229 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Moxtra ondersteunt een OneStop-portal, zodat juridische professionals hun cliënten kunnen aanspreken en juridische zaken vanaf elke locatie kunnen beheren onder hun eigen merknaam. Je OneStop-portal is de ultieme oplossing voor het veilig uitwisselen van berichten, samenwerken aan documenten, videovergaderingen, digitale handtekeningen, transacties en meer - met een controleerbaar papierspoor dat voldoet aan alle voorschriften. Meer informatie over Moxtra Schaf een OneStop-portal aan om vanaf elke locatie veilig samen te werken en te coördineren met je cliënten en juridische zaken te beheren. Meer informatie over Moxtra
(0 reviews)
Bezoek website
Knowliah is een modulair platform dat in één gebruiksvriendelijke toepassing de drie oplossingen combineert waarnaar juridische teams op zoek zijn. Beheer van juridische zaken Document-/e-mailbeheer Kennisbeheer/zoeken Volg automatisch de ontwikkelingen van juridische zaken. Bewaar documenten en e-mails veilig binnen slechts 2 tot 15 seconden en laat het geautomatiseerde contextualisatiesysteem vervolgens op de achtergrond werken, zodat de informatie later kan worden gevonden wanneer nodig, en uitgesloten wanneer het niet is vereist. Meer informatie over Knowliah Een modulair platform dat drie oplossingen voor juridische zaken combineert in één gebruiksvriendelijke toepassing: beheer van materie, documenten en kennis. Meer informatie over Knowliah
App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken waarmee jij je kunt concentreren op de creatieve, probleemoplossende aspecten van je werk. Het is ontworpen door advocaten voor advocaten en heeft een gebruiksvriendelijke interface met een gegarandeerd snelle leercurve in de markt! App4Legal is een online oplossing die op de server of in de cloud beschikbaar is en wordt ondersteund met een mobiele toepassing voor iOS en Android. Of je nu in een solopraktijk werkt, in een advocatenkantoor of op een interne juridische afdeling, App4Legal is geschikt voor jou! Meer informatie over App4Legal App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken. Het is een volledig geïntegreerde oplossing met een gebruiksvriendelijke interface. Meer informatie over App4Legal
Freshsales is een volwaardige online CRM, gemaakt voor snelle verkoopteams, boordevol functies zoals ingebouwde telefoon, geïntegreerde e-mail, volgen van gebruikersgedrag, dealbeheer, rapportage en meer. Meer informatie over Freshsales Freshsales is een volwaardige online CRM, gemaakt voor snelle verkoopteams, boordevol functies zoals een ingebouwde telefoon en geïntegreerde e-mail. Meer informatie over Freshsales
Amberlo is cloudgebaseerde software voor het beheer van advocatenpraktijken, tijdregistratie en facturering die is ontworpen voor advocaten. Werk aan je zaken, beheer documenten, plan vergaderingen en taken voor jou en je collega's, hou moeiteloos je consultatietijd bij, maak op elk gewenst moment facturen en word op tijd betaald. Meer informatie over Amberlo Gemakkelijk en snel op te starten en eenvoudig te gebruiken webgebaseerde software voor praktijkbeheer voor groeiende advocatenkantoren. Meer informatie over Amberlo
Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian
De beste advocatenkantoren vertrouwen op Clio. Clio is de onbetwiste leider op het gebied van juridische zakenbeheersoftware, met de meeste 5-sterrenrecensies, aanbevolen door 66 beroepsorganisaties en vertrouwd door 150.000 juridische professionals in 90 landen. Op zoek naar software voor juridisch zakenbeheer? Of je nu een onafhankelijke advocaat bent of een klein kantoor of gevestigde praktijk hebt, begin je zoektocht bij Clio. Probeer een gratis proefperiode van 7 dagen (geen creditcard vereist) of vraag een demo aan op clio.com. Clio stroomlijnt alles wat je doet om je zaken te beheren met intuïtieve tijdregistratie, facturering, matter-management en meer.
BQE Core centraliseert de project- en financiële gegevens van professionele dienstverleners op één prachtig cloudplatform. Door tools voor projectmanagement, uren- en kostenregistratie, facturering, rapportage en financieel beheer te beheren, maakt Core het gemakkelijker om je bedrijf winstgevender te maken. Het organiseert informatie, automatiseert repetitieve taken en stelt je in staat meer tijd te besteden aan het leveren van diensten aan je klanten in plaats van het beheren van interne processen. Meld je aan voor een gratis proefperiode van 15 dagen. Geïntegreerde software voor projectmanagement, urenregistratie, facturering, rapportage en boekhouding voor professionele dienstverleners.
Advocaten - maak gebruik van deze juridische software voor casusbeheer, uitstekend beoordeeld op Capterra. Tienduizenden advocatenkantoren in meer dan 170 landen gebruiken PracticePanther om hun kantoren te automatiseren en om meer gedaan te krijgen in minder tijd. Met de mobiele apps werk je vanaf elke plek, op elk apparaat. Krijg uitstekende ondersteuning via telefoon, e-mail of livechat. Besteed minder tijd aan het beheren van je bedrijf en meer tijd aan het verdienen van geld. Probeer het zelf - het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en intuïtief. Geen creditcard nodig. Juridische software voor casusbeheer voor advocaten die intuïtief is en gemakkelijk om te gebruiken. Al je bestanden van casussen op 1 plek. Probeer dit product gratis uit.
MyCase is een complete oplossing voor casusbeheer voor je advocatenkantoor dat de tools biedt die je nodig hebt om de organisatie te verbeteren, de efficiëntie te vergroten en je bedrijfsactiviteiten te schalen. Met MyCase zijn al je belangrijke casusdetails - documenten, contacten, agenda's, e-mails, taken, facturen - beschikbaar op één georganiseerde locatie. Probeer een gratis proefversie (geen creditcard vereist) op de website. MyCase is een complete oplossing voor casusbeheer - beheer documenten, contactpersonen, agenda's, e-mails, taken en facturen op een centrale locatie.
AbacusLaw is de leider in casemanagementsoftware. AbacusLaw is opgericht in 1983 en bevat alles wat je nodig hebt om een geweldige praktijk te leiden. Kenmerken omvatten op regels gebaseerde agenda's, automatisering van documenten en formulieren, zaakbeheer, conflictcontrole, contactbeheer, document- en e-mailbeheer, urenregistratie, facturering, balansopmaak, boekhouding, trust accounting en meer. AbacusLaw is ook beschikbaar in een eigen cloud voor een complete rampbestendige oplossing. AbacusLaw is een kant-en-klare, volledig geïntegreerde oplossing voor zaakbeheer voor bedrijven van elke omvang, in alle praktijk- en rechtsgebieden.
Duizenden advocatenkantoren zijn overgestapt op CosmoLex - de enige cloudgebaseerde managementsoftware voor advocatenpraktijken met ingebouwde, conforme juridische boekhouding (geen QuickBooks nodig). CosmoLex elimineert het probleem van het bijhouden van afzonderlijke systemen voor het beheer, de facturering en de boekhouding van advocatenkantoren. LawPay-creditcardverwerking is ook ingebouwd zonder vaste maandelijkse kosten. Log altijd en overal in bij CosmoLex Cloud om alles te krijgen wat je nodig hebt om je advocatenkantoor volledig te runnen. Probeer het vandaag nog gratis. CosmoLex is het enige cloudgebaseerde, facturerings- en boekhoudsysteem voor volledig praktijkbeheer (geen QuickBooks® vereist).
Amicus Attorney, de toonaangevende oplossing voor praktijkbeheer, integreert al je bedrijfsinformatie in één geautomatiseerd systeem zodat je je efficiëntie en rendement kunt verbeteren. Amicus-softwareoplossingen zijn beschikbaar als desktop-, cloud- of gecombineerde desktop/cloudoplossing en bieden klant-/materiebeheer, juridische agenda's en taken, contacten en bedrijfsontwikkeling, documentbeheer, documentautomatisering, tijd- en onkostenregistratie, conflictcontrole en meer. Amicus, de toonaangevende software voor praktijkbeheer, integreert je informatie in een enkel systeem voor het verbeteren van de efficiëntie en het rendement.
Een veelgebruikte software voor het betekenen van dagvaardingen. ServeManger is een complete softwareoplossing voor het beheer van het betekenen van dagvaardingen, en is ontworpen voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders. Genereer beëdigde verklaringen, beheer facturering, betalingen aan deurwaarders, werk taken bij vanuit het veld, klantportaal en nog veel meer. Complete softwareoplossing voor het beheer van het betekenen van dagvaardingen, ontworpen voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders.
PracticeMaster is complete practice management: calendaring, conflicts, and contact management. Purchase PracticeMaster on its own or alongside Tabs3 Billing and Financials for complete firm management. PracticeMaster organizes all the essential elements of your practice in one place. PracticeMaster is backed by top-tier technical support, as well as a network of consultants in the United States. Sign up for a demo to see PracticeMaster in action. Tabs3 Billing is a feature-rich, customizable option for stand alone billing or complete firm management.
Online toegankelijk - bewaar je gegevens lokaal of in de cloud. Biedt beheer van materie, contactpersonen, e-mail en documenten. Omvat documentsamenstelling, workflowautomatisering, facturering en trustrekeningen, taakplanning, groepsagenda, met één klik een pdf genereren, document- en e-mailsjablonen, zoeken in volledige tekst inclusief documenten, e-mail en e-mailbijlagen, samenwerkingstools, formulieren met aanpasbare velden en lijsten. Integreert met Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules en Google. Integreert met LawPay, Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules, WordPerfect en Google.
Actionstep is een hoogwaardige, cloudgebaseerde oplossing voor case- en materiebeheer voor toekomstgerichte advocaten. Actionstep is ideaal voor bedrijven met 1-50 gebruikers, en is uniek in zijn vermogen om workflows aan te passen zodat ze geschikt zijn voor jouw advocatenpraktijk. Actionstep combineert slimme documentautomatisering, optimalisatie van bedrijfsprocessen en intelligente urenregistratie, en is een volledig functionele oplossing die het volgende niveau van case- en materiebeheer biedt voor advocatenkantoren. Vraag vandaag nog je gratis demo aan voor meer informatie. Een hooggewaardeerde, cloudgebaseerde oplossing voor materie- en casebeheer voor bedrijven met 1-50 gebruikers. Intelligent, flexibel en met uitstekende waarde.
Ontdek waarom Zola de snelst groeiende software voor praktijkbeheer is. Ingebouwde CRM, e-mail en robuuste trust- en zakelijke boekhouding. Zola Suite biedt via een moderne en intuïtieve interface eersteklas functionaliteiten voor casemanagement, geavanceerde bulkfacturering, documentbeheer, taakbeheer en nog veel meer. Zola is cloudgebaseerd en is toegankelijk via elke browser, evenals systeemeigen iOS- en Android-apps. Er zijn integraties beschikbaar met LawPay, Quickbooks en DropBox. Krachtig praktijkbeheer met echte, geïntegreerde e-mail en boekhouding. Aantrekkelijke, moderne webinterface en apps voor iOS en Android.
Jubilee by LegalPRO Systems is een leverancier van praktijkbeheersoftware gericht op kleine advocatenkantoren. Jubilee heeft het beheer van klanten en advocatenkantoren vereenvoudigd met een gebruiksvriendelijk platform dat wordt geleverd tegen een kostprijs die lager is dan andere providers. Advocaten kunnen op één plek faillissementszaken indienen, details van zaken registreren, beveiligde sms-berichten gebruiken voor klanten, gerechtelijke mededelingen volgen, documenten bijvoegen, facturen verzenden en betalingen verwerken. Betaalbare praktijkbeheersoftware voor juridische professionals
Rocket Matter helpt advocatenkantoren betere klantenservice te bieden en de omzet met meer dan 20% te verhogen. Rocket Matter, in 2008 opgericht als het eerste cloudgebaseerde product op de markt, biedt een alles-in-één praktijkbeheerplatform met de krachtigste uren- en factureringssoftware in de sector. Wanneer advocatenkantoren meer geld willen verdienen of papierloos willen gaan, helpt Rocket Matter hen om die doelen te bereiken. Rocket Matter heeft duizenden firma's als klant en een in de VS gevestigde bekroonde klantenservice. Rocket Matter is toonaangevende cloudgebaseerde software voor praktijkbeheer en uren- en factureringssoftware voor advocatenkantoren, toegankelijk op alle apparaten.
De cloudgebaseerde beheersoftware van Smokeball is bedoeld voor rechtspraktijken, ontwikkeld voor pc's en houdt automatisch tijd en activiteiten voor je bij. Smokeball biedt volledige factureringsmogelijkheden, een toonaangevende bibliotheek voor documentautomatisering met meer dan 14.000 juridische formulieren, Daily Digest, gedeelde agenda's, krachtige integraties en een robuuste mobiele app. Of je nu per uur factureert, op basis van een vast tarief of met een voorwaardelijk percentage, Smokeball biedt de inzichten die je nodig hebt voor een succesvol advocatenbureau. Smokeball is een complete cloudgebaseerde beheersoftware voor rechtspraktijken, gebouwd voor pc's. Beheer je personeel en je hele bedrijf op één plek.
InfoFlo is eenvoudig te gebruiken en betaalbare casemanagementsoftware voor het beheren van klantinformatie en bevat Outlook-synchronisatie. Het is een volledig geïntegreerde oplossing voor het beheer van contacten, relaties, e-mail, agenda, documenten en taken. Software moet een eenmalige uitgave zijn. De eenvoudig te gebruiken CRM-software is inclusief gratis levenslange updates. Er zijn geen maandelijkse kosten en het kost eenmalig $ 99 per gebruiker. Eenvoudig te gebruiken CRM met beheer van contacten, e-mail, kalender, documenten en taken, plus QuickBooks, Outlook en Google Sync. $ 99 + gratis upgrades
CaseFox.com biedt cloudgebaseerde, eenvoudig te gebruiken software voor meerdere gebruikers die is ontworpen voor advocaten, CPA's en andere professionals voor hun praktijkbeheer, facturering, trustfondsbeheer, dossierbeheer, klantbeheer, registratie factureerbare uren, onkosten, betalingen, enz. Cloudgebaseerde software voor juridische urenregistratie, facturering, trustfondsbeheer, casemanagement, klantenbeheer, betalingen, enz.
Software voor juridisch dossierbeheer en projectmanagement, speciaal ontworpen voor advocaten en juridische professionals. Bewaar al je notities, activiteiten, bestanden, inclusief facturering en tijdregistraties. Houd je team gesynchroniseerd en je cases op schema. Met baanbrekende functies zoals integratie van sms-berichten, ingebouwde afrekeningsberekeningen, agenda's voor dossiers, robuuste analyses, rapporten, volledig aanpasbare bestanden en faxen. Filevine loopt lichtjaren voor op de concurrentie. Dossiersmanagement en projectmanagement ontworpen door advocaten. Gebruiksgemak maakt Filevine perfect voor agile bedrijven.
Beheer al je zaken in één database met geautomatiseerde intake, documentgeneratie, QuickBooks-integratie, medicatie- en bewijsbewaking, Outlook-integratie, schadevergoeding/specials-tracking, schikkingsberekening, procesvoering, scannen en meer. Prevail wordt in de VS sinds 1993 vertrouwd door kleine en grote advocatenkantoren in alle praktijkgebieden. Klantenservice heeft prioriteit omdat jouw succes het doel is. Kies voor aanschaf of een maandelijks abonnement met uitkoopoptie. Juridische casemanagement-software voor bedrijven van elke omvang en in alle praktijkgebieden. Met Prevail kun je meer zaken afhandelen in minder tijd.
MerusCase heeft legale software voor altijd veranderd door een unieke, begeleide ervaring per type wetgeving aan te bieden, verpakt in de snelste cloudgebaseerde technologie die beschikbaar is. Bovendien is het het enige cloudgebaseerde systeem dat je totale HIPAA-compliance biedt, evenals volledig geïntegreerde documentautomatisering, urenregistratie, facturering, agenda, e-mail en casemanagement. Met MerusCase kun je je praktijk wereldwijd vanaf elke computer of elk mobiel apparaat runnen en in feite perfectie ervaren met een uptime van 99,9%. Aangepaste cloudgebaseerde beheersoftware voor juridische praktijken met veelzijdige documentautomatisering en bedrijfsbrede synchronisatie van e-mail/agenda.
The cloud-based law practice management solution created specifically for Plaintiff's Lawyers by Plaintiff's Lawyers! CoCounselor is more than just a Case Manager, it's a firm manager. Let CoCounselor manage your marketing, track case acquisition cost, run effortless reports, and much more. CoCounselor allows you to go anywhere and still have access with our mobile app. If you're a Plaintiff's Lawyer let us show you why CoCounselor is the only software for you and your clients! CoCounselor is a full service practice management solution to improve workflows, create documents, and view reports
Het cloudgebaseerd praktijkbeheer van Firm Central biedt een intuïtieve end-to-end oplossing om vanaf elke locatie alle aspecten van je praktijk te beheren, inclusief contacten, agenda, taken, documenten, tijd en facturering, boekhouding en financiën, rapportage en meer. Exclusieve functies zijn onder meer automatische opmaak van documenten, KeyCite-vlaggen en -koppelingen toevoegen – wat een goede juridische status garandeert – met volledige tekstzoekfunctie, om snel en nauwkeurig te vinden wat je nodig hebt. Intelligent geïntegreerd met Westlaw-tools. Cloudgebaseerde praktijkbeheertool voor kleine advocatenkantoren die een end-to-end oplossing biedt voor het beheren van je advocatuur en bedrijf.
Docketwise is the #1 rated immigration software and case management for immigration lawyers. Docketwise modernizes immigration practice with intelligent questionnaires that dynamically generate complete immigration applications based on answers to simple questions. In addition, Docketwise provides a comprehensive suite of case management features including invoicing, calendaring, messaging, task management, case tracking and more. Docketwise is trusted by over a thousand law firms. Docketwise is the #1 rated immigration software and case management for immigration lawyers.
Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor juridische boekhouding en praktijkbeheer, algemene en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat. uLaw heeft algemene en trustboekhouding naadloos vereenvoudigd en gerechtelijke formulieren geautomatiseerd, en het biedt krachtige analyse waardoor zelfstandige advocaten en kleine advocatenkantoren efficiënt kunnen werken en tijd en geld kunnen besparen met de gemoedsrust dat ze voldoen aan de voorschriften van de orde van advocaten. Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor praktijkbeheer, boekhouding en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat.
Voor advocaten die ultieme kracht en flexibiliteit nodig hebben, is Time Matters speciale software voor praktijkbeheer die jou en je medewerkers helpt meer te factureren, meer gedaan te krijgen en beter voor je klanten te zorgen. Time Matters maakt juridische facturering, zaakbeheer en meer sneller en eenvoudiger dan ooit.
ProLaw from Thomson Reuters Elite is the one business management solution for small to mid-size firms that ties all of your people together. By connecting your entire organization, your team can efficiently and effectively collaborate to do what they do best: deliver premier client service. With ProLaw you can: (1) Give your firm a single, intuitive, easy-to-use platform; (2) Take control of your finances; (3) Protect clients and your firm; and (4) Monitor key matter information. Law practice management solution that enables lawyers and paralegals to handle client queries, legal documents, and payment processing.
Het platform voor end-to-end praktijkbeheer van Litify omvat eersteklas casemanagementoplossingen voor advocatenkantoren die hun dossiers met meer efficiëntie en transparantie willen beheren. Litify biedt de tools die je nodig hebt om je klanten een consistente en aangename ervaring te bieden, je team in staat te stellen slimmer te werken en je gegevens te centraliseren om gegevensgestuurde beslissingen te nemen. De casemanagementoplossingen van Litify stellen advocatenkantoren in staat om hun zaken te beheren met meer efficiëntie en transparantie.
Needles, the most trusted name in case management is now offering an all-new web-based solution. With 35,000+ users and 2,600+ law firms we have combined decades of legal intelligence and reimagined it in the cloud. Needles offers the most robust case workflow automation, document management and configuration options on the market. We are committed to serving our customers by offering premium solutions at affordable prices, along with top tier customer support. A trusted Case Management solution, that manages your case from Intake to resolution, using a customizable checklist and rich features.
Gemaakt voor advocaten gespecialiseerd in persoonlijk letsel - krachtige software voor casusmanagement. Dit platform machtigt advocatenkantoren bij elke stap van het traject, van het volgen van leads tot het ontbinden van de trustrekening van de klant. De robuuste functies van CASEpeer helpen advocaten en personeel hun casusbelasting te beheersen. Functies omvatten georganiseerde casussen, intakebeheer, volgen van campagnes, schikkingsinstrumenten, vermindering van het retentierecht, geschillen, geïntegreerde agenda, taakbeheer, genereren van brieven, aanpasbare casusplannen, documentbeheer, en krachtige rapporten. Gemaakt voor advocaten gespecialiseerd in persoonlijk letsel - krachtige software voor casusmanagement. Volgen van leads, robuuste casussen, schikkingsinstrumenten en rapporten.
The leader in personal injury technology, CloudLex is more than just a case management system. Designed exclusively for plaintiff personal injury firms, allowing you to take control of your practice from intake to closure and beyond. It has everything you need to build, manage & grow your personal injury practice. Its intuitive interface and 24/7 access make it the ultimate in collaboration and its infrastructure-free setup makes it the most secure and cost-effective way to run your practice The Only Legal Cloud Built Exclusively For Plaintiff Personal Injury Law Firms
Cloud based practice management and case management solutions for law firms. Cloud based practice management and case management solutions for law firms.
Xakias in-house legal hub centralizes your data and information bringing your team together from any location. With Xakia, team members can receive work, manage deadlines and access key information. Real-time analytics enable effective management of team capacity, deadlines, budget and clear communication with your clients. Quick, seamless integrations with cloud document management systems. Xakia is secure, intuitive and simple to adopt (<1 hour), with powerful productivity improvements. Xakia is an in-house matter management software that streamlines your workflow and centralizes information for ease of access.
LEAP is a legal practice and case management software for solo and small law firms wishing to become more efficient, more productive and make more money. It allows you to manage and store all of your client and matter related information in one electronic file that can be accessed from your desktop computer or mobile device. Features include automatic time recording, pre-configured matter files for major areas of law and automation of client and matter data entry. LEAP is a legal practice and case management software that allows firms to manage and store client and matter information in one place.
Lawcus is smart and simple legal practice management software. Lawcus enables attorneys to automate consistent processes to help deliver more with transparency and less effort. With Lawcus, attorneys can visualize their matters with Kanban boards, drag and drop them as they progress, add tasks, appointments, time, expenses, client intake and documents in a digital matter file in the cloud so they can work from anywhere. Legal case management solution that helps manage tasks, appointments, time, expenses, client intake & documents on a unified dashboard.
SmartAdvocate is een GEAVANCEERDE toepassing voor juridisch casemanagement. SmartAdvocate is de enige toepassing op de markt die is ontworpen en geprogrammeerd door ZEER actieve praktiserende advocaten en juridische medewerkers om hun kantoor efficiënter te maken op een manier die de andere toepassingen op de markt niet kunnen bieden. Toepassing voor juridisch casusmanagement ontworpen voor advocaten en juridische medewerkers.
The Lexbe Platform is purpose-built for boutique law firms involved in complex litigation. Cloud-based, lightning fast and highly affordable, the Lexbe Platform equips you with critical capabilities to handle large document cases, including the Uber Index, integrated language translation, near-dupe and TAR delivered via a very simple and intuitive user interface. The Lexbe Platform is Microsoft, Apple and Android compatible. Pricing starts at just $25/GB/Month with no commitments. A cloud-based, lightning fast, highly affordable and intuitive Legal Case Management platform for boutique law firms wanting DIY.
Van begin tot eind heeft Best Case van Stretto alles wat advocaten nodig hebben om Chapters 7-, 9-, 11-, 12-, 13- en 15-faillissementszaken voor te bereiden, in te dienen en te beheren. Ingebouwde tools zorgen voor een tijdbesparing bij elke zaak en geïntegreerde gegevens elimineren vervelende handmatige gegevensinvoer en verhogen de nauwkeurigheid. En met Best Case kan je erop vertrouwen dat je altijd beschikt over de meest actuele federale en lokale formulieren en herziene Census Bureau- en IRS-gegevens. Download vandaag nog een gratis demoversie. Faillissementsoftware voor advocaten die de voorbereiding van faillissementszaken, elektronische indiening en indiening na petities stroomlijnt.
Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Soluno's suite of integrated features puts all your back-end functions in one place - fully trust compliant, with no need for additional accounting packages. Soluno is flexible, scalable, and always backed by our 5-star support team. Host on the Cloud or on your own server; save money with our usage-based pricing model; and get a FREE full matter history conversion from your current database. Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Trust compliant and extremely powerful.
#1 Legal Practice Management, Legal Billing Software, Legal CRM & Intake Software: Manage Everything from Intake to Invoice/Settlement. Popular Features: Matter Mgmt | Billing/Expense Mgmt | Send Text E-Signs | 1-Click Send Referral | Click to Call | Drip Marketing | Document Mgmt | Drag-and-Drop Custom Fields | Easy-To-Use Reports | Order Medical Records | Invoicing | Settlements | LawPay | Trusted by Major, National Law Firms. Usable by Any Firm Legal Practice Mgmt | Legal Billing | All-In-One Solution | Easy-To-Use | Sign More Cases | Earn More Profit | Never Miss a New Client
Legal Files has been in this business for 30+ years and knows what it takes for you to be successful. Government agencies, corporations, universities and insurance companies rely upon Legal Files to successfully organize workflows and manage operations. From centralizing and organizing your contacts, documents, emails, calendars, etc. to seamlessly integrating with Microsoft Outlook, Legal Files offers the latest technology to help you get the job done more efficiently and more efficiently. Legal Files matter management is ideal for corporations, universities, governmental agencies and insurance companies.
Makes it easy to organize, evaluate, and explore the facts, the cast of characters, and the issues in a case. Makes it easy to organize, evaluate, and explore the facts, the cast of characters, and the issues in a case.
CaseFleet is case chronology software that empowers litigators to build winning cases with tools for reviewing evidence, organizing facts, and identifying case trends. Features include full-text search, advanced filtering, and an easy-to-use document viewer that links evidence to facts, issues, contacts, and dates. Customizable reporting options make turning your case chronology into work product as simple as clicking a button. Save time. Be better prepared. Case management software designed for litigators with tools for reviewing evidence, organizing facts, and identifying case trends.
Rindle gives law firms one place for all of their case & matter management, checklists, and workflows. Collaborate on cases, delegate tasks, and create one source of truth for every part of your process. Rindle makes it easy for attorneys and paralegals to see all of their cases from one dashboard, work independently, and automate the firm's processes. Rindle gives law firms one place for all of their case & matter management, assignments, checklists, and workflows.
Thread is the missing piece of Office 365 for lawyers - an intuitive case management system which helps you manage your cases more effectively. Thread's comprehensive platform allows you to manage cases, emails, timekeeping, billing and more in one easy place. Thread Legal - for the law firm of the future. Thread is a cloud-based legal case management solution for the law office of the future. Built with Office 365.
Legal case management solution that helps businesses streamline workflow processes with task management, billing and more. Legal case management solution that helps businesses streamline workflow processes with task management, billing and more.
dealcloser is a transaction management hub for legal professionals that brings you and your clients together on a deal, transforming and modernizing the deal process. Client relationships are at the core of any law firm and even small transactions require significant client interaction. Whether you have one or many deals on the go, use dealcloser to ensure that each client feels like theyre your priority. dealcloser is a transaction management hub for legal professionals.
Docket Alarm provides a complete suite of docket tools for attorneys to research cases, manage their practice, and develop business. Run full-text search across millions of law-suits, find motions, briefs, and opinions across hundreds of courts. Stay up to date on your cases, with fast alerts of case activity. Automatically docket upcoming deadlines, and sync with your outlook calendar. Get notified whenever clients or potential clients get sued. Docket Alarm runs full-text searches across millions of law-suits and can deliver real-time alerts and deadlines to your entire firm.
LegalTrek's comprehensive billing and project management solution is designed to fulfill the needs of the most sophisticated legal professionals. The software was developed with the expert advice of over 500 attorneys in eight countries. LegalTrek provides you with a solution for accurate time-tracking and value pricing your clients will love. Features like client portal and automatized billing processes will undoubtedly set you apart from competition. LegalTrek's software solution empowers modern law firms to streamline their work, billing and project management.
Intalio is an international software provider with 30 years of innovation in the field of Content and Process Services as well as Data Governance. With its Micro-service architecture and by combining cutting-edge technologies such as AI and Machine Learning, Intalio was able to introduce an advanced line of Business solutions covering public and private sectors. Intalio managed to become a trusted leader in Digital Transformation across the US, Europe, and the MENA region. Intalio provides solutions for Content and Process Services as well as Data Governance embedding cutting-edge technologies (AI,IoT,ML).
Legal Track software is designed 'specifically for Corporate Legal Departments' (not law firms). Our software is built inside Microsoft Outlook. We offer contract management lifecycle & case management including Litigation, Non-litigation and Document Management. Legal Track E-billing capabilities include processing outside counsel invoices and invoice reviews. Forward-looking legal departments can now generate meaningful reports to analyze the legal spend management and other useful reports. Legal Track for in-house counsel offer: Contract Management, Case Management, E-billing, Legal Spend management & Document Management.
LegalEdge offers Case Management products for all types of Government Attorneys; City/County Attorneys, Agency Attorneys, School Districts, Prosecutors, Public Defenders and Tribal Government. These Web based products are highly customizable, scalable and offer full integration capabilities with Courts, Police Systems and Outlook. Case Types include Adult and Juvenile Prosecution and Defense, Claims, Litigation, Contracts, General (FOIA, Opinions, etc.), Dependency, Mental Health, Contempt. Legal Case Management Systems for the Modern Government Attorney.
CasePacer is a cloud-based case management software for personal injury law firms. With secure, anywhere, anytime access, CasePacer helps firms streamline operations, communicate and collaborate with the right people and the right time, and capture, organize and track important case inputs, dates, contacts, expenses, and documents. Featuring built-in workflows and ticklers, an intuitive interface, a customer success team, and case-based pricing. Cloud-based case management software for personal injury lawyers. Featuring built-in workflows, ticklers and case-based pricing.
Law Firm Management and Debt Collection Software, Case Master Pro is a legal case management solution that helps law firms and debt collectors manage case files and accounting operations. It enables lawyers to store critical documents in a centralized database, assign task lists to specific employees, and track case files with information related to opponents, accounts, litigation or judgments. Case Master Pro is available in the cloud or can be locally installed on your server. Legal case management and debt collection software available in the cloud or can be locally installed on your server.
GrowPath offers best-in-class intake and case management software, available separately or in one combined product. Built by one of largest and most successful firms in the country to meet the real business needs of plaintiffs law firms. GrowPath's practice management platform offers best-in-class client intake, case management, and analytical tools.
SECURE AND CLOUDLESS Law Office Practice Management Software - ProTempus is a world-class, comprehensive system designed for solo and small law firms. Our unique technology keeps your data on your local network, not in the cloud, and your authorized staff has access to all your data through the sharable database. Billing/ invoicing, Case Management, Calendar / Time keeping, Trust accounting, Contact and Task Management, AR, AP, GL are just a few of our features. FREE data imports of your data! SECURE AND CLOUDLESS - Law Office Billing/ Management Software for solo and small law offices, comprehensive system. FREE Data Import!
Employment Foresight is an AI-enabled platform that helps in-house counsel and employment lawyers get rapid clarity on how the courts would resolve several challenging employment law issues, including reasonable notice, employee drug testing, worker classification, constructive dismissal, managerial exemption to overtime, and cause for dismissal. In addition to its predictive functionality, the platform offers a revolutionary way to find cases based on factors and outcomes instead of keywords. Allows users to navigate uncertainty in areas of employment law and make efficient, accurate, and confident business decisions.
Web-based solution that helps law agencies to streamline processes related to case management, evidence tracking, workflows and more. Web-based solution that helps law agencies to streamline processes for case management, evidence tracking, workflow creation, and more.
Fully integrated legal practice management software including document assembly and management, activity based cost capture, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities as well as workflow processes. With FilePro's per-matter pricing structure, you're billed per new matter, not a fixed per user monthly fee. Plus, there are no lock in contracts. Tailor FilePro's dashboards to show your preferred business metrics, indicators and shortcuts. Legal software that includes document assembly, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities.
LawGro helps law firms grow their practice. It offers a cloud & mobile based legal practice management software powered by Artificial Intelligence & driven by real time analytics. LawGro offers secured & collaborative ways to engage with your clients for more rewarding experience. Automate your practice to get more time for you & your team. LawGro frees up an average of 32% billable hours or 12+ hours a week for each user.It is ridiculously simple to get started in no time & need no credit card. AI-based solution that enables law firms to streamline processes related to timekeeping, team collaboration, reporting, tagging & more.
Are you a litigator who's practiced for 15+ years? Use technology in your personal life and frustrated that similar tools don't exist for your legal practice? FactBox was made just for you. FactBox is cloud-based, law practice management software. It solves two problems: (1) keeping all the facts/evidence in your case organized and instantly available; and (2) making collaboration with others seamless and efficient. FactBox relieves the headaches of repeated work and the anxiety of lost facts. FactBox is cloud-based, law practice management software for busy litigators to organize all the facts, notes and ideas in their case.
Expert Sierra takes Aderant's leading comprehensive end-to-end legal business solution to the cloud for mid-size law firms. Firms with around 15-150 users can consolidate and centralize case, document, and billing information in one secure solution. Access is available on-the-go, and task flows are fully customizable. Reimagine your firm's success with increased efficiency and profitability from any device on the cloud. Expert Sierra is the most comprehensive end-to-end cloud solution for the mid-size firm helping you manage your practice and firm.
Dibcase offers a comprehensive suite of tools to help you grow and manage a busy Social Security advocacy practice. Records management, task management, integrated calendar, OHO and Appeals Council spreadsheet importing, document generation, and more... Comprehensive suite of tools to help you grow and manage a busy advocacy practice.
One thing that differentiates Perfect Practice from other practice management software is its breadth of functionality. It has everything you need to run your practice; from Marketing, CRM, Matter Management to Billing and Accounting. Check out an overview of Perfect Practice features by watching the short movie. Many specific Perfect Practice features can be reviewed by selecting the hyperlinks below the movie. By the way, you can click on any of the images to get an enlarged image. Case management, project management, calendar/docketing, imaging, document merging & management, legal billing and accounting.
Cloudgebaseerd en lokaal platform dat advocatenkantoren helpt bij documentbeoordeling, casusbeheer, datavisualisatie en meer. Cloudgebaseerd en lokaal platform dat advocatenkantoren helpt bij documentbeoordeling, casusbeheer, datavisualisatie en meer.
Jarvis Legal is a ludicrously simple legal practice management software for small and medium-sized law firms. 100% web-based, Jarvis is an all in one tool helping thousands of lawyers run their law practice smoothly from anywhere at anytime. Thanks to unique automated features, Jarvis allows you to save more than 30% of your time and bill 15% more. Jarvis is trusted by thousands of legal professionals across 35 countries. Sign up for a free account now and upgrade anytime. An all in one ludicrously simple legal practice management software that helps you save 30% and bill 10% more.
PerfectLaw is the most function- and feature-rich legal software that uses a single All-in-One (TM) database for all law office applications. This means you enter your data once and it's immediately available to everyone and every application, subject to security constraints. All-in-One (TM) software reduces the cost/effort of installation, training, support, & maintenance. With PerfectLaw, there is only one vendor to call, and one comprehensive suite of products for your law firm to learn. All-In-One (TM) software for Front Office, Back Office, mobile devices, and the web.
Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more. Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more.
ESILAW 360 is an integrated practice management and accounting solution that helps you build a stronger foundation for your legal practice and allows you to do what you do best - practice law. Store your data locally or on the cloud and enjoy features like easy time & expense tracking, fast billing, efficient client and matter management, and fully integrated accounting back-end. Try today and join thousands of lawyers who have been using ESILAW legal solutions for over 30 years! Legal billing, practice management, general and trust accounting, productivity and financial reporting and local or cloud data hosting.
With a 30 year pedigree, DPS have built a strong and growing market position thanks to their award-winning software products covering a variety of areas of law such as Crime, Conveyancing and Personal Injury. Their practice management software includes case management, integrated legal accounting software, digital dictation and secure client portal solutions. The web-based PMS allows users to view their files, record time, create attendance notes, dictate, send and receive emails remotely. Practice management solution for medium to large law firms that includes case management, legal accounting software, digital dictation
Synergy Case Management System (CMS) is a powerful software that automates and modernizes the work of justice sector institutions in civil, criminal and administrative domains. It enables moving from traditional paper-based case filing to automation of the entire case lifecycle, reduces case backlogs and helps handling more cases in less time. CMS provides a complete set of functionality including data entry, e-filing, case workflow management, scheduling, analytics and reporting. Powerful case management software designed to streamline the work of justice sector institutions in civil and criminal domains.
LawLogix Edge is an all-in-one, comprehensive and cloud-based immigration case management system trusted by today's leading immigration professionals. Users benefit from the latest forms and questionnaires, seamless workflows and processes, robust reporting tools, client and HR web portals, visa tracking, secure cloud-based storage, outlook/word integration, best-in-class security and a dedicated team of implementation, training and support members who are there for you every step of the way. Comprehensive, cloud-based immigration case management software for today's leading immigration professionals.
A comprehensive and customizable legal client and case management system which covers all required functionality for law firms to professionally manage and invoice their legal cases. Offers customer identification, flexible pricing, streamlined invoicing process and accounts receivable, versatile reporting, smooth Outlook integration and unique flexibility that supports the chosen business model and processes. Comprehensive and customizable legal client and case management system with streamlined invoicing process and versatile reporting.
Cloud-based legal management solution that helps small to large size firms manage clients, files, accounts, documents, invoices and more. Cloud-based legal management solution that help small to large size firms manage clients, files, accounts, documents, invoices and more
Legal case management solution that helps justice agencies streamline processes related to civil, criminal & other cases management. Legal case management solution that helps justice agencies streamline processes related to civil, criminal & other cases management.
LawBase offers a highly intuitive user interface with customizable security settings, calendaring functionality, ad hoc report writing capabilities, integrations, and more. With the ability to custom design your own database screens, you can use your own vocabulary, organization and presentation style. Unlike other case management systems which claim customizability yet only offer a limited number of user-defined fields, LawBase is completely tailored to work the way you do. Cloud-based case management system designed that helps law firms manage database, calendar and reporting.
Comprehensive time and expense tracking, billing, accounting, and case management solution for Attorneys, Private Investigators, and Law Practices. TimeNet Law is fully featured, easy to use, and constantly improving. Comprehensive legal case management, time and expense tracking, invoicing and accounting solution. Made exclusively for Mac.
Created just for solo attorneys. A well-organized practice can offer an even higher level of professionalism and add more billable time. We help manage and organize emails, documents, phone calls, time tracking, tasks, docketing and conflict searches. Adding this type of organization to your practice can increase your time for billing and marketing by 23%. Which leads to happier clients and increases the potential of more referrals. Legal practice management software for solo attorneys with matter, document, email, docket, call, conflict and task management.
ImmiCompliance.com is cloud based practice and case management for immigration and other law firms. It provides end to end practice and case management capabilities. Reduced data entry, integrated forms processing, customized portals,customizable questionnaires, real time collaboration and attorney directed compliance management tools are our key features. Cloud based practice and case management for immigration and other law firms.
Cloud-based immigration case management system with autofilling forms and more. Integrates with Zapier and also syncs with Clio and PracticePanther. PrimaFacie has ALL of the immigration forms for family, employment, and removal defense attorneys. Also included is 114 unique case types that contain checklists, case flows, and forms which are preloaded to save time. Autofilling immigration forms and case management system integrates with Zapier and 1000 other apps including Clio and PracticePanther.
Effortlessly create wiki pages for your legal cases with a FREE trial! Conspectus is an innovative but simple and intuitive software for legal professionals. It provides evidence gathering, tracking and organizing capabilities and automated report generation to help simplify and streamline your case management. Increase efficiency, productivity and accuracy, while eliminating duplication of work, factual inconsistencies and errors. Innovative software that streamlines case management by providing evidence tracking capabilities and automated report generation.
Positive Corrective Action is an Employee Relations software solution. Proven Record to improve efficiencies and reduced risk and exposure to litigation. Has a positive impact on the companies culture by providing consistency and fairness for the entire organization. Designed to communicate seamlessly with most major Human Resource Software packages, it protects and enhances your significant investment in these products. Employee Relations software solution that substantially reduces the company's risk and exposure to litigation.
BEC MatterLink is a central hub for matter information including related contacts, matter notes and attachments, document management integration, court information, customized data fields, and schedule. MatterLink also includes contact management features. MatterLink is part of the BEC CoreRelate Framework and is the central store of matter information for BEC Assemble-It (for document assembly from MS Word's task pane) and BEC Docket Enterprise (for legal calendar management in MS Outlook.) Searching for a way to connect the people, notes, documents, schedule and other details related to your matters? You found it!
KolayOfis Legal Management System, is specially designed for law offices and legal departmens. KolayOfis has different packages with perfect features, which responds to the needs of the legal department of the company or institution. KolayOfis provides you a single and complete management system. Users not only a legal monitoring system; job tracking, reminders, electronic document, tracking and archiving, providing infrastructure for use outside the office and combines all these features. Web based solution designed for law offices and legal departments. Features include accounting, document management, and time tracking.
As the leading provider of software as a service solutions developed by lawyers for lawyers, DISCO is reinventing legal technology to automate and simplify complex and error-prone tasks that distract from practicing law. DISCO has been embraced by more than 400 law firms, including 75 of the AmLaw 200, as their first choice for innovative technologies that help great lawyers and their teams secure justice, predict outcomes and win cases. Speed up review times, improve accuracy with advanced AI, and secure your data while lowering costs with predictable pricing.
Cloud-based platform to save time and improve case handling and reporting for legal aid, public defenders, and city & county law departments. Our friendly and intuitive interface allows attorneys to spend more time on critical thinking to help clients. Easily generate and edit reports with full-color graphics, while customizing the case management application without the need for technical skills. Also includes our proven methodology for conversion & data migration. LegalServer case management software enhances performance specifically for legal aid, public defenders, city & county law departments.
ClientWare maintains client and case information, court schedules, billing, payments, and trust funds ClientWare maintains client and case information, court schedules, billing, payments, and trust funds
INSZoom a SaaS cloud-based software, is used by immigration lawyers and law firms, corporations, universities, healthcare organizations and non-profits to manage their immigration case management processes. INSZoom provides a comprehensive immigration case management software which enables its users to share and process valuable information online, process immigration applications quickly and stay compliant while doing so. INSZoom is the leading immigration case management and compliance software.
Case UI is a simple, secure, modern, and affordable legal case and client management system for sole practitioner attorneys, small and medium-sized law firms. We take your data security seriously. No minimum license purchase. Use our cloud service or deploy it privately in your office. Case UI is a simple, secure, modern, and affordable legal case and client management system.
Case management for criminal, civil, family, probate, juvenile, traffic, appellate courts, and probation services. Case management for criminal, civil, family, probate, juvenile, traffic, appellate courts, and probation services.
Process Server's Toolbox (PST) has been the best-in-class software for process serving companies since 1988, when our founder Bob Musser started pounding the pavement in Florida,using the yellow pages to set appointments with process servers. We grew to be the nationwide leader and today we continue to provide our thousands of users with the best personal experience and a powerful solution that creates professionally formatted papers, track jobs, and form a trusted network of trading partners. PST is the best-in-class, most powerful process-serving case management software you can buy. Thirty years of innovation!
Web-based legal case management platform that enables businesses to streamline financial operations using billing, reporting & more. Web-based legal case management platform that enables businesses to streamline financial operations using billing, reporting & more.
Cloud-based solutions that help legal, financial services & mortgage industries manage practice, billing, collection & data analysis. Cloud-based solutions that help legal, financial services & mortgage industries manage practice, billing, collection & data analysis.
Web-based CRM for managing leads, clients, enrollment agreements, electronic documents, sales reps, program quotes, reporting, etc. Web-based CRM for managing leads, clients, enrollment agreements, electronic documents, sales reps, program quotes, reporting, etc.
MyLegalNet is a comprehensive global case management application and user friendly software solution. Our software was developed to specifically cater for various lawyers, law firms and corporate lawyers to manage their day to day activities efficiently. MyLegalNet is a web based and mobile application that helps to share all your case related information with the clients online anytime of the day. Also can access the data anywhere with any device your computer, tablet or smartphone. Cloud based online case management system for Lawyers and for their Clients