171 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Moxtra ondersteunt een OneStop-portal, om juridische professionals de mogelijkheid te geven hun cliënten aan te spreken en juridische zaken vanaf elke locatie te beheren onder hun eigen merknaam. Je OneStop-portal is de ultieme oplossing voor het veilig uitwisselen van berichten, samenwerken aan documenten, videovergaderingen, digitale handtekeningen, transacties en meer - met een controleerbaar papierspoor dat voldoet aan alle voorschriften. Meer informatie over Moxtra Schaf een OneStop-portal aan om vanaf elke locatie veilig samen te werken en te coördineren met je cliënten en juridische zaken te beheren. Meer informatie over Moxtra
(0 reviews)
Bezoek website
Knowliah is een modulair platform dat in één gebruiksvriendelijke toepassing de drie oplossingen combineert waarnaar juridische teams op zoek zijn: Beheer van juridische zaken (materie) Document-/e-mailbeheer Kennisbeheer/zoeken Volg automatisch de ontwikkelingen van zaken. Bewaar documenten en e-mails veilig binnen slechts 2 tot 15 seconden en laat het geautomatiseerde contextualisatiesysteem vervolgens op de achtergrond werken, zodat de informatie later kan worden gevonden wanneer nodig, en uitgesloten wanneer het niet is vereist. Meer informatie over Knowliah Een modulair platform dat drie oplossingen voor juridische zaken combineert in één gebruiksvriendelijke toepassing: beheer van materie, documenten en kennis. Meer informatie over Knowliah
App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken waarmee jij je kunt concentreren op de creatieve, probleemoplossende aspecten van je werk. Het is ontworpen door advocaten voor advocaten en heeft een gebruiksvriendelijke interface met een gegarandeerd snelle leercurve in de markt! App4Legal is een online oplossing die op de server of in de cloud beschikbaar is en wordt ondersteund met een mobiele toepassing voor iOS en Android. Of je nu in een solopraktijk werkt, in een advocatenkantoor of op een interne juridische afdeling, App4Legal is geschikt voor jou! Meer informatie over App4Legal App4Legal is een intuïtieve oplossing voor het beheer van advocatenpraktijken. Het is een volledig geïntegreerde oplossing met een gebruiksvriendelijke interface. Meer informatie over App4Legal
Amberlo is cloudgebaseerde software voor het beheer van advocatenpraktijken, tijdregistratie en facturering die is ontworpen voor advocaten. Werk aan je zaken, beheer documenten, plan vergaderingen en taken voor jou en je collega's, hou moeiteloos je consultatietijd bij, maak op elk gewenst moment facturen en word op tijd betaald. Meer informatie over Amberlo Gemakkelijk en snel op te starten en eenvoudig te gebruiken webgebaseerde software voor praktijkbeheer voor groeiende advocatenkantoren. Meer informatie over Amberlo
Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian
De beste advocatenkantoren vertrouwen op Clio. Clio is de onbetwiste leider op het gebied van juridische praktijkbeheersoftware, met de meeste 5-sterrenrecensies, aanbevolen door 66 beroepsorganisaties en vertrouwd door 150.000 juridische professionals in 90 landen. Op zoek naar software voor praktijkbeheer? Of je nu een onafhankelijke advocaat bent of een klein kantoor of gevestigde praktijk hebt, begin je je zoektocht bij Clio. Probeer een gratis proefperiode van 7 dagen (geen creditcard vereist) of vraag een demo aan op clio.com. Clio stroomlijnt alles wat je doet om je praktijk te runnen met intuïtieve tijdregistratie, facturering, matter-management en meer.
BQE Core centraliseert de project- en financiële gegevens van professionele dienstverleners op één prachtig cloudplatform. Door tools voor projectmanagement, uren- en kostenregistratie, facturering, rapportage en financieel beheer te beheren, maakt Core het gemakkelijker om je bedrijf winstgevender te maken. Het organiseert informatie, automatiseert repetitieve taken en stelt je in staat meer tijd te besteden aan het leveren van diensten aan je klanten in plaats van het beheren van interne processen. Meld je aan voor een gratis proefperiode van 15 dagen. Geïntegreerde software voor projectmanagement, urenregistratie, facturering, rapportage en boekhouding voor professionele dienstverleners.
Maak gebruik van deze juridische software, uitstekend beoordeeld op Capterra. Tienduizenden advocatenkantoren in meer dan 170 landen gebruiken PracticePanther om hun kantoren te automatiseren en meer gedaan te krijgen in minder tijd. Mis nooit deadlines, word sneller betaald met facturering met één klik, en hou factureerbare tijd en uitgaven bij. Met de mobiele apps werk je vanaf elke plek, op elk apparaat. Het is gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en intuïtief. Je kunt nu minder tijd besteden aan het beheren van je bedrijf en meer tijd aan het verdienen van geld. Probeer het gratis, geen creditcard vereist. Mobielvriendelijke en veilige juridische software die verrassend eenvoudig is om te gebruiken. Bespaar tijd. Laat je bedrijf groeien. Werk papierloos. Werk vanaf elke plek.
MyCase is een complete oplossing voor rechtspraktijkbeheer voor je advocatenkantoor dat de tools biedt die je nodig hebt om de organisatie te verbeteren, de efficiëntie te vergroten en je bedrijfsactiviteiten te schalen. Met MyCase zijn al je belangrijke casusdetails - documenten, contacten, agenda's, e-mails, taken, facturen - beschikbaar op één georganiseerde locatie. Probeer een gratis proefversie (geen creditcard vereist) op de website. MyCase is een complete oplossing voor praktijkbeheer - beheer bestanden, contactpersonen, agenda's, e-mails, taken en facturen op een centrale locatie.
AbacusLaw is een kant-en-klare, volledig geïntegreerde beheeroplossing voor advocatenkantoren. AbacusLaw is opgericht in 1983 en werkt voor bedrijven van elke omvang in elke sector. Kenmerken omvatten op regels gebaseerde agenda's, automatisering van documenten/formulieren, zaakbeheer, conflictcontrole, contactbeheer, document- en e-mailbeheer, urenregistratie, facturering, balansopmaak, boekhouding, trust accounting en meer. AbacusLaw is ook beschikbaar in een eigen cloud voor een complete rampbestendige oplossing. AbacusLaw is een kant-en-klare, volledig geïntegreerde oplossing voor zaakbeheer voor bedrijven van elke omvang, in alle praktijk- en rechtsgebieden.
Duizenden advocatenkantoren zijn overgestapt op CosmoLex - de enige cloudgebaseerde managementsoftware voor advocatenpraktijken met ingebouwde, conforme juridische boekhouding (geen QuickBooks nodig). CosmoLex elimineert het probleem van het bijhouden van afzonderlijke systemen voor het beheer, de facturering en de boekhouding van advocatenkantoren. LawPay-creditcardverwerking is ook ingebouwd zonder vaste maandelijkse kosten. Log altijd en overal in bij CosmoLex Cloud om alles te krijgen wat je nodig hebt om je advocatenkantoor volledig te runnen. Probeer het vandaag nog gratis. CosmoLex is het enige cloudgebaseerde, facturerings- en boekhoudsysteem voor volledig praktijkbeheer (geen QuickBooks® vereist).
Quick Base is de eenvoudigste manier om projecten in de cloud te beheren, wat het project ook is en waar je teams zich ook bevinden. Het flexibele platform van Quick Base biedt alle functies die je nodig hebt om taken toe te wijzen, workflows te automatiseren en inzichtelijke rapporten te genereren voor zelfs de meest complexe projecten. Beheer en volg projecten, bespaar tijd en neem sterkere beslissingen met gegevens uit één bron, altijd en overal.
Amicus Attorney, de toonaangevende oplossing voor praktijkbeheer, integreert al je bedrijfsinformatie in één geautomatiseerd systeem zodat je je efficiëntie en rendement kunt verbeteren. Amicus-softwareoplossingen zijn beschikbaar als desktop-, cloud- of gecombineerde desktop/cloudoplossing en bieden klant-/materiebeheer, juridische agenda's en taken, contacten en bedrijfsontwikkeling, documentbeheer, documentautomatisering, tijd- en onkostenregistratie, conflictcontrole en meer. Amicus, de toonaangevende software voor praktijkbeheer, integreert je informatie in een enkel systeem voor het verbeteren van de efficiëntie en het rendement.
Our first client started using Tabs3 Software in 1979 and is still using it today. Tabs3 has been trusted by our users for 40 years and has become the most award-winning legal billing software, backed by support with 96% client satisfaction. Whether you're looking for complete practice management or stand alone billing, case management, or financials, you can begin and end your search with Tabs3. Sign up for a free trial or sign up for a one-on-one walkthrough at Tabs3.com/SeeTabs3. Legal professionals looking for reliable software & support, trusted for 40 years. Solutions for small & midsize firms.
Online toegankelijk - bewaar je gegevens lokaal of in de cloud. Biedt beheer van materie, contactpersonen, e-mail en documenten. Omvat documentsamenstelling, workflowautomatisering, facturering en trustrekeningen, taakplanning, groepsagenda, met één klik een pdf genereren, document- en e-mailsjablonen, zoeken in volledige tekst inclusief documenten, e-mail en e-mailbijlagen, samenwerkingstools, formulieren met aanpasbare velden en lijsten. Integreert met Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules en Google. Integreert met LawPay, Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules, WordPerfect en Google.
Bill4Time is de perfecte tool voor advocatenkantoren die hun facturering (met aangepaste sjablonen), facturering en praktijkbeheer willen stroomlijnen. Betrouwbare workflows voor document- en taakbeheer op een veilig, cloudgebaseerd netwerk. Trust Accounting met IOLTA-afstemming. Flexibele integratie met producten waarvan je al afhankelijk bent. White-glove datamigratie vanuit je bestaande praktijkbeheer. Volg de tijd altijd en overal op elk apparaat. Eersteklas klantenondersteuning. Gratis proefversie. Betaalbaar, nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Bill4Time maakt beheer van juridische praktijken en betaald krijgen pijnloos. Probeer de gratis 14-daagse proefversie.
Actionstep is een intelligente, cloudgebaseerde oplossing voor praktijkbeheer voor toekomstgerichte advocatenkantoren en juridische professionals. Actionstep is bij uitstek geschikt voor bedrijven met 1-50 gebruikers en is uniek in zijn vermogen om workflows aan te passen en processen te automatiseren zodat ze passen bij jouw advocatenpraktijk. Actionstep combineert geavanceerd materiebeheer, CRM, urenregistratie en facturering en is een volledig functionele oplossing die advocatenkantoren praktijkbeheer op het volgende niveau biedt. Probeer vandaag nog een gratis demo voor meer informatie. Een hooggewaardeerde, cloudgebaseerde oplossing voor praktijkbeheer voor bedrijven met 1-50 gebruikers. Intelligent, flexibel en met uitstekende waarde.
Ontdek waarom Zola de snelst groeiende software voor praktijkbeheer is. Ingebouwde CRM, e-mail en robuuste trust- en zakelijke boekhouding. Zola Suite biedt via een moderne en intuïtieve interface eersteklas functionaliteiten voor casemanagement, geavanceerde bulkfacturering, documentbeheer, taakbeheer en nog veel meer. Zola is cloudgebaseerd en is toegankelijk via elke browser, evenals systeemeigen iOS- en Android-apps. Er zijn integraties beschikbaar met LawPay, Quickbooks en DropBox. Toonaangevend praktijkbeheer, robuust casemanagement, facturering, boekhouding, gepatenteerd e-mailplatform en apps voor iOS en Android.
Jubilee by LegalPRO Systems is een leverancier van praktijkbeheersoftware gericht op kleine advocatenkantoren. Jubilee heeft het beheer van klanten en advocatenkantoren vereenvoudigd met een gebruiksvriendelijk platform dat wordt geleverd tegen een kostprijs die lager is dan andere providers. Advocaten kunnen op één plek faillissementszaken indienen, details van zaken registreren, beveiligde sms-berichten gebruiken voor klanten, gerechtelijke mededelingen volgen, documenten bijvoegen, facturen verzenden en betalingen verwerken. Betaalbare praktijkbeheersoftware voor juridische professionals
Rocket Matter helpt advocatenkantoren betere klantenservice te bieden en de omzet met meer dan 20% te verhogen. Rocket Matter, in 2008 opgericht als het eerste cloudgebaseerde product op de markt, biedt een alles-in-één praktijkbeheerplatform met de krachtigste uren- en factureringssoftware in de sector. Wanneer advocatenkantoren meer geld willen verdienen of papierloos willen gaan, helpt Rocket Matter hen om die doelen te bereiken. Rocket Matter heeft duizenden firma's als klant en een in de VS gevestigde bekroonde klantenservice. Rocket Matter is toonaangevende webgebaseerde software voor praktijkbeheer en uren- en factureringssoftware voor advocatenkantoren, toegankelijk op alle apparaten.
De cloudgebaseerde productiviteitssoftware van Smokeball is bedoeld voor juristen, ontwikkeld voor pc's en houdt automatisch tijd en activiteiten voor je bij. Smokeball biedt volledige factureringsmogelijkheden, een toonaangevende bibliotheek voor documentautomatisering met meer dan 14.000 juridische formulieren, Daily Digest, gedeelde agenda's, krachtige integraties en een robuuste mobiele app. Of je nu per uur factureert, op basis van een vast tarief of met een voorwaardelijk percentage, Smokeball biedt de inzichten die je nodig hebt voor een succesvol advocatenbureau. Smokeball biedt complete cloudgebaseerde productiviteitssoftware voor juristen, gebouwd voor pc's. Beheer je personeel en je hele bedrijf op één plek.
Juridisch praktijkbeheer, dossierbeheer en projectmanagement speciaal ontworpen voor advocaten en juridische professionals. Bewaar al je notities, activiteiten, bestanden, facturering en tijdregistraties op één plek. Houd je team gesynchroniseerd en je cases op schema. Met baanbrekende functies zoals integratie van sms-berichten, ingebouwde afrekeningsberekeningen, agenda's voor dossiers en volledig aanpasbare bestanden en faxen, loopt Filevine lichtjaren voor op de concurrentie. Dossiersmanagement en projectmanagement speciaal ontworpen voor advocaten. Gebruiksgemak maakt Filevine perfect voor agile bedrijven.
Betaal niet maandelijks voor je software. Betaal eenmalig voor je eigen Prevail. Sinds 1993 wordt het overal in de VS gebruikt door grote en kleine advocatenkantoren in alle praktijkgebieden. Klantenservice heeft prioriteit omdat jouw succes het doel is. Bekijk deze functies: geautomatiseerde intake, complex documentbeheer, QuickBooks-integratie, medicatie- en bewijsbewaking, Outlook-integratie (agenda, e-mail), schadevergoeding/specials-tracking, schikkingsberekening, procesvoering en meer. Juridische casemanagement-software voor bedrijven van elke omvang en in alle praktijkgebieden. Met Prevail kun je meer zaken afhandelen in minder tijd.
MerusCase heeft legale software voor altijd veranderd door een unieke, begeleide ervaring per type wetgeving aan te bieden, verpakt in de snelste cloudgebaseerde technologie die beschikbaar is. Bovendien is het het enige cloudgebaseerde systeem dat je totale HIPAA-compliance biedt, evenals volledig geïntegreerde documentautomatisering, urenregistratie, facturering, agenda, e-mail en casemanagement. Met MerusCase kun je je praktijk wereldwijd vanaf elke computer of elk mobiel apparaat runnen en in feite perfectie ervaren met een uptime van 99,9%. Aangepaste cloudgebaseerde beheersoftware voor juridische praktijken met veelzijdige documentautomatisering en bedrijfsbrede synchronisatie van e-mail/agenda.
The cloud-based law practice management solution created specifically for Plaintiff's Lawyers by Plaintiff's Lawyers! CoCounselor is more than just a Case Manager, it's a firm manager. Let CoCounselor manage your marketing, track case acquisition cost, run effortless reports, and much more. CoCounselor allows you to go anywhere and still have access with our mobile app. If you're a Plaintiff's Lawyer let us show you why CoCounselor is the only software for you and your clients! CoCounselor is a full service practice management solution to improve workflows, create documents, and view reports
Het cloudgebaseerd praktijkbeheer van Firm Central biedt een intuïtieve end-to-end oplossing om vanaf elke locatie alle aspecten van je praktijk te beheren, inclusief contacten, agenda, taken, documenten, tijd en facturering, boekhouding en financiën, rapportage en meer. Exclusieve functies zijn onder meer automatische opmaak van documenten, KeyCite-vlaggen en -koppelingen toevoegen – wat een goede juridische status garandeert – met volledige tekstzoekfunctie, om snel en nauwkeurig te vinden wat je nodig hebt. Intelligent geïntegreerd met Westlaw-tools. Cloudgebaseerde praktijkbeheertool voor kleine advocatenkantoren die een end-to-end oplossing biedt voor het beheren van je advocatuur en bedrijf.
Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor juridische boekhouding en praktijkbeheer, algemene en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat. uLaw heeft algemene en trustboekhouding naadloos vereenvoudigd en gerechtelijke formulieren geautomatiseerd, en het biedt krachtige analyse waardoor zelfstandige advocaten en kleine advocatenkantoren efficiënt kunnen werken en tijd en geld kunnen besparen met de gemoedsrust dat ze voldoen aan de voorschriften van de orde van advocaten. Een cloudgebaseerd, geïntegreerd systeem voor praktijkbeheer, boekhouding en trustboekhouding, altijd en overal toegankelijk vanaf elk apparaat.
Voor advocaten die ultieme kracht en flexibiliteit nodig hebben, is Time Matters speciale software voor praktijkbeheer die jou en je medewerkers helpt meer te factureren, meer gedaan te krijgen en beter voor je klanten te zorgen. Time Matters maakt juridische facturering, zaakbeheer en meer sneller en eenvoudiger dan ooit.
ProLaw from Thomson Reuters Elite is the one business management solution for small to mid-size firms that ties all of your people together. By connecting your entire organization, your team can efficiently and effectively collaborate to do what they do best: deliver premier client service. With ProLaw you can: (1) Give your firm a single, intuitive, easy-to-use platform; (2) Take control of your finances; (3) Protect clients and your firm; and (4) Monitor key matter information. Law practice management solution that enables lawyers and paralegals to handle client queries, legal documents, and payment processing.
CasetrackerLaw is cloudgebaseerd, gebruiksvriendelijk, aanpasbaar, transparant en betaalbaar. In bedrijf sinds 1996 met meer dan 16.000 gebruikers over de hele wereld. De beheerfunctie controleert alle systeemgebruikers, past gebruikersschermen aan, draait en genereert rapporten, creëert, genereert en print juridische documenten en verzoekbrieven, importeert duizenden claims met één klik van de muis en stuurt claims door naar externe advocaten voor een proces. Het berekent rente, kosten, incassotarief en kosten voor het saldo. CasetrackerLaw is ontworpen door en voor incassokantoren, -bureaus en -bedrijven om het incassoproces te stroomlijnen.
Het eersteklas praktijkbeheerplatform van Litify transformeert advocatenkantoren in de hele VS in moderne, goed presterende bedrijven. De oplossing is gebouwd op één enkel zeer veilig en flexibel platform en stelt je in staat om marketing, CRM, intake, zaken, documenten, verwijzingen, rapportage, en financiering te beheren en te automatiseren. Het complete platform van Litify centraliseert gegevens voor naadloze rapportage en biedt efficiëntie en transparantie in het hele bedrijf.
Needles, the most trusted name in case management is now offering an all-new web-based solution. With 35,000+ users and 2,600+ law firms we have combined decades of legal intelligence and reimagined it in the cloud. Needles offers the most robust case workflow automation, document management and configuration options on the market. We are committed to serving our customers by offering premium solutions at affordable prices, along with top tier customer support. A trusted Case Management solution, that manages your case from Intake to resolution, using a customizable checklist and rich features.
Gemaakt voor advocaten gespecialiseerd in persoonlijk letsel - krachtige software voor casusmanagement. Dit platform machtigt advocatenkantoren bij elke stap van het traject, van het volgen van leads tot het ontbinden van de trustrekening van de klant. De robuuste functies van CASEpeer helpen je advocaten en personeel hun casusbelasting te beheersen. Functies omvatten georganiseerde casussen, intakebeheer, volgen van campagnes, schikkingsinstrumenten, vermindering van het retentierecht, geschillen, geïntegreerde agenda, taakbeheer, genereren van brieven, aanpasbare casusplannen, documentbeheer, en krachtige rapporten. Gemaakt voor advocaten gespecialiseerd in persoonlijk letsel - krachtige software voor casusmanagement. Volgen van leads, robuuste casussen, schikkingsinstrumenten en rapporten.
Cloud based practice management and case management solutions for law firms. Cloud based practice management and case management solutions for law firms.
Xakias in-house legal hub centralizes your data and information bringing your team together from any location. With Xakia, team members can receive work, manage deadlines and access key information. Real-time analytics enable effective management of team capacity, deadlines, budget and clear communication with your clients. Quick, seamless integrations with cloud document management systems. Xakia is secure, intuitive and simple to adopt (<1 hour), with powerful productivity improvements. Xakia is an in-house matter management software that streamlines your workflow and centralizes information for ease of access.
Your practice doesn't need to change. Your software does. Centerbase is the most configurable accounting, billing and practice management software for mid-size firms. With highly customizable, comprehensive features, Centerbase can grow with your firm, streamline your daily tasks, and increase profitability. We serve midsize firms of any practice area. Modernize your practice without losing features you love from your legacy software.
LEAP is an integrated legal practice and case management software for solo & small law firms wishing to become more efficient, flexible and profitable. It allows everyone in a small law firm to work collaboratively using a single integrated system that enables you to do more with the same number of people. Tools include but are not limited to automated document production, time recording, billing and legal and trust accounting. Legal case management solution that helps law firs manage documents, accounting, billing, forms, time tracking, and more.
Lawcus is smart and simple legal practice management software. Lawcus enables attorneys to automate consistent processes to help deliver more with transparency and less effort. With Lawcus, attorneys can visualize their matters with Kanban boards, drag and drop them as they progress, add tasks, appointments, time, expenses, client intake and documents in a digital matter file in the cloud so they can work from anywhere. Legal case management solution that helps manage tasks, appointments, time, expenses, client intake & documents on a unified dashboard.
Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Soluno's suite of integrated features puts all your back-end functions in one place - fully trust compliant, with no need for additional accounting packages. Soluno is flexible, scalable, and always backed by our 5-star support team. Host on the Cloud or on your own server; save money with our usage-based pricing model; and get a FREE full matter history conversion from your current database. Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Trust compliant and extremely powerful.
#1 Legal Practice Management, Legal Billing Software, Legal CRM & Intake Software: Manage Everything from Intake to Invoice/Settlement. Popular Features: Matter Mgmt | Billing/Expense Mgmt | Send Text E-Signs | 1-Click Send Referral | Click to Call | Drip Marketing | Document Mgmt | Drag-and-Drop Custom Fields | Easy-To-Use Reports | Order Medical Records | Invoicing | Settlements | LawPay | Trusted by Major, National Law Firms. Usable by Any Firm Legal Practice Mgmt | Legal Billing | All-In-One Solution | Easy-To-Use | Sign More Cases | Earn More Profit | Never Miss a New Client
Legal Files has been in this business for 30+ years and knows what it takes for you to be successful. Government agencies, corporations, universities and insurance companies rely upon Legal Files to successfully organize workflows and manage operations. From centralizing and organizing your contacts, documents, emails, calendars, etc. to seamlessly integrating with Microsoft Outlook, Legal Files offers the latest technology to help you get the job done more efficiently and more efficiently. Legal Files matter management is ideal for corporations, universities, governmental agencies and insurance companies.
Shape CRM helps you manage your law firm on one easy to use platform. Sync your team's calendar, emails, and to-do's with a click of the button. Respond to and manage leads with powerful automation tools. Send robust email newsletters, drip campaigns, SMS and more. Build custom online workflows to keep client projects on task. Accept online payments, send contracts and fee agreements, and do everything you need to land your next client all on one platform. Perfect for every practice area! The most flexible law firm CRM is free to try for 14 days.
LegalTrek's comprehensive billing and project management solution is designed to fulfill the needs of the most sophisticated legal professionals. The software was developed with the expert advice of over 500 attorneys in eight countries. LegalTrek provides you with a solution for accurate time-tracking and value pricing your clients will love. Features like client portal and automatized billing processes will undoubtedly set you apart from competition. LegalTrek's software solution empowers modern law firms to streamline their work, billing and project management.
At its core, Curo365 utilizes several cloud applications within the Microsoft 365 cloud suite as an innovative and expansive legal practice management platform with robust reporting and customization-abilities. These applications are all enterprise ready, which means that Curo365 can easily accommodate global enterprises as well as solo-practitioners. Enterprise-level security (a significant concern for all law firms) is also fully baked-into Curo365. Curo365 is built to handle case/matter management, document management, communications and calendaring, and financial/ERP data.
Designed with today's busy attorneys in mind, BlueStylus has just the right features you need to be more productive, and profitable, in the office and on the go. Automatically download your ECF documents & receive notifications to keep you moving;Secure document storage provides peace of mind as well as anytime, anywhere access, organization and management, all in one secure locationthe cloud; Real-time document collaboration and time & billing tracking. All for the lowest price on the market. Online office management that's on point. Only pay for the features you need & use. Lowest price point in the market.
ROSS is legal research software that uses artificial intelligence to help thousands of U.S. lawyers work faster and smarter. With ROSS, find the most relevant law in seconds using state-of-the-art artificial intelligence. ROSS is easy to learn and quick to master: no training required. Subscribe for only $69 per month and search U.S. federal and state case law, statutes, and regulations. ROSS is legal research software that uses artificial intelligence to help thousands of U.S. lawyers work faster and smarter.
CasePacer is a cloud-based case management software for personal injury law firms. With secure, anywhere, anytime access, CasePacer helps firms streamline operations, communicate and collaborate with the right people and the right time, and capture, organize and track important case inputs, dates, contacts, expenses, and documents. Featuring built-in workflows and ticklers, an intuitive interface, a customer success team, and case-based pricing. Cloud-based case management software for personal injury lawyers. Featuring built-in workflows, ticklers and case-based pricing.
Law Firm Management and Debt Collection Software, Case Master Pro is a legal case management solution that helps law firms and debt collectors manage case files and accounting operations. It enables lawyers to store critical documents in a centralized database, assign task lists to specific employees, and track case files with information related to opponents, accounts, litigation or judgments. Case Master Pro is available in the cloud or can be locally installed on your server. Legal case management and debt collection software available in the cloud or can be locally installed on your server.
GrowPath offers best-in-class intake and case management software, available separately or in one combined product. Built by one of largest and most successful firms in the country to meet the real business needs of plaintiffs law firms. GrowPath's practice management platform offers best-in-class client intake, case management, and analytical tools.
SECURE AND CLOUDLESS Law Office Practice Management Software - ProTempus is a world-class, comprehensive system designed for solo and small law firms. Our unique technology keeps your data on your local network, not in the cloud, and your authorized staff has access to all your data through the sharable database. Billing/ invoicing, Case Management, Calendar / Time keeping, Trust accounting, Contact and Task Management, AR, AP, GL are just a few of our features. FREE data imports of your data! SECURE AND CLOUDLESS - Law Office Billing/ Management Software for solo and small law offices, comprehensive system. FREE Data Import!
Fully integrated legal practice management software including document assembly and management, activity based cost capture, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities as well as workflow processes. With FilePro's per-matter pricing structure, you're billed per new matter, not a fixed per user monthly fee. Plus, there are no lock in contracts. Tailor FilePro's dashboards to show your preferred business metrics, indicators and shortcuts. Legal software that includes document assembly, conflict checking, time recording, trust and office accounting capabilities.
LawGro helps law firms grow their practice. It offers a cloud & mobile based legal practice management software powered by Artificial Intelligence & driven by real time analytics. LawGro offers secured & collaborative ways to engage with your clients for more rewarding experience. Automate your practice to get more time for you & your team. LawGro frees up an average of 32% billable hours or 12+ hours a week for each user.It is ridiculously simple to get started in no time & need no credit card. AI-based solution that enables law firms to streamline processes related to timekeeping, team collaboration, reporting, tagging & more.
Expert Sierra takes Aderant's leading comprehensive end-to-end legal business solution to the cloud for mid-size law firms. Firms with around 15-150 users can consolidate and centralize case, document, and billing information in one secure solution. Access is available on-the-go, and task flows are fully customizable. Reimagine your firm's success with increased efficiency and profitability from any device on the cloud. Expert Sierra is the most comprehensive end-to-end cloud solution for the mid-size firm helping you manage your practice and firm.
Dibcase offers a comprehensive suite of tools to help you grow and manage a busy Social Security advocacy practice. Records management, task management, integrated calendar, OHO and Appeals Council spreadsheet importing, document generation, and more... Comprehensive suite of tools to help you grow and manage a busy advocacy practice.
One thing that differentiates Perfect Practice from other practice management software is its breadth of functionality. It has everything you need to run your practice; from Marketing, CRM, Matter Management to Billing and Accounting. Check out an overview of Perfect Practice features by watching the short movie. Many specific Perfect Practice features can be reviewed by selecting the hyperlinks below the movie. By the way, you can click on any of the images to get an enlarged image. Case management, project management, calendar/docketing, imaging, document merging & management, legal billing and accounting.
SurePoint Technologies is a leading provider of financial and practice management software to law firms nationwide. For more than 40 years, firms have relied on SurePoints tailored enterprise software to drastically improve workflow and maximize financial performance. With a community of nearly 50,000 members, SurePoint continues to transform the legal industry by enabling law firms to unlock higher performance. For more than 40 years, law firms have relied on SurePoint's Legal Management System (LMS) to unlock higher performance.
Jarvis Legal is a ludicrously simple legal practice management software for small and medium-sized law firms. 100% web-based, Jarvis is an all in one tool helping thousands of lawyers run their law practice smoothly from anywhere at anytime. Thanks to unique automated features, Jarvis allows you to save more than 30% of your time and bill 15% more. Jarvis is trusted by thousands of legal professionals across 35 countries. Sign up for a free account now and upgrade anytime. An all in one ludicrously simple legal practice management software that helps you save 30% and bill 10% more.
Cloud software for the management of intellectual properties including collaboration, seamless integration and management information. Cloud software for the management of intellectual properties including collaboration, seamless integration and management information.
PerfectLaw is the most function- and feature-rich legal software that uses a single All-in-One (TM) database for all law office applications. This means you enter your data once and it's immediately available to everyone and every application, subject to security constraints. All-in-One (TM) software reduces the cost/effort of installation, training, support, & maintenance. With PerfectLaw, there is only one vendor to call, and one comprehensive suite of products for your law firm to learn. All-In-One (TM) software for Front Office, Back Office, mobile devices, and the web.
Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more. Web-based solution that provides law practice management through cost tracking, financial reporting, accounting, budgeting and more.
ESILAW 360 is an integrated practice management and accounting solution that helps you build a stronger foundation for your legal practice and allows you to do what you do best - practice law. Store your data locally or on the cloud and enjoy features like easy time & expense tracking, fast billing, efficient client and matter management, and fully integrated accounting back-end. Try today and join thousands of lawyers who have been using ESILAW legal solutions for over 30 years! Legal billing, practice management, general and trust accounting, productivity and financial reporting and local or cloud data hosting.
With a 30 year pedigree, DPS have built a strong and growing market position thanks to their award-winning software products covering a variety of areas of law such as Crime, Conveyancing and Personal Injury. Their practice management software includes case management, integrated legal accounting software, digital dictation and secure client portal solutions. The web-based PMS allows users to view their files, record time, create attendance notes, dictate, send and receive emails remotely. Practice management solution for medium to large law firms that includes case management, legal accounting software, digital dictation
Sell online legal services. Virtual law firm platform that includes a web-enabled document automation solution and hundreds of state specific automated legal forms and documents plus all of the tools you need to connect with your clients and prospects online. DirectLaw integrates with you front end web site seamlessly and is branded for your law firm. Build your own brand -- not a portal's brand. Work with your clients directly. Sell online legal services. Virtual law firm platform that includes automated state specific legal forms and documents.
Based in Australia, but written primarily for the US market, EveryClient (Legal) is a comprehensive Legal Practice Management Software solution for your Law Practice. Our software is the result of highly experienced software developers collaborating with real lawyers, to bring to market a product with a goal of providing quality and functional Legal Practice Management Software at a reasonable price. EveryClient (Legal) is a comprehensive Legal Practice Management Software software solution for your law practice.
Comprehensive time and expense tracking, billing, accounting, and case management solution for Attorneys, Private Investigators, and Law Practices. TimeNet Law is fully featured, easy to use, and constantly improving. Comprehensive legal case management, time and expense tracking, invoicing and accounting solution. Made exclusively for Mac.
Created just for solo attorneys. A well-organized practice can offer an even higher level of professionalism and add more billable time. We help manage and organize emails, documents, phone calls, time tracking, tasks, docketing and conflict searches. Adding this type of organization to your practice can increase your time for billing and marketing by 23%. Which leads to happier clients and increases the potential of more referrals. Legal practice management software for solo attorneys with matter, document, email, docket, call, conflict and task management.
PracticeEvolve is a game-changing practice management solution for modern law firms looking to realise their strategic ambitions. Combining document management and accounting functionality, we develop software that can be tailored to suit the unique requirements and business workflows of mid-tier law firms. Our unique understanding of how our clients operate enables us to build efficiency-boosting technology that is innovative, easy-to-use and scalable to accommodate business growth. Combining document management and accounting software, we offer a holistic legal practice management solution for mid-tier law firms.
Web-based solution that provides intellectual property portfolios management through billing, trademark tracking, docketing and more. Web-based solution that provides intellectual property portfolios management through billing, trademark tracking, docketing and more.
Law firm CRM, marketing automation, intake management, and automation platform. Custom forms, reporting, e-signatures, and much more. Law firm CRM, marketing automation, intake management, and automation platform. Custom forms, reporting, e-signatures, and much more.
Lyme is the electronic equivalent of registered mail. The only platform that can transform a normal email into a notification with legal value, providing a reduction of 90% on costs and time comparing with the traditional postal service, for massive use by governments and big corporations. Lyme can transform a normal email into a formal notification with legal force.
Law firm software for time and billing; handles legal accounting and legal practice management. Law firm software for time and billing; handles legal accounting and legal practice management.
Mobile friendly practice management solution with features such as case management, time tracking, and document archiving. Mobile friendly practice management solution with features such as case management, time tracking, and document archiving.
Web-based solution that provides legal billing through report building, queries, analytic dashboards and more. Web-based solution that provides legal billing through report building, queries, analytic dashboards and more.
LawLogix Edge is an all-in-one, comprehensive and cloud-based immigration case management system trusted by today's leading immigration professionals. Users benefit from the latest forms and questionnaires, seamless workflows and processes, robust reporting tools, client and HR web portals, visa tracking, secure cloud-based storage, outlook/word integration, best-in-class security and a dedicated team of implementation, training and support members who are there for you every step of the way. Comprehensive, cloud-based immigration case management software for today's leading immigration professionals.
Legal practice management solution that enables law firms to streamline workflow processes with document management, reports, and more. Legal practice management solution that enables law firms to streamline workflow processes with document management, reports, and more.
Law practice management solution that helps law firms manage client and case records, track employees, draft legal documents & more. Law practice management solution that helps law firms manage client and case records, track employees, draft legal documents & more.
Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more. Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more.
Internet-based legal practice management featuring calendar, check writing, general ledger, document repository and more. Internet-based legal practice management featuring calendar, check writing, general ledger, document repository and more.
Cloud-based & on-premise law practice management solution that provides legal accounting, email management, and conflict searching. Cloud-based & on-premise law practice management solution that provides legal accounting, email management, and conflict searching.
Orion is the only solution your law firm will need to centralize your time management, case/records management, accounting, docketing, contacts and financial management. Complete with powerful features such as e-billing, cost and fee recovery and document imaging, Orion offers you turnkey law firm management and reporting. Orion fully integrates with your current e-mail, word processing, spreadsheet, document management, and database programs. Practice management application that helps businesses handle cases, client records, accounting, docketing, contacts, payments, and more
CMP is the system for big challenges - MDL, mass tort and other complex matters. It drives success for some of the largest portfolios anywhere - asbestos and opiate MDL, pharma, medical devices, and other major litigation. CMP WORKFLOW AUTOMATION propels production with user calendars, great reporting, high-impact customization and elegant UI. It delivers information to boost productivity, inform management and exceed client expectations. Truly manage your law practice. Get CaseManagerPro. MANAGE MDL, mass-tort and complex practices. CMP organizes people, processes and priorities to optimize productivity and results.
Dexco offers a "totally" integrated solution designed specifically for law firms. Practice Management, Accounting, Workflow, Billing, HR, and Business Intelligence solution that is intuitive, easy to use and flexible enough to accommodate any working style and work space. Dexco solutions incorporate user access from native work-spaces like iPad, tablets, smart phones and desktops. Respond to today's challenges by running your business more effectively and your practice more profitably. Designed for modern law firms, it is a practice management platform that provides HR, workflow, accounting, and other solutions.
Crocodile Solutions, LLC develops general practice and SSD practice management tools that transform the way law offices of all sizes deliver their services. Their "Total Law Office" approach facilitates document creation & storage; notes, time & billing; tasks & to-do's; SSA forms; calendaring; extensive reporting and more. Available products: DS Wings secure, web-based software, and Disability Specialist and Case Partner computer-based software. Choose the version that best suits your needs. Legal Software Solutions: Mobile, Tablet, Mac & PC - We've got you covered!
Specialized solution for lawyers, legal departments and law firms, will help you in the organization and administration of your office. Specialized solution for lawyers, legal departments and law firms, will help you in the organization and administration of your office.
LegalXGen, a Smarter Legal Practice Management Solution. Lawyers can get organized, bring certainty, and increase productivity while staying focused on the core job law practice. The software is hosted on one of the best and secured cloud platforms and is delivered in SaaS model, thus making it easy to use and accessible at anytime, anywhere. Some key data is stored in encrypted format, offering guaranteed data security. LegalXGen, a Smarter Legal Practice Management Solution.
Manage your law firm with our software including contact management, matter management, invoicing, client portal and more. Manage your law firm with our software including contact management, matter management, invoicing, client portal and more.
The ultimate practice management software for law offices - includes special functions that automate retail, medical and commercial collection practices. Practice management software for law offices - includes special functions that automate retail, medical and commercial collection.
Eclipse, onderdeel van Capita Plc, is de toonaangevende leverancier van software voor het beheer van juridische zaken, praktijkbeheer, zaakbeheer en procesbeheer. Het Proclaim-systeem wordt gebruikt door meer dan 25.000 professionals in een groot aantal sectoren en wordt onderschreven door de orde van advocaten. Sectoren die worden bediend zijn onder meer: Juridisch | Alternatieve bedrijfsstructuren | Intern commercieel | Verzekeringen en schadebeheer | Liefdadigheid | Medisch | Overheid Geïntegreerd casemanagement- en boekhoudsysteem; stroomlijnt werklasten door casetaken en de administratie te automatiseren. Onderschreven door de orde van advocaten
Developed by Orbcom under the Salesforce PlatformTM, Legal Matters is a cloud-based solution that optimizes the efficiency and performance of legal operations through an easy process management, customers, calendar, documents, email archiving, payments automation, invoices and real time reports. With a 360 view of the business, the application is also available on Smartphone or Tablet. Produce more, bill more and go home early with Legal Matters. Web and mobile platform that provides a simple system for the practice law business: matters management, bills, calendar, reports, etc.
eLuminate simplifies daily tasks and reduces the time spent preparing paperwork by autofilling custom or standard forms with client information and sending documents to be signed electronically. Easily manage potential clients, cases, documents, tasks, and time in one convenient online platform. Run reports, send mass emails, set calendar reminders and more. We offer free training, technical support, and free trials (no credit card required). Case management solution that streamlines the entire litigation lifecycle, from maintaining legal documents to handling client's data.
BHL Insight is a sophisticated and flexible Legal Practice Management System that can be installed on your local device, your firms local server and/or accessed remotely via the cloud. BHL Insight is a truly open system and easily interfaces with Microsoft Office, Outlook Hummingbird, iManage, Worldox and other third party products, but it does not rely on such products for its core functionality. BHL Insight is a sophisticated and flexible Legal Practice Management System for law firms of all sizes.
Solution to automate billing, client management, timesheet entries, and more. Solution to automate billing, client management, timesheet entries, and more.
Law Practice Management platform for law firms of all sizes that can be easily tailored for your practice areas. Law Practice Management platform for law firms of all sizes that can be easily tailored for your practice areas.
The Legal Assistant (TLA) provides comprehensive practise management for the law firm, designed by attorneys, for attorneys. With modules available for Personal Injury, General Practice and now Real Estate. Create letters and forms and send to relevant parties in seconds. Other features include billing, document generation, document scanning/incoming mail allocation, faxing, e-mail and transcriptions. TLA can be used in the Cloud or installed On-site and works on PC/Mac or Tablet. Legal case Management Software with billing, document generation, document scanning, faxing, e-mail and transcriptions, and more.
Easy to use time and billing software for solo and small law firms. $29/Month. 30 day money back guarantee. Easy to use time and billing software for solo and small law firms. 30 day money back guarantee.
Denovo is designed to eliminate common pain points for attorneys by focusing on adding value where it matters most. Denovo offers streamlined and efficient matter management software for the solo practitioner and small law firm. Created by small practice lawyers for lawyers, with a focus on ease of use and effective contact management, matter management, time tracking, turnkey document automation, client conflict management, and more. Legal case management application that enables law firms to manage matters, documents, time-tracking, accounting, clients, and more.
Powered by the world most secure cloud platform, Salesforce, NuLaw automates manual tasks and allows you to tailor/standardize steps throughout your intake and matters management. It includes; case milestones, checklists, advanced calendaring, tracks billable hours, generates invoices and process payments. Using the document library, you can integrate research tools and aggregate data points into advanced dashboards and reports. Make decisions real-time so you can provide client results quickly. NuLaw, an all in one solution for automating calendaring, case-related task scheduling, and more powered by Salesforce's App Cloud.
Law management solution with powerful features to manage cases, clients, documents, bills, appointments, time-tracking, and more. Law management solution with powerful features to manage cases, clients, documents, bills, appointments, time-tracking, and more.
matters.Cloud maakt het leven van juridische professionals eenvoudig met tijd- en onkostenregistratie en beheer van contacten, klanten, zaken, facturering, mogelijkheden, trusts en taken, allemaal beschikbaar binnen een gebruiksvriendelijk cloudgebaseerd platform. Bewaar je gegevens lokaal in een van de 6 gegevensregio's en kies uit 14 talen. Meld je aan voor een gratis proefperiode op de website van matters. matters.Cloud biedt beheer van tijd- en onkostenregistratie en beheer van contacten, klanten, zaken, facturering, trusts en taken in 14 talen.
Practice management tool designed to handle your files and effectively manage your law firm. Practice management tool designed to handle your files and effectively manage your law firm.