106 resultaten
Waarom Capterra gratis is
App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken waarmee jij je kunt concentreren op de creatieve, probleemoplossende aspecten van je werk. Het is ontworpen door advocaten voor advocaten en heeft een gebruiksvriendelijke interface met een gegarandeerd snelle leercurve in de markt! App4Legal is een online oplossing die op de server of in de cloud beschikbaar is en wordt ondersteund met een mobiele toepassing voor iOS en Android. Of je nu in een solopraktijk werkt, in een advocatenkantoor of op een interne juridische afdeling, App4Legal is geschikt voor jou! Meer informatie over App4Legal App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken. Het is een volledig geïntegreerde oplossing met een gebruiksvriendelijke interface. Meer informatie over App4Legal
Begin binnen enkele minuten met het verzenden van facturen, bijhouden van uren en registreren van uitgaven. Sluit je aan bij duizenden juridische en zakelijke professionals die FreshBooks dagelijks gebruiken. Probeer het 30 dagen gratis, geen creditcard vereist. Meer informatie over FreshBooks Eenvoudig te gebruiken oplossing voor online facturering en tijdregistratie vanaf $ 15 per maand. Sluit je aan bij de 24 miljoen mensen die FreshBooks nu al gebruiken. Meer informatie over FreshBooks
HarmonyPSA ondersteunt de volledige zakelijke levenscyclus, van het genereren van leads tot contractvernieuwing. Het is speciaal ontworpen en gebouwd voor software- en servicebedrijven en automatiseert bedrijfsfuncties op één platform, beschikbaar vanuit de cloud op elk apparaat. Meer informatie over HarmonyPSA PSA-hulpmiddelen van de volgende generatie. Compleet Professional Services Automation-pakket voor software- en servicesbedrijven. Meer informatie over HarmonyPSA
Amberlo is cloudgebaseerde software voor het beheer van advocatenpraktijken, tijdregistratie en facturering die is ontworpen voor advocaten. Werk aan je zaken, beheer documenten, plan vergaderingen en taken voor jou en je collega's, hou moeiteloos je consultatietijd bij, maak op elk gewenst moment facturen en word op tijd betaald. Meer informatie over Amberlo Gemakkelijk en snel op te starten en eenvoudig te gebruiken webgebaseerde software voor praktijkbeheer voor groeiende advocatenkantoren. Meer informatie over Amberlo
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën. Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Met Clio, de toonaangevende cloudgebaseerde praktijkbeheersoftware, is facturen genereren een fluitje van een cent. Bepaal unieke factureringstarieven per gebruiker, soort rechtsgebied, cliënt en zelfs individuele activiteiten. Kies uurtarieven, vaste kosten of bijkomende kosten. Laat je klanten eenvoudig en veilig online betalen en krijg 39 procent sneller betaald met Clio Payments. Clio Payments wordt aangedreven door LawPay, speciaal ontworpen voor advocaten om de ethische normen voor Legal Trust Accounting na te leven. Genereer moeiteloos facturen met aangepaste factureringstarieven en tools voor bulkfacturering en profiteer van 39% snellere betaling met de creditcardverwerking van Clio Payments.
For over 20 years, TimeSolv has helped lawyers increase their billable time and get paid faster, whether at home or in the office. Our comprehensive, yet easy-to-use web-based billing software has seen over $6 billion billed since 1999. Join the tens of thousands of professionals who trust TimeSolv. Use offline or online to create time and expense entries and bill with ease. Compatible with PCs & Macs, TimeSolv integrates with QuickBooks, LawPay, Office 365, and more. Try for FREE now. New realities call for new solutions. We are the #1 work from home time billing and invoicing software for law firms. Try for FREE now.
BigTime werpt licht op wat het belangrijkste is voor je professionele servicebedrijf. De aanpasbare PSA-software (Professional Services Automation) zorgt ervoor dat je projecten binnen de deadline en het budget oplevert. Vergroot je winstgevendheid en productiviteit met de tools van BigTime voor resource management, projectplanning en workflowbeheer, boekhouding en facturering, en integreer direct met Quickbooks. Sluit je aan bij de tevreden gebruikers van BigTime die hun brutomarges met gemiddeld 25% hebben verbeterd. BigTime is voor professionele servicebedrijven die een dieper inzicht in hun belangrijkste middelen, winst en productiviteit nodig hebben.
BQE Core centraliseert de project- en financiële gegevens van professionele dienstverleners op één prachtig cloudplatform. Door tools voor projectmanagement, uren- en kostenregistratie, facturering, rapportage en financieel beheer te beheren, maakt Core het gemakkelijker om je bedrijf winstgevender te maken. Het organiseert informatie, automatiseert repetitieve taken en stelt je in staat meer tijd te besteden aan het leveren van diensten aan je klanten in plaats van het beheren van interne processen. Meld je aan voor een gratis proefperiode van 15 dagen. Geïntegreerde software voor projectmanagement, urenregistratie, facturering, rapportage en boekhouding voor professionele dienstverleners.
Maak gebruik van deze juridische factureringssoftware, uitstekend beoordeeld op Capterra. Ontdek waarom tienduizenden advocatenkantoren in meer dan 170 landen PracticePanther gebruiken om tijd bij te houden, klanten te factureren en sneller betaald te krijgen. Stuur whitelabel facturen met je logo en ontvang een melding wanneer je factuur wordt bekeken. Automatiseer je bedrijf met automatische betalingsherinneringen aan je klanten. Krijg sneller betaald met een gratis LawPay-account om creditcards te accepteren. Probeer het zelf - het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en intuïtief. Geen creditcard nodig. Mobielvriendelijke en veilige juridische factureringssoftware die eenvoudig is om te gebruiken. Hou tijd bij. Factureer klanten. Krijg sneller betaald. Begin gratis.
Verbeter je juristenpraktijk met gestroomlijnde samenwerking, eenvoudige registratie van uren en uitgaven en online facturering. Avaza is een alles-in-één-oplossing voor projectmanagement, resourceplanning, urenregistratie, kostenbeheer, offertes en facturen. Teams van alle groottes, van freelancers tot grote bedrijven, zullen deze oplossing heel fijn vinden vanwege het simpele en intuïtieve ontwerp met krachtige functies. Beschikbaar in de cloud, vanaf elk apparaat. Werk samen aan projecten, houd de tijd bij, beheer uitgaven en factureer je klanten. Beschikbaar in de cloud, vanaf elk apparaat.
AbacusLaw verbetert je cashflow door te factureren en te innen bij klanten, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf. AbacusLaw is opgericht in 1983 en kan alle factureringsaspecten aan, waaronder tijd, trust accounting, grootboek, salarisadministratie, debiteuren en crediteuren, uitschrijven van cheques, financiële overzichten, gerechtelijke regels, pdf-formulieren van de rechtbank automatisch invullen, casussen, conflicten, contacten, officiële samenvattingen van rechtbankprocedures, documenten, e-mails, bestanden en meer. Ook beschikbaar in een eigen cloud voor een complete rampbestendige oplossing. AbacusLaw genereert professionele, overzichtelijke facturen voor elke tariefregeling en elk factureringsschema.
Van urenregistratie, het opstellen van facturen tot het innen van betalingen en alles daartussenin, MyCase vereenvoudigt een doorgaans gecompliceerd proces met uitgebreide end-to-end facturering en afstemming, waardoor je bedrijf maandelijks kostbare tijd bespaart. Probeer MyCase gratis op de website - geen creditcard vereist. MyCase is een complete juridische factureringsoplossing - hou uren bij, automatiseer de boekhouding en facturering, en accepteer online betalingen op een centrale locatie.
Duizenden advocatenkantoren zijn overgestapt op CosmoLex omdat het de enige cloudgebaseerde managementsoftware voor advocatenpraktijken is met ingebouwde, conforme juridische boekhouding (geen QuickBooks® nodig). Het CosmoLex-systeem met één prijs en één login elimineert de constante strijd van het bijhouden van meerdere platforms om het beheer, de facturering en de boekhouding van advocatenpraktijken te regelen. CosmoLex bevat ook ingebouwde LawPay zonder vaste maandelijkse kosten. CosmoLex biedt alles wat je nodig hebt om je advocatenkantoor volledig te runnen. Probeer het vandaag nog gratis. CosmoLex is het enige cloudgebaseerde, facturerings- en boekhoudsysteem voor volledig praktijkbeheer (geen QuickBooks® vereist).
Tabs3 Software has been used in law firms for 40 years. Purchase Billing on its own or alongside PracticeMaster and Financials for complete firm management. Tabs3 Software, developed with law firms in mind, makes billing and getting paid easier for everyone - attorneys, administrators, and even clients. Tabs3 Billing is feature-rich software, backed by top-tier technical support, as well as a network of consultants in the United States. Sign up for a demo to see Tabs3 in action. Tabs3 Billing is a feature-rich, customizable option for stand alone billing or complete firm management.
Online toegankelijk - bewaar je gegevens lokaal of in de cloud. Biedt beheer van materie, contactpersonen, e-mail en documenten. Omvat documentsamenstelling, workflowautomatisering, facturering en trustrekeningen, taakplanning, groepsagenda, met één klik een pdf genereren, document- en e-mailsjablonen, zoeken in volledige tekst inclusief documenten, e-mail en e-mailbijlagen, samenwerkingstools, formulieren met aanpasbare velden en lijsten. Integreert met Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules en Google. Integreert met LawPay, Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules, WordPerfect en Google.
Creëer facturen en pas deze moeiteloos aan met voorwaarden, kortingen en kosten. Flexibele, betaalbare en gemakkelijk te gebruiken online facturering maakt facturering en betaling snel en moeiteloos. Bewezen door duizenden bedrijven en meer dan 10 jaar ervaring. Bill4Time is de toonaangevende SaaS-oplossing voor advocaten. Probeer de 14-daagse proefversie en onbeperkte ondersteuning van het klantensuccesteam. Flexibele, nauwkeurige en gemakkelijk te gebruiken online facturering maakt facturering en betaling snel en moeiteloos. Probeer de gratis 14-daagse proefversie.
Actionstep is een hooggewaardeerde, cloudgebaseerde oplossing voor juridisch beheer en facturering voor toekomstgerichte advocaten. Actionstep is bij uitstek geschikt voor advocatenkantoren met 1-50 gebruikers en biedt flexibele factureringsopties zoals facturering tegen een vast tarief, aangepaste facturering en kortingen. Actionstep combineert documentautomatisering, volledige boekhouding en intelligente urenregistratie, en is een oplossing boordevol functies die praktijkbeheer van het volgende niveau biedt voor advocatenkantoren. Vraag vandaag nog je gratis demo aan voor meer informatie. Een hoogwaardige, volledig functionele, cloudgebaseerde oplossing voor juridische facturering voor bedrijven met 1-50 gebruikers. Intelligent, flexibel en met uitstekende waarde.
Ontdek waarom Zola de snelst groeiende software voor facturering en praktijkbeheer is. Of je nu één enkele gebruiker of een bedrijf met 100 gebruikers bent, je kunt de krachtige functionaliteiten van Zola voor urenregistratie, facturering en volledige trust- en zakelijke boekhouding gebruiken voor één enkele bron van waarheid. Je kunt automatische tijdinvoer creëren, bijvoorbeeld voor wanneer je e-mail verzendt, gespreksnotities opneemt en afspraken plant. Zachte en harde kosten bijhouden. Crediteuren- en trustbetalingen uitvoeren. Accountactiviteit van banken/creditcards en wachtrij voor facturering downloaden. LEDES-facturering. Integratie met LawPay. Apps voor iOS en Android. Toonaangevende facturering en boekhouding: bulkacties voor bedrijven met grote hoeveelheden. Aantrekkelijke webinterface en apps voor iOS en Android.
Rocket Matter helpt advocatenkantoren betere klantenservice te bieden en de omzet met meer dan 20% te verhogen. Rocket Matter, in 2008 opgericht als het eerste cloudgebaseerde product op de markt, biedt een alles-in-één praktijkbeheerplatform met de krachtigste uren- en factureringssoftware in de sector. Wanneer advocatenkantoren meer geld willen verdienen of papierloos willen gaan, helpt Rocket Matter hen om die doelen te bereiken. Rocket Matter heeft duizenden firma's als klant en een in de VS gevestigde bekroonde klantenservice. Rocket Matter is toonaangevende webgebaseerde software voor praktijkbeheer en uren- en factureringssoftware voor advocatenkantoren, toegankelijk op alle apparaten.
RTG Bills is low-cost, Windows-based time and billing law firm software. RTG Bills is low-cost, Windows-based time and billing law firm software.
Boekhoudsoftware voor advocaten, beheer de financiën van je advocatenkantoor en meer met AccountEdge. AccountEdge Pro is krachtige, eenvoudig te gebruiken desktop-boekhoudsoftware voor de Mac en Windows voor kleine bedrijven. Met AccountEdge Pro kunnen advocatenkantoren juridische facturering bijhouden, voorschotten van klanten bijhouden en accounts financieren, documenten beheren en meer. AccountEdge is krachtige, maar betaalbare desktop-boekhoudsoftware voor Mac of Windows voor je advocatenkantoor.
CaseFox.com biedt cloudgebaseerde, eenvoudig te gebruiken software voor meerdere gebruikers die is ontworpen voor advocaten, CPA's en andere professionals voor hun praktijkbeheer, facturering, trustfondsbeheer, dossierbeheer, klantbeheer, registratie factureerbare uren, onkosten, betalingen, enz. Cloudgebaseerde software voor juridische urenregistratie, facturering, trustfondsbeheer, casemanagement, klantenbeheer, betalingen, enz.
Opgericht in 2006. Webgebaseerde software voor tijdregistratie en facturering voor advocaten in solo- en kleine advocatenkantoren. Bevat belangrijke functies voor juridische facturering, zoals trustrekeningen, LEDES-facturering, facturering op basis van uur- en vaste kosten en meer. $ 99,95 per JAAR is de totale prijs voor je hele praktijk. Absoluut GEEN kosten per gebruiker. Webgebaseerde software voor tijdregistratie en facturering voor solo- en kleine kantoren. $ 99,95 per JAAR voor je hele praktijk. Geen kosten per gebruiker.
MerusCase heeft legale software voor altijd veranderd door een unieke, begeleide ervaring per type wetgeving aan te bieden, verpakt in de snelste cloudgebaseerde technologie die beschikbaar is. Bovendien is het het enige cloudgebaseerde systeem dat je totale HIPAA-compliance biedt, evenals volledig geïntegreerde documentautomatisering, urenregistratie, facturering, agenda, e-mail en casemanagement. Met MerusCase kun je je praktijk wereldwijd vanaf elke computer of elk mobiel apparaat runnen en in feite perfectie ervaren met een uptime van 99,9%. Aangepaste cloudgebaseerde beheersoftware voor juridische praktijken met veelzijdige documentautomatisering en bedrijfsbrede synchronisatie van e-mail/agenda.
Met Firm Central Time and Billing's cloudgebaseerde juridische factureringssoftware leg je meer factureerbare uren vast, volg je uitgaven en genereer je eenvoudig facturen om je zakelijke doelen te bereiken. Volg moeiteloos Trust Account-activiteit en voer rapporten uit voor een beter overzicht van je juridische facturering. Vereenvoudig het bijhouden van je gegevens met ingebouwde timers, vooraf geladen ABA-codes en LEDES-generatie met één klik. Nu met ingebouwde boekhouding, waardoor integratie met QuickBooks of andere software overbodig is. Cloudgebaseerd juridisch praktijkbeheersoftware voor kleine advocatenkantoren dat op intelligente wijze wordt geïntegreerd met andere juridische zakelijke hulpmiddelen.
SlickPie is gratis online boekhoudsoftware die is ontworpen voor kleine bedrijven en biedt online facturering, ondersteuning voor meerdere valuta, offertes en schattingen, bankafstemming, financiële rapportage, onkostenregistratie, btw-beheer, uploaden van brondocumenten en meer. SlickPie biedt ook veel tijdbesparende automatiseringsfuncties, zoals automatische betalingsherinneringen en terugkerende facturen, en het biedt een ingebouwde geautomatiseerde tool voor het invoeren van gegevens: de MagicBot. Gratis online accountingsoftware voor kleine bedrijven. Facturen verzenden, betalingen innen, uitgaven bijhouden, bankfeeds ontvangen en meer. Geen spam.
Sage Timeslips maakt het gemakkelijk voor servicebedrijven om meer factureerbare uren te registreren en de onkosten nauwkeurig bij te houden. Sage Timeslips integreert met 20 softwarepakketten, zoals Sage 50 Accounting, QuickBooks, Microsoft Outlook, Time Matters en Amicus Attorney. Functionaliteiten omvatten automatische tijdregistratie, meer dan 100 vooraf gedefinieerde rapporten, agendasynchronisatie, aanpasbare rapporten en een realtime dashboard. Webgebaseerde tijd- en onkostenregistratie is beschikbaar. Software voor tijd- en onkostenregistratie, zowel op het bureaublad als onderweg, die integreert met QuickBooks en populaire praktijkbeheersoftware.
Ideaal voor advocatenkantoren met 8-30 medewerkers. LeanLaw moderniseert de wettelijke factureringsworkflow zoals het zou moeten zijn: flexibele tijdregistratie verbonden met facturering en de juridische app met QuickBooks Online. Voer de tijd één keer in en ga verder met totale automatisering en zonder handmatige tussenkomst. Goede realtime synchronisatie in twee richtingen betekent dat je boeken altijd up-to-date zijn: echte gegevens geven je nauwkeurige rapporten over winstgevendheid, vertrouwensbalansen, compensatie en meer. Legale app in de QuickBooks app store. Gegevens worden altijd gesynchroniseerd – geen dubbele boeken. Vertrouwen, synchronisatie in twee richtingen, LEDES, gratis proefversie
Reduce duplication of effort with all-in-one integrated billing and accounting Reduce duplication of effort with all-in-one integrated billing and accounting
Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor juridische boekhouding en praktijkbeheer, algemene en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat. uLaw heeft algemene en trustboekhouding naadloos vereenvoudigd en gerechtelijke formulieren geautomatiseerd, en het biedt krachtige analyse waardoor zelfstandige advocaten en kleine advocatenkantoren efficiënt kunnen werken en tijd en geld kunnen besparen met de gemoedsrust dat ze voldoen aan de voorschriften van de orde van advocaten. Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor praktijkbeheer, boekhouding en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat.
Time Tracking has never been this easy. Hyperlogs is the most comprehensive easy-to-use time tracking, expense and invoicing app for all your projects and teams. Put those spreadsheets down! Its time to focus on growing your business and less on micromanaging every task. Time Tracking has never been this easy. Hyperlogs is the most comprehensive easy-to-use time tracking, expense and invoicing app for al
Your practice doesn't need to change. Your software does. Centerbase is the most configurable accounting, billing and practice management software for mid-size firms. With highly customizable, comprehensive features, Centerbase can grow with your firm, streamline your daily tasks, and increase profitability. We serve midsize firms of any practice area. Modernize your practice without losing features you love from your legacy software.
Lawcus is smart and simple legal practice management software. Lawcus enables attorneys to automate consistent processes to help deliver more with transparency and less effort. With Lawcus, attorneys can visualize their matters with Kanban boards, drag and drop them as they progress, add tasks, appointments, time, expenses, client intake and documents in a digital matter file in the cloud so they can work from anywhere. Lawcus streamlines and simplifies the legal practice management, client relationship management (CRM) and client intake!
LEAP is legal billing software for solo and small law firms wishing to become more efficient, more productive and make more money. Use LEAP to generate bills quickly and easily and minimize billing errors. LEAP Legal Billing integrates seamlessly with QuickBooks. Other important features include hourly rate and flat-fee billing options, automated time capture and the ability to create matter related invoices. LEAP is legal billing software for solo and small law firms to generate bills quickly and easily and reduce billing errors.
Soluno is a web-based time, billing & accounting solution designed for law firms of all sizes. Rated Best Value and Best Ease of Use Legal Billing software, Soluno enables multiple billing methods, custom billing arrangements, dynamic billing layouts, advanced invoicing, and more. Host Soluno using the Cloud or your own server; save money with our usage-based pricing model; and convert your full matter history for free. Always backed by our 5-star Soluno Support team. Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Trust compliant and extremely powerful.
TimeBilling is the fastest and easiest cloud-based software to manage your time spent on projects. Track every minute spent on a project from your computer or any device, see your time entries in a friendly calendar and customize invoices with all your billing details. TimeBilling is perfect for lawyers, freelancers, marketers, architects, designers, programmers, attorneys, developers, and for anyone who bills their time. Try it! It's free for a limited time. Fastest, friendly and easiest cloud-based software to manage your time spent on projects and customized invoices. Free for limited time
A fully integrated practice management solution for law firms. Features include among others: time and billing, accounting, profitability reporting, dashboards and reporting, mobility, collections, document management, records management, calendar management, contact management. A fully integrated practice management solution for law firms.
Iridium BI provides law firms with their choice of high-performance cubes and dashboards. All content can be customized based on the firms business requirements. Our dashboards are built on the powerful concept that there should be a goal for every value that is displayed. For every component of Iridium BI, we have thrown out the traditional architectures and approaches and built revolutionary new components that provide phenomenal performance and capabilities. Iridium BI provides law firms with their choice of high-performance cubes and dashboards.
Legal case management solution that helps businesses streamline workflow processes with task management, billing and more. Legal case management solution that helps businesses streamline workflow processes with task management, billing and more.
dealcloser is a transaction management hub for legal professionals that brings you and your clients together on a deal, transforming and modernizing the deal process. Client relationships are at the core of any law firm and even small transactions require significant client interaction. Whether you have one or many deals on the go, use dealcloser to ensure that each client feels like theyre your priority. dealcloser is a transaction management hub for legal professionals.
LegalTrek's comprehensive billing and project management solution is designed to fulfill the needs of the most sophisticated legal professionals. The software was developed with the expert advice of over 500 attorneys in eight countries. LegalTrek provides you with a solution for accurate time-tracking and value pricing your clients will love. Features like client portal and automatized billing processes will undoubtedly set you apart from competition. LegalTrek's software solution empowers modern law firms to streamline their work, billing and project management.
The most complete business management solution in the cloud for small companies and self-employed people. Stop wasting time searching the web for separate apps to run your business. KeyOffice gathers everything you need for your everyday operations in one place, linking the most essential features of ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) and CRM (Customer Relationship Management) together in a comprehensible, affordable and secured one-stop cloud application. Coordinate your daily work in the most easy and complete Business Management solution for small companies.
GrowPath offers best-in-class intake and case management software, available separately or in one combined product. Built by one of largest and most successful firms in the country to meet the real business needs of plaintiffs law firms. GrowPath's practice management platform offers best-in-class client intake, case management, and analytical tools.
SECURE AND CLOUDLESS Law Office Practice Management Software - ProTempus is a world-class, comprehensive system designed for solo and small law firms. Our unique technology keeps your data on your local network, not in the cloud, and your authorized staff has access to all your data through the sharable database. Billing/ invoicing, Case Management, Calendar / Time keeping, Trust accounting, Contact and Task Management, AR, AP, GL are just a few of our features. FREE data imports of your data! SECURE AND CLOUDLESS - Law Office Billing/ Management Software for solo and small law offices, comprehensive system. FREE Data Import!
BillingOrchard is an online billing solution that helps steamline your invoicing needs. Track time, give clients the option for recurring and one-time billing, set up automatic late payment reminders and more. Integration to Authorize.Net and other leading payment gateways. BillingOrchard is the ideal solution for landscapers, lawyers, CPAs, web developers, free lancers, contractors, and other professions requiring time-based and recurring client management. Web-based interface for managing time billing; simply enter your time, rate and description.
Fully integrated legal practice management software including document assembly and management, activity based cost capture, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities as well as workflow processes. With FilePro's per-matter pricing structure, you're billed per new matter, not a fixed per user monthly fee. Plus, there are no lock in contracts. Tailor FilePro's dashboards to show your preferred business metrics, indicators and shortcuts. Legal software that includes document assembly, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities.
Headnote is an EASY, INTUITIVE PAYMENT SOLUTION FOR LAW FIRMS to ensure trust compliance, automate AR tasks, and collect more revenue. Features include eCheck, credit card, 1 day payment processing, and automated collections with 100% compliance with IOLTA and ABA Rules. No recurring or hidden fees, Headnote's pricing is based only on affordable, transparent transaction fees. Compatible with nearly every type of software or invoicing process. Try it free, no credit card required. Easy, compliant ePayments & AR automation for law firms. 100% compliant with IOLTA and ABA rules, no hidden fees, no credit card req'd.
Expert Sierra takes Aderant's leading comprehensive end-to-end legal business solution to the cloud for mid-size law firms. Firms with around 15-150 users can consolidate and centralize case, document, and billing information in one secure solution. Access is available on-the-go, and task flows are fully customizable. Reimagine your firm's success with increased efficiency and profitability from any device on the cloud. Expert Sierra is the most comprehensive end-to-end cloud solution for the mid-size firm helping you manage your practice and firm.
One thing that differentiates Perfect Practice from other practice management software is its breadth of functionality. It has everything you need to run your practice; from Marketing, CRM, Matter Management to Billing and Accounting. Check out an overview of Perfect Practice features by watching the short movie. Many specific Perfect Practice features can be reviewed by selecting the hyperlinks below the movie. By the way, you can click on any of the images to get an enlarged image. Case management, project management, calendar/docketing, imaging, document merging & management, legal billing and accounting.
SurePoint Technologies is a leading provider of financial and practice management software to law firms nationwide. For more than 40 years, firms have relied on SurePoints tailored enterprise software to drastically improve workflow and maximize financial performance. With a community of nearly 50,000 members, SurePoint continues to transform the legal industry by enabling law firms to unlock higher performance. For more than 40 years, law firms have relied on SurePoint's Legal Management System (LMS) to unlock higher performance.
PerfectLaw is the most function- and feature-rich legal software that uses a single All-in-One (TM) database for all law office applications. This means you enter your data once and it's immediately available to everyone and every application, subject to security constraints. All-in-One (TM) software reduces the cost/effort of installation, training, support, & maintenance. With PerfectLaw, there is only one vendor to call, and one comprehensive suite of products for your law firm to learn. All-In-One (TM) software for Front Office, Back Office, mobile devices, and the web.
Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more. Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more.
ESILAW 360 is an integrated practice management and accounting solution that helps you build a stronger foundation for your legal practice and allows you to do what you do best - practice law. Store your data locally or on the cloud and enjoy features like easy time & expense tracking, fast billing, efficient client and matter management, and fully integrated accounting back-end. Try today and join thousands of lawyers who have been using ESILAW legal solutions for over 30 years! Legal billing, practice management, general and trust accounting, productivity and financial reporting and local or cloud data hosting.
Online business management platform that includes sales management, CRM, accounting, tax management, payroll, time and expense tracking. Online business management platform including sales management, CRM, accounting, tax management, payroll, time and expense tracking.
Comprehensive time and expense tracking, billing, accounting, and case management solution for Attorneys, Private Investigators, and Law Practices. TimeNet Law is fully featured, easy to use, and constantly improving. Comprehensive legal case management, time and expense tracking, invoicing and accounting solution. Made exclusively for Mac.
Timekeeping solution for lawyers to automate billing and calendaring functions within their practices. Timekeeping solution for lawyers to automate billing and calendaring functions within their practices.
The Tussman Program is legal billing software created by an attorney for attorneys. Since 1985, Tussman Programs, Inc. has been a leader in developing easy-to-use legal billing, accounting, and docket calendar software.Conceived and written by a practicing California attorney, The Tussman Program has been in business for over 32 years. We specialize in the small to medium size firm and are used by over 1,000 firms in virtually all 50 states. Easy-to-use legal billing, accounting, and docket calendar software.
Law firm software for time and billing; handles legal accounting and legal practice management. Law firm software for time and billing; handles legal accounting and legal practice management.
User-friendly and intuitive, Easy Legal Billing is a cloud-based software where users can manage matters, clients, track time, and add timekeepers to create customizable invoices that can be sent directly from the software and generated as LEDES files in any of the LEDES format, including: LEDES 1998B, 98BI, 2000, XML 2.0, and XML 2.1. Generate LEDES files and add unlimited users for one flat monthly rate. Try Easy Legal Billing for free today with a 15-day free trial. No credit cards needed. Try Easy Legal Billing for free today with a 15-day free trial. No credit cards needed.
Legal billing solution that helps manage all payment-related operations through financial reporting, prebill options & more. Legal billing solution that helps manage all payment-related operations through financial reporting, prebill options & more.
Web-based solution that provides legal billing through report building, queries, analytic dashboards and more. Web-based solution that provides legal billing through report building, queries, analytic dashboards and more.
Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more. Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more.
Internet-based legal practice management featuring calendar, check writing, general ledger, document repository and more. Internet-based legal practice management featuring calendar, check writing, general ledger, document repository and more.
Cross-platform, integrated Time, Billing and Accounting software for the legal market. Cross-platform, integrated Time, Billing and Accounting software for the legal market.
Crocodile Solutions, LLC develops general practice and SSD practice management tools that transform the way law offices of all sizes deliver their services. Their "Total Law Office" approach facilitates document creation & storage; notes, time & billing; tasks & to-do's; SSA forms; calendaring; extensive reporting and more. Available products: DS Wings secure, web-based software, and Disability Specialist and Case Partner computer-based software. Choose the version that best suits your needs. Legal Software Solutions: Mobile, Tablet, Mac & PC - We've got you covered!
BHL Insight is a sophisticated and flexible Legal Practice Management System that can be installed on your local device, your firms local server and/or accessed remotely via the cloud. BHL Insight is a truly open system and easily interfaces with Microsoft Office, Outlook Hummingbird, iManage, Worldox and other third party products, but it does not rely on such products for its core functionality. BHL Insight is a sophisticated and flexible Legal Practice Management System for law firms of all sizes.
SimpleLegal is the leading modern legal operations management platform that combines Matter Management, e-Billing and Spend Management, Vendor Management, Knowledge Management, and provides business insights through robust Reporting and Analytics. SimpleLegal helps corporate legal departments streamline and optimize the way they work and make better business decisions. Managing the entire legal department has never been easier. Cloud-based legal operations solution that helps firms manage e-Billing, spend, vendors, knowledge and integrations.
Easy to use time and billing software for solo and small law firms. $29/Month. 30 day money back guarantee. Easy to use time and billing software for solo and small law firms. 30 day money back guarantee.
Powered by the world most secure cloud platform, Salesforce, NuLaw automates manual tasks and allows you to tailor/standardize steps throughout your intake and matters management. It includes; case milestones, checklists, advanced calendaring, tracks billable hours, generates invoices and process payments. Using the document library, you can integrate research tools and aggregate data points into advanced dashboards and reports. Make decisions real-time so you can provide client results quickly. NuLaw, an all in one solution for automating calendaring, case-related task scheduling, and more powered by Salesforce's App Cloud.
Enterprise legal management solution that assists businesses with matter management, contract- lifecycle management, e-billing, etc. Enterprise legal management solution that assists businesses with matter management, contract- lifecycle management, e-billing, etc.
Practice management tool designed to handle your files and effectively manage your law firm. Practice management tool designed to handle your files and effectively manage your law firm.
At EffortlessLegal we build automation software for the legal industry. Our apps work with existing billing and practice management software we add the automation! Whether it's new client intake, billing, LEDES coding or budget monitoring, we offer a full suite of automation solutions for law firms and legal professionals.. Suite of software solutions to help law firms automate and manage new client intake, billing, and LEDES conversions.
A comprehensive Legal Practice Case Management solution that integrates all law firm processes into one system, including legal accounting, document management, time recording and client / matter management. This flexible, future-proof software is used by 700+ UK legal firms; 68% of which reported that ALB helps their fee earners save time every single day. All of our customers gain real benefits in improved efficiencies, better management, consistent customer engagement and greater compliance. ALB Legal Case Management integrates legal accounting, document management, time recording and client / matter management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Time & billing and practice management system that helps your firm meet the most demanding client requirements. Time & billing and practice management system that helps your firm meet the most demanding client requirements.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Legal billing and timekeeping software designed specifically for law firms. In addition to producing all standard bills, Verdict handles trust accounts and Ledes bills. Management reports include revenue by category of practices you enter. Integrates to General Ledger, CheckWrite, LegalPad and Docket. We provide the help you need to manage your practice and get your bills out on time. Free demo. Windows-based law firm software for time and billing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Linetime are a specialist provider of case and practice management solutions to the legal sector. Clients range from mid-tier firms through to top 200 law firms, ABS, specialist in-house legal teams, PLCs and housing associations. Our aim is to provide the legal sector with IT solutions that keep them at the forefront of technology, enabling them to deliver high quality legal services in a fast evolving market. We can offer complete end to end systems or individual software modules. Case and practice management solutions that helps the legal sector handle litigation for debt recovery, residential possession & more.
Hourly, flat fee and percent finished billing, reports on individual performance, reports on total firm billing. Hourly, flat fee and percent finished billing, reports on individual performance, reports on total firm billing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Tools you need to enter time and expenses, print invoices, manage addresses and share data. Tools you need to enter time and expenses, print invoices, manage addresses and share data.
Legitigant is an easy-to-use software tool that handles billing specifically for small to mid-size law offices. Legitigant automates the tracking and accounting of all of your firm's billable activities. Unlike many billing packages today, Legitigant is specifically designed for the legal profession. Hence, Legitigant is not laden with many complicated features, 'bells and whistles' to target a wide range of professionals. Legitigant is an easy-to-use web-based tool that handles billing specifically for small to mid-size law offices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Legal case management and invoicing system; interactive statute of limitations feature. Legal case management and invoicing system; interactive statute of limitations feature.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Integrated case management and legal accounting system for the legal industry. SaaS solution that allows businesses to streamline workflow processes, schedule & generate reports and monitor KPIs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Secure, web-based legal accounting service for smaller practices. Secure, web-based legal accounting service for smaller practices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TeamConnect is an Enterprise Legal Management solution that enables corporate legal departments to manage, analyze and report, and operationalize matter and legal ops needs. Lower compliance risks, errors, costs, penalties, and more. TeamConnect is an Enterprise Legal Management solution that enables corporate legal departments to manage, analyze, & operationalize.
Bekijk profiel
CaseLode is a complete suite of law office management software products CaseLode is a complete suite of law office management software products
(0 reviews)
Bekijk profiel
LawMaster technology is more comprehensive, more integrated and more functional than any other practice management software system available. While others have some of what you need, LawMaster has everything in-built, seamless and fully integrated. Theres no need for multiple software packages and no reliance on legacy systems. LawMaster has been known to improve a firm's performance by as much as 30%...Let LawMaster find your firm's 30% A powerful single solution designed to enhance the performance of your law firm. Let LawMaster improve your firm's performance by 30%!
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manage clients and their cases, contacts, scheduling of work, time records, document generation, and electronic document management. Manage clients and their cases, contacts, scheduling of work, time records, document generation, and electronic document management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete timekeeping, billing, and CRM for attorneys. Horatio provides both a SAAS service for online timekeeping as well as a dedicated behind the firewall solution for more complex environments. Horatio can be custom designed to fit virtually all law firms requirements. Complete practice legal practice systems can be created in hours instead of months. Complete timekeeping, billing, and CRM for attorneys.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TimesManager is a time & expense tracking solution designed with all the capabilities you need to enhance client communication, reduce recording inaccuracies, increase productivity, and generate bigger profits for your company. Save time with our split billing feature and generate invoices faster than ever with one-click billing and email them directly to your clients in the office or on the go with our mobile app. Try out a free 30 day trial for yourself on our website today! A cloud-based hub for time-tracking, overseeing matters, calendaring, documents, and handling your business processes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
LawTrust manages trust accounts, checking and savings. It was designed by a lawyer to manage his own law office trust account. LawTrust manages trust accounts, checking and savings. It was designed by a lawyer to manage his own law office trust account.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Simplifies your e-billing process by offering your law firm a single portal to do all your e-billing. Simplifies your e-billing process by offering your law firm a single portal to do all your e-billing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprehensive system addressing all aspects of law firm billing, accounting, management and reporting. Comprehensive system addressing all aspects of law firm billing, accounting, management and reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Acuity ELM is a SaaS provider of legal eBilling, matter management, reporting, analytics, and collaboration technology. From basic tracking of legal cases and claims through advanced automation of billing rules and all points in between, Acuity ELM serves as the data hub and communication conduit that reduces error, eliminates redundancy and provides the intelligence required to answer the strategic questions that keep Chief Legal Officers and General Counsel up at night. With our legal spend management tools, your corporate legal depts can reduce spend, increase productivity, and improve transparency.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Project Clock is an easy to use project time tracking software program. Project Clock is useful for engineers, consultants, lawyers, contractors, project managers or anyone else who must accurately record time billed to different projects or tasks. Easy-to-use project time tracking and time billing system; can be accessed by multiple people over a network.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SaaS solution that helps law firms streamline workflow processes with invoice validation, auditing, compliance regulation & more. SaaS solution that helps law firms streamline workflow processes with invoice validation, auditing, compliance regulation & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Brightflag provides Intelligent Enterprise Legal Management for modern corporate legal teams. Our A.I. technology provides matter management, e-billing, invoice review, reporting and analytics. This platform provides your department with a transparent view of your legal spend and enables you to strategically plan. The data gives you detailed reporting to inform your resourcing decisions and allows you to manage matters from inception to close. Intelligent Enterprise Legal Management
(0 reviews)
Bekijk profiel
LegalLeaf helps firms work smarter and faster, together. Our software is integratable with any firms current workflow. Our software is ready to use as is. But, we give you the option to request any feature or integration with your favorite tools. Create your first case today: https://legalleaf.org/tailored/ Our software provides the flexibility of custom. Perfectly tailored for your firms current workflow.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Modern, SaaS, easy to use eBilling, spend management and matter management and analytics for corporate legal departments and legal operations. Modern, easy to use eBilling, spend and matter management with powerful analytics for corporate legal departments and legal operations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Time tracking software for law firms that helps firms reduce leakage and provides transparency in time spent per project. Time tracking software for law firms that helps firms reduce leakage and provides transparency in time spent per project.
Bekijk profiel
The World's First Billing Platform That Allows Law Firms To Prepare & Submit Invoices Which Are 100% Compliant With Clients' SLAs. With ALB, law firms TKs can now capture daily activities, prepare and submit invoices in various standardized formats that are guaranteed to be 100% compliant. The automated review system ensures that the invoices are error-free and undisputable by third-party bill review vendors. Hence, invoices are paid very quickly resulting in better cashflow for the law firms. The World's First Billing Platform That Allows Law Firms To Prepare & Submit Invoices Which Are 100% Compliant with Client's SLA.