102 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Promo biedt adverteerders de mogelijkheid om moeiteloos video's te maken voor hun advertenties of zelfs organische berichten op elk socialemediakanaal. Bedrijven kunnen kiezen uit meer dan 12 miljoen premium videoclips (of hun eigen filmpjes uploaden), muziek van hoge kwaliteit toevoegen uit duizenden gelicentieerde tracks en vervolgens personaliseren met hun tekst en logo’s, allemaal binnen enkele minuten. Video’s van Promo zijn geoptimaliseerd voor zowel mobiele als desktop-videoadvertenties op sociale media. Meer informatie over Promo.com Met Promo kun je eenvoudig marketingvideo's van hoge kwaliteit maken voor elk socialemediakanaal. Meer informatie over Promo.com
Powtoon stelt iedereen in staat om meetbare resultaten te behalen door de dagelijkse communicatie om te zetten naar visuele ervaringen die hun publiek ertoe aanzetten zich te interesseren, verbinding te maken en te handelen. Het alles-in-één platform maakt het eenvoudig om volledig op maat gemaakte, professionele video's te maken - geen vaardigheden nodig. * Upload je beeldmateriaal. * Verbeter met animatie en muziek. * Voeg indrukwekkende scèneovergangen toe. * Klaar - jij hebt een geweldige video. Meer informatie over Powtoon De alles-in-één tool van Powtoon maakt het eenvoudig om video's van professionele kwaliteit te maken - geen vaardigheden nodig. Upload beeldmateriaal en voeg overgangen toe. Snel. Eenvoudig. Meer informatie over Powtoon
Uniforme ontwerpomgeving voor publicaties in print, op het web en op mobiele apparaten. Cloudgebaseerde oplossing die grafische vormgeving biedt door middel van video- en filmbewerking, online delen, audio-opnames en meer.
Tool voor videobeheer die videohosting mogelijk maakt aan de hand van HD-delen, statistieken en bewerken. Tool voor videobeheer die videohosting mogelijk maakt aan de hand van HD-delen, statistieken en bewerken.
Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer. Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer.
Video-opnamesysteem dat online video-/audio-opnames, filters voor videobronnen, audiomixer en meer biedt. Video-opnamesysteem dat online video-/audio-opnames, filters voor videobronnen, audiomixer en meer biedt.
Renderforest helpt je om binnen enkele minuten verscheidene video's te maken. Blader door de grote catalogus met videosjablonen, kies uit tientallen categorieën en begin online te bewerken. Het hele bewerkingsproces gebeurt online, met behulp van de tools en cloudopslag. Je kunt afbeeldingen en video's uploaden en spelen met kleuren en tekst. Je hebt de beschikking over een grote galerij sjablonen en verhalen voor videoproductie en animatie. Renderforest helpt bij het maken van verklarende animaties, promotievideo's, diavoorstellingen met muziek en zelfs je eigen professionele logo.
Wave.video is een online marketingtool waarmee je eenvoudig aantrekkelijke video's van hoge kwaliteit kunt maken. Wave.video is de perfecte tool voor videomarketing en social media. Het biedt toegang tot meer dan 300 miljoen video's, afbeeldingen en audioclips, converteert naar meer dan 30 populaire video-indelingen en beschikt over een verzameling prachtige sjablonen. Wave.video is een online tool voor het maken en publiceren van video's die perfect zijn geoptimaliseerd voor verschillende socialmediakanalen.
Met InVideo kun je van je content geweldige video's maken. Dit platform ondersteunt mediabedrijven, kleine bedrijven en merken om de betrokkenheid van het publiek te vergroten door de kracht van videocontent. Het platform is ideaal voor marketeers, uitgevers, particulieren en bureaus om hun strategie voor merkcontent naar een hoger niveau te tillen. Dit bedrijf bestaat uit een team van zeer gemotiveerde personen die er trots op zijn een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Sluit je ook aan voor een boeiende ontwikkeling! De toekomst van content is InVideo. Met InVideo kun je van je content geweldige video's maken.
Maak je videoclips uniek met een oplossing waarmee iedereen audio, speciale effecten, filmfilters, bewegende titels en meer kan toevoegen. Maak je videoclips uniek met een oplossing waarmee iedereen audio, speciale effecten, filmfilters, bewegende titels en meer kan toevoegen.
Lumen5 is een videocreatieplatform dat is ontworpen voor merken en bedrijven om sociale content te produceren om de betrokkenheid van online doelgroepen te verhogen. Het doel van het platform is om iedereen zonder training of ervaring in staat te stellen om moeiteloos en binnen enkele minuten boeiende videocontent te maken. Dankzij deze technologie kunnen marketingteams zich concentreren op het verhaal, terwijl ze voor het zware werk kunnen vertrouwen op het systeem. Platform voor het maken van video's, aangedreven door AI en ontworpen voor bedrijven om sociale video's te maken voor contentmarketing.
Video editing solution with cloud storage, voiceover, and screencasting capabilities for professionally looking video creation. Video editing solution with cloud storage, voiceover, and screencasting capabilities for professionally looking video creation.
StoryXpress is an all in one Video Platform that enables organizations of all shapes & sizes to make long lasting business relationships via videos. From Marketing to Sales, to Customer success, professionals around the world are using our platform to transform communication at work-place and drive more revenue. We don't just create videos, we also play a great Video-host. Host all your videos with us on a safe & private server, customize as per your brand and share & track audience response Record a great video, give it a personal brand makeover, share it with your friends, colleagues or customers, track audience engagement
Rocketium is cloudgebaseerde software die iedereen helpt om binnen enkele minuten prachtige video's te maken met tekst, afbeeldingen, voice-overs, videobeelden en bewegende beelden. Hoewel er geen leercurve is voor het gebruik van Rocketium, geeft het je grote hoeveelheden stijlopties en aanpasbare sjablonen voor verschillende platforms en gebruiksscenario's. Teams kunnen samen aan videoprojecten werken en beoordelingen en opmerkingen delen, allemaal op één plek. De API van Rocketium kan ook worden gebruikt om het creëren van video's op schaal te automatiseren. De video-oplossing voor bureaus, nieuws- en media-organisaties, contentteams en bedrijven om hun publiek te werven en betrokken te maken.
Een volledig uitgerust videobewerkingsprogramma om binnen enkele minuten professioneel ogende video's te maken. Deze videobewerkingssoftware wordt geleverd met meer dan 50 visuele en overgangseffecten om je films een professionele touch te geven. Een van de snelste videostream-processors op de markt. Versleep videoclips voor eenvoudige videobewerking. Pas effecten en overgangen toe, pas de videosnelheid aan en meer. Brand films op dvd en Blu-ray of exporteer je video's online en naar je mobiele apparaten. Beschikbaar op zowel pc als Mac. Een volledig uitgerust videobewerkingsprogramma om binnen enkele minuten professioneel ogende video's te maken. Video's maken was nog nooit zo eenvoudig.
Eenvoudige software voor videobewerking om video's te maken met favoriete audiotracks, achtergronden, speciale visuele en audio-effecten, overlay, tekst. Eenvoudige software voor videobewerking om video's te maken met favoriete audiotracks, achtergronden, speciale visuele en audio-effecten, overlay, tekst.
For small businesses, staying on top of marketing is hard -- Boosted makes it possible. With Boosted, you can create your own branded videos for every purpose, from engaging followers on social media to running ad campaigns that convert. Here is what you get with Boosted: **Top-quality templates you cant find anywhere else, **Use your footage and photos or our free library, **Easy resizing, **Fonts & colors to suit your brand, ** Use your music or ours, and **Quick + simple editing With Boosted, small businesses can easily create branded videos for all purposes, from engaging followers to running ads that convert
Verkort en animeer je video-objecten met een open source-oplossing voor videobewerking voor Linux, Mac en Windows. Open source-oplossing voor videobewerking die video-overgangen biedt via watermerken, beeldoverlays, het maken van titels en meer.
GoPlay is een volgende generatie 3-in-1 video-editor die superieure bewerkingsfuncties op een eenvoudige interface garandeert en naast video's ook helpt met schermopname en ondertiteling. De nieuwe revolutionaire goplay-software is een multi-track video-editor die is ontworpen om elke vorm van video, audio, beeld en zelfs tekst onafhankelijk te bewerken. Speciaal aan de editor is de grote bibliotheek met klanken van Hollywood-films die elke video direct onderscheidend maken. Gratis schermrecorder en video-editor, game-opname, videobewerking voor Windows, Android en iOS.
's Werelds toonaangevende video-workflowplatform, vertrouwd door meer dan 550.000 gebruikers. Wipster is jouw complete video-evaluatie-, goedkeurings-, samenwerkings-, publicatie- en analyseplatform waarmee moderne contentteams sneller betere video's kunnen maken en leveren. Sluit je aan bij merken als Sephora, Time Inc, Deloitte en Shopify, die op Wipster vertrouwen voor aanzienlijk kortere doorlooptijden, probleemloze feedback en naadloze samenwerking. Begin vandaag nog met het schalen van jouw videoworkflow, met Wipster. 's Werelds toonaangevende videobeoordelings- en samenwerkingsplatform waarmee contentteams sneller betere video's kunnen maken en leveren.
Online video editor for creative professionals that helps people subtitle, resize, and make video from their browser. Online video editor for creative professionals that helps people subtitle, resize, and make video from their browser.
Robuuste videomaker met ondersteuning voor schermopname, met ingebouwde media en capaciteiten voor onmiddellijk uploaden naar YouTube voor het maken van trainings- en educatieve video's, tutorials, marketing- en demovideo's, presentaties en video-instructies. Videomaker met ondersteuning voor schermopname, met ingebouwde media en capaciteiten voor onmiddellijk uploaden naar YouTube voor docenten, marketeers en ondernemers.
Open source multi-format video editing solution for Windows, Mac, and Linux. Supports webcam, screen, and audio capture. Open source multi-format video editing solution for Windows, Mac, and Linux. Supports webcam, screen, and audio capture.
Lichtgewicht. Snel. Krachtig. Dit zijn slechts enkele van de talloze kwaliteiten die ACDSee Photo Studio Professional 2019 levert om je beeldontwikkeling een competitieve, professionele voorsprong te geven. Haal het beste uit je afbeeldingen met een enorme toolset voor RAW-bewerking en het beheer van digitale middelen die is ontworpen om je proces te stroomlijnen. Lichtgewicht. Snel. Krachtig.
Moovly is een online toepassing waarmee je moeiteloos video's kunt maken voor marketing, leren of communicatie, zonder een expert te hoeven zijn. Met behulp van een combinatie van geüploade afbeeldingen, video's, tekst en spraak, evenals een bibliotheek van miljoenen objecten (stockfoto's, video's, geluiden en muziek) in verschillende stijlen, kun je video's maken, downloaden van of publiceren op YouTube, Vimeo of Moovly Gallery. Moovly heeft een krachtige gratis versie, pro-abonnementen en aanpasbare oplossingen voor ondernemingen. Moovly is een online toepassing waarmee je moeiteloos video's kunt maken in elke gewenste stijl en indeling, met behulp van miljoenen media-objecten - zonder een expert te hoeven zijn.
VSDC is a free non-linear video editing software for Windows. It is suitable for both beginners and advanced users on a budget. VSDC supports all video and audio formats and codecs, allows for recording voice commentaries, capturing video and desktop screen. The software includes a large number of video effects including background remover (Chroma Key), split screen, picture-in-picture, color correction, and more. The most active VSDC users are YouTubers, video gamers, action camera owners. VSDC is a free video editor for Windows
Wideo is een webgebaseerd platform voor het maken van geanimeerde marketingvideo's voor het MKB, marketingprofessionals en digitale bureaus. Produceer video's snel en eenvoudig met behulp van sjablonen. Voeg je eigen afbeeldingen en audio toe of maak een volledig nieuwe aangepaste video en animeer deze vervolgens in slechts een paar klikken. Video is de beste manier om je gewenste publiek te boeien, de betrokkenheid op sociale media te vergroten, en de doorklikfrequentie te bevorderen. Hou de kosten laag maar behoud de volledige creatieve controle terwijl je professionele geanimeerde marketingvideo's ontwerpt met Wideo. Een webgebaseerd platform voor het creëren van geanimeerde videomarketing. Produceer snel je eigen video's met sjablonen en je eigen afbeeldingen en audio.
Flexible software solution that provides intuitive interface and full 360 video editing toolkit with access to unlimited effects. Flexible software solution that provides intuitive interface and full 360 video editing toolkit with access to unlimited effects.
Magisto, de enige end-to-end videomaker die wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie, transformeert de video's en foto's van zijn gebruikers in gepolijste korte films, waarbij de emotie en opwinding in de kern van elk verhaal staan. Het doel van Magisto is om gebruikers korte films te laten maken die bij de kijker een emotionele reactie oproepen. Magisto-gebruikers zijn voornamelijk kleine en middelgrote bedrijven die Magisto nodig hebben om hun videoconcepten te ontwikkelen tot iets waardoor mensen gegarandeerd stoppen met bladeren en van kijkers in klanten veranderen. Online end-to-end videomaker die kunstmatige intelligentie gebruikt om marketing- en productvideo's te maken, te distribueren en te analyseren.
VEGAS Pro is a customisable workflow for professional video editing. Features include color grading, special effects or audio editing. VEGAS Pro is a customisable workflow for professional video editing. Features include color grading, special effects or audio editing.
Film editing solution that can be used for video content enhancement by both movie industry experts and social media marketers. Film editing solution that can be used for video content enhancement by both movie industry experts and social media marketers.
A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out. Learn how to market yourself with our in-app Discover Feed, use our exclusive Video Library to stand out from the crowd & collaborate with your team! All while using our vast library of professionally-designed templates, ready for you to customise! A mobile design app aimed at helping businesses create impactful content that will make brands and designs stand out.
Software solution that gives you the tools to make any professional video, from presentations to ads and social media videos. Software solution that gives you the tools to make any professional video, from presentations to ads and social media videos.
Camtasia lets you record a video of whats on your computer screen. Use it to make lessons, tutorials, or product demos. Turn your screen recordings into compelling videos with Camtasias video editing tools, animations, and effects. Camtasia lets you easily record and create professional quality videos. Great for tutorials, demos, webinars, and more!
Live streaming, production, and editing solution that helps businesses with real-time audience interaction, lead capture and analytics. Live streaming, production, and editing solution that helps businesses with real-time audience interaction, lead capture and analytics.
Video hosting and publishing solution that helps individuals & teams with video delivery, live streaming, content management, and more. Video hosting and publishing solution that helps individuals & teams with video delivery, live streaming, content management, and more.
VEED is a simple online video editor that adds subtitles to your videos, edits content and grows your audience online. VEED is a simple online video editor that adds subtitles to your videos, edits content and grows your audience online.
Softwarepakket voor videobewerkingen dat wordt geleverd met de tools voor het maken van diavoorstellingen van foto's, het vastleggen van audio en video en het delen van video's. Softwarepakket voor videobewerkingen dat wordt geleverd met de tools voor het maken van diavoorstellingen van foto's, het vastleggen van audio en video en het delen van video's.
Video editing solution that supports different types of files and speeds up video cutting, filtering, and encoding processes. Video editing solution that supports different types of files and speeds up video cutting, filtering, and encoding processes.
One-stop 4K video processing tool to edit, transcode, resize and enhance videos with Level-3 GPU acceleration. One-stop 4K video processing tool to edit, transcode, resize and enhance videos with Level-3 GPU acceleration.
Pixiko is a video editing solution that helps businesses post video content on social media platforms and company websites. Pixiko is a video editing solution that helps businesses post video content on social media platforms and company websites.
Give your employees the tools they need to efficiently create, manage, protect and share digital media on Windows and Mac Give your employees the tools they need to efficiently create, manage, protect and share digital media on Windows and Mac
CreateStudio is zeer geavanceerde video-animatiesoftware die is gemaakt voor zowel ervaren gebruikers als net beginnende videomakers. Biedt gebruikers de flexibiliteit om aangepaste animaties te maken en ook bewegingsvoorinstellingen en -sjablonen te gebruiken voor gebruiksgemak en snelheid. Gebruikers kunnen het volgende creëren: uitlegvideo's met 2D- en 3D-personages, animaties in het onderste derde deel, logo-stings, YouTube-inhoud, sociale video's, verkoop- en promotievideo's, mobiele verhalen, e-commercereclame of lokale bedrijfsvideo's. CreateStudio is gebruiksvriendelijke video-animatiesoftware, waarmee het voor iedereen eenvoudig is om aantrekkelijke video's te maken zonder de noodzaak van tijdrovende bewerking.
Zubtitle is an online video editing tool that leverages A.I. and speech-to-text software to automatically add captions/subtitles to any video. Zubtitle also provides video editing tools tailored to social videos. Quickly resize videos for any social platform, add video headlines, custom styling, and more. Zubtitle gets videos ready for social media in minutes. Automatically add captions & headlines effortlessly, plus resize your video.
PlayPlay is een tool voor het maken van video's waarmee communicatie-, marketing- en sociale mediateams binnen enkele minuten video's van hoge kwaliteit kunnen produceren, zonder dat ze bewerkingsvaardigheden nodig hebben. Merken zoals AXA, Heineken en Orange vertrouwen op PlayPlay om van alles te produceren, van sociale verhalen, nieuwssamenvattingen, bedrijfsaankondigingen en tutorials tot openbare informatievideo's. PlayPlay heeft momenteel meer dan 300 klanten in 14 landen die elke maand 40.000 playplays produceren. PlayPlay is een tool voor het maken van video's waarmee communicatie-, marketing- en sociale mediateams binnen enkele minuten video's van hoge kwaliteit kunnen produceren, zonder dat ze bewerkingsvaardigheden nodig hebben.
Multimedia files editing utility with slicing, merging, splitting, clipboarding, and other capabilities. Multimedia files editing utility with slicing, merging, splitting, clipboarding, and other capabilities.
Built for professional workflows and cameras formats. Sets the new standard for video trans coding, performance, and simplicity. Built for professional workflows and cameras formats. Sets the new standard for video trans coding, performance, and simplicity.
Video editing tool aimed at coaches to improve their players and team performance. Video editing tool aimed at coaches to improve their players and team performance.
LyvEdit is an iOS app with unique features that let you highlight and cut out sections of your video - while recording! Edit your videos in real-time, then combine the best parts in seconds. Real-Time Video Editor
Increase your video engagement within minutes: subtitle your video with minimal effort and within a few minutes. Increase your video engagement within minutes: subtitle your video with minimal effort and within a few minutes.
Video editing, publishing, and recording platform for business and education. On-premise and cloud-based solution that helps businesses with video capture & editing, content management, reporting and more.
Easy way to create your own video ads. Customize professionally produces creatives to make them your own. Easy way to create your own video ads. Customize professionally produces creatives to make them your own.
Bolide Movie Creator is a video editing software for Windows. Almost any video editing task is possible with the program. Crop, zoom, split and join your video clips, add transitions, audio tracks, and text comments. Save your video projects quickly with the hardware acceleration (if available). Almost any video and audio formats are supported. You can save the video in up to 4K resolution with the current version. 8K video support is coming out soon. Lightweight video editing software for Windows with almost zero learning curve. Get most of your video tasks done easily.
Bandicut is a video editor that can cut out certain parts of video or merge multiple videos. Because it cuts videos without re-encoding, you can clip/trim parts of video quickly while keeping the original video quality. Users can also extract audio from video to MP3, join multiple video files, or split the video into multiple files. If you want to create a video clip from a video file and upload it to YouTube or Facebook, please try Bandicut. Bandicut is super-fast video cutting/joining software with an easy-to-use interface. It allows users to trim parts of video quickly.
Drive Action and Engagement through Interactive Video Add buttons, questions, hotspots, drawings, and more to any video in seconds. Get downloadable reports that track viewer progress, answers, and actions. All with an easy-to-use interface. Drive Action and Engagement through Interactive Video Add buttons, questions, hotspots, drawings, and more to any video in seconds.
Icecream Video Editor is an easy-to-use free video editing software that enables you to edit videos and create new ones from both videos and photos in a few minutes. Trim videos, add transitions and background audio, add titles and apply visual effects. You can also rotate, speed up, blur videos and much more. Free easy to use video editor
ScreenFlow is an easy to use video editing, screen recording and sharing solution from Telestream. ScreenFlow is an easy to use video editing, screen recording and sharing solution from Telestream.
Allows you to create a video ad that you can use to promote your business In less than 10 minutes. Allows you to create a video ad that you can use to promote your business In less than 10 minutes.
On-premise video editing tool that provides video switcher, live streaming, multiview, green screen keying, and more. On-premise video editing tool that provides video switcher, live streaming, multiview, green screen keying, and more.
VIBBIO is a video creation and management platform. This professional, fun and easy video tool helps anyone turn marketing, HR, sales and internal communication messages into snappy, engaging videos in minutes - always fully branded - in any formats. The solution includes a large media library to store existing assets, as well as having integrated free stock, video and audio. The intuitive SaaS application guides you through a 3-step workflow, creating video as easy as making a powerpoint. Video creation is a powerful tool for sharing short and clear messages efficiently. VIBBIO is easy to use, with brand safeguarded.
Storie helps advertisers & influencers to Create Vertical Promotional Animated Video Stories for their business or followers. Simply choose your template from our range of professionally-designed, mobile-optimized templates. Each template is inspired by successfully-converting examples used by multi-million dollar advertisers. With multiple genres from food, to fitness, to real estate, you can run giveaways, promote your Youtube channel and more Turn your Images, Video clips and your own text to eye-catching Animated Video Stories.
Multimedia5, a Tampa Bay area, Florida-based tech start-up whose mission is to solve video content problems, we make video creation simple, smart and affordable. Multimedia5 offer the world's simplest video making experience, the most advanced AI powered video creation platform, and the most affordable video production solution in the market. The best way to understand how the platform works is to try it! It only takes a few minutes to learn. Simple & Smart video creation solution to create engaging video content at speed, scale and at an affordable price.
Planar tracking tool for visual effects and post-production. Planar tracking tool for visual effects and post-production.
Cross-platform video editor for businesses. Cross-platform video editor for businesses.
Videomaker is an easy-to-use online video creation tool that leverages artificial intelligence and millions of premium content to transform your script into a finished, professional video. Features: - Millions of videos, images, and audio clips - Voiceovers in more than 10 different languages - Easy-to-use editor - Export in different dimensions Experience AI-powered text-to-video tool.
Renderro is a Cloud Workplace for audio-visual content creators, designers, and creative individuals. Run your projects on high-powered cloud setups instead of traditional and expensive physical workstations. Enjoy free cloud storage and blazing-fast Hot Storage feature that lets you quickly access essential files. All this with a clean and clear managing platform, so you always have control over your Renderro workplace. Cloud workplace for filmmakers, graphic designers, and animators. Work, create, and share effortlessly.
Cloud-based software for video editing & anyone can create & edit videos very easily. Cloud-based software for video editing & anyone can create & edit videos very easily.
Video editing app that enables production through color correction, visual effects, motion graphics and post-production audio. Video editing app that enables production through color correction, visual effects, motion graphics and post-production audio.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Simplifies your video review & collaboration process with timestamp comments, revision management, and more. Simplifies your video review & collaboration process with timestamp comments, revision management, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pirsonal is a flexible personalized video marketing software that enriches 1:1 marketing messages to boost customer engagement and conversions by using multimedia content that is unique to the individual, automatically. From one-time campaigns to marketing automation workflows, Pirsonal creates personalized videos, landing pages and calls-to-action that seamlessly integrate with any data source in a scalable and ROI-effective way, making any marketing message relevant to the individual again. A self-service personalized video marketing software to make your audience react, one by one.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Wildmoka is a digital-native and cloud-based video production platform used by Tier-1 Sport and News broadcasters to ingest, edit, publish and monetize live streams and short form contents on any digital channel (D2C OTT and Social Media). The web-based intuitive edition tool allows non-technical-savvy journalists to publish more content in seconds. The e2e workflow can be fully automated (AI-based auto clipping) or partially assisted. A platform that enables creation of short video clips used for fan engagement by cropping live TV feeds.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enterprise-level solution for businesses and resellers looking to add cloud video editing to their workflow. Enterprise-level solution for businesses and resellers looking to add cloud video editing to their workflow.
(0 reviews)
Bekijk profiel
ZEVO is a combination web app + service that aims to make video creation as easy as possible, even for those who do not have scriptwriting experience. Users select from a library of pre-animated modules, called scenes, and arrange them however they want. Scenes communicate concepts or leave room for customizable text, icons and logos. Once ready, users can send their visual script to production. We will customize the scenes, redesign layouts, edit everything and upload an HD video. User-friendly platform for creating video promos, ads, animated infographics and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Arketiks Motion lets you create interactive content from simple videos. Arketiks Motion lets you create interactive content from simple videos.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Catch your audiences where they're and make them part of the story. Easily and quickly create an engaging interactive video experience. Catch your audiences where they're and make them part of the story. Easily and quickly create an engaging interactive video experience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
3D video production software designed to assist advertisers in creating engaging videos. 3D video production software designed to assist advertisers in creating engaging videos.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Video content management platform that enables automated broadcasting through publication and analysis. Video content management platform that enables automated broadcasting through publication and analysis.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Reevio is an easy to use online video maker for creating logos, marketing, sharing social videos, and more. Reevio is an easy to use online video maker for creating logos, marketing, sharing social videos, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Playable works in conjunction with your preferred ESP to enable you to quickly and easily add a short video clip to your email. Playable video emails work on all devices, all connection types and all email clients. In A/B split tests video email outperforms static image versions by 3-5x in response terms, and upto 8x in engagement as measured by time on site post click. Playable enables you to embed a video clip in your email campaigns which auto plays at the moment the recipient opens the email.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Video editing solution that makes it possible for media teams to edit and distribute videos, analyze and visualize their audience. All in the cloud. Video solution that makes it possible for media teams to edit and distribute videos, analyze and visualize their audience.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Auto reframing webapp for social media managers. Your video is automatically split into shots after uploading and makes suggestions for cropping, based on face and object recognition: a real timesaver! You can easily trim videos, add a logo and subtitles. It's designed to help anyone, including people without video-editing experience. crop.video is the #1 crop tool for social media managers. Reframe landscape videos simple and fast to engaging square and vertical vide
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automatically transcribes your video, allows for edits & custom caption styles, then produces the final video in minutes. Automatically transcribes your video, allows for edits & custom caption styles, then produces the final video in minutes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Pitchy is de eerste oplossing voor bedrijven die het maken van video's voor iedereen mogelijk maakt. Hoe werkt het? Dankzij een volledig geautomatiseerde creatietool en een technologie gebaseerd op videomodellen. Gebruikers creëren en ontwikkelen hun video's op een volledig autonome manier. Ze kunnen het scenario aanpassen en de gewenste inhoud integreren (foto's, pictogrammen, video's, teksten, afbeeldingen... ) en hun video aanpassen (chartering, voice-over, ondertitels). Pitchy is de eerste SaaS-oplossing waarmee bedrijven professionele video's kunnen maken zonder technische vaardigheden.
(0 reviews)
Bekijk profiel
MAGIX Video Pro X is videobewerkingssoftware voor semi-professionals en gevorderde gebruikers met realtime preview en premium effecten. MAGIX Video Pro X is videobewerkingssoftware voor semi-professionals en gevorderde gebruikers met realtime preview en premium effecten.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Filmage Screen is a professional and complete video toolbox for capturing screen, recording audio, editing video, and converting video formats on your macOS devices. Recreated from the ground up, Filmage Screen integrates the best screen recorder, basic audio recorder, professional video editor, handy video converter and GIF maker, revolutionary to let you create wonderful videos. Filmage Screen enables you to convert any video to MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, FLV, 3GP, MPEG, over 30 formats. Filmage Screen is an all-in-one video toolkit, supporting to capture screen, edit video, make animated GIFs, convert video and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Personalizard is a data driven tool for videopersonalization developed purposely for sales representatives, sales advisors, sales assistants or essentially anyone who seeks a new way to approach potential clients or want to present, launch, up/cross sell a new service or product in truly engaging way. Helps: Close more deals, Shorten your sales cycle, Strengthen relationships. Allows easy creation and sharing of personalized video(s) to customer. No video editing experience required. Enables sellers to easily create personalized videos and approach customers in a new way.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AdLaunch is a browser-based video making software to help companies make video ads easily. It is especially useful for small business owners, solo entrepreneurs, freelancers, bloggers, and marketers as no previous video editing experience required. AdLaunch company has a patent-pending on Automatic Video Generation technology, which enables the users to create dynamic and unique videos for whatever marketing needs automatically. The beta version of the generator is out now. Try for free. Browser-based video making software to help companies make ads fast. Try for free.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software for professional video editing. Software for professional video editing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Create great video edits in seconds. Easy AI-powered video editing. Create great video edits in seconds. Easy AI-powered video editing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Descript is an automatic transcription solution that allows users to upload files, edit transcripts, and collaborate across teams. Descript is an automatic transcription solution that allows users to upload files, edit transcripts, and collaborate across teams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Crowdsource user-generated photo/ video and create authentic marketing content with EditMate's software and video editing service. Crowdsource user-generated video and create authentic marketing content with EditMate's software and video editing service.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Remove, replace and blur your background without a Green Screen. XSplit VCam makes background removal and blurring possible. Remove, replace and blur your background without a Green Screen. XSplit VCam makes background removal and blurring possible.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Subtitles maker for you videos. Upload video, check automatically generated subtitles. Adjust style and download subtitled video. Subtitles maker for you videos. Upload video, check automatically generated subtitles. Adjust style and download subtitled video.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Real-time, no-render editing supporting all popular SD-HD-4K-HDR formats/frame rates. Real-time, no-render editing supporting all popular SD-HD-4K-HDR formats/frame rates.
Bekijk profiel
Easily cut any type of video as well as audio files to small segments while saving them into any popular format with no quality loss. Easily cut any type of video as well as audio files to small segments while saving them into any popular format with no quality loss.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Qiwio helps video loving businesses get more leads and conversions with a very easy to use video platform built for businesses. Simply upload/host your videos inside Qiwio, add lead collector forms, interactive call to actions and interactive questions to your videos to generate more leads, raise conversion rates and automatically qualify leads from video. Change the branding on the Qiwio video player to your colors and logo for a full branded video experience for your customers. Helps video loving businesses get more leads and conversions with a very easy to use video platform built for businesses.
(0 reviews)
Bekijk profiel
You are just one app away from creating videos like professional YouTubers. Write-on Video not only makes video editing fun and efficient but also empowers you to organize your video production. The key competence of Write-on Video is on planning video outlines, it helps users become more efficient and organized in video production. Users can easily arrange the scenes (pods), add scene descriptions, add comments on the video timeline, and export storyboards. Make video outlines, create storyboards & easily edit clips
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automate the review process and provide cloud collaboration to help broadcasters perform compliance checks. Automate the review process and provide cloud collaboration to help broadcasters perform compliance checks.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Well designed, simple and powerful editing. Well designed, simple and powerful editing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Type Studio is a text-based video editor. You can edit your video by just editing the transcribed text. It is much easier and faster. In addition to that, you can add subtitles to your videos automatically. Text-based video editing software for content-focused videos.