165 resultaten
Waarom Capterra gratis is
Bezoek website
PLEXIS Healthcare Systems is een toonaangevend technologiebedrijf dat vertrouwde oplossingen voor toeslagenadministratie en claimbeheer levert aan zelfverzekerde werkgeversgroepen en betalers over de hele wereld. PLEXIS stimuleert groei, innovatie en efficiëntie in diverse bedrijfsonderdelen voor zelf-gefinancierde werkgeversgroepen, TPA's, zorgverzekeringen, tandartsverzekeringen, visieplannen, bedrijven voor kostenbeperking, specialistische groepen, overheidsgezondheidszorg en internationale verzekeraars. Meer informatie over PLEXIS Payer Platforms PLEXIS levert betrouwbare kernadministratie- en claimbeheersoftware aan werkgeversgroepen en betalers over de hele wereld. Meer informatie over PLEXIS Payer Platforms
(0 reviews)
Bezoek website
Uitgebreid softwarepakket met volledige administratie van alle soorten pensioenplannen en arbeidsvoorzieningen. PX3000 is een schaalbare oplossing met robuuste rapportagefuncties, self-servicetoegang en de mogelijkheid om te integreren met andere bedrijfsoplossingen. Meer informatie over PX3000 Volledig beheer van pensioenregelingen met een vaste toezegging, pensioenregelingen met een vaste bijdrage, hybride regelingen, regelingen met meervoudige werkgevers, levensverzekeringsplannen en zorgverzekeringsplannen. Meer informatie over PX3000
Criterion levert de beste gebruikerservaring, functionaliteit en waarde van software voor het beheer van menselijk kapitaal (HCM) op de middelgrote markt. Het volledige assortiment aan HCM-oplossingen en het ultramoderne platform helpen organisaties om de volledige levenscyclus van de werkgelegenheid beter te beheren en in elke fase gegevensgestuurde personeelsbeslissingen te nemen. Criterion ondersteunt al meer dan 30 jaar de HCM-behoeften van middelgrote bedrijven. Meer informatie over Criterion HCM Geïntegreerde en moderne oplossing voor HR, payroll en het betrekken van talent. Dit platform kan vandaag en in de toekomst omgaan met jouw unieke HCM-processen. Meer informatie over Criterion HCM
(0 reviews)
Bezoek website
Programma's en workshops om je ontslagen werknemers te ondersteunen met cv-ontwikkeling, persoonlijke coaching, aanbevelingen voor banen, hulpmiddelen en meer. Meer informatie over Outplacement Programma's en workshops om je ontslagen werknemers te ondersteunen met cv-ontwikkeling, persoonlijke coaching, aanbevelingen voor banen, hulpmiddelen en meer. Meer informatie over Outplacement
Gusto is een modern, online personeelsplatform dat kleine bedrijven helpt om voor hun teams te zorgen. Deze producten en diensten helpen je met de onboarding, het betalen, verzekeren en betrekken van je team in één geïntegreerd, eenvoudig te gebruiken platform dat geliefd is bij meer dan 100.000 moderne werkgevers. Gusto maakt het een aangename ervaring om dingen te regelen voor je team, terwijl het je helpt je kosten te beheren en te voldoen aan de voorschriften. Je voelt je als een professional, hoe ingewikkeld de situatie ook is. Werk samen met Gusto om een werkplek te creëren waar iedereen tot ontplooiing kan komen. Gusto maakt online salarisadministratie, zorgverzekering, HR en arbeidsongeschiktheid verfrissend eenvoudig, in één geïntegreerd product.
Het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden is slechts één kenmerk van dit bekroonde kernpakket voor HR. BambooHR biedt het volgen van sollicitanten, tools voor on-boarding, e-handtekeningen, registratie van vrijgenomen tijd en beschikbaar prestatiebeheer, plus eenvoudige rapportage en een handige mobiele app. BambooHR bevrijdt HR uit de spiraal van gegevensbeheer, waardoor het effectiever, efficiënter en menselijker wordt. Ga naar bamboohr.com of bel voor een demo en start een gratis proefversie. Het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden is slechts een van de vele functies van het bekroonde BambooHR-platform voor personeelsbeheer.
Ultimate Software streeft ernaar mensen altijd op de eerste plaats te zetten. Dit kernprincipe stimuleert de creatie van deze bekroonde technologie voor HR-, payroll- en talentbeheer; levering van toonaangevende klantenservice; en het belang van werknemersgerichte cultuur. Ultimate staat sinds 2012 in de top 25 van de jaarlijkse Fortune-rangschikking van 100 beste bedrijven om voor te werken, en is door Fortune vier jaar op een rij (2016-2019) uitgeroepen tot de beste grote werkplek in technologie. De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Kronos Workforce Ready is een reeks tools voor het beheer van menselijk kapitaal op één uniform cloudplatform waarmee je de volledige levenscyclus van je werknemers kunt beheren, van de fase voorafgaand aan het inhuren tot aan hun pensioen. Oplossingen voor HR, werving, onboarding, tijdregistratie, payroll en meer zijn eenvoudig toegankelijk via één enkele intuïtieve interface. Geautomatiseerde en schaalbare tools bieden één enkele bron van waarheid met gemeenschappelijke rapportage, dashboards en robuuste workflows. Inbegrepen self-service en een mobiele app zorgen voor eenvoudige, altijd beschikbare toegang. Kronos Workforce Ready is een volledige HCM-suite van geautomatiseerde en schaalbare tools die HR, payroll, tijd en aanwezigheid en meer integreert.
Zenefits helpt je bij het vinden van de juiste verzekeringsplannen voor je werknemers en je bedrijf. Je kunt je bestaande plannen, tarieven en leveranciers behouden, of binnen enkele minuten nieuwe regelingen instellen. Dit platform kan je helpen bij het beheren van allerlei soorten verzekeringen - medisch, tandheelkunde, gezichtsvermogen, levensverzekering en arbeidsongeschiktheid, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering, HSA, FSA en meer. De beste plannen met de beste tarieven.
Branch stelt ondernemingen in staat om medewerkers op uurbasis aan te trekken en te behouden met behulp van een mobile-first technologie die ze een voorsprong geeft op financieel vlak. Het personeelsverloop is nog nooit zo hoog geweest, en het kost werkgevers meer dan $ 2500 om één uurloonwerknemer te vervangen. Het behouden en betrekken van werknemers kan de productiviteit, klantervaringen en winstgevendheid van een bedrijf verbeteren. Branch is een mobiele technologie die werknemers op uurbasis helpt om financieel te groeien.
Dayforce is een wereldwijd HCM-platform dat de werknemerservaring transformeert. Het integreert gegevens uit de gehele levenscyclus van medewerkers om betere besluitvorming op elk niveau mogelijk te maken. Dayforce is een uitgebreid cloudplatform dat in één toepassing HR, salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelsbeheer en talentbeheer combineert. Het schaalbare platform is gebaseerd op één flexibel systeem voor regels gecombineerd met realtime updates en berekeningen die helpen bij het voldoen aan complexe wettelijke vereisten. Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
Goed beoordeelde software voor het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden. Bied en beheer moeiteloos goede secundaire arbeidsvoorwaarden - ziektekostenverzekering, 401k, FSA, HSA en meer. Allemaal in één, modern systeem. Goed beoordeelde software voor het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden. Bied en beheer moeiteloos goede secundaire arbeidsvoorwaarden - ziektekostenverzekering, 401k, FSA, HSA en meer.
Geniet van een gestroomlijnd proces voor het inschrijven voor secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou en je medewerkers, op één enkel registratiesysteem zonder opnieuw invoeren van gegevens. Gebruik deze software voor het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden voor 24/7 toegang tot informatie over secundaire arbeidsvoorwaarden, het aanpassen van de opzet van het plan, de inhoudingsbedragen, de inschrijfdatums en wachttijden, batchupdates van de inhoudingsbedragen voor alle werknemers, de mogelijkheid voor werknemers om te testen hoe de inhoudingen het nettoloon beïnvloeden, het veilig online updaten van wijzigingen voor providers en meer. Geniet van een gestroomlijnd proces voor het inschrijven voor secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou en je medewerkers, op één enkel registratiesysteem zonder opnieuw invoeren van gegevens.
Namely is meer dan alleen de administratie van secundaire voorwaarden, het is een human resources-platform dat werknemers graag gebruiken. Namely is krachtige, gebruiksvriendelijke technologie waarmee kleine tot middelgrote bedrijven (50 tot 1000 werknemers) hun human resources, salarisadministratie, secundaire voorwaarden, en tijd en aanwezigheid op één plek kunnen afhandelen. In combinatie met toonaangevende ondersteuning, krijgt elke klant van Namely de software en service die ze nodig hebben om eersteklas human resources en een sterke, betrokken bedrijfscultuur te bieden. Plan je gratis demo. Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Online oplossing voor loonlijst en HCM vermindert administratieve taken en houdt nauwkeurige tijd- en aanwezigheidsgegevens bij voor individuele werknemers, allemaal op één plek. Bovendien worden nieuwe medewerkers automatisch aan het systeem toegevoegd, waardoor de processen nog verder worden gestroomlijnd. Het platform is 24/7 toegankelijk vanaf elke locatie met behulp van de mobiele toepassing. Online oplossing voor loonlijst en HCM waarmee kleine tot grote ondernemingen de beloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer van werknemers kunnen beheren en bijhouden.
ADP TotalSource is een PEO-oplossing die kleine en middelgrote bedrijven alle voordelen biedt van een full-service HR-afdeling plus toegang tot voordelen van een Fortune 500-kaliber. Experts bieden precies de hulp die je nodig hebt om te helpen met alledaagse zaken zoals in dienst nemen, personeelsproblemen, naleving van de regelgeving, betalen van je werknemers en trainingen. Bovendien zijn er experts beschikbaar om je te helpen bepalen hoe je van je bedrijf een geweldige werkplek kunt maken, naar nieuwe gebieden kunt uitbreiden en meer. ADP TotalSource is je full-service partner voor HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie, compliance, werknemerscompensatie, in dienst nemen, onboarden en meer.
Zorg ervoor dat je team zich veilig en gewaardeerd voelt met toegang tot professionele voordelen tegen betaalbaardere tarieven. Als Professional Employer Organisation (PEO) combineert Justworks toegang tot secundaire arbeidsvoorwaarden, naleving, HR-tools en loonadministratie onder een overkoepelende dienst, en worden medewerkersgerelateerde verantwoordelijkheden voor je geregeld. Dit product is vanaf de grond opgebouwd om het runnen van je bedrijf zo makkelijk mogelijk te maken. En met 24/7/365 ondersteuning staat de oplossing altijd voor je klaar. Via het PEO-model hebben je werknemers toegang tot ziektekostenverzekering, tandartsverzekering en oogheelkundige verzekering.
Uitgebreide, volledig schaalbare HCM-software voor al je personeelsmanagementprocessen. Uitgebreide, volledig schaalbare HCM-software voor al je personeelsmanagementprocessen.
Employment Hero maakt het beheren van secundaire arbeidsvoorwaarden voor iedereen eenvoudig. Ten eerste heeft dit platform een volledige bibliotheek met arbeidscontracten, HR-beleidsregels en documenten tot je beschikking wanneer je ze nodig hebt. Dit maakt het veel gemakkelijker om de secundaire arbeidsvoorwaarden voor individuele werknemers bij te houden en rapporten te creëren over salarissen en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen hun pakket. Dit platform heeft ook een claimbeheersysteem geïntegreerd in de functie voor salarisadministratie. Het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden is eenvoudig gemaakt via een bibliotheek van contracten, beleidsregels en documenten, evenals een claimbeheersysteem dat is geïntegreerd in de functie voor salarisadministratie.
Met de eenvoudige online BerniePortal-functie voor secundaire arbeidsvoorwaardenl is het beheren van deze arbeidsvoorwaarden eenvoudiger dan ooit. Werkgevers hebben de mogelijkheid om meer concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden en de eenvoudige winkelwagenervaring stelt werknemers in staat om moeiteloos secundaire arbeidsvoorwaarden te selecteren en de kosten ervan te vergelijken. Bovendien hebben ze een uitstekend aanbod. Het is slechts een van de vele functionaliteiten waarmee je de volledige levenscyclus van medewerkers beter kunt beheren. BerniePortal brengt een revolutie teweeg in de manier waarop jij HR beheert, van het kandidatenvolgsysteem en onboarding tot en met het beheren van secundaire arbeidsvoorwaarden. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vaak complex, maar het beheren ervan hoeft dat niet te zijn. Met BerniePortal kun je werknemers moeiteloos inschrijven voor secundaire arbeidsvoorwaarden en deze beheren en bekijken.
Een cloudgebaseerd systeem dat werkgevers helpt de levenscyclus van werknemers te beheren van hun werving tot pensionering. Een cloudgebaseerd systeem dat werkgevers helpt de levenscyclus van werknemers te beheren van hun werving tot pensionering.
Employee Navigator is voordelen-, HR- en compliance-software voor makelaars en hun klanten. Met Employee Navigator kunnen makelaars hun klanten nu een enkele oplossing bieden om alles te beheren, van uitkeringsadministratie tot onboarding en PTO (paid time off, betaald verlof). En omdat het systeem zelfstandig bediend kan worden, konden de kosten van de technologie met meer dan 90% worden verlaagd, waardoor eersteklas technologie in handen kwam van elke makelaar en werkgever in de Verenigde Staten. Employee Navigator is voordelen-, HR- en compliance-software voor makelaars en hun klanten.
Ease (voorheen EaseCentral) maakt het eenvoudig om secundaire arbeidsvoorwaarden in te stellen en te beheren, nieuwe medewerkers te onboarden, compliant te blijven en werknemers één locatie te bieden voor al hun personeelsinformatie. Sluit je vandaag aan bij de 60.000 mkb's die Ease gebruiken om de registratietijd te verkorten en de medewerkersbetrokkenheid bij secundaire arbeidsvoorwaarden en HR-programma's te vergroten. Tot ziens papier, hallo gemak
Secure, manage and transfer high-compliance HR data with the proven cloud-based Arcoro platform. Engage employees, improve productivity and ensure accurate reporting and compliance laws are met with an all-in-one suite of modules to simplify HR management, talent management and time & attendance. Modules include Applicant Tracking, Onboarding, Core HR, Benefits Management, ACA Compliance, Time & Attendance, Payroll, Performance Management, Learning Management and Succession Management. HR platform: Core HR, Benefits, ACA Compliance, Payroll, ATS, Onboarding, Performance, Learning, Succession and Time & Attendance.
PeopleKeep is geautomatiseerde software voor gezondheidsvoordelen die exclusief voor kleine bedrijven is gemaakt. Met PeopleKeep kunnen bedrijven hun werknemers belastingvrij geld geven om te besteden aan de gezondheidsdiensten die zij het meest waardevol vinden. Voor bedrijven voor wie een collectieve ziektekostenverzekering geen optie is, is PeopleKeep vaak perfect. Met deze software besparen bedrijven gemiddeld 35% belasting vergeleken met het verhogen van het salaris. Ga naar peoplekeep.com om een gratis demo van de software aan te vragen en begin met het aanbieden van gezondheidsvoordelen. PeopleKeep is automatiseringssoftware voor gezondheidsvoordelen die het aanbieden van voordelen eenvoudig, moeiteloos en persoonlijk voor iedereen maakt.
Verenig HR + secundaire arbeidsvoorwaarden + loonlijst in een vereenvoudigd, gepersonaliseerd, alles-in-één mensenplatform. Rise bespaart Canadese bedrijven tijd en geld en helpt de aandacht weer te richten op wat echt belangrijk is: mensen. Boek vandaag nog een live platformdemo. Verenig HR + secundaire arbeidsvoorwaarden + loonlijst in een vereenvoudigd, gepersonaliseerd, alles-in-één mensenplatform.
Digital platform that makes it easier to offer and administer 401(k) plans by removing traditional pain points. Digital platform that makes it easier to offer and administer 401(k) plans by removing traditional pain points.
With over 150+ broker partners, 1700+ Employers relying on UZIO and 70+ carrier serving plans, Uzio provides an Integrated HR, Benefits Administration, Payroll technology platform, and Workers' Compensation solution for businesses of all sizes and benefits brokers. UZIO enables benefits brokers with their technology for brokers to manage businesses, create proposals, quote, and propose a bundled HR technology package to their clients. An intuitive, self-service platform that provides you with an all-in-one solution for all your HR, payroll, benefits, and workers' comp
Begin op elke gewenste plek. Voeg op elk gewenst moment toe. Het toonaangevende a-la carte uitgebreide technologieplatform voor het beheer van menselijk kapitaal en oplossingen voor personeelsbeheer van Ascentis worden ondersteund door een voortdurende inzet voor het leveren van een onovertroffen klantervaring. De technologiemodules van Ascentis werken onafhankelijk of samen om te voldoen aan de behoeften van elke klant, waar ze zich ook bevinden in het traject voor beheer van menselijk kapitaal. Ascentis biedt krachtige maar gebruiksvriendelijke uitgebreide beheer van menselijk kapitaal-software voor middelgrote, Amerikaanse bedrijven.
Een geconsolideerd platform voor secundaire arbeidsvoorwaarden met wellnessprogrammering, beheer van bruto secundaire arbeidsvoorwaarden en werknemersbeloningen en -erkenning. Dit platform is gericht op het vergroten van de medewerkersbetrokkenheid door werknemers één platform te bieden voor toegang tot en gebruik van hun secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is ook een lage administratieve last voor HR-managers, omdat ze via deze portal hun programma's kunnen beheren en een toegewijde accountmanager hebben. Cloudgebaseerde oplossing voor het beheer van secundaire arbeidsvoorwaarden waarmee bedrijven hun regelingen voor woon-werkverkeer, fitnessprogramma's, cadeaubonnen en meer kunnen beheren.
bob is een alles-in-één platform voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Met bob kun je de behoeften van je personeel voor secundaire arbeidsvoorwaarden beoordelen, optimaliseren en leveren, te beginnen met een automatische inschrijving voor bedrijfspensioenen. Aangezien bob de centrale hub is voor al je mensen en gegevens, regelt de oplossing de arbeidsvoorwaarden rechtstreeks binnen het platform. bob zoekt bijvoorbeeld uit wie van je personeel in aanmerking komt voor automatische inschrijving en wat het je zal kosten ten opzichte van de vier rekengrondslagen die de Britse pensioentoezichthouder heeft gedefinieerd. Je programma voor secundaire arbeidsvoorwaarden zal overeenkomen met je cultuur. bob is je alles-in-één platform voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Met bob kun je de behoeften van je personeel voor secundaire arbeidsvoorwaarden beoordelen, optimaliseren en leveren.
Collage software voor groepsplannen voor secundaire arbeidsvoorwaarden biedt een gecentraliseerd portal waarmee werkgevers en werknemers de beste ervaring omtrent secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen krijgen. Collage digitaliseert de inschrijving van werknemers en synchroniseert de bedrijfsgegevens voor secundaire arbeidsvoorwaarden met alle grote verzekeraars in Canada. Werkgevers kunnen automatisch nieuwe werknemers en familieleden inschrijven, de inschrijvingsstatus bijhouden en met een paar klikken rapporten over secundaire arbeidsvoorwaarden genereren. Voor werknemers biedt Collage een gepersonaliseerd portal om hun dekking te bekijken, afhankelijke personen toe te voegen of te verwijderen en claims in te dienen. Collage is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven (minder dan 200 medewerkers) die de administratie van HR en secundaire arbeidsvoorwaarden willen vereenvoudigen.
Flock is an automated HRIS, human capital management and BenAdmin solution that eliminates numerous pain points that simplifies the time-consuming and costly HR administrative tasks required to onboard and continuously manage employees from hire to retire. HRIS, human capital management, and HR benefits solution that eliminates numerous HR pain points.
CommonBenefits helps employers, unions, and affinity groups manage open enrollments, add new hires, and administer benefits. Using any payroll, handle groups of any complexity and size from 10+ to 500,000+ people. Insurance agencies manage multiple accounts using our Benefits Operating System. Enroll medical benefits, numerous voluntary products such as life, disability, accident, retirement plans and coordinate with administrative services including FSA, HSA, payroll, COBRA and ACA reporting. CommonBenefits offers a robust benefits platform for managing open enrollments and administering benefits year round.
Humi is Canada's leading HR, Payroll, and Benefits solution. Humi is an easy to use, yet impactful, software for small to medium-sized businesses. Use Humi HR for employee on-boarding, time off, and everything in between. Use Humi payroll for easy, compliant, and on-time payroll runs. Use Humi Benefits to administer flexible plans that you and your employees will love. Join the thousands of businesses who choose Humi to manage all things HR, Payroll, and Benefits. Learn more at humi.ca. Humi is Canada's leading HR, Benefits, and Payroll solution that your company will love. Learn more at humi.ca.
Benefits administration platform that helps businesses of all sizes manage HR workflow, payroll, expenses, insurance claims & more. Benefits administration platform that helps businesses of all sizes manage HR workflow, payroll, expenses, insurance claims & more.
PlanSource is a technology company driven to create a better benefits experience. 5.5 million consumers receive their benefits through the cloud-based, mobile-friendly, flexible & intuitive technology platform. PlanSource Boost, backed by twelve nationally recognized carriers, brings modern conveniences of custom API integrations, simplified self-billing, benefits shopping & competitive pricing to the forefront of the industry. Acquired in 2019, with ongoing investment, by Vista Equity Partners. PlanSource offers a complete cloud-based technology platform for benefits shopping, enrollment, billing, compliance and administration.
Ideal for employers, brokers & carriers, it is a web-based tool that helps users manage benefits administration, enrollment & more. Ideal for employers, brokers & carriers, it is a web-based tool that helps users manage benefits, enrollment & more.
Upgrade your benefits with modern, easy-to-use HR and benefits administration. GoCo is a single solution for enrolling and managing all your company benefit offerings, including: Health, Dental, and Vision; FSA, HSA, HRA; Life, Accident, and Disability; 401k, Commuter Benefits, and more. And with GoCo, you get the ease and convenience of a modern online enrollment platform, without the hassle of changing carriers or brokers. You can bring your own broker, or we'll help you find a fit! GoCo is Modern HR and Benefits, built for flexibility and ease-of-use. Bring your own benefits & broker, or we'll help you find a fit!
Maxwell Health is an HR and benefits technology platform and innovative marketplace that combines the management of and enrollment in benefits into one experience: eliminating the hassle of day-to-day benefits administration and providing Employees love how easy it is to enroll in benefits, sign forms, and access their coverage and wellness info year-round through our iOS/Android app. Since we get paid by the insurance carriers, (just like your current broker) it's free to you! Benefits and HR made simple for employees, HR professionals, and benefits advisors.
We automate everything benefits for thousands of mid-to-large organizations reducing compliance risks, eliminating paperwork, and lightening workloads. Our plug-and-play solutions can work with any HCM technology, so expect to be up and running in no time! Our solutions include, Benefits Enrollment & Management, Carrier Connectivity, Benefits Reconciliation, automated Dependent Eligibility Audit, New Hire Reporting, 401(k) Integrations, Consolidated Billing & Payments and COBRA Administration. Get proactive about things that matter and leave Benefits Management to us. Automating Benefits for 10,000+ Employers.
Designed by HR and benefit administration professionals, for HR professionals and their Agents. Built specifically for small employer marketing, with the agent in mind. Robust benefit administration features like Online Enrollment /Life event changes, Self Admin Dependent Audit, Onboarding, and access to HR360. Employers can track, Accident/injuries, Performance Reviews, Development Reminders. Agents have access to BASIC Advisor to send customized marketing pieces on demand! Agency management, employer/employee benefit portals, customizable agency e-mail marketing tools.
Along with smart, simple benefits administration, ScalePEO offers benefits your team will love. With our PEO model, employees get access to medical, dental, and vision insurance, 401(k), dependent care and more, all at plans and prices usually only available to large corporations. What's more, the entire process from onboarding to enrollment is integrated with payroll and HR to save you time and prevent errors. Benefits your employees will love, at rates you can afford, with online administration you won't want to live without.
With 30 years of experience comes a unique understanding of what employers need and how best to provide it. No matter what challenges you face in managing and offering benefits, we can help. We make the complex task of managing your workforce benefits easy. We offer a number of benefit services (COBRA, FSA, HSA, HRA, ERISA, Commuter Benefits, etc.) and work hand-in-hand with brokers to ensure that participants have the information they need to properly and efficiently manage benefit selections. Infinisource benefits administration saves you time, reduces your risks, and helps you provide more competitive benefit plans.
Benefits administration can be a complex and time-consuming process, both during open enrollment and throughout the year. Our benefits admin management within our HR solution enables you to set up, configure, modify, and manage multiple benefit plans, profiles, and types simply with on-demand visibility into eligibility, enrollment status, and costs across the employee base. Self-service tools allow you and your employees customizable reports, easy open enrollment with less mundane admin tasks. A valuable benefits package can help to differentiate your company from the competition, allowing you to attract top-level talent.
Menselijk. Resource. Technologie. Een winnende oplossing ondersteunt de mensen die er gebruik van maken, niet andersom. eBenefits is een platform voor gezondheid, vermogen en productiviteit dat zich aanpast aan elke behoefte. Het modulaire platform stelt klanten in staat om het aan hun behoeften aan te passen naarmate de bedrijfsprioriteiten veranderen en de technologieën vooruitgaan. Met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface van eBenefits kan HR zich concentreren op wat het belangrijkst is: mensen en hun unieke behoeften. Een krachtig cloudgebaseerd platform voor administratie en beheer van arbeidsvoorwaarden – ontworpen door HR-experts.
Businessolver is the creator of Benefitsolver, a cloud-based, single-source, SaaS platform which provides a superior benefits administration solution. Our total benefits enrollment system is intuitive and easy to use, providing your employees with the tools and resources they need to connect to the right benefits at the right time. Meanwhile, our rules-based configuration and robust administrator tools give you the power and flexibility you need to support your complex benefits program. Businessolver is a benefits technology solution with a configurable, secure SaaS platform and backed by a culture of service.
Designed for mid-market organizations (100+ employees). PeopleGuru Benefits Management includes full eligibility management and a 100% paperless online open enrollment experience. PeopleGuru offers carrier connections for adds and deletes along with carrier reconciliation tools and decision support tools. PeopleGuru Benefits Management offers full eligibility management and a 100% paperless online open enrollment experience.
En Buk creemos que todos merecen tener un lugar de trabajo ms feliz. Entendemos la importancia de las personas y la necesidad de contar con un excelente clima laboral. Por eso ya hemos ayudado a ms de 1.200 encargados de RRHH con soluciones de software que facilitan tremendamente sus tareas administrativas. Desde el pago de remuneraciones hasta el desarrollo profesional de sus colaboradores. As tienen ms tiempo para crear un lugar de trabajo ms feliz y ser el hroe de tus colaboradores. Un software de recursos humanos para atender todas las necesidades de tus colaboradores.
One solution for all benefits administration. Any benefits plan can be built and managed: medical, dental, vision, life and disability, Medicaid, Medicare, Medicare Supplement, care management and long-term care health benefits, flexible spending accounts (FSAs), health savings accounts (HSAs), health reimbursement accounts (HRAs) and COBRA. All transactions are real time, including integrated online payments, cost containment, fraud and abuse edits, provider matching and pricing. Manage all Health Care benefits including Medical, Dental, Life, Disability, Vision, FLEX, COBRA, Medicaid/Medicare/MedSupp on 1 system
EasyAppsOnline is a Brokers Everything Tool, from prospecting to quoting to enrollment and life events. We simplify the gathering of all employee information, including medical data when needed, and we work directly with carriers to provide them with the reports and applications they need. EasyAppsOnline gives you a powerful tool to offer to your clients, allowing them to enroll in Core and Voluntary products all at the same time, as well as on boarding new hires and adding life events. Online health insurance quoting, enrollment, and benefits administration software for employee enrollment. All-in-one broker solution.
DataPath Summit is a secure, cloud-based platform for CDH account and COBRA administration. Designed as an everything you could need solution, Summit enables TPAs to break through the boundaries of employer-sponsored benefits administration for FSAs, HRAs, HSAs, Transit accounts, and COBRA billing. Summit's features include default settings and wizards, single record administration for both employers and participants, automated reimbursements, flexible data exchange, and more. DataPath Summit is a cloud-based solution for employer-sponsored benefit account (FSA, HRA, HSA, Transit) and COBRA administration.
Workzoom is all-you-need Canadian HR software that helps mid-market organizations with 500+ employees simplify HR, payroll, benefits, time, recruiting, performance, learning, expense management and much more. Workzoom is all-you-need Canadian HR software made for growing mid-market organizations with 500+ employees.
TeemWurk brings you an effective Benefits Management platform where you and your employees can easily manage benefits, payroll, HR, and other tax compliance -all through our robust Benefits Administration Tool. It will free you up from the hassles of paper documentation and take up the sole responsibility of transferring your data and completing the benefits enrollment process saving your time and efforts. TeemWurk provides integrated solutions and services such as HR Solutions, Payroll, Employee Benefits Enrollments and Administration.
Hodges-Mace offers a robust, custom-tailored benefits administration and management solution for employers who are looking to enhance their benefits strategy through improving the employee experience, the perceptions of their benefit plans and the efficiency of the benefits team.The SmartBen platform provides employers and employees the tools needed to facilitate all facets of the benefits management process, from enrollment to compliance to verification. Improving the benefits administration experience for employees and employers alike with our custom-tailored, easy-to-use solutions.
Provides brokers efficiency of quoting and enrollment. Personal health questionnaires & custom benefit plan elections for group health. Provides brokers efficiency of quoting and enrollment. Personal health questionnaires & custom benefit plan elections for group health.
PTO Exchange is a flexible benefits platform that turns unused paid time off (PTO) hours into liquid assets that can be converted into things employees value retirement accounts, student loan payments, donations, leave-sharing, charitable causes and more PTO Exchange is a benefits platform that turns unused paid time off (PTO) hours into retirement, student loan payments and more.
Integrates benefits administration, applicant tracking, compensation modeling, training administration and employee histories. Integrates benefits administration, applicant tracking, compensation modeling, training administration and employee histories.
Through a combination of powerful cloud-based software, data-driven insights and thoughtfully-designed services, we provide employers, their brokers and insurance carriers with the tools they need to deliver a world-class benefits experience. Over 900 large employers trust Benefitfocus to streamline benefits administration, increase employee engagement and maximize the return on their benefits investment all with a single, cloud-based platform. Benefitfocus provides technology and services that improve the way employers of all sizes manage their benefits investment.
Web Benefits Design is a leading benefits administration technology and full-service solution firm. Our core solutions include: customized enrollment website, ben-admin portal, carrier/payroll integration, custom reporting, employee communication, ACA compliance, integrated COBRA and more. We manage the whole process from consultation, implementation, roll-out, training and expert ongoing support. By selecting one of our carrier partners, you are able to get our top technology at a great price. Web-based tool that lets HR professionals streamline recruiting processes via regulatory compliance, benefits management and more.
ABM is a single point portal to manage all your benefit needs. The ABM is flexible and affordable for brokers in smaller markets. ABM is a single point portal to manage all your benefit needs. The ABM is flexible and affordable for brokers in smaller markets.
Benefits administration solution that helps users with health insurance administration, onboarding, talent retention, and more. Benefits administration solution that helps users with health insurance administration, onboarding, talent retention, and more.
Reduce your workflow by 90% with cost savings of 80%! Your employees deal with a disparate set of single purpose tools and apps creating confusion, lowering engagement, leading to higher costs and a more complex workflow for all involved. Our modular, customizable employee platform highlights and features tools based on each employee's specific situation eliminating clutter, increasing utilization, and providing an overall better experience. Reducing workflow and costs through a modular, customizable employee platform for wellness, benefits, engagement and communication.
Comprehensive pension administration solution with member tracking, a powerful benefit engine and a benefit payroll system. Comprehensive pension administration solution with member tracking, a powerful benefit engine and a benefit payroll system.
Web based Benefits Administration software. Paperless on line enrollment, data storage and export files to carriers. System centralizes data of all plans including rates, eligibility requirements and benefit availability for various employee classes. The system assures that all information is consistent and accurate. This puts HR in control with easy to use tools for organization of data; including ability to search and view employee records or benefits in seconds with the click of a mouse. This solution accepts employee enrollment and maintains a complete electronic record of each individual's personal and employment data.
The Virtual Benefits Administration System is a proprietary, secure database that conveniently manages employee benefit data online. The Virtual Benefits Administration System is a proprietary, secure database that conveniently manages employee benefit data online.
Defined benefit system; includes built-in reporting, contribution and expense forecasting, asset/liability modeling and more. Defined benefit system; includes built-in reporting, contribution and expense forecasting, asset/liability modeling and more.
DB, benefits and HR admin software delivered via the Internet. No software to install or databases to configure. We build custom solutions that your IT staff is too busy for or that don't neatly fit into the capabilities of your payroll/HRIS systems. We build only what you need and just that. Traditional vendors, in their attempt to be all things to all clients, provide a solution that is too complicated to use and expensive to configure. Contact us for a free trial. You won't be disappointed. Web based customized benefits & HR applications. No software to install or databases to configure. Try our Free Trial.
Designed specifically for benefits brokerages, BenefitPoint is a secure, web-based benefits management system that helps you grow your benefits business and deliver compelling, competitive offerings for clients. Web-based benefits management system which assists agencies and brokers with workflow management and revenue estimation.
HealthAxis Group equips payers, providers and health organizations with integrated solutions from an advanced claims system and TPA services to actionable analytics. We streamline operations and improve client and patient outcomes. Our approach is cost-effective and client-focused, by listening to the needs of our customers and developing customized solutions to meet their requirements. Claims processing, benefits administration, TPA Services, and actionable analytics for payors and risk-bearing health organizations.
COBRAGuard - The Most Affordable, Efficient and Comprehensive Solution for COBRA Administration We customize the solution to fit your needs and integrate seamlessly into your current processes. Our proprietary software is developed by our US-based team of technology experts and our clients are assisted by our COBRA-certified client services team. That means you can sit down with our design team for a design session and easily reach our client services team on the phone. COBRAGuard - The Most Affordable, Efficient and COBRA Administration. It's simple, efficient and cost-effective!
Web based solution providing flexible online enrollment, eligibility & consolidated premium billing. Web based solution providing flexible online enrollment, eligibility & consolidated premium billing.
Propriety and configurable benefits administration platform designed to reduce the stress of administering complex benefits. iElect's user-friendly online benefits enrollment tool allows you to process elections, complete life events, educate employees, reduce paper transactions and manage benefits online year-round. HR Administrators can easily organize, prioritize, manage and track your data, while increasing employee engagement by simplifying the enrollment process all in one secure site. Proprietary, benefits administration technology built to be an extension of your benefits team and aid in higher employee engagement.
Benefits administration solution designed to streamline the enrollment process and eliminate paperwork. Benefits administration solution that enables businesses to streamline the enrollment process and eliminate paperwork.
Empyrean provides Hi-Touch Benefits Administration -- Client-adaptive technology with world class service. Empyrean is the industry's most modern benefits operating system, maximizing flexibility, power, and efficiency. The Empyrean Platform consists of solutions for enrollment (employee self service), administration, configuration, compliance, interconnectivity to other systems, & ongoing, dedicated support. Empyrean serves clients in all major industries and scales to any size company easily. Cloud-based tool that enables businesses to manage enrollment, engagement, and administration to automate HR operations.
An online solution that helps providers and employers to simplify administration and management of employee benefit schemes. An online solution that helps providers and employers to simplify administration and management of employee benefit schemes.
PrismHR's software is the leading payroll, benefits and HR services software for HR outsourcers serving more than 88,000 small and medium-sized businesses across the US. Delivers payroll, benefits and HR services to HR outsourcers and more than 88,000 SMBs across the US.
Spur is an all-in-one HR, payroll and benefits solution specifically designed for hard working hourly workers and the businesses that depend on them. Spur enables workplaces to become great employers by saving them time and money which they can reinvest into their workers in the form of better benefits and services that improve their quality of life and increase employee satisfaction. Human resource management solution that helps businesses manage payroll, compliance, benefits administration and more.
League is revolutionizing employee healthcare with our patent-pending enterprise OS technology. Our Health Benefits Experience (HBX) platform is a hub for health solutions that work together to engage employees and make them better healthcare consumers. Better engagement leads to better decisions, outcomes, productivity and healthcare savings. League is revolutionizing employee healthcare with our patent-pending enterprise healthcare OS technology.
A flexible benefits and compensation management platform. A flexible benefits and compensation management platform.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Global IQX is the leading North American provider of configurable, component-based sales, service and product development automation software for the group life and health / employee benefit industry. It includes some of the world's largest insurance companies as clients The Global IQX platform includes: Rating & Quoting + Underwriting + Enrollment + Proposal Generation + Product Configuration & Development + Renewal + Reports + BRMS + Workflow Multilingual solution for quoting, rating, product comparison, proposal & application generation, distribution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Modular HIPAA ready, Windows based, client/server benefits administration system. Modular HIPAA ready, Windows based, client/server benefits administration system.
(0 reviews)
Bekijk profiel
WLT Software is a leader in advanced benefit administration and claims processing software for Insurance Companies, Government Plans, TPAs & Self Administered Groups. Whether administering multiple plans covering millions of lives or one plan covering a small group, our scalable solutions can be tailored to fit your needs. Our systems have two deployment options available; either on site installation or as a hosted solution, making them the most flexible systems available for your organization. Benefit administration and claims processing software for Insurance Companies, Government Plans, TPAs and Self Administered Groups.

V3

(0 reviews)
Bekijk profiel
The V3 System is a complete investment administration solution that helps organizations achieve administrative excellence, harness significant processing efficiencies and realize the potential of true business intelligence. The V3 System is specifically designed to meet the unique needs of investment administration: Opportunity Management Fund Administration Investor Management Portfolio Management Fund Accounting Performance Analytics Enterprise-class software for hedge fund, private equity and alternative asset administration.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Medical, dental and vision claims, health benefits administration and claims adjudication software in one solution. Medical, dental and vision claims, health benefits administration and claims adjudication software in one solution.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Presagia provides Software as a Service (SaaS) absence management solutions to employers and Human Resources Outsourcing (HRO) providers. We monitor and manage more than 450 pieces of federal and state leave legislation in our proprietary Compliance Engine, including the FMLA and the ADA, and update the system on a continuous basis. Our software automates leave processes to increase efficiency, minimize absence, reduce cost and above all improve compliance. Presagia's absence management solutions cover 450+ U.S. leave & accommodation laws, including FMLA and ADA, to simplify compliance.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Online administration and enrollment tools for benefits brokers and employer groups. Online administration and enrollment tools for benefits brokers and employer groups.
Complete suite of retirement plan software systems handling all types of DB and DC plans including daily valuations and web access. Complete suite of retirement plan software systems handling all types of DB and DC plans including daily valuations and web access.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Web-enabled employee benefit communications and enrollment service. Web-enabled employee benefit communications and enrollment service.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Benefits management solution that enables businesses of all sizes to manage benefits statistics, employees' payroll and more. Benefits management solution that enables businesses of all sizes to manage benefits statistics, employees' payroll and more.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Provides employee purchase plan and benefit enrollment for corporations, credit unions and employee benefit administrators. Provides employee purchase plan and benefit enrollment for corporations, credit unions and employee benefit administrators.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Enables administration of health benefit plans, including full-flex plans and flexible spending accounts. Enables administration of health benefit plans, including full-flex plans and flexible spending accounts.
Bekijk profiel
Automates and simplifies pension administration functions for defined benefits plans. Automates and simplifies pension administration functions for defined benefits plans.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Comprehensive Life, Health, Pensions, Annuity and Investment administration system that can support Individual and Group processing. Comprehensive Life, Health, Pensions, Annuity and Investment administration system that can support Individual and Group processing.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Benefits administration platform that allows providers to enroll employees, manage and report on benefit data. Benefits administration platform that allows providers to enroll employees, manage and report on benefit data.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Darwin is the global market leader for automated employee benefits administration. With over 1 million worldwide users, Darwin connects employees with their benefits in over 80 countries and 24 languages. Darwin provides a tailored solution to meet a variety of employee benefit and reward needs, including employee engagement, managing risk, controlling costs and streamlining benefits administration. Thomsons offers services including specialist communications and administration. Thomsons Online Benefits is the global market leader in benefits management and employee engagement with our software platform, Darwin.
(0 reviews)
Bekijk profiel
On-premise COBRA administration tool that assists users with data monitoring, event history, customized notices and rule application. On-premise COBRA administration tool that assists users with data monitoring, event history, customized notices and rule application.
(0 reviews)
Bekijk profiel
A software application that provides plan participants with the most efficient tools for self-administering trust fund accounts. A software application that provides plan participants with the most efficient tools for self-administering trust fund accounts.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Computer Workware Inc. (CWI) creates and provides employee benefit and insurance administration software solutions to insurers, Third Party Administrators (TPA's) and corporations/associations. Our Vital Objects software is web-based benefit administration software designed for traditional and flex benefit programs for group plan sponsors and individuals enabling you to quickly administer traditional and flex-benefit programs for group plan sponsors and individuals. Web-based benefit administration software designed for traditional and flex benefit programs for group plan sponsors and individuals.
(0 reviews)
Bekijk profiel
Benefits administration software for businesses that helps with claims management and medical bills review. Benefits administration software for businesses that helps with claims management and medical bills review.