153 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor thuiszorg, zonder te hoeven programmeren. Het alles-in-één platform is door Forrester Research benoemd als Leider en biedt alles wat je nodig hebt om bedrijfsactiviteiten en workflows digitaal te transformeren. Het omvat een geïntegreerde clouddatabase, een bouwer voor visuele applicaties, professionele beveiliging, naleving van regelgeving en een schaalbare wereldwijde infrastructuur. Ontdek waarom Caspio wereldwijd door meer dan 12.000 bedrijven wordt vertrouwd. Probeer het GRATIS uit. Meer informatie over Caspio Caspio is een toonaangevend platform met weinig code voor het bouwen van toepassingen voor thuiszorg, zonder te hoeven programmeren. Meer informatie over Caspio
Eenvoudige app voor tijdregistratie in Android of iOS, waarmee zorgverleners via één dashboard betalingen kunnen factureren of verzenden, rapportages kunnen ontvangen en nog veel meer. Stel wekelijkse limieten in voor personeel of zorglocaties. Ontvang meldingen over gemiste ploegendiensten, uurlimieten en meer. Controleer en geef goedkeuring voor de wekelijkse urenregistratie van elke medewerker. Bestrijd inefficiëntie en werk beter met gestroomlijnde tijdregistratie van Hubstaff. Focus 100% van je tijd op patiënten met de door Hubstaff ontwikkelde gebruiksvriendelijke, nauwkeurige software voor tijdregistratie in de gezondheidszorg. Haal het meeste uit je tijd en verbeter de zorg.
Het webgebaseerde systeem van AxisCare is ontworpen voor niet-medische instellingen voor particulier gebruik en Medicaid, en is een zeer aanpasbare oplossing. Instellingen verschillen altijd van elkaar, dus waarom zou je je activiteiten aanpassen aan onbuigzame software? Met volledige planning, een mobiele GPS-app, automatische facturering, integratie van facturering/loonlijst, aangepaste formulieren en rapportage, is AxisCare zeer flexibele en gebruiksvriendelijke planningssoftware in de thuiszorg. Webgebaseerd systeem ontworpen met het oog op de workflow van instellingen. Inclusief marketing, planning, integratie van facturering/loonlijst en meer.
Axxess is een snelgroeiend bedrijf op het gebied van gezondheidstechnologie voor thuis en biedt een gebruiksvriendelijk, compleet pakket met innovatieve cloudgebaseerde software en services voor medische dossiers, planning, patiëntbetrokkenheid, inkomstencyclusbeheer en nog veel meer, waardoor zorgverleners de beschikking hebben over oplossingen die hun leven aangenamer zullen maken. Een snelgroeiend bedrijf op het gebied van gezondheidstechnologie voor thuis, dat de gezondheidszorg ondersteunt met cloudgebaseerde softwareoplossingen om het leven aangenamer te maken.
Brightree Home Health and Hospice is een uitgebreide EMD-oplossing die de ideale combinatie biedt van een cloudgebaseerd backofficesysteem en een point-of-care-app voor de iPad. Het is ontworpen voor artsen door artsen, is eenvoudig, intuïtief en efficiënt voor artsen, maar toch compleet met krachtige functies die de nauwkeurigheid van de documentatie en de naleving maximaliseren. Brightree streeft naar innovatie en patiëntgerichte interoperabiliteit in de postacute sector. Software voor thuiszorg- en hospiceorganisaties van Brightree is ontworpen om de nauwkeurigheid, efficiëntie en naleving van documentatie te maximaliseren.
ClearCare biedt niet-medische thuiszorginstellingen gebruiksvriendelijke, web-based software. Het omvat eenvoudige planning, geïntegreerde telefonie, tweerichtingscommunicatie met zorgverleners en marketingtools voor de mobiele marketeer. Honderden particuliere thuiszorgklanten melden dat dit een efficiëntere bedrijfsvoering en bedrijfsgroei mogelijk heeft gemaakt. ClearCare biedt niet-medische thuiszorginstellingen intuïtieve, web-based software voor het beheren van planningen, marketing en nog veel meer.
myUnity thuiszorg en hospice van Netsmart (voorheen DeVero) is een op formulieren gebaseerd systeem voor klinische zorgpunten dat intuïtief, compatibel en gebruiksvriendelijk is. Het maakt gebruik van de meest strategische onderdelen van bestaande Netsmart-oplossingen in één bedrijfsplatform. Profiteer met dit innovatieve platform van een persoonsgeoriënteerd EDP in je instellingen voor thuiszorg, hospice, kindergeneeskunde en particuliere zorg. Door de unieke vereisten van elke zorgomgeving te combineren. Een cloudgebaseerd, klinisch documentatiesysteem voor hospice, thuiszorg, therapiegroepen en andere aanbieders van thuiszorg.
myUnity Home Health and Hospice by Netsmart (formerly DeVero) is a forms-based, clinical point-of-care system that is intuitive and compliant. It leverages the most strategic components of existing Netsmart solutions into a single, unified enterprise platform. The easy-to-use and easy-to-train solution offers a single patient EHR, a single care plan and a single patient bill, along with data analytics, e-prescribing, e-faxing, electronic referral management, interoperability and more. A cloud-based, clinical point-of-care EHR system for home health, hospice, home care, private duty and pediatric home care providers.
Alora-software vereenvoudigt hoe je je workflow in de thuiszorg levert en beheert. Alora biedt een complete bedrijfsoplossing die is geoptimaliseerd voor alle apparaten, inclusief smartphones, en biedt eenvoudige klinische documentatie voor alle disciplines. - Verwerkt alle betalers en Medicare, Medicaid in elke staat, - Ideaal voor geschoolde en niet-geschoolde zorg -Regelt meerdere kantoren of bedrijfsonderdelen Alora is een alles-in-één, volledig mobiele, uitgebreide cloudgebaseerde software-oplossing voor zowel geschoolde als niet-geschoolde thuiszorg.
De geavanceerde technologie stelt organisaties van elke omvang in staat om de productiviteit en patiëntresultaten te verhogen en tegelijkertijd tijd en geld te besparen. Het pakket aan oplossingen biedt onder andere elektronische bezoekersverificatie, dagelijkse verzekeringsgeschiktheidscontroles, directe verzekeringsfacturering, een gebruiksvriendelijke mobiele app, aanpasbare aantekeningen en nog veel meer. Deze functies worden aangeboden tegen één vaste prijs op basis van tellingen van elke klant. Klik op de link om enkele video's te bekijken en jezelf te overtuigen. De geavanceerde technologie stelt organisaties van elke omvang in staat om de productiviteit en patiëntresultaten te verhogen en tegelijkertijd tijd en geld te besparen.
WellSky Home Health (formerly Kinnser Software) is the web-based software solution for agencies of all sizes, lines of business, and payer types. WellSky Home Health can be customized to serve hospice, therapy, and private duty agencies, and it includes quality assurance, claims management, and financial reporting. WellSky also offers offline charting, electronic visit verification, hospitalization risk management, business intelligence, OASIS review and coding, and DDE and payer connection. WellSky Home Health (formerly Kinnser) is a web-based software solution for agencies of all sizes, lines of business, and payer types.
firstHOMECARE EMD-software combineert robuuste functionaliteit met intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interfaces die denken en werken zoals jij dat doet. Door de CAREpliance-technologie, een zorgvuldig ontworpen klinische werkstroom die standaard patiëntenzorgprocessen volgt, worden artsen uitgerust met de meest grondige, op feiten gebaseerde begeleiding die beschikbaar is om goede beslissingen op het punt van zorg te versterken. Breng operationele prestaties naar een hoger niveau met de volledig geïntegreerde, intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken EMD-software van HEALTHCAREfirst.
Dit product ondersteunt een volledig spectrum van meer dan 15.000 aanbieders van seniorenzorg van kleine onafhankelijke verpleeghuizen tot gemeenschappen met meerdere faciliteiten voor begeleid wonen en campussen in Noord-Amerika. Met de persoonsgerichte benadering van PointClickCare is het mogelijk intuïtieve, gebruiksvriendelijke oplossingen te bouwen die de kwaliteit van de geleverde zorg verbeteren. Gegevens worden omgezet in informatie die je kan gebruiken om risico's te verminderen, de naleving te verhogen en je bedrijf gezonder te maken. Cloudgebaseerd platform voor aanbieders van langdurige zorg van elke omvang die helpt bij het beheren van de patiëntenworkflow, naleving, medicatie en nog veel meer.
AlayaCare is an end-to-end, outcome-focused home healthcare platform for medium to enterprise-level home care agencies and providers. Features include clinical documentation, back office functionality, remote patient monitoring, client and family portals, and mobile care worker functionality. The solution supports non-medical, therapy, nursing, and personal aide for companies in Canada, United States and worldwide. As a first choice end-to-end home care software platform, AlayaCare provides innovative product lines to help improve client outcomes.
Deze mobiele, op de cloud gebaseerde software is vanaf het begin ontworpen om gebruikersgemak te bieden met ongelooflijke flexibiliteit. Met FieldAware kunnen thuiszorgpraktijken afspraken efficiënt plannen en beheren en de best mogelijke zorg aan patiënten leveren. Webgebaseerde apps voor op kantoor en mobiele apps voor zorgverleners houden je praktijk productief, nauwkeurig en winstgevend. De software wordt gecombineerd met de beste implementatie-, on-boarding- en ondersteunende diensten uit de sector. Stroomlijn de planning van thuiszorg, verhoog de productiviteit, verbeter de tevredenheid van de patiënt en beheer een efficiënter kantoor.
ContinuLink provides home care and home health EMR solutions for the pre and post-acute care market. Offering powerful, scalable, enterprise solutions, ContinuLink simplifies processes and creates efficiencies across clinical, financial and back office operations, earning the trust of many of the largest and most reputable agencies across the nation. ContinuLink provides home care and home health EMR solutions developed to simplify processes and create efficiencies across operations.
Cloudgebaseerde oplossing speciaal ontworpen voor particuliere verpleging, bureaus voor niet-geschoolde medewerkers onder één database en één patiëntendossier; planningsfuncties voor uurroosters: gesplitste dienst, dienstdifferentieel, dienstaanbod, overwerk; zorgflowsheet; eMAR; eTAR; klinisch/assistent zorgplan; CV mobiel voor EVV en documentatie voor assistenten, roostercontrole; verwerkt factureringsvereisten voor Medicaid en verzekering; kan ook Medicare-diensten ondersteunen; PR-, GL-integratie; standaard/aanpasbare waarschuwingen, rapporten en dashboards. Cloudgebaseerde oplossing speciaal ontworpen voor particuliere verpleging met complexe plannings-, klinische, facturerings-, en rapportagevereisten.
HCHB is opgericht door een groep thuiszorgexperts om praktische, realistische oplossingen te bieden voor verpleegkundigen in de frontlinies van de thuiszorg. Het bedrijf bevat voormalige verpleegkundigen, waardoor het de unieke uitdagingen van de thuiszorg kent en begrijpt. Dit platform weet dat het door obstakels weg te nemen, de nauwkeurigheid te verbeteren en snelle, gemakkelijke toegang tot realtime gegevens te leveren, veel meer bereikt dan jou alleen maar tijd, moeite en geld te besparen. Het geeft je de kans om een grotere, betere impact te hebben op alle levens waarmee je in aanraking komt. HCHB biedt een zeer uitgebreid en innovatief platform met diensten voor de thuiszorg.
Integrated cloud-based Agency Management System. Manage employees, payroll, scheduling, referral sources, patients, all doctors orders, eligibility, OASIS forms, HIS, automated invoicing, accounts receivable, collections, and payers all from one interface. Our user-friendly, intuitive interface puts an end to breakdowns in communication and slowdowns in operations. Careficient is also a full Medicare, Medicaid, Commerical and Private pay enterprise management system. Integrated cloud-based AMS that helps agencies manage referrals, intake, scheduling, clinical, billing, EDI, OASIS, HIS & compliance.
Multi-user medical management system that offers complete clinical and business software to the hospice and palliative care community. Multi-user medical management system that offers complete clinical and business software to the hospice and palliative care community.
Tynet Online provides technology to thousands of users nationwide for home health and pediatric agencies. It improves collaboration between field staff (nurses, therapists, aides, social workers, etc.) and allows every user (based on roles and permissions) to provide the utmost care while maximizing their time and the agency's resources. The cloud-based architecture allows users to view patient care along a continuum using the Point of Care Manager from anywhere at any time. Home Health software helping agencies and caretakers with visit scheduling, clinic verifications, claim submissions and billing,
Enables home health agencies to efficiently manage patient tasks, schedule appointments, bill for services, and place orders and document care from the patient's home. Enables home health agencies to efficiently manage patient tasks, schedule appointments, bill for services, and place orders.
Igea Software offers a fully-integrated home health care management system that helps agencies grow quickly and profitably. Software features include DDE, EDI, OASIS, Point of Care, Payroll, Medicare Eligibility Verification, 485, Billing, Scheduling, Physician Portal, Drug Interaction, Progress Notes, Outlier Management Tools, Intake Management, Admissions and Unlimited Users. Our complete system was built specifically to drive the success of home health care agencies. Complete web-based HHC system that helps agencies manage everything from intake to scheduling, reporting, billing and submitting claims
WITH ALL OF THESE LISTINGS for Homecare Software how do you decide who is the best choice for your agency? Which one will save you money, help you run your business, increase collections, provide ACTUAL customer service? If you like 1. Easy to Use and 2. Less Expensive, we are for You! EVV, Scheduling, Analytics Dashboard, Mobile App, Billing, Payroll, Overtime Management, Authorizations, Electronic Claims, Messaging and More Easy to Use Home Care software with REAL CUSTOMER SERVICE! EVV, Scheduling, Billing, Payroll, Documentation, Authorizations, Messaging
AdaCare is a home care scheduling system, with tools to help you manage your whole agency. Only $69 per month -- it's worth the switch! Cloud-based solution that assists with home health care through staff management, clock-in/clock-out, bookkeeping tools and more.
Carecenta, een platform voor het beheer van medische en niet-medische thuiszorgbureaus, biedt de volgende generatie van krachtige oplossingen voor workflow- en financiële software voor thuiszorgbureaus van elke omvang. Vanaf $ 99 per maand biedt dit supersnelle systeem intakebeheer voor patiënten, planning, verwijzingen, zorgverleners, en biedt het elektronische bezoekverificatie (EVV), een meertalig gratis telefoonnummer en gps; beveiligde sms, elektronische facturering en betalingen, payroll en rapportage. Software voor medische en niet-medische thuiszorgbureaus omvat intake, planning, zorgverleners, elektronische bezoekverificatie (EVV), beveiligde sms, e-facturering, payroll en rapportage.
NDoc from Thornberry Ltd is a comprehensive, award-winning home health and hospice EMR solution for Medicare-certified home health and hospice agencies. NDoc is designed to improve quality of care and operational control by delivering ease of use, flexible workflow, robust analytics, and embedded interoperability. A recommended, trusted leader in the industry, NDoc has been improving patient outcomes, ensuring regulatory compliance, and maximizing efficiency for over 25 years. NDoc® home health from Thornberry: a powerful, flexible, comprehensive Medicare-Certified EMR solution rated #1 by customers since 2013
KanTime is the only EMR Solution that allows growing, progressive agencies to manage diverse lines of business in a single platform. It's time to demand more from your technology. Cloud-based EMR tool that helps healthcare firms with clinical management, payroll, billing, scheduling, reporting and compliance.
Employee Scheduling and Time & Attendance Software that ensures the right employees are in the right place at the right time. This solution provides powerful tools and integration capabilities that allow you to significantly reduce your labor costs and improve productivity while increasing both employee and customer satisfaction. Collaborative solutions such as our Voice, Web and Mobile Xpress for easy time tracking will ultimately help optimize your workforce management processes. Quickly automate employee scheduling while allowing your staff to easily record their hours from any phone, via Web or Mobile App.
Team on the Run (TOTR) is a HIPAA compliant communication solution for health care professionals. TOTR is fully compliant with the 21st century Cures Act by offering a business process form that deals directly with the new Electronic Visit Verification (EVV) form. Team on the Run also offers a bevy of additional communication support through our corporate directly, instant one-click push-to-talk (PTT) and dispatch management for ensuring visits are tracked in an efficient manner. Team on the Run is built to meet the demands of the healthcare industry by combining HIPAA compliant messaging with task management
Generations is a homecare system for managing clients, caregivers, scheduling, documentation, billing and payroll. Accurate and expedited billing and payroll via Quickbooks interface, payroll exports, and electronic billing. Fully integrated electronic visit verification, with a growing list of interfaces to EVV state aggregators. HIPAA compliant and backed by top rated privacy and security standards. Includes mobile apps for the entire care team, unlimited support and white glove onboarding. A homecare system for managing clients and caregivers, scheduling, and billing and payroll. Unlimited support and training included.
The Complete Web-based software solution for your Home Health agency. Delivering point-of-care technology with integrated agency management to increase your agencies efficiency, raise revenue, and maximize profit. The Complete Web-based software solution for your Home Health agency
Offers referral management, field activity monitoring, compliance tracking, billing, web-based agency portal, and communication tools. Patient management solution that helps businesses manage therapists, patient referrals, official documents, payrolls, and more.
Therapy management system that improves compliance through complete management of clinical documentation, scheduling & online payroll. Therapy management system that improves compliance through complete management of clinical documentation, scheduling & online payroll.
Suncoast is a leading provider of hospice EMR solutions developed to simplify processes and create efficiencies across clinical, financial and back office operations. Suncoast brings all the elements of hospice, palliative, and bereavement care together in one intuitive, client-centric platform. From clinical processes, referral and intake to scheduling, care management and bereavement, Suncoast provides agencies with the technology and expertise to deliver quality in every phase of care. The leading hospice and palliative EMR solution, supporting the clinical, operational and financial needs of hospice and home care.
AccuPoint is a web-based platform that manages scheduling, payroll, billing, RCM, data collection, and documentation of services for home and community based health care providers including but not limited to, ABA, EI, Waiver, and Home Care. Web-based applied behavior analysis solution that enables businesses to manage scheduling, billing, data collection, and more.
Web based document workflow app facilitates intake & referral management and physician orders by connecting post acute care providers with remote care team members and referring physicians. Integrates seamlessly with the Forcura Care Coordination App, which allows users to scan and upload documents, securely communicate via text and multimedia files and accurately measure and manage wounds. Web and mobile solution that streamlines document workflow and care coordination for post-acute healthcare providers.
The Netsmart Vision solution helps you efficiently manage clinical and business workflows by providing an integrated clinical and financial EHR and CRM across the entire LTPAC care continuum. Our physician solutions help drive physician engagement, while the SaaS based architecture supports interoperability with hospitals, physicians and payers helping to address readmission management and care coordination challenges across the care continuum. Netsmart Vision automates workflows by providing an integrated clinical and financial EHR to drive efficiencies across all LTPAC.
HHAeXchange offers industry-leading homecare management software that connects providers and payers in real-time. From referral management and scheduling to EVV, billing, and compliance, HHAeXchange's easy-to-use platform offers an all-in-one solution for agencies of any size. HHAeXchange offers a web-based software that seamlessly connects to the HHAeXchange mobile app for streamlined EVV, case broadcasting, and value-based care data collection. HHAeXchange's web-based homecare management platform offers one complete, easy-to-use solution for homecare providers of any size.
GoldCare is the ONLY software provider that offers a complete, end-to-end solution for both the Home & Community Care and the Long Term Care sectors: from client, staff, volunteer and clinical management, to scheduling, family & worker portals, mobile workforce support, reporting, and back-office financials with payroll, weve got you covered! Healthcare & Information Management Software for Home & Community Care, Children Services and Long Term Care Organizations
TABLET BASED!. Radekal EHR and PM is a secure Cloud/SaaS based management software that is easy to use and mobile for home or in office care. Radekal is a turn-key solution that is also highly customizable . Full access to all data is provided. Radekal PM has been in use for over 12 years. Seamlessly integrates with our Radekal APP productivity tool to increase productivity by over 30%, reduce paperwork and provide compliance, including MACRA - MIPS. Also has small mobile telehealth unit. Radekal APP/PM is a full mission critical practice management system. Includes national payer rules engine for clean claims.
Web-based solution with training management, billing, and individual support modules for developmental disabilities support agencies. Web-based solution with training management, billing, and individual support modules for developmental disabilities support agencies.
A very intuitive, affordable and easy to use clinical, scheduling and billing software system for home healthcare agencies. A very intuitive, affordable and easy to use clinical, scheduling and billing software system for home healthcare agencies.
CradleMRx serves the specialized needs of home health professionals by providing web-based point-of-contact information entry and management. It integrates HIPAA-compliant security features and compliance with billing, reporting, and full administration and management of patient information. Since the software is web-based, updates are constantly provided without additional cost. Fully-featured, hosted home healthcare solution that allows you to get more done with less associated software cost.
TheraTracker is a web based software designed to help home health therapy staffing companies manage their business. TheraTracker provides users with electronic notes, clinical payroll management, scheduling, user access customization, and internal messaging tools, and much more. TheraTracker is easy very user friendly and quick to get your account started. Web based home health therapy software to fully take your business paperless. Built by therapists with a business mind. Easy startup.
Designed for home health contract therapy businesses, the cloud-based solution lets users manage patient visits, care plans and more. Designed for home health contract therapy businesses, the cloud-based solution lets users manage patient visits, care plans and more.
Non-clinical home care agencies love saving time and money with our web-based platform. Our system uses advanced technology that lets you quickly and easily manage payroll, aide scheduling, attendance, workflow and more. Many of our customers produce payroll and billing in 1/10th of the time! Plus, it enables your agency to meet compliance standards and ensure billing conforms to payor requirements. Home Care IT is your all-in-one solution. Visit our web page and book your demo today! A web-based platform designed specifically for non-medical home care agencies that want to easily manage and simplify essential tasks.
Ankota provides software for managing home care agencies. The focus is on non-medical home care for the elderly and for intellectually and developmentally disabled. Ankota is easy to use and tackles the hard problems of billing Medicaid such as being compliant with the Electronic Visit Verification (EVV) mandate. Home care management software focused on Medicaid-reimbursed care for the elderly and disabled.
Santrax Agency Management is a powerful home care software solution that automates all your key operational processes by incorporating functionality such as Scheduling, Clinical Documentation, Compliance Management, Electronic Medical Records, Billing Functions, Payroll, Reporting and Exporting in one easy to use system. Through process integration, the solution eliminates manual and paper-based steps with Santrax Electronic Visit Verification, thus maximizing the efficiency of your operation Santrax Agency Management is web-based solution to help manage multiple lines of business; Medicaid, Medicare, Commercial, and Private
PlayMaker Spark, tailor-made for home health providers, provides an in-depth view of the competitive landscape, identifying high-value referral sources and service line expansion opportunities within target markets. The powerful combination of market data, relationship management, and reporting features, via mobile and web, enhances productivity and provides real-time intelligence. With Spark, business leaders can prioritize strategic growth initiatives, rapidly expand market share and improve productivity.
Our Crescendo software is an industry leading care-at-home management solution designed to improve clinical quality of care, financial performance, and operational control for home health, hospice and private duty agencies. Business operations, clinical, and scheduling functionality for home health, hospice and private duty workflows are combined seamlessly in one integrated software system. Crescendo is an integrated solution for home health, hospice and private duty that provides end-to-end coverage for all business needs
Visit Wizard software supports Private Duty, Home Health and Hospice agencies with full Electronic Visit Verification functionality and late visit alerts. Start with the scheduling software module and add features such as Medicare or Medicaid billing, Invoicing, Clinical Charting, Texting and Payroll Data Capture as you need them. Home care software for all agency types with Mobile Application GPS and Telephony EVV which meets 21st Century Cures Act requirements
Procura is the leading home health software for home and community service providers in Canada and Australia. If youre looking for a complete (and highly configurable) software package to automate, manage and grow your organization, you've found the answer. Procura provides the clinical, operational, and financial capabilities you need to deliver great care in an ever-changing landscape. Find out why Procura is rated #1 with a demo today. Procura's comprehensive solutions put people first with the tools to provide quality care in the patient's home and in the community.
MEDSYS2 is een compleet thuiszorgsysteem dat is ontworpen om alle aspecten aan te pakken die nodig zijn om je bureau te runnen. Te beginnen met het personeelssysteem slaat het alle vereiste documenten op met betrekking tot je werknemers. Het systeem heeft een uitgebreide verpleegkundige evaluatie en dagelijkse aantekeningen. Het genereert een niet-medisch zorgplan, niet-medische bezoeknota, CMS485, medicatieprofiel, MAR, OASIS, toezichtsbeoordeling. Het biedt herhaaldelijke planning, e-claims en geïntegreerde creditcardverwerking voor particulier betalende klanten MEDSYS2 voor medische en niet-medische zorgverleners. POC-documentatie, 485s, planning, e-claims, patiëntfacturering, medicatiebeheer
Cloud-Based Care Platform. All-in-One EHR/Practice Management Solution Handling Scheduling to Billing, and Everything In-Between. Connecting Outpatient Practices to Patients with Distinct, Integrated Apps. Telehealth Enabled Patient Management System. The Simplest Way to Provide Care. All-in-One Cloud-Based Care Platform. Connects Outpatient Practices to Patients with Integrated Apps. The Simplest Way to Provide Care.
TIMS Software is an integrated solution for HME businesses. Manage your revenue cycle from end-to-end and get the clarity you need to make smart business decisions with total access to all your business data. TIMS Software provides a customized solution to fit your business and the peace-of-mind knowing that the right people are working the right claims, at the right time, so you get paid faster. Revenue Cycle Management from referral & patient intake, order fulfillment & delivery, claims, A/R & collections, financials & reports
Born out of the challenges that make up a regular day in the staffing industry - StaffStat is a simple, quick, and effective solution to get shifts covered. StaffStat allows organizations to connect with their employees using their preferred method of communication (app, telephone, email, and/or text) within seconds! With StaffStat you can hang up the phone, fill more shifts and get back to focusing on the tasks that really matter to your organization. When a sick call or open shift is a problem, we automate the call-out process, taking a 45 minute task down to 30 seconds.
Een compleet platform voor de zorgverlener, dat gebruikmaakt van best practices voor het realiseren van verbeteringen in kostenbeheer en resultaten. Kwaliteitszorg mogelijk maken en de betrokkenheid en tevredenheid van de patiënt/zorgverlener verhogen, zodat de zorgverlener blijft. SmartCare is een intuïtieve en zeer schaalbare oplossing, waardoor het ideaal is voor elk formaat instelling. Enkele kenmerken zijn klinische document-, front- en backofficefuncties (HR, CRM (Customer relationship management, beheer klantrelaties), planning, facturering/loonbetaling) EVV (eerst verantwoordelijke verzorgende), patiënt- en familieportalen, voorspellende analyse en mobiele zorg. Een compleet platform dat zorgt voor best practices en een betere ervaring van de patiënt/zorgverlener, waardoor betrokkenheid en tevredenheid toenemen.
A comprehensive solution for your Home Care and Live-in Care businesses with Real-time reporting and analysis for various activities, including medication management and care monitoring. Full functionality from shift management, invoicing, compliance, care plan, weekly activity planning, automated forms and risk assessments, and much more. A user-friendly software to comprehensively manage Home Care services provision, while promoting CQC and other regulatory compliance.
Horizon Healthware offers computer software and system support to automate back-office and clinical field processes for providers of a variety of community-based services such as: Home Health, Hospice and Palliative Care, Personal Care, Homemaker, and Companion Services, Community-based Waiver Programs, Private Duty Nursing, Outpatient Therapy Services, Behavioral/Mental Health Automation of intake, billing, clinical, scheduling & other tasks for home care, hospice, and community mental health providers.
Mobile solution that allows to verify visit and documentation electronically, provides care planning, reporting, and time management. Mobile solution that allows to verify visit and documentation electronically, provides care planning, reporting, and time management.
A complete EMR solution for home health, hospice and private duty agencies that supports agencies from intake through point of care to final billing. Clients have achieved dramatic improvements using the HealthWyse home health and hospice solution: realizing a $613K improvement in operating income in just 12 months, cutting initial visit times by 50%, reducing DSO by 50%, billing error rates of 0.10%...Organizations are able to reduce overhead by cutting FTEs while improving productivity. Complete EMR software supporting back office, financial and point of care functions with next generation clinical software.
Carepoint is a care-focused communication tool for home care agencies designed to lessen administrative time and enrich care outcomes by connecting caregivers to clients. Carepoint helps improve levels of care for your clients by recording, sending, displaying and receiving information with robust service tracking and reporting features. It enables 3-way communication between, administrators, and client guardians. Care-focused communication tool designed to lessen administrative time and enrich care outcomes by connecting caregivers to clients.
Home health management software designed to manage home care agency providing scheduling, client management, and billing capabilities. Home health management software designed to manage home care agency providing scheduling, client management, and billing capabilities.
Simplifies the staffing process using a web-based platform for agencies to better staff patients, together with a mobile app. Simplifies the staffing process using a web-based platform for agencies to better staff patients, together with a mobile app.
Connected Health is a telemedicine solution designed to monitor health and wellness. Clinicians can provide their patients with our suite of high-tech, medical grade vital sign monitoring devices (blood pressure cuff, pulse oximeter, ear thermometer, weight scale) that send readings to the cloud. Clinicians and patients can then track their vitals in their cloud profile and engage in virtual appointments all through our software platform. Connected Health is a telemedicine solution designed to monitor health and wellness. Users can speak with clinicians via a mobile app.
Dashboard-driven agency management solution that helps agencies improve their clinical, operational, and financial performance. With its Flex Point of Care approach, homecare agencies can choose between Scannable Forms, Telephony, or Mobile Device-based point of care methods, automating 100% of visit data entry. HomeSolutions.NET is a cost effective, compliance driven, and clinician friendly solution. Flexible EMR solution for collecting point of occurrence patient data using low-cost scannable e-Forms or telephony.
On-premise and cloud-based EMR solution that helps manage EHR, invoicing, administrative records, transportation routing, and more. On-premise and cloud-based EMR solution that helps manage EHR, invoicing, administrative records, transportation routing, and more.
User friendly, robust, complete technological solution for all healthcare providers i.e. Doctors, Clinics, Hospitals, Home healthcare, Labs and Pharmacy. NH+Circle ensures entire paperless flow to reduce operational costs and promote greater patient engagement, ensuring better outcomes. As it works on inbuilt intuitive intelligence, it enables automation of several activities. We provide tele-consultation platform, EMR, device integration, staff management, accounts, billing and much more. NH+Circle is an award winning configurable & integrated Clinic and Hospital management software along with robust Telemedicine platform
Completely integrated software that allows Home Health, Hospice, Private Duty, and Personal Care agencies to manage referals, scheduling, point of care, EMR, billing, accounting, payroll, and reporting electronically within one solution. Cloud-based platform that helps healthcare facilities manage workflow processes with scheduling, billing, referral management & more.
Web-based model for home healthcare, developmental disabilities, and human service provider agencies' scheduling, billing, payroll, planning and document tracking. Web-based platform that helps businesses with scheduling, electronic billing, payroll processing, document tracking and more.
Homecare software to schedule visits, record patient records, create claims, fill prescriptions, manage inventory, bill, and record. Cloud-based suite solution that helps businesses streamline operational processes with billing, prescription management and more.
Your core competency is patient care. But if you don't manage billing and finances exceptionally well you won't have the resources to continue providing care. HomeCare Accounting Solutions understands and has created a system designed specifically for home health agencies. Working with both certified and private duty organizations, HAS enables the proactive management of daily tasks including intake, scheduling, charges, 485, OASIS, billing, A/R, clinical records and point of care documentation. Gives your agency the means to manage your business without spending too much time learning our business - at a price you can afford.
Web-based home health solution that helps healthcare providers with tools to manage compliance, marketing, and operations. Web-based home health solution that helps healthcare providers with tools to manage compliance, marketing, and operations.
Transitioning to OnDemand Homecare software today enables you to manage your agency efficiently; saving you time and money; letting you focus on your patients. PPSVantage helps maximize your reimbursements, with capabilities to submit Surveys and Assessments, Upload Progress Notes, Verify Insurance Eligibility online, auto RAP generation and submission, Generate Plan of Care(485) from Assessments, Generate Reports, fax, text, and email; all of these and more features at no additional cost. Web-based solution for insurance verification, appointment scheduling, plan of care creation, and claims submission for home care.
Home care agency management software with billing & scheduling functionality. Manages patient & physician, offers care planning. Home care agency management software with billing & scheduling functionality. Manages patient & physician, offers care planning.
Financial management software with reporting, billing, account receivables tracking for hospice providers and home health agencies. Financial management software with reporting, billing, account receivables tracking for hospice providers and home health agencies.
Home healthcare management software that enables CMS rules compliance, treatment monitoring, provides dashboard, readmission reporting. Home healthcare management software that enables CMS rules compliance, treatment monitoring, provides dashboard, readmission reporting.
MED e-care provides eMAR and clinical software for Long Term Care and Skilled Nursing facilities in Canada, the UK and the USA. eMAR is perfect for facilities looking to minimize medication errors while reducing the administrative burden of tracking medication administration and inventories. A fully Integrated system with Pharmacy fillware in the three countries we service. MED e-care provides eMAR and clinical software for Long Term Care and Skilled Nursing facilities in Canada, the UK and the US.
Software designed for non-skilled home care agencies and adult day care centers billing Medicaid and HMOs. Software designed for non-skilled home care agencies and adult day care centers billing Medicaid and HMOs.
Skedulo is the solution for intelligent mobile workforce management. Skedulo helps enterprises and mid-market companies intelligently manage, schedule, dispatch, and support mobile workers on the go, whether they are full-time, part-time, or contract employees. With Skedulo, enterprises dramatically improve customer experience, increase organizational efficiency, empower their employees, and unify their tech stacks to move trustworthy data across the organization with ease. Skedulo intelligently manages, schedules, and supports your mobile workers, connecting your people in the office & on the go real-time.
Optima Therapy for Home Health is a therapy management solution for contract therapy companies serving home health agencies. Enable therapists to easily document care for homebound patients with a tool they already know and use in other settings. Enterprise capabilities streamline operations and simplify document sharing, communication and billing to empower contract therapy companies to build successful home health agency relationships & manage the delivery of therapy across the entire business Optima Therapy for Home Health is a therapy management solution for contract therapy companies serving home health agencies.
Cloud-based caregiver management suite for medication administration, daily checklist creation, events documentation and tracking. Cloud-based caregiver management suite for medication administration, daily checklist creation, events documentation and tracking.
Home health care solution that enables therapists to keep track of patients, receive and assign referrals, and view patients notes. Home health care solution that enables therapists to keep track of patients, receive and assign referrals, and view patients notes.
Designed to reduce costs by streamlining processes and removing inefficiencies, TurnPoint Care will dramatically change the way your agency operates. From automated scheduling and journey planning to electronic billing, consumer invoicing and single-point data entry, our fully integrated, end-to-end software solution will help lift your agencys productivity and profitability while improving patient care and staff morale. Best of all, TurnPoint Care will start paying for itself from day one. Fully integrated software solution designed specifically for Australia's home care providers. Lift productivity and your bottom line.
Teleon Health offers HIPAA-compliant texting and secure messaging applications designed to help providers communicate effectively with internal staff, external partners, patients, and their families. Teleon's fast, easy-to-use yet powerful applications can be used by skilled nursing facilities, home health agencies, hospices, assisted living facilities, physician groups, and other settings. HIPAA-compliant texting application designed to help medical professionals communicate with care teams, patients, and their families.
myEZcare provides HIPAA-compliant cloud-based home healthcare software to the healthcare facilities in the U.S. and Canada. Our main features are scheduling, reporting, messaging, transportation, billing, employee management, patient management, electronic visit verification. We are an exclusive partner of Caregiverlist and now provide single platform for educating and certifying the caregivers. Provider of Cloud-based Healthcare Software Solutions to Healthcare Agencies in U.S. and Canada
Intuitive CRM for post-acute care providers. FREE Medicare referral data. Referral forms for PDGM requirements. Grade your sales team on multiple metrics. Edit any field. All-in-One calendar. iOS mobile app works offline in rural areas. Locate nearby contacts. EHR Integration. Track employee vacation and sick days. Calculate commissions. E-mail marketing. Embedded tutorials. Available in any language. Parent-child relationship. Reports, expenses, and much more. NO set up or support fees. CRM for post-acute providers. Medicare data. Grade card. iOS mobile app. Reports. Customization. Emails.
Purchasing solution that helps nursing care facilities of all sizes manage purchase orders, invoice creation, budgets & more. Purchasing solution that helps nursing care facilities of all sizes manage purchase orders, invoice creation, budgets & more.
Clinic Pro offers medical and chiropractic practice management and billing software programs, tailored for your area of expertise. Clinic Pro Medical Software contains specific diagnosis codes and medical records templates for many different specialties including general practice, ob/gyn, sports medicine, ophthalmology, allergy, rheumatology, plastic surgery, internal medicine, pediatrics, ENT and many more. Practice management software that provides free HIPAA-compliant electronic claims sending direct to Medicare and BCBS.
Home care software that includes patient intake, scheduling, billing, electronic claims submission, etc. Home care software that includes patient intake, scheduling, billing, electronic claims submission, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Service: We offer billing services for skilled nursing facilities and home health care including Medicare, Medicaid, Medicare Advantage, Hospice, VA, Insurance and Private Pay. We can do an overall clean up of outstanding receivables, offer training and suggestions on how to keep receivables current. Software: We have partnered with home health and remote telemed/telepsychic services. A nice add-on for home health providers. Billing service for skilled nursing and home health care for Medicare, Medicaid, replacement plans, insurances, etc.
(0 reviews)
Bekijk profiel
CLIN1 Web Portal for Patients: Patient Registrations, Insurance information, History, Current problems appointment scheduling, requests, medications, patient reminders for appointments, reminder for follow ups and medication alerts. Appointment alerts through portal emails and text message. New service offerings or practice announcements. Health and Medication alerts for follow up. Patient Statments and Bill Pay options. Makes patient healthcare information available in a flexible manner without tying up man-power for filing and retrieving.
100% Online -SOS Online is Web-based. Hosted Solution -Your own SOS Online Web site. No IT work, you don't have to buy hardware or download software. Customized Forms -SOS online will eFormalize your paper forms. We will convert your existing paper forms to an electronic format making them usable online. Low Risk Entry -Month-to-Month Contract. Unlimited # of Users Automatic Updates -Automatically making software updates help you gain quicker access to new features & functions. Web-based software that allow home healthcare agencies to collect patient data and manage it online.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Find OASIS errors and clinical inconsistencies quickly and easily with PPS Plus Software's industry-leading OASIS analysis software made by nurses for nurses. OASIS Analysis Plus includes a full, clinical review of all assessments, consistent patient outcome reporting, and accurate HHRG and Medicare reimbursement. PPS Plus Software also provides home health agencies with: Educational Services Coding & OASIS Review Services PECOS Enrollment Validation HHCAHPS Services Find OASIS errors and clinical inconsistencies quickly and easily with PPS Plus Software's industry-leading OASIS analysis software, de
(0 reviews)
Bekijk profiel
Accessible Solutions provides web hosted software solutions for senior and community based service agencies. The SERVtracker Home Care module makes managing employees and client services a cinch. Our homecare system takes into consideration the many aspects of in-home case management, care planning, scheduling, referrals, assessments and tracking. Track all relevant employee information, including available hours and pay rates, and assign case managers to individual clients. Home helthcare management solutuion that provides scheduling, timekeeping, eSigning, visit verification, billing, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Your partner in providing your home care clients the care they need. Your partner in providing your home care clients the care they need.
(0 reviews)
Bekijk profiel
VisiTrack is an extremely user friendly software solution designed to streamline and simplify the clinical and financial operations of your home health agency. An intuitive and user friendly interface, excellent support, competitive pricing and continuous enhancements make VisiTrack the smart solution for your home health agency needs. Home health management solution that helps with patient management, visit scheduling, billing, compliance tracking, and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Home Health Care Agency Software. Get your Referrals, Intakes, Case Manager Reports, Plans of Care (POC), Calendars, Modified orders , Resumption of Care , Hospitalization, Re-certifications and Discharge activities automated. Low cost solution installed in a workstation as your company grows. No extra charge for multi-user version. Network server required for more than 10 users. Home health software installed in a workstation as your company grows. No extra charge for multi-user version.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Home health care solution that helps businesses manage visits, finance, risks, and more. Home health care solution that helps businesses with visit scheduling, electronic call monitoring, outcomes measurement, and more.