75 resultaten
Waarom Capterra gratis is
QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren. QuickBooks Online wordt door meer dan 3,3 miljoen klanten gebruikt en biedt slimme tools voor je bedrijf, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boeken ordenen voor de boekhouding van de school, uitgaven beheren, facturen verzenden, inventaris bijhouden en zelfs salarisadministratie uitvoeren. Met QuickBooks Online kun je je zaken op orde stellen, tijd besparen en zelfs sneller betaald worden door betalingsfuncties toe te voegen. Probeer het 30 dagen gratis! QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren.
Bekroonde online boekhoudsoftware ontworpen voor accountants en eigenaren van kleine bedrijven. Beschikbaar op alle computers of mobiele apparaten met een internetverbinding. Bedrijfsfinanciën en cashflow worden in realtime bijgewerkt. Importeert transacties van bankrekeningen. Onbeperkte gebruikersaanmeldingen. Integreert met meer dan 600 bedrijfstoepassingen van derden. Ondersteunt meerdere valuta's. Gegevens zijn toegankelijk via één grootboek, zodat accountants en klanten kunnen samenwerken op het gebied van financiën. Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks kun je duizenden dollars per jaar besparen vergeleken met vergelijkbare oplossingen. Vind de oplossing voor je middelgrote bedrijf met QuickBooks. QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf.
Zoho Books is eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken boekhoudsoftware die kleine bedrijven helpt het geld dat het bedrijf binnenkomt en verlaat, te volgen. Ondernemers kunnen hun debiteuren, crediteuren en klanten allemaal vanaf één plek beheren. Je kunt repetitieve taken zoals terugkerende facturering automatiseren en online betalingen van klanten accepteren. Automatische bankfeeds verminderen de gegevensinvoer, en bankafstemming is een fluitje van een cent met Zoho Books. Genereer binnen een paar seconden winst- en verliesrekeningen en balansrapporten Eenvoudige, gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware waarmee je op een slimme manier je zakelijke financiën kunt beheren!
Zoho Books is een online boekhoudsoftware waarmee je moeiteloos de inkomende en uitgaande geldstromen van je bedrijf kunt beheren. Beheer je klanten en facturen en hou de onkosten onder controle. Registreer, controleer en vereffen je bankrekeningen en transacties en werk in realtime samen met je boekhouder. En het belangrijkste: Zoho Books helpt je om betere en beter onderbouwde beslissingen te nemen en de grip op je bedrijf te houden. Eenvoudige, gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware waarmee je op een slimme manier je zakelijke financiën kunt beheren!
Het platform van Sage Intacct helpt scholen en educatieve non-profitorganisaties om het rentmeesterschap te versterken, invloed op te bouwen, de financiering te vergroten en missiesucces te bereiken. Sage Intacct is de voorkeursleverancier van AICPA voor cloudgebaseerde financiële toepassingen. Gespecialiseerd in het helpen van organisaties om geld te besparen, processen te automatiseren, interne controles te versterken en moeiteloos aan meerdere belanghebbenden te rapporteren. Een geweldige oplossing voor boekhoudsoftware en financieel beheer. Ontworpen voor financiële mensen door financiële mensen
MSP is a powerful all-in-one School Information Management System (SIS). MSP saves your school, faculty and parents time by consolidating critical processes into one cloud-based platform. MSPs roots were founded (and have been trusted by) some of the largest and most prestigious Pk-12 Private, Independent & Charter Schools across the United States for over 8+ years. We provide everything to seamlessly operate a School from enrollment to emergency communications and everything between! School management software providing parents online access to their student's grades, homework assignments, attendance and activities.
Financial Edge NXT biedt intuïtieve boekhoudsoftware voor cloudfondsen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van non-profitorganisaties en overheidsinstanties. Het is geavanceerde technologie met krachtige rapportagetools om je boekhoudteam te helpen efficiëntie, transparantie en financieel rentmeesterschap te stimuleren, en waarmee je transacties naadloos kunt beheren, handmatige processen kunt elimineren en informatie in een handomdraai veilig kunt delen. Financial Edge NXT biedt complete functies voor fondsboekhouding, zodat je financiële processen kunt stroomlijnen en verantwoordelijkheid kunt tonen.
Tuition Express van Procare Software is een van de meest gebruikte en aanbevolen geïntegreerde betalingsverwerkingssystemen in de kinderopvangsector. Met vijf betalingsopties kun je kiezen hoe je betalingen het liefste verwerkt, en elke betaling wordt automatisch in de Procare-software geplaatst. Tuition Express is een PCI-conform direct verwerkingssysteem en is handig voor ouders, veilig en efficiënt voor kinderopvangprofessionals en biedt concurrerende tarieven en volledige integratie, terwijl de betalingen van het schoolgeld en andere kosten elke keer weer op tijd worden afgeleverd. Norm binnen de kinderopvangsector voor veilige, tijdige en geïntegreerde betalingsverwerking.
Aplos biedt online fondsboekhoudsoftware waarmee het voor particuliere en charterscholen eenvoudig is om hun schoolgeld, financiën en fondsenwervers te beheren. Met Aplos kun je eenvoudig transacties invoeren en professionele rapporten genereren zonder extra spreadsheets of tijdelijke oplossingen. Stuur schoolgeldfacturen per e-mail en accepteer betalingen veilig online. Verzamel geld voor speciale doeleinden en creëer rapporten voor je afdelingen. Bovendien zijn training en ondersteuning altijd gratis. Door zijn boekhoudsoftware voor fondsen, met eenvoudige facturering en het bijhouden van donaties, biedt Aplos een ideale boekhoudoplossing voor particuliere scholen.
Ben je klaar voor een betere SIS- en ERP-ervaring? Skyward combineert technologie, community en leiderschap om schooldistricten op een hoger niveau te helpen opereren. Ondersteunende technologie omvat een toekomstbestendig Student Information System (leerlingeninformatiesysteem) en een flexibel financieel/HR-bedrijfspakket. Oplossingen voor leerlingen, financiën en HR-beheer voor K-12-schooldistricten.
Connect is een gebruiksvriendelijke oplossing voor huiswerk en leerbeheer met leer- en adaptieve hulpmiddelen om de resultaten van studenten te verbeteren. Connect is een gebruiksvriendelijke oplossing voor huiswerk en leerbeheer met leer- en adaptieve hulpmiddelen om de resultaten van studenten te verbeteren.
Ontworpen voor hoger onderwijs. Ellucian Banner Finance is een management ERP-oplossing waarmee instellingen voor hoger onderwijs toegang kunnen krijgen tot hun financiële informatie en deze kunnen beheren, alle financiële processen kunnen automatiseren en het budget en subsidiegerelateerde activiteiten kunnen bewaken. ERP-software waarmee instellingen voor hoger onderwijs alle financiële processen kunnen beheren en het budget en subsidiegerelateerde activiteiten kunnen bewaken.
Boekhoudsoftware voor scholen en kinderdagverblijven, beheer de financiën van je school- of kinderdagverblijf en meer met AccountEdge. AccountEdge Pro is krachtige, eenvoudig te gebruiken desktop-boekhoudsoftware voor de Mac en Windows voor kleine bedrijven. Met AccountEdge Pro kunnen scholen en kinderdagverblijven lesgeldbetalingen van ouders accepteren en bijhouden, terugkerende betalingen verwerken, rekeningen van leveranciers betalen en de salarisadministratie voor leraren verwerken. Blijf via afdelingsadministratie op de hoogte van je fondsenwervingsactiviteiten. AccountEdge is krachtige, maar betaalbare desktop-boekhoudsoftware voor Mac of Windows voor je school of kinderdagverblijf.
MYOB Essentials is de snelle en gemakkelijke manier om je cashflow en ATO-compliancevereisten te beheren. Bevat tijdbesparende functies voor het dagelijkse boekingswerk. Zeg vaarwel tegen cashflow-zorgen. Accepteer creditcard- of BPAY-betalingen van klanten rechtstreeks vanuit een e-mailfactuur. Snelle en eenvoudige belastingupdates zorgen ervoor dat je altijd actueel bent. Super betalen en de vereisten van ATO Single Touch Payroll de baas blijven is een fluitje van een cent. Cloudgebaseerde boekhoudsoftware voor kleine bedrijven om de salarisadministratie, het klantenbeheer, belastingen en al je boekhoudbehoeften te automatiseren.
SlickPie is gratis online boekhoudsoftware die is ontworpen voor kleine bedrijven en biedt online facturering, ondersteuning voor meerdere valuta, offertes en schattingen, bankafstemming, financiële rapportage, onkostenregistratie, btw-beheer, uploaden van brondocumenten en meer. SlickPie biedt ook veel tijdbesparende automatiseringsfuncties, zoals automatische betalingsherinneringen en terugkerende facturen, en het biedt een ingebouwde geautomatiseerde tool voor het invoeren van gegevens: de MagicBot. Gratis online accountingsoftware voor kleine bedrijven. Facturen verzenden, betalingen innen, uitgaven bijhouden, bankfeeds ontvangen en meer. Geen spam.
SAF School Management Software (SMS, schoolbeheersoftware) vereenvoudigt naadloos schoolprocessen en brengt beheerders, studenten, leraren en ouders gemakkelijk bij elkaar. Het bevat componenten voor het berekenen, compileren en beheren van schoolfinanciën, studentenrecords en andere schoolmanagementprocessen, allemaal op één plek. Van het verbeteren van de onderwijskwaliteit tot het verbeteren van de efficiëntie, SAFSMS is innovatief ontworpen om aan al je schoolbehoeften te voldoen en echt het verschil te maken. SAF School Management Software (SMS) is een geïntegreerde schooloplossing die schoolprocessen vereenvoudigt en helpt bij besluitvorming.
Elke dag deelt een school 50 verschillende updates (berichten, mededelingen, foto's, huiswerk, aanwezigheid en busmeldingen, vergoedingsherinneringen, prestaties en Almanac-updates etc) met ouders met behulp van 50 verschillende mediums (e-mail, sms, afdrukken, dagboek, web, Whatsapp, Facebook etc). School Diary lost dit op door beide ouders en leraren één handig venster te geven op hun smartphone. School Diary maakt gebruik van zowel het push- als pull-mechanisme om communicatie eenvoudig, boeiend en effectief te maken. Meer dan 615 internationale scholen maken gebruik van School Diary in zeven landen.
Your complete solution for School Management Software! Enjoy an easy solution for attendance, grades, records, daycare, lunch, accounting, student ID cards, time clock, and much more! Our online registration feeds data directly to your school records database. Accounting includes budgeting, payroll, accounts receivable, and more. Parents access grades, tuition payment, attendance, behavior, calendar, and more on the parent portal. Per student pricing makes PraxiSchool affordable for all schools! PraxiSchool = Practical, Powerful School Management Software. PraxiSchool is cloud based, comprehensive, practical, and affordable!
K-12 Online streamlines student application, enrollment & registration with customized forms, tuition management and integrated online payments. System includes flexibility to create custom forms, reports and webstore items. Tuition management system allows schools more financial control while giving parents payment flexibility. Recommendation system allows schools to easily request recommendation. System can be used throughout the year so student info is always current. Web-based Application, Enrollment, Registration software with customized forms, recommendations, reports, tuition & payments.
MyClassCampus is an All-in-one Mobility driven advance ERP platform to help educational organisations go digital. It's uniquely designed Mobile App brings all the stakeholders of an institute on single platform. It has some very interesting features like Lesson Planning, Exam Scheduler, User directory, Fee & Finance management, Online admission with inquiry CRM, Leave management, QR attendance User remarks Shared calendar, Time Table management, digital library etc etc. Try free demo of MyClassCampus and experience the best of Mobile App and Cloud technology for your educational organisation.
SchoolAdmin's billing and tuition management is purpose-built for independent and private K-12 schools. INCREASE CASH FLOW and predictability through daily disbursements and automated parent pay reminders. REDUCE WORKLOAD by automating cumbersome manual processes like mailing bills and chasing delinquent payments. ELIMINATE ROOM FOR ERROR by integrating enrollment and billing processes and seamlessly syncing with tools like QuickBooks. Integrated Admissions, Enrollment, and Tuition Management software to private and independent K-12 schools thrive.
**For K-12 Schools Only** We decided to move forward with Frontline because of the cloud-based system, electronic workflow, digital documentation and storage options, and the all-in-one database. It was also appealing that Frontline is concentrated on districts, at a reasonable price point. - School District Chief Financial Officer Cloud-based ERP that assists K-12 schools with electronic workflow, digital documentation and storage.
Streamline your entire student life cycle. Some of the most popular features we offer include Lead/Admissions Management built-in, Connect website contact and application forms to submit directly using our API, Letter/Email Templates, Forms, Email Tracking, SMS, Discussion Boards, Contracts (with Docu-Sign), Zoom Meeting Integration, Moodle Integration, Invoices, Payment Plans, Online Payments, Tax receipts, Transcripts, Custom Reporting and much more! The most affordable, fully featured web based student management system. Starting at $149 per month. Free Trial - www.ampEducator.com
Finance system for k-12 schools with online contracts, automated payments, financial aid, online store and electronic purchase orders. Finance system for k-12 schools with online contracts, automated payments, financial aid, online store and electronic purchase orders.
With Fedena School Accounting System, institute can manage and control finance related activities in an efficient and effective manner. Such as student fees management, check fee defaulters, employees payroll processing, generating financial report and much more. With Fedena School Accounting System, institute can manage and control finance related activities in an efficient and effective manner.
Integrated web-based tuition management, admission, enrollment, financial aid, and school management for private and public schools. School accounting solution that enables users to manage tuition agreements, general ledgers, admission application fees, and more.
SchoolBanks.Com was designed with the daily tasks of K-12 bookkeepers, treasurers, administrators, teachers, parents, and most importantly, students in mind. It affords K-12 systems a cost-effective, progressive, flexible, and well-supported solution that addresses bookkeeping, asset management and payment processing needs. SchoolBanks is a web-based platform that helps schools efficiently track finances, manage inventory and assets, enable online payments.
For over 18 years, RYCOR makes it easy for K-12 school districts to manage their fees and finances. By fully automating student billing, fee collection, and payment allocation, RYCORs' solutions save districts valuable time and money, while providing convenience for both school administrators and the parents to manage payments in a hassle-free manner. Our full suite of business solutions includes Fee Management, Online Payments, Lunch, Online Forms, Asset Management and Event Ticketing. User-friendly fee management and online payments software for K-12 school districts.
MySchoolAccounting is a full featured fund accounting system used to maintain your chart of accounts, student fees, and payments. You'll love this complete solution for local school accounting. This system creates the debits and credits necessary for true double-entry accounting. We provide total integration with student records and district accounting systems. Our software was and continues to be centered around what your school bookkeepers, district personnel, and auditors have requested. MySchoolAccounting is a full featured fund accounting system used to maintain your chart of accounts, student fees, and payments.
Sparkrock provides enterprise software (ERP) that includes finance, workforce management, payroll and employee scheduling built for Not-for-Profit organizations, Health and Human Services, and Educational Institutions. We partner with Microsoft so that we have the same security and infrastructure that Microsoft uses for its own cloud-based products. This simply means that everything just works as cleanly as your Office 365 does. Sparkrock delivers purpose-built ERP software for Not-for-Profit, Health & Human Services, and K-12 & Educational Organizations.
Veracross is a fully integrated school information management system that connects administrators, teachers, students, and parents. Veracross improves your school's operational efficiency so that more time and energy can be devoted to student learning. By providing quick and easy web access to all pertinent school information, Veracross brings people together in an efficient and productive way. Fully integrated school information management system that connects administrators, teachers, students.
Creatrix Campus is a cloud-based solution designed for higher education/universities. It is easy-to-use, install and maintain. Creatrix Campus is a total education management solution flexible enough to support the unique needs of management, teachers, students, staff and parents for Attendance, Timetable, Gradebook, Report Cards, LMS, Teacher Evaluation, Discipline, Mobile Apps, Library, Transport, Hostel, Admissions with Online Application Tracking System, and much more. Creatrix Campus provides world class solutions for higher education institutions and ensures cost-effective implementation.
The Pappaya Education CRM solution provides your enterprise with the ability to connect all the key and integral personas in your organisation together, through a single portal, enabling them to input, inform, exchange and manage the key aspects and intricacies of their educational life. Pappaya Education CRM/ERP is a world class system built specifically for Educational institution hosted part of AWS.
HeadMaster, door ACS Technologies, is een compleet softwarepakket dat speciaal is ontworpen voor de administratieve behoeften van kinderdagverblijven en particuliere scholen. Het bevat essentiële informatie over kinderen, ouders en leerkrachten en volgt immunisaties, contactgegevens voor noodgevallen, cijfers en vrijwel alle gegevens die een particuliere school nodig heeft. Headmaster heeft webgebaseerde en desktopoplossingen en is ontworpen om belemmerde scholen te helpen meer te doen in minder tijd met een volledig geïntegreerde oplossing. Administratief softwarepakket voor kinderdagverblijven en particuliere scholen.
Web-based solution that provides school accounting through online payments, cash management, payment processing and more. Web-based solution that provides school accounting through online payments, cash management, payment processing and more.
Accounting software for small business for simple and easy bookkeeping. Document incoming and outgoing cash flow including sales, receipts, payments, and purchases. See how your business is doing with real-time balances and reports. Fax or email your accountant directly. Prepare your tax returns quickly with your financial reports. Easily generate over 20 financial reports. Income Sheets and Balance Statements help you track growth. Secure mobile access via web. Professional business accounting software. Report & document incoming & outgoing cash flow (sales, receipts, purchases, & payments)
A browser-based school information system specifically for parochial schools priced on a low per pupil annual subscription basis. A browser-based school information system priced on a low per pupil annual subscription basis.
AP Accounting is Rediker Software's complete fund accounting software solution for PK-12 schools, offering unsurpassed integration of student demographic information and financial information. AP Accounting works seamlessly with Administrator's Plus or your school's SIS. Features include student billing and online payments, accounts receivable, accounts payable, general ledger, fixed assets, real-time financial reporting, budgets, batch processing and dual-currency for international schools. Complete fund accounting solution for PK-12, offering unsurpassed integration of student demographics and financial information.
A Web-based utility for small to mid-sized private, public, and charter schools with communication, grade book, reporting, attendance, and lunch program components. Cumulo Learning's mission is to create a true community among all of a school's stakeholders. Cumulo Learning is unique in its pricing structure and it's continuous development model. It can serve as your entire web presence or just a plugin for school and student information management purposes. Web-based utility for public and private schools with communication, gradebook, reporting, attendance, and lunch program components.
Diamond Mind's TuitionPay allows you to increase on-time payments and simplify management while maintaining a direct relationship with your families. Accept online tuition and incidental payments while offering a seamless online experience for both payers and school administrators alike. Schools can easily manage payment plan details including number of installments, payment frequency, tuition amount, payment day and more. Offer payment plans that maximize tuition payments and time saved. Accept online tuition and payments while offering a seamless online experience for both payers and school administrators alike.
The School Cash Suite is an easy-to-use web-based software tool that automates the collection, disbursement and management of school activity funds. The School Cash Suite reduces the time it takes to receive money from the variety of sources encountered by schools every day. By automating the data input schools are assured of higher accuracy when dealing with frequent cash and check remittances associated with school activity funds. School accounting solution that assists businesses with issuing checks, providing reconciliation with monthly bank statements & more.
Senior Systems is at the center of everything. Our single, central database of record empowers independent schools to manage data effectively and efficiently. Senior Systems is an industry leader, with over 20+ years experience providing independent schools with comprehensive solutions for student information management. Also, our extensive experience and deep understanding of this private/independent school marketplace and its unique user-base provides additional value to every partnership. Were an industry leader, with over 20+ years experience providing independent schools with comprehensive solutions for student data.
Windows-based accounting system for schools that supports general ledger, purchase ledger with purchase ordering, Fees billing system, payroll with HR module, Asset Register, Parent Pay Portal,School shop, and pupil administration. It includes a synchronisation module which integrates with most specialist schools administration software to provide a completely integrated MIS. Accounting software specifically for schools which easily integrates with the admin software of choice of the Head and teachers.
PyanGo delivers advanced accounting solutions, so your school can focus less on accounting administration & more on achieving your mission. Natively built on Oracle NetSuite's cloud platform- the world's #1 Cloud ERP, our solutions provide optimum user experience, including real-time visibility & any time access to detailed information. PyanGo provides Budgetary Control, Travel Advance, Fund Accounting, Grant Management, & SubAward Management modules for schools & nonprofits. Advanced Accounting software for educational institutions and nonprofits, fully integrated with the Oracle NetSuite cloud platform.
A complete accounting solution with fee management, result prepairation and student's master records. A complete accounting solution with fee management, result prepairation and student's master records.
Allows district personnel immediate access to all schools data for a more effective control of funds at the School or District Level. Allows district personnel immediate access to all schools data for a more effective control of funds at the School or District Level.
CampusLogic helps schools change lives. Our Student Financial Success platform includes a net price calculator, complete scholarship management, personalized digital communications, simplified financial aid verification, 24x7 multilingual virtual advising, tuition & scholarship crowdfunding, & integrated data visualizations. Through our easy, mobile, personalized platform, millions of students enjoy a simplified financial success journey, driving student engagement, enrollment, and retention. Our Student Financial Success platform streamlines the student finance journey, driving student engagement, enrollment, and retention.
Giddh provides complete cloud accounting solution for all types of firms. From accurate bookkeeping to reports in the form of charts & graphs for better ananlysis of finances of your business. Generates customized Invoices and Purchase orders at a snap. This is the first ever ledger based accounting software that is super easy to use even for non accountants. One can see ledger entry for each avery statement. Tally plugin available that transfers all your data from Tally to Giddh hassle free. Online accounting solution with automatic recursive entry functionality that helps with accounting data downloads in CSV or PDF.
School accounting solution that assists K-12 schools with fund disbursements, receiving online payments, auditing, activity monitoring and more. School accounting solution that assists K-12 schools with fund disbursements, receiving online payments, activity monitoring & more.
Our most popular features are Powerful dynamic Grade Book. Live Classes with Virtual Whiteboard. LMS (Provide digital content and homework safely to your students) Online Exams with Auto Corrector. Dynamic Attendance Record. Automated Online Enrollment and Re-Enrollment Functionality. Online Assessment Tools. Automated Credit Transcripts and Grade Report. Innovative Parent & Students Portal. Specialized Accounting Module Visit our website for more features. Powerful Unified All in One solution for PK-12 schools. All modules in just one low price. *Free Powerful Personalized Mobile App
(0 reviews)
Bekijk profiel
PowerBudget tracks budgets for schools and district office departments. It allows users to track multiple budgets over many years and to monitor grants and categorical programs. PowerBudget is designed to minimize the time spent entering budget data and maximize the value of the resulting management reports. PowerBudget is School Budget Management Software that has been serving the Educational Community, preschool through university, since 1983. Tracks budgets for schools and district office departments. It allows users to track multiple budgets over many years.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Browser Based Administrative Software will meet your Financial & Student Administrative needs. The Financial system instantly digitizes your POs, Checks & invoices for easy access and processing. The electronic sending of POs, vendor payments and Employee Direct deposits aid in your ease of processing and cost savings. Included is a 5 year Financial Projection program that helps determine your future cash flows. The Student System includes: Parent Portal, Teacher Grade Book, & State Report Web based administrative software for financial accounting and student services with hosting available if needed.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Windows-Based School Accounting System that includes HR, Payroll, Budget Development, and Accounting. Windows-Based School Accounting System that includes HR, Payroll, Budget Development, and Accounting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Designed specifically for K-12 districts and charter networks, AptaFund is the configurable online fund accounting and business management software system thats perfect for schools that need a straightforward, easy-to-use system. AptaFund connects your departments and puts all the real-time data you need right at your fingertips. School accounting platform that helps educational institutes manage data entry, finances, reports, and other back-office operations.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fund accounting software including general ledger, accounts payable, payroll, and security with more optional modules. Fund accounting software including general ledger, accounts payable, payroll, and security with more optional modules.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Platform that automates even the most complex payroll scenarios for K-12 school districts. Platform that automates even the most complex payroll scenarios for K-12 school districts.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides schools with an intuitive interface and for Payroll, Human Resources, AR/AP, and State reporting. Provides schools with an intuitive interface and for Payroll, Human Resources, AR/AP, and State reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Billing and collection software providing schools with powerful features for any type of private or public academic institution. Billing and collection software providing schools with powerful features for any type of private or public academic institution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PASS is an integrated suite of administration and accounting software solutions with everything you need to manage your school. Integrated suite of administration and accounting software solutions with everything you need to manage your school.
Bekijk profiel
Intuitive, yet powerful; BMSI financial software takes the complexity out of entering, maintaining, tracking and reporting detailed financial data. The combination of visually appealing data entry screens, well-defined user features, and quick access to online help make data management easy. Manage financial strategies with on demand, system compiled budget information, including actual current to budget position comparisons. School accounting software with fund accounting, AP, budgeting, treasurer's cash receipts, fixed assets, payroll, and human resources.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SBS has developed SBS Online, to not only provide up to ten year salary forecasting, budget formulation and full reporting suite, but also full salary and budget monitoring functionality, allowing the user to confidently forecast a schools year-end financial position. Our Multi-school feature allows for interaction between Schools, Federations, Clusters, Trusts and Local Authorities, and provides in depth reporting. SBS Online is a secure, cloud-based budget management system, incorporating budget planning and monitoring in one easy to use interface
(0 reviews)
Bekijk profiel
eLearn is an intuitive all-in-one school management system. It offers the benefits of multiple products without the costs associated with purchasing each one individually. It's features include: Grading & Attendance, Payment System, Reports System, Contact Management, Built-in Mail Interface, and File Upload & Sharing. We believe managing a school should be easy, efficient, and maybe even a little fun. Let your school focus on what's most important, teaching. Helps schools of any size manage their students, teachers, and staff. Simplifies the daily tasks needed to efficiently run a school.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An online enrollment and tuition payment school software solution, with no downloads and free for schools. Track and let parents pay for field trips and fundraisers, also a built in school store, plus many other features. An online enrollment and tuition payment school software solution, with no downloads and free for schools.
School accounting software that handles accounts receivable, budgeting, fixed assets, human resources, payroll and student accounts. School accounting software that handles accounts receivable, budgeting, fixed assets, human resources, payroll and student accounts.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manage and control resource-related expenditures with exacting budgeting and tracking tools. Manage and control resource-related expenditures with exacting budgeting and tracking tools.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based school administration solution that enables educational institutions to manage accounting operations, budgeting and more. Web-based school administration solution that enables educational institutions to manage accounting operations, budgeting and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Fees management software for students, trainees, and corporates that helps with fees settlement via multiple payment methods. Fees management software for students, trainees, and corporates that helps with fees settlement via multiple payment methods.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mobile app for communication, collaboration, and day to day operations through school management. Mobile app for communication, collaboration, and day to day operations through school management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Wouldn't it be nice knowing your payments are tracked and recorded accurately without lifting a finger? It's possible with RevTrak, the solution that easily integrates with your school accounting software and SIS to eliminate tedious hours of tracking and reconciliation. Easily accept payments online for merchandise, school lunches, field trip charges and so much more with your own custom Web Store. Receive payments by credit cards, debit cards, eChecks and mobile with our portable card readers. By integrating with your school accounting software, we fill in the gaps, allowing you to track every penny without breaking a sweat.
On-premise school management solution that helps users manage student enrollment, attendance, transportation services, and more. On-premise school management solution that helps users manage student enrollment, attendance, transportation services, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Accounting solution that enables users to maintain financial balances, track funds, manage purchase receipts and more. Accounting solution that enables users to maintain financial balances, track funds, manage purchase receipts and more.
Financial automation system that assists schools with fee management, payroll, and mid-semester course adjustments. Financial automation system that assists schools with fee management, payroll, and mid-semester course adjustments.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Attendance in 15 Seconds with AI. Real Tracking to All Parents and Schools, Districts. HR, Hostel, Drive, Docs, PDFs. Best Fee Management, Invoice Generation, Bill Generation. School management software that's cloud-based with fee management, notification to all parents, tracking without GPS devices, and more. School management software that's cloud based with fee management, notification to all parents, tracking without gps devices, and more.
Academic and Financial Management Software for your school Transform your school management right now! Prefer a secure and cloud-based system! Complete, modern and effective. Academic and Financial Management Software for your school