen bijhouden, salarisadministratie kunnen verwerken en meer.
Intergy van Greenway Health is meer dan alleen een EPD: het is de kern van een complete ambulante oplossing die de efficiëntie voor je praktijk en je patiënten maximaliseert. Intergy past zich aan op de behoeften van praktijken van vrijwel elk formaat of soort. Van bevolkingsgezondheid tot inkomstendiensten tot klinische connectiviteit: dit cloudgebaseerde systeem helpt je om chronische problemen op te lossen, gezondheidsresultaten te verbeteren en de winstgevendheid te vergroten. Met Intergy kun jij je richten op wat het belangrijkst is: de zorg voor patiënten. Intergy helpt de gezondheidsresultaten te verbeteren en de winstgevendheid te vergroten, en past zich aan op de behoeften van praktijken van vrijwel elk formaat of type.
Online planning en praktijkbeheer voor instellingen voor gedragsgezondheid. Plan afspraken, stuur interactieve afspraakherinneringen, volg de aanwezigheidsgeschiedenis van de patiënt. Verstuur de intakeformulieren van klanten veilig en gebruik de SOAP/DAP-behandelingsnotities of gebruik de formulierenbouwer om je eigen formulieren te maken. Beveiligde personeelschat, wachtlijst, belangrijke statistieken, Stripe-betalingen, aangepaste rapportage en zoeken op postcode voor mobiel personeel. Maakt volledige HIPAA-naleving mogelijk. Stroomlijn het hele afspraak- en notitieproces. Beheer meerdere medewerkers, diensten en locaties.
Therabill is webgebaseerde factureringssoftware voor logopedisten en fysio- en ergotherapeuten. Het integreert naadloos met WebPT EPD, dus documentatie en facturering gaan hand in hand. Tot de functies behoren veilige documentatie met aangepaste sjablonen en stroomschema's; e-mailen en faxen binnen het systeem; analytische rapportage; planning en automatische afspraakherinneringen; en flexibele facturering met automatische claimcontrole, geen clearinghouse-kosten en onbeperkte indiening van claims aan duizenden betalers. Therabill is webgebaseerde factureringssoftware voor logopedisten en fysio- en ergotherapeuten. Het integreert met WebPT EPD.
Phreesia biedt een reeks robuuste toepassingen om het patiëntintakeproces te beheren. Met aanpasbare, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen betrekt Phreesia patiënten bij hun zorg met een moderne, consistente ervaring, terwijl zorgorganisaties van elke omvang de capaciteit van het personeel kunnen uitbreiden en de klinische zorg kunnen verbeteren. De aanpasbare oplossingen voor patiëntintake van Phreesia verbeteren de patiëntervaring, breiden de capaciteit van het personeel uit en verbeteren de klinische zorg.
Sluit je aan bij bijna tweeduizend therapeuten die zijn overgestapt naar KASA. Zonder voorafgaande kosten en met een vereenvoudigde workflow binnen webgebaseerde software maakt dit platform het gemakkelijk om in één volledig geïntegreerd portal toegang te krijgen tot je agenda, klinische bestanden en factureringsgegevens. Dit platform biedt HIPAA-conforme antwoorddiensten voor de telefoon, complete factureringsoplossingen en een gebruiksvriendelijk EPD-systeem, met financiële rapporten, notitiesjablonen, agenda's, een patiëntenportaal, herinneringen voor afspraken en geïntegreerde creditcardverwerking. Dit platform biedt complete facturering, antwoorddiensten voor de telefoon, inloggegevens, en een EPD-systeem voor therapeuten in een particuliere praktijk voor geestelijke gezondheid.
TotalMD is budget- en gebruiksvriendelijke software voor het beheer van praktijken voor praktijken en factureringsdiensten van elke omvang. Of je nu de voorkeur geeft aan cloudgebaseerde of on-premises software, TotalMD biedt e-claimservices, geavanceerde patiëntplanning en EDP-integratie. Beheer effectief betalingen en incasso's en zie hoeveel de verzekeringsmaatschappij je verschuldigd is. Stuur elektronische recepten en interactieve tekstberichten naar je patiënten. Bekijk meerdere praktijken en financiële gegevens met het ondernemingsdashboard en meer. Gebruiksvriendelijke, volledige software voor het beheer van praktijken die je financiële, rapportage- en planningsbehoeften volledig integreert.
Veribook is een tool voor het online plannen en boeken van afspraken die de realtime beschikbaarheid van een bedrijf weergeeft, zodat het afspraken van klanten online kan accepteren en beheren. Veribook is ontwikkeld met het oog op de behoeften van kleine bedrijven en biedt eenvoudig te gebruiken functies om bedrijven te helpen tijd en geld te besparen en een betere klantenservice te bieden. Website voor het online plannen en boeken van afspraken die je realtime beschikbaarheid weergeeft.
Stroomlijn je workflow en verhoog de efficiëntie met IMS, de alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing. Deze bekroonde intelligente medische software is ontworpen door artsen voor artsen en is geschikt voor meer dan 35 specialiteiten en praktijken van elke omvang. Gebruik technologie die zich aanpast aan je praktijk, niet andersom. Bijna elk aspect van deze software is 100% aanpasbaar en afgestemd op je exacte specificaties. Plan een gratis live demo op de website. De alles-in-één EDP-, praktijkbeheer- en factureringsoplossing die zich aanpast aan je praktijk. Op maat gemaakt voor meer dan 35 specialiteiten.
Maak een boekingspagina die je kunt integreren in je website, social media of een link ernaar delen in je e-mailhandtekening. Voeg je eigen logo en kleuren toe om je boekingspagina helemaal eigen te maken. Vertaal het en pas de tekst van je pagina aan zoals jij dat wilt. Voeg aangepaste vragen toe en verzamel op een veilige manier gegevens van je klanten voor afspraken. Verbind het platform met je Google- of Outlook-agenda's voor synchronisatie in beide richtingen, zodat klanten je alleen maar kunnen boeken wanneer je beschikbaar bent. Slim planningsproduct dat synchroniseert met je agenda en waarmee je vergaderingen, afspraken en boekingen kunt inplannen.
MedicsPremier medical billing software from ADS delivers unparalleled power, flexibility, reliability, and ease-of-use while providing that increase in efficiency. Having evolved from over thirty years of development, MedicsPremier actually traces its roots to the origins of ADS itself. With that type of provenance, MedicsPremier is a system that is truly rich in technological advancements. MedicsPremier delivers unparalleled power, flexibility, reliability, and ease-of-use while providing that increase in efficiency.
One Medical Passport's scheduling solution, Passport Booking, makes it easy for physician offices to schedule cases at your facility. This solution simplifies requests and streamlines the communication involved by providing an audit trail that makes it clear when requests were sent and booked. Physician office schedulers are notified of your facility's availability, eliminating empty OR rooms and increasing revenue. Passport Booking simplifies booking and scheduling communication between facilities and schedulers through smart, ambulatory software.
Manage appointment bookings more efficiently. Let patients quickly and easily book appointments with healthcare professionals without having to pick up the phone. Chronometriq is at the forefront of an evolving Healthcare industry to help improve the Clinic experience for both clinics and patients, with best-in-class end-to-end seamless online appointment booking solutions that are easy to integrate, and easy to use for clients and for end users. A medical scheduling solution with a patient web portal, appointment management, availability schedule, confirmation email, and more.
Practice profitably with PracticeSuite! Our cloud-based medical office platform offers a comprehensive suite of ambulatory care workflow automation software and revenue cycle management services. Its client base of over 43,000 medical professionals include private practices, billing service companies, and other large healthcare facilities in all 50 states, Guam, Puerto Rico, and the Cayman Islands. The platform serves 155 billing specialties. The affordable, yet sophisticated technology platform for medical practices, medical billing services, and outpatient facilities.
Simple, straightforward charting software designed to specifically cater to the needs of acupuncturists. Simple, straightforward charting software designed to specifically cater to the needs of acupuncturists.
Our full featured patient scheduler, combined with the #1 patient engagement system, provides you with the most powerful medical practice management solution for your clinic. In business for over 25 years, our reputation is built on providing superior service and flexibility. 1. Improve patient care 2. Dramatically Reduce No Shows 3. Increase Cash Flow 4. Increase office efficiency 5. Increase Patient Satisfaction 6. Improve Reputation Online (Healthgrades, Google+, Yelp, etc.) Fully Focused on Scheduling, Communication & Engagement in Order To Increase Revenue, Patient Care, and Practice's Online Reputation.
Experity Patient Engagement formerly Clockwise.MD provides online self-scheduling and queue management solutions for urgent care clinics, health systems, hospitals, outpatient laboratory clinics, and specialty care clinics. Our customers experience a measurable increase in patient satisfaction, a reduction in wait times, and improved workflow efficiency. Experity Patient Engagement provides online self-scheduling & queue management solutions for healthcare organizations.
Remedly is all of the software your practice needs in one cloud-based solution. Tackle scheduling, invoicing, electronic medical records, marketing, inventory management, and more -- all in one system. Spend more time with patients instead of their charts by automating repetitive, manual data entry and streamlining workflows. Remedly's HIPAA-compliant software includes: EMR, Practice Management, Patient Portal, Revenue Cycle Management, Analytics & Reports, eCommerce, Marketing. Remedly is all of the software your practice needs in one cloud-based solution. See for yourself, schedule a free personalized demo.
NexHealth is the premier, real-time online booking platform for healthcare. Instantly sync your existing schedules and workflows from popular EHRs like Dentrix and eClinicalWorks. Provide an exceptional experience with digital online scheduling, appointment reminders, wait listing, video visits (telehealth), automatic no-show rescheduling, patient messaging, digital forms, payments, reporting, and more. Get started today risk-free for 30 days. No long-term contracts. NexHealth is the premier online booking platform for healthcare that integrates with your EHR. No setup fees or long-term contracts.
Daw Systems, Inc. develops ScriptSure software enabling providers and vendor partners with E-Prescribing, medication management & medication history reports for ambulatory, long-term care care and hospital users. ScriptSure Cloud E-Prescribing application has been ranked #1 by combining First Databank clinical databases, SureScripts connectivity, Electronic Prescribing of Controlled Substances (EPCS), web-based architecture and the best work flow methods. EHNAC EPCSCP-Prescribing certified. Cloud-Based E-Prescribing application for use by all provider specialties.
Our mission to make health care uncomplicated in Brazil, empowering independent doctors, for better quality health. We believe that healthcare professionals should not be concerned with technology issues. With that in mind, we offer an efficient and extremely easy-to-use system, allowing our users to increase their productivity, reduce costs, reduce the lack of patients and save time so they can focus on what they like to do most: taking care of their patients We offer an efficient and extremely easy to use system, which meets from the appointment scheduling to the post-service.
OpenTempo provides Physician Scheduling Software and workforce optimization tools built to support healthcare providers in both private and academic practices. Users gain real-time access to call, shift and daily case schedules via their mobile devices. Comprehensive time-tracking, payroll management, business intelligence and analytics provide your practice with powerful workforce management tools. Full integration capabilities, including EHR, OR scheduling, time, and payroll. Mobile & Cloud-based scheduling solution that enables healthcare businesses to automate scheduling, time-tracking, reporting, and more.
Mesh AI is a cutting-edge human resource scheduler designed for healthcare professionals in hospitals and clinics. Mesh AI takes your shifts, team roster, and requirements to create the best possible schedules with near-mathematical optimality. It accommodates vacation requests, staff preferences, clinical needs, and last-minute changes with fairness and efficiency. Mesh AI is a booster of morale and eliminator of errors! It is the only human-centered staff scheduler built for healthcare. A flexible, low-cost, and efficient human resource scheduler and communication platform designed for healthcare professionals
The Myschedule team has designed the easiest and most intuitive online employee scheduling application available for the medical field. Our award winning feature set allows you to quickly and easily schedule and manage your entire workforce. Myschedule gives your managers the tools they need to efficiently schedule their nurses, technicians, doctors, and specialists. MySchedule allows you to easily schedule and manage your entire workforce with ease from your phone, tablet, or desktop.
The Beautifully Simple, Fast, and Powerful way to Accept Online Medical Appointments, right from your own website. You'll be up and running in minutes. FlexBooker also includes powerful automated wait list management, employee scheduling, and credit card payment processing with optional no-show fees for appointments. Drive more patients to your business with FlexBooker, the beautifully simple way to accept online bookings.
Workpath is the only scheduling and on-demand dispatch platform for mobile healthcare services. Reduce scheduling time, eliminate manual process headaches, and automatically send job status notifications to customers and patients. HIPAA-compliant. The only scheduling and on-demand dispatch platform for mobile healthcare services. Workpath helps you deliver healthcare.
TigerSchedule (formerly Call Scheduler) enables you to manage your on-call schedule in one place with automated physician scheduling software that saves time, streamlines workflows and reduces stress by easing on-call schedule creation and making schedules available on smartphones and desktops. Ensure shift fairness, enable shift swaps, manage time-off requests, and even integrate with an EHR. Click the orange Visit Website button to view our features, read case studies, and request a demo. Create schedules in minutes and ensure shift fairness with TigerSchedule's mobile-friendly, automated physician scheduling software.
QGenda is the #1 cloud-based, automated physician scheduling software. Since our launch in 2006, QGenda has grown to serve more than 3,000 customers in over 30 medical specialties. Leading physician groups, academic medical centers, hospitals, and health systems use QGenda to optimize their workforce and provide the best possible patient care. Cloud-based compensation management solution that provides automated physician scheduling through time tracking, analytics and more.
Built on over 34 years of experience, the Ultra Charts Cloud or Client Server system is the ultimate tool for improving efficiency and increasing revenue stream. This easy-to-learn, easy-to-use, fully integrated, completely certified system is the perfect solution for practices of all specialties nationwide with its built-in customization options and cross module data integration. The Ultra Charts system includes Appointments, Billing, Electronic Medical Records, and a Patient Portal. Built on over 34 years of experience, the Ultra Charts Cloud or Client Server system includes Appointments, Billing, EMR, and a Portal.
Practice management and EMR software for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, occupational and speech therapists. Practice management and EMR tool for psychologists, chiropractors, physical therapists, pathologists, and therapists.
eRSP is an all-in-one simple web-based solution. It includes, intuitive scheduling, telephony, two-way communication, financials and payment processing, FLSA and ACA reporting, and marketing and recruiting tools. eRSP has everything you need to run a business so the main priority can remain giving clients the best care possible. Cloud-based home care solution that helps firms manage processes for scheduling, contacts/clients, employee profiles, payroll and more.
Full-featured FREE online appointment management service for group practices and solo healthcare providers. Select features: group calendar for 1-50 providers, color-coded appointments with adjustable color scheme, patient portal with intelligent appointment scheduling, multi-channel appointment reminders (email -- free; phone/voice and SMS/text message -- $0.10/each), continuing care reminders, recurring visits, patient messaging and much more. Full-featured free online appointment management service for group practices and solo healthcare providers.
AppointMate, with integrated telephony, simplifies scheduling with integrated employee and patient calendars and appointment reminders to both. It matches client needs with caregivers skills, availability, etc. and suggests the best caregiver for clients. AppointMate records employees shift availability, offers access to 150+ reports, provides employees with a map and turn-by-turn directions, alerts for overdue appointments and integrates with billing and payroll systems. Our private duty software solution seamlessly integrates your scheduling & telephony to foster your companys financial growth
Jituzu is a powerful platform that enables service provider professionals to better engage their clients. Secure online scheduling, bill pay, messaging, appointment reminders, credit card processing, web site creation and other interactive services give businesses a better way to grow their revenue and reduce their operating costs. Now you can make communicating with your clients easier for both of you with the Jituzu mobile app- connecting businesses with their clients any time and anywhere. Web-based solution that helps small medical practices connect with their clients through client portal and appointment reminders.
Run your Allied Health clinic through your website! Includes a website, hosting, practitioner scheduling, online bookings, SMS reminders, full client history, invoicing, reports, marketing and more! Sign up for a free demo to see how easy it is! Run your Allied Health clinic through your website! Includes a website, hosting, online bookings, SMS reminders, invoicing, reports!
Radekal PM is a web-based and secure Cloud/SaaS based practice management and medical billing software with integrated electronic claims processing and an appointment scheduler. It is the most user-friendly and easy to set-up solution on the market. Radekal PM is a turn-key solution that is also extensible and highly customizable by the client. Full access to all data is provided. Radekal PM has been in use for over 12 years. Radekal PM is a web-based and secure Cloud/SaaS based practice management/medical billing software with integrated electronic claims.
Engage patients using online booking, patient-provider communication, patient self-service, patient tracking and management modules. Engage patients using online booking, patient-provider communication, patient self-service, patient tracking and management modules.
Mercury One is a Medical Practice Management solution that puts the fundamentals of Revenue Cycle Management at your fingertips; it acts as a stepping stone from intermediate billing to advance billing. Mercury One is offered exclusively on the cloud, with the highest level of security. A new product with big functionality, Mercury One includes: patient portal, payment portal, demographics input, charge input, full history of patient activity, ERA posting, reporting and so much more. Designed for growth. Mercury One is a concise application which puts the fundamentals of RCM into the medical billing process.
Santrax Agency Management is a powerful home care software solution that automates all your key operational processes by incorporating functionality such as Scheduling, Clinical Documentation, Compliance Management, Electronic Medical Records, Billing Functions, Payroll, Reporting and Exporting in one easy to use system. Through process integration, the solution eliminates manual and paper-based steps with Santrax Electronic Visit Verification, thus maximizing the efficiency of your operation Santrax Agency Management is web-based solution to help manage multiple lines of business; Medicaid, Medicare, Commercial, and Private
The Patient Engagement Company. Ranked as the 2019 KLAS Double Category Leader for Patient Outreach and Digital Rounding, CipherHealth is a proven healthcare technology partner committed to enhancing communication and care team coordination throughout the patient journey. CipherHealth's suite of integrated patient engagement solutions empowers healthcare providers to deliver better patient outcomes and experiences across the care continuum. SaaS-based patient engagement platform that empowers improved patient communication and care coordination across the continuum.
Brickell Scheduler is a multi-resource scheduling solution which allows multiple users on a network to schedule and maintain appointments and patient demographics. Systems can be customized to handle multiple resources (including physicians, therapists, exam/treatment/operating rooms, equipment etc) and multiple locations. Users can create customized "views" of user-definable resources, colors and display preferences. Purchase, lease, and monthly rental options available. Medical practice management system. Billing, Scheduling, Patient Records, Collections & Practice Management.
Online appointment scheduling software for medical, dental, accounting, home repair and other professional practices. Online appointment scheduling software for medical, dental, accounting, home repair and other professional practices.
Centricity ShiftSelect, a KLAS Category Leader, is a cloud staffing and scheduling solution tailored to the specific needs of hospitals and healthcare organizations. Centricity ShiftSelect enables managers to fill unit schedules and improve productivity while decreasing expensive premium labor costs. Accessed online, Centricity ShiftSelect is easy to use, empowers staff with self-scheduling and self-directed floating capabilities, and our cost-effective shift incentive program, ShiftRewards. Nurse scheduling solution that helps organizations schedule shifts, track skills and more.
(Cloud or Client Server Based) Practice Management & Electronic Health Record solution with features such as billing, E&M codes, intake card scanner capture, room view, clinical reporting, & electronic prescribing.Have access to a full patient history every time. Move the patient from check-in, through the exam to checkout without ever handling a paper chart. Edit add photos & documentation on the fly. Create a cover letter, message to a referring doctor or generate any form with one click. Cloud or Client Server based PM & EHR record solution with features such as referral management, quality reporting & E-Rx.
OpusTime is an online appointment scheduling platform designed with health practitioners in mind. It also manages billing, invoicing, expenses, inventory, attendance history and provides advanced note taking, automated email/SMS reminders, comprehensive reports and easy integration with Facebook or Quickbooks. Get rid of no-shows, improve customer experience and enjoy managing your practice in harmony. Try it free for 30 days. OpusTime is Symphony at Work! OpusTime is a cloud based medical scheduling and patient management platform.
eTermin is the smart and versatile online appointment management tool for your business. From efficient online appointment booking widgets, automated customer management to target group-based marketing, you get everything within just one product. eTermin digitizes the processes around your appointments, customers and marketing, thereby reducing the overall costs, increasing productivity and boosting sales. With eTermin you can fully focus on your core business. Smart and multi-functional online appointment scheduling software for all industries
AdvancedScheduling: breng je werklast in evenwicht. Versnel de planningsprocessen met terugkerende afspraken, wachtlijstbeheer, bijhouden van patiëntkamers en tools voor afspraakherinneringen. Met een snellere receptie kan je front office-team zich concentreren op het inchecken van patiënten, het incasseren van eigen risicobetalingen en het assisteren bij administratieve taken. Open met één klik de demografische gegevens van patiënten om patiëntinformatie te bekijken en te verifiëren. Patiënten- en familiesaldi zijn onmiddellijk zichtbaar, zodat je alle openstaande saldi kunt incasseren. AdvancedScheduling: de eenvoudigste manier om in te plannen, te voldoen aan de verwachtingen van artsen en de personeelscapaciteit, ondanks no-shows en annuleringen.
Are you using the latest technologies to make patient lives easier throughout their care journey? With ReferralMD you can improve patient access and engagement. Embed our appointment portal into your website so patients, family, and primary care offices can schedule appointments without leaving your website. Send Patient instructions for pre and post appointment care. Send reminders via text. Send follow up communications like surveys and instructions and scheduling reminders. ReferralMD's patient engagement software lets patients schedule appointments from your website and facilitates patient communication.
Surgimate streamlines the surgical scheduling workflow, enabling surgical practices to book surgeries faster and more successfully than ever before. Schedulers monitor the surgical schedule through a dynamic electronic calendar connecting managers, schedulers, surgeons, insurance and billing through a single collaborative workflow - resulting in increased bookings, greater revenue and better patient care. Surgimate streamlines the surgical scheduling workflow, enabling practices to book surgeries more successfully than ever before.
HQ3 (HealthQuest 3.0) is online appointment management software designed to help enable and expand new health services and vaccinations in pharmacies and clinics. From online booking to pre and post appointment management, HQ3 will help you expand your services, save your time and provide exceptional patient care. Travel Services, General Vaccinations & Health Clinics. Feature rich patient management. Canadian based. Live toll-free help line. Online, feature rich, appointment & patient management for pharmacies, clinics, and doctors, & the platform for them to work together.
Cloud-Based Care Platform. All-in-One EHR/Practice Management Solution Handling Scheduling to Billing, and Everything In-Between. Connecting Outpatient Practices to Patients with Distinct, Integrated Apps. Telehealth Enabled Patient Management System. The Simplest Way to Provide Care. All-in-One Cloud-Based Care Platform. Connects Outpatient Practices to Patients with Integrated Apps. The Simplest Way to Provide Care.
Medical scheduling solution that helps organizations manage shifts, payroll, leaves, overtime calculations and more. Medical scheduling solution that helps organizations manage shifts, payroll, leaves, overtime calculations and more.
Halo is a platform for enterprise level clinical collaboration between nurses, doctors, and patients. Halo is a platform for enterprise level clinical collaboration between nurses, doctors, and patients.
Web-based software which automatically schedules medical staff. Web-based software which automatically schedules medical staff.
CalendarSpots is an online scheduling software that makes it easy for small businesses to manage complex schedules and book appointments. Team members work collaboratively from any computer or mobile device. Clients can book appointments online in real-time. Includes a full range of features to help businesses save time and make money. Try it free for 30 days. No credit card required. Helps small businesses manage schedules and appointments - health & wellness, medical clinics, spas, salons, schools, non-for-profits.
InnoCare Software puts everything at your fingertips. Manage your staff, your finances, and your patients all in one place, software not only consolidates your clinic management, it lets you run reports to optimize it! With InnoCare Software, you can run your whole clinic from your schedule, manage patients and staff, bill, run reports, chart, and grow your clinic. Secure cloud-based software designed to schedule clients, resources, send e-reminders, complete reporting, billing and more.
Servicesdot Inc. has developed an application called Physicianvisit that combines: Telemedicine/Remote Monitoring Patient Medial History Patient Self-Scheduling Physician Schedule Management Secure Messaging & Documents/Notifications E-Prescribing It is cloud-based, easy to install (normally less than 48 hours), easy to use and mobile apps are available on Apple Store and Google Play. Affordable HIPAA compliant telemedicine application with that is easy to install and use. Mobile apps on Google Play and Apple Store.
Mirus Works is a complete workforce management solution that provides powerful real-time data, automating manual processes and building efficiencies for the Aged Care Sector, providing the right care, on time and on budget for your orgnanisation! Mirus Works modules can be used in isolation or combined to provide a fully integrated enterprise workforce management solution. Incorporating scheduling, time & attendance, shift offer, timesheet management as well as leave and skills management. Mirus Works is a complete workforce management solution built for the Aged Care sector with the Aged Care sector!
Born out of the challenges that make up a regular day in the staffing industry - StaffStat is a simple, quick, and effective solution to get shifts covered. StaffStat allows organizations to connect with their employees using their preferred method of communication (app, telephone, email, and/or text) within seconds! With StaffStat you can hang up the phone, fill more shifts and get back to focusing on the tasks that really matter to your organization. When a sick call or open shift is a problem, we automate the call-out process, taking a 45 minute task down to 30 seconds.
ScheduleVIEW is an appointment/resource scheduler that is ideal for medical, dental, tax, accounting and other professional practices or service businesses. ScheduleVIEW enables multiple users on a network to schedule and maintain appointments for any number of providers and reservations for any number of shared resources. ScheduleVIEW works with Windows 98/2000/ME/NT/XP systems on a stand-alone or networked basis. On-premise appointment scheduler which assists medical, dental, tax, accounting and other professionals with reservation management.
GetReminds is the Easy Appointment Reminders Software for Doctors and Clinics. We reduce no-shows by 70% compared to phone calls! We have successful cases where GetReminds generate $6500/mo extra revenue. GetReminds is the Easy Appointment Reminders Software for Doctors and Clinics. We reduce no-shows by 70% compared to phone calls!
Communication solution with intelligent routing technology that enables healthcare professionals to collaborate seamlessly. Communication solution with intelligent routing technology that enables healthcare professionals to collaborate seamlessly.
Automatically and unattended, MediCall will call and remind your patients of their upcoming appointment the night before, when most people are home. And it will keep calling, as many times as you want, until everyone is reached and has responded to MediCall's easy to use response system. It will leave messages on answering machines as well. When MediCall is finished dialing, you receive a printed report of who it reached and who it did not. Cloud-based scheduling solution designed for medical businesses that helps manage patient communications via automated calls and more.
HealthTec Trilogy is an ONC-ATBC Certified system that elegantly integrates practice management and Electronic Medical Records. HealthTec Trilogy redefines ease of use. A virtual office and chart quickly permits HealthTec Trilogy users to duplicate their office workflow, forms and notes. Learning and using HealthTec Trilogy EMR can be as easy as using your own paper chart. HealthTec Trilogy permits the provider to document in the chart in the manner that works best for them. ONC-ATBC Certified system that elegantly integrates practice management, scheduling, and electronic medical records.
DOCS (Doctors On Call Schedule). DOCS Scheduler is a flexible and easy to use solution for all your on-call scheduling and communication needs. We offer solution implementation, training, and ongoing support. You can feel confident knowing that your technology needs will be met today and in the future. Contact us for a brief ten minute demo. You will be amazed by how easy DOCS Scheduler is to use. Medical scheduling system that combines an accounting framework with optimization techniques to produce staff schedules.
Medical practice management software solution that includes medical billing, EMR, patient scheduling, and claims tracking. Medical practice management software solution that includes medical billing, EMR, patient scheduling, and claims tracking.
KORVUE Cosmedic is the complete solution for any medical practices working with Hair Transplants, Lasik, Cosmetic Surgery, Laser Hair Removal, and more. Your practice can benefit tremendously from this total office solution, complete with advanced digital imaging, appointment booking, client/patient history, and a true Point-of-Sale system with inventory controls and electronic ordering. Visit our website for a Free and Personalized Online Demonstration. Free KORVUE For Dummies. Complete solution for any medical practices working with hair transplants, lasik, cosmetic surgery, laser hair removal, and more.
TUOTEMPO is the first PATIENT CRM that integrates all your online and mobile services. We make the relationship between healthcare establishments and patients simple and immediate, reducing management costs and improving patient satisfaction. Patient CRM that integrates all your online and mobile services. Reduce management costs and improve patient satisfaction.
HIPAA compliant solution that provides scheduling, electronic medical record (EMR), billing and everything in between in an easy to use web-based interface. Scheduling, electronic medical records (EMR), billing and everything in between for private physician practices.
Patient Appointment Manager appointment scheduling software is the fastest way to book appointments! Using Patient Appointment Manager, you can schedule patients in seconds, view appointments by day, week or month, find open times quickly, fill cancellations using the wait list, avoid no-shows by emailing appointment reminders to patients, and create personalized letters. It's PC-based and starts at only $295. No monthly fees. 90-day money-back guarantee. Download the free demo today! Book appointments faster with PC-based appointment scheduling software. No monthly fees. Manage multiple schedules. Download free demo!
On call scheduling software that allows hospitals and healthcare organizations to provide up to the minute on-call schedule information to call center operators, administrators and hospital personnel. MiOnCall is also available as an app for iPad and iPhones. Allows hospitals and healthcare organizations to access up to the minute on-call personnel information remotely over the web.
Patient scheduling system that includes insurance tracking, document imaging, customer alerts capabilities. Patient scheduling system that includes insurance tracking, document imaging, customer alerts capabilities.