264 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Verlaag de bedrijfskosten, verminder het aantal kilometers en verbeter de klantenservice met Workwave's webgebaseerde routeplanningssoftware. Bepaal binnen enkele minuten de snelste, meest efficiënte routes zodat je kunt plannen zonder kopzorgen. Optimaliseer de routes van vandaag of plan de hele maand vooruit. Probeer WorkWave Route Manager vandaag nog uit en laat dit programma het zware werk voor je doen! Meer informatie over WorkWave Route Manager Verlaag de bedrijfskosten, verminder het aantal kilometers en verbeter de klantenservice met Workwave's webgebaseerde routeplanningssoftware. Meer informatie over WorkWave Route Manager
De moderne, aantrekkelijke Onfleet-software voor leveringsbeheer maakt het voor koeriers gemakkelijk om hun lokale leveringen te beheren en te analyseren. Onfleet bevat intuïtieve smartphone-apps voor chauffeurs, een realtime webdashboard voor dispatchers en geautomatiseerde sms-meldingen, en voor je klanten is er een functie voor het volgen van de chauffeur. De API ondersteunt integratie in online bestellen en andere systemen. Deze software heeft al miljoenen leveringen voor koeriers in meer dan 60 landen over de hele wereld mogelijk gemaakt. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode! Meer informatie over Onfleet De software van Onfleet vereenvoudigt je lokale bezorgingsactiviteiten van begin tot eind. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode! Meer informatie over Onfleet
Track-POD is robuuste TMS-software met AI in de cloud die je helpt winst en prestaties te verbeteren. Met de software kun je je verkoopteam harmoniseren met het logistiekteam. Deze unieke transportsoftware biedt een routeplanningstool voor het regelen van meerdere leveringen en een app met een elektronisch leveringsbewijs voor je chauffeurs, waardoor je een effectieve en efficiënte bewaking van de prestaties van de chauffeur en bevestiging van de levering krijgt in realtime. Met deze engine voor ritplanning kun je het nut van je voertuigen vergroten. Meer informatie over Track-POD Track-POD is transportsoftware in de cloud die je helpt winst en prestaties te verbeteren door de verkoop te harmoniseren met de logistiek. Meer informatie over Track-POD
Platform voor het intelligent beheer van de buitendienst met gps en vertaling van berichten (>100 talen). GEEN contract (start/stop op elk gewenst moment). Start vanaf $ 5/licentie/maand. Deze platformonafhankelijke apps kunnen worden gebruikt op een laptop, tablet of mobiel en kunnen gemakkelijk worden geschaald van 1 naar 10.000 werknemers. Voorkom dubbele boekingen met het systeem voor de beschikbaarheid van werknemers. Deel documenten en foto's in realtime, wereldwijd. ==> Twijfel je wie de beste medewerker is voor de klus? Vraag het aan je "digitale Sherpa": die weet het op basis van je aangepaste criteria. Meer informatie over Ai Field Management Platform voor transportbeheer: Beheer van... Wie, wat, wanneer, waarom, waar (gps), en hoeveel ($). Start vanaf $ 5 per licentie/maand. Realtime. Wereldwijde toegang Meer informatie over Ai Field Management
ITS Dispatch, aangedreven door Truckstop.com, is een populaire oplossing voor vrachtwagentransport in Noord-Amerika. Met meer dan 50.000 tevreden gebruikers is ITS de betaalbare, gebruiksvriendelijke, webgebaseerde software voor vrachtwagentransportbedrijven en cargadoren voor kleine tot middelgrote bedrijven. Je krijgt de cruciale tools die nodig zijn om je bedrijf te organiseren en te laten groeien, waaronder IFTA-verwerking, facturering met één klik, volledig laadbeheer en Quickbooks-integratie met onbeperkt aantal gebruikers, en gratis deskundige ondersteuning. Vraag vandaag nog een gratis demo aan. Het is aangedreven door Truckstop.com en is de meest gebruikte, betaalbare en gebruiksvriendelijke software voor vrachtwagentransport en cargadoren voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Route4Me biedt naadloze continuïteit van routeplanning en dispatching tot routenavigatie en tracking. Dispatchers op kantoor gebruiken Route4Me om kosteneffectieve routes te plannen en naar chauffeurs te sturen. Chauffeurs in het veld gebruiken Route4Me op hun smartphones voor realtime navigatie, communicatie en samenwerking met het team. Managers gebruiken de analyse- en trackingtechnologieën van Route4Me om meer inzicht te krijgen in hun transportinfrastructuur en dispatchprocessen. Platform van de volgende generatie voor het optimaliseren van de laatste kilometers en slimme logistiek dat transportbedrijven helpt bij het beheren van hun teams en wagenparken.
Stroomlijn je activiteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor wagenparkbeheer. Live GPS-tracering tot op de seconde toont je voertuigen in realtime en is gekoppeld met uitgebreide rapporten, zodat je betere routes kunt plannen, chauffeurs op het laatste moment kunt uitzenden en nauwkeurige verwachte aankomsttijden met klanten kunt delen. Met geïntegreerde dashboardcamera's, veiligheidsscores voor bestuurders en automatische waarschuwingen voor snelheidsovertredingen, stationair draaien en geofencing helpt Samsara je je bedrijf en bedrijfsmiddelen te beschermen. Samsara is een door FMCSA goedgekeurde ELD. Stroomlijn je vlootactiviteiten en verlaag de kosten met het alles-in-één platform van Samsara voor GPS-tracering, veiligheid, ELD-naleving en meer.
Mogelijkheden voor realtime transportverzending en -beheer zijn ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven met wagenparken van 5 tot 500 voertuigen. Geen contract. Je kunt elk voertuig op elk moment opschorten of annuleren. Toegang via mobiel en web, samen met elke 30 seconden een live update. Toon je volledige wagenparkgeschiedenis tot een jaar terug. Meer dan 60 rapporten (inclusief IFTA) evenals sms- en e-mailmeldingen in realtime. Optie voor dashboardcamera beschikbaar. Gebruiksvriendelijke software met in de VS gevestigde klantenservice en ondersteuning met vijfsterrenbeoordeling. Transportverzending en routebepaling. Geen contract. Web- en mobiele toegang. Op elk moment opschorten of annuleren. Toonaangevende service en ondersteuning.
TripMaster van CTS Software biedt je alle tools die je nodig hebt om je doorvoeractiviteiten uit te voeren. Dit volledige pakket van functionaliteiten voor planning, facturering en rapportage, in combinatie met geavanceerde functionaliteiten zoals kaarten, automatisch plannen, een MDT-interface, importeren van makelaars en een online portaal voor chauffeurs, bespaart je tijd en geld. In combinatie met ongeëvenaarde technische ondersteuning helpt Trip Master je te beseffen hoe efficiëntie er eigenlijk uitziet. Ontvang een restitutiegarantie van 90 dagen om te zien of TripMaster geschikt is voor jouw doorvoeractiviteiten. Een volledige pakket van software voor paratransit-, NEMT- en vraaggestuurd vervoer.
Geen twee reizen zijn hetzelfde. Maar nu weet je altijd wat je kunt verwachten. Krijg een duidelijk beeld van al je vracht. SmartFreight is de eenvoudigere manier om je vervoersbehoeften te beheren. Het pakket aan vervoersoplossingen brengt honderden mogelijke transportaanbieders en routes binnen handbereik, biedt totale flexibiliteit en toegang tot de informatie die je nodig hebt, bij elke stap. SmartFreight® is de eenvoudigere manier om je vervoersbehoeften te beheren. Krijg een duidelijk beeld van al je vracht.
Webgebaseerde transportbeheersoftware. Geen installatiekosten. Geen contracten. Gratis proefversie. Tailwind's alles-in-één TMS verbetert de cashflow en winst voor kleine tot middelgrote transportbedrijven, vrachtmakelaars en bedrijven die beide doen - vanaf $ 69/maand. Tailwind helpt bij het beheren van activiteiten, klanten, verzending en administratie. Bevat ook de gratis "POD Complete" Trucking-app (Android en iPhone). In een onderzoek van 2018 rapporteerden Tailwind-klanten 25%+ verbeteringen in bedrijfsresultaten. Geen installatiekosten. Geen contracten. Beheer activiteiten, verzending, apparatuur, boekhouding en administratie. Gratis telefoon-app voor chauffeurs. $ 69, $ 99 of $ 139/maand.
Webgebaseerde transportbeheersoftware. Geen installatiekosten. Geen contracten. Gratis proefversie. Tailwind's alles-in-een TMS (transport management system, transportbeheersysteem) verbetert de cashflow en winst voor kleine tot middelgrote transportbedrijven, scheepsmakelaars en bedrijven die beide doen. Concurreer met de grote jongens - vanaf slechts $ 69/maand. Tailwind helpt bij het beheren van activiteiten, klanten, verzending, administratie en accounting. Bevat ook de gratis "POD Complete" Trucking-app (Android en iPhone) en synchroniseert met QuickBooks Online. Geen installatiekosten. Geen contracten. Beheer activiteiten, verzending, apparatuur, boekhouding en administratie. Gratis telefoon-app voor chauffeurs. $ 69, $ 99 of $ 139/maand.
Team RoadWarrior is the best multi-stop route planning and dispatching software for teams looking to cut time on the road. Dispatchers access the Team RoadWarrior web app to create, optimize, and dispatch routes to Drivers. Dispatchers can then track progress and update Routes throughout the day, as needed. Drivers can download the RoadWarrior app for free on Android and iOS devices, and log in with their Team credentials to get their days done fast--without bulky hardware. Route planning & dispatching software for teams looking to cut time on the road. Supports schedules, Excel imports, and reporting.
Web-based transportation & dispatching solution that helps businesses streamline dispatch operations and manage routes, billing & more. Web-based transportation & dispatching solution that helps businesses streamline dispatch operations and manage routes, billing & more.
Het serviceprogramma is QuickBooks-add-on servicesoftware. Verzenden, routeren, het bijhouden van werkorders, onderhoudsschema's, klantoproepen, trackingapparatuur, GPS, mobiele oplossing en klantenserviceportal - compatibel met elke iPhone-, Android-telefoon of -tablet of -laptop met realtime synchronisatie, vastleggen van handtekeningen, velden afdrukken, afbeeldingen toevoegen, facturen, verhuur, streepjescodes en facturering, en nog veel meer. Inclusief wekelijkse training, technische ondersteuning en software-upgrades. Eenvoudig. QuickBooks add-on servicesoftware met verzenden, routeren, werkorders, onderhoudsschema's, GPS, mobiele en klantenservicetools.
NexTraq, een bedrijf uit de Michelin-groep, is een belangrijke partner voor zijn klanten omdat het hen helpt de veiligheid van chauffeurs te verbeteren en de inzetbaarheid van voertuigen te vergroten om meer gedaan te krijgen. Diensten omvatten: GPS-traceersysteem voor je wagenpark, scorekaart voor bestuurderveiligheid, mobiele werknemers, taakplanning, dispatching, routeplanning, diagnose, realtime waarschuwingen, brandstofbeheer, goederen volgen, ELD-naleving en mobiele apps voor chauffeurs en managers. Integreert met de meeste externe toepassingen. NexTraq is meer dan alleen een aanbieder van oplossingen voor het volgen van voertuigen en goederen. Het is een gewaardeerde partner voor het GPS-beheer van je wagenpark en je mobiele werknemers.
Teletrac Navman DIRECTOR is een een geïntegreerd, hoogwaardig en geautomatiseerd systeem voor voertuiglokalisatie, totaalbeheer van het wagenpark en dispatchcommunicatie. Met behulp van actieve gps en de ingebouwde Prism-datarecorder wordt realtime voertuiginformatie geleverd via een flexibel, webgebaseerd beheerdersportaal. Tweerichtingscommunicatie en een breed scala aan gedetailleerde rapporten geven dispatchers de tools die ze nodig hebben om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Bekroonde, 100% geïntegreerde, cloudgebaseerde gps-tracking voor het wagenpark met dispatchberichten, rapporten, waarschuwingen, chauffeursscores en meer.
Limo Anywhere is een populair softwareplatform met mobiele app voor de limousine- en chauffeurssector, met 4700 tevreden klanten over de hele wereld. Het platform biedt een toonaangevende, cloudgebaseerde softwareoplossing voor reserverings- en accountbeheer voor kleine en middelgrote limousinebedrijven, alsook ultramoderne websitesjablonen, online boekingtools, mobiele apps voor passagiers en chauffeurs en naadloze integratie met veel van de grootste ritbronnen in de sector. Limo Anywhere is een populair softwareplatform met mobiele app in de limousinesector, met 4700 tevreden klanten wereldwijd.
De Travel Tracker is een cloudgebaseerde oplossing die schoolexcursies en atletische reizen beheert via financieringsgoedkeuringen, busplanning en facturering. Functies omvatten: Functies omvatten: - Reisschatting - Districtbrede agenda - Geautomatiseerde facturering - Google Maps-interface - Geautomatiseerde machtigingen - Excel-export voor rapportage inclusief geautomatiseerde grafieken - E-mailroutering voor het goedkeuringsproces - Inzicht in het hele district - Altijd en overal toegang Cloudgebaseerde oplossing die schoolexcursies en atletische trips beheert via financieringsgoedkeuringen, busplanning en facturering.
Slimme navigatie en realtime verkeersinformatie besparen je chauffeurs tijd op de weg, zodat ze meer tijd met je klanten kunnen doorbrengen. De oplossing voor wagenparkbeheer van TomTom helpt je om processen te optimaliseren en tijd te besparen in je hele bedrijf. 49.000 klanten uit verschillende sectoren zoals buitendienst, levering, personenvervoer en sleepbedrijven vertrouwen op TomTom WEBFLEET. In de VS gebruiken de meeste klanten dispatchsoftware die is geïntegreerd met TomTom. 49.000 klanten gebruiken TomTom WEBFLEET voor voertuigbeheer en dispatch van opdrachten om de operationele efficiëntie en klanttevredenheid te verbeteren.
Fleet Cost en Care software voor wagenparkbeheer helpt verhuurbedrijven van zware apparatuur hun omzet te verhogen door de dagelijkse activiteiten te verbeteren. Van het citeren en plannen van taken tot het factureren van klanten en loonlijst, het systeem van Fleet Cost and Care is in staat om zware apparatuuractiviteiten van begin tot eind aan te pakken. Verminder de tijd besteed aan administratieve taken en verhoog de tijd besteed aan taken die inkomsten genereren. Krijg sneller betaald. Help je werknemers slimmer te werken. Een systeem voor wagenparkbeheer van offerte tot cash, en een mobiele app die je activiteiten centraliseert om op alle afdelingen efficiëntie te bereiken.
CRO Software Solutions is efficiëntiesoftware voor het beheer van je bedrijfsmiddelen (bakken, containers, draagbare toiletten enz) bestuurders (gps-tracking, routebepaling, EDL enz), dispatchers, accountants (automatische facturering, naadloze integratie met alle QuickBook-versies) en je klanten. De enige software die je nodig hebt voor de sectoren voor metaalrecycling, afvalbeheer, draagbare toiletten en gerelateerde dienstverlening. Oplossing voor dispatch, routebepaling, volgen van bedrijfsmiddelen, automatische facturering voor de sectoren voor solide/vloeibaar afval, recycling, open dumpsters en gerelateerde dienstverlening.
Trimble TMS for carriers, Innovative, TL2000, TMW.Suite and TruckMate include critical operations functionality such as load planning, route optimization, dispatch, tracking, and driver and equipment management, administrative functions such as invoicing, payroll, settlements, document management and accounting, and critical integrations such as ELD, maintenance, EDI, fuel cards and visibility. Focused on efficiency, cost savings, customer service & driver retention, Trimble's Carrier TMS is designed with your success in mind.
Comprehensive transportation software for shippers and freight brokers and to manage their day-to-day operations A Transportation Management System designed to make life easier for freight brokers
Aurora Software is proud to offer you NOVA, our complete Trucking Software Solutions! NOVA utilizes the latest in transportation technology allowing your company to run smooth and efficient. We handle every aspect of your company's needs from dispatch operations, invoicing, ELD / on-board device integration, integrated accounting, driver settlements, automatic rating, driver mobile app, integrated imaging, driver safety, and the list goes on! NOVA.. State of the Art - Complete Solutions Package for Trucking companies. Priced to move to help your company continue moving!!
Web based Para-transit Ride Scheduling software for scheduling, mapping, reporting and managing of rides, clients and drivers. Supports volunteer and paid drivers, customized set of statistics, various notifications for coordinators and drivers eliminating missed rides and errors. The Easy, Effective, Affordable Way to Manage your Transportation Program. No Software to install. All you need is a web browser. Web based Ride management system for client requests and scheduling. No software installation or maintenance needed.
Real Trucking Software, Real Easy. The software that gives you the tools to always know what loads are making money and which ones lose you money. Get organized, increase profits, & always have us by your side. With TruckingOffice you can manage all your dispatches and expenses and stay on top of your invoices to your customers. We'll have you ready for IFTA in no time, no more struggling to find and coordinate information. And we'll help you keep up with your drivers and truck maintenance. The software that gives you the tools to always know what loads are making money and which ones lose you money.
Transport Pro assists a wide array of logistics and trucking companies across the United States. Transport Pro's comprehensive transportation management solution has the ability to perform dispatching, accounting, billing, and imaging functions, and allows for easy customer and equipment entry. The software is designed to aid broker carriers, owner operators and company drivers. Robust TMS solution that assists trucking and logistics companies in areas from accounting to dispatching.
#1 App and TMS for Car Haulers Eliminate paperwork and get paid faster Manage all loads, billing and drivers in one place Super Dispatch replaces your paper Bill of Ladings and protects you against false damage claims. Super Dispatch generates invoices for you and has the ability to integrate with Quickbooks online and Quickbooks desktop #1 App and TMS for Car Haulers Eliminate paperwork and get paid faster Manage all loads, billing and drivers in one place
Verbeter de efficiëntie van je bedrijf door chauffeurs in staat te stellen onmiddellijk te communiceren met de eerste beschikbare dispatcher. Dispatchers delen automatisch de gesprekslast wanneer verzoeken van chauffeurs aan een wachtrij worden toegevoegd. Chauffeurs spreken alleen met dispatchers, die elke chauffeur afzonderlijk antwoorden. Chauffeurs en dispatchers kunnen gebruikmaken van push-to-talk-technologie om direct en efficiënt te communiceren.
vWork is job scheduling and dispatch software for field workers, that makes your dispatch and field teams more effective. Jobs are managed more efficiently, your field workers know where and when each job is scheduled in an easy- to-use app and your customers are kept informed every step of the way. From market leading route optimization, to repeating jobs and safety features, our advanced job scheduling software improves the profitability businesses that complete work on the move. vWork is job scheduling and dispatch software that makes dispatchers and field staff more efficient. Over 4.5m jobs dispatched pa.
Booking Tool is een cloudgebaseerde softwareoplossing voor wagenparkbeheer voor je transport- en verhuurdiensten. Met het platform kunnen limousine- en shuttlebedrijven online offertes, boekingen, reserveringsbeheer, dispatching, planning, facturering, realtime GPS-tracking en nog veel meer stroomlijnen via een intuïtief dashboard. Betalingsverwerking is inbegrepen via Authorize.net, Square, Stripe, Braintree of PayPal. Bezoek de website voor meer informatie. Cloudgebaseerde software voor wagenparkbeheer met de mogelijkheid om online reserveringen te maken voor luchthavens, per uur, van punt naar punt en shuttle.
Ecolane is the most flexible, affordable and reliable choice for transit agencies looking for transit software solutions. Our easy-to-deploy, on-demand scheduling and dispatching platform empowers transit agencies to provide safe, accessible, and equitable transportation alternatives to people who might not otherwise have community access and mobility. On-demand transit software for the future of mobility Accessible | Equitable | On-Demand Paratransit | NEMT | General Public
Transport management solution designed for freight exchange businesses that helps manage carrier tracking, asset management, and more. Transport management solution designed for freight exchange businesses that helps manage carrier tracking, asset management, and more.
Navistream tracks everything that you need to be ELD compliant, is easy to use (require no training) and affordable. Track driver and vehicle performance, instant ROI, contact us for a demo. Navistream is perfect for the trucking industry, the motor coach industry and all moving assets. Navistream tracks everything to be ELD compliant, is easy to use and affordable. Track driver and vehicle performance, instant ROI.
Husky Intelligence is a web based solution for field service companies. Sales and client management. Manage and dispatch work to field service personnel. Mobile workforce has real time access to personal tasks. Paperless billing. Time and expense management. Customizable reports. Your fleet on a map in real time. Free Trial! Drive Service costs down with CRM, Dispatching, Scheduling , Recurring Service Orders, Mobile App and SaaS Low Startup Costs Free Trial
Voice technology is transforming transportation. Today's transportation organizations need to drive more productivity with the teams and assets they have. To do this, you need an agile communication platform providing situational intelligence and voice automations. Orion Labs enables Transportation teams to optimize fleet operations with web dispatch, communicate easily with distributed workers, automate repeated tasks and checklists with voice, and get immediate location-based insights. Voice-activated business communication, dispatch, and automation for the mobile, frontline workforce.
Non-Emergency Medical Transport (NEMT) and Taxi based companies find M-DATS is the most intuitive and powerful cloud based dispatching solution. Our software focuses on integration with 3rd parties to provide a truly comprehensive solution. By providing this efficiency, you gain the "lanes of traffic" needed from start to finish with your day-to-day operations. We also create customized plugin integration with brokerages, instead of just simple one-size-fits-all import functions that others Intuitive cloud-based dispatching and robust brokerage integration for Non-Emergency Medical Transport (NEMT)
Dit bedrijf heeft als missie om een leidende leverancier te worden van geïntegreerde mobiele en nalevingsoplossingen voor de sectoren transport, logistiek en toeleveringsketen. Het doel is om transport en logistiek zo vorm te geven dat deze sector productiever, samenwerkend, transparant en milieuvriendelijk wordt. Allotrac is een papierloos transportbeheersysteem dat transportbedrijven van elke omvang verbetert van bestelling tot factuur. De software is zo ontworpen dat hij naadloos integreert met je dagelijkse activiteiten. Een end-to-end transportbeheersysteem (TMS) met functies voor het beheren van taken, chauffeurs, voertuigen en wagenparken.
Welcome to the only web-based business management solution designed exclusively for transportation businesses. Whether you're an owner-operator, fleet manager, small carrier, or even a driver, you can manage your dispatches, expenses, maintenance, reminders, and trip sheets in one convenient location. Sign up now, no credit card required and your first 30 days are on us. You'll wonder how you ever did business without it! With TruckLogics you can manage your dispatches, expenses, maintenance, reminders, and trip sheets in one convenient location.
Hellotracks is a real-time location tracking service that runs as a mobile and web app. Offering in-field and office employees greater visibility and control of all activities that occur in the field. Managers can create, dispatch and follow jobs. Field staff can easily access job data, input relevant customer information and optimize routes. Ideal for micro-mobility, repair & maintenance services, the public sector, and logistics & distribution. HelloTracks gives businesses an ideal solution for staff operations out in the field. Perfect to schedule and manage service delivery.
EXTRA has over two decades of innovation, experience, and a large base of customers who trust us as partners to power all deliveries, including last mile deliveries. Our advanced dispatch management software includes: automated dispatching; integrating multiple delivery options; real-time tracking and ETAs; customer notification options, including a real-time tracking link with map; live mobile SDK with map; customer portal and ETA API; route optimization; and, central dispatch to pool fleets. EXTRA offers advanced dispatch software that optimizes routes for deliveries, pickups and services in real-time, including last mile.
ProTransport is an advanced, comprehensive software solution for trucking companies of all sizes. ProTransport combines your fleet's operations into one easy-to-use system, helping you save time, measure performance and make strategic decisions. Designed by trucking industry professionals, ProTransport includes software modules for accounting, dispatch, safety, maintenance and more. To learn how ProTransport can help your trucking company, call (888) 804-8187. All-in-one trucking software at an affordable price; includes safety, dispatch, accounting, driver communications and GPS tracking.
littlefleets is a world leader in transportation business management software. Streamline all your daily business operations from start-to-finish; from the initial customer call to dispatching and managing your team, to billing and collecting electronic payments and integrating to Quickbooks Online, to getting an automated time sheets and travel reports, all in one place. Simply increase productivity, boost your bottom line and enrich your customer care experience. littlefleets helps transportation companies streamline their daily business operations and better manage their teams.
Cloud based solution designed to help NEMT businesses with dispatching, electronic billing, brokerage imports & more. Cloud based solution designed to help NEMT businesses with dispatching, electronic billing, brokerage imports & more.
A GPS tracking, fleet maintenance, reporting, dispatch, and driver journal solution for freight companies. iZND GPS Server is a leading web based GPS tracking platform successfully used by transportation companies, police and fire departments, utility companies, service organizations and other businesses with mobile workers around the world. GPS tracking, fleet maintenance, reporting, dispatch, and driver journal solution for freight companies.
Web-based transportation solution that enables trucking businesses to manage operational processes with dispatching, billing and more. Web-based transportation solution that enables trucking businesses to manage operational processes with dispatching, billing and more.
DispatchTrack is de ideale end-to-end logistieke software voor leverings- en serviceorganisaties. Compleet met functies zoals routeoptimalisatie, op omgeving gebaseerde planning, dashboard voor realtime monitoring en de mogelijkheid om taakstatus, afbeeldingen, handtekeningnotities, enquête, urenstaten en facturen vast te leggen vanaf een mobiel apparaat, biedt DispatchTrack een complete oplossing. Nauwe integratie met alle grote POS-systemen (Point of Service) is beschikbaar en de mobiele software draait op zowel Android als iPhone en iPad. Optimalisatie van routes, papierloze levering en klantonderzoek voor bezorgbedrijven. Integreert met verschillende facturatiesystemen.
Taximobility provides a reliable, secure and ready- to-use taxi mobile applications to make ease of booking and taxi dispatch time. The software includes the features of GPS tracking, real-time trip updates & online payments. We extend our primary services to courier dispatch & delivery software solutions and limousine taxi software solutions. Cloud-based dispatch platform that provides reliable, secure and ready- to-use taxi mobile applications to ease booking.
CSIRoad is an integrated business management software system for trucking companies. Features include: Quotes, CRM,, Dispatching, Billing, EDI, Settlement, IFTA RPT., Doc. Mgmt, Safety, Intermodal, Warehouse, Shop Maintenance, full suite of Accounting software, EOBR integration and more. Apps for Driver: Logs (InstaTime), Dispatch (MyRig) and Load inspection (MyVins). Powerful Analytics and Integration tools. CSIRoad : Dot Net and MSSQL database. Modular, Flexible, FAST. Enterprise Software Solution for a Trucking Company
A dispatching software solution for a variety of transportation services including NEMT, limos, and taxis. Web-based dispatching solution that helps manage mileage, monitor trip manifests, track daily logistics activities, and more.
TracxTMS is a fully customizable, cloud-based trucking and dispatch software ideal for Carriers and/or Brokers. Unlike most trucking software, it's easy to use, intuitive and comes with fantastic support. We can handle your entire process - load planning, routing & dispatching, invoicing, and paying your truckers. TracxTMS will take care of your QuickBooks integration, maintenance records, E-Log & IFTA reporting, BOLs and other documentation. Customizable trucking dispatch software you'll actually enjoy using! It's big on features, easy to use, and includes fantastic support.
Freight Software starting at $50 per month! This easy-to-use, complete package has been used by freight forwarders, distributors, couriers, and truckers since 1986. Web enabled tracking and order entry. Integrates with QuickBooks. Customizable to meet your needs. Free 30 day trial available. Freight software starting at $50 per month; web based track and trace, order entry, dispatch, driver login, and more. Free trial.
LocationSmart is the world's largest Location-as-a-Service company. Our cloud-based mobility platform enables operational efficiencies and optimized dispatch, enhanced visibility for workers and assets, and much more. We provide real-time location for virtually any phone across all major wireless networks and any connected device. Servicing Fortune 500 customers, enterprises and value-added service providers, LocationSmart changes the ways companies do business. Cloud-based mobility platform that enables full visibility and coverage for all dispatch assignments, driver activities and more.
Online booking and dispatch software paired with Mobile booking APP for taxis, mini cabs, private hire vehicles, limousines and car hire and other ground, water and air transportation businesses. Online booking software paired with Mobile booking APP for taxis, mini cabs, private hire vehicles, limousines, car hire, boats etc.
vRoute is a cloud-based transportation management software that enables end-to-end delivery management and full-stack transport management. The platform offers a range of tools including dynamic route optimization, inventory management, real-time delivery tracking, and more. Plus, the key component that sets Abivin apart from others is our proprietary Route Optimization Algorithms. The best dynamic TMS software for Ports, Manufacturers, Distributors, Retailers, Transporters/3PLs.
Melton Technologies (MTI) offers US truck fleet owners of 5-500+ trucks the Horizon core trucking Desktop and Cloud software for Dispatch, Billing and Driver Settlements as well as Tax Reporting, Document Imaging. With EOBR integrations, hours of service logging, automatic dispatching with our Circle of Service system, truck maintenance systems, driver compliance modules and more, the Horizon Trucking Software suite can be customized. HorizonGo Driver mobile app also available. Total Small to Midsize carrier solution with dispatch, freight billing, driver settlements, vehicle maintenance and much more,
Towing solution that helps businesses with ticket management, driver tracking and provides detailed management reports. Towing solution that helps businesses with ticket management, driver tracking and provides detailed management reports.
MercuryGate provides powerful transportation management solutions proven to be a competitive advantage for today's most successful shippers, 3PLs, freight forwarders, brokers and carriers. MercuryGate's solutions are unique in their native support of all modes of transportation on a single platform including Parcel, LTL, Truckload, Air, Ocean, Rail, and Intermodal. MercuryGate delivers exceptional value for TMS users through improved productivity and operational efficiency. At MercuryGate, we help company logistics operations be more productive and efficient with innovative TMS solutions.
Designed for on demand Companies, taxi and Limo companies. Flexible enough to be customized for your type of business involving drivers and service. Designed by a Transportation Operations Director and advanced programmers. One fully communicating system with app. Flexible pricing and excellent customer service. time-calls-promo codes-prepaid trips-meter rates-flat rates- detailed trips-driver tracking-driver messaging- mapping- gps-credit card and cash bucket. A white label dispatching system that communicates via an app. For taxi, limo, and on demand companies.
Computer-Aided Dispatch (CAD) solution that enables communications centers to manage calls from multiple agencies, even across several jurisdictions. Dispatchers can have immediate access to critical information including real-time call updates, reports, logs, special instructions, premises information, and unit responses, as well as automatic alerts on wanted or missing persons, Computer-Aided Dispatch solution enables communications centers to manage calls from multiple agencies, across several jurisdictions.
TripSpark NEMT offers: - Scheduling - complete management of trips, vehicles and clients/members. Automated scheduling ensures faster and more reliable scheduling with digital data collection to share mission critical information quickly, facilitating reimbursements. - Notifications - Automate inbound and outbound communication with clients and members. Reduces call center volume, while reducing no shows and wasted vehicle miles. - Self-service Portal - Mobile app for drivers TripSpark NEMT offers scheduling, notifications, mobile apps and more to improve Non-Emergency Medical Transportation operations.
#1 mobile, electronic hours of service (HOS) logging app that offers drivers, fleet managers, dispatchers and safety managers with features that help prioritize safety and compliance, eliminate paperwork and avoid fines. Fleet management solution that assists with asset tracking, dispatching, driver behaviour monitoring, and more.
Stream Go is een cloudgebaseerde softwaretoepassing voor transport- en logistiekbeheer. Stream heeft meerdere prijzen gewonnen en biedt intelligente, op kaarten gebaseerde routebepaling en optimalisatie van de planning; elektronische bewijzen van levering en ophalen (ePOD); zelfbedieningsgateway voor klanten; mobiele app voor chauffeurs; proactieve updates via e-mail- en sms; beheer van voertuigen en chauffeurs; en dit alles met een onbeperkt aantal gebruikers. Integreert met robuuste apparaten van Brightpearl, Veeqo, Sage 50, Sage 200 en Zebra. Een veelvuldig bekroonde en kosteneffectieve softwaretoepassing voor logistieke routebepaling en transportbeheer.
Route planning tool that helps delivery drivers & traveling salesmen plan routes & directions when visiting multiple locations. Route planning tool that helps delivery drivers & traveling salesmen plan routes & directions when visiting multiple locations.
UK-based dispatch-integrated taxi and minicab booking platform, bringing you jobs from leisure and business travellers nationwide via our extensive web, app and B2B travel APIs. Dispatch-integrated taxi and minicab booking platform, bringing you jobs from leisure and business travellers nationwide.
A leading solution provider to private-hire and taxi companies, Yelowsofts flagship offering YelowTaxi is a suite of software solutions for taxi booking and dispatch and comes with on-board tracking and diagnostic across the board. The suite includes a couple of native mobile apps for drivers and passengers on iOS and Android. The admin or the operator can access the web-based dashboard to manage customers and drivers and track fleet vehicles. The solution is ready to use and pay-as-you-go. YelowTaxi helps streamline operations, cut resource utilization, lower expenses and grow revenue of private transportations companies
Deliforce offers a wide range of benefits to businesses dealing with pickup and delivery, appointment and field force management. It bridges the gap between the Owner, Customers and Delivery agents with real time accurate tracking and updated notifications for every status of task. Deliforce can be used to restaurants, manufacture, retail, banks, ecommerce, food delivery, grocery delivery, home services and many industries, who deal with delivery, appointments and workforce in field. Ultimate platform to streamline your complex delivery operations and track your field staffs, delivery boys or technician in real time.
1SHIFT Logistics is a Freight Intelligence Management System. Manage your shipment efficiencies through the first, mid, or last mile with real time freight visibility, route optimization, environmental conditions (temperature, humidity, etc.), and much more! Gain real time visibility into your shipments to track and report problems back to dispatch. Use 1SHIFT's Sensor technology to track a variety of environmental conditions such as temperature and humidity for full cold chain management. 1SHIFT enables brokers, shippers, and carriers, to track shipments, resolve disputes and settle payments in real-time using blockchain.
TruckWin Connect is a remote access TMS suite of software that has every feature a Carrier needs. The accounting program is built on the Uniform System of Transport Cost Accounts which provides precise income statements per mile along with other accounting based reports. Dispatch, billing, fuel tax, maintenance, payroll, settlements & more are also available in this completely integrated system. Complete dispatch and accounting software; contains freight billing, payroll, IFTA, fuel card integration, general ledger, etc.
FirstBIT DispatchMax is easy to use dispatch and brokerage software. DispatchMax will help to perfectly manage your transportation activities. Our software is developed for a Broker/Agent, an Owner using his own trucks, a Carrier, or an Intermodal agent. Easy to use dispatch and brokerage software. Helps to perfectly manage your transportation activities.
Infinite cab is a cloud based taxi dispatch software that incorporates all state-of-art technologies of transportation that are available till now. Our goal of developing a cab management system is to deliver better and reliable customer services right from booking the cab to billing and managing payments on the go. In Infinite cab, we provide all provision for a convenient and comfortable ride with enhanced travel experience. Infinite Cab - a white label taxi management software is the comprehensive set of mobile and web-based dispatch software
PtMS is a GIS map based paratransit and NEMT software system that supports order taking, trip editing, automated scheduling, dispatching, billing, reporting, HIPAA 837 transactions, automated appointment reminders, mobile Android devices, GPS vehicle tracking, electronic schedules, signature capture, and driver-dispatch messaging all built on a SQL server database platform. PtMS can be used by transportation providers, brokers and coordinators. Scheduling, mobile dispatch, GPS Vehicle tracking, billing and reporting for NEMT and paratransit providers, brokers and coordinators
Provides your agency an application which allows dispatchers to easily gather and capture call, incident and location information. Provides your agency an application which allows dispatchers to easily gather and capture call, incident and location information.
Avaal has the most advanced dispatching board in the market and comes in 4 different versions: Regular, Broker, Auto, and Intermodal. Some of the features are FTL/LTL Consolidation, Lane rates, SMS Dispatch, Template Emailing/Printing, Asset Tracking, Expense, Payroll, Multi Currency, Fuel Incentive, Fuel Import, Truck Costing Report, Sales Report, Invoicing Aging Report, and much more! Integrations include: PC Miler, QuickBooks, AVAAL eManifest, EDI, API, Loadboard, Customer Portal/App Full Dispatching, Accounting, Maintenance, Reporting, and eManifest Integrated Software w/ Mobile Apps, IFTA, PC Miler, SMS, and more!
PerGo is providing for-hire vehicle companies a vertical automated dispatch solution. Our solution is helping to increase efficiencies from the moment companies start using it. As a result, bases are able to provide a better experience for both their passengers and their drivers. While modernizing their operations, these companies are seeing immediate savings in their cost of doing business, and in turn are increasing their bottom line. Giving your transportation company the technology to compete with technology.
Ergos Software Inc. is a custom all-in-one service software solution that was designed to fulfill the needs of the service industry. Whether it be HVAC, Plumbing, Electrical, New Construction, etc. - We are completely customizable and can be tailored to meet your specific business needs. Ergos delivers fully automated cutting edge technology to help drive company revenue and growth, while still managing to maintain a constant relationship with customers. Ergos Software Inc. is a custom all-in-one service software solution that was designed to fulfill the needs of the service industry.
Fleet Harmony trucking software for the Cloud is affordable and super easy to use. Manage maintenance work orders, freight billing, usage / trips, driver payroll, parts and equipment warranty, and IFTA reporting. Set maintenance reminders and schedule service. Compatible with Sage Accounting. Stay tuned for QuickBooks. Manage maintenance work orders & reminders, freight billing, usage & trips, and IFTA reporting with Fleet Harmony for The Cloud.
ShipTrack provides real-time control and visibility over movement of materials. ShipTrack provides a complete solution that includes: - a mobile app - dispatching - mapping - route optimization - rating and invoicing - driver settlement - Vehicle Inspection / Driver T&L - BOPIS - Stockroom - and much more ShipTrack is configurable to your existing business requirements and is supported by an amazing team. Meet the demands of todays eCommerce consumer using ShipTrack. ShipTrack's provides a complete tracking and delivery solution for Omnichannel Retail, Transportation, and Manufacturing organizations.
With GSMtasks users get a full overview of their mobile workforce, while being able to update a mobile workers daily tasks and include all client/task information. Mobile workers dont have to drive to work anymore with all relevant information, including digital documents and signatures, delivered to their mobile device. GSMtasks is a mobile solution to efficiently manage and analyze your mobile workforce.
Autocab is the world's largest provider of booking and dispatch software and management suite for the taxi private hire and limousine industries. The booking and dispatch system, Ghost, and automated phone system, Phantom, is used by over 1,500 companies in over 300 cities worldwide. The system also includes: driver app, white label passenger app, customer accounts portal, online booking website and social media service. The world's largest booking and dispatch system and management suite designed for the taxi, limo and ground transportation industries.
Tagmytaxi is nothing but the best possible way to attain simplicity in managing even the most complicated dispatch operations. By bringing technology to the on-demand taxi industry, Tagmytaxi, moulded as a supreme Uber clone app, offers a cost-effective solution to get you the maximum benefits. A single taxi software, created distinctly for on-demand business needs, can precisely regulate dispatch, handle bookings, oversee resources and acquire customers. Manage even the most complicated on-demand taxi dispatch operations.
PASEO Transporter is comprehensive niche customizable software for management of ground transportation, tour operators as well as car rental agencies. Destination Management Companies (DMCs) can also utilize PASEO for management of activity bookings and transportation dispatching, with accounting fully integrated. A comprehensive accounting-focused solution for managing activity bookings and dispatching for the travel, transportation industry.
The ultimate taxi dispatch software you can start using to run your cab booking business within a matter of a few days. Many more features than the original Uber app. Just customize according to your business and it will be ready for your users to download and start using to book your cabs. Get ready-to-use white-label Uber clone app with customizable source codes in any language, currency, and theme to boost your on-demand venture ahead of the competition. A Ready-Made Mobile Based Solution for Taxi Booking & Dispatching Operations.
Save time, reduce costs and take control with your own dispatch software and driver app. Allow bookings through web, app, dispatch or corporate reception tool. And with custom reports, invoicing, business analytics and more, we simplify your daily operations. Extremely reliable and stable uptime. Caller ID and VoIP integration of your choice and API to connect value-added services. 14-day free trial, free 24/7 support and pay as you go. Cloud-based transportation dispatch software. End-to-end solution, reliable and cost-effective. 14-day free trial, free 24/7 support.
Every day, trucking companies throughout the country manage their businesses with our powerful, integrated, online Transportation Management System, Express Online. Whether you run Truckload, LTL, Intermodal or Brokerage, Express Online gives you the power to control your dispatch, accounting and fleet management with one TMS system available anytime, anywhere in the cloud. Fully integrated freight, fleet, accounting and compliance/ELD. Our all-in-one platform is perfect for mid-to-large fleets.
Comprehensive, fully integrated intermodal trucking software. $0 Down, low monthly payment and no contract. Provides order-entry, auto-rating, billing, per-diem calculation, driver pay, 1099, fueltax reporting, accounting integration, management reports, EDI, Mobile and Chassis Tracking. In most cases, we can customize to suite your business needs. Starts at $75 per month. Cloud-based trucking solution that streamlines operations for billing, vehicle and driver management, scanning and more.
Imagine dispatch without dispatchers; imagine Pantonium. Our web-based technology is designed to help you continually run your transport operations at the lowest cost from a central platform. Streamline your business and save on administrative costs. Using our proprietary algorithm to optimize routes in real time you can reduce the number of vehicles needed per trip and make each trip as efficient and profitable as possible. Our dedicated staff will help you adopt our system at every step. Enabling order entry, dispatch, scheduling, routing, mobile and billing to be managed through a single platform for people transport.
Mobile solution that allows taxi companies to schedule bookings, meet on-demand reservations, and use web-based admin panel. Mobile solution that allows taxi companies to schedule bookings, meet on-demand reservations, and use web-based admin panel.
Provides a taxi booking software solution for Uber like companies. Provides a taxi booking software solution for Uber like companies.
Helps brokers and trucking companies manage their customers, shipments, dispatches, and accounting with in depth reporting. Helps brokers and trucking companies manage their customers, shipments, dispatches, and accounting with in depth reporting.
From Retail to Homes. Your retail business is destined for something even better than what the industry has to offer it today. The struggle with product home deliveries remains a service and efficiency problem which threatens your ability to scale and grow. ClearDestination offers Retailers who manage big & bulky product delivery and specialized small deliveries in pharma, food, drug & alcohol industries an innovative yet adoptable delivery management & Transportation Dispatch solution. From Retail to Homes. ClearDestination offers Retailers an innovative yet adoptable delivery management & Dispatch solution.
We're a 30+ truck roll-off hauler who created the only software designed specifically for roll-off. Starlight is built by roll-off industry veterans to provide significantly better management of your trucks and drivers, real-time control of your assets, and world-class engagement with customers. End-to-end roll-off operations & administration software system with cloud-based and mobile applications that work together seamlessly.
A complete delivery management solution for your team A complete delivery management solution for your team
Axon Dispatch Software for Trucking Companies - Visit our site for over 80 reviews from actual users. Quickly access the status of orders, trucks, trailers and drivers. It's easy to see where your trucks are, driver are availability and if your loads are on schedule. Add the Axon Trucking Link App or Integration with Satellite tracking providers. Axon's dispatch is also designed to integrate seamlessly with our Accounting, Payroll & IFTA reporting functions.Get your FREE demo today! Dispatch and Accounting Software for your trucking company (LTL, FTL, Dumptruck, Oilfield) that is completely integrated in real-time.
Integrated and flexible Dispatch solution for the truckload, LTL and brokerage industries. Includes order management, billing and rating, operations planning, scheduling, dispatch, routing, monitoring, interface to on-board computers, GPS, internet track and trace, mapping, alert messaging, scanning, driver/broker settlements, fuel tax reporting, fleet maintenance, A/R, A/P, G/L, F/R and reporting. Integrated and flexible Dispatch and operations solution for truckload, LTL and brokerage environments.
Simplify all aspects of managing your truck dispatching with ArcFleet. From initial lead tracking, creating load orders, trip reports, driver settlements and posting into your accounting software, our system will track every aspect of your business. From the time you book a load, right through until it's delivered, our software will put you in control of load information, dispatching, invoicing, and equipment maintenance all in one powerful, accurate and reliable package. Manages truck dispatching including lead tracking, load orders, trip reports, and posting to your accounting software.
Cordic develops & markets state-of-the-art fleet management solutions including mobile data despatch systems targeted at the Taxi, Private Hire & Courier Service sectors. Cordic's core products operate over public GPRS (General Pack Radio Services) networks & incorporate leading edge wireless & interactive voice response (IVR) technologies to provide reliability, flexibility & scalability while providing the most cost effective solution & best user experience. Courier dispatching system with GPS, tracking, comprehensive accounts/billing.
Powerful dispatch software, vehicle tracking system at an affordable price. Powerful dispatch software, vehicle tracking system at an affordable price.
Designed for any size police, fire or emergency services department, 2 units to 200. Designed for any size police, fire or emergency services department, 2 units to 200.