78 resultaten
Waarom Capterra gratis is
ZenMaid is in 2013 ontwikkeld door voormalige eigenaren van een schoonmaakservice die hun bedrijf in minder dan een uur per dag konden beheren en runnen met behulp van op maat gemaakte technologie. Het doel van deze oplossing is niet alleen om je te helpen met het organiseren van je agenda en bedrijf, maar ook om je schoonmaakservice uit te breiden zonder extra werk. Klanten die deze service gebruiken geven aan dat ze al snel minder no-shows ervaren, beter geïnformeerde medewerkers hebben en tevreden klanten krijgen die sneller geneigd zijn om nieuwe zaken door te verwijzen. Meer informatie over ZenMaid Software Beheerprogramma dat helpt bij het organiseren en uitvoeren van schoonmaakdiensten met vereenvoudigde planningen en afspraakherinneringen. Meer informatie over ZenMaid Software
Platform voor het intelligent beheer van huishoudelijke diensten met gps en vertaling van berichten (>100 talen). GEEN contract (start/stop op elk gewenst moment). Start vanaf $ 5/licentie/maand. Deze platformonafhankelijke apps kunnen worden gebruikt op een laptop, tablet of mobiel en kunnen gemakkelijk worden geschaald van 1 naar 10.000 werknemers. Voorkom dubbele boekingen met het systeem voor de beschikbaarheid van werknemers. Deel documenten en foto's in realtime, wereldwijd. ==> Twijfel je wie de beste medewerker is voor de klus? Vraag het aan je "digitale Sherpa": die weet het op basis van je aangepaste criteria. Meer informatie over Ai Field Management Platform voor het beheer van huishoudelijke diensten. Het is net een CRM voor het operationele team, samenwerking/productiviteit. Start/stop op elk gewenst moment - geen contracten. $ 5/licentie/maand. Meer informatie over Ai Field Management
Werk beter met gestroomlijnde tijdregistratie van Hubstaff. Hubstaff is uitgerust met nauwkeurige tijdregistratie, teambetalingen, gps-volgsysteem, eenvoudige urenregistratie, herinneringen aan gemiste diensten en meer. Hierdoor wordt het beheren van een huishoudelijk of commercieel schoonmaakbedrijf veel eenvoudiger. Je kunt alles beheren en vastleggen via één gebruiksvriendelijke app. Volg je ploeg en verbeter de algehele efficiëntie van je bedrijf doordat je je nu vooral kunt richten op klanten en groei. Hubstaff doet alles wat je moet doen: tijdregistratie van de schoonmaakdienst, facturering, betalingen, projecten en nog veel meer met de alles-in-één tool.
mHelpDesk is een eenvoudige en krachtige softwareoplossing voor je schoonmaakservicebedrijf waarbij alles wordt geautomatiseerd, van het eerste klantcontact tot uitbetaling. Klanten profiteren van mobiele en online tools met ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en functionaliteit. De beste tools zijn verpakt in een uiterst eenvoudig te gebruiken en betaalbaar pakket waarvoor geen grote investering vooraf is vereist. Bovendien zijn er interne productexperts beschikbaar om je meteen aan de slag te helpen. De snelste, eenvoudigste en meest waardevolle software voor schoonmaakservice om alles te automatiseren, van het eerste klantcontact tot uitbetaling.
QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf. Het biedt alle tools die je bedrijf nodig heeft, maar is toch eenvoudig te gebruiken. Je kunt je boekhouding organiseren, inventaris beheren, verkopen bijhouden en zelfs de loonlijst uitvoeren, maar dan voor een fractie van de kosten. Met QuickBooks kun je duizenden dollars per jaar besparen vergeleken met vergelijkbare oplossingen. Vind de oplossing voor je middelgrote bedrijf met QuickBooks. QuickBooks is complete business management software die kan meegroeien met je bedrijf.
Laat je kleine onderneming er groter uitzien met de software voor schoonmaakbedrijven van Jobber. Jobber helpt duizenden schoonmaakservices hun bedrijf te verbeteren en te laten groeien. Stel offertes op, plan taken in en factureer klanten; optimaliseer routes, volg teams en dispatch ze; waarschuw en communiceer met klanten; synchroniseer automatisch met je accountingsoftware; dit alles vanaf kantoor of in het veld. Je wordt sneller betaald en ziet er professioneler uit dan ooit. Bovendien helpt de gratis toegewijde ondersteuning van Jobber je bij elke stap. Laat je kleine onderneming er groter uitzien. Jobber helpt schoonmaakbedrijven om sneller offertes te maken, opdrachten in te plannen, te factureren en betaald te krijgen.
Kickserv, het platform voor huishoudelijke diensten, is opgericht door een eigenaar van een servicebedrijf en gebouwd met het oog op jouw servicebedrijf. Beginnend vanaf $ 59/mnd voor een volledig functioneel account zit je altijd goed. Je website kan worden gebouwd met het leadformulier om leads direct in Kickserv op te nemen, e-mails naar al je leads te automatiseren, promotiecampagnes naar je klanten te sturen, schattingen te geven, herhalingsafspraken te plannen, werk te factureren en in je boekhoudplatform naar keuze, Xero of Quickbooks, te integreren. Gebruiksvriendelijke en makkelijk te implementeren software die je mobiele personeel automatiseert. Beheer leads, schattingen, projecten en facturen. Synchroniseert met QB of Xero.
Launch27 is een krachtig online boekingssysteem waarmee potentiële klanten je schoonmaakdiensten via je website kunnen kopen. De boekingsmodule kan worden aangepast aan je bestaande schoonmaakwebsite en kan in slechts enkele seconden worden geïntegreerd, waardoor je klanten een naadloze koopervaring ontvangen. Launch27 heeft ook een eigen ingebouwde kalender om je nieuwe taken en afspraaktijden te tonen, met analyse-integratie waarmee je je schoonmaakdiensten tot in de details kunt regelen met tal van add-ons voor hoge conversiepercentages. Launch27 luistert aandachtig naar gebruikers en is voortdurend bezig met updates op basis van je feedback.
Meer dan 100.000 aannemers vertrouwen op ServiceTitan, de nummer 1 meest gebruikte software voor servicebedrijven. Klanten van ServiceTitan ervaren een omzetstijging van 24% in 9 maanden. ServiceTitan is het enige systeem dat je nodig hebt om je bedrijf te runnen: planning, dispatch, service, verkoop, marketing, inventaris, loonadministratie, overeenkomsten, boekhouding en meer. Ontvang nu een gratis demo en zie hoe krachtig en gebruiksvriendelijk ServiceTitan is! ServiceTitan wordt vertrouwd door meer dan 100.000 aannemers en is de nummer 1 meest gebruikte software voor servicebedrijven.
Service Fusion helpt schoonmaakdiensten om zonder enorme uitgaven hun bedrijf te beheren, klanten te helpen, het gedoe voor werknemers te verminderen en sneller betaald te krijgen. Deze complete oplossing voor servicebeheer is eenvoudig te gebruiken en bevat volgens de klanten een "fantastische klantenservice". Het Service Fusion-platform biedt razendsnelle invoer van werkorders, intelligente planning en dispatch, realtime communicatie met buitendienstmedewerkers, uitgebreid bijhouden van klantgeschiedenis, naadloze integratie met de boekhouding en meer. Service Fusion helpt schoonmaakdiensten om zonder enorme uitgaven hun bedrijf te beheren, het gedoe voor werknemers te verminderen en sneller betaald te krijgen.
Zet je schoonmaakbedrijf/-dienst op Autopilot. Eén systeem beheert je hele bedrijf, zonder dubbele gegevensinvoer. Neem de controle over je tijd, planning, uitgaven, werknemers, marketing, winst en je leven met software voor gazonverzorging die is ontworpen voor jouw bedrijf. Probeer Service Autopilot gedurende 30 dagen: als deze software je niet bevalt, krijg je 100% van je geld terug. Functionaliteiten: volledige wederzijdse synchronisatie met QuickBooks, kostprijsberekening van taken, CRM, registratie van uren en bedrijfsmiddelen, urenstaten, mobiele telefoons, planning, routebepaling. Service Autopilot is een volledig bedrijfssysteem met een focus op planning, urenregistratie en werknemersbeheer.
De software is bedoeld om taken te automatiseren en je tijd te besparen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je zakelijke of persoonlijke leven. DoTimely biedt uitgebreide tools voor planning, facturering, betalingen, klanten- en personeelsbeheer die steeds beter worden met regelmatige updates. Doe mee en krijg je tijd terug. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te runnen, van klantbeheer, planning tot facturering vanaf elke locatie met je mobiele apparaat.
Vonigo is een bedrijfsmanagement- en online boekingsplatform dat helpt de omzet te verhogen en de bedrijfsactiviteiten van schoonmaakbedrijven te stroomlijnen. Vonigo biedt een uniform pakket van configureerbare cloudgebaseerde modules, inclusief CRM, planning, online boeken, werkorderbeheer, ramingen, verzenden, routing, GPS, facturering, betalingen, rapportage en meer, allemaal toegankelijk via internet vanaf elke desktop of elk mobiel apparaat. Vonigo heeft miljoenen banen geboekt en beheerd. Meld je vandaag nog aan voor een gratis demo. Vonigo is geschikt voor schoonmaakbedrijven die hun activiteiten willen stroomlijnen en de omzet willen verhogen via online boekingen.
Beheer van uitstekende gewaardeerde activiteiten en huishouding voor 10 tot meer dan 100 vakantiewoningen, kortetermijn- en langetermijnaccommodaties. VRScheduler is het toonaangevende softwareplatform voor het plannen en bijhouden van schoonmakers, inspecteurs en onderhoudspersoneel. VRScheduler werkt met je boekingssoftware om de workflow te verbeteren. Bespaar tijd, optimaliseer arbeid en minimaliseer kostbare fouten. Gratis proefversie. Bekijk vandaag nog een demo. VRScheduler werkt samen met AirBnb, VRBO en andere boekingssoftware (zoals Escapia) door boekingen en automatische werkschema's te importeren.
Het serviceprogramma is QuickBooks-add-on servicesoftware. Verzenden, routeren, het bijhouden van werkorders, onderhoudsschema's, klantoproepen, trackingapparatuur, GPS, mobiele oplossing en klantenserviceportal - compatibel met elke iPhone-, Android-telefoon of -tablet of -laptop met realtime synchronisatie, vastleggen van handtekeningen, velden afdrukken, afbeeldingen toevoegen, facturen, verhuur, streepjescodes en facturering, en nog veel meer. Inclusief wekelijkse training, technische ondersteuning en software-upgrades. Eenvoudig. QuickBooks add-on servicesoftware met verzenden, routeren, werkorders, onderhoudsschema's, GPS, mobiele en klantenservicetools.
Krijg meer opdrachten en behaal meer omzet: planning | afspraken | onderhoudsplannen | facturering | verkoopoffertes | rapportage over technische prestaties | synchronisering met Quickbooks | optioneel vast tarief voor Callahan Roach | eenvoudige onboarding | betaalbare prijzen Payzerware, de alles-in-één beheertool, stelt aannemers in staat om hun backoffice-activiteiten te beheren en te optimaliseren en omzet te genereren.
Maid Service companies that use Revetize for their marketing drive more revenue than those who don't. How was that for a long fancy speech? Maid Service Marketing Software helping grow Reviews, Referrals & Repeat Purchases via Text, Email, Voicemail & PenWritten Letters.
Online boekingssysteem voor de servicesector. Functies omvatten boekingsformulieren, een beheerdersdashboard, dienstverlenersdashboard, slimme planning, klantendashboard, verwijzingen, couponbeheer, thema's, beoordelingssysteem, systeemlogboeken, mobiele apps en nog veel meer. Alles-in-één platform ontworpen voor de servicesector. Van marketing en verkoop tot beheer en gemak.
ResponsiBid automates your proposal building process, all customer follow-up (email, sms, and more), as well as allows your customers to get accurate pricing and intelligently schedule themselves on your website! You can connect ResponsiBid to CRMs like Jobber, The Customer Factor, and Service Monster as well as using Zapier or Google Calendar. ResponsiBid is the selling software that connects to what you're already using. A quoting and automation tool for home cleaning companies to give great quotes from your website, over the phone or in person.
WorkWave Service is een cloudgebaseerde, mobiele, gebruiksvriendelijke end-to-end softwareoplossing voor de buitendienst. Met WorkWave Service kun je je schoonmaakbedrijf beter runnen met een robuust pakket van intuïtieve tools. Het verbindt iedereen met één enkele interface die klantinformatie deelt en alle aspecten van je activiteiten beheert, inclusief planning, verzending, routering, monitoring, facturering, betalingsverwerking en meer. WorkWave Service is een cloudgebaseerde, mobiele, gebruiksvriendelijke end-to-end softwareoplossing voor de buitendienst.
Maid service solution with scheduling, online booking & payment, SMS notifications & marketing, monitor revenue, invoices and more. Maid service solution with scheduling, online booking & payment, SMS notifications & marketing, monitor revenue, invoices and more.
Scheduling Manager, from Thoughtful Systems, makes the management of your service business a breeze. We developed the first software available for the Service Business Industry in 1987 and have continuously improved our product over the years while tailoring it to specific industries. Extensive features include customer and employee information management, team information, Work Codes, Job Scheduling, Accounts Receivable, Payroll, Mapping, Quickbooks interface, Mobile option, and more. Comprehensive job scheduling, accounts receivable, customer information management, payroll software. Desktop mobile and online options
BizScheduler organizes and manages your business from anywhere you have internet access. Our point-and-click scheduling calendar is easy to use and powerful enough to handle the most demanding scheduling needs - giving you fast and flexible access to your customer information. Higustomizable for the specific services you provide, hours of operation, functional or regional groupings, ... BizScheduler stands apart as the data management solution that puts the field service business owner first. What's holding back your business? Manage your customers, jobs, and accounting better. with BizScheduler.
Less Paper Co. creates custom-built field service management, maid service, work order management and scheduling systems to help field service businesses become more efficient in the office and the field. Because we custom build every system to each specific clients needs we can offer all of the features that you want and need in a work order system that some of our competitors can't. Creates custom-built field service management, maid service, work order management and scheduling systems for maid service businesses.
Call of Service provides the latest Field Service workforce scheduling software. Specifically designed for ease of use, our cloud-based service will shave hours off your valuable supervisor's schedules, optimize labor costs, and keep your client's information a few clicks away. Our easy to use scheduling dashboard was built specifically with the needs of field service companies in mind. They're all we work with -- which is why we fit like a glove. Get up and running in less than 10 minutes. Easy to use software solution that streamlines your company's mobile staff schedule and customer data management.
Super flexible Mobile Forms, Job Management & Tracking with full Scheduling and Customer CRM all in one powerful, yet simple to use solution! Formitize is ready to get you paperless working across more than two hundred industries from the smallest of businesses right through to government agencies and many of the world's largest corporations. Smart automation built in for Job Status Updates, Future Job Reminders, Leads & Quote Followups, Overdue Invoice Chasing and so much more. Great Free Trial Smart, flexible paperless forms, Job Scheduling, CRM and Smart Automation all included in one powerful but super simple to use solution
Amidship is a small business platform that makes it easy to run your service business online. Offer your clients the convenience of booking your services online 24/7 through your booking system. Save even more time by setting up automated reminders, payments, and recurring appointments. Establish your brand online through your custom business website. Manage your business on-the-go using any computer, tablet, or mobile device. Streamline your business; Delight your customers! Amidship is the all-in-one management and appointment scheduling software for your small business.
Husky Intelligence is a web based solution for field service companies. Sales and client management. Manage and dispatch work to field service personnel. Mobile workforce has real time access to personal tasks. Paperless billing. Time and expense management. Customizable reports. Your fleet on a map in real time. Free Trial! Drive Service costs down with CRM, Dispatching, Scheduling , Recurring Service Orders, Mobile App and SaaS Low Startup Costs Free Trial
BOOST YOUR CLEANING SERVICE OPERATIONS WITH US. We offer end to end business solutions for everything you need including Schedule, Dispatch, Billing,Invoice, Route Optimization, GPS Tracking, CRM. With ALL the features you get excellent customer service for FREE. The onboarding to the site is made EASY and PAINLESS as we import all your customer and price list data. Simplified and complete solution for your estimate and jobs, dispatch, inventory, point of sale, accounting, real time tracking.
Fieldmagic is the #1 field service & asset management software that combines site-based asset management, scheduled maintenance, breakdown and repair jobs, reporting and compliance checklists with powerful apps for iOS and Android to provide a complete solution for your business. Our compliance checklist capability is unmatched in the market, simplifying the process of compliance with relevant standards, and driving best practice maintenance across your business while saving time and money. Scheduled maintenance, asset management, breakdown and repair jobs, compliance checklists, and a powerful mobile app for iOS/Android.
An Estimate Tool to help price your residential cleaning jobs and allow customers to get INSTANT Estimates! You'll have the ability to ask prospective customers questions, and associate those questions with the costs that make up the bottom line of your cleaning business. If you're looking for software that can help you run your Cleaning Business more efficiently, and give you the estimate tools needed to drive prospective customers to your business, then look no further than Compass Wave. Run your Maid Service more efficiently, and provide estimates when your offices are closed! Customize pricing and questions easily!
Grow and simplify your maid service business with PodiumIO home service software! PodiumIO is the All-In-1 E-commerce solution with real-time pricing & booking pages. We allow you to integrate our optimized business software into your already established website, or choose us to design your website from scratch. You can acquire new customers, increase revenue per customer, grow your customer base, enhance your social presence, maximize your sales channel presence, and much more! The All-in-1 E-commerce Real Time Pricing and Booking Pages solution for Maid Service Businesses.
Janitorial Manager Software is specifically designed for the cleaning industry. JM is built by Janitors for Janitors. With JM, you can track performance and provide increased efficiency and cost control through Client, Quality, Work Order, Employee, and Inventory Management. Janitorial Manager is committed to developing software that is effective, easy to use and affordable for small to medium sized cleaning service companies. Client, quality, work order, employee, and inventory management for janitorial companies.
For business owners, this SaaS solution offers an integrated portal and a simplified way to manage schedule, availability and bookings online! Businesses enjoy a dynamic CRM system as well as a smart schedule to handle unique needs, with special consideration for opening hours, service duration, and staff availability. Most importantly, BookMyCity eliminates the issues associated with unfilled time slots and cancellations. An amazing online booking and scheduling platform for service-oriented businesses.
The way you think about operating your maid service will never be the same. Send estimates and invoices remotely from the palm of your hand. Take credit cards, venmo, cash app, zelle, ACH and checks. Get FREE leads in your local area. Let customers download the SendWork client app and book instantly. Send en-route notifications and communicate directly. Assign jobs to workers, GPS and time tracking. Gain repeat and loyal customers and grow your business. $19.99/Mo Manage your business from the app. Take and receive bookings, send estimates, invoices, get paid. Reduce your admin - 14-Day Free Trial
Designed for cleaning and maintenance businesses, it helps manage processes related to scheduling, estimating, and customer files. Designed for cleaning and maintenance businesses, it helps manage processes related to scheduling, estimating, and customer files.
Maid Service Quoting & Booking Technology - Customize a maid service Quote Center. Place a snippet of code on your site. Increase sales, decrease costs. Start your free trial today! QuoteFlare turns your Maid Service website into a sales machine. Offer instant quotes from your website and fast and accurate phone & field quotes so you can get more customers, and track your leads. Instant Maid Service Quoting -Provide instant quoting & booking from your website. Increase sales. Measure results.
Ergos Software Inc. is a custom all-in-one service software solution that was designed to fulfill the needs of the service industry. Whether it be HVAC, Plumbing, Electrical, New Construction, etc. - We are completely customizable and can be tailored to meet your specific business needs. Ergos delivers fully automated cutting edge technology to help drive company revenue and growth, while still managing to maintain a constant relationship with customers. Ergos Software Inc. is a custom all-in-one service software solution that was designed to fulfill the needs of the service industry.
With our embeddable booking widgets, Zenbooker lets your clients see your availability, get real time price quotes, and book cleaning services directly from your website. Whether you're in the office or in the field, Zenbooker makes it easy to manage your schedule, assign jobs to cleaners, and accept online bookings from your website. Plus, our booking system is completely customizable so you can tailor your online booking form to match your cleaning company's brand. Online booking & scheduling software built specifically for maid service businesses.
Cleaning companies of all sizes benefit from this web based service that includes the integrated and powerful Estimation/Proposal tool Clean Calculator. Manage your Cleaning business with our simple and low cost tools for invoicing, tracking customers and prospects, sending professional quotes and a scheduling and work order Calendar, Cleaning companies of all sizes benefit from this low cost service that includes the integrated and powerful Estimation/Proposal tool.
Tijd is geld! Er wordt elke dag gewerkt aan het minimaliseren van de tijd en inspanningen, terwijl de productiviteit van je bedrijf wordt gemaximaliseerd. Feedback van klanten wordt gebruikt om de beste prestaties voor de gebruikers te garanderen. ManageMart.com is buitendienstbeheersoftware in de cloud en is de beste oplossing die je bedrijf kan helpen groeien. Krachtige CRM, facturering, schatting, planning, facturatie, tracking, routes, problemen, klantenportal en inloggen door meerdere gebruikers. Volledige financiële, fiscale en beheersrapporten die nodig zijn om een duidelijke cashflow te behouden. ManageMart buitendienstbeheersoftware in de cloud voor je schoonmakersbedrijf.
Maidily is a simple and effective online scheduling software for maid service/cleaning businesses across the nation. Our online integrations will give your customers the ability to purchase services through your website in seconds. Maidily also offers complete job automation (reminders, analytics, receipt sending + MORE) functionality that works seamlessly with our dynamic calendar system to completely automate your business while increasing conversion rates. CRM software for residential maid/cleaning service businesses. Invoicing, scheduling, automated client messaging & website bookings.
On-premise janitorial bidding tool that calculates bid pricing for office cleaning, assists with data entry and tracks labor rates. On-premise janitorial bidding tool that calculates bid pricing for office cleaning, assists with data entry and tracks labor rates.
Routezilla is the UBER like booking and routing engine for On the Go business. It will reach, route and book customers online, 24/7. Eliminate phone tag, routing and scheduling conflicts with its brand-able mobile solution. Unlike OpenCal (acquired by Groupon) which is designed for hair salons and spas, Routezilla maps customer locations, automatically books and reduces the driving distance from one job to the next. Routezilla is scalable technology that can be used anywhere in the world. An UBER like Booking and Routing Engine for On the Go businesses.
Harried? Is an inefficient scheduling and dispatching system giving you a headache? Consider Jobsite Mobile. Organize your office. No more clipboards. Track your jobs. Connect with your techs and drivers through their mobile devices. Spend less time on the phone with your drivers and techs. Receive documentation of their jobs and deliveries with notes and photos from their smartphones. Jobsite Mobile is ideal for businesses with 3 to 25 techs/drivers per location. Scheduling & dispatching giving you a headache? Spending too much time calling & texting your techs in the field? Try Jobsite Mobile.
We offer powerful job scheduling, dispatching, billing, and reports to cleaning companies who service vacation homes, hotels, and office buildings etc. The key features include instant quote, auto-syndicating from vacation booking systems, mass upload, zone-based scheduling, dispatching job to cleaning staffs' mobile devices, reminder of unplanned cleaning requests, tracking employee work time, real-time job status, reporting damage pictures from mobile devices, and one-click billing. No. 1 cloud-based cleaning service software that simplifies communications, cut down admin. cost, and improve customer satisfactions.
Tired of searching through programs that are too complicated to set up, not industry specific for a Residential Cleaning Company or dont even have a phone number you can call for support? Look No Further! The combination of features, functionality, commitment and support with Live training sessions is why more business owners look to the MaidEasy Software System to run their Residential Cleaning business. We offer an Online Solution or Desktop Solution. FREE TRIAL Call us today! 800-988-9807 Software for Residential cleaning companies.Manage clients, schedules and more. We offer an Online Solution or Desktop Solution.
Organize workflow & dispatching. Auto-repeat keeps your contracts on track & reminder cards capture repeat business. Payment/billing on completion. Job history, notes, diagrams, maps & photos. Track grease-collection reimbursements. Business management software for work-order based service businesses. Features include billing, service dispatching, mapping, and more.
FiendPromax is one of the most affordable and feature-rich field service management solutions available in the market. Create, assign and dispatch work orders to your service providers' mobile app, track the job status and generate invoices from one screen You can also track your technician's location real-time to assign them nearby jobs. FieldPromax helps you manage your customers, employees and work & helps you focus on business growth, rather than day-to-day tasks. Create, dispatch, invoice, manage and track your work orders FAST, EASY and PAPERLESS
Genio is the #1 Productivity App designed for Cleaning Companies who are always on the go. We make Team Scheduling, Chat, Attendance with Face ID, Location, and Task Management a breeze. Join free. Now all work teams, managers, supervisors, and staff can be easily connected inside the Genio platform. In a few clicks, you can sign-up team members, create group chats, schedule shifts, assign tasks, track location. Genio the #1 App for Cleaning Companies. We make Team Communication, Scheduling, Attendance, Location and Task Management a breeze
Bekijk profiel
Designed by Housekeeping Managers for Housekeeping Managers and built to manage the entire department. Designed by Housekeeping Managers for Housekeeping Managers and built to manage the entire department.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Managing custodial operations in today's fast-paced, technology driven world demands organization, documentation and justification. CompuClean, Spartan Chemical Company's browser-based Custodial Maintenance Management Software provides an integrated reporting system and a variety of modules to meet these needs. Managing custodial operations in today's fast-paced, technology driven world demands organization, documentation and justification.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Finally...the power of a software system designed specifically for the building service executive at an affordable price. Finally...the power of a software system designed specifically for the building service executive at an affordable price.
(0 reviews)
Bekijk profiel
User friendly computer software program to help you determine staffing needs, levels of service, work assignments, and work schedules User friendly computer software program to help you determine staffing needs, levels of service, work assignments, and work schedules
(0 reviews)
Bekijk profiel
QuickService is next-generation mobile-enabled software solution designed expressly for field service operations. Developed by service industry veterans, QuickService solves the most common problems encountered by service based companies interested in automating total business operations. Perfect for all types of field service companies, including: Plumbing, Electrical, HVAC, Landscape, Commercial Cleaning and more. Contact us for a demo or free trial. Mobile-enabled solution designed for service based companies. Provides service dispatching, equipment, and purchase order management.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Regardless of size, Service Companies need to eliminate wasted resources. JAMS Janitorial Software helps you recover lost profits throughout your janitorial service operations through improvements in planning, tracking performance (individual and group), responding efficiently to client requests, and eliminating issues that cost you money. Get the benefits of integrated mobile technology for inspections, timekeeping, inventory management, and client requests today. Web-based solution that helps businesses monitor workforces, service requests, failed quality inspections, inventory, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Easily monitor the progress of the cleaning process in field work in real time. Easily monitor the progress of the cleaning process in field work in real time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software designed for cleaning service providers to automate scheduling, accounting, administration and reporting. Software designed for cleaning service providers to automate scheduling, accounting, administration and reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprehensive and secure system for quickly & efficiently managing care staff rotas & handling appt bookings. Focused on homecare, live-in, supported living and domiciliary care activities. Staff details with training matrix & HR documents. Service user records with MAR sheets and auditable messaging and complaints system for CQC inspections. Mobile call monitoring enables staff to report their location live information back to the office. Powerful and flexible payroll and invoicing engine. Scheduling, invoicing, client management, staff records. Mobile check in/out recorded live
Software tool that helps determine the appropriate price to charge customers fro cleaning services. Software tool that helps determine the appropriate price to charge customers fro cleaning services.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Janitorial management software with attendance tracking, mandatory voicemail checking,mobile quality inspection integration. Janitorial management software with attendance tracking, mandatory voicemail checking,mobile quality inspection integration.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based janitorial inspection platform for handheld PDA devices with an option to upload data to your website for reporting. Web-based janitorial inspection platform for handheld PDA devices with an option to upload data to your website for reporting.
(0 reviews)
Bekijk profiel
AppOnTheRun is designed to improve communications with both technicians and customers. It is an end-to-end operational solution for small to midsize businesses with mobile workers. Contracts, scheduling, GPS tracking, invoicing and communications are all in one location. It features a secure customer portal for easy review of service record (including photo documentation) and online bill payment. Need to communicate with mobile workers who speak a different native language? We can help with that AppOnTheRun key features: photo documentation, GPS tracking, digital work orders, QuickBooks integration & automated time tracking.
(0 reviews)
Bekijk profiel
GPS-enabled application-based software for the cleaning industry that helps track and manage tasks assigned to workforces. GPS-enabled application-based software for the cleaning industry that helps track and manage tasks assigned to workforces.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Software for Mobile Service Companies. At only $5.99 per user per month for a full suite of features, Unicom offers you an unparalleled and expandable feature set across all of your desktop and mobile devices. Quickly access customer management, quotes and invoicing, inventory control, scheduling, Quickbooks Integration and much more. Try Unicom 100% risk free for 60 days, with no obligation, no credit card required, no hidden fees and all features available. All-in-one field service management solution. Includes scheduling, inventory management, customer management, mobile payments and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manor enables local housekeeping businesses to compete at a high level with a cleaning management platform that allows for booking, scheduling, and payments all in one simple app. We are Dedicated to innovating the cleaning industry and connecting consumers with local cleaning companies; Manor strives to elevate local housekeeping businesses to enhance both the consumer and local business experience through innovative technology and easy-to-use platforms. Convenient scheduling, in-app customer messaging, order management, instant payments and payroll.
(0 reviews)
Bekijk profiel
FCS Housekeeping is een meertalige webgebaseerde applicatie om het gehele proces van schoonmaak en inspectie te stroomlijnen, zowel voor hotelkamers als openbare ruimtes in de afdeling Huishouden. Samen met de mobiele app van FCS Housekeeping is de gehele e-Housekeeping-oplossing ontworpen volgens de nieuwste regels en op voorwaarden gebaseerde logica om schoonmaakopdrachten toe te wijzen aan de meest gewenste kamerbediende op elk moment van de dag, en kunnen toezichthouders de kamers inspecteren. Optimaliseer en coördineer de huishoudelijke en schoonmaakwerkzaamheden in hotelkamers en openbare ruimtes.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based software for commercial & domestic cleaning companies. The Cleansure workflow system is a revolutionary software platform built from the ground up with one goal in mind, to create the most effective software for the commercial cleaning industry. With its many unique features like bespoke specification writing which in turn automatically produces quality audits. Improve your day to day organisation, increase efficiency and your profit for your company with our many great features. A web-based organisational software solution designed for the cleaning industry by the cleaning industry.
Automated, Cleaning Services Management, Communications and Quality Systems Software. Seamlessly integrated or stand alone modules for Client Management, Cleaner Management, Cleaner GPS Tracking including QR Code Login, Mobile Auditing and Quotation Modules. Central information management dashboard providing critical business information at a glance. Cloud based login anywhere any time. Without a doubt the most comprehensive and affordable cleaning business management software on the market today.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Clientskey aims at providing the best technical solution to manage business operations. It is an online activity-based monitoring application established in Australia in 2014 with the idea of specification management. It is a SaaS-based application to manage activities and resources. Clientskey offers a subscription-based paid-for service for businesses and personal users. Field service management solution design for cleaning, facility management, and security industry.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Ecmaid is a maid management software designed specifically for maid agencies. It has forms that let you create an in-depth bio of maids in your agency. With this, you can make it seamless for website visitors to search and filter profiles. Additionally, the solution enables you to build and customize lead capture forms so you can grow your contact list. Ecmaid is a professional maid management software for maid agencies that include the capability to build comprehensive maid profiles.
(0 reviews)
Bekijk profiel
All-in-one mobile app & web platform that helps local service-based small businesses run and grow their business. From promotion to payment - we have you covered. - Free modern website with lead form with every account - Promote your work with photos and local check-ins - Customer reveiws - Social share integration - Professional branded quotes & invoices - Accept electronic credit card payments All-in-one mobile app & web platform that helps local service-based small businesses run and grow their business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cleanetto is the only CRM built around recurring service. Cleaning a home once is easy but attracting, retaining and growing relationships with both your clients and your cleaners takes a special kind of software to do well. It combines powerful automation technology with all the tools owners need in a single, beautiful package that make it easy to deliver a delightful experience to clients, cleaners and yourself. Cleanetto is the delightful CRM for modern cleaning companies.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based software platform for residential cleaning businesses Cloud-based software platform for residential cleaning businesses
Succeed over complicated scheduling, unorganized invoices, customer dissatisfaction, Cleaner to job miss-match, ticket service management and many other business complications with our Cleaning Service Software. PWS offers versatile solutions for the growth and management of day-to-day operations of the cleaning businesses. GPS tracking, Live Consultation, job Scheduler, recruitment and leave management system, Client and helper management etc. Planet Web Solution provide a one-stop solution for your cleaning business offering versatile solutions for cleaning business.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution that assists maid managers with staff scheduling, dispatching, customer data management and location tracking. Web-based solution that assists maid managers with staff scheduling, dispatching, customer data management and location tracking.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Sales and scheduling software designed to solve the unique challenges of service businesses with mobile workforces. Sales and scheduling software designed to solve the unique challenges of service businesses with mobile workforces.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprises an advanced hassle-free staff scheduling software, an efficient cleaning booking software. Comprises an advanced hassle-free staff scheduling software, an efficient cleaning booking software.