208 resultaten
Waarom Capterra gratis is

door Knowliah

(0 beoordelingen)
Bezoek website
Knowliah is een modulair platform dat in één gebruiksvriendelijke toepassing de drie oplossingen combineert waarnaar juridische teams op zoek zijn. Beheer van juridische zaken Document-/e-mailbeheer Kennisbeheer/zoeken Volg automatisch de ontwikkelingen van juridische zaken. Bewaar documenten en e-mails veilig binnen slechts 2 tot 15 seconden en laat het geautomatiseerde contextualisatiesysteem vervolgens op de achtergrond werken, zodat de informatie later kan worden gevonden wanneer nodig, en uitgesloten wanneer het niet is vereist. Meer informatie over Knowliah Een modulair platform dat drie oplossingen voor juridische zaken combineert in één gebruiksvriendelijke toepassing: beheer van materie, documenten en kennis. Meer informatie over Knowliah
App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken waarmee jij je kunt concentreren op de creatieve, probleemoplossende aspecten van je werk. Het is ontworpen door advocaten voor advocaten en heeft een gebruiksvriendelijke interface met een gegarandeerd snelle leercurve in de markt! App4Legal is een online oplossing die op de server of in de cloud beschikbaar is en wordt ondersteund met een mobiele toepassing voor iOS en Android. Of je nu in een solopraktijk werkt, in een advocatenkantoor of op een interne juridische afdeling, App4Legal is geschikt voor jou! Meer informatie over App4Legal App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken. Het is een volledig geïntegreerde oplossing met een gebruiksvriendelijke interface. Meer informatie over App4Legal
Freshsales is een volwaardige online CRM, gemaakt voor snelle verkoopteams, boordevol functies zoals ingebouwde telefoon, geïntegreerde e-mail, volgen van gebruikersgedrag, dealbeheer, rapportage en meer. Meer informatie over Freshsales Freshsales is een volwaardige online CRM, gemaakt voor snelle verkoopteams, boordevol functies zoals een ingebouwde telefoon en geïntegreerde e-mail. Meer informatie over Freshsales
Amberlo is cloudgebaseerde software voor het beheer van advocatenpraktijken, tijdregistratie en facturering die is ontworpen voor advocaten. Werk aan je zaken, beheer documenten, plan vergaderingen en taken voor jou en je collega's, hou moeiteloos je consultatietijd bij, maak op elk gewenst moment facturen en word op tijd betaald. Meer informatie over Amberlo Gemakkelijk en snel op te starten en eenvoudig te gebruiken webgebaseerde software voor praktijkbeheer voor groeiende advocatenkantoren. Meer informatie over Amberlo

door Paper Interactive

(5 beoordelingen)
Bezoek website
Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian
De beste advocatenkantoren vertrouwen op Clio. Clio is de onbetwiste leider op het gebied van juridische zakenbeheersoftware, met de meeste 5-sterrenrecensies, aanbevolen door 66 beroepsorganisaties en vertrouwd door 150.000 juridische professionals in 90 landen. Op zoek naar software voor juridisch zakenbeheer? Of je nu een onafhankelijke advocaat bent of een klein kantoor of gevestigde praktijk hebt, begin je zoektocht bij Clio. Probeer een gratis proefperiode van 7 dagen (geen creditcard vereist) of vraag een demo aan op clio.com. Clio stroomlijnt alles wat je doet om je zaken te beheren met intuïtieve tijdregistratie, facturering, matter-management en meer.

door PracticePanther Legal Software

(332 beoordelingen)
Bekijk profiel
Advocaten - maak gebruik van deze juridische software voor casusbeheer, uitstekend beoordeeld op Capterra. Tienduizenden advocatenkantoren in meer dan 170 landen gebruiken PracticePanther om hun kantoren te automatiseren en om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Met de mobiele apps werk je vanaf elke plek, op elk apparaat. Krijg uitstekende ondersteuning via telefoon, e-mail of livechat. Besteed minder tijd aan het beheren van je bedrijf en meer tijd aan het verdienen van geld. Probeer het zelf - het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en intuïtief. Geen creditcard nodig. Juridische software voor casusbeheer voor advocaten die intuïtief is en gemakkelijk om te gebruiken. Al je bestanden van casussen op 1 plek. Probeer dit product gratis uit.
MyCase is een complete oplossing voor casusbeheer voor je advocatenkantoor dat de tools biedt die je nodig hebt om de organisatie te verbeteren, de efficiëntie te vergroten en je bedrijfsactiviteiten te schalen. Met MyCase zijn al je belangrijke casusdetails - documenten, contacten, agenda's, e-mails, taken, facturen - beschikbaar op één georganiseerde locatie. Probeer een gratis proefversie (geen creditcard vereist) op de website. MyCase is een complete oplossing voor casusbeheer - beheer documenten, contactpersonen, agenda's, e-mails, taken en facturen op een centrale locatie.
Duizenden advocatenkantoren zijn overgestapt op CosmoLex - de enige cloudgebaseerde managementsoftware voor advocatenpraktijken met ingebouwde, conforme juridische boekhouding (geen QuickBooks nodig). CosmoLex elimineert het probleem van het bijhouden van afzonderlijke systemen voor het beheer, de facturering en de boekhouding van advocatenkantoren. LawPay-creditcardverwerking is ook ingebouwd zonder vaste maandelijkse kosten. Log altijd en overal in bij CosmoLex Cloud om alles te krijgen wat je nodig hebt om je advocatenkantoor volledig te runnen. Probeer het vandaag nog gratis. CosmoLex is het enige cloudgebaseerde, facturerings- en boekhoudsysteem voor volledig praktijkbeheer (geen QuickBooks® vereist).
AbacusLaw is de leider in casemanagementsoftware. AbacusLaw is opgericht in 1983 en bevat alles wat je nodig hebt om een geweldige praktijk te leiden. Kenmerken omvatten op regels gebaseerde agenda's, automatisering van documenten en formulieren, zaakbeheer, conflictcontrole, contactbeheer, document- en e-mailbeheer, urenregistratie, facturering, balansopmaak, boekhouding, trust accounting en meer. AbacusLaw is ook beschikbaar in een eigen cloud voor een complete rampbestendige oplossing. AbacusLaw is een kant-en-klare, volledig geïntegreerde oplossing voor zaakbeheer voor bedrijven van elke omvang, in alle praktijk- en rechtsgebieden.
Amicus Attorney, de toonaangevende oplossing voor praktijkbeheer, integreert al je bedrijfsinformatie in één geautomatiseerd systeem zodat je je efficiëntie en rendement kunt verbeteren. Amicus-softwareoplossingen zijn beschikbaar als desktop-, cloud- of gecombineerde desktop/cloudoplossing en bieden klant-/materiebeheer, juridische agenda's en taken, contacten en bedrijfsontwikkeling, documentbeheer, documentautomatisering, tijd- en onkostenregistratie, conflictcontrole en meer. Amicus, de toonaangevende software voor praktijkbeheer, integreert je informatie in een enkel systeem voor het verbeteren van de efficiëntie en het rendement.
PracticeMaster is complete practice management: calendaring, conflicts, and contact management. Purchase PracticeMaster on its own or alongside Tabs3 Billing and Financials for complete firm management. PracticeMaster organizes all the essential elements of your practice in one place. PracticeMaster is backed by top-tier technical support, as well as a network of consultants in the United States. Sign up for a demo to see PracticeMaster in action. Tabs3 Billing is a feature-rich, customizable option for stand alone billing or complete firm management.
Online toegankelijk - bewaar je gegevens lokaal of in de cloud. Biedt beheer van materie, contactpersonen, e-mail en documenten. Omvat documentsamenstelling, workflowautomatisering, facturering en trustrekeningen, taakplanning, groepsagenda, met één klik een pdf genereren, document- en e-mailsjablonen, zoeken in volledige tekst inclusief documenten, e-mail en e-mailbijlagen, samenwerkingstools, formulieren met aanpasbare velden en lijsten. Integreert met Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules en Google. Integreert met LawPay, Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules, WordPerfect en Google.
Een veelgebruikte software voor het betekenen van dagvaardingen. ServeManger is een complete softwareoplossing voor het beheer van het betekenen van dagvaardingen, en is ontworpen voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders. Genereer beëdigde verklaringen, beheer facturering, betalingen aan deurwaarders, werk taken bij vanuit het veld, klantportaal en nog veel meer. Complete softwareoplossing voor het beheer van het betekenen van dagvaardingen, ontworpen voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders.
Ontdek waarom Zola de snelst groeiende software voor praktijkbeheer is. Ingebouwde CRM, e-mail en robuuste trust- en zakelijke boekhouding. Zola Suite biedt via een moderne en intuïtieve interface eersteklas functionaliteiten voor casemanagement, geavanceerde bulkfacturering, documentbeheer, taakbeheer en nog veel meer. Zola is cloudgebaseerd en is toegankelijk via elke browser, evenals systeemeigen iOS- en Android-apps. Er zijn integraties beschikbaar met LawPay, Quickbooks en DropBox. Krachtig praktijkbeheer met echte, geïntegreerde e-mail en boekhouding. Aantrekkelijke, moderne webinterface en apps voor iOS en Android.

door LegalPRO Systems

(97 beoordelingen)
Bekijk profiel
Jubilee by LegalPRO Systems is een leverancier van praktijkbeheersoftware gericht op kleine advocatenkantoren. Jubilee heeft het beheer van klanten en advocatenkantoren vereenvoudigd met een gebruiksvriendelijk platform dat wordt geleverd tegen een kostprijs die lager is dan andere providers. Advocaten kunnen op één plek faillissementszaken indienen, details van zaken registreren, beveiligde sms-berichten gebruiken voor klanten, gerechtelijke mededelingen volgen, documenten bijvoegen, facturen verzenden en betalingen verwerken. Betaalbare praktijkbeheersoftware voor juridische professionals

door Actionstep Software

(93 beoordelingen)
Bekijk profiel
Actionstep is een hoogwaardige, cloudgebaseerde oplossing voor case- en materiebeheer voor toekomstgerichte advocaten. Actionstep is ideaal voor bedrijven met 1-50 gebruikers, en is uniek in zijn vermogen om workflows aan te passen zodat ze geschikt zijn voor jouw advocatenpraktijk. Actionstep combineert slimme documentautomatisering, optimalisatie van bedrijfsprocessen en intelligente urenregistratie, en is een volledig functionele oplossing die het volgende niveau van case- en materiebeheer biedt voor advocatenkantoren. Vraag vandaag nog je gratis demo aan voor meer informatie. Een hooggewaardeerde, cloudgebaseerde oplossing voor materie- en casebeheer voor bedrijven met 1-50 gebruikers. Intelligent, flexibel en met uitstekende waarde.
Rocket Matter helpt advocatenkantoren betere klantenservice te bieden en de omzet met meer dan 20% te verhogen. Rocket Matter, in 2008 opgericht als het eerste cloudgebaseerde product op de markt, biedt een alles-in-één praktijkbeheerplatform met de krachtigste uren- en factureringssoftware in de sector. Wanneer advocatenkantoren meer geld willen verdienen of papierloos willen gaan, helpt Rocket Matter hen om die doelen te bereiken. Rocket Matter heeft duizenden firma's als klant en een in de VS gevestigde bekroonde klantenservice. Rocket Matter is toonaangevende cloudgebaseerde software voor praktijkbeheer en uren- en factureringssoftware voor advocatenkantoren, toegankelijk op alle apparaten.

door InfoFlo Solutions

(78 beoordelingen)
Bekijk profiel
InfoFlo is eenvoudig te gebruiken en betaalbare casemanagementsoftware voor het beheren van klantinformatie en bevat Outlook-synchronisatie. Het is een volledig geïntegreerde oplossing voor het beheer van contacten, relaties, e-mail, agenda, documenten en taken. Software moet een eenmalige uitgave zijn. De eenvoudig te gebruiken CRM-software is inclusief gratis levenslange updates. Er zijn geen maandelijkse kosten en het kost eenmalig $ 99 per gebruiker. Eenvoudig te gebruiken CRM met beheer van contacten, e-mail, kalender, documenten en taken, plus QuickBooks, Outlook en Google Sync. $ 99 + gratis upgrades

door Practice Technology

(66 beoordelingen)
Bekijk profiel
Beheer al je zaken in één database met geautomatiseerde intake, documentgeneratie, QuickBooks-integratie, medicatie- en bewijsbewaking, Outlook-integratie, schadevergoeding/specials-tracking, schikkingsberekening, procesvoering, scannen en meer. Prevail wordt in de VS sinds 1993 vertrouwd door kleine en grote advocatenkantoren in alle praktijkgebieden. Klantenservice heeft prioriteit omdat jouw succes het doel is. Kies voor aanschaf of een maandelijks abonnement met uitkoopoptie. Juridische casemanagement-software voor bedrijven van elke omvang en in alle praktijkgebieden. Met Prevail kun je meer zaken afhandelen in minder tijd.
Software voor juridisch dossierbeheer en projectmanagement, speciaal ontworpen voor advocaten en juridische professionals. Bewaar al je notities, activiteiten, bestanden, inclusief facturering en tijdregistraties. Houd je team gesynchroniseerd en je cases op schema. Met baanbrekende functies zoals integratie van sms-berichten, ingebouwde afrekeningsberekeningen, agenda's voor dossiers, robuuste analyses, rapporten, volledig aanpasbare bestanden en faxen. Filevine loopt lichtjaren voor op de concurrentie. Dossiersmanagement en projectmanagement ontworpen door advocaten. Gebruiksgemak maakt Filevine perfect voor agile bedrijven.
MerusCase heeft legale software voor altijd veranderd door een unieke, begeleide ervaring per type wetgeving aan te bieden, verpakt in de snelste cloudgebaseerde technologie die beschikbaar is. Bovendien is het het enige cloudgebaseerde systeem dat je totale HIPAA-compliance biedt, evenals volledig geïntegreerde documentautomatisering, urenregistratie, facturering, agenda, e-mail en casemanagement. Met MerusCase kun je je praktijk wereldwijd vanaf elke computer of elk mobiel apparaat runnen en in feite perfectie ervaren met een uptime van 99,9%. Aangepaste cloudgebaseerde beheersoftware voor juridische praktijken met veelzijdige documentautomatisering en bedrijfsbrede synchronisatie van e-mail/agenda.

door Thomson Reuters

(61 beoordelingen)
Bekijk profiel
Het cloudgebaseerd praktijkbeheer van Firm Central biedt een intuïtieve end-to-end oplossing om vanaf elke locatie alle aspecten van je praktijk te beheren, inclusief contacten, agenda, taken, documenten, tijd en facturering, boekhouding en financiën, rapportage en meer. Exclusieve functies zijn onder meer automatische opmaak van documenten, KeyCite-vlaggen en -koppelingen toevoegen – wat een goede juridische status garandeert – met volledige tekstzoekfunctie, om snel en nauwkeurig te vinden wat je nodig hebt. Intelligent geïntegreerd met Westlaw-tools. Cloudgebaseerde praktijkbeheertool voor kleine advocatenkantoren die een end-to-end oplossing biedt voor het beheren van je advocatuur en bedrijf.
CaseFox.com biedt cloudgebaseerde, eenvoudig te gebruiken software voor meerdere gebruikers die is ontworpen voor advocaten, CPA's en andere professionals voor hun praktijkbeheer, facturering, trustfondsbeheer, dossierbeheer, klantbeheer, registratie factureerbare uren, onkosten, betalingen, enz. Cloudgebaseerde software voor juridische urenregistratie, facturering, trustfondsbeheer, casemanagement, klantenbeheer, betalingen, enz.
De cloudgebaseerde beheersoftware van Smokeball is bedoeld voor rechtspraktijken, ontwikkeld voor pc's en houdt automatisch tijd en activiteiten voor je bij. Smokeball biedt volledige factureringsmogelijkheden, een toonaangevende bibliotheek voor documentautomatisering met meer dan 14.000 juridische formulieren, Daily Digest, gedeelde agenda's, krachtige integraties en een robuuste mobiele app. Of je nu per uur factureert, op basis van een vast tarief of met een voorwaardelijk percentage, Smokeball biedt de inzichten die je nodig hebt voor een succesvol advocatenbureau. Smokeball is een complete cloudgebaseerde beheersoftware voor rechtspraktijken, gebouwd voor pc's. Beheer je personeel en je hele bedrijf op één plek.
The only cloud-based law practice management solution created specifically for Plaintiff's Lawyers by Plaintiff's Lawyers! CoCounselor is more than just a Case Manager, it's a firm manager. Let CoCounselor manage your marketing, track case acquisition cost, run effortless reports, and much more. CoCounselor allows you to go anywhere and still have access with our mobile app. If you're a Plaintiff's Lawyer let us show you why CoCounselor is the only software for you and your clients! The only web based law practice management solution built by plaintiff's lawyers exclusively for plaintiff's lawyers.

door Superfluid Software

(41 beoordelingen)
Bekijk profiel
Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor juridische boekhouding en praktijkbeheer, algemene en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat. uLaw heeft algemene en trustboekhouding naadloos vereenvoudigd en gerechtelijke formulieren geautomatiseerd, en het biedt krachtige analyse waardoor zelfstandige advocaten en kleine advocatenkantoren efficiënt kunnen werken en tijd en geld kunnen besparen met de gemoedsrust dat ze voldoen aan de voorschriften van de orde van advocaten. Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor praktijkbeheer, boekhouding en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat.
Voor advocaten die ultieme kracht en flexibiliteit nodig hebben, is Time Matters speciale software voor praktijkbeheer die jou en je medewerkers helpt meer te factureren, meer gedaan te krijgen en beter voor je klanten te zorgen. Time Matters maakt juridische facturering, zaakbeheer en meer sneller en eenvoudiger dan ooit.
Docketwise is the #1 rated immigration software for form preparation. Immigration lawyers use our software to simplify legal paperwork for their own clients. Lawyers subscribe to Docketwise for unlimited access to a comprehensive set of family, business and humanitarian immigration forms and immigration practice management features. Docketwise is cloud-based and scalable. In addition to form preparation, it offers a CRM, case tracking, priority date tracking, tasks, reminders and more. Fast, intelligent and intuitive immigration software for preparing immigration forms.

door Thomson Reuters Elite

(35 beoordelingen)
Bekijk profiel
Fully integrated solutions to automate the practice and manage the business of law. Fully integrated solutions to automate the practice and manage the business of law.
Het platform voor end-to-end praktijkbeheer van Litify omvat eersteklas casemanagementoplossingen voor advocatenkantoren die hun dossiers met meer efficiëntie en transparantie willen beheren. Litify biedt de tools die je nodig hebt om je klanten een consistente en aangename ervaring te bieden, je team in staat te stellen slimmer te werken en je gegevens te centraliseren om gegevensgestuurde beslissingen te nemen. De casemanagementoplossingen van Litify stellen advocatenkantoren in staat om hun zaken te beheren met meer efficiëntie en transparantie.
Gemaakt voor advocaten gespecialiseerd in persoonlijk letsel - krachtige software voor casusmanagement. Dit platform machtigt advocatenkantoren bij elke stap van het traject, van het volgen van leads tot het ontbinden van de trustrekening van de klant. De robuuste functies van CASEpeer helpen advocaten en personeel hun casusbelasting te beheersen. Functies omvatten georganiseerde casussen, intakebeheer, volgen van campagnes, schikkingsinstrumenten, vermindering van het retentierecht, geschillen, geïntegreerde agenda, taakbeheer, genereren van brieven, aanpasbare casusplannen, documentbeheer, en krachtige rapporten. Gemaakt voor advocaten gespecialiseerd in persoonlijk letsel - krachtige software voor casusmanagement. Volgen van leads, robuuste casussen, schikkingsinstrumenten en rapporten.
Cloud based practice management and case management solutions for law firms. Cloud based practice management and case management solutions for law firms.
The leader in personal injury tech, CloudLex® is more than just legal case management system designed exclusively for plaintiff personal injury law firms. By letting you take control of your practice from intake to closure and beyond, CloudLex is the ultimate technology you need to build, manage & grow your personal injury practice. Its intuitive interface and 24/7 access make it the ultimate in collaboration and, its infrastructure-free setup makes it the most secure and cost-effective way.... The Only Legal Cloud Built Exclusively For Plaintiff Personal Injury Law Firms
The Lexbe Platform is purpose-built for boutique law firms involved in complex litigation. Cloud-based, lightning fast and highly affordable, the Lexbe Platform equips you with critical capabilities to handle large document cases, including the Uber Index, integrated language translation, near-dupe and TAR delivered via a very simple and intuitive user interface. The Lexbe Platform is Microsoft, Apple and Android compatible. Pricing starts at just $25/GB/Month with no commitments. A cloud-based, lightning fast, highly affordable and intuitive Legal Case Management platform for boutique law firms wanting DIY.
From start to finish, Best Case by Stretto has everything attorneys need to prepare, file and manage Chapters 7, 9, 11, 12, 13 and 15 bankruptcy cases. Built-in tools boost time savings on every case, and integrated data eliminates tedious manual data entry and increases accuracy. And with Best Case, you can be confident knowing you always have the most up-to-date federal and local forms and revised Census Bureau and IRS data. Download a free demo version today. Bankruptcy software for attorneys that streamlines bankruptcy case preparation, e-filing and post-petition filing.

door Devlos Software

(21 beoordelingen)
Bekijk profiel
Soluno is the premier time, billing, & accounting solution designed exclusively for law firms. Soluno's suite of integrated features puts all your back-end functions in one place - fully trust compliant, with no need for additional accounting packages. Soluno is flexible and scalable for your firm's needs. Host on the Cloud or on your own server, using any device; save money with our usage-based pricing model; and get a FREE full matter history conversion from your current database. Soluno is a premier time, billing, & accounting solution designed for law firms. Browser-based, trust compliant, & extremely flexible.

door Law Ruler Software

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
#1 Legal Practice Management, Legal Billing Software, Legal CRM & Intake Software: Manage Everything from Intake to Invoice/Settlement. Popular Features: Matter Mgmt | Billing/Expense Mgmt | Send Text E-Signs | 1-Click Send Referral | Click to Call | Drip Marketing | Drag-and-Drop Form Editor w/ Unlimited Custom Fields | Easy-To-Use Reports | Order Medical Records | Invoicing | LawPay Integration | Trusted by Major, National Law Firms. Able to be Used by Any Firm Legal Practice Mgmt | Legal Billing | All-In-One Solution | Easy-To-Use | Sign More Cases | Earn More Profit | Never Miss a New Client

door LEAP Legal Software

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
LEAP is a legal practice and case management software for solo and small law firms wishing to become more efficient, more productive and make more money. It allows you to manage and store all of your client and matter related information in one electronic file that can be accessed from your desktop computer or mobile device. Features include automatic time recording, pre-configured matter files for major areas of law and automation of client and matter data entry. LEAP is a legal practice and case management software that allows firms to manage and store client and matter information in one place.

door Xakia Technologies

(20 beoordelingen)
Bekijk profiel
Xakias in-house legal hub centralizes your data and information bringing your team together from any location. With Xakia, team members can receive work, manage deadlines and access key information. Real-time analytics enable effective management of team capacity, deadlines, budget and clear communication with your clients. Quick, seamless integrations with cloud document management systems. Xakia is secure, intuitive and simple to adopt (<1 hour), with powerful productivity improvements. Xakia is an in-house matter management software that streamlines your workflow and centralizes information for ease of access.

door Legal Files Software

(19 beoordelingen)
Bekijk profiel
Ideal for corporations, universities, government agencies and insurance companies, Legal Files centrally organizes your contacts, documents, emails, deadlines and other data. Rely on our seamless integration with Microsoft Outlook to save all your file related emails (& attachments!), calendars and tasks in one place. Choose on premises or in the Cloud--whichever is best for you. Learn how Legal Files can help you manage what matters to you. Legal Files matter management is ideal for corporations, universities, governmental agencies and insurance companies.
SmartAdvocate is een GEAVANCEERDE toepassing voor juridisch casemanagement. SmartAdvocate is de enige toepassing op de markt die is ontworpen en geprogrammeerd door ZEER actieve praktiserende advocaten en juridische medewerkers om hun kantoor efficiënter te maken op een manier die de andere toepassingen op de markt niet kunnen bieden. Toepassing voor juridisch casusmanagement ontworpen voor advocaten en juridische medewerkers.
Bekijk profiel
Makes it easy to organize, evaluate, and explore the facts, the cast of characters, and the issues in a case. Makes it easy to organize, evaluate, and explore the facts, the cast of characters, and the issues in a case.
Lawcus is smart and simple legal practice management software. Lawcus enables attorneys to automate consistent processes to help deliver more with transparency and less effort. With Lawcus, attorneys can visualize their matters with Kanban boards, drag and drop them as they progress, add tasks, appointments, time, expenses, client intake and documents in a digital matter file in the cloud so they can work from anywhere. Lawcus streamlines and simplifies the legal practice management, client relationship management (CRM) and client intake!
CaseFleet is case chronology software that empowers litigators to build winning cases with tools for reviewing evidence, organizing facts, and identifying case trends. Features include full-text search, advanced filtering, and an easy-to-use document viewer that links evidence to facts, issues, contacts, and dates. Customizable reporting options make turning your case chronology into work product as simple as clicking a button. Save time. Be better prepared. Case management software designed for litigators with tools for reviewing evidence, organizing facts, and identifying case trends.
dealcloser is a transaction management hub for legal professionals that brings you and your clients together on a deal, transforming and modernizing the deal process. Client relationships are at the core of any law firm and even small transactions require significant client interaction. Whether you have one or many deals on the go, use dealcloser to ensure that each client feels like theyre your priority. dealcloser is a transaction management hub for legal professionals.
Legal case management solution that helps businesses streamline workflow processes with task management, billing and more. Legal case management solution that helps businesses streamline workflow processes with task management, billing and more.
LegalTrek's comprehensive billing and project management solution is designed to fulfill the needs of the most sophisticated legal professionals. The software was developed with the expert advice of over 500 attorneys in eight countries. LegalTrek provides you with a solution for accurate time-tracking and value pricing your clients will love. Features like client portal and automatized billing processes will undoubtedly set you apart from competition. LegalTrek's software solution empowers modern law firms to streamline their work, billing and project management.
GrowPath offers best-in-class intake and case management software, available separately or in one combined product. Built by one of largest and most successful firms in the country to meet the real business needs of plaintiffs law firms. GrowPath's practice management platform offers best-in-class client intake, case management, and analytical tools.
Legal Track software is designed 'specifically for Corporate Legal Departments' (not law firms). Our software is built inside Microsoft Outlook. We offer contract management lifecycle & case management including Litigation, Non-litigation and Document Management. Legal Track E-billing capabilities include processing outside counsel invoices and invoice reviews. Forward-looking legal departments can now generate meaningful reports to analyze the legal spend management and other useful reports. Legal Track for in-house counsel offer: Contract Management, Case Management, E-billing, Legal Spend management & Document Management.
Law Firm Management and Debt Collection Software, providing complete systems that will meet the needs of Law firms in terms of case management software that will also allow for remote offices on one centralized database system. The Case Master Pro software is a fully featured installed or cloud based program that is specifically tailored for complete case management and trust accounting. Providing complete systems for law firm case management and debt collection, allowing for remote offices on one centralized database.
Employment Foresight is an AI-enabled platform that helps in-house counsel and employment lawyers get rapid clarity on how the courts would resolve several challenging employment law issues, including reasonable notice, employee drug testing, worker classification, constructive dismissal, managerial exemption to overtime, and cause for dismissal. In addition to its predictive functionality, the platform offers a revolutionary way to find cases based on factors and outcomes instead of keywords. Allows users to navigate uncertainty in areas of employment law and make efficient, accurate, and confident business decisions.

door Matrix Pointe Software

(8 beoordelingen)
Bekijk profiel
Enables law enforcement agencies, prosecutor offices, defense attorneys, jails and the courts to be more efficient and productive. Enables law enforcement agencies, prosecutors' offices, defense attorneys, jails and the courts to be more efficient and productive.
Fully integrated legal practice management software that includes document assembly and management, activity based cost capture, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities as well as workflow processes. With FilePro's adaptive pricing structure, you're billed per matter or file that you use not per user. Plus, there are no lock in contracts. Tailor FilePro's business dashboards to show every common business metric and indicator. Legal software that includes document assembly, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities.
SECURE AND CLOUDLESS Law Office Practice Management Software - ProTempus is a world-class, comprehensive system designed for solo and small law firms. Our unique technology keeps your data on your local network, not in the cloud, and your authorized staff has access to all your data through the sharable database. Billing/ invoicing, Case Management, Calendar / Time keeping, Trust accounting, Contact and Task Management, AR, AP, GL are just a few of our features. FREE data imports of your data! SECURE AND CLOUDLESS - Law Office Billing/ Management Software for solo and small law offices, comprehensive system. FREE Data Import!

door Lynx Workflow

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
Are you a litigator who's practiced for 15+ years? Use technology in your personal life and frustrated that similar tools don't exist for your legal practice? FactBox was made just for you. FactBox is cloud-based, law practice management software. It solves two problems: (1) keeping all the facts/evidence in your case organized and instantly available; and (2) making collaboration with others seamless and efficient. FactBox relieves the headaches of repeated work and the anxiety of lost facts. FactBox is cloud-based, law practice management software for busy litigators to organize all the facts, notes and ideas in their case.
Expert Sierra takes Aderant's leading comprehensive end-to-end legal business solution to the cloud for mid-size law firms. Firms with around 15-150 users can consolidate and centralize case, document, and billing information in one secure solution. Access is available on-the-go, and task flows are fully customizable. Reimagine your firm's success with increased efficiency and profitability from any device on the cloud. Expert Sierra is the most comprehensive end-to-end cloud solution for the mid-size firm helping you manage your practice and firm.
Bekijk profiel
An electronic data and transcript review platform for managing cases of various size. An electronic data and transcript review platform for managing cases of various size.
Bekijk profiel
Jarvis Legal is a ludicrously simple legal practice management software for small and medium-sized law firms. 100% web-based, Jarvis is an all in one tool helping thousands of lawyers run their law practice smoothly from anywhere at anytime. Thanks to unique automated features, Jarvis allows you to save more than 30% of your time and bill 15% more. Jarvis is trusted by thousands of legal professionals across 35 countries. Sign up for a free account now and upgrade anytime. An all in one ludicrously simple legal practice management software that helps you save 30% and bill 10% more.

door LegalEdge Software

(6 beoordelingen)
Bekijk profiel
LegalEdge offers Case Management products for all types of Government Attorneys; City/County Attorneys, Agency Attorneys, School Districts, Prosecutors, Public Defenders and Tribal Government. These Web based products are highly customizable, scalable and offer full integration capabilities with Courts, Police Systems and Outlook. Case Types include Adult and Juvenile Prosecution and Defense, Claims, Litigation, Contracts, General (FOIA, Opinions, etc.), Dependency, Mental Health, Contempt. Legal Case Management Systems for the Modern Government Attorney.
Dibcase offers a comprehensive suite of tools to help you grow and manage a busy Social Security advocacy practice. Records management, task management, integrated calendar, OHO and Appeals Council spreadsheet importing, document generation, and more... Comprehensive suite of tools to help you grow and manage a busy advocacy practice.

door Executive Data Systems

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
PerfectLaw is the most function- and feature-rich legal software that uses a single All-in-One (TM) database for all law office applications. This means you enter your data once and it's immediately available to everyone and every application, subject to security constraints. All-in-One (TM) software reduces the cost/effort of installation, training, support, & maintenance. With PerfectLaw, there is only one vendor to call, and one comprehensive suite of products for your law firm to learn. All-In-One (TM) software for Front Office, Back Office, mobile devices, and the web.

door Advantage Law Software

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more. Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more.
Bekijk profiel
ESILAW 360 is an integrated practice management and accounting solution that helps you build a stronger foundation for your legal practice and allows you to do what you do best - practice law. Store your data locally or on the cloud and enjoy features like easy time & expense tracking, fast billing, efficient client and matter management, and fully integrated accounting back-end. Try today and join thousands of lawyers who have been using ESILAW legal solutions for over 30 years! Legal billing, practice management, general and trust accounting, productivity and financial reporting and local or cloud data hosting.
Bekijk profiel
One thing that differentiates Perfect Practice from other practice management software is its breadth of functionality. It has everything you need to run your practice; from Marketing, CRM, Matter Management to Billing and Accounting. Check out an overview of Perfect Practice features by watching the short movie. Many specific Perfect Practice features can be reviewed by selecting the hyperlinks below the movie. By the way, you can click on any of the images to get an enlarged image. Case management, project management, calendar/docketing, imaging, document merging & management, legal billing and accounting.
Bekijk profiel
With a 30 year pedigree, DPS have built a strong and growing market position thanks to their award-winning software products covering a variety of areas of law such as Crime, Conveyancing and Personal Injury. Their practice management software includes case management, integrated legal accounting software, digital dictation and secure client portal solutions. The web-based PMS allows users to view their files, record time, create attendance notes, dictate, send and receive emails remotely. Practice management solution for medium to large law firms that includes case management, legal accounting software, digital dictation
Bekijk profiel
A comprehensive and customizable legal client and case management system which covers all required functionality for law firms to professionally manage and invoice their legal cases. Offers customer identification, flexible pricing, streamlined invoicing process and accounts receivable, versatile reporting, smooth Outlook integration and unique flexibility that supports the chosen business model and processes. Comprehensive and customizable legal client and case management system with streamlined invoicing process and versatile reporting.

door Enfinite Solutions

(5 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based legal management solution that helps small to large size firms manage clients, files, accounts, documents, invoices and more. Cloud-based legal management solution that help small to large size firms manage clients, files, accounts, documents, invoices and more

door Tyler Technologies

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based courts and justice system, which delivers integrated management of civil, criminal, other court cases. Web-based courts and justice system, which delivers integrated management of civil, criminal, other court cases.

door Synaptec Software

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
LawBase offers a highly intuitive user interface with customizable security settings, calendaring functionality, ad hoc report writing capabilities, integrations, and more. With the ability to custom design your own database screens, you can use your own vocabulary, organization and presentation style. Unlike other case management systems which claim customizability yet only offer a limited number of user-defined fields, LawBase is completely tailored to work the way you do. Cloud-based case management system designed that helps law firms manage database, calendar and reporting.

door Synergy International Systems

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Synergy Case Management System (CMS) is a powerful software that automates and modernizes the work of justice sector institutions in civil, criminal and administrative domains. It enables moving from traditional paper-based case filing to automation of the entire case lifecycle, reduces case backlogs and helps handling more cases in less time. CMS provides a complete set of functionality including data entry, e-filing, case workflow management, scheduling, analytics and reporting. Powerful case management software designed to streamline the work of justice sector institutions in civil and criminal domains.

door AppleSource Software

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Comprehensive time and expense tracking, billing, accounting, and case management solution for Attorneys, Private Investigators, and Law Practices. TimeNet Law is fully featured, easy to use, and constantly improving. Comprehensive legal case management, time and expense tracking, invoicing and accounting solution. Made exclusively for Mac.
Created just for solo attorneys. A well-organized practice can offer an even higher level of professionalism and add more billable time. We help manage and organize emails, documents, phone calls, time tracking, tasks, docketing and conflict searches. Adding this type of organization to your practice can increase your time for billing and marketing by 23%. Which leads to happier clients and increases the potential of more referrals. Legal practice management software for solo attorneys with matter, document, email, docket, call, conflict and task management.
Effortlessly create wiki pages for your legal cases with a FREE trial! Conspectus is an innovative but simple and intuitive software for legal professionals. It provides evidence gathering, tracking and organizing capabilities and automated report generation to help simplify and streamline your case management. Increase efficiency, productivity and accuracy, while eliminating duplication of work, factual inconsistencies and errors. Innovative software that streamlines case management by providing evidence tracking capabilities and automated report generation.

door BEC Legal Systems

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
BEC MatterLink is a central hub for matter information including related contacts, matter notes and attachments, document management integration, court information, customized data fields, and schedule. MatterLink also includes contact management features. MatterLink is part of the BEC CoreRelate Framework and is the central store of matter information for BEC Assemble-It (for document assembly from MS Word's task pane) and BEC Docket Enterprise (for legal calendar management in MS Outlook.) Searching for a way to connect the people, notes, documents, schedule and other details related to your matters? You found it!

door Eclipse Legal Systems

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Eclipse, part of Capita Plc, is the leading provider of Case Management, Practice Management, Matter Management and Process Management Software. Our Proclaim system is in use by over 25,000 professionals in a vast range of sectors, and is Endorsed by the Law Society. Sectors catered for include: Legal | Alternative Business Structures | In-house commercial | Insurance and Claims Management | Charitable | Medical | Government Integrated Case Management and Accounts system; streamlines workloads by automating case tasks & administration. Law Society Endorsed
Bekijk profiel
As the leading provider of software as a service solutions developed by lawyers for lawyers, DISCO is reinventing legal technology to automate and simplify complex and error-prone tasks that distract from practicing law. DISCO has been embraced by more than 400 law firms, including 75 of the AmLaw 200, as their first choice for innovative technologies that help great lawyers and their teams secure justice, predict outcomes and win cases. Speed up review times, improve accuracy with advanced AI, and secure your data while lowering costs with predictable pricing.
Cloud-based platform to save time and improve case handling and reporting for legal aid, public defenders, and city & county law departments. Our friendly and intuitive interface allows attorneys to spend more time on critical thinking to help clients. Easily generate and edit reports with full-color graphics, while customizing the case management application without the need for technical skills. Also includes our proven methodology for conversion & data migration. LegalServer case management software enhances performance specifically for legal aid, public defenders, city & county law departments.

door Brevort River Studios

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based immigration case management system with autofilling forms and more. Integrates with Zapier and also syncs with Clio and PracticePanther. PrimaFacie has ALL of the immigration forms for family, employment, and removal defense attorneys. Also included is 114 unique case types that contain checklists, case flows, and forms which are preloaded to save time. Autofilling immigration forms and case management system integrates with Zapier and 1000 other apps including Clio and PracticePanther.

door Milestone Computer Solutions

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
ClientWare maintains client and case information, court schedules, billing, payments, and trust funds ClientWare maintains client and case information, court schedules, billing, payments, and trust funds
INSZoom a SaaS cloud-based software, is used by immigration lawyers and law firms, corporations, universities, healthcare organizations and non-profits to manage their immigration case management processes. INSZoom provides a comprehensive immigration case management software which enables its users to share and process valuable information online, process immigration applications quickly and stay compliant while doing so. INSZoom is the leading immigration case management and compliance software.

door Justice Systems

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Case management for criminal, civil, family, probate, juvenile, traffic, appellate courts, and probation services. Case management for criminal, civil, family, probate, juvenile, traffic, appellate courts, and probation services.
Process Server's Toolbox (PST) has been the best-in-class software for process serving companies since 1988, when our founder Bob Musser started pounding the pavement in Florida,using the yellow pages to set appointments with process servers. We grew to be the nationwide leader and today we continue to provide our thousands of users with the best personal experience and a powerful solution that creates professionally formatted papers, track jobs, and form a trusted network of trading partners. PST is the best-in-class, most powerful process-serving case management software you can buy. Thirty years of innovation!
Bekijk profiel
Web-based legal case management platform that enables businesses to streamline financial operations using billing, reporting & more. Web-based legal case management platform that enables businesses to streamline financial operations using billing, reporting & more.
Cloud-based solutions that help legal, financial services & mortgage industries manage practice, billing, collection & data analysis. Cloud-based solutions that help legal, financial services & mortgage industries manage practice, billing, collection & data analysis.

door National Data Systems

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based CRM for managing leads, clients, enrollment agreements, electronic documents, sales reps, program quotes, reporting, etc. Web-based CRM for managing leads, clients, enrollment agreements, electronic documents, sales reps, program quotes, reporting, etc.
MyLegalNet is a comprehensive global case management application and user friendly software solution. Our software was developed to specifically cater for various lawyers, law firms and corporate lawyers to manage their day to day activities efficiently. MyLegalNet is a web based and mobile application that helps to share all your case related information with the clients online anytime of the day. Also can access the data anywhere with any device your computer, tablet or smartphone. Cloud based online case management system for Lawyers and for their Clients

door GoodCase Apps

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Mobile friendly practice management solution with features such as case management, time tracking, and document archiving. Mobile friendly practice management solution with features such as case management, time tracking, and document archiving.
CasePacer is a cloud-based case management software created by personal injury attorneys for the way personal injury law firms work. With secure, anywhere, anytime access, CasePacer helps firms streamline operations, communicate and collaborate with the right people and the right time, and capture, organize and track important case inputs, dates, contacts, expenses, and documents. CasePacer is a cloud-based case management software created by personal injury attorneys for the way personal injury law firms work.
Bekijk profiel
Manage My Lawsuits manages cases, legal matter, client relationships and teamwork. It empowers you and/or your team to be even more efficient, saves you a lot of time, and enhances team collaboration as well as client relationships. It can serve as your virtual office, allowing you to allocate work, take notes, check hearing dates and keep tabs on teamwork anywhere, anytime from an internet-enabled device. Here is a look at some of the softwares capabilities: It can serve as your virtual office, allowing you to allocate work, take notes, check hearing dates and keep tabs on teamwork.
ImmiCompliance.com is cloud based practice and case management for immigration and other law firms. It provides end to end practice and case management capabilities. Reduced data entry, integrated forms processing, customized portals,customizable questionnaires, real time collaboration and attorney directed compliance management tools are our key features. Cloud based practice and case management for immigration and other law firms.
LEXA, the legal assistant is a customizable cloud-based software that encompasses features for case management, practice management, and litigation tools. LEXA is HIPAA compliant and is completely adaptable all law types. Cloud-based case management system that helps law firms with document management, contract editing, billing, emails and communication.
HiPerSoft's Practice Information Powertool is the ultimate integration of Case Management, Calendaring, and Document Creation. Well known for its user-friendly features, the Powertool allows simple navigation from client sign-up through litigation, whether you are a novice or computer savvy individual. With our comprehensive, single-entry database you can organize all your case information, double your firm's caseload, and increase profits, all without hiring additional staff. Law office case and document management solution.

door Data Development

(1 review)
Bekijk profiel
Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more. Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more.
CMP is the system for big challenges - MDL, mass tort and other complex matters. It drives success for some of the largest portfolios anywhere - asbestos and opiate MDL, pharma, medical devices, and other major litigation. CMP WORKFLOW AUTOMATION propels production with user calendars, great reporting, high-impact customization and elegant UI. It delivers information to boost productivity, inform management and exceed client expectations. Truly manage your law practice. Get CaseManagerPro. MANAGE MDL, mass-tort and complex practices. CMP organizes people, processes and priorities to optimize productivity and results.

door Crocodile Solutions

(1 review)
Bekijk profiel
Crocodile Solutions, LLC develops general practice and SSD practice management tools that transform the way law offices of all sizes deliver their services. Their "Total Law Office" approach facilitates document creation & storage; notes, time & billing; tasks & to-do's; SSA forms; calendaring; extensive reporting and more. Available products: DS Wings secure, web-based software, and Disability Specialist and Case Partner computer-based software. Choose the version that best suits your needs. Legal Software Solutions: Mobile, Tablet, Mac & PC - We've got you covered!

door BlumbergExcelsior

(1 review)
Bekijk profiel
Case Management and Intake System. Includes Labels. In/Out UPC coded file application. Prints UPC Code on Jazz Bands and new large pocket/wallet file label. Use a UPC wand (purchased separately) to record files removed and returned from file room. View and print chain-of-custody reports. FLIP is a Case Management and Intake System. Includes Labels.

door BlueDot

(1 review)
Bekijk profiel
BlueDot Immigration Software (BlueDot) is the most advanced Integrated Solution for Immigration Law Firms and Corporations.It doesnt get any easier than this. BlueDots friendly user interface, customizable options, easy to follow workflow, online training and award winning support provide the best experience ever.BlueDot is extremely user-friendly and was designed to be used by anyone, regardless of their computer background or experience. BlueDot can be configured to meet your needs. BlueDot Immigration Software (BlueDot) is the most advanced Integrated Solution for Immigration Law Firms and Corporations.

door Docket Alarm

(1 review)
Bekijk profiel
Docket Alarm runs full-text searches across millions of law-suits and can deliver real-time alerts to your inbox or mobile device. Docket Alarm runs full-text searches across millions of law-suits and can deliver real-time alerts to your inbox or mobile device.

door Ad Coelum Technology

(1 review)
Bekijk profiel
MatterMojo is targeted at law firms looking for an affordable cloud-based client and matter management solution. A cloud-based matter management system which allows law firms to manage clients, matters, inception, conflicts and risk via a simple but elegant portal. It also has contact and task management and a lightweight document storage capability. Integrates seamlessly with Office 365. MatterMojo is targeted at law firms looking for an affordable cloud-based client and matter management solution.