78 resultaten
Waarom Capterra gratis is
DCIM van Sunbird is een van de weinige oplossingen op de markt die zich exclusief richt op twee van de grootste en duurste uitdagingen waarmee exploitanten van datacenters worden geconfronteerd: monitoring en operationele activiteiten. In tegenstelling tot andere DCIM-providers, die overdreven complexe, opgeblazen en dure software aanbieden, is de oplossing van Sunbird eenvoudig te implementeren en gebruiken. Het biedt de mogelijkheid om middelen, verandering en capaciteit beter te beheren; en maakt ook stroombewaking, omgevingsbewaking en energiebeheer mogelijk. Meer informatie over Sunbird DCIM Een oplossing voor het beheer van de datacenterinfrastructuur die je in realtime breed en diepgaand inzicht biedt in je activiteiten en energiebeheer. Meer informatie over Sunbird DCIM
Makkelijk te leren met eenvoudige navigatie: download, installeer en configureer PA Server Monitor voor honderden Windows- of Linux-servers of -apparaten met slechts een paar klikken. Klanten geven steevast aan dat PA Server Monitor de eenvoudigste in zijn klasse is. Agentless monitoring, bewaking op afstand, applicatiecontrole, geavanceerde rapportage, monitoring vanuit een enkel scherm. Meer informatie over PA Server Monitor Makkelijk te leren, eenvoudige navigatie: download, installeer en configureer voor honderden Windows- of Linux-servers of -apparaten in slechts enkele minuten. Meer informatie over PA Server Monitor
Datadog is een op SaaS gebaseerd monitoring-, beveiligings- en analyseplatform voor cloudinfrastructuur, toepassingen, logboeken en meer. Het platform helpt organisaties bij het verbeteren van flexibiliteit, het verhogen van de efficiëntie en het leveren van end-to-end zichtbaarheid in dynamische of grootschalige infrastructuren. Door het verzamelen van statistieken en evenementen uit meer dan 400 out-of-the-box diensten en technologieën stelt Datadog de ontwikkelings-, beveiligings- en operationele teams in staat om de bedrijfstijd van toepassingen te garanderen en de go-to-market activiteiten te versnellen. Meer informatie over Datadog Cloud Monitoring Datadog is een bewakingsservice die metriek en evenementen uit je datacenter samenbrengt voor inzicht in de prestaties. Meer informatie over Datadog Cloud Monitoring
Proactief VMware analyseproduct dat je helpt potentiële problemen te ontdekken voordat ze grote storingen of beveiligingsincidenten veroorzaken. Meer informatie over Runecast Analyzer Proactief VMware analyseproduct dat je helpt potentiële problemen te ontdekken voordat ze grote storingen of beveiligingsincidenten veroorzaken. Meer informatie over Runecast Analyzer
Een oplossing voor het beheer van de levenscyclus van datacenters die wordt gedeeld door IT- en facilitaire beheerders om middelen in realtime te beheren. Meer informatie over Datacenter Clarity LC DCIM Een oplossing voor het beheer van de levenscyclus van datacenters die wordt gedeeld door IT- en facilitaire beheerders om middelen in realtime te beheren. Meer informatie over Datacenter Clarity LC DCIM
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen. Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.
Ontdek zelf waarom duizenden MSP's die op zoek zijn naar meer winstgevendheid, en kleine IT-afdelingen die meer moeten doen met minder, Kaseya VSA-software voor datacenterbeheer gebruiken om het IT-management te automatiseren. Met de oplossingen van Kaseya kunnen organisaties hun gehele infrastructuur en IT-activiteiten beheren, inclusief cloudgebaseerde, lokale, hybride, gevirtualiseerde en gedistribueerde omgevingen, allemaal vanaf één plek. Start je gratis proefversie om proactief je IT-middelen op afstand, eenvoudig en efficiënt te beheren en te controleren. Duizenden MSP's en kleine IT-afdelingen gebruiken Kaseya VSA-software voor datacenterbeheer om IT te automatiseren. Begin vandaag nog met de gratis proefperiode.
Pulseway is een zeer schaalbaar platform voor monitoring en beheer van IT-infrastructuur met meerdere accounts, ontworpen voor interne IT-afdelingen. Het platform kan door Pulseway of door jou worden gehost, lokaal of in de cloud. Zorg dat je kritieke IT-infrastructuur soepel blijft draaien met Pulseway met behulp van elk willekeurig apparaat.
ConnectWise Automate (voorheen LabTech) heeft nauw samengewerkt met eersteklas providers voor IT-back-up, opslag en gegevensherstel met uitgebreide productlijnen die een scala aan functies en functionaliteiten bieden. Door middel van deze integraties kunnen de back-up- en opslagoplossingen van Automate voorzien in gegevensbescherming en herstel vanaf fysieke en virtuele machines, inclusief de cloud. Of het nu Windows of Linux betreft: dit platform kan je helpen! Doe vandaag nog je rondleiding! De back-up- en opslagoplossingen van Automate kunnen voorzien in gegevensbescherming en herstel vanaf fysieke en virtuele machines. Ontvang je gratis rondleiding!
Geïntegreerd beheerplatform waarmee je jouw datacenters, clientapparaten en hybride cloud-IT-omgevingen efficiënt kunt beheren. Geïntegreerd beheerplatform waarmee je jouw datacenters, clientapparaten en hybride cloud-IT-omgevingen efficiënt kunt beheren.
Automatisch detecteren, beheren en visualiseren van infrastructuur met Device42. Krijg volledig inzicht in je hardware, software, netwerk en de onderlinge afhankelijkheden, verbeter de beveiliging en beperk de gevolgen van IT- en netwerkveranderingen. Mogelijkheden zijn onder meer: DCIM met sleep–en-neerzetmogelijkheden, ruimte en fotorealistische rackindeling, IPAM, kabelbeheer, wachtwoordbeheer, afhankelijkheidsmapping en -visualisatie, stroom- en milieumonitoring, vermogensregeling en meer! Device42 maakt DCIM efficiënt door jou volledig inzicht te geven in je hardware, software, netwerk en de onderlinge afhankelijkheden!
ManageEngine OpManager is een geïntegreerd netwerkbeheerplatform dat grote ondernemingen, serviceproviders en kleine en middelgrote bedrijven helpt om hun datacenters en IT-infrastructuur efficiënt en zuinig te beheren. Het biedt monitoring van netwerkprestaties, fysieke en virtuele servermonitoring, verkeersanalyse, configuratiebeheer, firewall-logbeheer en IP-adresbeheer. Het biedt een bedrijfsweergave, e-mail/sms-waarschuwingen, workflowautomatisering, aangepaste rapporten en gecombineerde snapshotweergave. ManageEngine OpManager biedt 5-in-1 geïntegreerde netwerkbeheersoftware voor prestatiebewaking, foutdiagnostiek en probleemoplossing.
Rubrik biedt directe beschikbaarheid van toepassingen aan hybride cloudgebaseerde bedrijven voor herstel, zoeken, cloud en ontwikkeling. Door gebruik te maken van dit toonaangevende cloudgebaseerde gegevensbeheerplatform kunnen klanten op één platform toepassingen mobiliseren, het beschermingsbeleid automatiseren, herstellen van ransomware en toepassingsgegevens op schaal zoeken en analyseren. Van dagen tot seconden. Oplossing voor gegevensbeheer en back-up waarmee bedrijven gegevens in cloudomgevingen kunnen beheren met behulp van geautomatiseerd beveiligingsbeleid.
Datadeck brengt iedereen op dezelfde lijn met aantrekkelijke dashboards van al je gegevensbronnen, waardoor je bedrijf meer tevreden en productiever wordt. Dankzij Datadeck kunnen teams samenwerken aan gegevensanalyse, professionele rapporten maken en uiteindelijk tijd besparen door al je gegevensbronnen op één plek te hebben. Centraliseer je gegevens om krachtige rapporten en dashboards te maken en je belangrijke statistieken bij te houden. Geef je team de mogelijkheid om de bedrijfsprestaties bij te houden, nieuwe kansen te identificeren en doelen consistent te bereiken. Alles op één plek.
De DCIM van Nlyte automatiseert het beheer van alle activa, middelen, processen en mensen gedurende de gehele levenscyclus van de infrastructuur. Nlyte biedt aanpasbare en schaalbare DCIM-software op een open, protocol- en leveranciersonafhankelijk platform voor gemakkelijk onderhoud en integratie met de beste tools. Kenmerken: Levenscyclusbeheer, planning van kracht- en ruimtecapaciteit, real-time gegevensverzameling, controle en rapportage, geautomatiseerde werkstromen en verandermanagement, middelenafhankelijke toewijzing. Nlyte beschikt als leider van Gartner Magic Quadrant in 2014, 2015, 2016 over grote en geavanceerde DCIM-implementaties (Digital Camera IMages).
Your servers are the engines that run your business services, either virtual, physical or in the cloud. You need them set up quickly, repeatedly and risk-free. Manage them with automated, policy-based solutions that keep your critical business services running smoothly all the time. BladeLogic Server Automation manages even the biggest change and configuration tasks simply and easily. Manage servers with an automated, policy-based solution that keep critical business services running smoothly all the time.
New applications run faster than ever before on Cisco UCS servers and Application Centric Infrastructure. New applications run faster than ever before on Cisco UCS servers and Application Centric Infrastructure.
ManageEngine Applications Manager biedt diepgaande prestatiemonitoring voor meer dan 100 bedrijfsapplicaties, verspreid over fysieke, virtuele en cloudomgevingen. Daarnaast houdt het de eindgebruikerservaring bij van webtoepassingen die worden uitgevoerd op Java-, .NET- en Ruby on Rails-platforms. Meer dan 5000 bedrijven over de hele wereld gebruiken Applications Manager om prestatieproblemen snel te detecteren, te isoleren en op te lossen, om effectief capaciteit te plannen en optimale prestaties van hun applicaties te verzekeren. Zorg dat de bedrijfsapplicaties die essentieel zijn voor je missie voldoen aan de verwachtingen van eindgebruikers met 360-graden monitoring vanuit Applications Manager.
Uila provides Performance and Cyber Threat Analytics in a single pane of glass for the Hybrid Enterprise. With Uila, IT/Network and Security Operations teams can visualize application workload dependencies across cloud platforms, rightsize resources and investments for their workloads, combat advanced cyber threats and plan workload migration strategies for Hybrid and Multi-Cloud deployments. Businesses use Uila to align themselves with IT teams and cut time to resolution from days to minutes. Automated & Agentless Monitoring, Root Cause Analysis & Application Dependency Mapping for the Hybrid Enterprise.
Comprehensive management solution built with one-click technologies to simplify datacenter storage and virtualization operations. Comprehensive management solution built with one-click technologies to simplify datacenter storage and virtualization operations.
Asset Vue creates accurate, cost-effective RFID-based IT asset management solutions for conducting fast, easy and real IT asset audits that save time and reduce hassles. We offer the entire suite as both cloud-based and on-premises solutions providing real-time information, on-demand, from anywhere. IT Asset Management lifecycle solutions that offer visual representations of your assets. Cloud based web and mobile solutions.
The control panel can manage the infrastructure of any size. DCImanager monitors equipment statuses and informs you when issues occur. By integrating DCImanager with a billing software, providers can automate provisioning of servers to their customers. DCImanager automates provisioning of dedicated servers, makes it easier to manage and control data center equipment
NetZoom focuses on providing software solutions for data center professionals helping them to model, monitor, manage, access and control Physical, Virtual and Cloud IT Infrastructure, along with Facility Infrastructure to create the source of truth with an emphasis on capacity analysis and optimizing power, space and cooling to achieve increased server utilization, virtualization and power density to attain desired power usage effectiveness (PUE) and other optimization goals. Model, monitor, manage, access and control Physical, Virtual and Cloud IT Infrastructure to increase server utilization and workflow.
CloudMonix provides advanced cloud monitoring and automation for applications and services deployed on the Microsoft Azure cloud platform. IT administrators are able to gain deep insight into their Azure applications, get immediate alerts and notifications when things go wrong, setup automated self-healing actions and much more. Microsoft Azure support includes but is not limited to: - Azure Cloud Services - Azure Virtual Machines (Windows and Linux) - stand-alone Windows Server Deep support for Microsoft Azure. Insight into production environments and middleware. Automatic self healing.
From Infrastructure as a Service (IaaS) and virtual private cloud solutions to virtual servers and consulting services, Evolve IP delivers a secure, compliant computing environment to support your business-critical needs. Customers can leverage our geographically-diverse, world-class data centers to create a unique virtual environment with security, stability, scalability, and total cost of ownership that is fundamentally superior to outdated legacy systems. Data center management solution with cloud infrastructure that supports the privacy and compliance requirements business demands.
Galileo Performance Explorer is a vendor-agnostic, Software as a Service (SaaS) infrastructure performance management solution that oversees servers, storage, SAN and applications. It allows you to visualize cloud, hybrid or on-premise IT enterprise environments regardless of the technology vendor. Also, Galileo replaces reactive alarms with predictive insights, allowing you to plan ahead and enhance user experiences while minimizing costs. Galileo is a proactive solution for IT performance management supporting servers, storage, SAN, database, networking and cloud.
Applixure is Digital Experience Monitoring tool that identifies generic and systematic issues in your computer and software environment; whether they relate to performance or functional issues, maintenance or security issues, utilization or compliance. Only Applixure can deliver speed, ease of use and continuously up-to-date visibility of your Endpoints against accurate industry benchmarks. For great Digital Employee Experience. Easily. Get automated visibility of how computers and software are serving your employees to detect high impact, yet easy to fix improvements
netTerrain DCIM, van Graphical Networks, is een oplossing voor het beheer van de infrastructuur van datacenters (DCIM) die de visualisatie, het beheer en de documentatie van datacenters automatiseert en vereenvoudigt. netTerrain DCIM biedt een discovery-engine, aansluitingen op externe toepassingen, stroombewaking en het beheer van bedrijfsmiddelen en kabels en glasvezelinstallaties, en wordt gebruikt door overheidsinstanties en ondernemingen om IT-kosten te verlagen en de beschikbaarheid en het gebruik van IT-middelen te optimaliseren. netTerrain DCIM is een visuele IT-oplossing voor het beheer van de infrastructuur van datacenters (DCIM), kabelbeheer en stroombeheer.
Sematext Cloud is an all-in-one observability solution for software-based companies that provides key insights into front-end and back-end performance. Sematext encompasses infrastructure, real user & synthetic monitoring, transaction tracing, and log management. Sematext Cloud also offers flexible app-scoped pricing based on plan, volume, and retention selection, where each App can have a different plan, volume, and retention, giving you lots of control over costs with no overage fees. Sematext gives businesses full-stack visibility by exposing logs, metrics, real user & synthetic data and traces through a single Cloud
All-flash storage tool which enables elimination of refresh cycles through a cloud infrastructure. All-flash storage tool which enables elimination of refresh cycles through a cloud infrastructure.
Docker containers make it easy to develop, deploy, and deliver applications where containers can be deployed and brought down in a matter of seconds. This flexibility makes it very useful for DevOps to automate deployment of containers. Symantec Data Center Security: Server Advanced provides agentless Docker container protection that allows you to achieve the performance benefits of Docker without sacrificing security. Orchestrate always-on agentless anti-malware and threat protection
Drawbase levert toonaangevende CAFM/IWMS-infrastructuurproducten waarmee ondernemingen hun ruimte, bedrijfsmiddelen, datacenters en infrastructuur en bezettingsplanning kunnen beheren. Een compleet scala aan professionele diensten zorgt voor een succesvolle implementatie, van locatiebeoordelingen en integraties tot verouderde producten en datamigratie. Partnerschappen en gevalideerde oplossingen met IBM Maximo en Oracle EBS en PeopleSoft zorgen voor goed geïntegreerde oplossingen. Cloudgebaseerde, lokale en hybride oplossingen met Oracle, IBM en AWS. Drawbase biedt CAFM/IWMS-infrastructuurproducten waarmee ondernemingen hun ruimte, bedrijfsmiddelen, bezettingsgraad, datacenters en infrastructuur kunnen beheren.
Data center management tool that reduces order processing time through automated servers, co-location and virtualized offerings. Data center management tool that reduces order processing time through automated servers, co-location and virtualized offerings.
CloudFabrix Software, Inc. a leading AIOps software company with its headquarters in Silicon Valley. Its flagship cfxDimensions is an enterprise grade platform that is purpose built to enable IT transformation and to address comprehensive digital IT planning and operations needs. This platform uses the power of Advanced Analytics, AI, Machine Learning and Automation to build, plan, operate and optimise hybrid IT assets, applications and services. CloudFabrix Software, Inc. a leading AIOps platform vendor delivering a suite of solutions enabling AI driven IT Operations & Planning.
R&M inteliPhy net is your easy-to-use DCIM solution for asset, capacity and change management. Reduce deployment time and ensure high data quality of your documentation with great IT infrastructure visualization. Explore your data center from a bird's eye view to the depths of your cabinets, and drill into interdependencies with pre-defined views without leaving your desk. Experience unexpected simplicity in buying, deploying, using and maintaining inteliPhy net. Your easy to use DCIM solution for asset, capacity, and change management.
We migrate, protect and recover databases, systems and applications to and from any physical, virtual or cloud-based platform We migrate, protect and recover databases, systems and applications to and from any physical, virtual or cloud-based platform
Our mission is to build the next generation of cloud. We believe the cloud must be rooted in open source, engineered to run the world's largest and most demanding applications, and continuously evolved to support new technologies and business models. Hybrid, Modern and Open, Triton is engineered to run the worlds largest cloud native applications
WIP Software has a team of developers able to develop a customize cloud based work flow solution to fit your unique business needs. This tailored solution can stand alone or be integrated into WIP Accounting to create an all-in-one solution for capturing all the information needed for running your business without having to rekey the data into your accounting system. WIP Software has a team of developers able to develop a customize cloud based work flow solution to fit your unique business needs.
BindPlane addresses the common challenge most data center operations teams experience - gaining a comprehensive view of whats going on across their IT ecosystem. . It dramatically expands observability for large enterprises monitoring hybrid and multi-cloud environments, and is now available across AWS, Microsoft Azure, IBM, Google and Alibaba cloud environments. It now supports 100 distinct technologies, enhancing the monitoring and analytics engines of VMware, New Relic, Oracle and others. BindPlane addresses the common challenge most data center operations teams experience.
Martello iQ is a powerful IT Operations Analytics solution that consolidates data from multiple monitoring, IT service management and business applications, and applies analytics to present you with a clear view of whats happening in your IT environment from a single dashboard. Consolidate, organize and understand your data from a single source of insight
XpedITe is an evolved hybrid digital infrastructure management (HDIM) platform. A data-centric approach to complex infrastructure challenges. With this data-centric approach, the return on investment should not only be better, it should come in sooner as well. XpedITe connects all the moving parts together in an open framework, aligning to your business processes. XpedITe is a hybrid digital infrastructure management (HDIM) platform. A data-centric approach to complex infrastructure challenges.
Make it easy for employees to access all their files and applications and work remotely from any location or device in a secure and scalable environment with solutions from VMware and Softchoice. We can help you set up, manage, secure, and optimize IT performance for your remote workforce using VMware solutions. Explore how solutions like VMware Horizon 7 and Workspace ONE can make your IT staff more efficient, save your company money, and maximize your companys end user experience. Make it easy for employees to work remotely from any location or device in a secure environment with solutions from VMware & Softchoice
(0 reviews)
Bekijk profiel
At Heroix we believe in delivering technology that simplifies IT monitoring helping our customers save time and money. With decades of history in the system management marketplace Heroix understands what it takes to deliver elegant yet powerful IT solutions. Longitude, our all-inclusive agentless monitoring solution, encompasses the entire technology stack: from physical to virtual to cloud, from network to server, and from IT infrastructure to application. Monitors and alerts on the availability and performance of remote systems and applications.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Universal Information Manager in which everything is completely user-definable: tables, forms, queries, reports, etc. Universal Information Manager in which everything is completely user-definable: tables, forms, queries, reports, etc.

DCS

(0 reviews)
Bekijk profiel
An automated calendaring and date parameter setup system that slashes daily JOB setup time and greatly reduces production reruns. An automated calendaring and date parameter setup system that slashes daily JOB setup time and greatly reduces production reruns.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Combine stateless, diskless processing blades with unique virtualization software to dramatically reduce data center complexity. Combine stateless, diskless processing blades with unique virtualization software to dramatically reduce data center complexity.
(0 reviews)
Bekijk profiel
RACKWISE Data Center Manager (DCM) is an enterprise class software solution. It enables Visualization of your entire data center infrastructure from the data center through the rack to devices and components within those devices. Full Documentation is built into the system for managing todays complex environments. Modeling, and unlimited what if scenarios are core parts of the software. Data Center Manager (DCM) provides the ability to analyze data in tabular and graphical formats. Visualization of your data center infrastructure from the data center through the rack to devices and components within those devices.
A data center management software solution DCIM to manage the physical infrastructure of your data centers in an effective visual way. A DCIM data center management software solution to manage the physical infrastructure of your data centers in an effective visual way.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Viridity data center management software balances power, cooling and utilization to save money, and extend the life of your data center. Data Center Management Software
(0 reviews)
Bekijk profiel
A free bus monitoring software that captures and displays USB, I2C, SPI, CAN, and eSPI bus data in real time. With LiveFilter and LiveSearch technologies, users can navigate through live data captures to pinpoint bugs or data errors. Works on Windows, Linux, and Mac OS X. A free bus monitoring software that captures and displays USB, I2C, SPI, CAN, and eSPI bus data in real time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based business analytics and visualization solution that maximizes management decision-making and organizational performance. Cloud-based business analytics and visualization solution that maximizes management decision-making and organizational performance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Data Center Infrastructure Management (DCIM) solution based on real-time "vendor agnostic" data collection from all networked and non-networked equipment. Highly scalable, multi-site support for device monitoring, alarm/alert escalation, asset management, capacity planning and built-in analytics for Real-time Operational Intelligence (RtOI). Data center and facility monitoring and management solution for real-time analysis of critical infrastructure.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A solution for monitoring, automating and managing job streams. A solution for monitoring, automating and managing job streams.
(0 reviews)
Bekijk profiel
BigPanda Autonomous Operations platform helps IT Ops, NOC and DevOps teams detect, investigate, and resolve IT incidents faster and more easily than ever before. Powered by Open Box Machine Learning, BigPanda correlates IT noise into insights, automates incident management, and unifies fragmented IT operations. Customers such as Intel, TiVO, Turner Broadcasting and Workday rely on BigPanda to reduce their operating costs, improve service availability and performance, and de-risk and accelerate t BigPanda Autonomous Operations platform helps IT Ops, NOC & DevOps teams detect, investigate and resolve IT incidents faster than ever.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Open source cloud computing and data center management platform that supports container technologies and virtualization. Open source cloud computing and data center management platform that supports container technologies and virtualization.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Monitoring solution that reports on the conditions and health of facility-critical devices allowing engineers to prioritize issues. Monitoring solution that reports on the conditions and health of facility-critical devices allowing engineers to prioritize issues.
Cloud-based solution that enables NEMs businesses to develop SDN-based architectures for carrier ethernet, data center networks & more. Cloud-based solution that enables NEMs businesses to develop SDN-based architectures for carrier ethernet, data center networks & more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Noction Intelligent Routing Platform is designed to improve the performance and reduce operational costs of a multi-homed BGP network. By adding intelligence to internet routing decisions, Noction IRP leverages a companys existing internet connectivity to deliver substantial network performance improvements. Noction Intelligent Routing Platform is designed to improve the performance and reduce operational costs of a multi-homed BGP network.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Real-time monitoring of power distribution and use across your data centers, enabling you to measure, trend, alert and take action. Real-time monitoring of power distribution and use across your data centers, enabling you to measure, trend, alert and take action.
(0 reviews)
Bekijk profiel
TMMData is a leading provider of data integration, preparation & management software. We enable data governance & distribution at mid-level to enterprise-scale organizations by seamlessly blending data from nearly any source. TMMDatas software helps drive nimble decision making and organizational efficiency, giving businesses the tools they need to operationalize data by automating the otherwise productivity-sapping tasks of finding, transforming & aggregating information from multiple sources. TMMData is the premier provider of data integration, preparation, and management software.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud-based platform which helps firms with data service operations, automation, enterprise security and app optimization. Cloud-based platform which helps firms with data service operations, automation, enterprise security and app optimization.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Data center management tool that helps businesses manage assets, capacity, work orders, power, and more. Data center management tool that helps businesses manage assets, capacity, work orders, power, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Real-time monitoring, predictive future capacity, and workflow management to maximize efficiency and optimize costs. Real-time monitoring, predictive future capacity, and workflow management to maximize efficiency and optimize costs.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Manages the entire IT Infrastructure, including facilities, equipment, network paths, power and environmental data. Manages the entire IT Infrastructure, including facilities, equipment, network paths, power and environmental data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Automate Schedule is a powerful enterprise job scheduling solution for Windows, UNIX, and Linux. This tool integrates with business-critical applications so that you can build complex schedules quickly and easily and eliminates the need for multiple schedules so you can benefit from centralized monitoring of all of your jobs. Whats more, Automate Schedule has automated auditing and reporting capabilities and custom notification options to keep you on top of whats happening across the enterprise. Enterprise scheduler that integrates with business-critical applications for enterprises to build complex schedules.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides customers the hosting and colocation services they need to efficiently establish or expand their data center operations Provides customers the hosting and colocation services they need to efficiently establish or expand their data center operations
DefendX Software Mobility maakt gegevensarchivering eenvoudig, naadloos en automatisch. Het optimaliseert de gegevensmigratie door de vooraf ingestelde standaarden te volgen die je maakt op basis van opslaggebeurtenissen. Met Mobility hoef je niet meerdere oplossingen te configureren via veel interfaces; Mobility filtert en verplaatst je bestandsgegevens automatisch op een manier die volledig onzichtbaar is voor gebruikers. Het is de ideale software voor het archiveren van ongestructureerde bestandsgegevens. Archivering van bestandsgegevens om de kosten van de migratie van bestandsgegevens te verlagen.
(0 reviews)
Bekijk profiel
An easy-to-use, next-generation data center management software provider with tools that are as meaningful to the C-suite as they are to operators. Monitor all layers of your infrastructure: Facility, IT and Virtual. Get actionable intelligence, reduce IT cost, manage workloads and mitigate outages. Tuangru named Deloittes Technology Fast 50 Companies-to-Watch. Monitor all three layers: Facility, IT and Virtual. Our tools are as meaningful to the C-suite as it is to data center operators.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides transparency into utilization, cost, health, and sustainability metrics of your global infrastructure. Provides transparency into utilization, cost, health, and sustainability metrics of your global infrastructure.

IOA

(0 reviews)
Bekijk profiel
Cloud management solution that helps businesses with data management, media migration and information security. Cloud management solution that helps businesses with data management, media migration and information security.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Real-time data center management software that lets you monitor IT assets, facilities and energy efficiency. Real-time data center management software that lets you monitor IT assets, facilities and energy efficiency.
(0 reviews)
Bekijk profiel
SES automatically uses the right size for resources to match actual workload which produces significant energy savings. SES automatically uses the right size for resources to match actual workload which produces significant energy savings.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Statice develops state-of-the-art data privacy technology that helps companies double-down on data-driven innovation while safeguarding the privacy of individuals. Thanks to the privacy guarantees of the Statice data anonymization software, companies generate privacy-preserving synthetic data compliant for any type of data integration, processing, and dissemination. Safely train machine learning models, finally process your data in the cloud or easily share it with partners with Statice. Drive agility and unlock the value from your data with Statice's privacy-preserving synthetic data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Development platform for AI, SOA, ETL, ESB, database, web application, data quality, predictive analytics, and more. Development platform for AI, SOA, ETL, ESB, database, web application, data quality, predictive analytics, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Maximize capacity and reduce TCOS cost. Maximize capacity and reduce TCOS cost.
(0 reviews)
Bekijk profiel
PATCH MANAGER is een uitgebreide en krachtige softwareoplossing voor het plannen, documenteren, beheren en onderhouden van de fysieke laag van je connectiviteit, kabels en activa van je campus, gebouw, datacenter of het externe fabrieksnetwerk. De software is veelzijdig en schaalbaar, ideaal voor kleine, grote of groeiende infrastructuren. Met op implementatie gebaseerde licenties is het een toekomstbestendige investering die zich aanpast en evolueert samen met je organisatie en infrastructuur. PATCH MANAGER is uitgebreide kabel- en activabeheersoftware voor het beheer van de volledige fysieke laag van je infrastructuur.
(0 reviews)
Bekijk profiel
IntelliOps is for enterprises with IT infrastructure built using ML algorithms to perform issue tracking, event management, auto-remediation, and application mapping. IntelliOps is for enterprises with IT infrastructure built using ML algorithms for event management, app mapping & auto-remediation.
MagicFlex is a game changer, introducing predictive analytics into your data center operations. Using AI tools, MagicFlex automatically identifies issues in the Data Center that are otherwise very difficult to find, including current problems as well as proactively presenting latent issues that will negatively impact the system in the future. For all these identified issues, MagicFlex provides a remediation plan. MagicFlex is a game changer, introducing predictive analytics into your data center operations.