75 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Cloudgebaseerde software en app voor voorraadbeheer voor restaurants. MarketMan biedt je de hulpmiddelen die je nodig hebt om je voorraad, leveranciers, orders en menukosten te beheren. Ontvang nauwkeurige voedingskosten en weet in realtime waar je geld naartoe gaat. Stel waarschuwingen in wanneer menu-items minder winstgevend worden, en ontvang meldingen wanneer leveranciersprijzen fluctueren. Het resultaat is een betere controle en meer winst. Meer informatie over MarketMan Voorraadbeheer voor restaurants eenvoudig gemaakt. Meer informatie over MarketMan
Beheer de backoffice-activiteiten van je cateringbedrijf op efficiënte wijze. Houd de voedselkosten in de gaten, bestrijd voedselverspilling en verbeter je marges dankzij realtime inventaris en het bestellen van stuklijsten. Apicbase biedt de tools om je cateringbedrijf efficiënter te beheren. Het platform ondersteunt tevreden klanten over de hele wereld. Meer informatie over APICBASE Food Management Apicbase biedt de tools voor het beheer van bedrijfscatering, detailhandelscatering en grootschalige voedselproductie. Meer informatie over APICBASE Food Management
When I Work is voor altijd gratis en is de gemakkelijkste manier voor bedrijven om hun uurloonmedewerkers in te plannen en met hen te communiceren. Plaats het rooster, de tijdregistratie en de werklocaties in ieders zak. Plan terwijl je onderweg bent, met gratis apps voor iPhone en Android. Bespaar jezelf tijd en geld met gratis en eenvoudige tools voor personeelsplanning. When I Work helpt met het inplannen van meer dan 700.000 medewerkers over de hele wereld. Elke week melden zich duizenden bedrijven aan om When I Work te gaan gebruiken. De gemakkelijke manier om je werknemers in te plannen en met hen te communiceren. Bespaar tijd en verbeter de verantwoording. Gratis voor maximaal 75 werknemers.
Tripleseat is een online toepassing voor omzet- en evenementenbeheer die omzet genereert en het planningsproces voor restaurants, hotels en unieke locaties stroomlijnt. Het is het eerste webgebaseerde systeem gecreëerd door evenementenmanagers in de horeca voor evenementenmanagers in de horeca. Sinds 2008 heeft Tripleseat het restaurantbedrijf veroverd door oplossingen te bieden en het evenementenproces van begin tot eind te vereenvoudigen. Meer dan 2500 locaties en meer dan 18.000 experts uit de evenementensector vertrouwen op Tripleseat. Tripleseat is een online toepassing voor omzet- en evenementenbeheer die de omzet van evenementen verhoogt en het planningsproces stroomlijnt.
Catering software Designed from a Caterers perspective. At Total Party Planner, catering is in our blood. What started as a time-saver for the family catering business has grown into a robust catering and banquet management program beloved by thousands of industry professionals around the world. Because it's designed from a caterer's perspective, Total Party Planner thinks and moves the way you do. Catering software program for calendar, create events and menus, track event & client history, invoicing, A/R reporting, and more.
Meer dan 20.000 niet-commerciële horecaleveranciers in sectoren zoals het hoger onderwijs, bedrijven en de gezondheidszorg kiezen voor de webgebaseerde oplossingen van CaterTrax om hun catering, voorraad en afhaalbestellingen te stroomlijnen. CaterTrax helpt interne operationele afdelingen en grote ondernemingen hun unieke horecamerk te ondersteunen met mobielvriendelijke websites en krachtig productiebeheer. Het bedrijf ondersteunt hun klanten en partners met configureerbare oplossingen, 24/7 ondersteuning, menudiensten en toegankelijke doorlopende training. De webgebaseerde software van CaterTrax stroomlijnt niet-commerciële horecadiensten met mobielvriendelijke websites en tools voor productiebeheer.
Curate is het platform voor full-service cateringbedrijven dat tijd bespaart op het voorstelproces en helpt het aantal boekingen te verhogen. In tegenstelling tot Word-documenten en pdf-facturen verbetert Curate de klantervaring met moderne technologie en interactieve voorstellen. Curate is het platform voor full-service cateringbedrijven dat tijd bespaart op het voorstelproces en helpt het aantal boekingen te verhogen.
Zijn de kosten van je verkoop- en cateringsysteem een last voor je budget? Maak kennis met STS. Al meer dan 30 jaar biedt STS hotels en vergaderlocaties met een budgetvriendelijk verkoopsysteem. Maak nu kennis met STS Cloud. Een cloudgebaseerde oplossing met: CRM, GRC, functie-agenda, BEO's, documenten samenvoegen, voorstelintegratie, e-handtekeningen en nog veel meer. Geniet van alle voordelen van probleemloze, onderhoudsarme, voortdurend evoluerende software tegen een betaalbare en budgetbewuste prijs. Jouw volgende generatie cloudgebaseerde, veilig gehoste verkoop- en cateringsoftware-als-service.
Caterease biedt catering- en evenementenplanningssoftware. Caterease is ontworpen in samenwerking met evenementenplanners van elke omvang en biedt alle functies die je nodig hebt om je drukke werkdag te vereenvoudigen. Dit krachtige programma verhoogt de productiviteit, voorkomt dure fouten en bespaart waardevolle tijd en geld terwijl het intuïtief en gemakkelijk te gebruiken blijft. Caterease is niet voor niets toonaangevend in de sector. Vertrouw je bedrijf aan niets minder toe dan Caterease. Catering- en evenementenplanningssoftware met meer dan 50.000 gebruikers. De oplossing voor je bedrijf.
Schedulehead kan de onderdelen van de planning uitvoeren die jij niet wilt doen. Denk aan een zelfrijdende auto: hij kan 100% of 0% rijden of ergens daar tussenin. Schedulehead neemt feedback van elke dienst die is gewerkt om de prestaties van werknemers te meten, te registreren of ze te laat waren, en nog veel meer. Gewapend met deze gegevens kan Schedulehead intelligente beslissingen nemen over je planning om jou te ondersteunen. De meeste klanten ervaren een tijdsbesparing van 90% met Schedulehead. De gepatenteerde toepassing voor personeelsplanning die het proces van het vinden en inroosteren van personeel voor je evenementen volledig automatiseert.
Het is tijd om de stress uit het beheren van uurloonpersoneel te halen. Nowsta is een uitgebreid platform voor personeelsbeheer dat planning, urenregistratie en salarisadministratie onder één dak brengt. Creëer je planning binnen enkele minuten, stuur open ploegendiensten rechtstreeks naar het personeel via mobiele app, en kijk hoe ze sneller reageren dan ooit tevoren. Hou tijd en aanwezigheid met uiterste nauwkeurigheid bij, ontvang een melding van laattijdigheid of afwezigheid en importeer de gegevens met slechts een paar klikken naar je salarisadministratiebeheerder. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo. Cloudgebaseerde oplossing voor personeelsbeheer waarmee bedrijven personeelsdiensten kunnen plannen, werkuren kunnen bijhouden, salarisadministratie kunnen verwerken en meer.
Catering and Event Management software for booking and managing private events. Quickly receive and respond to leads. Proficiently generate proposals, contracts and event orders including e-signature and online payment processing. Efficiently manage tasks and automated workflows using unique Event Lifecycle Technology. Intelligently manage and analyze business with comprehensive reporting tools. Over 20,000 users enjoy the ReServe Cloud® web-based version. Cloud-based Catering and Event Management Software for booking and managing private events from inquiry to the final invoice.
ChefMod, dat de regio's New York, DC en Miami bedient, is speciaal ontwikkeld voor het onafhankelijke restaurant en is de enige full-process restaurantgroep-inkooporganisatie in de Verenigde Staten. Gebruiksvriendelijke cloudgebaseerde software wordt gecombineerd met superieure accountmanagementservices en ongeëvenaarde programma's om een aangepaste, professionele oplossing voor je bedrijf te creëren. Servicegebaseerde online softwareoplossingen om restauranteigenaren en chef-koks te helpen de gehele inkooplevenscyclus te beheren.
Ontworpen voor de behoeften van cateraars op locatie en bezorging: activiteiten, verkoop en marketing. Onbeperkt aantal gebruikers/evenementen/bestellingen. Maak voorstellen met ingebouwde elektronische handtekeningcontracten, evenementen, BEO's, bied online bestelmogelijkheden en meer. Rapid Order Interface maakt het eenvoudig om evenementen en voorstellen te maken. Met Kitchen Production Reports (met slepen en neerzetten-functionaliteit) kun je rapporten maken die daadwerkelijk worden gebruikt. Met Delivery Manager en de Uber-achtige app kun je snel leveringen verzenden en klanten verblijden. Cateringsoftware die is ontworpen voor de behoeften van cateraars op locatie en bezorging: activiteiten, verkoop en marketing. Eenvoudig maar robuust.
RATED #1 BY CATERING TEAMS. You're busy as it is. You don't have time to learn a complicated piece of software. You need something that's easy to use, helps you manage your catering business, and gets out of the way. And that's what Better Cater is here for. It's got everything you need, without all the extra bells and whistles. Incredibly simple and at an unbeatable value. Try our FREE 30-day trial today. Catering software provides recipe & menu costing, centralized event calendar, and prepares custom proposals & invoices.
Spoonfed is designed to make your drop-off catering business work better, while making your life easier. By automating processes and the transfer of information, Spoonfed will help you exceed customers' expectations and give you more time to focus on growing your business. With modules covering customer online ordering, back office order management, production lists, delivery planning, invoicing, menu creation, reporting and e-marketing, Spoonfed makes drop-off catering simple and efficient. Customer online ordering, back office order management, production planning, delivery sheduling, invoicing, reporting and e-marketing.
Sapaad is een cloudgebaseerd systeem voor POS- en restaurantmanagement. Het is ideaal voor zowel kleine cafés als restaurants met meerdere ketens, en ondersteunt inloop, afhaalmaaltijden, dineren, thuisbezorging en online bestellingen. Sapaad is gebruiksvriendelijk en apparaatonafhankelijk. De betaalbare pay-as-you-go-prijzen passen bij elk budget. Voor restaurants geoptimaliseerd voorraadbeheer, receptbeheer, menucreatie, callcenterbeheer, live bedrijfsdashboard, keukenweergavesysteem en nog veel meer. Probeer Sapaad vandaag nog GRATIS. Sapaad is een toonaangevend cloudgebaseerd point-of-sale (POS) dat door duizenden restaurants wereldwijd wordt vertrouwd.
Learn how caterers save 62+ hours per month & boost revenues with our online catering software - call 877-266-3885. Planning Pod's all-in-one solution streamlines how you manage your group bookings, catering sales clients, billings & room setups. Perfect for catering companies as well as restaurants, bars, hotels, reception/wedding halls, golf clubs & wineries. Includes 20+ tools for managing calendars, leads, proposals, contracts, BEOs, food-&-beverage orders, invoices & payments. Free trial. Learn how caterers save 62+ hours per month & boost revenues with Planning Pod's online catering software - call 877-266-3885.
Pxier offers one of the best online banquet software available 24x7. Intuitive design makes it easy to use and most users can start with little or no training. Simple yet powerful web based banquet management software features include event scheduler with option to book recurring events, customer, contract & invoice management, catering solution, event & task management, tax configuration, online payment, marketing tools, reports and more. Pxier software is designed for businesses of all sizes. Online Banquet & Event software, Easy to use, Includes features from CRM, contract & invoice management through payments and much more.
Priava is a cloud-based catering & event management system with detailed functionality specific to caterers, multi-venue restaurants and bars. Priava's easy-to-use web interface, minimal configuration and training time means catering organisations enjoy a swift return on investment, so that you can focus on your customers. Priava assists your team with the management of catering orders, CRM, sales & marketing, quoting, equipment hire and tracking, resource requirements and business intelligence. Priava is a cloud-based venue and event management solution aimed at venues of all sizes - from meeting rooms through to large stadia.
Event Staff App is a mobile-friendly staff scheduling software for companies in the event industry. It automates the majority of the work from figuring out staff availability to staff communication using text messaging and email. Key features include quick staffing, effective communication, detailed event pages, and delegate management. A new functionality developed in response to the current pandemic is work shift questions around health screening for COVID-19 regulations. Easily schedule and communicate with your event staff via messages and email. Save time on scheduling while keeping everybody safe!
If your business derives its revenue from planning weddings, dinners, private dining and the like or you would like to introduce hospitality as a new revenue producing opportunity, then OPTIMO Hospitality & Catering management product is a great tool to have in your armory. Optimo is trusted by Silverstone F1 Circuit, Sodexo, DWTC, Wimbledon, Sepang F1 Circuit, MasterCard, Cricket World Cup, FIFA World Cup 2006 & the London Olympics 2012. This OPTIMO product is very versatile and offers you the scope to enhance your customer¿s sales and event experience.
During these trying times, Oz App wants to help you improve your business by offering a FREE THREE MONTH TRIAL of Oz. With Oz, you can manage sales, create contracts, send for digital signatures, store documents, and send invoices all within the application. Ideally suited for companies of 5-50 users. Scheduling staff and resources are easy with calendar integration. Other features include: eMail Integration * Quick Books integration * Task Management * Event Planning & Ticketing. Enterprise cloud based scheduling and company management solution designed for companies of 5 or more in the events industry.
Event Booking Engines is a cloud based Event Booking solution for Venues, Restaurants, Caterers and Hospitality Groups. We provide event based CRM, online payments, proposal and contract management, online contract signatures, BEO's, calendar, multi-location and room scheduling, staff scheduling, documents, ticket sales and lead tracking. We offer many product integrations as well. We help you to easily and centrally manage your business, save time, increase revenue and improve cash flow. Event Booking and Online Payment solution for Venues, Restaurants, Caterers and Hospitality Groups.
The easiest way to create a table seating plan for your event from a small wedding reception to a 4000+ seat gala dinner. Import guest lists. Manage guest details, RSVPs and meal choices. Layout tables. Automatically assign guests to seats based on their preferences. Print plans, charts, place cards and badges. Handle inevitable last minute changes without stress. Save time and reduce mistakes. Try before you buy. Money back guarantee. Thousands of happy customers. The easiest way to create a table seating plan for your event from a small wedding reception to a 4000+ seat banquet.
FoodStorm's Catering Management Solution assists with catering and event management through a centralized order database and built in online ordering. FoodStorm's is the world's leading Software as a Service all in one catering solution.
Launched in 2012, POSist is a leading cloud-based restaurant technology platform suited for restaurants of all sizes. POSist offers scalable, reliable, and easy to use point-of-sale technology, enabling businesses to automate operations, integrate with aggregators, delight guests, and grow their revenue. Headquartered in New Delhi, POSist has 100 employees, with offices in Dubai, Mexico, New York, Delhi, Bengaluru, Mumbai & Pune. POSist is trusted by over 8,000 restaurants in 20 countries A complete restaurant technology platform helping businesses improve revenue and guest delight.
Flex Catering is a catering management software. It is a complete solution for events and corporate catering, covering from taking orders online to integration with accounting software. It was built for efficiency so you can easily manage your events, orders, kitchen production, customers and more. In addition, it also has the most advanced online ordering module in the industry and a KDS (kitchen display screen) module. Flex Catering is a catering management software. It is a complete solution for events and corporate catering.
Ungerboeck kan je bedrijf transformeren tot één holistisch, geïntegreerd end-to-end systeem. Wanneer je te maken hebt met een grotere bestelling en niet met maar één product, moet je ervoor zorgen dat je systeem is geïntegreerd. Beheer je bedrijf door grip te houden op het boeken van bestellingen, het verwerken van bestellingen, menubeheer en leveringsbeheer. Met een volledig geïntegreerde levenscyclus die op zichzelf staat, kun je er zeker van zijn dat alles loopt zoals het hoort. Met Ungerboeck Catering kun je de levering van foodservices naadloos beheren, van menuplanning en aankoop tot levering.
MONKEY is the #1 cloud platform for takeout, delivery, & catering. Complete back office operations management of online, mobile & phone-in (call center) ordering, CRM, case management, sales team & lead/prospect management, integrated accounting features (ex managing house accounts, A/R, deposits, tax exempt accounts, refunds), production management, & delivery management. Interface to POS platforms, loyalty & payment platforms, as well as other 3rd party systems. The #1 cloud platform for takeout, delivery & catering.
Group & event sales automation for restaurants & bars. Group & event sales automation for restaurants & bars.
Ideal for foodservice operations, it is a cloud-based tool that helps businesses manage costs, track inventory, monitor sales & more. Ideal for foodservice operations, it is a cloud-based tool that helps businesses manage costs, track inventory, monitor sales & more.
An Oracle-based Sales & Catering solution that easily manages every aspect of your operation from sales quotations and contracts to banquet orders and invoicing. ResortSuite CATERING effectively manages event details for single banquets to multi-day, multi-venue group bookings. ResortSuite CATERING also easily integrates with other ResortSuite modules including: PMS, SPA, F&B, GOLF, SKI, RETAIL, CONCIERGE, WEB, DASHBOARD, CONNECT, MOBILE and SOCIAL. Event planning and catering software for banquet halls, convention, and conference and meeting centres.
Radically improves the way catering businesses sell, schedule, and manage all customer event details. Radically improves the way catering businesses sell, schedule, and manage all customer event details.
An online system with color coded booking dairy and built-in task system. Includes bespoke menus functionality. An online system with color coded booking dairy and built-in task system. Includes bespoke menus functionality.
Leading web based solution for the inflight catering industry to manage menus, inventory, operations, and more. Leading web based solution for the inflight catering industry to manage menus, inventory, operations, and more.
Eventmachine provides cloud software for online event planning and automated quoting. Hotels, venues and providers of MICE events can 1. save time, 2. prevent errors, and 3. maximize revenue. Eventmachine is embedded seamlessly into the provider's website. Prospects and sales teams configure individual events online, customized PDF quotes are generated instantly and sent out via email. With eventmachine's integrated MICE revenue management system, prices are calculated dynamically. Online event planning & automated quoting. For hotels, venues and all providers of meetings, seminars and events.
CBORD's Foodservice Suite(R) is a complete back-of-the-house management system for menu planning, production management, inventory control, purchasing, nutritional analysis, and more. Designed to streamline your operations by simplifying and automating everyday tasks, Foodservice Suite helps you control costs, eliminate waste, and improve department P&L. Smart Food Production, Dynamic POS, Cashless Transactions, and Nutritional Accounting for Healthcare, Higher Education, and Industry
A 3-in-1 system: 1. Online ordering, 2. Wireless in-store ordering (self-service or waiter-led), 3. Table booking with pre-ordering For a variety of hospitality businesses including: Stadiums, Arenas, Conferences, Racecourses, Live Events, Restaurants and Takeaways, Theatres and Performing Arts Venues, Corporate Caterers, Franchise Owners, Local Aggregators, Festivals, Bakeries, sandwich shops and cafes, Convenience stores and petrol stations. See https://www.food-ordering.co.uk 3-in-1 system: 1. Online ordering, 2. Wireless in-store ordering (self-service or waiter-led), 3. Table booking with pre-ordering
Event and catering information management system with contracts, invoices, quotations, room book management for various businesses. Event and catering information management system with contracts, invoices, quotations, room book management for various businesses.
eMenus is innovative digital menu software that allows you to easily showcase your food and beverage offerings online. eMenus enhances your F&B revenue potential by allowing catering sales and banquet managers, event professionals, or private dining guests to instantly access dynamic, visually appealing menus complete with mouthwatering photography and meal descriptions. eMenus is an innovative digital menu software that allows you to easily showcase your food and beverage offerings online.
Online Business solution for Catering Suppliers who deliver Food to Catering Outlets. Companies who care about their customers and want to give very good service without the hassle of on site servers. Online Business solution for Catering Suppliers who deliver Food to Catering Outlets.
Function Tracker for Caterers is a web-based solution to help you manage your catering orders with a web interface so clients can order securely from your own website. Function Tracker for Caterers offers easy integration, fast setup and simple management. Your unique website is set up instantaneously when you sign up and you can be managing your catering business straight away. Catering Management Software that is easy to use & is feature packed. Get up and running quickly and manage your business the easy way!
AeroChef - Inflight Catering Management System is a comprehensive, fully integrated solution that covers various modules like Control room -Operations Management, Order Management, Menu Management, Service & Equipment Scheduling, Production Management-Kitchen, Inventory / Multi-Store Management (General, Equipment, Consumables) Purchase Management, Invoicing and Payment, Dispatch, Offloading / Retrievals. Catering software system for Inflight Caterers and Flight Kitchens covering purchase, sales, production, accounting, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Have Fusion manage your party rental equipment, catering, food services, special event productions, off premise major sports events, stadiums, restaurants, etc. Functionality includes: proposal and contract creations, sales prospects and contact management, recipe management and purchase orders, inventory tracking and reservation, invoicing and A/R, custom report writer, dispatching and delivery scheduling, event labor scheduling and management, Microsoft Office & accounting integrations. Manage your food service accounts, special event productions, off premise major sports events, stadiums, restaurants, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Catering Software Program. Account Management, Event Management, List Management, Room Reservations, and more. Catering Software Program. Account Management, Event Management, List Management, Room Reservations, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution for catering businesses that helps with order management, invoicing, barcoding, menu planning, and more. Web-based solution for catering businesses that helps with order management, invoicing, barcoding, menu planning, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cost Genie is your money saving utensil in the food service industry. Easy to learn and easy to use, Cost Genie instantly takes the guess work out of costing your inventory, recipes, menus and catering events. Cost Genie provides big time restaurant chain analysis and back-of-the-house control for the independent owner. With the Cost Genie modules (Inventory, Recipes, Menu Items, Catering) you can change the cost of any item and know the impact on food costs and profit margins immediately. Foodservice and catering software program that costs out menus, recipes, and inventory.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Complete solution for your events and banquet needs including graphic views, employee punch clock, room management, etc. Complete solution for your events and banquet needs including graphic views, employee punch clock, room management, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Catering software enabling food and beverage control. The system is a fully functional package for in-unit management. Cloud-based platform that allows businesses to streamline back-office processes using end-to-end encryption, data capture and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Catering software to cost recipes, manage menu items & hospitality functions quickly and easily. Create orders, count stock, and more. Catering software program to cost recipes, manage menu items & hospitality functions quickly and easily.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Designed to manage every detail of your sales and catering operation with speed, accuracy and convenience. If you think you have seen or used the best, please spare a moment! The list features is too long to list. Designed to manage every detail of your sales and catering operation with speed, accuracy and convenience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Catering software and event management system that produces professional looking contracts, invoices and letters easily. Catering software and event management system that produces professional looking contracts, invoices and letters easily.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Track of sign-ups and attendance for a workshop, rent, equipment, food and beverage, even a complex multi-step sequence of activities. Catering software and event management to track of sign-ups and attendance for a workshop, rent, equipment, manage food and schedules.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AREA101 designs powerful catering software solutions that cut costs, increase efficiencies and drive new revenue. Our FoodVenue solutions are used by corporate, education and healthcare facilities to effectively manage catering operations. They feature both an intelligent Buyer Dashboard and a powerful Manager Dashboard to make ordering and fulfillment brilliantly easy. Contact us and let us show you how we can help you organize and grow your business. Online catering and management solutions for food ordering, delivery and takeout.
Sales & catering solution that easily manages customer relationship, sales quotations, contracts, menu, invoicing and more for banquets Sales & catering solution that easily manages customer relationship, sales quotations, contracts, menu, invoicing and more for banquets
(0 reviews)
Bekijk profiel
Hosted online catering and event management software solution. Hosted online catering and event management software solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Digital catering tool which enables business branding and optimized returns through multiple delivery methods. Digital catering tool which enables business branding and optimized returns through multiple delivery methods.
Stocks & Inventory management specialized for Food & Beverage operations. Complete set of features for sophisticated F&B management, including Recipes, Compositions. Buffet Tables, production planning. Allows automatic deduction of stock from POS sales. Stocks & Inventory management specialized for Food & Beverage operations
(0 reviews)
Bekijk profiel
GroupRevMax is een verkoop- en cateringsysteem dat leadbeheer, groepsevaluatie en prijzen, blokbeheer en upsells en zelfs online groepsverkopen in één platform integreert. Eén maat is niet voor iedereen geschikt, dus je kiest de functies die je nodig hebt, waarna een prijs wordt gemaakt voor de grootte van je vastgoed en de functies die je nodig hebt, zodat de kosten te rechtvaardigen zijn voor vastgoed van elke grootte. Een end-to-end groepsomzet, verkoop- en cateringsysteem met een focus op het beheren van evenementen.
(0 reviews)
Bekijk profiel
orderbird's iPad POS (Point of Sale) system has taken on a leading role in the new generation of smart, affordable and easy-to-operate cash register solutions for the catering industry. The company is setting benchmarks with its POS software that runs on mobile iOS devices by Apple (iPad, iPod, iPhone). Built as a Software-as-a-Service (SaaS) model, orderbird ensures dining establishments that they'll always be running a modern, up-to-date POS system. Cloud-based POS solution that helps businesses manage catering orders, payments, accounting, billing, and more through iOS devices.
(0 reviews)
Bekijk profiel
We believe that food is far too valuable to waste, and that technology can transform the way we use food. We believe that food is far too valuable to waste, and that technology can transform the way we use food.
(0 reviews)
Bekijk profiel
RAPID is targeted at contract caterers who are fed up with paper & spreadsheet based administration systems. Companies who wish to have instant trading information and to improve efficiency and staff morale in their kitchens. RAPID is a cloud-based site management system that controls all aspects of remote sites: Invoice processing, cash management, staff management, health & safety, information distribution, reporting and the resulting activities and workflows. An online catering management system for contract caterers who want to manage trading performance and optimise operations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Timezynk is een flexibel cloud-gebaseerd roosterprogramma. Door de unieke aanpasbare functies kan het systeem aan uw bedrijf perfect worden aangepast! Het bevat functies zoals personeelsplanning, tijdrapportage, salarisadministratie, facturering, werkorders, beschikbaarheid, klantenregistratie en boekingsaanvragen. Een online roosterprogramma voor het maken van roosters, rapporteren van werktijden, loon- en factuurdocumenten
(0 reviews)
Bekijk profiel
Innovorder is a point-of-sales software for restaurant and catering business that helps users in improving customer satisfaction Innovorder is a point-of-sales software for restaurant and catering business that helps users in improving customer satisfaction
(0 reviews)
Bekijk profiel
An all-in-one tool kit that keeps event industry professionals organized & connected. Whether you're a caterer, DJ, venue, or wedding planner, Releventful can help you grow your business with specialized tools and features unique to each industry. Get started today with a 14-day free tiral! An all-in-one tool kit that keeps event industry professionals organized & connected.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based catering solution that helps businesses manage orders via online menu booking, reporting, personalized emails & more. Cloud-based catering solution that helps businesses manage orders via online menu booking, reporting, personalized emails & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online catering manager for your business that allows you to easily plan and set parameters for meals at work. Meido is one-of-a-kind catering management software that simplifies the planning for office breakfast, lunches, and dinners. Online catering manager for your business that allows you to easily plan and set parameters for meals at work.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fed up with the long hours it takes to draw up employee schedules? Make the switch to Skello! Create schedules in a flash! Make the most of your time Drawing up schedules has never been simpler. Skello automatically takes into account your specific rules and restrictions (collective agreements, employee availabilities, contract types, etc.) and helps you create the best possible schedule for your business. Breathe new life into schedule creation! Better schedule your employees time and free up your own! Try Skello today! 5000+ businesses trust us with their scheduling needs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automate your Prep, Shop & Pack Lists. Automatically assign your menu items into 3 essential catering operations list. Automate your Prep, Shop & Pack Lists. Automatically assign your menu items into 3 essential catering operations list.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software solution that helps mass catering professionals to manage their daily activities and improve communication with customers. Software solution that helps mass catering professionals to manage their daily activities and improve communication with customers.
HoneyCart is a standalone online ordering system for Caterers who want to automate their drop-off ordering process. HoneyCart levels the playing field for Caterers by giving them the same online ordering tools big brands and platforms use. Catering companies keep 100% ownership over the system and customers without giving up control or commissions to a middle man. You have control over your menus, to easily enforce your ordering policies during the checkout process. HoneyCart is a standalone online ordering software specifically designed to work for caterers who want to automate drop off orders.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud based ordering application for all caterers in the public catering. Cloud based ordering application for all caterers in the public catering.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Event management platform for caterers and food stands. Stay organised with events, manage pipelines, and much more. Event management platform that enables businesses to manage events, staffing, contacts, vehicles, equipment, food, and more.
Agilysys Sales & Catering solution is an end-to-end event management system that helps sales, conference and banquet teams work more efficiently by consolidating essential meeting data and automating even the most mundane tasks. With an easy-to-use, drag & drop Interface, screens are laid out in a logical, user-friendly format with drill-down capabilities, simplifying folio management and room blocking. The product supports intuitive meeting room scheduling, multi-day events, real-time insights. Hotels and Resorts managing group business and/or dedicated function space and catering management for events & conference centers.