195 resultaten
Waarom Capterra gratis is
(0 reviews)
Bezoek website
Bewaar documenten en e-mails binnen slechts 2 tot 15 seconden en laat het geautomatiseerde contextualisatiesysteem vervolgens op de achtergrond werken, zodat de informatie later kan worden gevonden wanneer nodig, en uitgesloten wanneer het niet is vereist. Knowliah voor juridische teams wordt geleverd als een vooraf geconfigureerde, maar aanpasbare oplossing die kan worden uitgebreid en volledig geïntegreerd in je werkomgeving (Microsoft Exchange/Office365/SharePoint, Gmail, enz). Het webgebaseerde platform is beschikbaar als lokale installatie of een gehoste oplossing in het veilige Belgische datacentrum van Knowliah. Meer informatie over Knowliah Een modulair platform dat drie oplossingen voor juridische zaken combineert in één gebruiksvriendelijke toepassing: beheer van materie, documenten en kennis. Meer informatie over Knowliah
Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian Corporate governance-cloud die je kritieke entiteitsgegevens beheert en secretariële documenten perfect automatiseert. Meer informatie over Athennian
Alles-in-één documentbeheer om individuen en juridische teams te helpen bij het runnen van een bedrijf. RevvSales is een superieur alternatief voor Google-documenten of Microsoft Word met gebruiksvriendelijke sjablonen, goedkeuringen en workflows. Meer dan 1000 bedrijven vertrouwen hun documentbeheer aan dit platform toe. Werk op efficiënte wijze samen aan elk contract dat op één centrale plaats wordt gemaakt, beoordeeld en ondertekend. Integreer gegevens met je registratiesystemen: CRM, salarisadministratie, boekhouding. Dit platform is expert in het runnen van jouw bedrijf, één document tegelijk. Meer informatie over RevvSales Alles-in-één documentbeheer voor alle teams. Dit platform is expert in het runnen van jouw bedrijf, één document tegelijk. Meer informatie over RevvSales
Met Clio, de toonaangevende cloudgebaseerde beheersoftware voor juridische praktijken, is documentbeheer eenvoudig. Bewaar al je juridische bestanden op één plek, zodat je ze op efficiënte wijze kunt doorzoeken. Werk samen met je klanten en hou wijzigingen en bewerkingen bij met het geïntegreerde documentversiebeheer. Elimineer het beveiligingsrisico dat optreedt bij het per e-mail versturen van gevoelige documenten door Clio's privéportal te gebruiken om alles wat je voor je casus nodig hebt veilig te delen. Met de documentbeheersoftware van Clio kun je eenvoudig bestanden ordenen, samenwerken met klanten en nog veel meer.
TimeSolv helps lawyers increase their billable time and get paid faster as well as featuring comprehensive legal project management tools. We are the most comprehensive, yet easy-to-use cloud legal billing software proven since 1999 with over $5.2 billion billed. Three options for document management, including integrations with NetDocuments and Dropbox. TimeSolv can be used offline and online. Compatible with PCs and Macs, iPad and other tablets, iPhones and Android App. We are the #1 web-based time billing, invoicing and project management software for law firms. Find out why with our 30-day free trial.
Ga nu aan de slag met het ** voor altijd gratis ** plan. Process Street is de eenvoudigste manier om de workflows en terugkerende processen van je team te beheren. Met de eenvoudige software voor business process management (BPM) kun je snel workflows, checklists en standaardprocedures (SOP's) creëren. Volg workflows en processen en werk samen met je team. Beheer machtigingen, gebruik formulieren, plan processen in en integreer met meer dan 400 andere toepassingen. Process Street is de eenvoudigste manier om de workflows, terugkerende processen (BPM) en standaardprocedures (SOP's) van je team te beheren.
De enige juridische software voor documentbeheer met een onbeperkte gratis proefversie voor je eerste 3 klanten en casussen. Genereer automatisch documenten op basis van klantinformatie. Geïntegreerd met Box.com of Dropbox om bestanden met je collega's te synchroniseren. Werk papierloos en verlies door de automatische back-ups nooit meer een bestand. Volg wijzigingen en herzieningen. Bekijk met de mobiele apps bestanden vanaf elke plek. Het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en intuïtief. Probeer het gratis, geen creditcard vereist. Mobielvriendelijke en veilige software voor juridisch documentbeheer die intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Tweerichtingssynchronisatie. Versleuteld. Probeer dit product gratis uit.
MyCase biedt gecentraliseerde, veilige opslag van juridische documenten in de cloud voor snelle en gemakkelijke toegang, bewerking en samenwerking, zodat je nooit een enkel document uit het oog verliest. Maak een bibliotheek met documenten en mappen in elk van je casussen en deel op verzoek de meest actuele versies met je team en klanten. Profiteer van directe toegang tot al je bedrijfsdocumenten, ongeacht of je nu op je mobiele telefoon of laptop zit. Nu met Dropbox-integratie. MyCase biedt gecentraliseerde, veilige opslag van juridische documenten in de cloud voor snelle en gemakkelijke toegang, bewerking en samenwerking.
AbacusLaw bevat alles wat je nodig hebt om een georganiseerd juridisch bedrijf te runnen. Het op maat gemaakte beheersysteem levert binnen enkele seconden foutloze documenten en formulieren die gereed zijn om te tekenen. Je kunt je vanuit AbacusLaw abonneren op gerechtelijke formulieren voor je rechtsgebied, of je eigen bibliotheek met gepersonaliseerde formulieren en documentsjablonen aanmaken. AbacusLaw werd opgericht in 1983 en kan je documenten ook in een eigen cloud bewaren voor een complete rampbestendige oplossing. AbacusLaw is een kant-en-klare, volledig geïntegreerde oplossing voor zaakbeheer voor bedrijven van elke omvang, in alle praktijk- en rechtsgebieden.
Duizenden advocatenkantoren zijn overgestapt op CosmoLex - de enige cloudgebaseerde managementsoftware voor advocatenpraktijken met ingebouwde, conforme juridische boekhouding (geen QuickBooks nodig). CosmoLex elimineert het probleem van het bijhouden van afzonderlijke systemen voor het beheer, de facturering en de boekhouding van advocatenkantoren. LawPay-creditcardverwerking is ook ingebouwd zonder vaste maandelijkse kosten. Log altijd en overal in bij CosmoLex Cloud om alles te krijgen wat je nodig hebt om je advocatenkantoor volledig te runnen. Probeer het vandaag nog gratis. CosmoLex is het enige cloudgebaseerde, facturerings- en boekhoudsysteem voor volledig praktijkbeheer (geen QuickBooks® vereist).
PDFelement is de eenvoudigste manier om pdf-documenten te creëren, bewerken, converteren en ondertekenen op Windows en Mac. Dit alternatief voor Adobe Acrobat biedt pdf-functionaliteiten op ondernemingsniveau en permanente licenties. PDFelement wordt wereldwijd verkocht in 9 verschillende talen en is de alles-in-één pdf-oplossing voor alle soorten gebruikers, en de enige complete pdf-oplossing naast Adobe Acrobat die beschikbaar is op Windows, Mac, iOS, en Android. Populairste alternatief voor Adobe® Acrobat®: PDFelement is een alles-in-één pdf-oplossing. Creëer, bewerk, converteer en onderteken pdf-bestanden op een betere manier.
Logikcull.com is een kant-en-klare vondst voor moderne juridische teams. De beveiligde, cloudgebaseerde oplossing helpt advocatenkantoren en organisaties van elke omvang om de dure, complexe en risicovolle uitdagingen op het gebied van eDiscovery, interne onderzoeken en open archiveringsreacties op te lossen. Met Logikcull kun je binnen vijf seconden een ontdekkingsproject starten, overal en altijd en op elk apparaat. Het beoordelen van gegevens is zo eenvoudig als het uitvoeren van een Google-zoekopdracht. En in Logikcull zijn je gegevens altijd veilig. Logikcull.com is een kant-en-klare vondst voor moderne juridische teams.
Amicus Attorney, de toonaangevende oplossing voor praktijkbeheer, integreert al je bedrijfsinformatie in één geautomatiseerd systeem zodat je je efficiëntie en rendement kunt verbeteren. Amicus-softwareoplossingen zijn beschikbaar als desktop-, cloud- of gecombineerde desktop/cloudoplossing en bieden klant-/materiebeheer, juridische agenda's en taken, contacten en bedrijfsontwikkeling, documentbeheer, documentautomatisering, tijd- en onkostenregistratie, conflictcontrole en meer. Amicus, de toonaangevende software voor praktijkbeheer, integreert je informatie in een enkel systeem voor het verbeteren van de efficiëntie en het rendement.
Een veelgebruikte software voor het betekenen van dagvaardingen. ServeManger is een complete softwareoplossing voor het beheer van het betekenen van dagvaardingen, en is ontworpen voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders. Genereer beëdigde verklaringen, beheer facturering, betalingen aan deurwaarders, werk taken bij vanuit het veld, klantportaal en nog veel meer. Complete softwareoplossing voor het beheer van het betekenen van dagvaardingen, ontworpen voor advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders.
Nextpoint is slimme software die eDiscovery-projecten automatiseert voor juridische teams van elke omvang. Met deze beveiligde, cloudgebaseerde oplossing kan je team binnen enkele minuten beginnen met het beoordelen van documenten met behulp van krachtige tools voor gegevensanalyse, een gebruiksvriendelijke interface en gezamenlijke toegang vanaf elke gewenste locatie. De innovatieve functionaliteiten voor zaakvoorbereiding van Nextpoint zullen je verwachtingen overtreffen van wat slimme eDiscovery-software kan doen. Je hoeft niet te betalen voor gegevens: gratis, onbeperkt aantal gegevensuploads, verwerking, hosting, OCR, beeldvorming en producties. Biedt moderne juridische teams de mogelijkheid om eDiscovery en zaakvoorbereiding vanaf elke locatie efficiënt, betaalbaar, veilig en zonder gegevenskosten te beheren.
PracticeMaster gives your firm more than Outlook. It helps you do the things you already have to do, only faster. PracticeMaster, the most award-winning legal desktop practice management software, includes document assembly, a firm-wide calendar, and tracking for online research, email and phone calls. You can easily convert appointments, phone calls and research into fees in Tabs3 Billing Software, so you can quickly bill for your time. Tabs3 Billing is a feature-rich, customizable option for stand alone billing or complete firm management.
Online toegankelijk - bewaar je gegevens lokaal of in de cloud. Biedt beheer van materie, contactpersonen, e-mail en documenten. Omvat documentsamenstelling, workflowautomatisering, facturering en trustrekeningen, taakplanning, groepsagenda, met één klik een pdf genereren, document- en e-mailsjablonen, zoeken in volledige tekst inclusief documenten, e-mail en e-mailbijlagen, samenwerkingstools, formulieren met aanpasbare velden en lijsten. Integreert met Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules en Google. Integreert met LawPay, Word, Excel, Outlook, Evernote, QuickBooks, Acrobat, Calendar/Court Rules, WordPerfect en Google.
Actionstep is een intelligente, cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van juridische documenten voor toekomstgerichte advocaten. Dit praktijkbeheersysteem combineert workflowautomatisering, ingebouwde sjablonen, documentsamenstelling en belangrijke integraties zoals met Microsoft Office, NetDocuments, bundledocs, Google Drive en HotDocs. Met Actionstep kun je documentsjablonen creëren die automatisch kunnen worden ingevuld met cliënt- en materiegegevens - om tijd te besparen en fouten te verminderen. Boek vandaag nog een gratis demo voor meer informatie. Een hoogwaardige, volledig functionele, cloudgebaseerde oplossing voor documentbeheer voor groeiende advocatenkantoren. Intelligent, flexibel en met uitstekende waarde.
EisenVault digitaal documentbeheersysteem is ontworpen met behulp van moderne, open architectuur. Webgebaseerde gebruikersinterface is modern en gebruiksvriendelijk, waardoor de leercurve wordt verkort. Beschikbaar als een mobiele app voor zowel iOS- als Android-gebruikers, waardoor toegang wordt ondersteund vanaf elke locatie. Functionaliteiten omvatten workflows op meerdere niveaus, optische tekenherkenning, aangepaste metagegevens, zoeken in volledige tekst en meer. Integreert met Microsoft Office (inclusief Outlook) en met Gmail. Software voor documentbeheer in de cloud en op locatie. Veilig documenten opslaan en doorzoeken. Geen licenties van derden vereist.
Helpt advocaten juridische transacties te beheren door het verzamelen van handtekeningen en het maken van afsluitende boeken te automatiseren. Bekijk onderstaande video voor meer informatie. Helpt advocaten juridische transacties te beheren door het verzamelen van handtekeningen en het maken van afsluitende boeken te automatiseren.
Smokeball juridisch documentbeheer omvat alle rechtsgebieden met meer dan 200 verschillende zaaktypen voor alle soorten beoefenaars. Met een ongelooflijke zoekfunctie kun je eenvoudig details van een gebouw in een onroerend-goedzaak bekijken, details over trust en testament in een onroerend-goedplanningszaak en nog veel meer: elk rechtsgebied valt onder Smokeball voor pc's. Smokeball maakt het verschil door PDF-conversies met één klik, back-up in de cloud met lokale toegang, eenvoudig te gebruiken zaakbeheer en toegang tot alle bedrijfsbestanden. Smokeball is gebouwd voor pc, Microsoft Word en Outlook. Beheer, deel met personeel en open al je bestanden op één plek.
TrialWorks juridisch casemanagement biedt naadloze web-intake, uitgebreid documentbeheer, gecentraliseerde agenda's en nog veel meer. TrialWorks, met meer dan 42.000 gebruikers en ruim 2600 advocatenkantoren, is samengegaan met Needles om het nieuw gevormde Assembly Software te vormen, om uitzonderlijke ondersteuning te bieden aan de juridische sector. TrialWorks is beschikbaar via een privé-cloud of je netwerk en is een waardevolle partner voor een praktijk voor rechtszaken - het biedt een gebruiksvriendelijke interface, een mobiele app, wereldwijd zoeken via OCR en nog veel meer. TrialWorks organiseert je bedrijf en houdt je casusinformatie op één plaats - met eenvoudig te gebruiken web-intake en documentbeheer.
Detecteer plagiaat, geparafraseerde content en niet-letterlijke tekst in meer dan 100 talen. Doe meer dan alleen controleren op woord-voor-woord plagiaat en stel vast of de betekenis van de tekst wordt geplagieerd met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning-technologie. Kenmerken: Open-source API, integraties met LMS's, MS-Word en Google Docs, cloudcomputing en opslag, 256-bit versleuteling van militaire kwaliteit voor gegevensveiligheid, diepgaande zoektechnologie, dubbele bestandszoeker, mobiele app met OCR-technologie Platform voor plagiaatdetectie aangedreven door kunstmatige intelligentie en machine learning
CaseFox.com biedt cloudgebaseerde, eenvoudig te gebruiken software voor meerdere gebruikers die is ontworpen voor advocaten, CPA's en andere professionals voor hun praktijkbeheer, facturering, trustfondsbeheer, dossierbeheer, klantbeheer, registratie factureerbare uren, onkosten, betalingen, enz. Cloudgebaseerde software voor juridische urenregistratie, facturering, trustfondsbeheer, casemanagement, klantenbeheer, betalingen, enz.
Organiseer je contracten eenvoudig en betaalbaar. Ongelofelijk eenvoudig in gebruik en te beheren. Zoek en vind elk document (zelfs scans) in seconden. AI haalt belangrijke informatie op voor installatie. E-mailherinneringen zodat jij nooit vergeet om een belangrijk contract te verlengen (of te annuleren). Werk samen met je hele team – met onbeperkte gebruikers. Geen implementatie of configuratie, dus je kunt meteen aan de slag. Ontdek waarom klanten een vijfsterrenbeoordeling geven. ContractSafe helpt bedrijven om ondertekende contracten beter te organiseren en te voorkomen dat ze belangrijke datums missen zonder veel tijd of geld te spenderen.
Docsketch is the best way to get documents signed and speed up turnaround time on your documents. Eliminate mistakes by using Docsketch and the guided signing experience, which helps recipients complete and sign all parts of your documents. Easy automation of your electronic signatures is available by using Template Links. Docsketch is fully compliant with all US and International electronic signature laws. Docsketch is a comprehensive electronic signature tool that focuses on cutting turnaround time in half.
Juridisch documentbeheer, dossierbeheer en projectmanagement dat speciaal is ontworpen voor advocaten en juridische professionals. Bewaar al je notities, activiteiten, bestanden, facturering en tijdregistraties op één plek. Houd je team gesynchroniseerd en je cases op schema. Met baanbrekende functies zoals integratie van sms-berichten, ingebouwde afrekeningsberekeningen, agenda's voor dossiers en volledig aanpasbare bestanden en faxen, loopt Filevine lichtjaren voor op de concurrentie. Dossiersmanagement en projectmanagement speciaal ontworpen voor firma's. Gebruiksgemak maakt Filevine perfect voor agile bedrijven.
Met Lexis voor Microsoft Office kunnen juridische professionals handmatige werkzaamheden verminderen die inherent zijn aan het opstellen en reviseren van juridische documenten. Het integreert krachtige juridische bronnen en content en maakt deze toegankelijk vanuit Microsoft Outlook en Word. Het biedt klanten de mogelijkheid om hun kostbare tijd opnieuw toe te wijzen aan andere kansen die inkomsten genereren. De enige oplossing voor het opstellen van documenten op de markt die is gemaakt om te werken met Microsoft en naadloos te integreren met Outlook en Microsoft Word.
Beheer al je zaken in één database met geautomatiseerde intake, documentgeneratie, QuickBooks-integratie, medicatie- en bewijsbewaking, Outlook-integratie, schadevergoeding/specials-tracking, schikkingsberekening, procesvoering, scannen en meer. Prevail wordt in de VS sinds 1993 vertrouwd door kleine en grote advocatenkantoren in alle praktijkgebieden. Klantenservice heeft prioriteit omdat jouw succes het doel is. Kies voor aanschaf of een maandelijks abonnement met uitkoopoptie. Juridische casemanagement-software voor bedrijven van elke omvang en in alle praktijkgebieden. Met Prevail kun je meer zaken afhandelen in minder tijd.
MerusCase heeft legale software voor altijd veranderd door een unieke, begeleide ervaring per type wetgeving aan te bieden, verpakt in de snelste cloudgebaseerde technologie die beschikbaar is. Bovendien is het het enige cloudgebaseerde systeem dat je totale HIPAA-compliance biedt, evenals volledig geïntegreerde documentautomatisering, urenregistratie, facturering, agenda, e-mail en casemanagement. Met MerusCase kun je je praktijk wereldwijd vanaf elke computer of elk mobiel apparaat runnen en in feite perfectie ervaren met een uptime van 99,9%. Aangepaste cloudgebaseerde beheersoftware voor juridische praktijken met veelzijdige documentautomatisering en bedrijfsbrede synchronisatie van e-mail/agenda.
Cloudgebaseerd juridisch praktijkbeheer voor kleine advocatenkantoren dat op intelligente wijze wordt geïntegreerd met Westlaw en andere juridische zakelijke hulpmiddelen. Verhoog je productiviteit en bied betere klantendiensten door altijd en overal toegang tot je bestanden te hebben. Exclusieve functies zijn onder meer toonaangevende beveiliging en KeyCite-vlaggen en citatielinks die automatisch worden toegevoegd aan je geüploade documenten – zorgen voor een goede juridische status en een volledige tekstzoekfunctie voor het snel terugvinden van je documenten. Cloudgebaseerd juridisch praktijkbeheertool voor solo advocatenkantoren die kan worden geïntegreerd met juridisch onderzoek en andere essentiële zakelijke hulpmiddelen.
Vereenvoudig je e-Discovery met deze gebruiksvriendelijke verwerkings- en beoordelingstools. Upload, verwerk en controleer eenvoudig eDiscovery-gegevens. Verwerk je gegevens met de on-premises en cloudgebaseerde software van CloudNine om de totale kosten van eDiscovery-verwerking drastisch te verlagen. Gratis on-premises of cloudgebaseerde proefversie voor 30 dagen. Upload, verwerk en controleer EDiscovery-gegevens, en filter en doorzoek eenvoudig documenten om relevante gegevens te vinden. On-premises of cloudgebaseerd
Voor advocaten die ultieme kracht en flexibiliteit nodig hebben, is Time Matters speciale software voor praktijkbeheer die jou en je medewerkers helpt meer te factureren, meer gedaan te krijgen en beter voor je klanten te zorgen. Time Matters maakt juridische facturering, zaakbeheer en meer sneller en eenvoudiger dan ooit.
CobbleStone Legal Document Management Software has been selected by thousands of legal professionals. It offers user-friendly document tracking, contract drafting, e-mails alerts, tasks, contract management, workflows, electronic signatures, dashboards, configurable fields, flexible permissions, document searching, check-in/out, reporting, pricing/costing, budget alerts, auto extract (Word, PDF) and more. Hosted/SaaS & Deployed options. Starting @ $59/month/user. User-friendly document software with custom fields and flexible reports. Pricing starts at $59/month/user. Thousands of users worldwide
Kofax PaperPort Professional empowers your organization to take control of document management beyond the desktop. With PaperPort Professional, office workers or individual professionals can save time and money with instant access to all documentsanytime, anywhere. Document management solution that helps businesses store, organize, convert and share files as well as photos across the organization.
Onehub is the best way to manage, share and collaborate on business files. Designed for business needs, Onehub offers granular control of data, role-based permissions and mobile access. The Onehub platform is intuitive and easy to use, so customers can begin controlled sharing of documents in minutes. Onehub's proven solution is used by more than one million users worldwide. Manage, share, and collaborate on business files. Offers granular control of data, role-based permissions and mobile access.
As a legal practice and case management software, LEAP helps solo and small law firms to become more efficient, productive, and profitable. Law firms using LEAP can manage and store all of their client and matter related information in one electronic file. This information can be accessed from both desktop computer or mobile device. Features include, but not limited to, automatic time recording, pre-configured matter files for major areas of law, and automation of client and matter data entry. LEAP is an integrated legal practice and case management software system, enhancing small law firms efficiency and profitability.
This is no ordinary Virtual Data Room. Ansarada harnesses the power of AI and machine learning to highlight risks and opportunities, raise and protect potential, and optimize processes from deal preparation to close. We have over 100 features, including reports that track bidder activity and interest levels, comprehensive document security controls, and 24/7 support from our team. Learn more about why companies like Google, and the worlds top banks turn to Ansarada first. This is no ordinary VDR. Raise your potential with AI tools to highlight risks and opportunities from deal preparation to close.
Content Central gives organizations like yours quick and easy access to your information. The all-in-one, browser-based document management system provides what matters most to you: Access, Speed, Process Automation and Security. Here are some brief highlights of the solution: Built-In 24-Hour Support - Integrates with Microsoft Office and Other Business Applications - Straightforward Pricing - No Modules. Scan. Classify. Automate. Distribute. Archive. Ademero software will help you take control of your documents.
FileCenter is the low-cost leader in Windows PC-based document management software for small offices. It combines easy scanning and file organization with powerful PDF creation and editing. It also includes OCR, search, and integration with cloud services. It stores your files on the Windows file system and NOT in complex databases. Feature-for-feature, it delivers at a price the competition can't touch. Come join our family of over 50,000 users. Start your free trial today! Call 801-722-7098. FileCenter helps you scan, organize, find, and edit your files. It makes scanning more efficient and file organization more intuitive.
Produce accurate, consistent legal documents in Microsoft Word quickly and efficiently and save 49 minutes per user per day! Word LX is a template management system that includes powerful document formatting tools designed specifically for legal professionals. Define and implement brand standards across all of your firm's documents. Quickly access firm branded templates and documents from within Microsoft Word. Simplify document formatting with specialised tools and features. Word LX transforms Microsoft Word into an easy-to-use tool for producing high quality legal documents quickly and efficiently.
A Word add-in for document assembly/automation. Use plain keyboard text to create variables. E.g., '[Client Name]' and '[Customer Address]'. Compose conditional and repeat text just as easily. Create complex documents via building blocks or via templates. Call in additional text (from signature blocks and certifications to entire documents) using DropDown Lists reflecting hundreds of your neatly organized clauses. Easy to learn. Easy to teach. 90-day free trial. Cloud version available. An add-in to Word that uses plain keyboard text to create variables and optional text blocks for document automation.
The Lexbe Litigation Document Management Platform is purpose-built for boutique law firms. Cloud-based, lightning fast and highly affordable, the Lexbe Platform is full-featured, including advanced capabilities like the Uber Index, integrated language translation, near-dupe and TAR delivered via a very simple and intuitive user interface. The Lexbe Legal Document Management Platform is Microsoft, Apple and Android compatible. Over 4000 legal professionals have come to rely on Lexbe. A cloud-based, lightning fast, highly affordable and intuitive litigation document management platform built for boutique law firms
Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Soluno's suite of integrated features puts all your back-end functions in one place - fully trust compliant, with no need for additional accounting packages. Soluno is flexible, scalable, and always backed by our 5-star support team. Host on the Cloud or on your own server; save money with our usage-based pricing model; and get a FREE full matter history conversion from your current database. Soluno is a web-based time, billing, & accounting solution designed for law firms of all sizes. Trust compliant and extremely powerful.
No-code document assembly software to create custom webforms that populate data into your Word or PDF documents. Two steps: 1. First, create your questionnaire (like on Typeform). 2. Load your template documents and connect the questions to your documents. Add logic jumps, conditions, calculations, and formatting specifications. Then, run your workflow or share with others to generate finalized docs. Users save 90% of drafting time. Book a live demo: www.documate.org/automation/demo/ No-code document automation software to turn your frequently-used forms and template documents into intelligent web forms.
SmartVault delivers all the benefits of a cloud drive, but with best-in-class security and productivity features you need to run your business. Create a custom branded client portal for compliant, secure file sharing. Plus get features built for business, including selective sharing, group security management, custom templates, & audit reporting. With the SmartVault Toolbar, you can attach, view and manage documents right from apps like QuickBooks Online, Xero, and FreshBooks. SmartVault makes it easy to collect, manage, & share documents with a single, integrated document management & client portal solution.
Legal Files offers a complete and fully functional document management assembly program as a standard component of its case & matter management application. Fully integrated with Word, Legal Files also offers document assembly. By organizing all your documents, emails, contacts, deadlines, tasks, etc. in one location, Legal Files assures that everyone has access to the most current information. Legal Files is ideal for corporations, universities, government agencies and insurance companies. Legal Files case/matter management software is ideal for corporations, universities, governmental agencies and insurance companies.
With Ultradox for G Suite you can automate tedious tasks and create your own enterprise apps without hiring a team of developers. The unique combination of form builder, workflow and template engine allows you to merge, send and print documents, generate websites or send out responsive emails as part of your process. Beside automations that run in the background - like creating and sending out weekly reports - you can also create interactive apps like approval flows and document signing. Cloud based document generation and process automation platform for G Suite.
Met NetDocuments kan iedereen in een team op elkaar afgestemd blijven. Je team kan vanuit één interface documenten zoeken, beoordelen en organiseren. In plaats van documenten via e-mail te verzenden zonder beveiliging en controle, zou je ze beter kunnen "delen" met anderen en profiteren van een volledige set uitgebreide functies om je werk te organiseren, beheren en controleren. NetDocuments is een enkelvoudige service voor document- en e-mailbeheer en samenwerking. Voor organisaties en advocatenkantoren die permanente en doorlopende functionaliteit voor documentbeheer wensen.
CaseFleet is case chronology software that empowers litigators to build winning cases with tools for reviewing evidence, organizing facts, and identifying case trends. Features include full-text search, advanced filtering, and an easy-to-use document viewer that links evidence to facts, issues, contacts, and dates. Customizable reporting options make turning your case chronology into work product as simple as clicking a button. Save time. Be better prepared. Chronology software designed for litigators with tools for reviewing evidence, organizing facts, and identifying case trends.
Also known as Deltaview, Workshare's innovative and intelligent platform empowers professionals to compare, protect and share their high stakes documents on any device. Content owners can accurately track and compare amendments made by all contributors. While businesses have secure ways to work collaboratively and control the process of constant change. Workshare's intelligent platform empowers professionals worldwide to compare, protect & share their high stakes documents.
Woodpecker automatically converts your documents into standardized smart-templates without ever leaving Word. Simple document automation.
CasePacer is a cloud-based case management software for personal injury law firms. With secure, anywhere, anytime access, CasePacer helps firms streamline operations, communicate and collaborate with the right people and the right time, and capture, organize and track important case inputs, dates, contacts, expenses, and documents. Featuring built-in workflows and ticklers, an intuitive interface, a customer success team, and case-based pricing. Cloud-based case management software for personal injury lawyers. Featuring built-in workflows, ticklers and case-based pricing.
dealcloser is a transaction management hub for legal professionals that brings you and your clients together on a deal, transforming and modernizing the deal process. Client relationships are at the core of any law firm and even small transactions require significant client interaction. Whether you have one or many deals on the go, use dealcloser to ensure that each client feels like theyre your priority. dealcloser is a transaction management hub for legal professionals.
Parley Pro is an all-in-one cloud-based contract lifecycle management platform that provides the only true real-time collaboration solution available in the marketplace today. Extremely easy to use and implement, our robust platform streamlines the entire end-to-end contracting process and delivers better contracts in a fraction of the time. Gain full control over the contracting process and deliver real-time visibility. Experience the Parley Pro difference by starting a free trial today! Close better contracts in a fraction of the time with Parley Pro contract automation and real-time contract negotiation.
Bigle legal is the next-generation end-to-end document automation platform. Our mission is to transform the way law firms, real estate companies, notaries and in-house legal teams at any business create and manage documents. Our secure cloud-based platform automates your complex documents and allows you to create new contracts in under 5 minutes. Its time to say goodbye to repetitive tasks and refocus your efforts on high-value customer-centric work. End-to-end document automation platform with a mission to liberate legal professionals from manual tasks
The latest version of iCONECT v10 contains leading-edge features such as manual review Oversight; multi-language support, Continuous Active Learning and COVER; a module that identifies, reports and redacts PII, PHI, sensitive data or keywords to comply with CCPA and GDPR. iCONECT software has been selected for use in some of the worlds largest high-profile projects such as the ENRON investigation, BP-Oilspill, NASA-Columbia Return to Flight, FDIC-900+ Banking Investigations and most Cloud-based and on-prem eDiscovery document review solution allowing law-firms/corporations to create, store and protect their data.
Legal Track software is designed 'specifically for Corporate Legal Departments' (not law firms). Our software is built inside Microsoft Outlook. We offer contract management lifecycle & case management including Litigation, Non-litigation and Document Management. Legal Track E-billing capabilities include processing outside counsel invoices and invoice reviews. Forward-looking legal departments can now generate meaningful reports to analyze the legal spend management and other useful reports. Legal Track for in-house counsel offer: Contract Management, Case Management, E-billing, Legal Spend management & Document Management.
Unique and affordable cloud-based tool for contract reviews. Pagemap automatically identifies and validates defined terms, warning of drafting issues. Smart search tools let you find dates and synonyms, and you can save lists of keywords to use with other documents. Secure collaboration tools limit who sees the document and the role they play. Document owners can approve and reject user comments, then lock any document to archive it. Windows + Mac OS compatible. Word + PDF compatible. A unique and easy tool for reviewing contracts - auto identification of key information, collaboration and smart searches
GrowPath offers best-in-class intake and case management software, available separately or in one combined product. Built by one of largest and most successful firms in the country to meet the real business needs of plaintiffs law firms. GrowPath's practice management platform offers best-in-class client intake, case management, and analytical tools.
EntityKeeper helpt je bij het beheren van entiteiten, het bijhouden van indieningsdatums en het organiseren van bedrijfsgegevens in één veilige oplossing. Mis nooit meer een indieningstermijn door aangepaste meldingen van belangrijke datums. Maak en bekijk de organisatiestructuur van al je entiteiten in één eenvoudig te navigeren diagram. Stroomlijn compliance-activiteiten in je hele organisatie vanuit één centraal punt. Het klantenondersteuningsteam is er om je bij elke stap te helpen. Het onboarding-proces is snel en eenvoudig. Beheer, volg, organiseer en krijg toegang tot je belangrijke entiteitsdocumenten in één veilige oplossing, met EntityKeeper.
The Legisway portfolio offers all-in-one solutions that cover the different needs of the corporate legal department. Legisway Essentials is an easy-to-use central repository that allows legal departments to effectively simplify and control their legal information, and reduce legal risk. Legisway Enterprise is an advance legal management solution that enables more mature legal departments to optimize processes, improve collaboration, and be a strategic business partner. Store, share & report on your legal activities, including contracts, corporate entities, claims, litigation, data privacy & more!
PDF+ has had a major upgrade for 2018. PDF+ means you can apply exhibit stickers, bates numbers, bar codes to both PDF exhibits and Image exhibits. The three biggest new features are: The only Legal software offering batch processing of file names. Search and Redact for presentation. New export redacted for a more permanent redaction (safe for production) Every task includes the option to apply stickers, numbers, etc., and export to a new folder keeping your originals clean. PDF+ is a product made for law firms. Built with the most often used tasks to prepare exhibits. Stickers, Bates, Redaction's and more
DocuXplorer is an industry-leading document management software solution for small-to-medium sized businesses in all industries. It is easy-to-use and intuitive, but with built-in robust functionality that includes automated workflow, multi-language OCR, Smart Capture functionality, a print driver, cutting-edge security and the ability to perform fast and accurate searches. We offer both self-hosted and Cloud based solutions. DocuXplorer is the ideal solution for organizations looking to replace their current document management software or start fresh!
Are you a litigator who's practiced for 15+ years? Use technology in your personal life and frustrated that similar tools don't exist for your legal practice? FactBox was made just for you. FactBox is cloud-based, law practice management software. It solves two problems: (1) keeping all the facts/evidence in your case organized and instantly available; and (2) making collaboration with others seamless and efficient. FactBox relieves the headaches of repeated work and the anxiety of lost facts. FactBox is cloud-based, law practice management software for busy litigators to organize all the facts, notes and ideas in their case.
Minutes Depot offers a safe, compliant and lawful solution for Entrepreneurs who want to quickly create and share an online minute book, without any special skills and for a fraction of the price of a professional Unique SaaS to get rid of your bulky binders by managing and generating your corporate records and minutes online.
Expert Sierra takes Aderant's leading comprehensive end-to-end legal business solution to the cloud for mid-size law firms. Firms with around 15-150 users can consolidate and centralize case, document, and billing information in one secure solution. Access is available on-the-go, and task flows are fully customizable. Reimagine your firm's success with increased efficiency and profitability from any device on the cloud. Expert Sierra is the most comprehensive end-to-end cloud solution for the mid-size firm helping you manage your practice and firm.
One thing that differentiates Perfect Practice from other practice management software is its breadth of functionality. It has everything you need to run your practice; from Marketing, CRM, Matter Management to Billing and Accounting. Check out an overview of Perfect Practice features by watching the short movie. Many specific Perfect Practice features can be reviewed by selecting the hyperlinks below the movie. By the way, you can click on any of the images to get an enlarged image. Case management, project management, calendar/docketing, imaging, document merging & management, legal billing and accounting.
Cloudgebaseerd en lokaal platform dat advocatenkantoren helpt bij documentbeoordeling, casusbeheer, datavisualisatie en meer. Cloudgebaseerd en lokaal platform dat advocatenkantoren helpt bij documentbeoordeling, casusbeheer, datavisualisatie en meer.
Versatile Enterprise LE is your firms full-scale solution. With clients and caseloads to manage, your firm needs a records management toolbox built with ethics and integrity in mind. This premier software manages the complete life cycle of your electronic and physical records, while tracking clients and matters. Knowledge is power, and Versatile Enterprise keeps you fully informed. Know where records are, who can access them, and when they can be destroyed. Versatile Enterprise LE does it all. Your law firms full-scale records management solution; Versatile Enterprise LE manages your entire client base and so much more!
PerfectLaw is the most function- and feature-rich legal software that uses a single All-in-One (TM) database for all law office applications. This means you enter your data once and it's immediately available to everyone and every application, subject to security constraints. All-in-One (TM) software reduces the cost/effort of installation, training, support, & maintenance. With PerfectLaw, there is only one vendor to call, and one comprehensive suite of products for your law firm to learn. All-In-One (TM) software for Front Office, Back Office, mobile devices, and the web.
The Document Management module organizes and guarantees the preservation of Enterprise Legal Memory. It manages the classification of all records and guarantees the traceability of information. The module allows companies to index all types of documents in your legal document resources: legal references, legislation, case law, scientific articles, news articles, records, internal memos, document templates, and standard instruments and contracts. Legal Suite is a leading Enterprise Legal Management software publisher with offices throughout North America and Europe.
Synergy Case Management System (CMS) is a powerful software that automates and modernizes the work of justice sector institutions in civil, criminal and administrative domains. It enables moving from traditional paper-based case filing to automation of the entire case lifecycle, reduces case backlogs and helps handling more cases in less time. CMS provides a complete set of functionality including data entry, e-filing, case workflow management, scheduling, analytics and reporting. Powerful case management software designed to streamline the work of justice sector institutions in civil and criminal domains.
Powerful tools to transform the way you manage discovery. Make your data more accessible, predictable, and affordable. Electronic discovery solution that helps businesses identify foreign languages and contextual emotions to classify content.
LawBase offers a highly intuitive user interface with customizable security settings, calendaring functionality, ad hoc report writing capabilities, integrations, and more. With the ability to custom design your own database screens, you can use your own vocabulary, organization and presentation style. Unlike other case management systems which claim customizability yet only offer a limited number of user-defined fields, LawBase is completely tailored to work the way you do. Cloud-based case management system designed that helps law firms manage database, calendar and reporting.
Created just for solo attorneys. A well-organized practice can offer an even higher level of professionalism and add more billable time. We help manage and organize emails, documents, phone calls, time tracking, tasks, docketing and conflict searches. Adding this type of organization to your practice can increase your time for billing and marketing by 23%. Which leads to happier clients and increases the potential of more referrals. Legal practice management software for solo attorneys with matter, document, email, docket, call, conflict and task management.
Save time and money by using Doctual to create or manage your contracts online so that you can focus on your business and increase productivity. Doctual lets you create contracts needed for your business, negotiate, sign and manage in the most friendliest manner. Create NDA in a go when you need it. Get Shareholders' Agreements, Financial Agreements, License Agreements, Partnership Agreements and Sales Agreements for the most affordable cost ever. Create contracts for your business deals or upload existing your documents to sign online for free.
Effortlessly create wiki pages for your legal cases with a FREE trial! Conspectus is an innovative but simple and intuitive software for legal professionals. It provides evidence gathering, tracking and organizing capabilities and automated report generation to help simplify and streamline your case management. Increase efficiency, productivity and accuracy, while eliminating duplication of work, factual inconsistencies and errors. Innovative software that streamlines case management by providing evidence tracking capabilities and automated report generation.
Avokaado is a digital workspace for contract workflow automation. Create templates, draft, share and negotiate documents, approve and sign - all in one platform. Digital workspace for contract workflow automation for lawyers.
CINCEL es el software de firma electronica de Mexico y Latinoamerica. Con validez legal y certeza juridica a nivel nacional (NOM 151, codigo de comercio y marco legal mexicano) y a nivel internacional (compatible con ISO/IEC y ETSI). Con firma digital (ilimitada), simple (autografa) y avanzada (e.firma del SAT). Cada documento certificado esta cifrado, con estampado de tiempo y constancia de conservacion de datos por 10 años. CINCEL es el software de firma electrónica de México y LATAM. Fácil de usar con funciones inteligentes, validez legal y jurídica.
Manage critical corporate and commercial legal documents with Lextree from Berkman Solutions. Link multiple documents to a single contract or entity record. Control access to records and documents with unlimited security groups. Schedule tasks and alerts so you stay ahead of important deadlines. Track approval requests for any document. Store documents directly in Lextree or simply link to your document repository. Create reports to communicate important information about your legal documents. Master your corporate and commercial legal documents with Lextree from Berkman Solutions.
As the leading provider of software as a service solutions developed by lawyers for lawyers, DISCO is reinventing legal technology to automate and simplify complex and error-prone tasks that distract from practicing law. DISCO has been embraced by more than 400 law firms, including 75 of the AmLaw 200, as their first choice for innovative technologies that help great lawyers and their teams secure justice, predict outcomes and win cases. Electronic discovery solution to automate and simplify legal review
eDepoze is the first deposition App that allows you to upload all potential exhibits then securely introduce them with an iPad or laptop eliminating the need to use paper, binders and boxes. eDepoze is a solution for Law Firms to be more eco-friendly and save up to 95% on deposition costs. Every attendee can view, annotate, and save their own copy of introduced documents. After the deposition, official exhibits are immediately available stamped and logged. Deposition App that allows attorneys to upload all potential exhibits then introduce them on an iPad or laptop and mark and save them.
Work with large PDFs or merge multiple PDFs and then break them down into individual pages. Sort the pages into folders with just a mouse click. Use the group sort function to find similarly appearing pages to rule them in or out of your analysis. Avoid the expense of printing out large PDFs or printing unnecessary pages. Export and save your newly organized file folders so you can efficiently complete your file review. Software that lets you breakdown a PDF into individual PDF pages and then move those pages info a folder with a mouse click.
Crocodile Solutions, LLC develops general practice and SSD practice management tools that transform the way law offices of all sizes deliver their services. Their "Total Law Office" approach facilitates document creation & storage; notes, time & billing; tasks & to-do's; SSA forms; calendaring; extensive reporting and more. Available products: DS Wings secure, web-based software, and Disability Specialist and Case Partner computer-based software. Choose the version that best suits your needs. Legal Software Solutions: Mobile, Tablet, Mac & PC - We've got you covered!
Document assembly software with state specific forms; cost only $24.95 per case. Legal document management solution that helps businesses manage built-in forms, custom document creation, case information, and more.
Winscribe Dictation is a speech productivity solution that enables lawyers and other legal professionals to organize their time more efficiently and to work in more flexible and productive ways. Winscribe offers mobile, web-based and server-based digital dictation, speech recognition and legal documentation workflow management solutions that help lawyers produce documentation faster and more accurately, while protecting the security of sensitive client information. Enterprise digital dictation workflow management system that supports mobile dictation, speech recognition, and centralized management.
Ideal for businesses of all sizes, it is a cloud-based tool that helps users create legal documents such as will, consents and more. Ideal for businesses of all sizes, it is a cloud-based tool that helps users create legal documents such as will, consents and more.
Keep track of your online legal research efficiently and for free. Lexbox allows you to create and manage your online research workspace. It enables you to assemble in one central location relevant legal information from various online sources, and to create personalized alerts. It is a trusted tool for legal professionals who conduct research online. Legal document management solution that helps businesses store cases, legislation, and other documents in an online research workspace.
Insight Enterprise is a secure, end-to-end discovery platform to manage cases, investigations and regulatory compliance. Engineered for the demanding requirements of modern litigation, Insight Enterprise allows users to centralize the discovery process, standardize your practices and sharply reduce your costs. Web-based solution that helps businesses create reports, track task progress, manage document reviews, and automate data processing.
Document drafting solution that helps with features such as insurance coverage, legal maintenance plan, employee handbook and more. Document drafting solution that helps with features such as insurance coverage, legal maintenance plan, employee handbook and more.
Web-based platform to automate production of legal documents for various cases. Web-based platform to automate production of legal documents for various cases.
Ligo is een legaltech platform waarmee ondernemingen contracten kunnen creren, onderhandelen, tekenen en managen. Door het automatiseren van deze processen met onze Contract Lifecycle Management (CLM) oplossing helpen we bedrijven met het verbeteren van productiviteit, het optimaliseren van samenwerkingen met belanghebbenden en het vergroten van de omzet. Legal is een legal tech platform waarmee SME ondernemingen contracten kunnen creëren, onderhandelen, tekenen en managen.
Contract intelligence platform run by artificial intelligence. Contract intelligence platform run by artificial intelligence.
Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more. Software for plaintiff attorneys; case management, document management, trust accounting, checkbook and more.
Internet-based legal practice management featuring calendar, check writing, general ledger, document repository and more. Internet-based legal practice management featuring calendar, check writing, general ledger, document repository and more.
Markup, annotate and standardize PDF documents for internal use or publishing. Markup, annotate and standardize PDF documents for internal use or publishing.
A complete legal document spell checker, this software can recognize and correct spelling in normal, legal, and Latin terms. A complete legal document spell checker, this software can recognize and correct spelling in normal, legal, and Latin terms.
On-premise solution that helps law firms of all sizes to create Table of Authorities (TOAs), automatically mark citations, correct citation errors and more. On-premise solution that helps law firms of all sizes to create Table of Authorities (TOAs), automatically mark citations and more.
Document management tool that helps businesses with editable forms, personalized letterhead, customizable templates, and more. Document management tool that helps businesses with editable forms, personalized letterhead, customizable templates, and more.