196 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Vizor Assets beheert de volledige levenscyclus van IT-bedrijfsmiddelen met een centrale opslagplaats die netwerkdetectie- en voorraadgegevens combineert met aankoop-, garantie- en onderhoudsdetails. Toewijzing van bedrijfsmiddelen aan werknemers en locaties is vereenvoudigd, zodat je altijd precies weet wie wat heeft. Optionele Helpdesk is ook beschikbaar indien nodig. Gratis online demo en downloadbare proefversie beschikbaar. Meer informatie over VIZOR ServiceDesk & IT Assets Vizor Assets beheert de volledige levenscyclus van IT-bedrijfsmiddelen en combineert netwerkdetectie- en voorraadgegevens met aankoop- en garantiedetails. Meer informatie over VIZOR ServiceDesk & IT Assets
(0 reviews)
Bezoek website
Het FMIS van Spacewell stelt facilitair managers in staat om faciliteiten en middelen te stroomlijnen en te optimaliseren. Onze software helpt bij de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) en ondersteunt ook eindgebruikers en dienstverleners met gespecialiseerde, eenvoudig te gebruiken mobiele apps. Wij zijn een erkende leider op het gebied van FMIS en bieden een schaalbare, zeer configureerbare oplossing voor het beheer van gebouwen, faciliteiten die gemakkelijk met het IoT kan worden geïntegreerd. Meer informatie over Spacewell Toonaangevend FMIS dat het assetmanagement verbetert en de workflows optimaliseert. Out-of-the-box oplossing met mobiele tools. Meer informatie over Spacewell
Met deze toonaangevende software voor levenscyclusbeheer van bedrijfsmiddelen kun je moeiteloos inkooporders creëren, diensten plannen en leveranciers beheren. Eenvoudig afschrijvingsbeheer en aangepaste rapporten helpen je goed geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen. Gebruik de mobiele app voor het scannen van RFID-tags, streepjescodes en QR-codes; zorg voor naleving met wet- en regelgevende instanties. Locatie- en onderhoudsgeschiedenis maken dit een must voor het beheer van vaste activa. Dit product is ook geïntegreerd met Zendesk en Jira. Probeer het gratis uit. Meer informatie over EZOfficeInventory Software voor het levenscyclusbeheer van bedrijfsmiddelen die is opgebouwd rond je behoeften op het gebied van het volgen van bedrijfsmiddelen. Afschrijving, barcoding en meer. Probeer het gratis uit. Meer informatie over EZOfficeInventory
ServiceChannel biedt een CMMS-platform waarmee facilitaire managers binnen hun gehele onderneming reparatie- en onderhoudsdiensten van commerciële aannemers kunnen zoeken, aanschaffen, beheren en betalen. Door een realtime, web- en mobielgebaseerd overzicht van alle servicegegevens te bieden, behalen facilitaire managers een aanzienlijk rendement zonder enige outsourcing of investering in nieuwe infrastructuur. Meer dan 500 toonaangevende wereldwijde merken gebruiken ServiceChannel dagelijks om zaken te doen met meer dan 50.000 aannemers op meer dan 300.000 locaties in 63 landen. Meer informatie over ServiceChannel Het web- en mobielgebaseerde ServiceChannel-platform voor facilitair management helpt bij het beheer van reparatie- en onderhoudsactiviteiten binnen de gehele onderneming. Meer informatie over ServiceChannel
De PowerMaint-oplossing is een uiterst innovatief, schaalbaar en aanpasbaar SaaS-platform dat de 4 belangrijkste en fundamentele modules van een geoptimaliseerd beheer van industriële apparatuur op basis van snel gegevensbeheer, onderhoud, inspectie en bedrijfsinformatie integreert. PowerMaint is een innovatieve oplossing voor de industriële wereld, met een enorm potentieel om onderhouds- en inspectiewerkzaamheden te verbeteren, industriële en milieurisico's te verminderen en de betrouwbaarheid te verbeteren. Meer informatie over SIRFULL ASSET PERFORMANCE MANAGEMENT Samenwerkende en mobiele EAM-toepassingen (Enterprise Asset Management) die geschikt zijn voor zeer kritieke activa-intensieve bedrijven. Meer informatie over SIRFULL ASSET PERFORMANCE MANAGEMENT
De software van UpKeep voor het beheer van vaste bedrijfsmiddelen is een moderne oplossing voor het onderhouds- en middelenbeheer voor je team. UpKeep is altijd en overal gemakkelijk bereikbaar, van je bureaublad tot je telefoon en zelfs je tablet. Creëer werkorders onderweg, ontvang meldingen wanneer taken worden bijgewerkt en ontvang waarschuwingen rechtstreeks vanuit je app wanneer bedrijfsmiddelen uitvallen, zodat je bedrijf efficiënter dan ooit tevoren werkt. 100% gratis downloaden en aanmelden. Een intuïtieve CMMS die het beheer van werkorders en vaste bedrijfsmiddelen stroomlijnt. Creëer projecten, geef toewijzingen voor werkorders en beheer je bedrijfsmiddelen.
Asset Panda is een krachtig platform in de cloud en via mobiele app voor het volgen van vaste activa, waarmee je slimmer kunt werken. Dit platform helpt mensen hun vaste activa gedurende hun hele levenscyclus te volgen, beheren en ondersteunen. Deze software is geconfigureerd voor de manier waarop klanten werken, is beveiligd en maakt gebruik van de mobiele apparaten die je werknemers al bij zich hebben. Ontvang vandaag nog een gratis begeleide demo. Platform voor het volgen van middelen dat cloudgebaseerd is met mobiele apps (IOS/Android). Onbeperkt aantal gebruikers. Ontvang vandaag nog een gratis begeleide demo.
Fiix is de oplossing voor het beheer van vaste activa waarmee teams onderhoud kunnen plannen, organiseren en bijhouden. Het is een innovatief cloudgebaseerd CMMS, waarmee technici en beheerders gegevens over bedrijfsmiddelen kunnen volgen, onderhoud kunnen automatiseren en rapporten kunnen creëren. De ongeëvenaarde mobiele ervaring van Fiix zorgt ervoor dat werk op de werkvloer of in het veld kan worden gevolgd - zelfs zonder internetverbinding. Beleef onderhoud zonder beperkingen met Fiix. Fiix is je snelste weg naar beter onderhoud.
Maintenance Connection is een browsergebaseerde SaaS-toepassing die is gebouwd voor realtime onderhoud en beheer van bedrijfsmiddelen. Met zijn configureerbare interface, flexibele bedrijfsautomatisering, mobiele/veld-app en RESTful API biedt Maintenance Connection een unieke hybride van een computerized maintenance management system (CMMS) en Enterprise Asset Management (EAM) dat is gebouwd om te communiceren met de software toolchain terwijl organisatiebrede samenwerking wordt bevorderd. Webgebaseerde oplossing voor het volgen van werkorders, preventief onderhoud, voorspellend onderhoud, activabeheer en voorraadbeheer.
GoCodes biedt een totaaloplossing voor het beheer van vaste activa met alles wat kleine en middelgrote teams nodig hebben om hun activa onderweg veilig te volgen en te beheren. Verlaag belastingen en verhoog inkomsten* door afschrijvingen nauwkeurig te berekenen met behulp van de nieuwste IRS/GAAP-regels en -aanbevelingen. De oplossing omvat krachtige en veilige cloudgebaseerde software, mobiele scanner-apps en gepatenteerde QR-codelabels. Zodat je snel aan de slag kunt gaan. Het platform biedt een gepatenteerde totaaloplossing voor het volgen van vaste activa die de kracht van smartphones, QR-codes en cloudsoftware gebruikt.
MaintainX is mobile-first work order and procedure digitization software that allows frontline teams to know what they need to do and how to do it. Here's what we digitize and take away from the clipboard: -Safety Procedures -Environmental Checklists -Tooling & Gauge Reporting -Maintenance Procedures -Auditing/Inspection Workflows -Training Checklists We help operational leaders become more efficient by delivering real-time business insights from the field. MaintainX is mobile-first work order and procedure digitization software that increases efficiency and real-time insights.
Koppel je bedrijfsmiddelen moeiteloos aan hun specifieke locatie op het terrein en combineer ze in groepen van apparatuur voor een betere organisatie. Als je behoefte hebt aan meer geavanceerde functies zijn er veel andere functionaliteiten zoals streepjescodes, het bijhouden van garanties, het instellen van boven-/onderliggende relaties, het bijhouden van meterstanden en zelfs het instellen van geïntegreerde triggers om werkorders te genereren zodra metingen buiten de door jou ingestelde acceptabele parameters vallen. NETfacilities biedt een hoger rendement door geavanceerde functionaliteiten voor middelenbeheer.
ManagerPlus is een populaire oplossing voor het beheer van vaste activa. Met ManagerPlus hoef je de onderhoudsschema's nooit uit het oog te verliezen en kun je ervoor zorgen dat je over de benodigde inventaris beschikt om je onderhoud te voltooien. Welke activa je ook moet onderhouden, ManagerPlus biedt er ondersteuning voor. ManagerPlus is een op SaaS gebaseerd platform en is daarom overal toegankelijk via de mobiele app, met of zonder internettoegang. ManagerPlus is het platform voor het beheer van vaste activa dat je nodig hebt om je onderhoud van activa naar een hoger niveau te tillen. ManagerPlus is een populaire oplossing voor het beheer van vaste activa. Met ManagerPlus hoef je de onderhoudsschema's voor vaste activa nooit uit het oog te verliezen.
Asset Essentials is een cloudgebaseerde oplossing voor onderhoudsbeheer die is ontwikkeld ter ondersteuning van op activa gerichte operationele activiteiten. Met deze software kunnen gebruikers hun processen op elke gewenste locatie verbeteren met gestroomlijnde workflows en geavanceerd onderhoud. De belangrijkste functionaliteit ondersteunt operationele teams binnen afdelingen met verbeterd realtime inzicht in de werkorders. Verbeter de arbeidsactiviteiten, beheer de inventaris en verleng de levensduur van je bedrijfsmiddelen, en dit allemaal binnen een flexibele, gebruiksvriendelijke oplossing. Asset Essentials is een cloudgebaseerde onderhoudsoplossing die is ontwikkeld voor het dagelijkse geavanceerde beheer van onderhoudswerkzaamheden.
CHEQROOM biedt een duidelijk overzicht van je apparatuur in de cloud. Dankzij de mobiele app voor het beheer van vaste activa kun je je bezittingen altijd in de gaten houden, waar je ook bent. Je kunt er gerust op zijn dat CHEQROOM je apparatuurgegevens actueel en op de juiste plek houdt, zodat jij je inventaris de baas kunt blijven. En zeker niet te vergeten: voeg facturen, overeenkomsten en vertrouwelijke bestanden toe – de CHEQROOM-oplossing voor activabeheer kan het allemaal! Behoud de controle over je activa met de eenvoudig te gebruiken, innovatieve activabeheersoftware van CHEQROOM.
AssetTiger is een eenvoudig te gebruiken, volledig functionerende oplossing voor al je wensen voor het beheer van vaste activa. Het is gratis voor de eerste 250 activa. Het programma biedt al je activa binnen handbereik op een strakke, gemakkelijk te begrijpen, gepersonaliseerde website. Verbind je werklocaties over de hele wereld, met toegang wanneer je dat nodig hebt. Zolang je verbinding kunt maken met internet, heb je toegang tot het systeem vanaf je computer, smartphone of tablet, zodat je geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen. AssetTiger is een cloudgebaseerde tool voor het beheren van vaste activa met functies zoals barcodescannen, onderhoudsplanning en meer.
Een eenvoudig te gebruiken, mobiele onderhoudssoftwareoplossing waarmee je eenvoudig activa, PM's, WO's en meer kunt beheren. Een eenvoudig te gebruiken, mobiele onderhoudssoftwareoplossing waarmee je eenvoudig activa, PM's, WO's en meer kunt beheren.
Het beheersysteem voor vaste activa MEX biedt een duidelijk en uitgebreid overzicht van al je vaste activa. Met een onfeilbaar middelenregister kan je met een paar klikken werkorders aanmaken, metingen invoeren en preventief onderhoud toewijzen aan je activa. Met Mex kan je productiviteit plannen en te weten komen welk bezit onderhoud nodig heeft, wanneer en welke specifieke taak vereist is. Of je nu het onderhoud wilt stroomlijnen of de kosten van downtime wilt verlagen, MEX is de juiste oplossing voor jou. Of je nu het onderhoud wilt stroomlijnen of de kosten van downtime wilt verlagen, MEX is de juiste oplossing voor het beheer van vaste activa voor jou.
Als marktleider in CMMS integreert software voor eWorkOrders-middelenbeheer al het activabeheer en het bijhouden in één gebruiksvriendelijke gecentraliseerde database. Houd activadetails, onderhouds- en onkostenactiviteiten bij gedurende de gehele levensduur van de activa, die kunnen worden gebruikt voor discussies over prognoses en afschrijvingen. Maak gedetailleerde rapporten voor audits en inspecties. eWorkOrders helpt bij het stroomlijnen van processen in alle bedrijven/sectoren. . Volg, beheer en ondersteun activa gedurende de gehele levensduur van activa.
Drakewell is voorraadbeheersoftware voor olie en gas voor voorraadbeheer, workflow voor activabehoud, verzending en activabewaking voor buitendienst- en gereedschapsverhuurbedrijven. Lees meer over de activa en inventaris van Drakewell op de website. Drakewell is voorraadbeheersoftware voor olie en gas voor voorraadbeheer, workflow voor activabehoud, verzending en activabewaking voor buitendienst- en gereedschapsverhuurbedrijven.
Real Asset Management, een MRI-softwarebedrijf, is een toonaangevende leverancier van software voor het beheren en volgen van vaste activa, met meer dan 3000 implementaties in 70 landen. Als krachtig register voor vaste activa volgt en registreert Asset4000 alle wijzigingen die optreden tijdens de levensduur van een bezit. Afschrijving kan worden berekend voor een boek of meerdere boeken om te voldoen aan staats-, federaal en bedrijfsbeleid. Asset4000 is conform SOX, GAAP, de Amerikaanse belastingwetgeving en FASB. Software voor het beheer van vaste activa om afschrijvingen en belastingboeken van de federale overheid en meerdere staten te berekenen.
TrackAbout maakt het gemakkelijk om fysieke vaste activa en het onderhoud dat erop wordt uitgevoerd, bij te houden. Zet streepjescodes of RFID-tags op je activa. Gebruik smartphones, tablets of robuuste handhelds om ze te inventariseren en beheren. Voeg aangepaste velden en mobiele werkstromen toe. Groei met TrackAbout en voeg extra modules toe wanneer je er klaar voor bent. Gratis, onbeperkte klantenondersteuning is inbegrepen voor alle klanten. Je wordt geholpen bij elke stap. Volg, beheer, onderhoud en huur retourneerbare fysieke activa.
GigaTrak's Asset Tracking Software can easily check-in and check-out assets that can be assigned or tracked to a location or person. Our asset tracking system retains records of usage, maintenance, and history of assets. Everything is logged using a barcode scanning system via a standardized check in/out process. Keeping a historical data trail for each asset helps to locate assets when needed, reduces disruptions in operations, and avoids the expense of purchasing unnecessary replacements. GigaTraks Asset Tracking Software can easily check-in and check-out assets that can be assigned or tracked to a location or person.
De oplossingen van Sage voor vaste activa helpen bedrijven om redundante gegevensinvoer te elimineren, de nauwkeurigheid te verhogen en de kosten te verlagen en tegelijkertijd te waken tegen niet-naleving van de regelgeving. Dit wordt bereikt door een combinatie van meer dan 300.000 IRS-belastingvoorschriften en GAAP-regels, evenals meer dan 50 afschrijvingsmethoden en een intuïtieve interface, met uitgebreide afschrijvingsberekeningen voor financiële en belastingrapportage, de inventarisatie en afstemming van activa, voortgangsbeheer van bouwprojecten en aangepaste rapportage. De oplossing voor vaste activa van Sage levert van overname tot verwijdering een gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van vaste activa aan organisaties van elke omvang.
Infraspeak is the #1 CMMS in the world powered by NFC Technology. Trusted by SMBs and the Enterprise (Siemens, L'Oreal, Mitsubishi), Infraspeak adapts to you and your operations. It is a maintenance and facilities management platform created to make your life easier, your operations much more efficient, and your business data-driven. Talk to our team of specialists and find out how to make the most out of Infraspeak! Infraspeak is a desktop and mobile management software for maintenance, facilities, and innovative teams.
AssetCloud software voor activabeheer maakt het gemakkelijk om de fysieke bedrijfsmiddelen van je bedrijf te beheren. Voer snel audits uit en weet altijd wat je hebt en wie het heeft. Met deze apps voor smartphone en tablet, beschikbaar voor iOS- en Android-gebruikers, is de informatie die je nodig hebt binnen handbereik. Voor diegenen die een complete oplossing voor het volgen van bedrijfsmiddelen willen implementeren biedt Wasp alles wat je nodig hebt, inclusief draagbare scanners, streepjescodeprinters, labels voor bedrijfsmiddelen, gepersonaliseerde training en technische ondersteuning. Toonaangevende oplossing voor het volgen van bedrijfsmiddelen voor organisaties van elke omvang die het beheer van bedrijfsmiddelen willen vereenvoudigen.
Reftab is an asset tracking and management platform helping companies and schools understand how their equipment is being utilized across staff, students and customers. Reftab sends you information and alerts proactively so you stay worry free that you're not missing any repairs, warranties or running too low on quantity. Our easy-to-use mobile apps scan items from anywhere so you don't need to remember information and run back to a laptop to do any lookups or updates. A customizable and full featured asset tracking platform. Easy to understand and use by all members of staff. Cloud based and mobile.
With Fixed Assets from Bloomberg Tax & Accounting, you gain accuracy and control to empower better decisions, optimize tax savings, shorten financial close times, and respond to change faster. Powered by the cloud-based Advantage platform and equipped with flexible integration capabilities, Fixed Assets makes it easy to expertly manage the largest expenditures on your company's balance sheet with efficiency and confidence. Automate tracking, processes, & calculations; accurate depreciation calculation; latest tax legislation; advanced reporting
Achieve 570% ROI with a comprehensive work order, key control, preventive maintenance and asset management system. Achieve 570% ROI with a comprehensive work order, key control, preventive maintenance and asset management system.
AMPRO allows the structuring of your assets (plant, equipment, vehicles etc) in an organised and logical manner. Prepare and document maintenance history, schedule work that needs to be done on a routine basis, prepare unscheduled jobs that need to be carried out, and record work already completed. Recording the information will assist you in managing and maintaining your assets in the future including budgeting and labour requirements. Asset maintenance management software with familiar Microsoft Outlook style interface and seamlessly integrated modules.
Sprocket CMMS is a powerful Computer Maintenance Management Software (CMMS) with a simple and intuitive user experience. We're uniquely focused on streamlining the management of Material Handling, Manufacturing, and Distribution Maintenance to improve workflow and minimize time and cost required to perform tasks on the floor. Our market-leading solution is rapidly customized to automate processes by bringing together the tools to improve and integrate the components of warehouse management. Whether performing repairs, preventive maintenance, inspections, or corrective maintenance, tracking technician work orders and time.
Depreciate, track & maintain fixed assets within one solution. The system is ideal for medium to large organizations in any industry. FMIS Fixed Assets is a powerful yet easy to use fixed asset accounting & tracking solution with the flexibility to handle complex requirements. Calculate and forecast depreciation easily for single or multiple companies and track assets from acquisition to disposal while ensuring compliance with IFRS, local GAAP and all relevant accounting standards. Comprehensive asset accounting, tracking and maintenance for medium to large companies in any sector.
Asset Infinity is toonaangevende software voor het volgen en beheer van goederen die door verschillende merken in verschillende sectoren wordt gebruikt. Het is software voor het volgen en beheren van goederen, gehost op Microsoft Azure Cloud Services met een gegarandeerde uptime van 99,9%. Het vereenvoudigt goederen volgen, voorraadbeheer, preventief onderhoud, klachten/ticketing/pechonderhoud, afschrijvingsbeheer en beheer van middelentoewijzing om oude manieren te vervangen door een nieuwe ervaring. Volgen, toewijzen, service, onderhouden, in- en uitchecken en wegdoen van goederen met waarschuwingen, herinneringen en e-mails om je goederenbeheer te stroomlijnen.
Fixed asset management platform that helps businesses of all sizes monitor incomes and revenue, track inventory, create reports & more. Fixed asset management platform that helps businesses of all sizes monitor incomes and revenue, track inventory, create reports & more.
WorthIT Fixed Assets is a comprehensive reporting solution for fixed assets management. The system incorporates three powerful features: Fixed Asset Management , Depreciation Accounting and Capital Budgeting and Analysis. These seamlessly integrated features let you implement a cohesive and cost-effective asset management solution in your company. WorthIT Fixed Assets allows you to build a database of vital information about your fixed assets on your own schedule. Comprehensive reporting for Fixed Assets management and compliance with IFRS software solution.
REDLIST is a production planning, and asset management solution for your team. For desktop, phone and tablet, REDLIST is easily accessible from anywhere at any time. Create work orders on-the-go, capture critical data in real-time, get notifications when tasks are updated, and receive alerts when assets go down. REDLIST builds the fastest and easiest digital tools that eliminate the data gaps between managers teams and machines, making your business run better than ever. Equipment maintenance, fleet management, dispatch planning, time-keeping, real-time reporting, cloud and offline capability.
TRACET is a Web-based, On-Cloud & Mobile-ready Enterprise Fixed Asset Management software. Efficiently track assets, optimally manage assets, effortlessly perform internal or consultant audits, and always stay up to date on compliance rules and reporting. Tracet, Intuitive, affordable and complete asset management system helps in effectively Tracking the Computers, Equipment and Fixed Assets in your organization. TRACET - Enterprise Fixed Asset Management Software is a product from Adaequare. It can Track, Manage & Comply assets as per rules.
infomante es un sistema de gestin de mantenimiento de activos, basado en planeacin, programacin y control de las intervenciones, esta orientado a la normalizacin de procedimientos, administra la informacin de las intervenciones realizadas a los activos, vehculos, reas locativas e instalaciones, integra todas las necesidades del rea de mantenimiento: control de actividades; registro de tareas, repuestos/materiales, mano de obra; control de herramientas, documentacin tcnica y Llantas. infomante® es una herramienta para optimizar y facilitar la gestión del mantenimiento con aplicación a todo tipo de activos y empresas.
AssetWorks' Asset Management Software is a customizable solution for life cycle tracking of capital assets. It's easy to use, and offers comprehensive depreciation, budgeting, transfer, disposal management, and much more. AssetWorks includes detailed audit trails for all transactions, and everything you need for GAAP, GASB, and tax and compliance reporting. Bar code scanners, automated reconciliation, and custom business rules are seamlessly integrated to maximize efficiency and accountability. Complete life cycle management of fixed assets with depreciation, budgeting, transfer, disposal management, and more.
Our technology and solutions solve the challenge of maintaining asset and inventory information, and keeping it up to date throughout the assets entire lifecycle. Our clients value our real-time location solutions and automated solutions that have significantly eliminated inaccuracies from manual scans. We have provided solutions across industries (finance, education, IT, government, and more) and executed for companies of all sizes, including Fortune 100 companies across multiple continents. IT Asset Management lifecycle solutions that offer visual representations of your assets. Cloud based web and mobile solutions.
Tenna's cloud-based technology delivers industrial asset tracking and analytics. Clients in construction, equipment rental, logistics, transportation and utilities rely on Tenna to track and manage all their assets, from heavy equipment to small tools, on one integrated platform. See complete history, status, maintenance, routing, documentation, photos and even satellite map views. Free live demo. Tenna affordably tracks and manages your entire inventory on one consolidated platform, connecting your field with your office.
Field Squared helps organizations manage their service lifecycle in a unified platform. With a geospatial enterprise asset management engine, Field Squared extends GIS data to the field, providing a visualization of assets and the ability to update asset data in the field. Field techs can capture and track complex operational data on fixed or mobile assets, mark-up photos, scan barcodes and track asset locations. Field Squared works offline and easily integrates with any back-office systems. Field service management automation software with GIS asset management & monitoring, scheduling, work order management & data capture
Kepion biedt een planningsplatform dat het FP&A-proces ondersteunt en analyses levert van financiën, verkoop, marketing, HR en operationele activiteiten. Kepion ondersteunt zowel financiële als operationele planningsprocessen, met dashboards en het volgen van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) evenals rapportage en analyse. Kepion maakt gebruik van de Microsoft Azure- en SQL Server-platforms, kan worden geïntegreerd met Microsoft Power BI voor visualisaties en kan ook worden geïntegreerd met Microsoft Dynamics, SAP en andere ERP-systemen. Collaboratieve planning in de hele organisatie voor geavanceerde budgettering, prognoses en rapportage via het Microsoft BI-platform.
Starter plans @ $59/m include UNLIMITED USERS. Imagine having No Setup Costs, No Contract, Unlimited Users while being gentle on the company's pocket book. Maxpanda CMMS requires no staff training, runs on any PC, MAC, smartphone or tablet. We've partnered with AWS so the only thing you'll ever need is your smartphone, tablet or computer. START TODAY: Sign up to any plan or request a FREE TRIAL for a week or a month to compare Maxpanda against the other overpriced over-complicated CMMS. We continue to disrupt the cmms industry with a platform that's faster, simpler & more affordable than your bosses outdated software.
Fixed Assets RFID software allows Asset Managers to efficiently perform regular physical inventories. Using a Windows CE/Mobile handheld computer with integrated RFID reader, personnel can quickly read all of the asset tags in an area. With the enhanced capability of Fixed Assets RFID software, personnel can reconcile asset counts right on the handheld computer. After the inventory is performed, reports can be run from Fixed Assets software to determine if all assets have been accounted for. A solution, based on RFID technology, that will allow managers to accomplish this process promptly and at a low-cost.
Galileo is a proactive, data-driven solution for IT capacity and performance management. Deep, predictive analytics and access to unlimited historical data helps organizations innovate and accurately align diverse infrastructure assets with capacity needs.With Galileo, IT teams can increase uptime, pinpoint usage trends, forecast demands, right-size environments and accurately plan for the future. Galileo is a proactive solution for IT performance management supporting servers, storage, SAN, database, networking and cloud.
Het Inspectivity Platform is een geavanceerde mobiele en cloudoplossing voor technische inspectie en activabeheer. De digitale inspectiesoftware brengt technische knowhow en unieke sectorwerkstromen samen om het eenvoudiger te maken om teams te verbinden, werkstromen te beheren en activa bij te houden. Deze waarde vertaalt zich in nieuwe activa-informatie die wordt ingebed en gedeeld in je inspectieplatform, zoals geautomatiseerde compliance, zichtbaarheid van activa en krachtige analytics. Papierloze, cloudgebaseerde inspectiesoftware voor kritieke activa.
Knowing where your assets are is just the first part of the job. We offer a complete solution to help you tag, track, audit, maintain and optimise your assets, tools and equipment, property and evidence in a way that gives you complete control. We know that certainty matters. That¿s why our asset management system provides full and instant visibility, so you¿re never in any doubt. Complete asset, tools and equipment, property and evidence management solutions.
Cloud-based, turnkey solution for your Mobile Inspection Rounds & Logbooks! Replace paper forms or manual data entry with Mobile data collection, dynamically improving your plant's safety, compliance, and reliability. Our user-friendly dashboard enables Managers to search, TREND and report, harnessing data to empower your O & M decisions. First launched in 1998, our software is used by hundreds of plants & facilities backed by our expert implementation and consultative support teams. Mobile Operator Rounds, Electronic Logbooks, & CMMS solutions for power generation, energy, health care and pharma industries.
Parkable is an app and platform that enhances staff and tenant parking experiences, reduces time spent on admin, and makes the best use of your parking space. Parkable is run via a simple app for parkers and a web platform for administrators to easily manage all parking across multiple locations. Teams can reserve/share a park and arrive on time, stress-free, and ready to work. Unlock easier and fairer staff parking today, with Parkable. Parkable is an app and platform that enhances staff and tenant parking experiences and reduces time spent on admin.
eQuip is the asset management software of choice for medium to large businesses. Fortune 500 companies like Hasbro, Rolls Royce and Honeywell trust eQuip to manage the fixed asset life cycle. Our powerful solution provides command over assets like equipment while increasing compliance. eQuip users cut time-consuming double data entry and decrease order lead times. Inventory audits become faster and generating DD1149s is easy. You can even report to the GFP Module... all from our one platform. eQuip is the asset management software of choice for enterprises in manufacturing, defense, aerospace and industrial services.
SpaceRunner overtreft de conventionele SaaS-producten voor het beheer van bedrijfsmiddelen door gebruikers te ondersteunen met live Excel-integratie, krachtige toegepaste berekeningen en regels voor voorwaardelijke opmaak. Met SpaceRunner kun je eenvoudig BIM-gegevens synchroniseren, door dynamische visuele pictogrammen te creëren die aan elkaar zijn gekoppeld met onbeperkte bovenliggende-onderliggende relaties. Door het toevoegen van realtime sensorgegevensfeeds kun je volledig een echte digitale tweeling van je faciliteit realiseren. Blijf niet achter, begeef je met SpaceRunner naar de toekomst van middelenbeheer. SpaceRunner is een webgebaseerde oplossing voor planning en beheer die apparatuur, bedrijfsmiddelen en andere gegevens kan visualiseren op elke virtuele afbeelding.
As businesses grow, their processes become more complex and soon they require a system to simplify those complexities. INControl can digitize any documents, manage workflow and processes and provide a backbone of reporting to facilitate informed decision making. INControl is a professional, well-defined platform that streamlines operational management processes, creates clarity in workflows and enforces ISO regulations. Comprehensive reporting can inform the future of your business INControl is an operational process management tool, focused on digitization and efficiency. Take CONTROL of your business!
A modular database system with marketing, CRM, quoting, accounting, scheduling, performance analysis, purchasing, stock control, etc. A modular database system with marketing, CRM, quoting, accounting, scheduling, performance analysis, purchasing, stock control, etc.
Transcendent provides the best in class operations management software providing facilities with asset management, document management, work order management, reporting, and expenditures data for your asset and inventory needs. Our software is 100% mobile through iOS and Android devices. A full suite of asset management, preventive maintenance, document & contract management, and expenditures.
With MaintStar's Public Works Asset Management Software, you're better organized to manage assets, track work, and spend smarter. Comprehensive analysis and sophisticated software are our crucial difference, allowing for: Work planning/budgeting, Capital budgets projection, and Customizable Reporting. Our Easy-to-Use Asset and Maintenance Management cloud-based solutions are the first step on your journey to a better community. MaintStar helps you manage your assets to include: Streets/Transportation, Storm & Fresh Water, Sanitation, Parks, Facilities, Fleets
WHAT IS POCKETSURVEY? PocketSurvey is a well-established mobile surveying software used by surveyors for over 20-years on many wide-ranging building & compliance survey projects. WHAT CAN WE DO FOR YOU? We aim to help you complete your surveying projects efficiently and quickly, by reducing the amount of time it takes you to gather data & produce your reports. HOW YOU WILL BENEFIT? With extra time savings, you can spend much more time with your family, friends, business. Create Your Survey Reports Effortlessly - For any Building Surveyor, Safety Inspector or Risk Assessor who wants to automate their work
Bassets eDepreciation lets you to simplify your asset management. Bassets is scalable from just a few hundred to hundreds of thousands of fixed assets. Written using Microsoft .Net and Microsoft SQL as its database eDepreciation (starting at $1,900) offers great performance. Bassets offers free assistance for data conversion from spreadsheets and other commercial fixed asset management software packages. With 22 user defined fields and reports on-the-fly, eDepreciation is easily configured. Manage your business assets, control costs, maximize tax savings and meet all your reporting requirements.
Full cycle end to end Fix Asset Management solutions. Jakarta Indonesia Features: Asset Registration, Auditing & Tracking, Depreciation, Workflow. & more. Activo Fix Asset Management Solutions, Jakarta Features: Asset Registration, Auditing & Tracking, Depreciation, Workflow. & more.
Cloud-based solution that helps manage assets through automatic reporting, facility management, QR coding, and more. Cloud-based solution that helps manage assets through automatic reporting, facility management, QR coding, and more.
ITEXIA is the asset management platform of the future. We help companies to get rid of the high effort of manual inventory of furniture, IT equipment or machinery by digitizing and automizing the process of fixed asset management. We create simple overview and our clients manage their assets efficient and sustainable. No matter if your items are your property or part of a shared economy we manage items smart and automized. ITEXIA is the asset management platform of the future. We help companies to get rid of the high effort of manual inventory.
A robust software solution for managing facilities and assets that include features and functionality for managing the people who maintain them, the parts and materials that support them. TMA offers support with world-class process consulting, implementation, training, and customer support. WebTMA was developed based on input from more than 140,000 users that maintain more than 55,000 facilities. Industries we serve are education, public, corporate and healthcare. Request a free demo! Web-based asset management solution that enables businesses to manage projects, contracts, utility services, fleet, and more.
Software to streamline your fixed asset organization and record keeping. Software to streamline your fixed asset organization and record keeping.
Asset Keeper is a fixed asset depreciation software program that is fully-featured to meet the challenging needs of the accounting professional, yet intuitive to allow non-professionals to maintain their fixed asset data. Asset Keeper is updated continually to ensure compliance with current tax law, and we provide unlimited free technical support so that you are never left wondering how to handle any situation that arises. Nothing comes close to Asset Keeper's features and flexibility. On-premise solution that helps with computerization of fixed assets, storing data files, data import, export, backup, & more.
Initially designed to support Arthur Andersen's internal U.S. tax practice and consistently awarded a top rating by The CPA Technology Advisor, Fixed Assets Manager provides comprehensive accounting and tax features and robust tax calculations along with straight-forward navigation, designed to simplify daily fixed asset management tasks. FAM is certified to integrate with Vertex Income Tax and can integrate with various financial platforms and ERPs. Comprehensive tax compliant asset depreciation software built to support both tax and accounting functions; unlimited books.
Fixed asset tracking and management software. Data capture, bar code/RF-ID tagging, asset register maintenance. Companies ACT 2013 Amendment provision Schedule II, also known as life based depreciation system Fixed asset tracking and management software. Data capture, barcode/RFID tagging, asset register maintenance.
Looking for an ultra easy-to-use maintenance and asset management solution that can help you effortlessly manage your work orders, dispatching and scheduling? Rely on The Asset Guardian (TAG), the only CMMS/EAM solution that's built-in Dynamics 365 with a proven 15-year track record on the market with thousands of satisfied users worldwide. TAG's unbeatable UX experience leverages the latest mobile technologies to facilitate the adoption of CMMS/EAM by maintenance managers and technicians. TAG helps you harness the power of Maintenance 4.0 technologies to efficiently manage your assets and boost your bottom-line.
EAMbrace - Enterprise Asset Management Solution is the most modular, configurable solution designed for organization of all size to better manage its capital assets which are spread across various users/departments/locations. This solution help organization to manage their assets from R to R i.e. from Requisition stage till Retirement of assets. Globally recognized enterprise asset management. Completely configurable & scalable browser based software to meet your business need.
Take the work out of building your health and safety management system. At SE we do all the work for you. Don't spend months paying for something you can't use! The Safety Evolution Safety Management System includes everything you need; Mobile APP; HSE Manual; Automated onboarding and orientation; Training matrix managed by individual users during their orientation; Learning Management System; Electronic Forms Built for you; Incident Management; Asset Management; Analytics; Safety Evolution is an HSE, Compliance and Asset management system that comes with all the tools set up for you.
OptiAM is an Enterprise Asset Management Software/ (EAM) system designed to be easy to use and quickly implemented while leveraging powerful predictive analytics and mobile technology to convert data into actionable knowledge to optimize asset performance. Originally developed for the exacting standards of the U.S. Military by experienced maintenance personnel, OptiAM is applicable to a wide range of asset types in any industry environment. Enterprise asset management software system designed to be easy to use and quickly implemented.
PRISYM barcode Label printing program, a Barcode software for label template design with printer management made easy. Include variable data like: logos, barcodes, sequential numbers and, automatic product codes. PrisymID is one of few barcode software suppliers who have complete solutions for different industries Incorporates industry standard barcodes, RFID tag encoding and database connectivity with additional modules.
This very cost-effective fixed asset depreciation software was designed specifically for small to mid-sized US companies and CPAs. Fixed Asset Pro is a powerful, effective depreciation and fixed asset management system that costs just a fraction of other, comparable software programs. Fixed Asset Pro is a self-contained system. So, you won't need to install and maintain any third-party database software. Free technical support is included for current users. This very cost-effective fixed asset depreciation software was designed specifically for small to mid-sized companies and CPAs.
Originally developed by CPAs for CPAs, CMI Fixed Assets is a powerful, easy to use program designed with the end user in mind. Originally developed by CPAs for CPAs, CMI Fixed Assets is a powerful, easy to use program designed with the end user in mind.
Hiermee kun je moeiteloos je bedrijfsmiddelen bijhouden en de afschrijvingen automatisch berekenen. Hiermee kun je moeiteloos je bedrijfsmiddelen bijhouden en de afschrijvingen automatisch berekenen.
SPM Assets provide asset management services and easy-to-use asset management cloud software to help organizations with property portfolios build a better understanding of their physical assets and enable them to plan their projects and forecast more effectively, whilst achieving better outcomes for their communities. We are headquartered in Auckland, New Zealand, and have offices in Sydney, Australia and New York City, USA. Smarter property lifecycle asset management
TekCore is setting the standard for inbound package tracking with its latest release of TekTrack. TekTrack is an easy-to-use tracking system that lets you track assets or packages in real time... anytime, anywhere. TekTrack provides benefits like: automated e-mail & text message notifications, signature & image capturing, carrier integration, document attachments, alerts, extensive search & reporting capabilities, customizable workflow, mobile & desktop support, web-browser interface, & more. TekTrack, the industry-leading, Internal Mail & Package Tracking Software System for your inbound tracking demands.
Depreciation Calculator computes depreciation for both tax and GAAP methods and prints out easy to read reports. The program is updated annually to include all tax law changes that affect the calculation of depreciation. And the cost is affordable. On-premise solution that helps businesses calculate depreciation of fixed assets using the GAAP method and generate reports.
Web-based asset and inventory management software for Fire & EMS. Includes mapping and reporting capabilities. Web-based asset and inventory management software for Fire & EMS.
Financial managers use Fixed Assets for DNA to analyze and control their fixed assets portfolios for better tax planning and resource management. This user-friendly solution makes your asset accounting process more efficient and accurate by delivering a complete view of your fixed assets in a single location. Our solution provides a complete view of your fixed assets in a single location, streamlining your asset accounting process and more.
PowerPlan is an enterprise software company devoted to helping asset-intensive businesses optimize their financial performance. PowerPlan combines purpose-built software for asset-centric accounting, tax, budgeting and analytics with domain expertise to help executives generate cash, mitigate compliance risk and enable a culture of cost management. The world's most demanding asset-intensive companies already trust PowerPlan to manage more than $2.3 trillion in assets. On-premise fixed asset management suite which assists firms with workflows, reimbursement processing and cost management.
Know what you have and where it is. RedBeam Asset Tracking software will help your organization increase accountability, meet audit requirements, and minimize insurance costs and taxes. Track computers, equipment, furniture, vehicles and other valuable assets using this comprehensive PC application and barcode scanner.
Reslink creates state-of-the-art mobile solutions beneficial for any organization with mobile workers and/or mobile assets. Real-time data collection and transmission based on leading-edge mobile technology guarantees our customers full control of their service processes and mobile assets from anywhere, anytime. Reslink Solutions creates state-of-the-art mobile solutions tailored for organization with mobile workers and/or mobile assets.
mainsim is an incredibly easy to use CMMS for scheduling and effortlessly prioritizing daily maintenance activities and inspections in single or multiple sites. Its free to use, no software installs. With mainsim as your CMMS maintenance managers are guaranteed less confusion with work requests, scarcely any time wasted with training users and requestors far more efficiency scheduling work orders and a massive boost to overall maintenance management productivity. Best of all its free to use. mainsim is an incredibly easy to use, intuitive, CMMS for scheduling and prioritizing maintenance activities and inspections.
Powerful fixed asset management solution offering inventory data, inspections, mobile working, life cycle planning, maintenance optimization, financial reporting and more! Asset Management Expert helps put you in control and brings all relevant data associated with your assets together. Combining expertise in engineering and asset management AMX understands the challenges faced by asset managers and delivers a customisable and scalable solution that fits. Powerful fixed asset management solution offering inventory data, life cycle planning, maintenance optimization, and more!
AssetWIN is a highly adaptable and scalable asset management system deployed either in the cloud or locally installed. Product design enables capture of data efficiently on any mobile device through browser via WIFI or cell connection by scanning bar codes or RFID. Unlimited user defined data assures that it can support the needs of the most complex organizations and ample reporting through standard reports and a built-in report writer assure that data can be presented with ease. A web based or locally installed complete asset management system using mobile device, bar codes and RFID.
RCS TRAXX is a flexible, multi-user asset management and tracking system. It simplifies the process of depreciation calculation, requesting, assigning, identifying, locating and tracking of all the assets in the organization. With multi-location capacity, it further enhances the management and tracking of the assets. It provides valuable asset related information on demand with the help of strong reporting. Clients--300+ ..ANZ, Bank of America, TESCO, Honeywell, GE..and many more. Asset management system that simplifies depreciation calculation, requesting, assigning, identifying & tracking assets.
Asset Organizer Pro is a flexible asset management software. The software gives you an easy way to catalog, manage, and track all your company's fixed assets. Quickly access your assets, inventories data: You can access and view your assets, inventories data in virtually any way. Catalog, manage, and track all your company's fixed assets.
WEB-based, mobile and multilanguage EAM solution by PIRXON S.A. It allows you to check your assets with Bar Code & RFID Tags. Supports many add-on business function. It is dedicated for business and public institution. Working in multitenant mode supports complex organizations, with huge number of assets in an proper way according to ISO 55000. Most of implementation is located in polish customers, also in multinational companies. WEB-based, mobile EAM solution. It allows you to check your assets with Bar Code & RFID Tags. Supports many add-on business function.
Web-based Asset life-cycle tracking and Work Order Management System, with a powerful map interface. Web-based Asset life-cycle tracking and Work Order Management System, with a powerful map interface.
Easily tag, manage and maintain fixed assets, capture maintenance needs, asset upgrades and depreciation details in one central tool. Easily tag, manage and maintain fixed assets, capture maintenance needs, asset upgrades and depreciation details in one central tool.
Our flagship software is built for precision and ease of use. Instantly calculate depreciation and run reports for any period. Generate journal entries for periodic depreciation or asset disposals. Plan for the future by adding comparatives for market values or replacement costs of your assets. Unlimited location tracking and broad user definability makes faManager the right choice for managing your organizations assets, whether you have ten assets or tens of thousands. With faManager asset tracking software, the guesswork is gone. Your bank, your accountants and your shareholders will appreciate you.
1. Track and Manage Asset Lifecycle 2. Asset Depreciation 3. Asset Allocation and Re-Allocation 4. Asset Disposal, 5. Asset Tagging and Barcode Generation Keep Tracking Your Assets with AssetMint
Hector is a SaaS tool for monitoring and tracking your equipment and software from the planning phase to the end of the product lifecycle. The application allows, among other things, the management of equipment loans, software licenses, asset depreciation, and Barcode Inventory Management. Pay only for the number of assets registered in the system ! Cloud based asset management software to build custom asset inventories based on real business needs.
Asset management software for tracking fixed assets for the purposes of cost variation, check in / check out depreciation, monitor repair costs, financial accounting and monitor disposal and allocation. Each Institution needs to know the value of their fixed assets, their location, custodian, the date they were checked out, expected return date and the current status of each asset. It is also important to have a software that tracks the movement history of each asset and its depreciation. Asset management software for tracking fixed assets for the purposes of cost variation, check in / check out depreciation etc
Assetize.it is the easiest SaaS in the world for Fixed Assets Management of growing businesses. Asset Management plays a vital role for businesses to realize their goals. Realtime depreciation, maintenance, insurance and more importantly exceptions pertaining to Fixed Assets must be at your fingertips.Realtime depreciation, the greatest accounting challenge for businesses, becomes a breeze. Assetize.it enables you to put focus on responsibilities rather than the complexities of assets keeping. An exceptionally easy way to manage Fixed Assets of a business by focusing on exceptions, one step at a time.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-based solution that helps manage orders, workflows, circuit designs and assignments, equipment inventory and more. Web-based solution that helps manage orders, workflows, circuit designs and assignments, equipment inventory and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Systeem voor het beheer van bedrijfsmiddelen; afstemmen, financieren, rapportage, gebruik, plannen, documentbeheer, beveiliging en onderhoud. Systeem voor het beheer van bedrijfsmiddelen; afstemmen, financieren, rapportage, gebruik, plannen, documentbeheer, beveiliging en onderhoud.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Mainpac provide enterprise asset management (EAM) solutions across the United States and within 23 international markets to asset-intensive industries including manufacturing, mining and resources, ports and terminals, utilities, government and facilities management. Mainpacs EAM on-premise and on-demand software solutions are complemented by consulting, implementation, training and support services. Mainpac products fit for any enterprise size from small, SMBs to larger businesses. The core Mainpac provide enterprise asset management (EAM) solutions within 23 international markets to asset-intensive organizations.
Bekijk profiel
A comprehensive solution to manage your fixed, rolling and other assets effectively. This AMSYS offers Web based solutions accessible from within the intranet or internet, and guaranteed secure access to only authorized personnel. Along with security, this software offers full customization and changes to the business rules by means of configurable validations. Efficiently manage your fixed and rolling assets.
Bekijk profiel
Highly configurable to meet the needs of enterprises with >1000 assets, xAssets Fixed Asset Management Software is scalable to millions of assets and very accessible pricing. The tool includes cloud-based or on-premise Fixed Asset Management Software with Asset Register, Asset Accounting, Depreciation, MACRS, bar coding, Procurement, Asset Lifecycle, Obsolescence, Disposal, Planned Maintenance and Spares. Locally installed version also available. Security cleared by USAF for SIPRNET and NIPRNET Enables companies of all sizes to maintain a complete fixed asset inventory with asset account, barcoding, tracking and integration.