331 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Urbest vereenvoudigt groepscommunicatie, het volgen van taken, beoordelingen en betalingen voor faciliteitsbeheer en projectwerken. De interface is intuïtief en vermindert de tijd die nodig is om nieuwe gebruikers binnen te halen. Urbest kan zich aanpassen aan elk type gebouw of organisatie. Kies ervoor om alleen met Urbest te werken of koppel hem aan je ERP- of middelenbeheersysteem. Na een paar maanden krijg je toegang tot analyses van gedrag met voorgestelde actieplannen. Meer informatie over Urbest Groepscommunicatie, vacatures volgen, beoordeling, betaling, analyse van gedrag met voorgestelde actieplannen. Meer informatie over Urbest
Verhuurmanagers, gebouwbeheerders, beheerders van ruimtes voor gezamenlijk leven en gezamenlijk werken, verenigingen van eigenaren en facilitaire bedrijven kunnen hun vastgoed beheren via geïntegreerde producten voor boekhouding, ticketing, communicatie, facilitair beheer en bezoekersbeheer die beschikbaar zijn als mobiele en webgebaseerde toepassingen. Belangrijkste USP Het is een whitelabel mobiele app die kan worden verstrekt aan eigenaren en huurders in de activa die je beheert, om hen te helpen samenwerken met je team. Meer informatie over TheHouseMonk Een geïntegreerd vastgoedbeheerplatform voor beheerders van vastgoed en verhuur, ruimtes voor gezamenlijk leven en gezamenlijk werken en exploitanten van studentenhuisvesting. Meer informatie over TheHouseMonk
Moxtra biedt OneStop-portals om een continue, veilige en interactieve ervaring te bieden tussen klanten en makelaars. Agentschappen kunnen openbaarmakingen, contracten, bebouwingsrestricties en transacties centraliseren en beheren. Het beheerportaal van Moxtra onderhoudt een controleerbare, doorlopende registratie van klantinteracties, en het helpt je om bestaande bedrijfsprocessen uit te breiden naar de digitale omgeving. Meer informatie over Moxtra Schaf een OneStop-portal aan om je bureau een continue, veilige en interactieve plek te bieden waarmee je alle aspecten van een vastgoedtraject kunt beheren. Meer informatie over Moxtra
Vastgoedbeheersoftware van de volgende generatie, ontworpen voor beheerders van woningen, commercieel vastgoed, huiseigenaren en verenigingen, studentenhuisvesting en gemengde portefeuilles met groeiende, complexe bedrijven. Beheer je bedrijf met AppFolio's volledig mobiele, intuïtieve oplossing, inclusief complete functionaliteiten voor boekhouding en management, directe toegang tot aanpasbare rapporten en eigenaarsverklaringen, marketingtools, online leasing, screening van huurders en online huurincasso en betalingen. De complete softwareoplossing voor vastgoedbeheer om je werkdag te stroomlijnen en te zorgen dat jij je kunt richten op je bedrijfsresultaten.
Buildium is de enige oplossing voor vastgoedbeheer die makelaars helpt nieuwe zaken te werven van eigenaren van vastgoed en gemeenschapsorganisaties die op zoek zijn naar diensten. Met deskundig advies en niet-aflatende ondersteuning kun je met Buildium beter presteren in alle facetten van je bedrijf met behulp van intuïtieve software die zowel kracht, eenvoud en gebruiksgemak biedt. Buildium ondersteunt vastgoedbeheerders in meer dan 50 landen, in totaal meer dan 1,8 miljoen beheerde wooneenheden. Buildium is vooraanstaande webgebaseerde software voor vastgoedbeheer die met name geschikt is voor woningen en verenigingen.
Bezit, beheer of investeer je in appartementencomplexen met meer dan 100 wooneenheden? Dan is het tijd om ResMan te ontdekken. Het vastgoedbeheerplatform van ResMan biedt naadloos beheer van alle zaken, van boekhouding tot screening tot betaalbare compliance. Zo krijgen eigenaren en exploitanten een end-to-end oplossing die consistente NOI-groei en een adembenemende ervaring biedt voor bewoners. || Gratis live-chatondersteuning || Eenvoudige implementatie || Toegewijd klantenserviceteam || Bezoek de website van ResMan voor een gratis demo. Het platform van ResMan is ontwikkeld om meergezinswoningen naadloos te beheren, voor efficiënte workflows en gratis live-chatondersteuning.
Rent Manager is geavanceerde software voor vastgoedbeheer en is ontworpen om elk facet van je unieke bedrijfsactiviteiten te beheren. Van leasing tot boekhouding, onderhoud tot marketing, je gehele portefeuille wordt ondersteund door de in drie decennia bewezen technologie van Rent Manager. Biedt een krachtige database voor vastgoedbeheer; volledig geïntegreerd boekhoudsysteem; intuïtieve oplossingen voor contactbeheer, onderhoud, werkorders en marketing; een open API-portaal voor unieke aanpassingen en nog veel meer. Krachtige software voor vastgoedbeheer die in één geïntegreerde oplossing alle functies combineert die jij nodig hebt om je bedrijf te runnen.
Software voor vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders en professionele beheerders met 10 - 5000 panden. Je vindt hier alle tools die je nodig hebt voor de complete boekhouding van onroerend goed, huurders en trusts. Incasseer huur online, publiceer accommodaties op je eigen website voor vastgoedbeheer, hou onderhoudsaanvragen bij, verwerk online huuraanvragen en bestel screeningsrapporten van huurders. De prijs is gebaseerd op de omvang van de unit, zodat je eenvoudig kunt schalen om aan je behoeften te voldoen. Je ontvang altijd gratis in de VS gevestigde klantenondersteuning. Software voor vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders en professionele beheerders met 10 - 5000 panden. Gratis proefperiode van 14 dagen.
De cloudgebaseerde end-to-end software voor vastgoedbeheer van Propertyware stelt vastgoedbeheerders en exploitanten in staat om hun bedrijf effectief en gemakkelijk te schalen. Het uitgebreide platform van Propertyware stelt je in staat accommodaties te plaatsen en op de markt te brengen, inclusief lead-to-lease-functionaliteit en volledig geïntegreerde huurdersscreening, huurders- en eigenaarportals inclusief online betalingen, boekhouding op kasbasis en transactiebasis, directe toegang tot aangepaste rapporten en overzichten met de flexibiliteit om aangepaste velden toe te voegen. Van flexibele prijzen en maatwerk tot uitstekende functionaliteit, deze software voor het beheer van vastgoed biedt meer.
Avail, ontworpen voor verhuurders met minder dan 10 panden in gedachten, is een intuïtieve toepassing voor vastgoedbeheer die je helpt reclame te maken voor leegstaande eenheden, huuraanvragen en kredietrapporten aan te vragen, huurovereenkomsten te ondertekenen en huur te innen - en dit allemaal online. 150.000 verhuurders gebruiken Avail omdat het een end-to-end platform is dat je helpt op te schalen van beginner naar professional met tools, in de VS gevestigde klantenondersteuning en training. Gebruiksvriendelijke oplossing die verhuurders helpt potentiële huurders te vinden, hun kredietgeschiedenis te bekijken, huurcontracten te ondertekenen en huur te innen.
Yardi Voyager is een volledig geïntegreerd browsergebaseerd bedrijfsbeheersysteem dat specifiek is ontworpen voor eigenaren of beheerders van vastgoed en investeerders in wereldwijde vastgoedmarkten. Het Voyager bedrijfsbeheersysteem centraliseert boekhoudkundige en vastgoedbeheergegevens in één enkele database, waardoor je met één klik op de knop actuele rapporten kunt creëren. Browsergebaseerde software voor vastgoed- en middelenbeheer met geïntegreerd, uitgebreid beheer en boekhouding.
Cloudgebaseerde software voor gemeenschapsbeheer voor vastgoedbeheerbedrijven en zelfbeheerde verenigingen. Beheer meerdere gemeenschappen met één enkele aanmelding en zoek in alle gemeenschappen met een algemene zoekopdracht. Beheer van woningeenheden en eigenaren (CRM), boekhouding, facturering, online betalingen (elektronisch en creditcard), communicatie, documenten en evenementregistratie. Onbeperkt aantal beheerders en aangepaste modulemachtigingen beschikbaar voor alle gebruikers. Beheer je gemeenschappen in de cloud.
Iedereen met een 360-camera of mobiele telefoon kan gemakkelijk 360-graden virtuele rondleidingen, 3D-modellen en plattegronden met metingen creëren. Upload gewoon je 360-graden foto's en dit platform doet de rest. Je krijgt bovendien toegang tot een reeks toonaangevende functionaliteiten zoals EyeSpyLIVE: een videochat waarmee meerdere partijen tegelijkertijd in een virtuele rondleiding kunnen navigeren en elkaar tegelijkertijd kunnen zien en horen. Zie de website om andere toonaangevende functionaliteiten te bekijken. EyeSspy360 is een toonaangevend platform voor 360-graden virtuele rondleidingen met unieke functionaliteiten, prijzen en workflow.
SimplifyEm is much easier to use than spreadsheets and financial applications. You can avoid vacancies and get paid on time with tenant and lease management, save time and money with automated tracking of rental finances, and make tax season easy with one click tax preparation. Tired of filing cabinets overflowing with paper receipts, complex spreadsheets, and expensive property management software? SimplifyEm.com is your solution. Property management software for property managers, landlords and real estate investors. Property management made easy!
TenantCloud is een gratis cloudservice met persoonlijke portalen voor verhuurders, huurders en servicepro's waarmee ze online huur kunnen betalen en innen, communiceren, verhuurinfo opslaan, foto's voor intrekken/verhuizen uploaden, onderhoudsverzoeken beheren en meer. Met TenantCloud kunnen huurders een nieuwe woning vinden en visuele aanvragen voor onderhoud beheren. Tegelijkertijd profiteren verhuurders van het gratis beheren van maximaal 75 eenheden, online huurinning en het adverteren van beschikbare woningen op meer dan 25 platforms. TenantCloud is een gratis cloudservice met persoonlijke portalen voor verhuurders, huurders en servicepro's.
De webgebaseerde software van Total Management voor vastgoedbeheer biedt kosteneffectieve bedrijven voor woningbeheer, commercieel vastgoed en studentenhuisvesting de mogelijkheid om hun bedrijven effectiever te beheren en te laten groeien. De webgebaseerde software van Total Management voor vastgoedbeheer omvat de volledige boekhouding en de mogelijkheid om werkorders, verklaringen van eigenaren en communicatie met bewoners en huurders via e-mail te verzenden. Webgebaseerde software voor vastgoedbeheer. Volledige multitasking, gebruiksvriendelijk en betaalbaar.
VTS is opgericht met als missie het revolutioneren van commercieel vastgoed door innovatie, en is het toonaangevende platform voor leasing en activabeheer binnen de sector. Door al hun kritieke gegevens en werkstromen op één plaats te centraliseren, stelt VTS verhuurders en makelaars in staat om hun meest waardevolle activa - huurders - beter aan te trekken, te converteren en te behouden. Op VTS 3 wordt meer dan 1 miljard vierkante meters beheerd, met een gebruikersbestand van meer dan 35.000. VTS stelt verhuurders en commerciële makelaars in staat hun meest waardevolle activa - huurders - beter aan te trekken, te converteren en te behouden.
Intelligent vastgoedbeheer - Hemlane gebruikt de slimste en nieuwste technologie om managers en eigenaren te ondersteunen bij hun huurwoningen. Hemlane automatiseert de administratieve taken en is ontworpen en ideaal voor portefeuilles tussen 1 tot 99 verhuureenheden. Beheer je vastgoedbeleggingen vanaf elke locatie
De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt een complete cloudgebaseerde softwareoplossing voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders van zowel commercieel als gemengd vastgoed. Re-Leased is winnaar van Emerging Add-On of the Year van Xero. Met Re-Leased kun je een gevarieerde vastgoedportefeuille beheren met een enkele toepassing. De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt cloudgebaseerde software voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders.
As the pioneer of property management technology, MRI Living provides a comprehensive and flexible set of tools crafted to help you take on today¿s challenges. Our open and connected technology approach gives you the freedom to choose how to run your real estate business without compromise. Innovative property management software can automate manual processes, save time, and increase productivity for your organization, while meeting the unique accounting, finance and management needs. MRI Software liberates real estate property management companies that own/manage 100+ units.
Homebase is a connected building and community management platform that brings together the benefits of simplified property management, building automation, and smart home living. Our connected building automation platform merges community and property management tools with the Internet of Things. Our apps for residents, managers, and staff provide robust controls and insights for smart home devices, building systems, and smart amenity services. Smart apartments for modern living. Homebase is a connected building and community management platform offering software and devices.
Landlord Studio is een populaire property management-app voor iOS, Android en desktop. Het streeft ernaar zoveel mogelijk van je handmatige workflow te automatiseren. Het biedt een uitgebreide oplossing voor property management die toegankelijk is via native mobiele apps en desktop. *Volg al je huurbetalingen en deposito's. *Registreer eventuele uitgaven en maak een foto van je aankoopbewijs. *Bewaar al je huurdocumenten. *Stel herinneringen in. *E-mail automatisch huurders. *Screen alle potentiële huurders. Property Management, maar nu goed gedaan. Verhuurder-app voor beheerders van woningen en verhuurders, toegang via desktop of mobiele app
Affordable! Starting at $19/month, Collect Rent Online (Free ACH), Full Accounting, Tenant Screening. Property Management Software for landlords and property managers. TrueRent is so simple, powerful and affordable. Compare us to others and you will see why TrueRent is the best option to grow your rental business. Designed for landlord and property managers with 10 - 5000 units under management. Affordable! Collect Rent Online (Free), Screen Tenants, Full Accounting, Starting at Only $19/month. See testimonials. Get Organized!
Bespaar tijd en geld door het beheer van vastgoed te automatiseren met deze toonaangevende, gebruiksvriendelijke en veelzijdige webgebaseerde software. Functies omvatten integratie van boekhouding, online betalingen, reserveren van voorzieningen, serviceverzoeken en meer. Deze webgebaseerde software is ontworpen voor HOA, condo's en panden. Een eenvoudige manier om je onderhoud en activiteiten te stroomlijnen voor zowel vastgoedbeheerders als huurders. Bespaar tijd en geld door het beheer van condo's, HOA of vastgoed te automatiseren met deze toonaangevende, gebruiksvriendelijke en veelzijdige webgebaseerde software.
De webgebaseerde software voor onroerendgoedbeheer voor woningen en commercieel onroerend goed automatiseert alle aspecten van onroerend goed voor appartementen, huizen en winkelcentra. Met de lease-, vacature- en werkorderbeheersystemen ben je efficiënter en productiever als property manager. Het volledig geïntegreerde en geautomatiseerde boekhoudpakket bespaart je veel tijd door gebruik te maken van geautomatiseerde huurinning, geautomatiseerde facturering en geautomatiseerde tools voor het bijhouden van late betalingen. Webgebaseerde softwareoplossing voor onroerendgoedbeheer die alle aspecten van onroerendgoedbeheer automatiseert voor appartementen, huizen en winkels.
Stessa maakt het voor vastgoedbeleggers gemakkelijk om hun vastgoedbeleggingen gratis te volgen, te beheren en erover te rapporteren. Tienduizenden beleggers gebruiken Stessa om meer dan $ 25 miljard aan vastgoedactiva bij te houden. Bespaar tijd en optimaliseer je eengezinswoningen en meergezinswoningen met prestatiedashboards, geautomatiseerd bijhouden van inkomsten en onkosten, tools voor documentorganisatie en financiële rapporten die klaar zijn voor de belastingaangifte. Stessa maakt het voor vastgoedbeleggers gemakkelijk om de prestaties van hun vastgoedportefeuille gratis te volgen, te beheren en erover te communiceren.
Entrata biedt software voor vastgoedbeheer met een single-login, open-access Platform as a Service-systeem (PaaS). Entrata biedt een verscheidenheid aan online tools, waaronder websites, mobiele apps, betalingen, huurcontractondertekening, boekhouding en beheer van bewoners, en het ondersteunt momenteel meer dan 20.000 appartementgemeenschappen in de VS. De open API en unieke selectie van externe integraties van Entrata bieden vastgoedbeheerbedrijven de vrijheid om de software te kiezen die het beste bij hun behoeften past. Entrata® biedt een verscheidenheid aan online tools, waaronder websites, mobiele apps, betalingen, huurcontractondertekening, boekhouding en beheer van bewoners.
TurboTenant is de alles-in-één, gratis tool voor vastgoedbeheer die stroomlijnt hoe je het verhuurproces beheert. Met de verhuurmarketing van dit platform kun je je aanbieding met één klik overal op het web plaatsen. Je kunt online huuraanvragen verzamelen en huurders screenen (ontvang kredietrapporten en achtergrondcontroles). TurboTenant is krachtig maar gebruiksvriendelijk en bespaart je tijd, geld en rompslomp terwijl je je volgende huurder zoekt. Perfect voor de verhuurder, vastgoedbeheerder of makelaar van 1-100 eenheden. Zo wordt verhuren gemakkelijk gemaakt. Gratis software voor vastgoedbeheer voor verhuurders voor het op de markt brengen van huurwoningen, het aannemen van huuraanvragen en het screenen van huurders.
Desktop vastgoedbeheersoftware voor eigenaren of beheerders van huurwoningen. De software is desktop-based voor beveiliging en snelheid, maar kan verklaringen e-mailen naar zowel huurders als eigenaren. De Tenant File kost een fractie van wat concurrenten vragen, is gebruiksvriendelijk en heeft dezelfde functies als veel duurdere software. Dit omvat afzonderlijke grootboeken voor eigenaren, woningen, eenheden en huurders, een herinneringssysteem, controleafstemming en tal van rapporten. De ondersteuning is toonaangevend in de sector. Desktop vastgoedbeheersoftware die het gemakkelijk voor je maakt om snel huur in te voeren en kosten te boeken, rapporten te genereren, notities bij te houden.
SKYLINE-software voor vastgoedbeheer fungeert als een dynamische oplossing voor leasebeheer en een krachtig boekhoudsysteem. Het is ontworpen rond drie basisprincipes: het verbeteren van je vastgoedprestaties, het verhogen van je rendement voor beleggers, en het overtreffen van de verwachtingen van huurders. Cloudgebaseerd en lokaal geïnstalleerde tool voor vastgoedbeheer met functionaliteiten zoals financiële rapportage, bijhouden van budgets, enz.
Innago is clean, easy to use property management software for managing your rentals. Our customers are small, independent landlords that have one or two employees or handle everything themselves. They don't have a marketing team or an IT department. From day one, we've met and collaborated with these small-to-mid-sized landlords to produce an application they actually want to use. We've avoided unnecessary features and focused on saving you time. Easy to use property management software for small-to-mid-sized landlords & property managers. Sign leaes, collect rent, screen tenants
RamQuest's solutions for title and settlement professionals are scalable and adaptable, designed to be configured to perfectly align with your business and offer maximum efficiency. Our fully integrated closing, escrow accounting, imaging, transaction management, eSigning and digital marketplace solutions are full of functionality and very flexible, so whether you want software on your own network or a hosted environment, RamQuest has your solution. Flexible, fully integrated title & escrow solutions enabling policy production, form management, invoicing, vendor management & more.
Yardi Breeze is property management software designed for you. Our refreshingly simple platform is the complete package, with built-in accounting, online marketing and leasing, integrated screening and insurance, and online portals for easy rent collection, service requests, payments and owner reporting. It's easy to set up, and pricing starts at just $1 per unit per month for residential properties. If your business requires additional features and controls, ask about Yardi Breeze Premier. Yardi Breeze is intuitive and powerful property management software that's refreshingly simple to use, saving you both time and money.
Webgebaseerde software die je vastgoedbeheerbedrijf helpt groeien. De kracht van elke boekhoudsoftware is afhankelijk van solide financiële gegevens. En daar is Palace goed in. Palace maakt het je gemakkelijk, of je nu automatische incasso's gebruikt, bankafschriften importeert of de API van het platform gebruikt om informatie te importeren. Wees mobiel en werk onderweg. Het responsieve ontwerp betekent dat je Palace overal en op elk apparaat of elke computer kunt gebruiken. Het platform heeft ook systeemeigen iOS- en Android-apps waarmee je nog veel meer kunt doen. Tool voor woningbeheer met smartphone-integratie en ingebouwde business intelligence voor medewerkers en vastgoedbeheerders.
Property Vista is de toonaangevende software voor vastgoedbeheerbedrijven. Property Vista is met name geschikt voor portefeuilles van meer dan 100 panden, en het geïntegreerde communicatiesysteem combineert alle functies (verhuur, boekhouding, betalingen, onderhoudsaanvragen) in één krachtig geautomatiseerd systeem. Dit systeem is voor degenen die het belang inzien van het verminderen van leegstand, het beperken van risico's en het verbeteren van de cashflow door middel van sterke huurdersrelaties. Property Vista is een volledig pakket van vastgoedbeheersoftware. Met name geschikt voor portefeuilles boven de 100 panden
Powerful, User-Friendly, Fully Customizable. For years, property managers like you have been forced to choose between a powerful system that can do everything they need, or a user friendly system that their staff can actually use. Those days are over. With Property Matrix, you dont have to choose. You get it all. Property Matrix is the worlds most customizable and user-friendly property management solution.
HappyCo is the leading real-time operations platform for property management. The Happy Inspector product is used by thousands of companies and has captured more than 100 million items inspected worldwide. Founded in 2011, our mission is to deliver delightful mobile and cloud business software that makes work happier. The leading platform to Inspect, Monitor and Analyze the Performance of Your Business Assets in Real-Time. Reinvent your Operations.
Pendo is an online app for landlords that simplifies the time consuming, mundane tasks of property management. Pendo does all the heavy lifting so Landlords can spend more time building better relationships with their tenants. Pendo landlords can manage all of their business online and in one place: listing websites, rental applications, lease agreements, tenant screening, tenant on-boarding, cashflow management, rent collection, and financial reporting. Pendo has users in 85 countries. Pendo is an online app for landlords that simplifies and streamlines the time consuming, mundane tasks of property management.
Haven Connect enables property managers to receive affordable housing applications online and manage their waitlist seamlessly. They are able to email, text, and mail letters with just a few clicks to all people on the waitlist. Haven Connect is a A secure, regulatory-compliant, and cost-effective way to process and manage affordable housing applications online. A secure, regulatory-compliant, and cost-effective way to process and manage affordable housing applications online
Shiftsuite is the most powerful and innovative condominium management platform in Canada. The platform offers accounting, property management and community websites in a single cloud based platform. Shiftsuite technology is used in over 500,000 condominium units worldwide Cloud-based Condo specific software Applications including Accounting, Property Mangement, community website, Vendor Vetting and more
Property managers print tons of paper work orders for resident service requests in multi-family apartment communities. ServusConnect is a low-cost per unit solution that: Quickly integrates with existing paper-based property management software, enabling paperless work order management; Engages residents with real-time status updates via texts, capturing resident feedback upon completion; Provides management with the missing real-time insight into maintenance operations; Saves time & money Easy to use mobile app for property managers, maintenance techs & service vendors to improve work order management on multifamily sites
Cozy is changing the way renting works. Renting has always been fragmented, unsecure, and unnecessarily complexeven though it affects nearly everyone at some point in their lives. We offer the first complete modern service for independent landlords and renters. Our mission is to make the process simple, secure, and intuitive. We process millions of dollars in rent every month, and people rent Cozy properties in thousands of cities around the country. The first complete modern service for independent landlords and renters.
FlipperForce is a web-based house flipping software for house flippers, rehabbers, developers & real estate investors. FlipperForce provides an all-in-one solution for analyzing rehab deals, managing projects & tracking project financials. Analyze rehab deals, & estimate repair costs to determine the Maximum Purchase Price you should offer. Create professional marketing reports to get funding for your rehab projects. Create project schedules, manage tasks & your project budgets. All-in-One House Flipping Software for house flippers, rehabbers & real estate investors.
Whether your self-managed or a property management firm with hundreds of communities, this software is perfect for managing those properties. It's Web-based so with MyCommunity you get it all. No add-ons or extras to buy and it will never cost you more than $57.99/mo. Integrated accounting, 24/7 member access, easy to use BoD and Manager tools. There is also a mobile version so you can manage your community on the go. Whether your self-managed or a property management firm with hundreds of communities, this software is perfect for you.
Pruvans service business software and mobile app deliver real-time field visibility to better manage quality, costs, and crews for any service business. Prove a job was done right and on time with our third-party certified photos, videos, and mobile forms and win new business. Why spend thousands of dollars and countless hours on a mobile app when you could use Pruvans expertise instead? Utilize our state-of-the-art mobile technology to take your service business to the next level. Mobile app that delivers real-time field visibility to better manage quality, costs, and crews for service businesses.
Asset management tool which provides visibility to maximize your location performance through business analytics. Asset management tool which provides visibility to maximize your location performance through business analytics.
Property Meld is the premier maintenance solution in property management. Our maintenance automation tool allows businesses to automatically schedule, track, and communicate all in one place. Meld allows companies to focus on growing and improving their business all while increasing efficiency, providing transparency, and documentation for every step of every work request. Property Meld will automate the follow-up on your maintenance process including scheduling, reminding, verifying completion, and more.
PropertyMe is Australia's largest and most complete cloud property management software. With an easy-to-use interface, comprehensive trust accounting, built-in inspections and maintenance, mobile app and client access, you'll have everything you need to manage your properties. Unlock the power of genuine automation to bill like a boss, perform end of month in minutes and reconcile automatically. Simplify your workload with PropertyMe so you can focus your attention where it's really needed. Australia's largest and most complete cloud property management platform.
Genkan is a complete cloud based solution for holiday rental, short term and vacation property management. The solution incorporates all the required tools such as email and SMS Marketing, Inventory management, trust accounting, Survey, payment gateways, inspections in one 'Real Time' software solution plus being multi lingual and multi currency. Genkan eliminates the need to purchase multiple software packages that combined do not reach the overall functionality and productivity of Genkan. Real estate management solution that helps agents manage property sales and bookings for vacation as well as permanent rentals.
A free to use rental property management software loaded with features including online payments, tenant screening, lease management, and more. We offer a free Tenant Portal for your tenants to pay online via credit card or ACH. Our property owner portal gives your owners visibility into their properties. Our automated flows lessen your workload and ultimately delivers a great solution. A free to use rental property management software loaded with features including online payments, tenant screening, and more.
AMTdirect is designed to simplify the entire real estate lease management process. Automatically track lease details so you never miss critical dates or financial obligations. You get your pick of over 300 standard reports, or you can easily customize them yourself to meet the unique needs of your company. AMTdirect's real estate lease administration software supports all types of leases and is compliant with the new lease accounting standards. AMTdirect seamlessly integrates all your real estate lease management needs into one core business system.
In4Suite is a complete ERP solution for real estate and construction industries. It is one of the best ERP in the market covering all the modules a real estate developer or contractor needs to run a business efficiently. Digitally transform your business using In4Suite Real Estate and Construction ERP software.
FRONTSTEPS is the #1 software platform for HOAs, Builders, Security & Patrol Experts, and Homeowners. We deliver technologies that simplify how people build, connect, operate, and secure modern communities. Our premiere platform currently powers more than 23,000 communities nationwide - that's 4.4 million homeowners covered by FRONTSTEPS services! FRONTSTEPS is the #1 software platform for HOAs, Builders, Security & Patrol Experts, and Homeowners.
Building Stack is an online property management platform that helps businesses fill vacancies faster, collect rent online, and track maintenance issues in real time through a web portal and smartphone application. Building Stack is an online residential property management platform designed from the ground up to be intuitive and easy to use.
PropertyBoulevard is comprehensive, yet easy to use software for property management. Functions include vendor and tenant management, payroll, accounting, purchasing & inventory management. Property Boulevard offers a total solution for both multi-offices enterprises and single computer offices. In addition to the out-of-the-box software platform, we also provide a full complement of professional services to assist in the day-to day operations and system integration. Property Management Software with vendor and tenant management, payroll, accounting, purchasing & inventory management.
Rosmiman IWMS is a Facility Management & Real Estate Management software designed to control and manage the entire real estate and facilities life cycle, including maintenance planning and control, mobile solutions and integration with CAD, GIS, BIM and financial systems. We offer a comprehensive Asset Management software suite that has been designed and programmed to easily cover all your organizations real estate portfolio maintenance and management needs regardless of its industry or size. Rosmiman IWMS is a Facility Management & Real Estate Management software, characterized by its robustness and high reliability.
RealPage's suite of solutions benefits owners, managers, and investors in the real estate industry, covering conventional multifamily, affordable, military, student, single-family, senior, vacation, commercial, and mixed-use property types. RealPage provides solutions & services for every aspect of rental property management, all backed by the industry's leading Market Analytics data platform, helping to maximize the value of your property. Learn more about RealPage today! Our solutions & services help owners and managers of various rental property types maximize the value of their properties.
An online booking management system for owners and agents to manage every aspect of renting out holiday accommodations. An online booking management system for owners and agents to manage every aspect of renting out holiday accommodations.
RentPost makes managing rental property a breeze. From lease tracking, accounting and work orders to online rent collection, managing your properties in RentPost will not only save you time and money, allow you to scale your company, but it's also enjoyable to use. Save your valuable time and money - start with a free 30 day trial. Property management software that's actually enjoyable to use. Start simplifying rent - try RentPost free for 30 days!
Harnesses real estate and lease data in order to make smarter decisions and enable teams to work together more efficiently with our platform of cloud-based software, professional services and industry-leading market information. We offer proven software solutions for lease accounting, lease administration and the management of portfolios, transactions, projects and construction. More than 99% of our clients renew annually, because we help them open new locations faster and streamline operations. Our cloud-based software provides lease accounting, lease administration, portfolio, project and transaction management solutions.
Property operations platform that enables improved performance through equipment maintenance, risk management and more. Property operations platform that enables improved performance through equipment maintenance, risk management and more.
Easy to use. Does everything. Remote Landlord provides an outstanding, complete solution to all your property management needs. Designed to be mastered with minimal training, Remote Landlord can help you keep track of both residential and commercial property. Its robust accounting allows you to always know your bottom line, and critical alerts ensure that nothing falls through the cracks. Contact us today to set up your free demo. Our commitment to customer satisfaction is unparalleled. Web-based property management system that manages residential and commercial property. Scales well for both large and small portfolios.
Arthur Online is a cloud-based property management solution that works on both PC, Mac and mobile devices, bringing tenants, contractor agents and property owners onto one connected platform. With Arthur Online, property managers can communicate with their tenants, contractors and other stakeholders to carry out day-to-day tasks, and Arthur Online's dashboard allows users to have a single view of their entire property portfolio and keep track of scheduled activities. A Cloud-based property management solution that brings property management onto one connected platform
Whether you are a large title or escrow company with hundreds of users or a small business with one or two employees, our flexible and customizable solutions allow you to choose exactly what you need and add on additional features and functionality later. You can automate your entire process, submit 1099-S form Complete title and escrow application with process automation, accounting, 1099 submission, endless integrations, and more.
Property management has never been faster, easier, or more cost-effective than with MultiSite Systems. A comprehensive, flexible software that property management companies have been using since 1997 over the Internet to manage a variety of properties and corporate office operations. Multisite is totally device independent. Full service, personal service property management software for affordable housing, conventional, commercial and mixed bag properties.
Bixby is a building amenity platform that makes it easy for property owners and managers to provide top quality service to their tenants and residents. Our software enables managers to automate and organize their operations, resulting in less time and money spent on overseeing repairs, communicating with tenants, and collecting payments. Bixby is a cloud-based set of tools and services that enable property management teams to provide residents with a better experience.
MarginPoint is a leading provider of field service and inventory management software that helps property managers control inventory costs while improving customer service and growing revenue. FieldPlus is the only supplier integrated solution that addresses the full inventory management workflow for all material. MarginPoint is uniquely focused on integrating the entire end-to-end material lifecycle and job workflow in order deliver highest possible ROI to our customers. FieldPlus combines the efficiency of field service software with our powerful inventory management and replenishment solution.
Software solution for commercial property management companies, managing shopping malls, office buildings and other types of commercial properties. SaaS or On-Premise options. Both Front and Back office management. All the needed functions in one single solution, covering finances, property management, customer relationship management. Software for commercial real estate companies that own or manage retail, office or industrial properties, SaaS and on-premises options.
Web-based solution that helps businesses manage tenants and properties, collect payments, track expenses, create work orders and more. Web-based solution that helps businesses manage tenants and properties, collect payments, track expenses, create work orders and more.
Web-based solution that provides weather surveillance through alerts, risk management, reporting and more. Web-based solution that provides weather surveillance through alerts, risk management, reporting and more.
iManageRent is a cloud-based property management software suitable for landlords and property managers with single or multiple properties of all sizes. The platform offers online listing syndication on 14 different sites such as Zillow, Apartments.com, etc., tenant screening, rent payments, security deposit accounting, document storage, maintenance management and much more. Support is provided via phone and email. Pricing is per unit. Monthly and annual pricing plans are available. iManageRent is a cloud-based property management software suitable for landlords & property managers with single or multiple properties
Rentmoji is the first institutional grade Property Management software available to main street investors. Rentmoji improves scaled property management operators getting them organized and effective, all while dramatically reducing administrative overhead and saving time. Rentmoji utilizes a SMART methodology platform, mapping out each vertical by automating property syndication, lead harvesting, resident screening, document storage, maintenance workflow , vendor management and accounting. Institutional grade property management solution with features for listing, screening, payment processing, full portals and app
Mobile Doorman is the multifamily industrys leading mobile engagement platform empowering owners and property managers to enhance operational efficiency and deliver a digitally connected resident experience. Mobile Doormans all-in-one custom solution enables customers to increase resident engagement using in-app messaging and surveys, reduce operating costs via mobile maintenance requests and package management, and drive revenue through amenity reservations and in-app lease renewals. An all-in-one resident engagement platform, enabling property managers to drive revenue, reduce costs and increase resident engagement.
PropertyBoss enables managers of residential properties, multifamily communities, student housing facilities and other specialized properties to streamline the entire property management process including prospect, tenant, lease, unit & property management, electronic payments, credit screening, websites, online applications, tenant & owner web portals. PropertyBoss is an Intuit Gold Developer and integrates with QuickBooks and other financial packages and provides live training and support. Automates posting of charges, management reporting, maintenance and work orders, asset management and procurement.
Grow Your Rental Business By Using The Best Online Property Management Software - Automate Site Tasks - Fully Integrated Tenant Screening & Online Rent Collections - Tenant Portal - Owner Portal - Manage Work Orders - Automatically Advertise and Syndicate Listings Across 20+ Top sites to Drive Renters to Your Units. Versatile software can be used for multifamily or commercial management. 2 week free trial period plus US based tech support. Grow Your Rental Business With The Best Online Property Management Software/Automate Tasks/Integrated Tenant Screening & Collections
RentRedi is an affordable property management software for landlords. Less than $20/mo. Perfect for small landlords or growing your business. Web and mobile app for landlords to collect mobile rent, list properties, prequalify and screen potential tenants, send notifications and reminders to units, properties, or all tenants, and manage maintenance with video. Tenant mobile app. Flat fee. Never pay more for adding more units. Unlimited tenants, units, and teammates. Live customer support. Affordable property management software for landlords. Less than $20/mo. Unlimited tenants, units, and teammates.
Provides property management companies and HOA's/Condo's with management and communication tools for their buildings. Provides property management companies and HOA's/Condo's with management and communication tools for their buildings.
FREE APP - The way you think about operating your rental properties will never be the same. Manage your cleaners, handyman, electricians, plumbers from afar. Never miss a change over cleaning again. Monitor when your worker is on their way, arrived, started and finished. Know that your worker is physically at the work place doing the job FREE APP - Manage your contractors (cleaners, maintenance) from the app. Schedule, monitor and reduce your admin work
Property management solution that allows building owners, property managers, tenants and staff to manage their operations. Property management solution that allows building owners, property managers, tenants and staff to manage their operations.
Affordable rental property management software that makes your job easier. You don't need to be an accountant to have accurate records or generate beautiful easy to read statements for your owners. Rentables makes it easier than ever to record rents, pay charges, reconcile your account, and email owners accurate monthly statements. Plus, at year-end all your annual reports and 1099s are just a click away. Simplify your property management business with Rentables Property Management Software. Easy to use. Exceptional customer service.
ValencePM is the iPhone of property management software in terms of ease-of-use, user interface design, and functionality. ValencePM customers' consistently say it's simple-to-learn, easy-to-use, cost-effective, a time-saver, well-supported, and cutting-edge. ValencePM core features include guest card tracking, lease management, utility billing, maintenance management, full AP/GL accounting, resident portal, custom website builder, photo app, several 3rd party integrations, and much more! ValencePM is an affordable property management software thats simple-to-learn, easy-to-use, and feature-rich. Watch our demo videos.
Zego, formerly PayLease, provides online payments, resident billing, and utility expense management tools to HOAs and property management companies. Our solutions simplify the workflow for property managers, increase NOI and enhance the way they connect with residents. Zego is easy-to-use and backed with the highest levels of security and customer support. Since our inception in 2003, Zego has grown to serve thousands of property management companies and over 11 millions units nationwide. Cloud-based rental property management solution that lets landlords manage accounting operations, utility expenses and more.
Greenhouse PM is an easy-to-use, online property management application that allows landlords and property managers to more effectively manage their rental properties. Whether you lease one condo or an entire apartment complex, Greenhouse PM will help ease the burdens of rental property management. Online property management application that allows landlords and property managers to more effectively manage their rental properties.
Designed specifically for retailers, LeaseEagle is an advanced software solution that delivers a centralized platform for the management of real estate assets. LeaseEagle's award-winning technology provides the functionality needed by admin, legal and finance coupled with the on-demand access and simplicity required by the front end of the business. As a cloud solution customers simply subscribe for the locations they need, have unlimited Users and receive FREE updates, upgrades and support. Centralised admin and reporting platform for the management of real estate assets, for retailers struggling with fragmented data
OnSite Property Manager property management software provides landlords and property managers an easy yet powerful way to manage rental properties while automating many tasks including posting rents and late fees, tracking payment histories, printing tenant receipts, printing bank deposit slips, managing tasks, tracking expenses, printing checks, and calculating property management fees. Affordably Priced - User Friendly - Free Support - 60 Day Free Trial Online software that auto-posts rents and auto-lists vacancies.
Smart Property Systems is a cloud application software for property management.This single entry database collects all management tasks into one central dashboard. Marketing vacancies using webflyers that will go to up to 36 URLs/Craigslist gets vacancies filled. Automated rent collection frees you to do other work and accounts for payments in the accounting system. Tenant screening is built in and easy to order. Automate statements, notices and notifications. There is much more. Take a look. SPS streamlines the moving parts of managing properties, so property managers can focus on maximizing income potential of investment.
Remine combines consumer data and property data onto a single platform that delivers more actionable intelligence to real estate agents Remine combines consumer data and property data onto a single platform that delivers more actionable intelligence to real estate agents
Rentalfy provides residential property managers a convenient, easy-to-use, and cost-effective web platform to manage their properties. Our software is cloud-based and mobile-ready so there is nothing to install or maintain, giving our property managers happy tenants and more time to focus on their business. Our features include rent collection, rental applications, background and credit checks, lease management and invoicing, online maintenance requests, a customizable website, plus much more! Rentalfy provides residential property managers a convenient, easy-to-use, and cost-effective web platform to manage their properties.
ARGUS Enterprise is designed for companies and financial institutions that need to project the performance of their assets throughout the lifecycle of the investment including acquisitions, development, reconfiguration, leasing, portfolio and investment management, and disposition. Handling multiple property types and capital structures, ARGUS Enterprise is a comprehensive real estate portfolio, investment management and financial management software. The global standard for property valuation and the most comprehensive asset and portfolio management solution in the world.
The Housing Director helps you to quickly and efficiently manage your residential process regardless of the size. Property management solution that helps housing and residential administrators assign and manage rooms, student details, and billing.
Market-leading estate agency and property management software all under one complete platform in the cloud. Market-leading estate agency and property management software all under one complete platform in the cloud.
A real estate solution with features for property management, marketing, lease management, rent appraisals, analytics, and more. A real estate solution with features for property management, marketing, lease management, rent appraisals, analytics, and more.
ShowingHero is the leading SCHEDULING SOFTWARE in North America for Property Managers by fellow Property Managers. ShowingHero takes over your entire lead management, reduces Days on Market, saves YOU time and cost and creates a better experience for your prospective tenants. ShowngHero cloud-based system uses AI and deep learning to respond and nurtures to 100% of prospect lead, pre-screens tenants, schedules showings and provides your team robust reporting all on one platform #Hero We offer a 24/7 SCHEDULING SYSTEM with the latest technology that delivers High Touch service to your entire team & tenants
Designed by property, especially for the property, Forsite is an app based solution that provides property owners confidence that their contractors are safe and compliant on site Contractor management software and systems require specific attributes, such as multiple entries and exit locations, automatic identification of both arrival and safe departure, the attributes to check for inductions, permits, SWMS, JSA, SSSP, Insurances and other required information. Forsite delivers the complex location matching services with health and safety compliance and attendance on site.
Bookex sales and property management system, built to maximise occupancy and save time on administration. Perfect for extended-stay suppliers with features such as monthly rates, scheduled payments, and a white-label App that your guests can download while on site. Bookex sales and property management software for smart accommodation suppliers. Built to maximise occupancy and save time.
Rent Magic 2.0 is the premier property management software package for Ontario. Features include integration of all subtleties of the Tenant Protection Act of Ontario, seamless transfer of prospect to applicant and applicant to resident and real time access to all of the tenant data. Rent Magic allows you to easily keep track of partial payments, free month's rent, and monthly credits and prepares all the reports you need. Property management software package for Ontario, Canada.
BuildingLink is an industry leading property management technology used by over 5,000 high-rise residential communities globally. As an industry pioneer and leading innovator, our solutions, service, and people have made us one of the most recognized and respected technology providers among property managers and staff, condo/coop boards, and landlords. Our roadmap is packed with new and exciting initiatives to help buildings run even better. BuildingLink simplifies and elevates modern working and living in residential communities.
Cloud-based property management and trust accounting software for agencies who want to do less, make more and grow more. And the key to how we can help you do that? Powerful workflows that help you take control of your portfolio and your business in just seconds. Five reasons to choose Console Cloud: - Access one platform with many integrations - A better migration and support experience - Unlock powerful automation - Advanced reporting - First-class compliance World-class trust accounting + intelligent property management workflows. Manage your portfolio with fewer systems and less hassle.
Rethink is powered by the idea that commercial real estate is the catalyst of opportunity and economic growth. The Rethink solution combines the leading commercial real estate CRM with hands-on customer success and seamless integrations to industry leading tools. This gives CRE professionals unparalleled insights and competitive advantages in their markets. The Rethink vision is to be the future of CRE dealmaking. The Rethink solution combines the leading commercial real estate CRM with hands-on customer success and seamless integrations.
For over 9 years, Cube Scripts Media worked with real estate agencies to develop feature rich real estate management software. Our flagship service is now product called Real Estate Script which allows an individual owners and real estate agencies to easily publish, manage and organize properties for sale and/or rent. More than 300,000 bookings worldwide! Effortless booking and contact confirmations mean higher follow-through conversion rates! Easily publish, manage and organize properties for sale or rent.