127 resultaten
Waarom Capterra gratis is
(0 reviews)
Bezoek website
Drie intuïtieve, zeer visuele oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor kleding-, schoeisel- en textielbedrijven om de zichtbaarheid, coördinatie en controle te verbeteren en om producten sneller en efficiënter op de markt te brengen. Vision: browsergebaseerd fashion e-PLM voor detailhandelaars, merken en inkoopbedrijven. Evolve: dynamische, efficiënte planning van capaciteit, kritisch traject en materialen voor kledingfabrikanten Align: efficiënte capaciteitsplanning en managementtool voor textielproducenten. Meer informatie over Fastreact Kledingbeheersoftware voor fabrikanten van kleding, schoeisel en textiel. Meer informatie over Fastreact
Een gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde PLM-oplossing afgestemd op mode- en lifestylebedrijven. Delogue PLM is een collaboratief platform voor het beheer van de productlevenscyclus dat planning, ontwerp, aankoop, productie, financiën en marketing met elkaar verbindt. Met één enkele bron van waarheid vereenvoudigt Delogue PLM de productontwikkeling en maakt het processen efficiënter terwijl het zorgt voor transparantie en traceerbaarheid gedurende de hele levenscyclus van het product. Delogue PLM maakt betere besluitvorming mogelijk en helpt bedrijven beter te werken. Meer informatie over Delogue PLM Delogue PLM helpt kleding- en lifestylebedrijven om de productontwikkeling te versnellen en de kosten te verlagen door de productontwikkeling te stroomlijnen. Meer informatie over Delogue PLM
Stitchex is de software voor kledingbeheer waarmee je je operationele activiteiten kunt stroomlijnen en je bedrijf kunt laten groeien. Je kunt alle aspecten van je bedrijf beheren, waaronder verkopen, facturen, voorraad, verzending, productie en grondstoffen. Het wordt geleverd met een online B2B-groothandelsportal en een mobiele verkoop-app voor tablet/telefoon, waarmee je de werklast kunt verminderen. Snel aan de slag. Eenvoudig te gebruiken. Meer informatie over Uphance Software voor kledingbeheer om je operationele activiteiten te stroomlijnen en je bedrijf op te schalen. Voor merken in de kleding-, schoenen- en accessoirebranches. Meer informatie over Uphance
Lightspeed provides cloud-based point of sale solutions for retail and restaurant businesses. Lightspeed Retail includes features like complete inventory management, sales and data analysis, payments, customer management and more. Lightspeed Restaurant is a POS system built for full service, quick service, bars, cafes and hotel restaurants to manage front and back-of-house, from menu management and reporting to tableside ordering and flexible payment processing. Future-proof your business with Lightspeed POS! Grow your retail or restaurant business with our cloud-based POS software.
NetSuite is een toonaangevende cloudoplossing voor boekhouding en ERP die een uniform platform biedt voor het stroomlijnen van alle back-officeprocessen zoals CRM, voorraad en e-commerce. Met ingebouwde business intelligence, rapportages en realtime zichtbaarheid stelt NetSuite kledingbedrijven in alle sectoren en van elke grootte in staat om financiële afsluitingen te optimaliseren, IT-kosten te verlagen en inefficiënties te elimineren - zodat je je kunt concentreren op beslissingen die inkomsten genereren, in plaats van je zorgen te maken over je backendsystemen. NetSuite ERP voert al je belangrijke backoffice-activiteiten en financiële bedrijfsprocessen uit op één enkel, geïntegreerd platform in de cloud.
NetSuite is een toonaangevende cloudoplossing voor ERP die een uniform platform biedt voor het stroomlijnen van alle backoffice-processen, zoals boekhouding, CRM en e-commerce. Met ingebouwde business intelligence, rapportage en realtime zichtbaarheid in je hele organisatie, stelt NetSuite bedrijven in alle soorten en maten in staat om groei te ontketenen, IT-kosten te verlagen en operationele inefficiënties te elimineren - zodat je je kunt richten op belangrijke, inkomsten genererende beslissingen, in plaats van zorgen te maken over je back-endsystemen. NetSuite ERP voert al je belangrijke backoffice-activiteiten en financiële bedrijfsprocessen uit op één enkel, geïntegreerd platform in de cloud.
Vend is cloudgebaseerde software voor verkooppunten die is ontworpen voor detailhandelaars om te verkopen en hun bedrijf te meten, beheren en te laten groeien. Detailhandelaars in meer dan 20.000 winkels gebruiken Vend om betalingen te accepteren, klanten te volgen, voorraad te beheren en bedrijfsanalyses uit te voeren voor realtime inzichten in de bedrijfsprestaties. Vend geeft detailhandelaars toegang tot tools die krachtiger en intuïtiever zijn dan ondernemingsbrede systemen, tegen een fractie van de kosten. Webgebaseerde software voor verkooppunten en voorraadbeheer in de detailhandel, ontworpen voor iOS. Vanaf $ 99/maand.
Orderhive – toonaangevende, geautomatiseerde kledingbeheersoftware voor retailers, groothandelaren en dropshippers – is een gecentraliseerd platform dat eenvoudig kan worden geïntegreerd met marktplaatsen zoals Amazon, Shopify, eBay, enz. Dankzij deze aanpasbare software wordt het beheren van bestellingen, het creëren van productvarianten, bundels, PLM, zendingen, cyclustelling, het verhogen van PO's, het beheren van backorders en nog veel meer een eenvoudige, foutloze taak die op één scherm kan worden uitgevoerd. Bovendien kun je je inventaris op basis van doorlopende modetrends plannen en voorspellen. Automatiseer het orderafhandelingsproces van je modewinkel met realtime zichtbaarheid van de inventaris, verminder menselijke fouten en bespaar tijd.
PatternSmith en zijn geïntegreerde invoegtoepassingen stellen je in staat om perfecte patronen te ontwikkelen. PatternSmith en zijn geïntegreerde invoegtoepassingen stellen je in staat om perfecte patronen te ontwikkelen.
OnSite is een product voor bedrijfsmanagement dat speciaal is ontworpen voor kledingzeefdrukkers en -borduurders, distributeurs en fabrikanten van promotionele producten, prijzenleveranciers en digitale drukkerijen. Tot de functies behoren CRM, klantoffertes, orderinvoer, ontwerpbeheer en proofing, werkstroombeheer, marketing, crediteuren, betalingsverwerking, inkoop en inventaris, productie en volledige grootboekadministratie. Geïntegreerd bedrijfsbeheer voor kledingzeefdrukkers en -borduurders, distributeurs van promotionele producten en digitale drukkerijen.
Springboard Retail is een speciaal gebouwd cloud POS- en detailhandelbeheersysteem ontworpen voor en door detailhandelaren. Het Springboard-platform, ontworpen met het oog op multi-site, multi-channel merken en detailhandelsvereisten, stelt hen in staat om aan elke klant naadloze service te leveren op dezelfde manier, ongeacht waar of hoe ze verkiezen te winkelen. Kies de krachtige detailhandelbeheer-functionaliteit die enkele van de meest disruptieve merken in de detailhandel aandrijft en stel je team in staat om meer en winstgevend te verkopen. Springboard Retail is meer dan alleen een POS. Meer informatie over de detailhandelbeheerfuncties van ondernemingsniveau.
AIMS 360 biedt de meest robuuste en volledig geïntegreerde business management software voor fabrikanten, groothandelaren en importeurs van kleding, schoenen, accessoires en andere modegerelateerde goederen. Het helpt bedrijven te laten groeien en zorgt voor efficiëntie via compleet voorraadbeheer, tijd en actie, meerdere vensters, dashboards op hoog niveau, enterprise bedrijfsinformatie, rapportage en nog veel meer. De cloudsoftware verlaagt de kosten en maakt gebruik van de nieuwste .NET- en Microsoft SQL-platforms. AIMS 360 biedt de meest robuuste en volledig geïntegreerde business management software voor fabrikanten, kledingimporteurs en meer.
GOFRUGAL-technologieën bieden point-of-sale software voor de detailhandel. Restaurant- en distributiebedrijven sinds 2004, in de vorm van complete bedrijfsautomatiseringsoplossingen in combinatie met mobiele apps en cloudoplossingen. Met het hoofdkantoor in Chennai, India, is de technologische voetafdruk gegroeid tot meer dan 25.000 detailhandelsbedrijven in meer dan 50 landen. De focus ligt op het bieden van een geweldige klantervaring met digitale oplossingen. ERP eenvoudig gemaakt voor detailhandelaren, restaurants, distributiebedrijven en ondernemingen op het digitale pad om hen te helpen concurrerend te blijven.
Prodsmart helpt fabrikanten om hun productie te plannen, te volgen en te traceren via mobiel en IIoT. Het Manufacturing Execution System (MES) stelt je in staat om digitaal te worden en papierloos te produceren, afval en schroot te verminderen, de efficiëntie te verhogen en realtime kennis te hebben van je werkvloer. Prodsmart helpt fabrikanten om hun productie te plannen, te volgen en te traceren via mobiel en IIoT.
PolyPM combineert PLM en ERP tot één oplossing die speciaal is ontworpen voor de kleding- en textielsector. Merken, distributeurs en fabrikanten gebruiken PolyPM om hun bedrijfsprocessen te beheren, vanaf de ontwerpfase tot en met distributie en facturering. Dankzij de flexibiliteit van PolyPM kan het worden aangepast aan de specifieke vereisten van je bedrijf. Het platform ondersteunt zowel cloud- als webgebaseerde en lokale implementaties, integreert met meer dan 30 toepassingen van derden en biedt ook een eigen API. PolyPM is een complete oplossing voor ERP en PLM die speciaal is ontworpen voor de kleding- en textielbranche en die al je bedrijfsprocessen centraliseert.
Timereaction creates a transparent work space that allows team members, customers and suppliers to communicate, collaborate and manage process workflow in real time. Timereactions predictive scheduling system allows users to configure consistent, updated workflow processes through dynamic calculations. Integrated instant messaging maintains all the teams content as it pertains to a specific project in one location, while the consolidated conversation automatically includes necessary member Workflow, conversations and files in one place, so you find the information you need, getting more done, with less effort.
The CGS BlueCherry Enterprise Suite provides clients with comprehensive digital supply chain management solutions, available both in the cloud and on-premises, to drive their fundamental business processes. With a focus on the needs of high-growth organizations operating in consumer lifestyle products, retail and apparel, BlueCherry is a unified platform that provides supply chain visibility with the latest digital technologies. The BlueCherry suite includes ERP, PLM, Omnichannel Planning, Warehouse Management, Shop Floor Control, B2B eCommerce, EDI, BI and more
Helps screen printing and embroidery companies maximize efficiency, streamline communications & save thousands of dollars. Helps screen printing and embroidery companies maximize efficiency, streamline communications & save thousands of dollars.
Used by The North Face, Oakley, Hurley and other brands, Elastic is the most complete B2B platform available on the market, taking care of all your Sales Process needs and creating a brand differentiating experience for both reps and dealers. The Elastic solution features include a Digital/Custom Catalog Builder, Online Order Entry with live ATS and ERP integration, OrdeVisual Assortment Planning and White Boarding tools. It also leverages your Marketing Assets to make it feel like your B2C site Cloud based B2B platform for manufacturers, which includes Digital Catalog, Online Order Entry, Order Status, Assortment Planning ...
Sync is a fully integrated PLM & ERP apparel software system designed specifically for Apparel & Footwear! Sync includes 22 modules to manage the entire product life-cycle. Sync includes a B2B module for sales reps, PLM & integrates with 50+ systems including Shipstation, Shopify, Magento, QuickBooks, Xero, Sage, UPS, FedEx, USPS, 3PL's, WooCommerce & Avalara. Its the most comprehensive ERP software system for apparel & its loved by customers all over the world. Contact us for a free demo! Leading Apparel ERP & PLM software! Integrated with Shopify, Shipstation & QuickBooks. Includes B2B module for sales reps + 22 modules.
Full Accounting, Sales, Purchasing and Production, Reports, EDI, Free Training, Free Support, with the best pricing in its class. See our website for more plan options and pricing. Full Accounting, Sales, Purchasing and Production, Reports, EDI, Free Training, Free Support.
N41 Apparel ERP showcases a completely specialized system which includes many customizable add-on features to meet the needs whether simplistic or complex queries of the apparel business user. We cater to the needs of the standard ERP seeker as well as the in-the-trenches Tradeshow / Showroom professional, the constantly mobile active sales rep, the steadfast virtual E-commerce shop, designer conscientious PLM, and embedded EDI capability to better meet the needs of department store business. Innovative all-in-one system which includes ERP, tradeshow, mobile app, E-commerce website, showroom, PLM, EDI and much more.
Indigo8 provides software solutions perfect for fashion and wholesale companies of any size. Whether you are just starting out or an established brand we have a system that will meet both your needs and budget. Manage all Style and product information, enter sales orders, consolidate factory purchase orders, track inventory and generate invoices. Indigo8 can also manage your retail point of sale and integrate with your e- boutique. Download our 30 day free trial today. Fashion or wholesale we'll manage your entire business from style development and sales orders to invoicing, PO's, warehousing and POS.
Favoriet cloudgebaseerd omnichannel-platform voor detailhandels- en restaurantketens die innovatie en omnichannel-uitvoering willen versnellen. De flexibele technologie maakt het mogelijk om meer te bereiken op het gebied van flexibiliteit en innovatie, met lagere IT-kosten, voor meer gedifferentieerde en gepersonaliseerde klantervaringen over alle kanalen, via belangrijke capaciteiten zoals een webgebaseerde en mobiele POS, CRM en klantenwerving, OMS-module, prijs- en kortingsbeheer, mobiele inventaris of connectoren met oplossingen zoals SAP of Magento. Favoriet cloudgebaseerd omnichannel-platform voor detailhandels- en restaurantketens die innovatie en omnichannel-uitvoering willen versnellen.
Manage your stores and eCommerce anywhere, anytime! Run your brick-and-mortar and online operations as one! With real-time integration and live inventory, cross-channel promotions and pricing are maintained with ease. Unlike most cloud solutions, Cumulus Retail offers an 'Always On' POS option for on-premise, which provides reliability should internet connectivity go down. And with iCumulus eCommerce- pricing, promotions, gift cards and inventories are consistent both in your store and online. Affordable & powerful Cloud SaaS retail software and eCommerce makes it easy to manage your store and website in a single platform.
Millenium is the most complete and advanced software application to control production, payroll, fabric & raw materials, efficiency, work in process, payroll system and more. Our software is modular which means you select the options you need. You then select the hardware of your choice and implement the system at your own pace. Let International Systems assist your organization with the most practical, simple and affordable system available in the market - for clothing, footwear and more. Garment software application to control Production, Payroll, Fabric & Raw Materials, Efficiency, Work in Process and more.
ParagonERP boasts full-featured inventory & order management for SMBs in the apparel industry. From customizable workflows, SKU-based tracking, unlimited fields of data and full visibility over your inventory, you¿ll always have the right stock at the right time. Connect Amazon and Shopify marketplaces for a seamless multichannel experience, as well as QuickBooks Online for easy accounting. Advanced functionality with an easy to use interface. Apparel software designed for people, not users Full-featured, cloud-based inventory & order management for SMBs in the apparel industry, with integrations to Shopify, Amazon and QBO.
PERFECT FIT Apparel Business Management Software is designed to provide your small business with the power and flexibility of a large enterprise system. If you are a startup company, outgrowing Excel and Quickbooks, or are disatisfied with your current software, you owe it to yourself to take a careful look at PERFECT FIT. We provide personal training and configuration to meet your business needs. Our desktop and cloud versions (options!) are reasonably priced, easy to use, and very powerful. Apparel Management, Order Entry, Invoicing, Finished Goods, Inventory, Picking, Contact Manager.
FashionFlow Apparel ERP is a specialist systems dedicated exclusively to the apparel , footwear, and accessories industries. FashionFlow is designed for small designer company to enterprise size fashion business and it is developed to be user-friendly and flexible to adapt to changing business environment. Its powerful database engine allows clients to grow their business to any size without limitation. Low budget personal is now available for start-up fashion solitaire business owners. Low monthly cost personal version is now available for start-up fashion businesses (All-In-One ERP Solutions for Apparel Businesses)
Designed for 5-500 users, Xperia's world class COMPREHENSIV ERP Solution is tailored to expertly manage the complex product specifications of the Apparel and Footwear Industry. Product information supports the multi-dimensional characteristics of style, color, size, dimension, options & season. Xperia incorporates industry-specific business rules that you can tailor to your needs. Includes powerful BI, WMS, & SCM capabilities, plus B2B, B2C, PLM, and POS options. Unmatched customer support! Operate seamlessly with Xperia Apparel & Footwear Enterprise Software: ERP, PLM, Business Intelligence, B2B, B2C, WMS, SCM, POS & more.
At its core A2000 is an Enterprise Resource Planning Business System for Apparel, Footwear, Accessories, Home Furnishings and Textiles. A2000 ERP provides accurate Sales, Inventory, Available to Sell, Need to Produce, Materials Requirements, Task Calendars and Financial Requirements through its powerful ERP Algorythms and Allocation Engine. This gives you the vision to balance and forecast your position and requirements. A2000 is an end-to-end, state of the art software solution for the apparel, footwear & sewn products industry.
Business Management software designed specifically for the apparel decorating business. Business Management software designed specifically for the apparel decorating business.
Prodmode ERP is developed for the fashion brands of today looking to leverage a modern system that manages their complex operations. Prodmode specializes in style management, streamlined production, integration of multiple sales channels, fulfilment platforms, warehousing, purchasing & more. Let Prodmode bring your fashion brand into the 2020s and beyond. Prodmode, an ERP, SaaS & PLM platform, gives you all the tools for your fashion brand to deliver while improving and accelerating your
CAMS (ComputerCare's Apparel Management System) runs on your local server or on the Cloud, is simple to use, tested, proven, competitively priced, & designed to meet requirements of apparel and accessory manufacturers/importers. PLM, ERP, SCM, EDI, WMS, and Finance, operate in a real time, function alone or as a part of a total system, support multi-companies, multi-divisions and multi-locations. We take pride in our knowledge of the apparel industry, ability to deliver on time & within budget. Software solutions designed to help apparel manufacturers and importers grow and manage their business, on your server or the Cloud.
Whatever the size of your apparel decorating or promotional product company, Impress has an affordable solution to meet your needs. Impress has scalable functionality that you can never outgrow. Designed for the unique requirements of the screen printing and embroidery industry, Impress can meet your demands. Embroidery and Screen Printing Software handles every aspect of the manufacturing process, from quote to inventory control to invoice. Apparel ERP tool that helps businesses with production schedules, inventory levels, warehousing, shipping, order tracking, and more.
Ideal for businesses in fashion industry, it is a cloud-based platform that helps enterprises manage customers, manufacturers & more. Ideal for businesses in fashion industry, it is a cloud-based platform that helps enterprises manage customers, manufacturers & more.
IntelloCut is designed to give control over fabric usage in the cutting room of a garment manufacturing facility. It optimises the processes of cutplan, fabric reservation, end bit usage and management, tracking, and reporting. Backed by artificial intelligence, intelloCut is suitable for fashion manufacturers of all types and sizes, which learns and advances with your cutting floor. All this to deliver an effortless approach to fabric utilisation resulting in a boost in the profitability. A real-time fabric planning solution to optimise fabric utilisation in your factory and boost the profitability of your business.
ERP biedt de flexibiliteit om alle soorten modebedrijven te runnen, inclusief fabrikanten en importeurs. Het systeem omvat uitgebreide EDI-capaciteiten, inkoop en inventaris van materialen, werkorderbeheer, WMS (Warehouse Management System), geavanceerde toewijzing, geïntegreerde boekhouding en uitgebreide rapportage. ERP-software voor de kledingindustrie met 12 optionele modules; klantenorderverwerking, EDI-informatiesysteem, etc.
Product life-cycle software for fashion, apparel, footwear, accessories & consumer goods industries. Centralize product information and link the entire product life-cycle; from sourcing and product development through approvals and production - triggering alerts and tracking progress along the way. Create techpacks easily, plan collections & build beautiful line-sheets, track purchase orders and production updates. Gain visibility throughout the products life-cycle for accurate decision making. Streamline production, connect global offices & departments including design, merchandising, planning, production and sourcing.
CAD/CAM solutions for apparel and fashion - grade patterns, plotters for markers, automatic cutting machines and fashion. CAD/CAM solutions for apparel and fashion - grade patterns, plotters for markers, automatic cutting machines and fashion.
Fashion choices tend to be hectic but managing clothing or footwear trading doesnt need to be. Powersoft365 ModaPro, a business software application, provides quick and easy access to the operation data of your trading activity. ModaPro is easy to set up, helps you reach new customers and reduces the load of additional administrative work on your part. ModaPro also offers intelligent reporting, which can be used to monitor, benchmark and infer conclusions on the development of your business . Cloud-based ERP that includes Back office , Point of sale and shop management software tailored for fashion industry.
Momentis ERP and mobile software powers some of the smartest and fastest growing apparel, footwear and accessory brands in the world. Momentis enables established fashion and apparel wholesalers to stay ahead of the competition by continuously developing software that automates and streamlines processes while seamlessly integrating with 3rd parties to deliver unparalleled speed, efficiency and accuracy. A fully integrated web-based ERP system for the apparel and fashion industry that includes, PLM, EDI, global sourcing, BI & more.
Fully networkable Windows software that provides a complete ERP solution for importers and manufacturers. Fully networkable Windows software that provides a complete ERP solution for importers and manufacturers.
StyleMaster is an ERP software for apparel and shoe manufactures and wholesalers. It provides useful style features to streamline your marketing department from style creation to order analysis to cut sheet production. StyleMaster's unique size& colour marix and selection of features facilitates rapid processing and provides real time information at your fingertips. StyleMaster ease of use and flexibility allows you to work on the fly. Take orders immediately and input details later. ERP software for apparel and shoe manufactures & wholesalers.
Prijs is de belangrijkste factor die de aankoopbeslissing van een klant beïnvloedt. Ook is de prijs het gemakkelijkst te beheersen en het meest effectieve mechanisme om de winstgevendheid te beïnvloeden. Greendeck gebruikt kunstmatige intelligentie om merken en detailhandelaars te helpen met prijsoptimalisatie en het volgen van het gedrag van concurrenten voor inzicht in prijzen, promoties en trends in de catalogus. Deze inzichten en algoritmen hebben klanten geholpen hun inkomsten, marges en conversie enorm te verhogen. Greendeck gebruikt AI om merken en detailhandelaars te helpen met prijsoptimalisatie en informatie over concurrenten, wat leidt tot een toename van de winst.
Suite of integrated subsystems designed for apparel manufacturers and importers. Includes Product Development Management, Costing, Purchasing, Order Entry, EDI, CRM, Alerts, Production Planning, Work in Progress, Imports, In-house manufacturing, Subcontractors, Raw Material Inventory, Finished Goods Inventory, Order Allocation, Bar Coding, Warehouse Locator, Picking Tickets, Packing, Shipping, Invoicing, and Accounting. POS analysis module and sales analysis module using Business Inteligence. Includes Product Development Management, Costing, Purchasing, Order Entry, EDI, CRM, Alerts, Production Planning, etc.
ERP application that covers all activities that take place in an apparel/made-ups/textile/leather manufacturing company. ERP application that covers all activities that take place in an apparel/made-ups/textile/leather manufacturing company.
Enables manufacturers to accelerate product development so that it moves as quickly as the market does. Enables manufacturers to accelerate product development so that it moves as quickly as the market does.
For apparel manufacturing and retailing organizations who want to integrate product development process and other business processes. For apparel manufacturing and retailing organizations who want to integrate product development process and other business processes.
A paperless office software solution for apparel & footwear wholesale distributors, importers and manufacturers. A paperless office software solution for apparel & footwear wholesale distributors, importers and manufacturers.
Proven, best in class, ERP solution designed specifically for garment manufacturing, Apparel Connect is typically implemented by brand owners and OEM manufacturers who have outgrown Excel and are looking for a true end to end platform to support them. Seriously comprehensive, Apparel Connect is a fully customisable solution for the entire enterprise from Yarn Processing to Line Balancing which reduces lead times & increases fabric efficiency, line efficiency, and on time performance. ApparelConnect is an enterprise class ERP software suite providing a complete turnkey business solution for garment manufacturers
The Suuchi GRID is a cloud-based, end-to-end supply chain management platform for innovative businesses across industries that connects the supply chain from ideation through logistics. The GRID provides real-time analytics, streamlined communication, and minute-to-minute updates. Open APIs integrate with virtually any ERP, PLM or WMS provider, helping you achieve full transparency across the entire supply chain. The Suuchi GRID is an end-to-end supply chain management platform for innovative companies that connects all supply chain participants.
Pattern Design, Grading, Marker Making, Nesting and 3D for full design, optimization and visualization of your designs in the pre and post production steps. Software for pattern design, design optimization and visualization in the pre- and post production steps.
ABS by Apparel Business Systems is a proven software system used by Apparel & Footwear providers for over three decades. ABS comprehensive applications, designed for this industry, include Warehouse & Supply Chain management (WMS & SCM), Ecommerce B2B portals for self-service, B2C & D2C integration, EDI, Product Embellishment & Customization, integrated Financials, Business Intelligence, and intuitive business process management. ABS scales to address start-up, small, mid & large companies. Comprehensive, Web-based ERP for the apparel, footwear, and sewn products industries. Availabe for cloud, saas or on premise delivery.
AS/AP's apparel accounting, manufacturing, and distribution software, is an integrated, modular, Windows-based system, available in Visual FoxPro or SQL Server. Complete ERP/PLM/MRP solutions, supply chain management, customer service and shop floor control. Industry-specific features include: dynamic bill-of-materials, order configurator, critical path, EDI & internet solutions, SQC, intransit tracking and embellishment, email alerts, graphical planning boards, event calendars and dashboards. AS/AP is a fully integrated accounting system designed specifically for Apparel manufacturers and distributors.
Business management software designed by and for Screenprinting, Embroidery, and Promotional Products Professionals. T-Boss is designed to reflect how you price garments, how you handle operations, and how you manage your Screenprinting, Embroidery or Promotional Products production processes. T-Boss is the leader in Screenprinting and Embroidery Management Solutions. Inventory and contact management software designed for screen printers, embroiderers and promotional product distrubutors.
ChainReaction is a web-based suite of solutions for companies in clothing, footwear, jewelery and soft furnishings verticals. The ChainReaction suite provides seamlessly integrated products that cover your business from concept to point-of-sale. Our customers include Retailers, Wholesalers, Manufacturers, Designers, Buying Offices and Agents across the globe. We use our expertise to create value for customers including Liz Claiborne, VF Corporation, Levis and Gruppo Coin and many more. Web-based suite of solutions for all companies in the Fashion and Lifestyle industries
Control, manage, and track product changes to maintain one version of the truth for the product development process. Control, manage, and track product changes to maintain one version of the truth for the product development process.
SAP Business One based product for managing finished and raw material inventory, allocations, open-to-sell, financials, etc. Apparel management solution that helps businesses manage finished and raw material inventory, allocations, accounts payable, and more.
TeqControl ERP Suite. Developed and expanded over 25 years, TeqControl covers a wide range of mix-and-match modules including: Sales Order Management, Product Management, On & Off-Shore Manufacturing, Financial Accounting, Procurement, ManPacks, Payroll and Time & Attendance TeqControl ERP Suite Our highly regarded flagship software package.
Flexible, modular and configurable stock management ERP for the garment industry including importers, wholesalers, and retailers. The system caters for fashion, workwear, corporate and sportswear industries. It contains trade, manpack, stockroom and retail. Using a clear and intuitive user interface for its B2B, B2C, retail and E-commerce modules. Gives you customer control and instant reporting. The system integrates with NOP, Sage and other accounts packages. Flexible, modular and configurable stock management ERP for the garment industry including importers, wholesalers, and retailers.
We are providing Fashion ERP Software & Mobile Apps We have three mobile apps, a Consumer App where the app will be submitted into the Apple app store to show your products, a iTradeshow app where you will be able take orders at the trade show to go paperless and eliminate as much data entry as possible and an iPDM app in which the Photo, description and style number can be automatically entered into the system via iPhone without any manual data entry. Fashion ERP, iPDM, iTradeshow, CatalogApp
TailorPad is an exciting new cloud based ERP software for business. It features all the modules to help you manage your fashion business independently. With responsive architecture you can use it from any device. CRM, Sales POS, Logistics, Manufacturing, Purchase, Inventory, Human Resource & Accounts. Now available offline version too! All in one ERP software for the fashion world.
Leading fashion software solutions covering wholesale, concessions, Epos, and much more. Fashion software solutions covering wholesale, logistics, concession, Epos, and more.
OptaCut is a very powerful fabric cut plan optimization software tool which can save you up to 3% fabric, reduce planning time by 90% and gives you excellent process control. Cutting-edge software solutions to the apparel industry.
Okkular Tag-Gen: het handmatig toevoegen van productspecifieke tags kan tijdrovend, arbeidsintensief en inconsistent zijn. Okkular maakt gebruik van de allernieuwste AI-gebaseerde visietechnologie die binnen enkele minuten productspecifieke tags voor honderden producten kan maken. Ontdek meer, en verbeter je SEO en conversie op de site. Okkular visueel zoeken: een eenvoudigere en snellere manier om conversie en betrokkenheid te verbeteren door je gebruikers te voorzien van visueel vergelijkbare producten met de AI-gebaseerde visietechnologie van Okkular. Geautomatiseerde producttagging en visueel zoeken naar modebedrijven met behulp van geavanceerde AI-gebaseerde computervisietechnologie.
FIND's predictive cloud-based platform brings the power of AI currently being leveraged by online giants to all retailers. By optimizing buys, predicting ideal allocation and personalized marketing, the FIND Predictive Retail Suite will positively contribute to your top line revenue while increasing customer lifetime value. Already proven and deployed in over 1,100 leading retailers, simple integration into your current workflow will allow you to see significant results in less than three months A Retailers Bestfriend
ERP solution for small to medium fashion brands that helps manage inventory, sales, manufacturing, fulfillment, invoicing & returns. ERP solution for small to medium fashion brands that helps manage inventory, sales, manufacturing, fulfillment, invoicing & returns.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Apparel mgmt. system featuring order processing, inventory control, allocation, invoicing, A/R, A/P, and more. Apparel mgmt. system featuring order processing, inventory control, allocation, invoicing, A/R, A/P, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Modular Apparel Management System that includes PLM/PDM and Sourcing, Sales Order Processing, SFA, Inventory, Invoicing, Forecasts, Booking and Sales Analysis, and more. Modules: PLM/PDM and Sourcing, Sales Order Processing, SFA, Inventory, Invoicing, Forecasts, Booking and Sales Analysis, and more.

GCS

(0 reviews)
Bekijk profiel
SPD - Sewing & Production Data - is developed specifically for the garment manufacturing industry. SPD - Sewing & Production Data - is developed specifically for the garment manufacturing industry.
(0 reviews)
Bekijk profiel
STYLEtexpro ERP for Sales Order Processing, Supply Chain Management, Financial and Import/Export Management. is the ideal tool for small to medium sized fashion supply chain needs. Whether you are an importer, exporter, manufacturer or retailer we can help: increase sales, reduce costs and improve customer response. Full Installation and Training Provided! India, China, Hong Kong... We're right next door to your customers and suppliers! STYLEtexpro ERP for Sales Order Processing, Supply Chain Management, Financial and Import/Export Management.
Apparel & Footwear Management software that fulfills inventory control, order entry and purchasing needs. Apparel & Footwear Management software that fulfills inventory control, order entry and purchasing needs.
Bekijk profiel
Business management software for garment, footwear, soft goods and household textile suppliers. Business management software for garment, footwear, soft goods and household textile suppliers.
Shop floor control software that helps meet the challenge of achieving overall manufacturing efficiency and effectiveness. Shop floor control software that helps meet the challenge of achieving overall manufacturing efficiency and effectiveness.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Integrated apparel management, planning, and inventory management system that enables timely deliveries to customers. Integrated apparel management, planning, and inventory management system that enables timely deliveries to customers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FDM4, an ERP software solution for the Distribution and Catalog Industries. Functionality includes logistics and warehousing management, order processing and fulfillment, inventory control, purchase orders, forecasting and replenishment, returns and claims, sales force automation, accounting, and credit card processing. Software for logistics and warehousing management, order processing, inventory control, purchase orders, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Visual Next is the ideal enterprise resource planning software solution for apparel manufacturers and importers. Designed specifically for the sewn products industry, Visual ERP differentiates itself through automation of back office tasks, powerful business intelligence module and advanced supply chain management. Enterprise Resource Planning Software solution for Apparel manufacturers and importers.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Total Apparel Management System with fully Integrated e-commerce. Suits wholesalers, manufacturers and agents. Modules Parts, Costing, Styles, Orders, Allocation, Invoicing, Receipts, Financials & GL, Sales Books, Detailed Reporting. Intuitive user interface, easy to learn, full training and support. Installed in over 200 Australian and New Zealand companies. Apparel Management System with fully Integrated e-commerce. Suits wholesalers, manufacturers and agents.
Bekijk profiel
Een krachtige tool die wordt gebruikt vanaf het eerste ontwerp tot en met de productiefase om alle relevante gegevens te beheren en te controleren. Een krachtige tool die wordt gebruikt vanaf het eerste ontwerp tot en met de productiefase om alle relevante gegevens te beheren en te controleren.
OLOtech builds Web-based software that fosters e-collaboration throughout your entire supply chain. It enables you to reduce your overhead by granting password-protected access to Customers, Sales Reps and Contractors. This password system also filters and organizes the relevant information associated with each contact. OLOTech is the is perfect for small and midsize manufacturers. OLOTech integrates all operations from Product Development to Sales, Sourcing, Production and Accounting. Web software for manufacturers of intricate products such as garments, furniture, construction supplies and sporting goods.
Bekijk profiel
LogOn Business Systems is focused on the development of specialized ERP systems for companies within the apparel and footwear industries. We provide scalable, reliable and feature rich toolsets which can be easily configured to deliver you the "perfect fit" business application all centered around a robust color, size, dimension matrix LogOn's range of solutions take your business from start-up to mid-sized operation and all the way to the enterprise level. Apparel, footwear & accessories ERP solution that runs on Linux, UNIX, Windows and any database.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete integrated software system for apparel importers. Powerful, real-time, fast, easy to use and customizable. Complete integrated software system for apparel importers. Powerful, real-time, fast, easy to use and customizable.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A PDM (pattern, cost, specifications) solution. Import PAD Systems pattern/marker information or add your own. A PDM (pattern, cost, specifications) solution. Import PAD Systems pattern/marker information or add your own.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Dant Fashion Software is a fully integrated accounting and POS solution for wholesalers, importers, manufacturers, agents and retailers. The system is designed to utilize the style, color, size requirements that the apparel industry requires. The development of the style flows from initial purchasing of stock from suppliers (local/overseas) or through the bill of materials. The system is designed to streamline the creation of customer orders to automatically generate supplier orders. Fully integrated accounting and POS software for the Wholesaler, Importer, Manufacturer, Agent and Retailer.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A complete management system solution specially designed for the garment industry to streamline business operations. A specialized garment ASP management system which improves order processing efficiency and monitor production scheduling closely
(0 reviews)
Bekijk profiel
ERP for Apparel Manufacturing -- Kandaree is an integrated solution that covers the entire process of an apparel manufacturing unit. ERP for Apparel Manufacturing -- Kandaree is an integrated solution that covers the entire process of an apparel manufacturing unit.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprehensive ERP Business Management software for the clothing and footware industry. Comprehensive ERP Business Management software for the clothing and footware industry.
Master Systems' OMS is a world-class inventory control with integrated accounting application that was the "first" to fully-integrate the wholesale distributor's back-office via the Internet with eCommerce and Business-to-Business. Today, OMS remains unmatched for its ease-of-use, ease-of-deployment, customization, and low cost of ownership with versatility and adaptability that delivers significant gains in performance and efficiency. Complete inventory control and accounting system for a fully-integrated wholesale distributor back-office solution via the Internet.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PrimaNet is our suite of specialist multi-channel business systems designed to meet the specific requirements of the clothing, footwear and accessories marketplace, providing the ultimate solution for your business. Embrace true multi-channel processing with a single view of your products and customers in real-time. We have been helping businesses for over 25 years. A suite of specialist multi-channel business systems designed specifically for the clothing, footwear and accessories market sectors
(0 reviews)
Bekijk profiel
Vision Suite is a leading, cloud-based, end-to-end solution platform that unifies and optimizes back/front-end and supply chain operations from trade/product/demand management to merchandising, POS and OMS/OMNI. It eliminates the inefficiencies of disjointed applications, and provides real-time visibility of enterprise inventory, cross-channel orders and AI-driven CRM data. It delivers seamless omnichannel shopping experiences, and supports multiple brands, countries, currencies and languages. Cloud-based unified commerce platform for wholesalers and omnichannel retailers specializing in apparel, footwear and hard goods.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An end-to-end modular wholesale, omni-channel, and production solution built on Microsoft Dynamics 365 that integrates with eCommerce platforms to enable digital transformation for leading fashion, apparel, and footwear brands in the digital era A complete Dynamics 365 solution for fashion and apparel wholesale, omnichannel and production that integrates with eCommerce platforms
Design, sample, present & produce Men, Women, Kids Clothing, Jeans, Lingerie, Lining, Novelty fabrics, Scarves, Ties and Labels. Design, sample, present & produce Men, Women, Kids Clothing, Jeans, Lingerie, Lining, Novelty fabrics, Scarves, Ties and Labels.
(0 reviews)
Bekijk profiel
World on a Hanger is a wholesaling, invoicing, shipping, production and inventory management product for small apparel and accessory labels. World on a Hanger is priced on a monthly basis, with zero commitment and a no obligation, instant 14 day trial. Provides easy to use web-based product data, production, stock and order management software priced on a monthly basis.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Garment software. Manage sampling, costing, orders, purchasing, production, warehouse, shipping & account. Standardize all documents. Garment software. Manage sampling, costing, orders, purchasing, production, warehouse, shipping & account. Standardize all documents.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PLM Software, With options for Sourcing. ERP for apparel, footwear and accessories. PLM Software, With options for Sourcing. ERP for apparel, footwear and accessories.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise Resource Planning software (ERP) for Textiles, Apparel and Garment Industries Enterprise Resource Planning software (ERP) for Textiles, Apparel and Garment Industries
(0 reviews)
Bekijk profiel
Exenta empowers fashion and consumer goods brands, manufacturers, and vertical retailers to scale their businesses by accelerating and improving performance across the entire business and global supply chain. The Exenta Enterprise solution provides global process visibility, control and collaboration by combining traditionally independent ERP, PLM, SCM, MRP, WMS, EDI, Shop Floor Control (SFC), Financial Management (FMS), and other productivity tools into a single-platform business solution. Apparel logistics management solution that helps businesses manage supply chains, warehousing, shop floors, vendor portals, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A web-based system with Tree folder structure for storing and virtually accessing sounds, videos, pictures, and DTP files. A web-based system with Tree folder structure for storing and virtually accessing sounds, videos, pictures, and DTP files.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fast Accurate Bids provides easy-to-use Windows software for generating screen printing and embroidery bids in less than two minutes each. Designed by a screen printer, it requires minimal setup, comes with five built-in pricing schemes, and a Microsoft Word template for finished bids. It can be easily and quickly customized to accommodate differing pricing policies for different types of customers and for items at different price points. There is no monthly cost and customer support is free. Fast Accurate Bids provides easy-to-use Windows software for generating screen printing and embroidery bids in less than two minutes ea