176 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Meer dan 35.000 tandartspraktijken vertrouwen op de praktijkbeheersoftware van Dentrix. Dentrix is een marktleider omdat het platform oplossingen biedt voor beide kanten van je praktijk: zowel de zakelijke als de klinische kant. Bovendien helpt Dentrix je om je praktijk op te bouwen met geïntegreerde innovatieve eServices-software die nieuwe mogelijkheden toevoegt aan je systeem en producten van topbedrijven op het gebied van tandheelkundige technologie. Managementsoftware voor tandheelkundige praktijken die notities en dossiers verwerkt, verzekeringsclaims indient en herinneringen voor afspraken verzendt.
Solutionreach zorgt voor een revolutie in de relatie tussen de patiënt en zorgverlener. Waarom? Dit vanwege hun inzicht. Zorgverleners hebben behoefte aan zinvolle patiëntrelaties. Daarom is er dit toonaangevende platform voor patiëntrelatiebeheer. Weve heeft samengewerkt met 23.000 zorgorganisaties om zorgverleners de tools te geven die ze nodig hebben om patiëntrelaties te maximaliseren en loyaliteit te bevorderen. Solutionreach biedt de technologie, evenals de expertise over hoe het te gebruiken, om betere zorg te bieden en een meer winstgevende organisatie op te bouwen.
vCita maakt het draaien van je praktijk een fluitje van een cent: >> Hou je interacties met patiënten moeiteloos bij door notities te documenteren en de betalingsgeschiedenis te bekijken via een gebruiksvriendelijk dashboard. >> Beheer je facturering in no-time door het verzenden van offertes, facturen en ontvangstbewijzen met je merknaam. Stuur automatische betalingsherinneringen om betalingsachterstanden te voorkomen. >> Doe net als de grote jongens: maak strakke e-mail- en sms-campagnes. Geef patiënten de mogelijkheid om een afspraak te plannen via een cliëntenportaal. vCita maakt het draaien van je praktijk een fluitje van een cent. Maak boekingen, ontvang betalingen en onderhoud contacten net zoals de grote jongens!
Bekijk profiel
Dentrix Ascend biedt een slimmere, meer natuurlijke interface die gemakkelijk te leren en te beheersen is. Met toegang tot patiëntinformatie met één klik en aangepaste workflows, krijg je meer gedaan in minder tijd. Cloudgebaseerde tandheelkundige software speciaal voor jou ontworpen.
Curve Dental is the leading provider of cloud-based practice management software for modern dentists. We give you the flexibility to access all of your patient data in one place from anywhere at any time without the need to worry about expensive hardware or annoying upgrades. With Curve Hero, dentists and staff can easily schedule, invoice, manage recall, manage insurance, chart, and more using only a browser and Internet connection. Curve Dental is the leading provider of cloud-based practice management software for modern dentists.

door Bestosys Solutions

(143 beoordelingen)
Bekijk profiel
Praktijkbeheer voor tandartsen/artsen met meerdere klinieken, gebruikers, of apparaten. Standaardfunctionaliteiten: planning, gedetailleerde EPD, orthodontisch dossier, sms/e-mails, herstel- en parodontale werkzaamheden, bijhouden van labwerk, facturering, betalingen, inventaris, uitgaven, boekhouding. Groeifunctionaliteiten: proactieve patiëntenzorg, dashboard, patiëntvolgsysteem, integratie met sociale media, beheer en ontwikkeling van leads, campagnes, integratie van bestemmingspagina's, integratie met telefoonsysteem. Praktijkbeheer voor tandartsen/artsen. Uitgebreide EPD en proactieve patiëntenzorg. Nieuwe patiëntenwerving en omzetgroei.
Beheer afsprakenroosters terwijl je je patiënten het gemak geeft om hun eigen afspraken te boeken. AppointmentPlus is HIPAA-conform en biedt je de mogelijkheid om de geschiedenis van patiëntafspraken bij te houden, terugkerende afspraken in te stellen en te integreren met de betalingsverwerking voor facturering. Flexibel voor praktijken met meerdere locaties. Sinds 2001 heeft AppointmentPlus zijn klanten geholpen meer dan 500 miljoen afspraken in te plannen en dat aantal blijft groeien. De tandheelkundige planningssoftware van AppointmentPlus is HIPAA-conform en werkt zowel voor kantoorpraktijken met meerdere locaties als met slechts één kantoor.

door Prococious Technology

(110 beoordelingen)
Bekijk profiel
ClearDent is een oplossing voor het beheer van tandartspraktijken die is ontworpen om de trainingstijd te verkorten, de efficiëntie van het personeel te verbeteren en je praktijk te helpen voldoen aan alle noodzakelijke normen, certificeringen en richtlijnen. Wanneer je software aan al je behoeften voldoet, hoef jij je geen zorgen te maken over het omschakelen tussen programma's of wie je om ondersteuning moet vragen. Je kun je praktijk digitaliseren op een manier die voor jou het beste werkt. Beschikbare functionaliteiten zijn planning, beeldvorming, dossiers, parodontale behandeling, praktijkanalyses, een mobiele app en nog veel meer. Een complete software-oplossing voor tandartspraktijkbeheer die bestaat uit planning, beeldvorming, dossiers, parodontale behandeling, praktijkanalyses en meer.

door Patterson Dental Supply

(106 beoordelingen)
Bekijk profiel
HIPAA-conforme, lokaal geïmplementeerde oplossing voor praktijkbeheer waarmee medische faciliteiten van elke omvang patiënten en behandelplannen, gegevens, uitstaande saldo's en meer kunnen beheren en bijhouden. HIPAA-conforme, lokaal geïmplementeerde oplossing voor praktijkbeheer waarmee medische faciliteiten patiëntendossiers, betalingen en meer kunnen beheren.

door ACE Dental Software

(103 beoordelingen)
Bekijk profiel
ACE Dental is er trots op dat het door Top Ten Reviews in 2014, 2015, 2016 en 2017 is geselecteerd als de beste tandheelkundige software. ACE biedt niet alleen effectieve software, maar ook diensten die een tandartspraktijk veel winstgevender kunnen maken. De e-herinneringen (e-mail, sms en spraakberichten) elimineren vrijwel alle no-shows. De e-controle (e-mail en sms) vult het afsprakenrooster van de hygiënist. En de e-vragenlijsten krijgen 5-sterrenbeoordelingen op Google en Yelp. Software voor het beheer van tandartspraktijken met e-herinneringen, e-controles, e-vragenlijsten, e-backup en e-recepten.

door DentiMax Dental Software

(103 beoordelingen)
Bekijk profiel
DentiMax is een bekroond praktijkbeheersysteem dat geschikt is voor kleine tot middelgrote praktijken. DentiMax volgt de werkstroom van je tandartspraktijk. Van het registreren van een nieuwe patiënt tot het bekijken van röntgenfoto's tijdens het plannen van de behandeling tot inzicht in de financiële gegevens van de patiënt. Het zit boordevol krachtige functionaliteiten zoals e-recepten, nauwe integratie, live updates van de zorgverzekering van patiënten, sms-berichten voor patiënten en elektronische ondertekening van documenten. Dit eenvoudig te gebruiken systeem biedt gegevensconversie vanuit vele eerdere softwareversies. DentiMax biedt krachtige functionaliteiten zoals e-recepten, nauwe integratie, live updates van de zorgverzekering van patiënten, sms-berichten voor patiënten en elektronische ondertekening van documenten.
De uitgebreide oplossing voor grote groepen, distributienetbeheerders (DNB's) en gemeenschapsgezondheidscentra. Dentrix Enterprise is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de enterprisemarkt en helpt je organisatie slagen. Het beschikt over een relationele SQL-database bovenop de bekroonde werkstroom van Dentrix, om gegevens te centraliseren en complexiteit te stroomlijnen. Als je het beheer volledig wilt centraliseren of interoperabiliteit met medische software wilt creëren, kunnen de robuuste functies en functionaliteit van Dentrix Enterprise je helpen het volgende niveau te bereiken. Dentrix Enterprise is praktijkbeheersoftware die speciaal is ontwikkeld voor de complexiteit van de zakelijke markt.

door Preferred Market Solutions

(79 beoordelingen)
Bekijk profiel
Beheer je merkeigen loyaliteitsprogramma. Je krijgt een geavanceerd beloningsprogramma met incentivecampagnes en ingebouwde multi-channel communicatie met automatische bediening. Geef klanten erkenning bij aankopen en/of bezoeken, verhoog het klantbehoud en bevorder de groei. Dit is geen gemeenschapsprogramma; jij bezit al je gegevens. Interfaces beschikbaar voor web, tablet, mobiel en pc. Voer je eigen loyaliteits- en beloningsprogramma uit waarbij jij al je gegevens bezit. Interfaces beschikbaar voor web, tablet, mobiel en pc.
Bekijk profiel
De cloudgebaseerde Denticon-software voor praktijkbeheer van Planet DDS verbetert de administratie en winstgevendheid van tandartspraktijken aanzienlijk. Denticon werd meer dan tien jaar geleden als eerste voor de cloud ontworpen voor het beheer van groepen met meerdere locaties, zelfstandige kantoren en zelfs mobiele klinieken. Elimineer IT-overheadkosten en krijg toegang tot al je gegevens via een webbrowser. Tandartsen en patiënten kunnen zich moeiteloos tussen locaties verplaatsen, terwijl het management uitgebreide rapporten voor de hele onderneming kan creëren. Geen geïsoleerde gegevens meer. Cloudgebaseerde software voor het beheer van tandartspraktijken en zakelijke diensten
Doctible's platform helps practices to generate positive reviews online while also providing tools for the staff to easily text patients and automate the process of reminding patients of their upcoming appointments. Fully integrated with the practice management software to ensure that the experience is seamless to the patient and the practice. Enable practices to grow and thrive by driving patient retention and reducing no-shows.
MOGO Azure biedt tandheelkundige oplossingen in de cloud voor tandartsen en specialisten. MOGO is de enige tandheelkundige software beveiligd met het vertrouwde Microsoft Azure voor de hoogste HIPAA-compatibele bescherming en beveiliging. Al meer dan 35 jaar biedt MOGO robuuste eenvoudige tot geavanceerde functies, zoals elektronische afspraakherinnering (eReminders), online patiëntformulieren, geïntegreerd beeldvormingssysteem, tijdklok voor werknemers, interne berichten, uitgebreide rapportage en nog veel meer. Cloudgebaseerde praktijkmanagementoplossing, perfect voor tandartsen en specialisten. Lage maandelijkse kosten, uitgebreide functies.
Reduces patient waiting times, streamlines patient flow, and increases the capacity for doctor exam time, making your office more efficient and profitable! Enables staff to show up where you want, when you want, with what you want. Provides a real-time snap-shot of all staff and patient activity throughout the office including which room doctors are in, how many patients are waiting and which room they need to go next. Reduces patient waiting times and increases the capacity for doctor exam time making your office more efficient and profitable!

door Open Dental Software

(50 beoordelingen)
Bekijk profiel
Een uitgebreide oplossing voor tandheelkundige praktijken die efficiënt, effectief, gebruiksvriendelijk en aanpasbaar is aan de omvang van elke praktijk. Bevat een uitgebreid scala aan handige functies, ongeëvenaarde technische ondersteuning, uitgebreide trainingsbronnen en een ondersteunende online community van gebruikers. Een ervaren team van conversiespecialisten faciliteert een soepele overgang van bijna elke andere PMS. Gemaakt door een tandarts met als doel de praktijkbeheerkosten laag te houden en datacontrole in de handen van de gebruiker te leggen. Krachtige, flexibele, betaalbare software voor het beheer van tandheelkundige praktijken. Een uitgebreide oplossing voor tandheelkundige praktijken.

door Carestream Dental

(50 beoordelingen)
Bekijk profiel
De software Cs SoftDent is ideaal voor praktijken met meerdere artsen en biedt diepgaande rapportagemogelijkheden en ook extra factureringsopties voor kantoren die deelnemen aan verzekeringsplannen voor capitulatie of beheerde zorg, medische crosscodering uitvoeren, behoefte hebben aan meerdere tariefplannen, of zich abonneren op PPO-verzekeringsplannen. Cloudgebaseerde oplossing die helpt bij tandheelkundige praktijken door middel van meldingen, auditspoor, beelden vastleggen, grafieken en nog veel meer.
Goed georganiseerde praktijken gebruiken Sowingo. Besteed minder tijd aan het beheren van voorraden en meer tijd aan patiënten, met behulp van dit krachtige, gebruiksvriendelijke platform voor tandheelkundig voorraadbeheer. Goed georganiseerde praktijken gebruiken Sowingo. Besteed minder tijd aan het beheren van benodigdheden en meer tijd met patiënten dankzij een gespecialiseerd inventarisplatform.
Versnel de omzet en stroomlijn de operationele workflow met cloudgebaseerde tandheelkundige software voor moderne tandheelkundige praktijken. Elimineer servercrashes en IT-problemen met gebruiksvriendelijke cloudsoftware die overal op elk platform, elk apparaat, kan worden gebruikt. Uitgebreide functies: slimme planning, intuïtieve patiëntdossiers, papierloos patiëntenportaal, geautomatiseerde e-mail-/sms-herinneringen, systeemeigen beeldvorming, facturering, reputatiebeheer, werknemersbeheer, documentbeheer, e-claims, betalingsregelingen en meer Cloudgebaseerde software voor praktijkbeheer met beste waarde. Eén of meerdere locaties: beheer en laat je bedrijf met gemak groeien.
tab32 is the only All-In-One Cloud-based (browser) dental software for your dental practice. It provides comprehensive patient communication and online booking system including real-time two way texting, Practice Management System, XRay Studio on Cloud, e-Claims and e-Attachments at one low cost - no surprises. No downloads, updates, backups or maintenance required; and get started immediately with expert onboarding trainer and support whenever needed. Join the fastest growing cloud-based dental practice management community to experience the simplicity!
Online platform designed to make it easy for dental professionals to manage the patient referral process. Online platform designed to make it easy for dental professionals to manage the patient referral process.
ABELDent is a leading dental software provider serving healthcare since 1977. It's local and cloud server solutions share the same modern interface that provides intuitive navigation, customizable workflows, data integrity measures, and automated updates. Multiple office practices can run both platforms using one user interface. Functionality for every practice need including patient communication, clinical charting, reputation management, advanced security measures, and analytical reporting. Offers superior management and clinical functionality for practices of all sizes and specialties.

door Maxim Software Systems

(23 beoordelingen)
Bekijk profiel
State-of-the-art software technology will transform your office. One look at Maxident and you will want to switch! Impress patients with tablet technology, touch-screen, electronic signatures, artificial intelligence, voice recognition, voice command, email and text, patient self-checkin in kiosks, fully integrated payment systems and more. Built in Treatment managers will turn your high-tech dental office into a high income practice. Ask how easy we make it for you! State-of-the-art software technology will transform your office. Ask us how!
Bekijk profiel
Lighthouse 360 provides automated patient communications that help dental practices save time and keep the schedule full. Designed specifically for dentistry, the award-winning software automates your most repetitive daily tasks including appointment confirmations, recall reminders, patient reviews and more. Lighthouse 360 is the winner of three consecutive Townie Choice Awards and is a Dental product Shopper "Best Product." Request a free demo at lh360.com Lighthouse 360 provides automated patient communications that help dental practices save time and keep the schedule full. www.lh360.com
We're empowering dental practices to provide the modern, seamless communication and support their 2019 patients demand. With an all-in-one solution that includes real time online booking, text messaging, email marketing, and online payments, your patients get the experience they've come to expect in 2019. Healthcare CRM tool that helps dentists improve patient experience through online booking, payments, forms, reminders, and more.

door Aerona Software Systems

(21 beoordelingen)
Bekijk profiel
AeronaClinic, by Aerona Software Ltd, is a cloud based Practice Management solution. We've broken the mould of traditional practice management software. No installation required. No lengthy contracts. No up-front licence costs. Just you, your practice and a login. What's more, it costs less than the traditional models, it's safe, more secure than a network server and it's accessible anytime and anywhere with an internet connection. One day, all Practice Management software will be like this. AeronaClinic, by Aerona Software Ltd, is an easy to use, cloud based Practice Management solution.
Practice-Web provides total paperless solution based on Microsoft.NET (part of Windows 7 and 8). It integrates with all major radiography systems; interfaces insurance databases with online patient eligibility check & benefits update. It includes automated reminders, web-based patient registration, patient kiosk, dental supply inventory module, customizable prescription, lab slips, referral slips, multi-page scanning, text messaging to patients, customizable consent forms with signature support. A complete practice management paperless solution based on Microsoft.NET. Integrates with all major radiography systems.
On-premise & cloud-based platform that helps small to large dental clinics manage employees, schedules, patients' data and more. On-premise & cloud-based platform that helps small to large dental clinics manage employees, schedules, patients' data and more.

door Henry Schein One

(14 beoordelingen)
Bekijk profiel
Built on years of analysis and research, EXACT gives dental practices the management tools to increase revenues and profitability and secure your peace of mind. EXACT automates many of the mundane but essential management tasks that collectively determine the financial success of a practice. It includes a range of enhancements that allow dental practices to benefit from increased efficiency, giving you more time to focus on patient care. An intelligent and powerful practice management system that delivers efficiency and enhances business performance.
ADSTRA dental software suite is an integrated solution that supports small dental practices, as well as large multi-location dental clinics. ADSTRA software contains different tools to help organize dental practice operations, including: patient charts, direct connectivity with imaging devices, one-click printing and side-by-side comparison, appointments with drag-and-drop rescheduling, and more. ADSTRA is available for on-premise installation, as well as a cloud-based all-inclusive solution. ADSTRA Dental Software Suite provides total office management: receivables, marketing, imaging, charting, messaging and so much more.

door YAPI Practical Dental Solutions

(11 beoordelingen)
Bekijk profiel
Integrated with most practice management software, YAPI automatically pulls information from PMS as patients check in, combines it with real-time data and displays it on a Virtual Dashboard where it can be seen by everyone at a glance. Additional features such as intra-office messaging, patient flow management and automatic actionable alerts to remind staff of the tasks to be completed for each patient, enable teams to take action when action is required with fewer interruptions to patient care. Enables dental teams to instantly receive, visualize and share relevant patient information and take immediate action.
Practice management software that's easytouse, easytoown. With just a few clicks you can schedule faster, record treatment plans easier, simplify billing, and manage insurance tasks with ease. You'll save time using Easy Dental because every featurelike charting, imaging and recallis simple to use. Easy Dental is troublefree, straightforward, effortless and affordable: that's why more than 20,000 practices choose Easy Dental. Windows-based dental practice management solution that enables businesses to manage appointments, communications, billing, and more.
Designed for today's modern dental offices Dovetails forward-thinking cloud-based software empowers practices to work faster and smarter. Why do work we can do for you? Increase efficiency with well-designed digital workows and automated tasks. Improve patient care and experience with online scheduling, digital forms, and automated reminders. Manage every aspect of your practice in one easy-to-use application from your computer, tablet or phone. Dovetail is an easy to use, mobile and personalized software for dental practices. Get your dental office on board today.
Cloud-based dental communication solution that helps dentists with communications, appointments and patient management. Cloud-based dental communication solution that helps dentists with communications, appointments and patient management.
Bekijk profiel
OperaDDS helps you fill your schedule with recall reminders, build trust with direct 2-way texting/Email Campaigns, go paperless with HIPAA compliant digital forms that allow easy patient intake and cut down on wasted time with traditional forms. Tired of your monthly fee increasing? Join the thousands of dental practices using OperaDDS for patient & intra-office communication, paperless forms, HIPAA compliant email, and more. Dental communication suite designed for DDS that helps users walk into appointments prepared with all the needed information.

door Exan Group

(9 beoordelingen)
Bekijk profiel
Modular dental management software that includes electronic health record, scheduling, and chart tracking. Optional modules available. Modular dental management software that includes electronic health record, scheduling, and chart tracking. Optional modules available.

door Dr. Toms International

(8 beoordelingen)
Bekijk profiel
Pappyjoe is the leading and comprehensive Clinical Management Software with an extra emphasis on the domain which makes it the Leading Clinical Practice Management Solution throughout the World. The main modules of Pappyjoe Software are: The Practice Management Module and The Patient Education Module that is widely used and is popular among Leading Doctors throughout the World. Pappyjoe Software provides Doctors with an Easy and Efficient way of Managing their day-to-day Practice. Pappyjoe has been voted as the Best, Easy and Cost Effective Clinical Management Software in the World By Dentistry International

door Diamond Dental Software

(7 beoordelingen)
Bekijk profiel
$1295 complete. Dental practice management software written by a dentist, for dentists. Free fully functional demo. Extensive video tutorials. Features include clinical and perio charting, digital imaging, electronic treatment notes, eClaims, PDA version, and much more. Our 30th year serving the dental community. Dental management solution that helps businesses with billing, reports, ePrescriptions, time tracking, and more.
Dental imaging software for all types and sizes of practices that supports a wide range of 2D and 3D image formats. Dental imaging software for all types and sizes of practices that supports a wide range of 2D and 3D image formats.
Bekijk profiel
Performance management tool which provides task tracking through the integration of dental practices with patient data. Performance management tool which provides task tracking through the integration of dental practices with patient data.
Front office dental practice management software for billing, scheduling and recall. Front office dental practice management software for billing, scheduling and recall.
Windows-based digital imaging solution that lets businesses manage dental imaging activities using custom workflows. Windows-based digital imaging solution that lets businesses manage dental imaging activities using custom workflows.
With Dentally there is no more software updates and no more lengthy IT admin. Plus; you can get faster reports, efficient charting and simple patient management. So, you get more time doing what you love: helping patients. Dentally, the UKs leading cloud dental software, is trusted by over 4,000 dental professionals both in the UK and abroad, who can work smarter, work remotely and work securely with this easy to use dental practice management software. Email us [email protected] Dentally, the UKs leading cloud dental practice management software that means less time at the computer and more time at the chair!
Bekijk profiel
TeleDent is the only dental software platform designed specifically to help dentists, practices, specialists and public health programs easily and effectively add the benefits of teledentistry into their workflow. Reach patients and collaborate with hygienists, specialists or non-dental care providers in a wide range of efficient and profitable models that open new opportunities to all types of dental care programs. Turnkey platform that makes teledentistry easy, effective and affordable.
Practice management system with imaging, communication capabilities and a collection of time-saving tools. Practice management system with imaging, communication capabilities and a collection of time-saving tools.
Dental practice management software for Mac OS X, handling billing, reports, claims, appointment reminders, perio charting, etc. Dental practice management software for Mac OS X, handling billing, reports, claims, appointment reminders, perio charting, etc.

door Nierman Practice Management

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Diagnostic report writing & medical billing software that provides reports generation, and claims processing for dentistry. Diagnostic report writing & medical billing software that provides reports generation, and claims processing for dentistry.

door Datacon Dental Systems

(4 beoordelingen)
Bekijk profiel
Practice managment software with treatment planning, xray integration, financial reporting, accounting, audit control functionality. Mac or PC workstations plus mobile access. Practice managment software with treatment planning, xray integration, financial reporting, accounting, audit control functionality.

door Dentisoft Technologies

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Cloud-based solution that helps streamline all clinical and administrative operations through an intuitive interface. Cloud-based solution that helps streamline all clinical and administrative operations through an intuitive interface.

door Mainstreet Systems & Software

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Dental laboratory case management solution that helps businesses by synchronizing with Intuit QuickBooks products. Dental laboratory case management solution that helps businesses by synchronizing with Intuit QuickBooks products.
Saral Dental Soft is Fully Integrated with over 100 reports, Dental Practice Management Software. Its graphical user interface is easy to use. some of the features are: very minimum use of keyboard, graphical charting, appointment scheduler, recalls, Birthdays reminders, SMS & emailing, Treatment Planning & Management, Imaging, Prescriptions, Panel wise Billing & receipts, Collection Management, Multi User, User wise Security & Rights, Lab Work Management, Accounts management,Stock Management. Manages patient details, medical history, drug Sensitivity along with photograph and appointment, label printing, etc.

door DMC Dental

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
DMC specializes in state of the art digital diagnostic equipment, customized networking solutions, practice management software and integrated business tools. Our software, DAISY, is a full-featured practice management system built to handle all of your front-office and clinical needs. When it comes to supporting your practice, DMC takes an all-hands-on-deck approach and always offers customized solutions that work just right for you. DMC is a wholly owned subsidiary of Moda, Inc., which prov Digital X-ray equipment, computer hardware and support, and full-featured dental practice management software for the modern dentist.
Bekijk profiel
Patient education and 3D simulation solutions for dental practices. Patient education and 3D simulation solutions for dental practices.

door StrongBox eSolutions

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
StrongBox provides cloud based Revenue Cycle Management (RCM) and patient financing services to the Dental and Medical markets. StrongBox creates efficiencies for practices and enhances the patient experience by realizing revenue cycle efficiencies to maximize time of service charge capture, eliminate bad debt expense, decrease days in A/R, improve staff productivity, streamline the entire patient collections process as well as providing a cost effective, comprehensive patient finance option. PCI-DSS & HIPAA secure cloud based platform focused on revenue management, profitability enhancement, efficiency and patient financing.

door Dental Intelligence

(3 beoordelingen)
Bekijk profiel
Business analytics software for dental professionals that can track and analyze your patient data so you can effectively maximize productivity, fill your schedules and increase your overall patient care. Business analytics software for dental professionals that can track and analyze the data you need to increase productivity.
The Complete Exam is a dental office management software that collects, encrypts and stores all the data necessary for a complete, legal and secure electronic patient record. TCE is NOT just charting software! It is a complete clinical EHR and PMS product with: Secure document and communications management; Automatic clinical notes coupled with easy customized input; Image capture and storage; Tx Planning; Referral Tracking, Appt Scheduling, and complete EZ financial management and analysis. Dental clinical management software that collects, encrypts and saves all data necessary for an electronic patient chart.
Customizable paging tool that enables office flow improvement through staff and patient database management. Customizable paging tool that enables office flow improvement through staff and patient database management.

door The Doctor Company

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Dental software built on Microsoft SQL database for security and stability, charting and digital signatures. Dental software built on Microsoft SQL database for security and stability, charting and digital signatures.

door Baker Heath Associates

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Fully featured, fully supported software for all dental practices. Fully featured, fully supported software for all dental practices.
As the original pioneers in the advancement of dental practice management software and computer technology, customers nationwide have trusted Dentech for over 40 years. Our organization thrives due to our commitment to building lifelong relationships and making customer satisfaction our #1 priority. Through our world-class, innovative dental solutions, Dentech ensures your practice can provide the best patient care imaginable. Practice management software that provides dental solutions such as clinical charting, document management, digital imaging, etc.

door iSmile Dental Software

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
An easy to use dental practice management software, intuitive, efficient and dynamic. An easy to use dental practice management software, intuitive, efficient and dynamic.

door Lizard Software

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Web-based dental practice management platform that helps practitioners with treatment plan, Perio charting, imaging, & fee management. Web-based dental practice management platform that helps practitioners with treatment plan, Perio charting, imaging, & fee management.
Data Team DDS is a power packed dental practice management software. Data Team DDS is a power packed dental practice management software.
Practice management software with treatment charting, patient communication tools, patient financials management, system remote access. Practice management software with treatment charting, patient communication tools, patient financials management, system remote access.

door SoundBite Technology

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Dental lab management software that provides case tracking and scheduling, doctor/client portals, billing and accounting capabilities. Dental lab management software that provides case tracking and scheduling, doctor/client portals, billing and accounting capabilities.

door Atlanta Based Systems

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
Dental lab and customer relationship management system with case management, scheduling, accounts receivable, marketing tools. Dental lab and customer relationship management system with case management, scheduling, accounts receivable, marketing tools.
The Mac Solution for dental practice management. Viive provides simplified access to all patient information on a single screen while delivering the advanced features and capabilities you need for your modern digital practice. The Mac Solution for dental practice management with simplified access to all patient information on a single screen.
Periodontal and Dental charting. All in one. Create chart, duplicate or share chart via email, import or chart export. Periodontal and Dental charting. All in one. Create chart, duplicate or share chart via email. Import or chart export.
Bekijk profiel
Total Dental is an affordable cloud or web based dental practice management software that is an ONC Certified EHR for dentists. This state of the art dental practice management system offers a FREE software License with Monthly Subscription Services. Total Dental has state of the art tooth charting, perio charting, billing, scheduling and helps your practice run more efficiently and profitably. We are also certified for Meaningful Use Stages 1 and 2! Total Dental is an affordable cloud or web based dental practice management software that is an ONC Certified EHR for dentists.
We deliver Endodontic Practice Management Cloud-Based Software and patient management solutions designed to better prepare endodontists for the direction where dentistry is headed. Our mission is to provide solutions that will simplify the work for you, your staff, your patients and your referring dentists. We help small to medium size dental practices like yours save time, find relief from IT complexity, and reduce risks -- so they can focus on succeeding with their patients. Endodontic Practice Management Cloud-Based Paperless Software with Patient and Marketing Solutions to help your Endodontic Practice.
Presently serving Texas, Oklahoma, Georgia & Louisiana with Insurance Answers Plus. This complete insurance verification service tracks over 55,000 local, statewide, and national employers. Each plan profile addresses 100+ detailed procedures, benefits and limitations regardless of the carrier. Service includes 'real time' patient eligibility, automatic daily updates, and you can even request additional plans be added if you don't see the one you need already listed. No time frame commitment. US based company providing a complete dental insurance verification service; 32 years in the industry means information you can trust!

door A1 Healthcare Technologies

(2 beoordelingen)
Bekijk profiel
A Healthcare software solution for doctors to manage patient financing and enhancing their business. A Healthcare software solution for doctors to manage patient financing and enhancing their business.
Consult-PRO is the world's leading Patient Education and Case Presentation software. Our library of over 900 presentations pairs perfectly with our treatment planning tools to help you save time and boost case acceptance rates by an average of 15-35%! World's leading dental software with components for education, imaging, forms, note-taking, patient history, and more.
A dental solution for practices with features for scheduling, multi device integration, data & record management, and more. A dental solution for practices with features for scheduling, multi device integration, data & record management, and more.
Dentlabsoft is a Dental Lab management software between Dental Laboratories and Clinics. Dentlabsoft is a Dental Lab management software between Dental Laboratories and Clinics.
Comprehensive software for the administration of dental clinics in the cloud, automating all the tasks of the dental center. With our solution you will have access to the following tools. Personal information, clinical history, treatment plans, dentograms, budgets, payments, recipes, radiographic images, calendar, email marketing, with appointment reminders by SMS, remunerations, graphic and pie reports, laboratory management, sales, accounting . Software for the administration of dental clinics in the cloud, automating all the tasks of the dental center.
Bekijk profiel
My Dental Clinic helps dentists manage their patients and clinic. Dentists can keep a database of their patients' record. These include personal information, dental charts, notes, and appointments. They can also attach images and keep a record of patient payments. A dentist can also call or send SMS directly from the contact number of the patient. Appointments can be saved directly to your phone's calendar. My Dental Clinic is designed for single users. It works well on phones or tablets. A mobile application for all the dentist worldwide that can be used on different devices to help manage your dental clinic.

door Data Tec

(1 review)
Bekijk profiel
Practice management software. Billing, Charting, Electronic Insurance, Scheduling, Recalls, Referrals, and more. Practice management software. Billing, Charting, Electronic Insurance, Scheduling, Recalls, Referrals, and more.

door Office Computer Systems

(1 review)
Bekijk profiel
Dental office software. Now available by subscription license. Dental office software. Now available by subscription license.

door Damar Software

(1 review)
Bekijk profiel
Our Standard Edition includes Front Office, Patient, Scheduling, A/R, Claims, Treatment Planning and Recall Management. It's absolutely FREE with a signed 1 yr. support agreement. Additional interfaces for Electronic Claims, Attachments, Real-Time Eligibility, Credit Card Processing and Prescriptions services are available but at an additional cost. Our Complete Exam is an upgrade that includes both Clinical and Perio Charting, TMJ and Facial Pain Exam, Imaging and Smart Docs. Free with signed Claims/Support agreement. Includes Scheduling, Billing and Claims Modules. (Windows Based, Multi-User).

door eKlinik Healthcare Solutions

(1 review)
Bekijk profiel
Healthcare information platform that dental surgeries use to manage internal information requirements and/or to connect externally. Healthcare information platform that dental surgeries use to manage internal information requirements and/or to connect externally.

door Prime Dental Software

(1 review)
Bekijk profiel
Powerful and affordable practice management software that is easy to learn giving you total control over your data. Powerful and affordable practice management software that is easy to learn giving you total control over your data.

door Suni Medical Imaging

(1 review)
Bekijk profiel
Provides a feature-rich range of options plus the capability for advanced practice management software integration. Provides a feature-rich range of options plus the capability for advanced practice management software integration.

door Vestige Software

(1 review)
Bekijk profiel
Patient management Software used to maintain the entire clinical Administration. Patient management Software used to maintain the entire clinical Administration.

door Software 4 Dentists

(1 review)
Bekijk profiel
A complete dental management system designed to cater for the needs of any modern practice. A complete dental management system designed to cater for the needs of any modern practice.

door Panda Dental Software

(1 review)
Bekijk profiel
Comprehensive periodontal charting and letter writing tool that helps automate reports and customize operations enhancing efficiency Comprehensive periodontal charting and letter writing tool that helps automate reports and customize operations enhancing efficiency

door Systems for Dentists

(1 review)
Bekijk profiel
Dental suite that provides online medical support and patient management through periodontal charting, appointment history and more. Dental suite that provides online medical support and patient management through periodontal charting, appointment history and more.
Web-based solution that provides dental services management through electronic insurance filing, family information database and more. Web-based solution that provides dental services management through electronic insurance filing, family information database and more.

door Accountable

(1 review)
Bekijk profiel
Accountable is an online HIPAA compliance management platform that helps organizations manage employee training, business associate agreements, and their annual risk assessment. The software was developed to help simplify the process of becoming HIPAA compliant to make it easy for companies to ensure that they are fully compliant with the law. Bottom line: Accountable makes HIPAA compliance easy. HIPAA compliance management platform that helps organizations manage employee training, business associate agreements, and more.

door and Beyond

(1 review)
Bekijk profiel
Paging with DoctorMeow is drastically more efficient than traditional paging models: click a button from your desk or chair. Plus DoctorMeow delivers pages to Pebble smartwatches: you feel a tiny vibration on your watch, and you can look at watch face to know who needs you and why. What our clients love the most about this is privacy, and no need to wash hands during a procedure: just turn your wrist to see your pages. We also offer Analytics reports such as wait times, resource utilia Ideal for chiropractic, dental, medical, veterinarian, and other practices where staff provide services in multiple rooms concurrently.

door Avengersoft Solutions

(1 review)
Bekijk profiel
Dentsoftware is a complete clinic management software focusing on their main objective of Quality patient flow, Streamlined process and Increased revenue. This software can integrate all functions and capable of generating analytical reports for a better management control. Dentsoftware is available in both cloud and local server. Its a ERP software which can make your practice totally computerised. Visit www.dentsoftware.com and avail a free trail today. See how simple and powerful it is. Dental clinic management software for practice management in solo, multi speciality and corporate dental clinics. Neat & user friendly

door iKlyk

(1 review)
Bekijk profiel
iKlyk Inc. provides an online practice management software. iKlyk Dental, helps dental offices create a more efficient workflow with less IT interruptions, more accountability, and better office-patient communication. Through its rich features including: email reminders, remote access, and financial transaction trackability, the dental office is well equipped to provide premium patient care in a user friendly office environment. For dental offices with a focus on effective, premium, patient care, iKlyk provides a PIPEDA compliant dental software.

door Logic Tech

(1 review)
Bekijk profiel
Leading comprehensive module-based dental practice management system with features such as all clinical solutions, patient cloud portal, and SMS two- way communication. Leading comprehensive module-based dental practice management system.

door RecordLinc

(1 review)
Bekijk profiel
Securely and easily send electronic referrals between dental professionals. Securely and easily send electronic referrals between dental professionals.

door Dentee

(1 review)
Bekijk profiel
One stop shop solution for dentists, designed to simplify everyday time-consuming and repetitive tasks. One stop shop solution for dentists, designed to simplify everyday time-consuming and repetitive tasks.

door Dental Cloud

(1 review)
Bekijk profiel
We are building the platform for both sides - dental clinics and patients. For dentists, both for web and mobile devices: - Scheduling; - Treatment planning; - Billing; - Inventory management; - Analytics & insights. For patients, mobile app: - Price comparison for dental procedures in nearby clinics; - Secure messenger and file sharing with dentists; - Online bill pay; - Engagement and education about the dental treatment process. DentalTap - Office and Practice Management Dental Software

door Professional Economics Bureau of America

(1 review)
Bekijk profiel
XLDent is dedicated to providing software solutions that are focused on the success of its clients and on enhancing the standard of patient care for improved patient outcomes. We are committed to the continual development of electronic dental health records, mobile solutions and internet-based options in the current development environment with emphasis on proven technologies. Dental practice management system that includes electronic dental records management, appointment scheduling, clinical charting & more.

door Core Practice

(1 review)
Bekijk profiel
Core Practice is a web-based dental practice management software aimed at improving patient care and transforming the way you manage your practice. We merge the commercial, clinical and clerical together into one beautiful piece of software, without lock-in contracts, up-front costs or hassles of owning and maintaining servers. The package includes everything you see on our site without hidden extras. Best of all, you can use it anywhere, anytime on any device. Book in a free demo today! A web-based dental practice management solution aimed at enhancing practice efficiency and business growth