173 resultaten
Waarom Capterra gratis is
CHMeetings is krachtige software voor kerkmanagement, ontworpen voor kerken van alle groottes en denominaties. Beheer moeiteloos kerklidmaatschap, groepen, evenementen, vervolgstappen, uitzendingen en meer! CHMeetings heeft een proactieve firewall om ervoor te zorgen dat je gegevens worden beschermd tegen onbevoegde gebruikers. Functies zoals groeps-sms, cloudhosting, dagelijkse back-up en toegang tot meerdere apparaten zijn geïntegreerd voor eenvoudig dagelijks kerkbeheer. Krijg ondersteuning om je kerk te helpen de oplossing gemakkelijk toe te passen. Probeer het gratis. Meer informatie over Chmeetings CHMeetings is krachtige, niet-confessionele software voor kerkmanagement om leden, evenementen, vervolgstappen en meer effectief te organiseren. Meer informatie over Chmeetings
Dit product zet zich in om kerken te ondersteunen zodat ze een betere bediening kunnen leveren. ChurchTrac is een krachtige tool waarmee je je lidmaatschap kunt bijhouden, de communicatie verbeteren en je team en bediening organiseren. Dit product heeft alles toegevoegd wat je nodig hebt, zoals het bijhouden van bijdragen, online geven, kinderen inchecken, aanwezigheidsregistratie, budgettering en boekhouding, toegang voor de congregatie en nog veel meer. Misschien is de meest indrukwekkende functie nog wel de prijs. Maak een gratis account aan en ontdek waarom duizenden kerken dit product vertrouwen. Meer informatie over ChurchTrac Ben je het zat om te zoeken naar kerksoftware met goede ondersteuning? Deze tool is de gebruiksvriendelijke keuze die ook betaalbaar is. Zie waarom dit product anders dan anderen is. Meer informatie over ChurchTrac
Probeer de GRATIS DEMO van deze innovatieve oplossing waarmee kerken hun lidmaatschaps- en boekhoudkundige administratie moeiteloos kunnen beheren met behulp van ofwel desktopsoftware of vanuit hun webbrowser. Naarmate de druk toeneemt van de IRS, Revenue Canada en andere overheidsinstanties, zoeken de meeste kerken en non-profitorganisaties naar hulpmiddelen om hun verantwoordelijkheden te vervullen en efficiënter te werken. Als dit ook voor jou geldt, is Faithful Steward het antwoord dat je zocht! Meer informatie over Faithful Steward Hiermee kunnen kerken en non-profitorganisaties moeiteloos hun lidmaatschaps- en donatiebestanden beheren. Meer informatie over Faithful Steward
Als je op zoek bent naar gratis online software voor kerkbeheer, zul je enthousiast zijn over Bitrix24. Bitrix24 is gratis voor een onbeperkt aantal gebruikers, en is een hulpmiddel bij uitstek voor veel religieuze non-profitorganisaties met beperkte fondsen. Nog belangrijker: Bitrix24 heeft zowel sociale hulpmiddelen voor het betrekken van je gemeente, zoals sociaal netwerk, gebruikersgroepen, peilingen, mediagalerij, gedeelde agenda's, videoconferenties en zakelijke hulpmiddelen zoals CRM, telefonie of projectmanagement die je helpen je zaken op orde te houden. Meer informatie over Bitrix24 Bitrix24 de populairste gratis software voor kerkbeheer. Cloudgebaseerd, mobiel, open source. Meer informatie over Bitrix24
Toonaangevende presentatietool voor media en kerkliederen ontworpen voor Mac en Windows. Gebruikt door North Point Community Church, Willow Creek Community Church, Saddleback Church en vele anderen. De beste functies in zijn soort, solide stabiliteit en vrijwilligersvriendelijk gebruik waarmee je kerkliederen, bijbelverzen, video-weergave, pdf-akkoorddiagrammen, podiumweergave voor songteksten en timers voor talent op het podium kunt weergeven. Download vandaag nog de gratis demo. Toonaangevende presentatietool voor media en kerkliederen ontworpen voor Mac en Windows. Download vandaag nog de gratis demo.
Church Windows is krachtige en flexibele maar ook gebruiksvriendelijke software voor kerkbeheer van een gerenommeerde leider in de sector. Kies het complete geïntegreerde pakket van modules voor lidmaatschap, planning, donaties, boekhouding- en loonadministratie, of begin met één onderdeel en voeg later extra modules toe. Naast de ervaren gratis en online ondersteuning biedt het bedrijf ook gratis online trainingslessen. Ontdek waarom meer dan 13.000 kerken hun zaken op orde hebben via Church Windows Software. Gebruiksvriendelijke, krachtige software voor kerkbeheer met lidmaatschap, planner, donaties, boekhouding en salarisadministratie. Desktop en web.
Planning Center zet zich in om kerken te helpen door geweldige applicaties te maken die betaalbaar, krachtig en gemakkelijk te gebruiken zijn op elk apparaat. Dit wordt bereikt met behulp van verschillende producten: check-in, geven, groepen, mensen, registraties, hulpbronnen en services. Elk product wordt voortdurend bijgewerkt om de beste op de markt te blijven! Planning Center maakt geweldige applicaties voor kerken die betaalbaar, krachtig en gemakkelijk te gebruiken zijn op elk apparaat.
Vanaf slechts $ 9,99/maand! Krachtig, eenvoudig te gebruiken kerkbeheersysteem voor aanwezigheid, bijdragen, groepen, toezeggingen, donorverklaringen, massale e-mail-/sms-berichten, veilig in- en uitchecken voor kinderen, mail samenvoegen, sacramenten, dashboards, robuuste aangepaste rapportage en nog veel meer. PC/MAC/iOS/Android. Kies cloudgebaseerde of lokale versie. Meer dan 35.000 kerken zijn al overgestapt naar Servant Keeper. Ontdek waarom zoveel kerken Servant Keeper gebruiken, met krachtige, betaalbare toepassingen voor elk apparaat. Lidmaatschap, bijdragen, aanwezigheid, communicatie, op desktop-pc, mobiele telefoons en web-apps. Zie waarom zoveel kerken de overstap maken.
"Bespaar tijd en krijg meer gedaan, met minder gedoe." Hou moeiteloos leden, bijdragen, toezeggingen en meer bij. Vanaf $ 47,98 (eenmalige betaling, geen maandelijkse kosten; geen aanwezigheidsregistratie, boekhouding of loonlijst); jaarlijkse belastingontvangstbewijzen en kwartaalafschriften afdrukken of e-mailen. Drukt fotogidsen van de kerk af. Drukt ook je eigen offergave-enveloppen af. Deel gegevens zoals web-based software zonder de maandelijkse kosten, met behulp van DropBox of Google Drive. Exporteert gegevens naar QuickBooks. PC of Mac. Volg donoren, donaties en toezeggingen voor je kerk. Druk fotogidsen van je kerk en je eigen offergave-enveloppen af.
Wild Apricot helpt duizenden organisaties minder tijd te besteden aan administratieve taken, zoals het verwerken van betalingen en het bijwerken van Excel-bestanden, en meer tijd aan het uitbreiden van hun lidmaatschap. Het is ontworpen voor organisaties die worden beheerd door vrijwilligers of weinig personeel en biedt een gebruikersvriendelijke back-end, zodat je geen technisch genie hoeft te zijn om je organisatie naar het volgende niveau te brengen. Bovendien heb je toegang tot een community van collega's en experts die kennis en beste praktijken delen. Dit platform staat voor je klaar! Software voor lidmaatschaps- en databasebeheer brengt alle tools samen die je nodig hebt om je organisatie efficiënt te runnen.
Een volledig softwarepakket voor het beheer van de details waarover je 's nachts wakker ligt. Ontvang hulp met lidmaatschap, groepen, check-in, vrijwilligers, evenementenregistratie, bijdragen, online geven/geven via sms, e-mailmarketing, sms, rapportage, assimilatie, workflow en alles met betrekking tot je personeelsgegevens. De geavanceerde Text-to-Church-functie mobiliseert gasten, leden, vrijwilligers en personeel om via sms met de database te communiceren. Het is de server die zeer effectieve kerksystemen aanstuurt. Mobiliseer je kerk met software die de praktijken van het kerkgenootschap combineert met de nieuwste technologie zoals het bekroonde Text-To-Church.
NeonCRM is een cloudgebaseerd softwarepakket voor non-profitorganisaties dat tools biedt die zijn gebouwd ter ondersteuning van het goede werk dat op geloof gebaseerde organisaties doen. Ongeacht de omvang of sector, deze CRM helpt duizenden organisaties en verenigingen om donateurs te betrekken, lidmaatschappen te beheren, evenementen te plannen, vrijwilligers te volgen en nog veel meer. Neon is gebouwd door en voor mensen die non-profitorganisaties runnen en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de favoriete tools van de sector waaronder: QuickBooks, Constant Contact, MailChimp en meer. Betrek donateurs, plan evenementen, beheer leden, volg vrijwilligers en meer met de alles-in-één software voor op geloof gebaseerde organisaties.
Dit product ondersteunt kleine en middelgrote kerken door de eenvoudigste en meest intuïtieve cloudgebaseerde software voor het beheer van kerken te leveren tegen een betaalbare prijs. Complexe systemen zijn misschien nuttig in grote kerken met medewerkers die zich toeleggen op de database om iedereen te helpen deze te gebruiken, maar voor kleine en middelgrote kerken moet de software logisch te begrijpen zijn zonder het instructieboekje. Breeze is voor diegenen die willen dat het gewoon werkt. Ondersteunt kleine en middelgrote kerken met intuïtieve cloudgebaseerde software voor het organiseren van mensen, groepen, evenementen, bijdragen, en meer.
Church Community Builder is cloudgebaseerde kerkbeheersoftware die is ontworpen om leiders in staat te stellen doeltreffender te zijn en het aantal discipelen te vergroten. De gebruiksvriendelijke kerksoftware helpt je bij het creëren van effectieve, georganiseerde systemen en processen waar je vanaf elke locatie toegang toe hebt. Functies zijn onder meer inchecken, contributiebeheer en onlinedonaties, formulieren, vrijwilligersbeheer, gastopvolging, statistiekendashboards, mobiele apps en nog veel meer. Daarnaast wordt software-implementatiecoaching geboden om je te helpen slagen. De cloudgebaseerde kerksoftware Church Community Builder is ontworpen om leiders in staat te stellen doeltreffender te zijn en het aantal discipelen te vergroten.
Alles op één plaats. Alles verbonden. Alles wat je nodig hebt. Ontvang alles wat je kerk nodig heeft op één gebruiksvriendelijk mobiel platform. Deze kerk-app boordevol tools op het gebied van beheer, betrokkenheid, donaties en communicatie, doet alles en verbindt het vervolgens allemaal voor jou. Stimuleer betrokkenheid. / Communiceer op eenvoudige en efficiënte wijze. / Consolideer kerkbeheer. / Verbind je gegevens en inzichten. / Inspireer vrijgevigheid. Alle dingen die je kunt doen met aware3: - communiceren - verbinden - betrekken - inspireren - geld inzamelen - groeien - beheren - leren
IconCMO is ontworpen om je te helpen verbinding te maken met de kerkelijke gemeente en tegelijkertijd de kosten voor traditionele softwaretoepassingen te verlagen. De naadloze integratie tussen de modules lidmaatschap, bijdragen, fondsadministratie en toegang voor parochianen betekent dat je minder tijd besteedt aan administratieve taken en meer tijd aan wat echt belangrijk is. IconCMO biedt altijd en overal toegang tot de krachtige tools die je nodig hebt om een groeiend en bloeiend kerkgenootschap effectief te beheren. Meld je vandaag aan voor een gratis proefversie! IconCMO biedt altijd en overal toegang tot de krachtige tools die je nodig hebt om een groeiend en bloeiend kerkgenootschap effectief te beheren.
TouchPoint is een krachtig cloudgebaseerd kerkbeheersysteem dat leiders uitrust om volledig toegewijde volgelingen van Christus te ontwikkelen. TouchPoint is ontworpen voor middelgrote tot grote kerken die op zoek zijn naar een standaard en aanpasbare oplossing voor kerkbeheer. Deze toonaangevende volledig geïntegreerde mobiele app helpt je met contactgegevens, ledenbeheer, vrijwilligersbeheer, check-in voor kinderen, discipelschapsgroepen, kerkbetrokkenheid, bijdragen, evenementen, media en meer. TouchPoint is krachtige kerkbeheersoftware voor middelgrote tot grote kerken die op zoek zijn naar een aanpasbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor kerkbeheer.
DONATION is an easy to use and powerful installed Windows program for charities and churches to track their donors and donations and issue charitable receipts. It works correctly in both the U.S.A. and Canada, and has over 6,000 registered users. You can download and evaluate it for free, then if you decide the use it, there is a free feature limited Lite version, or pay $80 for the normal standalone version, which includes a year of support and updates. Easy to use, powerful, affordable program for charities and churches for tracking donors and donations and issuing charitable receipts.
At Text in Church, we believe it should be easy to reach more people with technology. Thats why we built an easy-to-use tool that lets you engage people in a simple, meaningful way thats familiar to them... texting! More than 18,000 church leaders use our platform every week. Don't waste your valuable time on complicated tools that don't work, instead use a solution that will help first-time guests come back, keep regular attendees informed, and encourage more people to grow in their faith. The trusted text and email software to help your church save time, reach more people, and make an impact in your community.
Realm integreert basisregistratie in de dagelijkse beweging van het kerkelijk leven - het personeel is uitgerust en je kerkgemeenschap is betrokken. Kerkpersoneel - Realm vereenvoudigt het beheer van informatie voor je personeel. - Volg ledenbetrokkenheid - Beoordeel donatietrends - Voer contributiegegevens in - Beheer kleine groepen. Kerkgemeenschap - Realm creëert nieuwe informatie terwijl mensen online betrokken blijven. - Maak online bijdragen - Druk persoonlijke donatieverklaringen af - Controleer evenementenschema's - Update eigen persoonlijke informatie. Realm integreert basisregistratie in de dagelijkse beweging van het kerkelijk leven om je personeel uit te rusten en je kerkgemeenschap betrokken te houden.
PastorsLine, mogelijk gemaakt door Fluidm.in, is een cloudgebaseerd tekst- en spraaksysteem voor kerken waarmee je eenvoudig je database kunt opbouwen en met je leden en bezoekers kunt communiceren. Je kunt snel je lijst beheren en gebruiken op je desktop of mobiele apparaten. Met een passie om een stervende wereld te bereiken met het goede nieuws van Jezus Christus. Een cloudgebaseerd tekst- en spraaksysteem voor kerken die leden en bezoekers via desktop of mobiel betrokken maken.
easyTithe biedt zowel oplossingen voor online schenkingen als kerkbeheersoftware die het verschil kunnen maken in hoe je kerk communiceert, samenwerkt en zich volledig inzet terwijl je gemeenschap effectiever wordt bereikt. easyTithe helpt de kosten te minimaliseren, zodat je je kerkactiviteiten kunt maximaliseren. easyTithe brengt je nu de nieuwste toevoeging, MinistryOne, die je voorziet van een volledig aanpasbare kerk-app met krachtige functionaliteiten. De toekomst van betrokkenheid voor kerken is gearriveerd. easyTithe helpt je de kosten te minimaliseren, zodat je je kerkactiviteiten kunt maximaliseren door online schenkingen te accepteren via het web, sms-berichten, kiosk of een mobiele app.
Het beheren van je kerk is geen grap. Het bijhouden van vrijwilligers, het voorbereiden van je wekelijkse eredienst en het beheren van je kerkfinanciën is een grote klus. Maak kennis met de Tithe.ly tool voor kerkbeheer, waarmee je je kerk kunt beheren, contact met je kerkgemeenschap kunt onderhouden en een toename in de schenkingen kunt stimuleren. En je kunt dit nu met een alles-in-één tool doen. Ga vandaag nog aan de slag en plan een demo met een van de specialisten. Tithe.ly-platform voor kerkbeheer (ChMS) dat je helpt contact met je kerkgemeenschap te onderhouden, je team te ondersteunen, de administratietijd te verminderen, en je kerk te laten groeien.
Ministry Tracker is online software voor kerkbeheer van Faithlife, de makers van Logos Bible Software. Met robuuste functionaliteiten en responsieve klantenondersteuning helpt Ministry Tracker je onnodig werk te elimineren, zodat je je kunt concentreren op je kerkactiviteiten. Ministry Tracker is online software voor kerkbeheer van Faithlife, de makers van Logos Bible Software.
Verhoog tienden en offers en vereenvoudig je kerkbeheer met Continue To Give. Laat je kerkleden altijd, overal en vanaf elk apparaat een schenkingsbelofte doen, zodat je nooit een schenking hoeft mis te lopen. Je leden kunnen éénmalige of terugkerende schenkingen doen via een van de aantrekkelijke online schenkingsopties (tekst, app, kiosk, online, Facebook), en je kunt al je relaties beheren in het donateurbeheersysteem. Tot slot biedt dit platform ook nog een directe verkopersaccount, zodat je de best mogelijke tarieven krijgt. Verhoog je tienden en offergaven met de populaire online schenkingsoftware voor kerken. Tarieven vanaf 0,5% plus $ 0,30 per transactie.
In de 40 jaar dat Shelby de kerkgemeenschap heeft gediend, was het altijd de missie om nieuwe volgelingen binnen te halen. Met ShelbyNext en Arena ga je een stap verder. De visie van Shelby is om de producten waar kerken van houden te blijven ondersteunen en verbeteren, en tegelijkertijd meer SaaS-gebaseerde oplossingen te bieden. ShelbyNext is een volledig geïntegreerd ecosysteem van cloudgebaseerde softwareoplossingen: lidmaatschap, giften, financiën, websites en nu met MinistryOne, de mobiele app voor je kerk. Beheer lidmaatschap, giften, financiën, websites en mobiel. Dient kerken sinds 1976.
Voor het beheren van je kerk moet je veel dingen tegelijkertijd doen. Daarom is Aplos gericht op het aanbieden van functionaliteiten zoals fondsenboekhouding als een essentieel onderdeel van het kerkbeheer. Aplos Accounting is eenvoudige online boekhoudsoftware waarbij je geen ervaring nodig hebt om je boeken bij te houden. Houd je bestemmingsfondsen bij, genereer rapporten, accepteer online schenkingen en bespaar tijd door automatisch schenkafschriften per lid of huishouden te genereren. Kom meer te weten over Aplos. Aplos is gespecialiseerd in fondsenboekhouding, een essentieel onderdeel van het kerkbeheer. Probeer deze online software die speciaal is ontworpen voor kerken.
FellowshipOne is webgebaseerde software voor kerkbeheer en helpt kerken van elke omvang om effectiever in hun kerkactiviteiten en efficiënter in de administratie te worden, met de essentiële informatie om beslissingen te kunnen nemen. FellowshipOne biedt een uniek 360-graden, enkelvoudig beeld van elk gezin, waaronder individuele personen, hun betrokkenheid en hun behoeften, zodat de kerk hun zorg op de persoon kan afstemmen. FellowshipOne wordt gebruikt door kleine en grote kerkgemeenschappen. Dit platform biedt ook een app voor kerkgangers: MinistryOne. Webgebaseerde kerkbeheersoftware met automatisering van de functies voor ledenzorg, contact met bezoekers, inchecken van vrijwilligers en kinderen, en de communicatie.
ELEXIO provides the only fully-integrated church management solutions that simplify assimilation, discipleship, event management, contribution management, and more. Our ChMS is Mac, PC, and mobile compatible so you can access your data from any device, anywhere, at any time. An eco-system of ChMS database, mobile app, check-in, giving, financials, websites, and integrated background checks.
Tithe.ly offers fair pricing to suit every ministry size - small or large. Elvanto is an all-in-one, 100% cloud-based church management system with no add-on costs. We provide a program thats really user-friendly & intuitive, as well as being jam packed with powerful features. All accounts are securely hosted on servers across the USA, Australia, & Canada to comply with local security and privacy laws, and can be accessed from virtually anywhere. Tithe.ly ChMS is built for any size church. $50/mo for every feature & unlimited users! All-in-one, 100% cloud-based, and easy to use.
Met ACS Technologies kunnen kerken hun groepen, evenementen, financiën, donorrelaties, vrijwilligers, personeel, kinderopvang, roosters, mailings, rapportage, websites, groeistrategieën en nog veel meer beheren. Of je nu online, offline, desktop of draadloos werkt, de hulpmiddelen die je nodig hebt om je community te kunnen verbinden zijn volledig geïntegreerd op één plek. ACS Technologies heeft de producten om de activiteiten van je geloofsgemeenschap uit te breiden, ongeacht de grootte van je kerk of organisatie. Ontworpen voor kerken, geloofsgemeenschappen en op religie gebaseerde organisaties om hun evenementen, personeel, financiën, roosters, vrijwilligers en meer te beheren.
Webgebaseerde software voor kerkbeheer vanaf $ 25 per maand. Meld je aan voor 60 dagen GRATIS service. Church Office Online is een complete alles–in-één oplossing voor het beheer van je kerk en kerkgenootschap. De software is een eenvoudig te gebruiken en betaalbare optie voor kerken van elke omvang om hun gemeente te beheren en betrokken te maken. Alle functies die je van een kerkbeheersysteem mag verwachten, en nog veel meer. Je krijgt bovendien een gratis mobiele app die verbinding maakt met Church Office Online. Webgebaseerde software voor kerkbeheer vanaf $ 25 per maand. Meld je aan voor 60 dagen GRATIS service.
De meeste kerken kunnen hun mensen niet bereiken als dit nodig is tussen de zondagen door, of als een persoon op zondag niet meer komt opdagen. Het platform helpt kerken dit op te lossen met een slimmere manier om hun leden een sms of e-mail te sturen. Flocknote-kerken kunnen zowel hun ledendatabase beheren als hun mensen in een oogwenk bereiken, allemaal met dezelfde tool. Dit resulteert in een hogere opkomst, verhoogd rentmeesterschap en een hechtere kerk. Beheer je ledendatabase en bereik je mensen allemaal vanaf dezelfde plek. Stuur snelle sms-berichten en mooie e-mails met Flocknote.
FlockBase biedt kerken van elke omvang gebruiksvriendelijke software voor kerkbeheer tegen zeer betaalbare tarieven. Dit platform streeft ernaar om het gemakkelijk te maken om je lidmaatschap, groepen, aanwezigheid, toezeggingen en bijdragen bij te houden. Bovendien integreert de echte fondsenboekhouding naadloos met het bijhouden van bijdragen, waardoor het heel eenvoudig is om de financiën voor je kerk bij te houden en leveranciers en werknemers te betalen. Dit platform kan ook online donaties en directe stortingen verwerken. Betaalbare software voor kerkbeheer en echte fondsenboekhouding in één volledig geïntegreerd pakket.
PowerChurch Plus is een alles-in-één softwareoplossing die helpt bij het bijhouden van lidmaatschappen, bijdragen, boekhouding, evenementenkalender en meer. De software van PowerChurch bedient sinds 1984 kerken en non-profitorganisaties door betaalbare en eenvoudig te gebruiken software te bieden die de dagelijkse taken van drukke kerkbeheerders helpt te stroomlijnen. PowerChurch heeft duidelijke tarieven en gebruikt geen agressieve verkooptechnieken. PowerChurch Plus is alles-in-één software die helpt bij het bijhouden van lidmaatschappen, bijdragen, boekhouding, evenementenkalender en meer.
Church website builder & next steps platform. See more next steps and more life change at your church. Church website builder & next steps platform. See more next steps and more life change at your church.
Rock RMS is een door de gemeenschap ondersteund open source kerkbeheersysteem dat innovatieve functies biedt aan kerken van elke omvang. Rock RMS is een door de gemeenschap ondersteund open source kerkbeheersysteem dat innovatieve functies biedt aan kerken van elke omvang.
AssoConnect is alles-in-één software, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jouw kerk. Beheer eenvoudig donaties, maak een website, zamel lidmaatschapskosten in, verstuur e-mails, plan evenementen, allemaal zonder vereiste technische vaardigheden. Met de zelfbedieningsfilosofie krijg jij jouw platform binnen 2 minuten of minder, met een gratis proefversie van 30 dagen. Het klantenserviceteam zal je bij elke stap ondersteunen, klaar om de beste tips en trucs voor succesvol kerkmanagement te delen. AssoConnect is alles-in-één online software voor kerken en religieuze organisaties in alle soorten en maten.
Web-based ChMS. Our goal: No one slips through the cracks. Do ministry more effectively by tracking follow ups efficiently and by communicating with members & visitors via mass email, SMS, and voicemail - all in one system, with mobile apps that include these features. PLUS get a free mobile app that connects to SimpleChurchCRM with MinistryOne! Web-based church management software emphasizing ease-of-use, tracking follow ups effectively, and robust mobile apps.
Shelby Arena is een volledig kerkbeheersysteem voor middelgrote tot grote kerken met krachtige kerkgerichte tools en volledige compatibiliteit met de modules Shelby Financials en ShelbyNext Giving. Arena kan je helpen je bereik te vergroten op nieuwe manieren, zowel voor huidige als potentiële nieuwe leden. Shelby Arena is een beheersysteem voor grote kerken met volledige compatibiliteit met de Shelby-software voor boekhouding, ledenbeheer en donaties.
Church Social is software voor kerkbeheer met een sterke nadruk op leden. Kerkgemeenten worden geholpen bij het bijhouden van lidmaatschapsgegevens, informeren van ambtsdragers, delen van bronnen en gemakkelijker online communiceren. De bedoeling is kerken te laten groeien door middel van versterkte relaties, verbeterde operationele efficiëntie en betrokken leden. Verbind je met elkaar als één lichaam van gelovigen. Meld je vandaag nog aan voor een proefversie van Church Social. Church Social is eenvoudige software voor kerkbeheer met één doel: kerkgemeenten helpen beter verbinding te maken als één lichaam van gelovigen.
Improve your church operations through our modern and intuitive online church management system, while receiving world-class customer support to help you along the way. One Church is your all-in-one solution with People Management, Kid's Check-in, Online Giving, Automation, Worship Planning, Volunteer Scheduling, and much more. Our desire is to help you achieve your church goals, reach your local community and care for the people who call your church home. Modern church management powered by the cloud with amazing customer support and powerful tools.
Uitstekende software voor kerkbeheer. Raklet stelt kerken in staat om te groeien en te schalen. Alles-in-één platform helpt bij het opbouwen van betrokkenheid en mogelijkheden voor vrijwilligers, donors en leden. Het is eenvoudig in te stellen en volledig merkeigen om bij je kleuren te passen. Je kunt: - Veilige donaties accepteren en de uitgifte van facturen automatiseren; - Families snel inchecken met aangepaste instellingen; - Plan vrijwilligers in voor alle ondersteunende diensten, plan kerkdiensten en organiseer het aanbiddingsteam. - Automatiseer lidmaatschapsverlengingen en -herinneringen. Alles-in-één software voor kerkbeheer met CRM, berichten, betalingen. Interactie met, betrekken van en toezicht houden op donateurs, leden en vrijwilligers.
Ondersteunt kerken al 30 jaar met geïntegreerd en innovatief gegevensbeheer. Voor toegang vanuit je kantoor, website of mobiele apparaten tot gegevens over leden, bijdragen, salarisadministratie, evenementenregistratie, faciliteiten en in- en uitchecken, plus gebruiksvriendelijke tools voor online donaties, evenementenregistratie, ledenlijsten en massacommunicatie. Configureert naar je behoeften: Mac, Windows, iOS, Android * lokale of cloudgebaseerde gegevensopslag * Tariefplannen vanaf $ 35 per maand. Bekijk je leden, aanwezigheid, donaties, fondsboekhouding, salarisadministratie, evenementen, kerkkalender en meer in één database voor de hele kerk.
Faith Teams is the Easy and Affordable church management software for small and mid-sized churches. Our web-based software is the all-in-one solution, including all the modern features you need for only $40/month flat rate [no up-sells or add-ons]. Our team will help move you in, and provide free coaching to help you get started. Easy and Affordable church management software for small and mid-sized churches. Everything you need for $40/month.
Gyve isn't just another payment processing app. We are a generosity system built on one simple concept; everyone in your organization is at a different place in their generosity journey. We want to help you encourage each person to take their next steps in giving. Gyve is the first and only platform offering mobile, online, text-to-give, and round-up donation options. The most powerful communication tool in the industry, lets organizations target message groups to maximize donor development. Designed from the ground up to increase first time givers. Users can round-up everyday transactions to donate to your charity.
Windows-gebaseerde software voor kerkbeheer voor kerken van elke omvang. Simpelweg eenmalig kopen en installeren op je Windows-computer(s), daarna hoef je niets meer te betalen. Onbeperkt aantal leden, onbeperkt aantal gebruikers en volledig uitgerust voor al je kerkadministratie. Download een gratis volledig werkende proefversie van de website. Nieuw: eenmalige koop voor volledige cloudtoegang tot alle krachtige functies. Word mobiel met een buitengewoon krachtig product. Windows-gebaseerde software voor kerkbeheer voor kerken van elke omvang.
ParishSOFT provides church management software designed specifically for Catholic parishes and dioceses. Integrated software products share a common database, so all personnel has access to the most reliable, up-to-date records. Proven security protocols ensure that data is available only to authorized users. ParishSOFT Giving is our fully integrated online giving solution that complements your weekly envelope giving and includes our MinistryOne app at no additional charge! Total solution for maintaining complete and up-to-date census, accounting, and giving information for Catholic parishes and dioceses.
Web-based application for tracking various church information for campuses with attendance history and contribution history charts. Web-based application for tracking various church information for campuses with attendance history and contribution history charts.
SteamingChurch.tv provides everything you will need to begin broadcasting your services live over the internet. You only need a camera, a free video encoder, and a computer with a broadband connection to the internet to get started. We even give you a free, 30 day trial to see if you like us! No contracts and excellent customer service, 24/7. Give us a try! Online church management system with an integrated web site editor and social networking for your church members.
MinistryPlatform is an exciting customizable Church Management System (ChMS) that allows you and your church unlimited flexibility. MinistryPlatform is a complete system out of the box and includes a robust API and flexible schema so you can manage your people, events, groups and donations in ways that work best for you. Browser based software for large and multi-site churches to assist with all aspects of church administration.
Anedot is a donation platform that empowers churches and ministries to maximize generosity through web, text-to-give, kiosks, or mobile. With no commitment pricing, great service, and easy to use tools, we make it easy for church members to give of their tithes and offerings online, all while optimizing the process. Anedot is a donation platform that empowers churches, ministries, and campaigns to maximize generosity via web, FB, mobile app, or SMS.
Cloudgebaseerde software voor lidmaatschapsbeheer die kerken helpt met de planning van diensten, fondsenwerving en religieus onderwijs. Cloudgebaseerde software voor lidmaatschapsbeheer die kerken helpt met de planning van diensten, fondsenwerving en religieus onderwijs.
eDisciples is more than just a church management system. Connect with your members on multiple levels. When signing up, you receive a fully-featured church administration solution, a mobile app for your leaders and members and a beautiful, modern instant church website. Build the Kingdom and raise disciples. eDisciples is a church management solution, mobile app and church website all in one.
CahabaWorks Church Management Software offers professional integrated management of Members, Small Groups, Contributions, Fund Accounting Financials, Payroll, Check-In and Online Giving for the faith-based community. We are passionate about providing products that are affordable, easy to use and minimize the time spent on administrative tasks. This enables our customers to focus on serving their community. We actively solicit feedback on our products with a focus on continuous improvement. Church software with integrated contribution management and fund accounting. We make it easy to keep track of church money!
ChurchSuite is a securely hosted, web-based church database management system for keeping track of your church's most valuable data. It is designed for churches of all sizes and denominations, and is designed to work the same way you do. ChurchSuite allows unlimited users to manage unlimited amounts of data, from within the web browser. Contact us for 30 day free trial today! Web-based church management system, offering address book management and much more!
Logos delivers solid church data management , a fully featured fund accounting system, and community software solutions to churches, non-profits and schools. Discover the efficiency of a well-designed office system with features like: online giving, individual and visitor information, highly flexible profiles (skills and roles), confidential contribution records, and groups & attendance tracking. Easily customize features to fit your operation! Church management platform that assists businesses with attendance tracking, child check-ins, contribution management, and more.
Infoodle is a web based community management system for churches, not for profit organisations and community groups at sensible prices based on packages and number of active contacts not users or records. Includes set up, support and training in the price. The only church and Not For Profit management system created and supported in New Zealand. Organises your Communication, Events, Rosters, Volunteers, Donations, Tasks and much more. Xero on-line accounting add -on partner. Web-based community management system for churches, not for profit organisations and community groups at sensible prices.
ChurchTools is een webapplicatie die het centrale beheer van contactgegevens, bronnen, evenementenplanning (inclusief muziek), documenten en kalenders vergemakkelijkt. Het is een complete digitale oplossing voor alle functies die belangrijk zijn voor het opbouwen van je kerk. Probeer het vandaag nog GRATIS! ChurchTools is een kerkbeheersysteem dat het beheer van contacten, bronnen, evenementplanning en kalenders eenvoudiger maakt.
Since 1982, CCIS Church Management Software has served 1'000s of churches nationwide. In addition to providing Church Management Software, Accounting, and Payroll, their premier line of church software solutions is supported by their highly experienced customer service representatives. They offer unlimited support and live one-on-one training to fully equip Church Administrators or volunteers. Church management software that allows you to view activities, attendance, contributions and pledges per member.
SmartChurch is the Free Church App that provides tons of great features for free. Or get Premium* starting at just $10 / month. Here's just a few of our great features: 1) Church Member Directory 2) Church Profile 3) Custom Homepage w/ Church Logo 4) Event Calendar 5) Wall Communications 6) Giving* 7) Live Stream* 8) Video & Picture Library* 9) Push Notifications* 10) Unlimited Admins* The Free Church App provides calendar, member directory and more or pay $10 / month for livestream, giving, & push notifications!
The all-in-one Church Database Software that empowers your organization with the most user-friendly, mobile-friendly features in the market; allowing you to customize your system to meet your church's specific needs. Our mission is to help equip your team to maximize outreach, focus on your members, and work effectively on what matters most in your ministries. At WCC, simplicity is key, and our desire to help you grow and successfully manage your church is our top priority. Church Management at Your Fingertips Powerful, easy-to-use, cloud-based Church Management Software you can use anywhere, on any device.
ChurchDesk is simple, all-in-one Church Management Software that supports your work and helps you build stronger relationships. By providing the most intuitive and user-friendly platform for churches, we enable any person in the church to benefit from the opportunities technology presents. Try it for free today. ChurchDesk is simple, all-in-one Church Management Software that supports your work and helps you build stronger relationships.
Finally, there is a church management software program that allows you to manage anything and everything related to your church members, prospects, contributions, groups, and attendance - all with ease and simplicity. Features also cover outreach-tracking and follow-up, child check-in, calendar with facility management, and more. There are no limits or add-on cost, and it is fully Cloud-based - and unmatched in price and value! Manage everything related to your church members, prospects, contributions, Groups, Attendance, & more with no limits.
INSTALLED or CLOUD - your choice! Installed = No Monthly Fees Cloud = Access anywhere Your church can be MORE effective, develop MORE committed members and reach MORE people. Excellerate has been helping thousands of churches for over 15 years with - member tracking, visitor follow-up, small groups, contributions, child check-In, volunteer scheduling and more. Try it Free! Designed for MEDIUM - LARGE churches. Completely organize all of your church information - small groups, members, contributions & more
Get a custom app for your church or ministry. Our apps are designed by people in ministry, for people in ministry, to provide the tools you need to GO and make disciples in a mobile-focused world. And they work. Really well. Get every feature, with no limits, for the same price and an app management platform that is simple and intuitive. We provide amazing support and tutorials to make sure you get everything you need to GO and grow your church in a mobile world. The most affordable and powerful custom church app platform for small and mid-sized churches.
Church base offers a complete church engagement platform, with websites, apps giving and more! Don't waste your time trying to integrate multiple platforms, instead use one comprehensive premium platform that integrates all your churches needs. Church App, Free Giving Suite, Website Builder
Attendance Now is a church attendance app that makes tracking attendance easy. The mobile-friendly interface allows easy access from a phone, tablet or computer. Attendance Now also focuses on people management such as guest check-in, automated guest follow up, email, text messages, notifications, member directory, custom reports, and custom data tracking. Try a free demo today, no credit card required. Attendance Now is a church attendance app that makes tracking attendance easy. We also have automated guest follow up, texts and emails
Church accounting platform that helps users manage payroll, attendance, membership, store inventory, contributions & more. Church accounting platform that helps users manage payroll, attendance, membership, store inventory, contributions & more.
Faithlife Equip more than just church management, it is the world's first integrated ministry platform. It includes all the technology and Bible study tools your church needs for discipleship and growth. It includes Logos Bible Study resources, people management software, presentation software, a church website builder, online giving, and more all integrated with one login and one customer support team. It is currently in Early Access. Faithlife Equip is the worlds first integrated ministry platform. It is currently in Early Access: equip.faithlife.com
Through effortless sync technology, the Church360 suite integrates to help keep information up-to-date and accurate across all programs. From the moment a visitor walks through your doors to the time that person joins the church and becomes involved, the Church360 software suite makes your job of communicating, tracking information, and reaching out easier. Its smart technology for people-focused ministry. Through effortless sync technology, the Church360 suite integrates to help keep all your church information up-to-date and accurate.
UCare is quality web-based church management for small to large churches that also works great on your smartphone and tablet. It has easy to use features for membership, attendance, small groups, reporting, finances and credit card payments, event management and digital ticketing with check in, children's check in, forms and process automation, eNewsletters, MailChimp and Planning center integration. Starting at $10/month it's inexpensive and you can get started today! Web-based church management software that has features for membership, check-in, finances, ticketing, and follow-up process automation.
AgapeWORKS has grown to offer small and growing churches the best system possible. All the church's administrative needs are brought together in one easy-to-use place, allowing pastors and church leaders the freedom to focus on fulfilling the Church's calling. AgapeWORKS' Church Administration System has a full complement of features ready to be put to work for any and every small and growing church. All the church's administrative needs are brought together in one easy-to-use place, allowing pastors and church leaders the freedom to
Paperlesstrans offers solutions such as donor management combined with cost-effective, secure payment processing. Paperlesstrans offers solutions such as donor management combined with cost-effective, secure payment processing.
Trusted by over 9,000 parishes, schools and dioceses worldwide, PDS is the top choice for Catholic software and services. Our integrated church, school and diocesan solutions enable accurate data management, increase communications, and empower growth within Catholic organizations. Access to data 24/7 makes it easy for all PDS users to work from home or on the road. PDS has become the top choice for Catholic organizations because it was built by Catholic experts for Catholic organizations. Church software that allows Catholic parishes to implement stewardship campaigns, manage member details and contribution information.
A full-featured, mature, and ministry-relevant church data base system to track and easily use your important data. A full-featured, mature, and ministry-relevant church data base system to track and easily use your important data.
GroupAhead provides your church with your own dedicated smartphone and tablet app - the best way to engage members in today's modern age. The easy-to-use, single-purpose app focuses solely on connecting a congregation and strengthening your church's community. Member involvement and event attendance goes up; plus, push notifications cut through the noise of email and Facebook. Your app also includes a calendar, giving via credit or debit cards, a directory, subgroups, messaging, and more. Association management solution that helps manage member and social engagement, calendars & RSVPs, customer directories, and more.
CFS Live is a web-based church management solution that handles membership, contributions, pledges, attendance, scheduling, fund accounting, and payroll for churches of any size without price variation for the number of users or households. Everything is integrated into one application. Special automated attendance features that will make you a church that is proactive about your guests and membership. CFS Live handles all your church management basics and more!
NextSteps can read and export data from contact/communication cards directly into your ChMs. Missions is a fully integrated missions management software for Churches. Manage trips and participants with ease with our Missions Software. Manual data entry of cards and offering/donations envelopes are a thing of the past. Come see why churches are loving our software and and connecting with their members and community like never before. Web-based solution that assists churches and ministries manage contact cards, mission trip and contact information.
BCMS is ontworpen om kerken en andere religieuze organisaties te helpen bij het structureren en beheren van dagelijkse activiteiten. Het faciliteert alle aspecten van het besturen van een kerk: assisteren bij het verwerven en behouden van lidmaatschap, fondsenwerving, evenementenplanning met openbare registraties, financiële rapportage, online doneren, budgetteren, communicatie met meldingen, lidmaatschap/gemeentetoegang en meer ... De prijzen zijn één van de laagste in de markt. Meld je aan voor een gratis proefversie. BCMS is ontworpen om kerken en religieuze organisaties te helpen bij het structureren en beheren van alle dagelijkse activiteiten van de kerk.
Imagine Mobile Church is een cloudgebaseerde kerkbeheersoftware die is ontworpen om je kerkadministratie eenvoudig te maken. De software is tweetalig en ondersteunt Engels- en Spaanstalige kerken. Dit product helpt kerken bij het verbeteren van: communicatie, donaties, kleine groepen, training en ledenbeheer. Door kerkagenda's, achtergrondcontroles, online donaties, kleine groepen, sms-berichten, donaties, taken en meer te synchroniseren, kan je kerk het teamwerk vergroten, de communicatie verbeteren en het vervolgcontact met bezoekers innovatief aanpakken. Imagine Mobile Church is een cloudgebaseerde, tweetalige kerkbeheersoftware die is ontworpen om je kerkadministratie eenvoudig te maken.
The E-zekiel Church Management Free Trial includes the FULL online software with no obligations explore all the features completely free. Theres no contract, and we wont even ask for a credit card to get started! Just submit the form to sign up, and you can get started setting up your ChMS today. E-zekiel helps you grow your digital ministry with online giving, website design, and church management.
Blackbaud Church Management is cloud-based software to engage and connect your church. Effectively manage your people, gifts, communications, events, and volunteers, while providing your staff with one holistic view. Better understand how your congregation is engaging with your church through a single source of data. With connected Financial Management, Tuition Management, Payments, and more, on one digital platform. Blackbaud offers the only true all-in-one Church Management experience. Blackbaud Church Management goes beyond just managing your church. It seamlessly connects your church to your ministry in one platform.
At Fresh Vine we help your leaders understand how people are involved in your community, and foster participation in your community. With a better understanding of what is happening in your church or ministry you can make better decisions on focusing groups and events to strengthen involvement. Communicate with members and visitors to foster strong participation. Fresh Vine is intuitive and easy to use. It is fully functional, supporting church and group data, activities and communications. Intuitive online software that manages contributions, services and check-in, church/group rosters, event calendars, and attendance.
ChurchWorks is a web-based database solution designed for Churches of all sizes. More excitingly we are giving it away to ChurchPlants. ChurchWorks puts all your names, contact details, and skill lists combined with tools for small groups, new Christian follow up, teams, online donation management and online event booking and payments at your fingertips. 100% online so there's no need to get help from your IT guy! A web-based database solution for all churches including tools for small groups, new Christian follow up, online donation management
A free church database program created with PHP and MySQL to help churches track members, families, groups, pledges and payments. A free church database program created with PHP and MySQL to help churches track members, families, groups, pledges and payments.
Web-based church management solution that helps synagogues with accounting, calendar integration, payments, and more. Web-based church management solution that helps synagogues with accounting, calendar integration, payments, and more.
We provide software to manage your Registration Records, Sacrament Records, Sacrament Preparation Programs, Sacrament Books, Contribution Records, Online Giving Integration, Education Records, Ministries, Volunteers, Pledge Drives, Festival, Endowment Fund, Scheduling Events, Event Calendar, Room Scheduling Employee Records, and more. We believe you should still have a choice if you would rather keep in-house records. Some customers would rather not use web based services to protect their m Church management solution that helps manage registration records, contributions, volunteers, pledge drives, event schedules, and more.
grplife allows your church to engage like never before. Keep visitors from falling through the cracks by using the power of community to draw in and keep in those touched by your ministry. It's church management with a slightly different focus - rather than centering solely upon the nuances of data control and management, grplife aims at empowering the body to serve, connect, interact and be to one another what Christ has called us to be. A private social networking system allowing churches, non-profits, and other organizations to engage team members with those they serve
Packed with features to make church admin simple and to help with Pastoral Care. Packed with features to make church admin simple and to help with Pastoral Care.
Cloud based giving platform that enables your church to easily accept credit card and eChecks. Advanced and automatic donation recording into the most popular church management platforms and exporting into nearly any other.
Web platform for church administration including membership, communication via sms and push notification, attendance or check-in, finance, and multiple branches management with an integrated mobile app for member engagement, social connections and easy digital donations. Web platform for church administration with an integrated mobile app for member engagement and easy digital donations.
Cloud-based solution that assists synagogues with accounting, member registration, donation tracking, website management, and more. Cloud-based solution that assists synagogues with accounting, member registration, donation tracking, website management, and more.
Visit our website and find out why there's a buzz about Web Based Church Software. Web-based lets us give you a full-featured CMS at an affordable price. Web-based lets you have an online members photo directory, email-broadcast, online event sign up, and online volunteer profiles. Web-based lets your clergy, staff, group leaders and members work together more effectively. Modular CMS with small groups and volunteer profiles management, contributions, online event registration, and online photo directory.
We have taken a fresh approach to church management software so our system is easy to use and never overwhelming. BlueFire Donations is included with every account free of charge. Pricing ranges from $20 to $40 per month for churches under 1,000. Start a 30 day free trial today! Easy to use system with visitor tracking, group management, attendance tracking, email members, mobile version, and searching function
Fully developed with all features required by Latin, Syro Malabar and Malankara rites in India and African countries. This is the lowest priced software costing under $2 per month, per parish Integrated Diocese-Parish automation software designed for Catholic Dioceses in India and Africa
Free open-source web-based church directory and social networking software for churches. Free open-source web-based church directory and social networking software for churches.
The iPrayerCenter is a full-featured prayer request management system that will give your ministry the ability to collect prayer requests right from your own web site. At iPrayerCenter, we desire to increase your prayer ministry by providing custom software that is affordable and easy to use. The iPrayerCenter is mobile-capable, allowing your intercessors to pray anywhere, anytime, on any device. A full-featured, mobile-friendly prayer request and praise report management center.
Provide your congregation with modern high tech tools. Provide quick and easy ways for your members to give while giving your staff all the reporting they need to do their job easily. Integrate all in-person gifts to make the end-of-year reporting a breeze. No need for separate tools, also manage your member directory and all your communication needs without ever leaving the app. We are here for your church and will provide the best support experience available. Start your trial today! Online, mobile, text to give and cash/check tracking. Simplest way to manage and increase your giving. Best customer support available!
ChurchBook/DataBase (CBW5) is for small or medium churches to simplify processing of Offerings, automatically crediting church families and adding it to funds within (bank) accounts. Expenses can be handled via simple Accounts Payable and written on checks, ensuring posting of expenses accurately and promptly. Statements to contributors can be generated at any time. Records of individual members and activities generate reports, mailings, simple photo directories. All for $150. Free Trial. All church applications included for $150: donations and statements, bill paying, fund accounting, membership records annual reports

Kopersgids voor Software voor kerken

Software voor kerken bevat functies zoals boekhouding, bijhouden van donaties, bijwonen van diensten, lidmaatschap en planning van evenementen en activiteiten. Kerken gebruiken systemen voor kerken om administratieve functies te automatiseren en te organiseren, waaronder het maken van documenten, communicatie en het plannen van evenementen. Deze systemen helpen kerken om middelen beter te traceren en de communicatie tussen bestuurders, personeel, leiders, leden en bezoekers te bevorderen.

De voordelen van software voor kerken

 • Het lidmaatschap gemakkelijk bijhouden. Houd de contactgegevens en voorkeuren van alle leden, het familieprofiel, de opleiding, de vrijwilligersgeschiedenis en het groepslidmaatschap op één plek bij.
 • Snel verantwoording afleggen over de bijdragen. Eenvoudige toegang tot informatie over al je toezeggingen, donaties en belastinginkomsten voor een vereenvoudigde belastingaangifte. Beheer je boekhouding en resultatenrekeningen in een tool die speciaal is ontworpen voor de behoeften van kerken.
 • De planning van evenementen centraal beheren. Combineer de complexe bewegende onderdelen van de planning van evenementen, lessen en erediensten, en volg de opkomst en inschrijvingen met één handig platform.

Algemene functies van software voor kerken

 • Donatiebeheer: het bijhouden van financiële giften en het afgeven van facturen/documenten.
 • Lidmaatschapbeheer: het opzetten van een database met persoonlijke informatie van de leden, zoals de geschiedenis van het lidmaatschap van de activiteit/groep en de contactgegevens, en het in staat stellen van de leden om adressen en familie-informatie bij te werken.
 • Beheer van kleine groepen: het organiseren van leden en het plannen van terugkerende kleine groepsbijeenkomsten, zoals Bijbelstudies en vrijwillige activiteiten.
 • Evenementenbeheer: het plannen en beheren van de logistiek van activiteiten en andere bijeenkomsten op één plek en het in staat stellen van de leden om informatie te vinden over aankomende evenementen.
 • Ledenbestand: het bijhouden van een ledenbestand (voor extern gebruik) dat afdrukbaar is en waarmee leden met elkaar contact kunnen zoeken.

Met de software voor kerken directory kun je filteren op functie(s) zodat je alleen software ziet die voldoet aan je zakelijke behoeften, wat kan helpen om je softwareshortlist te verkorten.

Overwegingen bij de aankoop van software voor kerken

 • Koop een systeem met ruimte om te groeien. Systemen voor kerken kunnen helpen om je gemeenschap te laten groeien, dus koop een systeem dat meer aankan dan je huidige behoeften.
 • Denk goed na over het bouwen van een eigen systeem. Het lijkt misschien verleidelijk om je eigen software voor kerken te bouwen en een beetje geld te besparen, maar op de lange termijn zul je toch meer geld uit moeten geven dan je wilt. Laat de software over aan de experts en concentreer je op wat je het beste kunt: het bouwen van je gemeente.
 • Pas op voor "gratis" oplossingen. Je krijgt waar je voor betaalt, en de meeste gratis tools voor kerken zijn slechts een introductiesysteem om je op weg te helpen. Meestal moet je uiteindelijk toch betalen voor extra gebruikers en functies, en daardoor kun je vast komen te zitten aan een systeem dat niet past bij je behoeften of die je budget overschrijdt.
 • Slimme apparaten met internettoegang maken het voor kerken mogelijk om presentaties te automatiseren en het onderhoud te volgen. Met IoT kunnen apparaten met internettoegang van alles doen, zoals je onderhoudsteam op de hoogte brengen van noodzakelijke reparaties en notities bij preken tijdens de kerkdienst automatiseren. Volgens een Capterra-onderzoek gebruikt 73% van het mkb al IoT-technologie of is van plan dit in de komende één tot twee jaar te gaan gebruiken. Verwacht dat de IoT-functionaliteit de komende jaren meer standaard en noodzakelijk wordt in systemen voor kerken.
 • Livestreamen en virtueel bijwonen van diensten. Nu al maken "megakerken" gebruik van livestreamingtechnologie om hun diensten te delen met leden of geïnteresseerden wereldwijd. Nu de kosten voor kwaliteitsvolle streaminghardware en -software dalen, is te verwachten dat ook kleinere en middelgrote kerken hiermee gaan werken, zodat leden die in het leger zitten, ziek zijn of aan huis gebonden zijn, kunnen meedoen aan een kerkdienst die in het fysieke gebouw wordt georganiseerd.